8
jun
Seneste opdatering: 9/6-10 kl. 0606
41 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Vi lovede en tekstning den 3.6. Hele retssagen 52 min. kan ses her på fransk.

Jesper Langballe og generaliseringernes vederstyggelighed

Jesper Langballe ser iflg. artiklen frem til retssagen, og sørger kyndige folk for at forberede ham med de relevante historiske og religiøse baggrundsoplysninger, er scenen muligvis sat for et stykke værdifuldt folkeoplysning der ikke kommer ud ved journalisters eget initiativ. Sagen i sig selv er sigende i sin frastødende fokusering på formuleringer kontra den blodige bagvedliggende realitet æresdrab – der for bare få årtier siden var et ukendt fænomen i vores samfund – som det handler om.

Hvis nogen med forbindelser til Langballe læser dette, vil jeg stærkt opfordre til at han får dette citat med i lommen: Sunni-retsskolen shafi’i, som bl. a. Abdul Wahid Pedersen tilhører, har i vejledningen ‘Umdat al-Salik (engelsk oversættelse The Reliance of the Traveller) der af den førende sunni-autoritet al-Azhar i Cairo er godkendt som autoritativ indføring i denne retsskoles tolkning af sharia,  stadfæstet at forældre og bedsteforældre ikke er hjemfaldne til straf i islam for drab på børn, hhv. børnebørn:

“retaliation is obligatory against anyone who kills a human being purely intentionally and without right.” However, “not subject to retaliation” is “a father or mother (or their fathers or mothers) for killing their offspring, or offspring’s offspring.” (‘Umdat al-Salik o1.1-2).

Retssagen vil tilsyneladende komme til at handle om strafbare generaliseringer, men det vil utvivlsomt blive fremført at æresdrab er gamle førmoderne foreteelser der intet har at gøre med islam. Det er usandt, bl. a. retsskolevejledningen her viser at praksis bliver opretholdt i en lovreligiøs sammenhæng. Parlamentet i Jordan forkastede således en lov mod æresdrab, netop med henvisning til islam, her iflg. al-Jazeera

[…] Islamists and conservatives said the laws violated religious traditions and would destroy families and values. […] Jordan quashes ‘honour crimes’ law

Som en service til vores læsere bringer vi her den muligvis strafbare ytring (LFPC):

[…] “Selvfølgelig skulle Lars Hedegaard ikke have sagt, at der er muslimske fædre, der voldtager deres døtre, når sandheden i stedet synes at være, at de nøjes med at slå døtrene ihjel (de såkaldte æresdrab) – og i øvrigt vender det blinde øje til onklers voldtægt.”

Den sætning betyder nu, at Dansk Folkepartis folketingsmedlem, Jesper Langballe, skal en tur i retten. […] Langballe i retten for voldtægtskommentar

Gammel i Folkhemmet

Dementa 88-årige Henny från Limhamn som inte fått duschhjälp sen demensteamet i stadsdelen lades ner för ett drygt år sen har nu fått duscha. Men det är inte hemtjänsten som dushat Henny – utan det är hennes dotter Annika som fått ta saken i egna händer.Efter nästan ett års väntan-Nu har Henny fått duscha. (2009: Demensteam i Malmö läggs ned   Stadsdelens äldreomsorg är i ekonomisk kris.)

Humanismens nye underklasse

Afstanden mellem Dyvekeskolen og Skolen ved Sundet er kun 3,5 kilometer, men målt i penge og karakterer er der en verden til forskel mellem de to folkeskoler på Amager.Ifølge en opgørelse fra København Kommune koster hovedstadens dyreste folkeskoler over dobbelt så meget som de billigste per elev. De mest udgiftstunge er samtidig de skoler, der har den største koncentration af elever med indvandrerbaggrund. På Dyvekeskolen med godt 50 procent tosprogede er prisen for en elev godt 97.000 kroner om året, mens Skolen ved Sundet med knap 10 procent bruger omkring 45.000 kroner. Til de fagligt dårligste hører elever på heldagsskolerne Klostervænget, Hillerødgades og Tingbjerg, der er byens suverænt dyreste. Her er prisen omkring 150.000 kroner per elev.

Sammenligner man de to naboskolers karakterer i 9. klasse, klarer Skolen ved Sundet sig til gengæld væsentligt bedre; ikke mindst ved prøverne i dansk og matematik, hvor den typiske elev scorer over 7 i gennemsnit mod knap 4 på Dyvekeskolen…..Han [Lars Olsen] er overrasket over, at prisforskellen mellem elever alligevel er så markant. Skolelederne på Dyvekeskolen og Skolen ved Sundet er enige om forklaringen: Det skyldes primært skolernes forskellige elevsammensætning. [..]

Professor Niels Egelund fra Danmarks Pædagogiske Universitet har tidligere advaret imod, at Danmark kommer til at stå med en ny underklasse og »et enormt problem«, hvis der ikke snart bliver gjort noget alvorligt ved det lave uddannelsesniveau blandt ikke mindst tosprogede elever. »Det vil give anledning til en enorm frustration, og den frustration vil føre til mere kriminalitet«, som han siger. De dyreste skoleelever klarer sig dårligst.

“Bekvemmelighedsmuslimer”

Hvis noget ord kan kaldes en oxymoron må det vel være dette. Skal man forlade sig på at dette er et fænomen der har at gøre med et land der allerede har lagt sig fladt på maven for muslimer, og derfor kun behøver at dreje  hovedet mod Mekka, eller forekommer det mon også på vore breddegrader? Hmmmmm (LFPC).

Prisoners are converting to Islam to win benefits and gain the protection of powerful Muslim gangs inside jails, the Chief Inspector of Prisons has warned. Up to a third of Muslim prisoners adopted the religion while serving their sentence, a new report by inspectors has found. Inmates say their reasons for converting include the protection of belonging to a gang and perceived material perks offered to Muslims.

Many converts, known as ‘convenience Muslims’, admitted they changed faiths because as a Muslim they were entitled to more time outside of their cells and offered better food. Muslim prisoners are also excluded from work or education on Fridays so they can attend prayers. […] Prisoners convert to Islam to win perks and get protection from powerful Muslim gangs

Damage control

Vi skal være ‘glade’ for denne slags øjenåbnere der rammer samfundslag og miljøer der normalt er uden for rækkevidde. Jeg tænker også undertiden på hvor længe endnu man vil kunne se ubekymret sprogbrug som dette: Modeugen er rent narko-mekkaDanmark skal være spil-mekka (LFPC).

[…] “Når hun har et navn, der er så betydningsfuldt for islam, og laver en video, hvor hun viser røv til publikum, så viser hun religionen lort,” siger en 16-årig anonym dreng, som B.T. har talt med.

Medinas promotion manager, Martin Bergholt Buhl, siger til kpn.dk, at Medina, som er født Andrea Fuentealba Valbak, har taget navnet Medina af private årsager, og at det intet har med den hellige by at gøre. Navnet Medina er angiveligt ganske almindeligt i Chile, hvor sangerindens far kommer fra. […] Muslimsk vrede over Medina

Istanbul: “Hitler, vi har brug for din ånd”

Tro inte att saken med Gaza-flottan är utagerad, i alla fall inte i Turkiet. I en stor demonstration framfördes det gratulationer från en turkisk nazi-islamistgrupp och man manade fram Hitlers goda anda. Artikel om händelsen kan du läsa i The Armenian Weekly, som också publicerar ett par minst sagt besvärande bilder från demonstrationen i Istanbul. Är allt bara fejk? Det kommer man säkert att hävda, och därför bör man läsa texten  Vem gratulerar och vad säger de? Om en islamonazistisk demonstration i Istanbul.Demonstranternas hälsning till nazisterna: Bra gjort!


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Bjovulf

Posted: 8 juni 2010 - 10:06 - Svar

Nå, det var Medinas navn “kulturberigerne” havde noget imod – mageløst!

Gad vide, om man skulle gå til numerolog snart … 😀 ( Medina hed Andrea tidligere )

http://www.bt.dk/kendte/ret-dit-navn

Vrede unge til Medina:
‘Ret dit navn’

LISBETH KJÆR LARSEN | JAMES KRISTOFFER MILES (BT-JKM) | JAN LAURIDTSEN – Tirsdag den 8. juni 2010, 07:53

Strip, dans og erotiske tekster sammen med navnet på profent Muhammeds sidste hvilested Medina. Det er ikke en cocktail som 15-20 unge andengenerations invandrere synes godt om.

Det var angiveligt derfor, at de selvsamme unge kastede æg efter den platinsælgende popstjerne under en koncert i Ishøj Byhave i lørdags. Det fortæller Ishøj-borgere med kendskab til byens lokale ballademagere til B.T. tirsdag.

– Mænd kan godt gå i t-shirts og shorts og vise bar hud. Sådan noget må piger ikke i islam. [!!!] Medina er en hellig by for muslimer, og derfor skal hun ændre navnet, siger en anonym 16-årig til B.T.

  Pernille

  Posted: 8 juni 2010 - 10:34 - Svar

  Men det har intet med islam at gøre. Vi ved jo alle, at disse lystige, unge spilopmagere – med smukke brune øjne og mørk hud – der ind imellem brænder en børnehave ned og kaster lidt sten efter politi og brandvæsen, ikke er spor religiøse.

   Bjovulf

   Posted: 8 juni 2010 - 13:11 - Svar

   Nej, det har INTET med islam at gøre – HOST, HOST! – det er som bekendt, fordi alle danskere
   er frådende racister, der konstant sårer de hypersarte muslimers følelser 😀

  Bjovulf

  Posted: 8 juni 2010 - 13:09 - Svar

  Politiken lister rundt om den varme grød – glemmer at fortælle direkte om, HVEM der kastede med æg mod Medina.

  http://ibyen.dk/musik/article989723.ece

  »Hvorfor græder Medina?«
  Den populære sangerinde aflyser ikke koncerter trods ægkast i weekenden.

  Anders Hjort
  Af Anders Hjort

  Værnedamsvej, København, mandag eftermiddag.

  En far står med sine to små børn og kigger på en spiseseddel for B.T. Børnene er store fans af den dansk-chilenske klubdronning, så de har svært ved at forstå, hvorfor der på spisesedlen står ’15-20 unge angreb Medina med æg’.

  »Hvorfor græder Medina?«, spørger det ene barn så sin far, der ikke lige kan finde et godt svar på det spørgsmål.

  Æg mod scenen
  Forklaringen på billedet i formiddagsavisen af Medina, der er ked af det, skal findes i lørdags.

  Her gav popsangerinden koncert i Ishøj Byhave, men midt under hendes optræden begyndte 15-20 unge [!!!] ifølge Lokalavisen.dk at kaste rådne æg mod Medina.

   Morten - - -

   Posted: 9 juni 2010 - 11:42 - Svar

   Politiken prioriterer bare, så det for sagen irrelevante ikke optager kostbar spalteplads. Og som Amila Bosnae engang skrev til mig: Det handler jo om dét, der bliver gjort – ikke om hvem, der gør det 🙂

   Og: Det her drejer sig IKKE om hudfarve, som Østjyllands Politi vredt konstaterede, da de afviste daværende justitsminister Lene Espersens bøn om, at de skulle registrere etnicitet hos lovovertrædere. Ak ja. Svage, svage Lene. Stakkels, stakkels Lene …

   – – –

EH

Posted: 8 juni 2010 - 10:08 - Svar

Niels Egelund har formentlig ret hvad angår fremtidsudsigterne for disse svage børn. Men hans løsningsmodel om at tage ved lære af de muslimske friskoler er lige så naiv en betragtning, som jeg havde forventet ville komme fra en professor på Danmarks Pædagoiske Universitet, desværre. Jeg er muligvis for hård i min bedømmelse af disse skoler, men jeg har altså ikke for fem øre tillid til dem eller deres resultater. Det ser ikke alt for lyst for Danmark. Et stigende antal unge, dårligt udrustet til det videnssamfund som de skal fungere i og videreføre. Psykologen Helmuth Nyborg udtalte sig om dette til TV: “Den bedst begavede del af befolkningen får ikke et tilstrækkeligt antal børn. Derimod udmærker de knapt så begavede sig med en glimrende evne til at reproducere sig. Fremtiden tilhører altså dem”. IQ vil falde i Europa som billedet ser ud i øjeblikket. Alle ved, vel hvad det vil betyde for innovation, velfærd og fred.

  Peter Krogsten

  Posted: 8 juni 2010 - 23:05 - Svar

  Man skulle lytte lidt til Lone Nørgaard. Ved et foredrag i forbindelse med Grundlovsforeningen Dansk Kulturs generalforsamling, sagde hun ligeud, at den største hæmsko for en retablering af den danske folkeskole er Danmarks Pædagogiske Universitet, der tidligere hed Danmarks Lærerhøjskole. Her spilles der hasard med Danmarks fremtid, og jo før det lukkes jo bedre.

JensH

Posted: 8 juni 2010 - 10:16 - Svar

Nu vi er ved de Vest-Europæiske retsstaters kvaler med ‘fredens religion’, så er fængselsvæsnet i UK gået hen og blevet bange for, at hvis man udviser de forkeret ‘attityder’ eller ‘holdninger’ overfor muslimske indsatte, så vil det i sig selv skabe ‘radikalisering’. The chief inspector of prisons udtaler:

“Dame Anne Owers says the treatment of the RAPIDLY GROWING population of Muslim prisoners as potential or actual extremists is prevalent throughout the prison system despite the fact that fewer than 1% are in prison for terrorist-related offences.”

http://www.guardian.co.uk/society/2010/jun/08/muslim-prisoners-potenti al-terrorists

Dog skal det siges, at “The UK Border Agency ” nu i det mindste søger at finde en løsning på probelemet med de mange ‘Anker-børn’, der ankommer til Europa fra specielt Afghanistan, (såvidt jeg ved havde DR1’s ‘Horisont’ emnet oppe igår aftes. Jeg gad dog ikke se det da jeg på forhånd kender DDR’s vinkling -> “Asyl til alt og alle”). Men Briterne forsøger dog nu at finde en (fiornuftig) løsning på denne uacceptable trafik:

http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk/10261456.stm

EH

Posted: 8 juni 2010 - 10:26 - Svar

Rascistisk voldtægt

Denne mand bringer det værste frem i mig. Jeg må hellere stoppe her.

Slyrgraff

Posted: 8 juni 2010 - 10:47 - Svar

En tidligere undervisningsminister var inde på løsningen: “Det alle ikke kan lære, skal ingen lære” Så bevarer vi sammenhængskraften i samfundet, og alle bliver lykkelige.

  Victor

  Posted: 8 juni 2010 - 11:15 - Svar

  Citatet er blevet tilskrevet Ritt B. Der er bare et problem: Hun har aldrig sagt det.

  JP havde en artikel om historien bag dette “citat” for et par år siden.

   Bjovulf

   Posted: 8 juni 2010 - 13:02 - Svar

   Men så sagde hun vist nok noget, der mindede kraftigt om det –
   og folkeskolen blev i hvert fald i den grad omlagt i hendes “ånd” 😉

   OT. Brækkende nyheder:

   ttp://politiken.dk/politik/article989856.ece

   Rigsadvokat vil føre straffesag mod Jesper Langballe i racismesag
   Rigsadvokat vil ophæve DF’s Jesper Langballes immunitet.

   ———————————————————————————————————–

   For at sige det, som enhver, der har gidet at sætte sig ordentligt ind i tingene,
   allerede vidste i forvejen ?!?! Mageløst! Man skulle tro, at de havde vigtige
   ting at tage sig til, ikke?

Prudentius

Posted: 8 juni 2010 - 10:48 - Svar

“…hvis der ikke snart bliver gjort noget alvorligt…”

Man trækker på smilebåndet, jeg gør ihvertfald.

Pointen i denne udmelding er selvfølgelig at vi nu for 117 gang må haste til med flere penge og flere og flere og flere…

Alt dette for at holde Titanic flydende.

Alt dette til mennesker vi intet skylder.

HelgeD-H

Posted: 8 juni 2010 - 11:12 - Svar

Medina må ikke hedde Medina som kunstnernavn. Jeg kan rigtig godt li’ hendes musik. Men nu har unge muslimske mørkemænd fundet på at det er helligbrøde at hedde Medina, hvilket er samme navn som
profeten Muhammeds stad i Saudi Arabien.
Det er det næste skridt, nemlig at gøre danske sangerinder fredløse, og tilføje flere sorte pletter på Danmarkskortet, hvor dansk underholdning mildest talt besværliggøres.
I yderste konsekvens er musik forbudt i islam, undtagen martyrsange.
Medina = Asma bint Marwan. Unge 2.eller 3.generationsindvandrerknægte som kaster æg eller sten
hvorend Medina optræder er nok til at ødelægge Medinas sangkarriere.
Hvis det stod til de unge muslimske mørkemænd skulle Medina skifte navn til Shalmuda.
Troende muslimer er i sandhed Farisæere.

  Prudentius

  Posted: 8 juni 2010 - 11:26 - Svar

  Det er gået op for mig at muslimer næsten er ligegyldige.

  De er voldelige ja og de tror på noget som er så grusomt og latterligt at ens forstand slet ikke kan følge med, men…

  Det er “os” der lader dem slippe afsted med det, os der lader dem bygge deres kolonier, os der ikke lader dem betale prisen for deres opførsel, herhjemme som ude i den stur, stur verden.

  Muslimerne er en enorm gruppe af forvoksede groteske børn ingen har sagt fra overfor. Endnu!

   Morten - - -

   Posted: 9 juni 2010 - 11:58 - Svar

   @ Prudentius

   Du er inde på noget af det rigtige … Og konsekvensen af det er, at vi må tage ansvaret for at løse de problemer, vi har med kolonisterne, på os. Vi KAN ikke bede dem om at løse de problemer, vi har med dem.

   Vi er de voksne, og vi skal udvise lederskab. Men da vi er i kulturel krise, og ikke engang selv formår at bebo vores land på en bæredygtig måde, der giver os sindsro – så magter vi det i øjeblikket ikke. Derfor optræder vi fejt og kværulerer.

   Vi skal gøre noget, så vi atter bebor dette land. Ellers bliver vores følelse af et naturretligt krav udvandet, og hverken vi eller de andre, der tilfældigvis har bopæl her, tror inderst inde på det. Når vi når dertil, er det vi begynder at lyde ynkeligt kværulerende. Og hvorfor skulle vi livsuduelige og systemafhængige mennesker vel også have større krav på dette abstrakte samfund, end alle mulige andre ?

   Årsagen til vores problemer er hos os selv. Ikke hos dem, vi har tiltrukket ved at tilbyde os selv, vores børn, og vores samfundsprodukt som bytte.

   – – –

Gunnar Biering

Posted: 8 juni 2010 - 11:25 - Svar

Den eneste effektive håndtering af tilvandrede voldtægtsmænd, stenkastere osv er ofte anført bl.a. på denne blog:

En passende fængselsstraf, gerne kortere end i dag, men på “vand og brød” og uden farve-TV og motionsrum, og derpå udvisning=hjemsendelse. Hvis udrejse ikke umiddelbart kan gennemføres, da ophold i en udrejselejr uden udgang til Danmark, men fuld frihed til at forlade landet, indtil udrejse sker.

Evt. indvendinger fra diverse menneskeretsorganer besvares med at korrigere de forpligtelser, som velmenende politikere har pålagt landet i tidligere tider.

For den enkelte borger er dette så let som at sætte et kryds på en stemmeseddel.

  Victor

  Posted: 8 juni 2010 - 12:36 - Svar

  Gunnar – jeg tror, at vores straffesystem skulle ændres sådan, så en dom kan være tidsubestemt og løsladelse bliver gjort betinget af en eksamen. Beskeden skal være: “Du kommer fri, når du har taget en 10. klasse/Studentereskamen/HF”. Ed en tyme føer.

Vivian

Posted: 8 juni 2010 - 12:03 - Svar

Prudentius: “Alt dette for at holde Titanic flydende.”

Netop, der er hvad man bruger plaged danske skattebetaleres penge til, til ingen nytte.

En ringe trøst er, at hvis Islam, som de har agt, tilraner sig magten i Danmark/EU, er det ett fallitbo, de bliver herrer over.

Jutta

Posted: 8 juni 2010 - 12:19 - Svar

OT
Kurt Westergaards afskedstegning efter 25 aars samarbeijde med Jyllandsposten:

http://www.galleri-draupner.dk/default.asp?id=197

Thomas Nydahl

Posted: 8 juni 2010 - 12:20 - Svar

Jag mår illa av det jag ser. Jag mår fysiskt illa och önskade att jag slapp leva i Neuropa. Och trots det är jag tacksam för informationen. Det går inte att blunda ens när illamåendet sköljer över en.

Emeritus

Posted: 8 juni 2010 - 13:06 - Svar

‘…Danmark kommer til at stå med en ny underklasse og »et enormt problem«, hvis der ikke snart bliver gjort noget alvorligt ved det lave uddannelsesniveau blandt ikke mindst tosprogede elever. »Det vil give anledning til en enorm frustration, og den frustration vil føre til mere kriminalitet«, som han siger…’

Selvfølgelig, men ikke primært af traditionelle arbejdsmarkeds-sociale årsager, men i enestående grad af kulturelt-suprematistiske årsager. Rigtige muslimske drenge er fødte til at blive bosser, når de bliver store – bosser bestiller ikke noget, men sætter andre i arbejde, så de kan tjene penge hjem til bosserne. Det er derfor en kæmpeskuffelse ikke at nå målet i dette land, fordi vi her tillands måles på meritter, som opnås gennem dygtiggørelse inden for et fag og målbevidst arbejde i hård konkurrence om hver eneste ledig stilling. Det behøver bossen overhovedet ikke, for han bestemmer under alle omstændigheder, hvordan det skal være. Dette kulturelle dictum efterlader en rigtig muslimsk dreng med flere livsmuligheder. Enten bliver han en klon af lille ‘a’ eller af store ‘A’. Eller også bliver han håndlanger for sådan en boss og må nøjes med at bosse dem, han får besked på, eller også bliver han slet ingenting til og hænger ud som en tikkende bombe med de andre, hvor det kan lade sig gøre.

Jeg skriver naturligvis kun om en rigtig muslimsk drengs drøm og fremtidsudsigter. De andre tosprogede, som finder ud af, hvordan tingene hænger sammen i skolen og i vort samfund i øvrigt, og forstår, hvad det kræver, de klarer sig jo udmærket.

Utopiens stensikre fiasko.
Politikernes, erhvervslivets og den kreative klasses alt for kreative fallitbo. Man ville den kulturelle smeltedigel.

Hvad skal vi nu stille op med asken?

Med venlig hilsen

  Erling

  Posted: 8 juni 2010 - 19:41 - Svar

  Der er en kostelig anekdote i Infidel, hvor en ung somalier forklarer hvorfor han ikke har noget arbejde. Det er hollændernes skyld. De håner ham ved kun at tilbyde lortejobs som f.eks. buschauffør, og den slags er naturligvis udelukket. Han vil være pilot eller advokat. “Men du har jo ikke nogen uddannelse,” indvender Ayaan. Dette er også hollændernes skyld. Europæerne koloniserede jo i sin tid Somalia og ergo skylder de ham et job som pilot.

JensH

Posted: 8 juni 2010 - 15:29 - Svar

@Prudentius

“Alt dette for at holde Titanic flydende.”

Nu vi taler om desperate forsøg på at holde Titanic flydende. Københavns Kommune via satspuljemidlerne fået 28 mio skattekroner til deres projekt “sikker by”. Men hvad angår pengenes anvendelse er dog et lille håb for os hårdt prøvede skatteydere:

“En af de kommende opgaver for Center for Sikker By er desuden at danne sig et bedre overblik over, hvad der virker ude i virkeligheden. Vi har aktiviteter for 210 mio. kroner i kommunen i dag på det kriminalpræventive område. Der er et stort virvar af projekter, især på Nørrebro, og der er et ønske fra politikerne om at blive skarpere på, hvad der virker og hvad der har en effekt, siger Lea Bryld.”

http://www.berlingske.dk/koebenhavn/gadefolk-skal-goere-koebenhavn-try ggere

Gad vide hvad der sker hvis/når de finder ud af at pengene (som sædvanlig) er kastet ud på ingenting?? Jeg vil gætte på de opfinder nye ‘projekter’, da vi jo her taler om en virkelig ‘inovativ’ industri når det kommer til at få fingrene i skatteborgernes penge.

JensH

Posted: 8 juni 2010 - 16:02 - Svar

@Steen

Jeg ved ikke om denne lille historie fra Sverige (endnu) har været oppe herinde på Snaphanen?? Men i så fald så må du tilgive mig at jeg remser den op igen. Det er virkelig uhyggeligt sådan som det står til hinsidan. Ud over historien indeholder en af de efterhånden dagligdags tragdier i multikulturens Sverige, (men dog første gang jeg ligefrem har hørt om stening af en kvinde derovre), så fortæller den også historien om at de venstre-ekstreme er parat til at myrde politiske modstandrere, og politiet er åbenbart magtesløst overfor denne røde terror:

“En 16-årig svensk flicka mördades brutalt i Västerås. Hon stenades till döds av pojkvännen som log i tingsrätten när han häktades.

Till saken hör att hennes mördare har sitt ursprung i Mellanöstern och motivet var “heder” eftersom han felaktigt trodde att hon var gravid.

Detta föranledde två unga män att dela ut flygblad i Hallstahammar som protest mot mordet på flickan. Men sådant är inte tillåtet i vårt vänstervridna land, där invandrare ska försvaras till varje pris. Vänsteraktivister, eller som de också kallar sig, antifascister, försökte knivmörda de två flygbladsutdelarna, som var nära att dö av sina skador.

Denna gång åkte gärningsmännen fast (bilden), men oftast står polisen handfallen inför vänsterns organiserade våld. Det är lite väl magstarkt att de prålar med beteckningen antifascister. Definitionen av fascism är våldets rätt över demokratin och friheten. Och det är hutlöst av vänstern att utnämna sina offer till nazister, möjligen är de nationalister.”

http://WWW.everykindapeople.blogspot.com/2010/06/ringar-pa-vattnet.htm l

  steen

  Posted: 8 juni 2010 - 17:05 - Svar

  Ja, han er kurder, jeg har læst om den ret detaljeret. Jeg tror også han er fuld af løgn mht. den graviditet. Men som du ved, der er ingen ende på Sverige og kriminalitet, så man skal kvlificere ved mere end at være blevet slået i hjel, – det er der rigtig, rigtig mange der er blevet, – for at vi omtaler dem. Andre (PI.SE og Fria Nyheter) bruger megen tid på det, og det er også ok. For mig er det som regel rigeligt bare at læse.

  @ Nils: Nej, jeg skrev også om den “stening” i en kommentar for nylig. Den er ude i hampen. HUn blev sparket, slået og banket ind i en klippe, i al fald iflg. rekonstruktionen.

  Til gengæld er denne ikke kedelig:

  Svensk kongebryllup udløser debat om islam Ifølge svensk grundlov skal kongen, kronprisesse Victoria og hendes kommende mand fordømme islam

Nils

Posted: 8 juni 2010 - 16:07 - Svar

Apropos Medina og jihadisterne – hvor er åndssvageforsorgen når vi har brug for den?

Engang var det meget populært at betrække møbler med såkaldt uopskåret mekka, så omfanget af danskernes helligbrøde gennem tiden må være betragtelig. Røv efter røv efter røv i milliontal har sænket sig ned over det allerhelligste. Jeg ved ikke, hvordan det er i dag, men ethvert oplyst hjem burde egentlig have mindst en enkelt stol betrukket med mekka, så man på daglig basis kan begå helligbrøde mod idiotien.

Værsgo at sidde ned hr. imam.

Morten - - -

Posted: 8 juni 2010 - 17:02 - Svar

“Bekvemmelighedsmuslimer” er en glimrende betegnelse for et fænomen, vi også ser her. Endnu flere, end de, der konverterer, er imidlertid de, der sympatiserer – af bekvemmelighed. Det er et ubehageligt fænomen at være vidne til, men ret almindeligt i folkeskoleklasser samt i visse kvarterer.

Spis vandgrød (laves på byg), saml flasker, puds sko – men sæt ikke dit barn i en folkeskole!

– – –

Nils

Posted: 8 juni 2010 - 17:29 - Svar

Bare til orientering, så blev den unge pige, Bea, ikke stenet i pedersensk forstand. Jeg synes, det er helt overflødigt at føje ekstra påhit til den historie, da den er grum nok i sig selv.

Morten - - -

Posted: 8 juni 2010 - 18:09 - Svar

Vurdering:

Langballes udtalelse er ikke strafbar på grund af formuleringen: “at der er muslimske fædre”. Det bliver ikke svært at føre bevis for, at det er der selvfølgelig. Skønt ikke kun indenfor islam, kan man anføre. Men så må man lade sig nøje med at kunne gøre den indvending. En dom over modparten på den baggrund bør man ikke kunne forvente.

– – –

  LFPC

  Posted: 8 juni 2010 - 20:45 - Svar

  En absolut lægmandsvurdering: Hvis “de” refererer til “at der er muslimske fædre” er der, som du skriver, belæg for det. Så er det ikke en generaliserende ytring, men konstatering af kendsgerninger. Hvis han bliver dømt for at ytre denne banale sandhed – himlen hjælpe os. Jeg vægrer mig ved at tro dette kunne være en mulighed.

  Generalisering bliver det kun hvis det kan dokumenteres at “de” ikke refererer til delmængden af muslimer i “der er muslimske fædre”, men til alle (mandlige) muslimer.

  Og ja, der er folk i andre kulturer der gør det samme, men næppe nogen der fastholder berettigelsen til det i religiøs dogmatik, og slet ikke i vores samfund. Kan han så blive dømt for ikke at komme med disclaimers og relativiseringer à la “… og det er der i øvrigt også i andre religioner, som hinduismen og hos yezidierne”. Igen, himlen hjælpe os hvis det er strafbart ikke at påpege at andre grupper rummer de samme skurke.

  “Chefjurist” (bliver dette ord nogensinde brugt om andre end ham?) Jacob Mchangama er i JP sikker på at Langballe bliver dømt.

   Victor

   Posted: 8 juni 2010 - 21:08 - Svar

   Langballe burde – hvis han ikke allerede har den – tillægge sig denne bog og sende den til sin forsvarer:

   http://www.amazon.de/Hell-Back-Overseas-Studies-Decolonization/dp/0803 213565/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=books-intl-de&qid=1276024035&sr=8-3

   Mette

   Posted: 8 juni 2010 - 23:35 - Svar

   Rent sprogligt mener jeg sagtens, at Langballes ord kan forsvares. Han ved jo godt, at det ikke er alle muslimer, der voldtager deres døtre, og han har udtrykt sig på et almindeligt dansk. Jeg ved ikke, om der også i den forbindelse er sket en glidning i sproget, men i så fald må Langballe da i det mindste have en aldersmæssig fordel. Han taler jo heller ikke om bjørnetjenester, når han mener en stor tjeneste. Langballe har en fin sprogfornenmmelse, der om kan ikke herske tvivl, og så er han forøvrigt meget belæst. Jeg blev imponeret over hans store biografi “Anlangendes et menneske : Blichers forfatterskab – selvopgør og tidsopgør”.

   Selv om jeg betragter det som endnu et angreb på DF, at Langballe vel kommer for retten, er det en interessant sag, der givetvis vil vække stor opsigt, fordi den jo vedkommer os alle. Det er til vores fordel, at der skabes sådan en konfrontation med retssystemet.

  Morten - - -

  Posted: 9 juni 2010 - 00:02 - Svar

  Skulle det gå så galt, at Langballe dømmes, håber jeg, at det udvirker, at “racisme-paragraffen” får dødsstødet. Det martyrium vil han måske ligefrem gerne tage på sig ? Han behøver vel strengt taget ikke en ren straffeattest – eller ?

  – – –

   LFPC

   Posted: 9 juni 2010 - 00:33 - Svar

   Hvis anstødsstenen virkelig er det citat som jeg gengiver fra JP, og han dømmes for det, vil det være et totalt moralsk nederlag for det danske demokrati. Når vi her og andre steder taler om truslen mod ytringsfriheden gennem hate speech-lovgivning osv. plejer jeg at være nogenlunde fortrøstningsfuld, dels fordi det er en falliterklæring for den lovgivningsmagt der indfører det, dels fordi sådan en lovgivning også må blive sårbar over for grænseafprøvning og organiseret civil ulydighed. Kan lovgivningsmagten bevare sin legitimitet hvis sådanne paragraffer systematisk bliver brudt i trods, eller ender den (med et udtryk fra en anden tid) med at blive en ‘papirtiger’?

   Dømmes Langballe skal jeg gerne være med til at fremture ved at gentage hans ord. En “I am Jesper Langballe”-kampagne, en helsidesannonce indrykket af folk fra blogverdenen og deres læsere med gentagelse af ytringen – der er mange måder at vise trods på, og den slags midler bør ikke være venstrefløjens ekslusive domæne. Vi raserer ikke Hyskenstræde, men vi sætter stickers op med Langballes ord.

    Mette

    Posted: 9 juni 2010 - 09:51 -

    LDPC jeg er enig i dine betragtninger.

    Der er en artikel om sagen i JP i dag, hvor Snaphanen nævnes. Da jeg læste den, tænkte jeg, at det måske kunne være en god idé at indsamle dokumentationsmateriale om voldtægter og mord i muslimske familier og sende det til Langballe.

   Morten - - -

   Posted: 9 juni 2010 - 13:03 - Svar

   Jeg tror som nævnt, at Langballe frikendes. På godt og ondt. – Fordi det sandsynligvis betyder, at vores hængeparti med “racisme-paragraffen” fortsætter …

   – – –

PBr.

Posted: 8 juni 2010 - 20:10 - Svar

Lang tradition for overbærende, selvydmygende adfærd i frankrig.

http://www.youtube.com/watch?v=WP1CFbYY_CE

Ole Burde

Posted: 8 juni 2010 - 22:06 - Svar

LFPC ,hvis langballe blir doemt for at sige sandheden , er det atter en indication paa at det juridiske system er inficeret med den samme virus som massemedierne , politikerne, akademikerne og store dele af resten af samfundet……SURPRISE !
Paa en eller anden maade er det aller mest traumatisk at indse at nettop det juridiske system ogsaa har et kraftigt PC-bias…
Mon ikke Dommerne idag spiller den samme rolle som fortidens praestestand , de opfattes som dem der giver en slags mystisk legitimitet til “systemet”… ?
Vi er alle bange for at se dette i oejnene… fordi vi er bange for hvilken konklution det vil lede os til.

En lille detalje uden tilknytning : Hamas har naeget at modtage varerne fra “flotillaen” selv om det hele blev lastet paa lastbiler under inspektion af et par udvalget ‘fredsaktivister” …. dette har jeg ikke set paa nogen internationale medier , sjovt nok.

Hans Jensen

Posted: 9 juni 2010 - 11:21 - Svar

Der har været meget stille om retssagen mod Wilders. Er det mon fordi anklagemyndigheden har indset de har en tabersag, eller skal de lige vente til valgtet er overstået og så mase ham flad i retsmaskineriet, i håb om at hvis man fjerner lederen, så braser organisationen sammen?. Uanset hvad man mener om Glistrup – uden anden sammenligning -, så blev sagerne mod ham ført på bekvemme tidspunkter for de etablerede partier.

M.

Posted: 9 juni 2010 - 11:37 - Svar

Hej Steen og LFPC,

Fik denne sendt med hensyn til nødhjælpsforsyninger – kan ikke fransk, men billederne siger det hele..

I kan også bare bruge den som selvstændig postering istedet for denne i kommentarfeltet, hvis I ønsker..

M.

http://www.terredisrael.com/wordpress/?p=22059

Leave a Comment