5
jun
Seneste opdatering: 6/6-10 kl. 1414
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Raseriet over sangen “We con the world” lavet af satiregruppen Latma og Caroline Glick, har nået astronomiske højder. The Jerusalem Post Should Fire Caroline Glick for Making a Racist Video er bare én af de mere venlige  vestlige kommentarer. De Mellemøstlige  er så hadefulde, at de ikke egner sig til gengivelse. Endnu engang må man indse, at intet kan få folk mere ud af flippen end satire. Mon ikke  Henning Mankell får sig en ekstra cognac og valium her til aften? Han ikke ligefrem svulmer af humoristisk overskud, og humor betyder jo “væde.” Skål, Mankell. Her er hele programmet hvori sangen forekom, inklusiv et inteview med forsangeren Captain Stabbing.

“Auschwitz” update

Recently the IDF distributed a video in which “Peace activists” tell Jews to go back to Auschwitz. Many (including myself) were questioning the authenticity of this video and believed the IDF fabricated this video because of other possible known facts:

On hearing the recording Adam Shapiro, co-founder of the International Solidarity Movement, identified the woman’s voice as that of his wife Huwaida Arraf, chair of the Free Gaza Movement. However, Arraf was not aboard the Mavi Marmara. She was aboard one of the small passenger vessels in the six-boat flotilla, called Challenger 1.

The IDF spokesperson clarifies now:

“the audio was edited down to cut out periods of silence over the radio as well as incomprehensible comments so as to make it easier for people to listen to the exchange. We have now uploaded the entire segment of 5 minutes and 58 seconds in which the exchange took place and the comments were made.

This transmission had originally cited the Mavi Marmara ship as being the source of these remarks, however, due to an open channel, the specific ship or ships in the “Freedom Flotilla” responding to the Israeli Navy could not be identified. During radio transmissions between Israeli Navy and the ships of the “Free Gaza” Flotilla on 31 May 2010, the Israeli Navy ship attempts to make contact with the ‘Defne Y’ on channel 1-6. Other ships from the flotilla respond on the channel, without identifying themselves. At some point during the radio exchange the Israeli Navy is told by one of the ships to “shut up, go back to Auschwitz” (2:05) and “don’t forget 9-11″ (5:42).”

Here it is, the unedited version:

IDFs clarifies earlier radio transmission between navy and Flotilla

Dagens Danmarksbask: En eksotisk Afghanistan-teori

Men trots att de flesta av mina vänner och bekanta här i Danmark till största delen är emot landets inblandning i Afghanistan, är det ändå svårt att inte tänka tanken att de utrikespolitiska aktionerna har tillkommit för att legitimera och ta fokus från landets inhumana flyktingpolitik. Och min gamle svenske vän som är militär anser detta vara en “utmärkt arkiv-X konspirationsteori eftersom det är väldigt få stater, om ens några, som lyckas samordna in- och utrikespolitik”. Ändå kan jag inte se det här som annat än en lång och tjusig omskrivning för att bevara Danmark och danska värderingar och samtidigt visa världen hur generöst man offrar sina egna söner i kampen för demokrati.För hur mycket man än bröstar sig med att man månar om den afghanska befolkningen och dess frihet är det glasklart att det är i detta inferno de ska stanna. Skulle de söka skydd och fly är de inte välkomna. Då kan de ta sina vallmor och sina skägg och “skride ad helvede til”.…. Jag vet inte vad Danmark luktar av längre.Men än sak är säker. Inte är det av mjölk och barnkammar.Danmarks Apocalypse Now.

Janne Josefsson: “Ville du selv bo der ?”

Janne Josefsson om ” det værste journalistiske svigt, jeg har oplevet.” Svensk journalistik og fremmedpolitikken.

Ett fåtal småkriminella ungdomar på jakt efter snabba cash och svartarubriker har under flera års tid regerat miljonprogrammet Tensta, en förort utanför Stockholm. Gänget har skaffat sig berömmelse genom att slåss med ordningsvakter, råna andra unga, tända eld på bilar och kasta sten på polisen. Journalisten Johanna Langhorst och hennes familj tvingades mot sin vilja att flytta ifrån Tensta efter att äldsta sonen blivit rånad två gånger och inte längre vågade gå hem från tunnelbanan.  Hør  hele reportagen, sendt 16 maj 2010. You Tube klippet er fra minut 34:00 og frem. Hvis man vil undskylde os – en rigtig “damereportage”, der i en vis knapt tør analysere uløselige problemer til bunds, hvorved den også bliver et svensk medieselvportræt.  (nov. 2005 Nalin Pekgul flytter fra  Tensta  på grund af volden.)

I reportagen påpeger Josefsson, at den svenske arbejderklasse aldrig har haft et ord og skulle sige om masseindvandringen, men at er dem der skal leve med konsekvenserne indtil de en dag bliver mærkbare i hele landet udover økonomisk. I en kronik i Politiken idag stiller to Cevea folk spørgsmålet – Ville vi have reddet de danske jøder i dag? (hvis det havde været muslimer) Svaret er desværre nok, “nej, der ville være delte meninger.” Mange føler intet medejerskab til den gennemførte fremmedpolitik. Normalt hæfter vi for flertalsbeslutninger, vi ikke er enige i. Men dette gælder i høj grad ikke 20 års fremmedpolitik. Vi ser at masser sniger sig udenom. Ser man på samtlige meningsundersøgelser om emnet tilbage fra 1990, så var der ikke på noget tidspunkt folkeligt flertal for den førte fremmedpolitik. Den var aldrig demokratisk legitim.  Blandt andet derfor er svaret til Politiken/Ceveas manipulerende Grundlovs-kronik, som det er. Det er ikke noget hyggeligt svar, vi ved det.

Kronikken stiller selvsagt en anden diagnose – det er DF, 24 års reglen, starthjælpen og så videre, der viser at vi er usolidariske og at vi ville handle anderledes end i oktober 1943. Det er ikke analyse, det er politisk propagada til de historieløse. Svarene ligger dybere og langt tidligere.

Det er et svært samvittighedsspørgsmål for en demokrat, at skulle sige: “Jeg vil ikke have noget med det at gøre. Andre kan tage sig af integrationen, det er ikke mit bord.” Hæfter jeg for en politik, som jeg skrev, talte og stemte imod, og som ikke havde demokratisk legitimitet ? Og som vi tilmed nu ser dens egne skabere, Thorning, Vestager, Frederiksen pjække fra. Hvad kommer den så mig ved?

Jeg først og fremmest årene 1983-2001 først og fremmest som ét langt attentat på  folkestyret, med potentielt uendelig farlige konsekvenser. Jeg er demokrat, ikke af ideologisk begejstring, men ud fra det mindste ondes synspunkt, og jeg kan derfor svært have med de indblandede partier at gøre, ligegyldigt hvad de lover mig. Det gælder også de Konservative, der modsat Venstre var med til at kuppe Udlændingeloven af 1983 igennem. For min skyld kunne de nedlægge sig selv. De følte sig ikke bare hævet over folkestyret, de skadede aktivt og vedholdende det og landet. Tidligere hed det én ting: landsforrædderi. Det var i mine forældres ungdom og i årtierne efter krigen. I dag er det gået lidt af mode, men man bør frygte for at det får en renaissance i de kommende generationer. Det vil være 1983-partiernes skyld og inden andres. Hverken DF, 24 års regel, starthjælp, sorte præster eller noget. Det vil ligge i kortene, der blev uddelt dengang. Ergo: Hvis jeg nægter at hæfte for 1983-2001 politikken, bliver jeg automatisk statist i deres attentat på demokratiet. Hvis jeg hæfter for den, giver jeg den stiltiende accept til partier og personer i  Danmark, jeg betragter som slyngler, fuskere og ikke-demokrater. Det er dilemmaet. Jo værre konsekvenserne af mindretallets hærgen bliver, desto værre bliver dilemmaet. Vi kunne for eksempel allerede have haft tre “vellykkkede” terrorattentater med mange døde. Fire hvis man tæller attentatet på Westergaard med. Hvordan mon det ville have afficeret “tonen” i Danmark ?

Det er en ringe trøst, at svensk demokratri er og kommer i langt, langt værre problemer med sin legitimitet. Svenske politikere har sat det en kugle for panden og en ting er sikker ved det kommende valg – stemmeprocenten vil være langt fra de 91,76 som den var i 1976, men det vil kun være begyndelsen på en lang kamp for at beholde en slags folkestyre, der  allerede længe har haft teatrets præg over sig.

Når lige netop Israel altid bliver genstand for had …

… og grusomheder i alskens virkelige slyngelstater ignoreres, så er det helt på sin plads at tale om jødehad. Historikeren Victor Davis Hanson sætter fingeren på den skræmmende flokmentalitet der har bredt sig som en mental virus i alverdens massemedier (LFPC).

[…] It is not anti-Semitic to discuss divided cities, occupations, the use of force, blockades, refugees, etc. It is, when all these topics mysteriously appear only in reference to Israel so as to suggest it is somehow singular in its transgressions. I somehow know who Rachel Corrie is, but not any of the names of tens of thousands of Kurds in Turkey, or Chechens in Grozny, or Tibetans in China, or Egyptians in Cairo. Why? I know the rough square mileage of “occupied” Palestine, but not the acreage of Turkish-controlled Cyprus. […] Victor Davis Hanson: Should Jews Apologize to Turkey or Go Back to Poland and Germany?


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Limewoody

Posted: 5 juni 2010 - 18:01 - Svar

Og som vi er nogle der husker blev der advaret om præcis de konsekvenser, som vi allerede længe har set udfolde sig i al sin ulykkelighed. De der advarede blev kald nazister, racister, osv. osv.

Det, der så er interessant, er at de politiske partier der normalt fremhæver “DEMOKRATIET” er de samme, der uden folkelig legitimitet har gennemført en politk med en uhørt arrogant misforvaltning af det mandat de har fået af det danske folk, der savner et sidestykke i Danmarkshistorien.

Skam få dem.

Als

Posted: 5 juni 2010 - 18:12 - Svar

”Hæfter jeg for en politik, som jeg skrev, talte og stemte imod, og som ikke havde demokratisk legitimitet ?”

Det spørgsmål har vist meldt sig hos rigtigt mange.
Personligt er jeg kommet frem til at, nej, jeg hæfter ikke for den førte politik.
At man tvinges til at betale for de gode menneskers uforstand er mere end nok – og svært at acceptere. Specielt når man – næsten dagligt i medierne præsenteres for kriminaliteten, den manglende vilje- og evne til at deltage på arbejdsmarkedet og noget der sidder meget dybt i mit sind er vanviddet. F.eks. da 5-6 muslimske kvinder i TV sad og storfnisede af glæde over drabet på Van Gogh; glæden hos mange herboende over angrebet på WTC; hadet mod vore jøder og Kurt Westergaard, mfl. og dødstruslerne mod snesevis af europæiske kunstnere, forfattere og meningsdannere, osv., gør mig så uendelig træt af politikernes tosserier.

Jo – jeg ville i en given situation hjælpe såvel jøder som muslimer til Sverige, hvis det v irkelig gjaldet.

Men hvor ville jeg dog ønske at imamerne og de andre supremacister blev der for al tid.

steen

Posted: 5 juni 2010 - 18:21 - Svar

@ Als: “Det spørgsmål har vist meldt sig hos rigtigt mange.” – Tak, det glæder mig at høre. Tanken vil bare ikke holde op med at dukke op her hos mig. Det er åbenbart second nature for mig, at hæfte solidarisk, men min natur er sat på en prøve overfor min fornuft som siger: naturligvis hæfter de der gik ind for det i første række. Og det er også derfor at Thorning, Vestager, Frederiksen er så forargelige – undskyld, foragtelige.

Jeg har haft hykleriet inde på livet: Min ex kones voksne søn, uddannet skolelærer, multikulturalist (“Vi tjener på indvandringen.”) SF stemmer. osv. ad nauseam. Jeg har aldrig set nogen sno sig så meget, som da han skulle have job efter endt uddannnelse. Han fandt den hvideste midelklasseskole i hele nordsjælland, til hvilken han kører 25 kilometer frem og tilbage i bil hver dag,, selvom hans egen by er fuld af skoler.

Han mente jeg var et slet menneske, på grund af det jeg skrev i aviserne indtil denne blog kom i 2004. Sjovt nok, når jeg idag tænker på skolelæreren, så er stadig det dette citat , der falder mig ind. Ikke noget kønt epitafium for min ex familie:

11-9-99 Forstadsidealisme

På engelsk taler man om “the best and the brightest”, når man refererer til den kosmopolitiske elite, der er stærkt forankret i globaliseringen og liberaliseringen. De vil være verdensborgere, og de har frivilligt installeret sig i luksusghettoer med private vagtværn, privatskoler og private renovationsarbejdere. Sammen med Benneton udbreder de dogmet om menneskerettighederne, og de forarges over en fjern diktators juridiske immunitet og hylder skabelsen af en international domstol. De er imod åndens overlegenhed. De er både kollektivt indstillede og modstandere af nationalismen. I deres lukkede verden forsvarer de en åben moral. Deres samfundsforpligtigelse når aldrig ud over grænserne for deres beskyttede kvarterer. Det er mennesket uden navlestreng: fanatiske tilhængere af menneskerettigheder og afskyelige samfundsborgere på en og samme tid.

Alain Finkielkraut, Politiken 11-9-99

Nils

Posted: 5 juni 2010 - 18:22 - Svar

Jeg giver gerne en hjælpende hånd, hvis de danske muslimer en dag skal sejles til et andet land. Jeg føler det er min pligt som borger at stille op, når mennesker er i nød.

Skyblue

Posted: 5 juni 2010 - 18:42 - Svar

Hvis jeg skal være helt ærlig synes jeg ikke det der radioklip var overbevisende. Ikke at jeg ikke tror det kan have sket, men det lyder som noget en eller anden teenager har mixet sammen på 5 minutter. Niveauet her plejer at være højere og det mener jeg som en ros. 🙂

steen

Posted: 5 juni 2010 - 19:03 - Svar

Skyblue: Nu er det altså klippet ud af SR-reportagen, som man ser på linket, min. 34:00, så jeg er ikke helt med. Reportagens præmis er ” En dokumentär om hur fördomarna och föraktet mot betongförorten gör det omöjligt att lösa de verkliga problemen i miljonprogramsområdena.”

Hende der har lavet den, skrev fornylig på SvD Brännpunkt om svenskernes fordomme mod forstæderne – og sluttede med fem linjer:

Efter att ha bott i Tensta i 17 år har jag och min familj mot vår vilja nu tvingats flytta. Äldsta sonen blev rånad två gånger och vågade inte längre gå hem från tunnelbanan.

Og så er vi der igen: Hvem tager ansvaret for en politik, nogle få beslutter ? Svaret er, at der er ingen der vil eje den, ikke engang dens skabere. Man siger at indvandringen undergraver velfærdsstaten. Jeg frygter den undergraver demokratiet. Når en bedrevidende minoritet i årtier kan drive en politik imod flertallet, ligger tanken nær: Hvad skal vi så med demokratiet ? Herfra er der åbnet for en Pandoras æske, som ikke er i nogens interesse. Og igen – Sverige har lagt sig blot for langt større antidemokratiske rekyler, end Danmark.

  Skyblue

  Posted: 5 juni 2010 - 23:18 - Svar

  Sten, jeg har læst den her blog i 2-3 år nu. Desværre opdagede jeg først at man kunne kommentere på enkelte indlæg i aften. So clever, so dumb.

  Hvorom alting er, så var min kritik rettet mod radioklippet fra den israelske flåde “go back to auswitch”.

  Jeg er klar over at det måske ikke var oplagt fra placeringen af indlægget. Jeg beklager.

   steen

   Posted: 5 juni 2010 - 23:50 - Svar

   @ Skyblue: Helt ok, man skal lige lære det. Vi kan ikke vide om klippet er ægte eller forfalsket. Det oprindelige havde kun kommunikationen fra flådeskibet og intet andet: Israeli Navy Addresses a Ship in the Flotilla and Offers it to Dock in the Ashdod Port.

   Vi skal altså gætte. Og jeg kan forstå, vi gætter forskelligt.
   Vi ved dog at der foregik en samtale. Det gjorde der også idag, hvor det irske skib afslog tilbuddet om frivilligt at sejle til Ashdod, aflevere lasten og sejle igen på skibet. Det afslog de.

    Skyblue

    Posted: 6 juni 2010 - 00:16 -

    Sten, du misforstår. Min kritik gik ikke på om hvad du eller jeg gætter er sandheden. Min kritik gik på at hvis jeg næppe kan bruge optagelsen til at overbevise nogen som helst om andet end hvad de alligevel tror, fordi det netop lyder som det er manipuleret.

    Optagelserne fra København er en anden sag, for der er intet at diskutere. Det er folk man kan se, der står og råber ned ned danmark osv. (og fik de iøvrigt nogensinde fat i dem?) ..

    Det grundlæggende spørgsmål som jeg opfatter snaphanen tager sig af, er problemerne med indvandring og muslimer i særdeleshed. Denne problemstilling opfattes ikke som alvorlige af tilstrækkelig mange mennesker, mens andre gør hvad de kan for at bekæmpe den indvandrekritiske indstilling. Dette er ikke særligt svært, hvis man poster indlæg ala. det israelske radiooptagelse. Dels fordi Israel også bedriver sin egen propaganda og dels fordi det på ingen måde er muligt at se hvem der taler..

    Så.. jeg synes bare at man skulle luge lidt ud i netop det her svage indlæg da det trækker gennemsnittet ned, OG jeg føler det er en ridse i “the shining armor”…

    Hvis jeg skal være helt ærligt, så tror jeg det er den mest utroværdige optagelse jeg har hørt i flere år… Det betyder ikke at jeg ikke støtter israel 100% mod de lokale fanatikere, men mere at jeg ikke tror på alt hvad folk fortæller mig. 🙂

    LFPC

    Posted: 6 juni 2010 - 00:55 -

    Når vi bringer (angivelig) dokumentation som dette ligger der ikke automatisk en blåstempling i det. Dette ligger langt ud over hvad vi som fritidsblog har faglig kompetence, tid og ressourcer til. At bringe netop dette klip vil jeg dog forsvare fordi det drejer sig om her at poste den information som mainstreammedierne massivt fortier, så vi gør vores til at det bliver bemærket af andre kanaler, og måske får videre udbredelse.

    MSM har ingen skrupler ved på trods af al den viden der haves nu at lave propaganda om “aktivister” og “nødhjælp”, og tale om et israelsk “angreb”. Den store mængde modstridende information skal først og fremmest ud, og så må tiden arbejde for at der dannes et retvisende billede. Hvilket næppe bliver i MSM.

    Jeg har slet ikke nogen betænkeligheder ved lige dette klip fordi der er så meget andet dokumentation nu at ægtheden eller uægtheden ikke vil rokke ved det samlede billede. Når al-Jazeera kan bringe en optagelse med krigsråbet “Khaibar, Khaibar, oh Jews. The army of Muhammed is returning!” er det så meget desto mere overflødigt og kontraproduktivt for Israel at producere falsknerier. Begge klip udtrykker det samme had – al-Jazeeras klip vil ingen vel bestride ægtheden af.

Henrik Petersen

Posted: 5 juni 2010 - 19:36 - Svar

Hov, selv det ellers politisk korrekte Spiegel omtaler en undersøgelse, der viser markant større macho-kultur og voldsberedskab hos unge muslimer. Altså ikke ‘unge af anden etnisk herkomst’ eller blot ‘unge’, men altså unge muslimer.

Jeg orker ikke lige at oversætte den: http://www.spiegel.de/panorama/justiz/0,1518,698948,00.html

mvh Henrik

  Skyblue

  Posted: 6 juni 2010 - 00:08 - Svar

  Google ftw. så

  Muslimske unge fra indvandrerfamilier, ifølge en ny undersøgelse klart tilbøjelig til vold end indvandrere fra andre trosretninger. Islam, som han ofte ville undervist i Tyskland, fremmer en brutal macho kultur, sagde en kriminolog.

  Berlin – En ny undersøgelse har fundet en alarmerende tendens blandt unge muslimer: Ifølge deres vold vokser med stigende tilslutning til islam. Ud over de religiøse tage på macho kultur accept og brug af voldelige medier.

  Dette er den anden rapport til et fælles forskningsprojekt af forbundsindenrigsministeren og kriminologiske Forskningsinstitut Niedersachsen (kfn) stat, der ledes af kriminolog Christian Pfeiffer.
  Som en forklaring, trækker forfatterne op resultaterne af den tyrkiske religiøse lærde Rauf Ceylan. Han havde konstateret, at hovedparten af imamer i Tyskland, ligesom den muslimske gejstlige, tilbagetoget til en konservativ islam og i deres egen etniske gruppe fremmer. De fleste imamer er kun midlertidigt i Tyskland, kunne ikke bygge en tysk og derfor ikke positivt forhold til den tyske kultur. For dem var dominans af mændene siger. Dens doktriner fremmes relevante indstillinger blandt unge muslimer.

  “Intet problem med islam”

  Ansvarlig for den beskrevne fænomener er ikke islam i sig selv, Pfeiffer sagde: “Dette er ikke et problem for islam, men mæglingen af islam.” Den muslimske religion fremmer en “accept af macho kultur”. Ceylan sagde, forklarer resultaterne bør mange faktorer skal anvendes. Federal indenrigsminister Thomas de Maizière (CDU) offentliggjorde på anmodning, vil resultaterne af undersøgelsen foder fra Hannover, herunder i drøftelserne på det tyske islam-konferencen.

  Den kfn 2007/2008 interviewede landsdækkende i 61 byer og amter tæt ved 45.000 elever i niende klasse. Et fokus var spørgsmålet om, hvordan medlemskab af en religion og personlig religiøsitet på holdninger og adfærd på 14 – til 16-årige og påvirke især integration af unge indvandrere. begå Resultatet: Mens unge kristne med stigende religiøsitet er mindre vold i unge mandlige muslimer, det modsatte er tilfældet.

  Gruppen af unge indvandrere uden religion ville være bedst integreret i det tyske samfund. “De kontrollerer, for eksempel, at 41,2 procent i high school, 62,9 procent har tyske venner og føle på 66,1 procent som tyske,” siger forfatterne til undersøgelsen. For unge muslimer, var denne forskel: De forfølges til 15,8 procent af skolen var færdig, 28,2 procent af tyske venner og følte at 21,6 procent som tysk.

   Henrik Petersen

   Posted: 7 juni 2010 - 04:55 - Svar

   Det var den ondelynemig en elendig maskintranskription. Blot et eksempel: Pfeiffer undskylder voldsparatheden med, at den ikke er en følge af islam, men af formidlingen af islam i Tyskland. Altså ikke mægling. (I øvrigt er hans bortforklaring vrøvl).

   Google translator giver forvrøvlede resultater, beklager, Skyblue.

polinos

Posted: 5 juni 2010 - 19:46 - Svar

-> Steen
Det er et stort og betydningsfuldt spørgsmål, du stiller – og så endda på en grundlovsdag!
Lige som dig mener jeg, at grundlæggende må man som demokrat godtage den politik, en folkevalgt regering fører, også selv om den byder én imod; undtagelsen er, hvis den strider mod grundloven.
Men hvad angår to store spørgsmål, er jeg kommet alvorligt i tvivl om, hvorvidt en vis form for… ja, ikke civil ulydighed, det er så belastet et ord, men snarere civil UNDVIGELSE eller måske ligefrem obstruktion, ikke er en mulighed.
Det ene handler om udlændingepolitikken, der – som du så rigtigt påpeger – aldrig har haft nogen reel folkelig opbakning; den er blevet “sneget” igennem af et elitært, globalistisk og multikulturelt indstillet mindretal; den har jeg altid været imod.
Det andet spørgsmål handler om EU; her er jeg endda én af de slemme, der bakkede op om projektet i mange år, lidenskabeligt endda, indtil skællene faldt fra mine øjne, da udlændingepolitikken konvergerede med EU-politikken i straffeaktionen mod Østrig.
Hvad EU angår, er jeg ikke i tvivl – Unionen er i modstrid med grundloven, på trods af, hvad højesteret måtte mene. EU forvandler Danmark til en udhulet stat, og fratager dermed danskerne retten til reel selvbestemmelse, også på udlændingeområdet. Tilsvarende virker de talrige “internationale konventioner”, vi har tilsluttet os; også de er i modstrid med grundloven; måske ikke juridisk (jura er jo skolastik for ål), men helt klart imod lovens ånd.
Men om vi vil deltage i det store integrationsprojekt, vi er blevet påtvunget, er en helt anden sag. EU er en amorf molok, meget som “Slottet” i Kafkas roman af samme navn; ikke til at få greb om.
Udlændingepolitikkens følger derimod konfronteres vi til hverdag, i mødet mellem mennesker, vi tvinges til at tage stilling, her og nu, på både godt og ondt. Og det er her, det store forræderi kommer ind i billedet. Lige netop den elite, der har villet dette samfund, er i det store og hele de mennesker, der i højest grad undgår konfrontationen med dens konsekvenser; og som – ligesom Thorning, Frederiksen, Vestager o.s.v. – når de ikke kan undgå den længere, har midlerne til at betale sig fra dem.
Dem, der må betale prisen, er hyppigst dem, der i mindst grad har ønsket denne politik. Og dem, der har villet den, undgår bevidst dens følger; hvis noget er umoralsk og uetisk, er det elitens orwellianske hykleri.
Men hvad skal vi andre så gøre? Vi kan jo ikke melde os ud, vel? Jeg har en søn, der bor i Gjellerup i en totalt ghettoiseret blok (meget fredelig i det daglige, det skal siges); men hvor skal en studerende ellers bo, hvis ikke hans forældre er rige nok til at kunne investere i en lejlighed i det mere hippe 8000 C? Han kan kort sagt ikke undgå at måtte navigere til hverdag i følgerne af en politik, som han ikke engang har haft nogen som helst indflydelse på.
Og hvad med os andre? I det hverdagsllige glider det som regel så nogenlunde, selv om tilliden mellem “dem” og “os” sjældent er overvældende. Men det virker jo kun, så længe samfundet fungerer så nogenlunde.
Hvad sker der, når økonomien uafvendeligt rystes igen – og tro mig, det gør den! Vi lever på lånt tid, og som tilgængeligheden af naturressourcer, kapital og demografi er skruet sammen, står vi over for meget kraftige nedadgående korrigeringer af “velfærdsstaten”. Dermed vil revnerne i samfundets fundament træde frem med skærende klarhed, og konflikterne vil blive langt skarpere end nu.
Og hvad så? Steen, jeg er bange for, at vi, der ikke har ønsket denne udvikling, ikke kan undgå at blive involveret – på alle planer. Vi skal ikke regne med, at de skyldige nogen sinde vil påtage sig ansvaret; de vil, som de plaprende “progressive” damer nævnt oven for, hævde deres uskyld.
Jeg er overbevist om, at hvis demokratiet overhovedet overlever (et åbent spørgsmål), vil resterne af sammenhængskraften i samfundet formentlig skulle reddes af “populistiske” regeringer, der står på en national platform (uanset hvor udhulet), som som i bedste fald har et vist autoritært præg, blæser på EU og “internationale konventioner”, og som fører en benhård assimileringspolitik: Tilpas dig, eller de ryger ud af landet. Er du udenlandsk statsborger, og lever du af de offentlige kasser? Farvel og tak, vi har ikke råd til dig! Er du kriminel? Bye-bye! O.s.v.
I værste fald? Tænk ikke på det! Så vil oktober 43-udfordringen formentlig blive aktuel igen. Og hvad vil vi så gøre, hvor vil vi stå? Helt ærlig, jeg ved det ikke. Det vil formentlig komme meget an på, i hvilket omfang vi forinden har oplevet muslimske provokationer, f.eks. i form af terror og massiv kriminalitet.
Kommer det dertil, handler det jo også om noget helt andet: Om borgerkrig. Og borgerkrige er som bekendt de mest beskidte og uforsonlige af alle krige.

  steen

  Posted: 5 juni 2010 - 21:21 - Svar

  Polinos:

  “Udlændingepolitikkens følger derimod konfronteres vi til hverdag, i mødet mellem mennesker, vi tvinges til at tage stilling, her og nu, på både godt og ondt.”

  Lige den sætning minder mig om, at Politikens spørgsmål er pop. Jeg har indvandrede venner, jeg selvfølgelig ville hjælpe. Vi hjælper allerede hinanden. Men det har ikke noget med sagen at gøre. Det er Alt for Damerne journalistik. Vi taler politik og ikke case stories og blandt andet derfor kommer jeg ikke ind på forskellene på jøder og muslimer, selvom de jo kan fylde mange bøger. Og der ER jo altså andre end muslimer i landet, som vi skide os en hatfuld. Det er Cevea der levere oplægget, PBUH

  Og lige idag: Jeg tænker bare højt over noget, jeg har tænkt på længe. Så jeg er glad for enhver, der også vil tænke det igennem.

   Mette

   Posted: 5 juni 2010 - 23:06 - Svar

   Hvad I har skrevet, er helt ud af mit hjerte. Jeg advarer på tiende år på nettet og i læserbreve, og før det advarede jeg mundtligt i ti år ofte med ubehageligheder til følge. Så, nej, jeg føler ikke ansvar for, hvad der er sket, for jeg har ikke kunnet gøre meget mere for at forhindre det, jeg har faktisk brugt så meget tid på det, at jeg ofte har forsømt noget andet.

   Hvor jeg i starten var moderat og og fx mente mig forpligtet til at tillade moskébyggeri, er jeg i dag nået dertil, at jeg slet ikke ønsker disse mennesker i mit fædreland, for jeg har fuldstændig mistet tilliden til dem. Jeg voksede ellers op i det, du kalder det hippe 8000 C, polinos, og det var et skønt sted at være barn, jeg kunne ikke have ønsket mig det bedre, og mine forældre boede samme sted i mange år. Men de sidste år var det ikke så trygt som før, villakvarteret var meget udsat for indbrud, og hunde var ikke til megen hjælp, de blev sat ud af spillet på en hensynsløs måde.

   Danmark er ikke det smukkeste land, jeg har boet i, længe følte jeg mig som en atypisk dansker, og en national fanatiker er jeg bestemt ikke. Men dette er jo ikke et svensk, dansk eller skandinavisk problem. Det er et universelt problem, der hvor muslimer slår sig ned, og de når det, som en af vore meddebattører kalder den kritiske mængde.

   Janne Josefsson taler derfor utvivlsomt på manges vegne, og jeg finder ikke det mindste stødende i hans udtalelser, det er jo sådan det er, og også i Danmark er det arbejderklassen, der indtil videre har betalt den højeste pris for denne forlorne humanisme. Det er den, der må ned i utrygge cykel- og vaskekældre og leve med opgange, der bliver uhumske, larmende og ligeledes utrygge at færdes i. Om få år vil også arbejderklassen om muligt undlade at sende sine børn i folkeskoler, der uvægerligt kommer til at blive domineret af muslimsk ungdom, hvoraf mange er opgejlede til at mene, at de tilhører en herskerklasse på erobringsfærd, og at ikke-mulismer er white trash.

   Politikerne lukker øjnene for fremtiden, og det er et voksende pres at være vidner til. Hvad demokratiet angår, mener jeg i ramme alvor, at det blev afskaffet, da Anders Fogh Rasmussen underskrev Lissabontraktaten, og det kan befolkningen da umuligt være forpligtet til at respektere.

   Selv om mange af jer ikke bryder jer om Jyllands-Posten, vil jeg alligevel mene, at avisen har meget at byde på. I dag var der to sider om det hollandske valg, og Hollands problemer blev beskrevet som et spejl af hele Europas. Meget af stoffet handlede om Geert Wilders, der for nylig er styrtdykket i meningsmålingerne, fordi folk finder, at han har “for lidt på hylderne”, og derfor er “for monoton” at høre på. Det var de udtryk, der blev brugt, og det var også det emne, jeg selv var inde på forleden. Det er en fælde, der er nem at falde i.

   I den ene af JP-artiklerne blev det nævnt, at det ophidser hollænderne, at de har udgifter på 40 mia. årligt på indvandrerne, som flere og flere føler sig plaget af. Når man tager i betragtning, hvor mange muslimer, der bor i Holland, er 40 mia. ikke desto mindre det rene ingenting sammenlignet med hvad vores især muslimske indvandrere koster os. Konklusionen var, at Wilders ikke mere er ene om det nationale tema, at samtlige partier mere eller mindre har taget det til sig, og at man nu taler mere om økonomien og er begyndt at stramme kravene til indvandrerne. Præcis som Løkke Rasmussen var inde på i sin grundlovstale i dag.

   Jeg tror ikke, at danske partier vil kunne overleve i fremtiden, medmindre de får en national agenda. Men vi vil sikkert se muslimske partier dukke op, og de kan blive arnesteder for de borgerkrigslignende forhold, som vi frygter, fordi vi har fået Balkan og Mellemøsten på skødet. Det er jo fabelagtigt at handle så dumt og uansvarligt. Hvordan bliver det mon, når vore børn begynder at blive gamle. De vil til den tid have båret en urimelig forsørgerbyrde i mange år, og det er vel tvivlsomt, om der vil være folkepension og nok danskere til tage sig af dem. Andre vil sikkert ikke have med dem at gøre, for til den tid er samfundet faldet fra hinanden, solidariteten opbrugt, og erobrerne tall in the saddle. Medmindre der er sket noget voldsomt, som har vendt op og ned på det hele, og det vil jeg derfor tillade mig at ønske, vil ske.

jeanne

Posted: 5 juni 2010 - 21:01 - Svar

Postmodernisten eller transmodernisten (alt er som bekendt i bevægelse mod enden):

Næsten så umuligt som det er at gøre en postmodernist begribeligt, at historien og traditionen er basis for mening og erkendelse, er det svært at få hæderlige mennesker til at indse, at løgneren ikke blot lyver om én ting, men at han netop anvender de mest behændige tricks under hensyntagen til de umiddelbare, reelle magthaveres øjeblikkelige krav med det ene formål at få det hele til at glide så gelinde som muligt i hans retning mod skyerne, hvorfra det som bekendt er umuligt at se og høre jorden.

Kendsgerningerne om hvad der skete og hvem der satte det igang på dansk jord:

I 1990erne fik vi suppleret med tidligere redaktør på dagbladet Børsen, magister Henning Fonsmarks særdeles veldokumenterede bøger “Historien om den dansk Utopi” og “Kampen mod Kundskaber”, begge udgivet på Gyldendal, København henholdsvis 1990 og 1996.

”Kampen mod Kundskaber” finder tilbage til svulstens begyndende celledeling med henvisning til storinspiratoren John Dewey, der havde besøgt den store eksperimental-psykolog doktor Wilhelm Wundt og til den danske Sofie Rifbjerg, der mødte ham på koordineringmøde Calais 1922. Dernæst placerer Henning Fonsmark ansvaret utvetydigt og præcis: Hvad de sagde, hvor de sagde det, og ikke mindst hvem der sagde hvad, og hvad der besluttedes.
Intet er overladt til tilfældighederne. Henning Fonsmark skærer som topkirurg i helt ren snit helt ind til benet.

Ødelæggelsen er virkelig sat i system:
I forordet til Dansklærerforeningens udgivelser, Danskfagets danskhed (Peter Heller Lützen, 2002) – uden mange kommaer – står følgende:
“Danskfaget er i den forstand ved at nedlægge sig selv som dansk fag.. Det er ved at blive et internationalt kulturfag. Og det er godt. Kun ved at underminere forestillingen om at der findes en fælles kultur for indbyggerne i Danmark, kan man åbne og efterhånden afskaffe begrebet danskhed som pædagogisk og dannelsesmæssiget ideal. – Det mest hensigtsmæssige og hensynsfulde over for skolens og danskfagets brugere er at svække forestillingen om at der findes en dansk læsemåde. Det gør der heldigvis ikke længere. Danskfagets formål er derfor at undergrave danskheden. Selv om det er en anelse forvirrende at der stadig står ‘dansk’ på skoleskemaet, og selvom det formål aldrig er blevet formuleret, så er det det formål danskfaget med tiltagende begejstring har virket efter de seneste 40 år.”
Den historiske baggrund for forræderi-projektet rettet mod den danske nationalstat findes på næste link. Vi er faktisk i stand til at følge den samlede udvikling og de stærkeste kræfter bag projektet helt konkret siden 1700-tallets Jean-Jacque Rousseau (med bl.a. bogen “Emile”), 1800-tallets W.G. F. Hegel, W. Wundt og i 1900-tallet på dansk grund med Sofie Rifbjerg (Klaus’ faster), der i 1922 udgav reformpædagogernes verdslige bibel om såkaldt reformpædagogik.

Af de nyere ting denne lille engelske indgang:
Most generally, abandonment of Enlightenment confidence in the achievement objective human knowledge through reliance upon reason in pursuit of foundationalism, essentialism, and realism. In philosophy, postmodernists typically express grave doubt about the possibility of universal objective truth, reject artificially sharp dichotomies, and delight in the inherent irony and particularity of language and life. Various themes and implications of postmodern thought are explored by Foucault, Derrida, Lyotard, Rorty, Haraway, and Cixous.

  Liva

  Posted: 6 juni 2010 - 10:17 - Svar

  Tak for kaffe.

  Det er vel også det mest optimale at fjerne det danske islæt (for børn og unge) i Danmark og det svenske i Sverige og det engelske i England – for så er det meget nemmere at indføre koran opdragelse i vestlige kommunale børnehaver, i folkeskoler og på offentlige arbejdspladser, det er så meget nemmere at islamisere; indføre halal krav, sharia krav, bederum, hijabs på kvindelige ansatte etc. i disse lande, ikke sandt?

  Det går da også meget godt med netop islamiseringen i europæiske lande, gør det ikke? Stormoskeer bliver der flere og flere af i Europa og det gør der også af forbud mod vestlige traditioner og skikke. Svinekød forbydes i børneinstitutioner og i folkeskoler etc.

  Multikultur er vist når det kommer til stykket en religiøs monokultur. Danmark har i øvrigt et hus i Damaskus. Det hedder det danske hus. Det til trods er det ikke til at se at det er dansk. Flere steder i DK er det det samme. Vores land hedder stadigvæk Danmark og opfattes af de fleste som dansk, men det danske – og vestlige – forsvinder i stigende grad – særligt i ghettoer – og så i skoler og børneinstitutioner med hjælp fra rød/grønne islamiserings ivrige pædagoger og skolelærere.

  Og vestlige politikere vil stadigvæk ikkt tale om det uhyrlige der står i koranen om ikke-muslimer – særligt om jøder og homoseksuelle og ikke-troende, selvom der islamiseres i stor stil.

annonym

Posted: 5 juni 2010 - 22:39 - Svar

nogen der husker Sokal og hans artikel, hvor han vist at tyngdekraften bare er en blandt andre sociale konstruktioner?

http://www.museumofhoaxes.com/hoax/archive/permalink/the_sokal_hoax/

Bjovulf

Posted: 6 juni 2010 - 00:00 - Svar

Ha, jeg ser nu, at en eller anden – på EB? – er kommet mig i forløbet mht. til minareternes virkelige højde,
set fra den vinkel og kamerahøjde og brændvidde, der er anvendt til fotodelen af prospekt billedet 😉

http://ekstrabladet.dk/nationen/article1329955.ece

Jeg er nået frem til et næsten identisk resultat – jeg tror endda, at den bageste minaret er en anelse for lav – eller også er den den forreste en lille smule for høj? Endvidere skal den blå overkant af facaden så også hæves tilsvarende – vi kan se, hvor meget det ca. drejer sig om, ved at lægge en ekstra fiktiv ekstra etage på den forreste bygning ( så den ca. når op til 13 meter – ligesom højden af moskéens facade er angivet til at være ) ved at trække en linje til forsvindingspunktet, som ligger lige til venstre for hovedet af personen til venste i baggrunden på fortovet til højre 😀

Og så skal facaden naturligvis også rettes ud til at være parallel i 3D med de øvrige vandrette linjer – dvs. at en forlænget linje gennem kanten i billedet også skal gå igennem forsvindingspunktet. Kuplens højde skal naturligvis også forøges en pæn bid.

Moskeens og især minareternes størrelse er altså underdrevet temmelig kraftigt for lokke de lallenaive, uvidende og godtroende
politikere i borgerrepæsentationen til at æde “kamelen” og stemme ja til “kulturberigelsen”.

Sjovt nok hedder billedet “Moske opdateret …” – gad vide om politikerne i borgerrepæsentationen har fået lejlighed til at se denne langt mere realistiske version? 😉 Og gad vide, hvor/ hvem det kommer fra?

Bjovulf

Posted: 6 juni 2010 - 00:45 - Svar

“i forkøbet” hedder det jo 😉

Minareterne skal naturligvis så gøre tilsvarende tykkere (!) og etagen midt på dem skal også hæves tilsvarende,
så de kommer i meget høj grad til at dominere hele Nordvestkvarteret – ingen skal åbenbart længere være
i tvivl om, hvem og hvad der hersker i det område.

Man er jo nærmest målløs over, at vore politikere kan være så naive, uvidende og uansvarlige –
har de mon fået en “lille erkendtlighed” for deres umage? 🙂

jeanne

Posted: 6 juni 2010 - 09:43 - Svar

@Mette
Du behøver ikke referere din tro eller andres tro på, hvad projektet koster. Det har kompetente folk ved hjælp af statens egne oplysninger og statens Velfærdskommission fornyligt udregnet, så der ikke efterlades mindste tvivl for selv de sproglige, der kan klare en ligning eller har kendskab til Chr. Hansens forholdsregning:

Korteste version:
http://danmark.wordpress.com/2010/04/05/ikke-vestlige-er-der-mange-ell er-faa-faar-de-nedskæringer-snyder-nogen-paa-vægten-ja/

Velfærd og indvandring: http://danmark.wordpress.com/2010/04/03/13168/

Jeanne

Liva

Posted: 6 juni 2010 - 10:21 - Svar

Rigtig god video. Ja, humor og satire må der til. 🙂

  jdm

  Posted: 6 juni 2010 - 15:55 - Svar

  Hørt!

Skåning

Posted: 6 juni 2010 - 16:44 - Svar

“Mon ikke Henning Mankell får sig en ekstra cognac og valium her til aften? Han ikke ligefrem svulmer af humoristisk overskud, og humor betyder jo “væde.” Skål, Mankell. Her er hele programmet hvori sangen forekom, inklusiv et inteview med forsangeren Captain Stabbing.”

Hah! Den jävla rödvinskommunisten behöver starkare saker än så. Det får bli direktinjicerat herion efter söndagsmiddagen.

Victor

Posted: 7 juni 2010 - 18:05 - Svar

Ang. radiokommunikationen – det lyder som om, Filipino Monkey har været på spil igen….

http://en.wikipedia.org/wiki/Filipino_Monkey

Leave a Comment