8
jun
Seneste opdatering: 9/6-10 kl. 2356
41 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Fotografer skal ikke referere, så man må lige venter til der en eller flere artikler om aftenes møde i Trykkefrihedsselskabet med Kim Møller, Uriasposten og komikerne og debattørerne Farshad Kholghi og Omar Marzouk. Politiken var tilstede. Derfor blot  et par almene strøtanker om emnet. (fotos kan klikkes til helskærm)

Dagens trusler går fra trivielle bagateller til helt seriøse dødstrusler. Når man har været i lokale med Hirsi Ali, Wilders, Westergaard,Sam Solomon og Gregorius Neckshot, set sikkerhedsforanstaltnigerne, bombehundene, røngtengennemlysningerne og body guards, er man klar over, at det er dødsens alvor for dem i forreste række. Så alvorligt at jeg lige springer mine egne erfaringer over, få og små som de er. (Farshad Kholghi, mobilvideo. Den distræte fotograf har en finger over mikrofonen mellem minut 3:36 og 5:40, men vi vælger at bruge den allligevel.)

Få ønsker den trusselskultur, men ingen der  ytrer sig offentligt, undgår den. Det er når Kim Møller og Farshad Kholghi bliver truet ud af Nørrebro, når Møller og Hege Storhaug overfaldes, et vist Radikalt partimedlem, der reagerede på invitationen til aftenes debat, ved at føje nye intimideringer mod Kim Møller, til dem hun allerede har brugt tre år på. Det er når DR og TV 2 bliver truet på Nørrebro. Når AFA  kun vil have de Radikale venner som vidner ved Brorsonskirken. Når vores svenske kronikør, må skrive under pseudonym på grund af sit sjældne navn, attentatet på minister Rikke Hvilshøjs bolig, der i realiteten jog hende ud af politik, et bombeattentat på en svensk dommer og drabet for nylig på en belgisk. Også de politiske mord i Sverige og Holland hører til i den tunge ende. Det er en pest man må leve med, hvis man overhovedet vil åbne munden. Det kunne være interessant at se en statistik over, hvem der bliver mest truet af hvem. Som én bemærkede, under den kolde krig hadede folk af et sandt hjerte, men truslerne var uhyre få. De er tilkommet  med årene, og lad os bare sige det – med tilkomsten af kulturer, der ikke er dialogorienterede magtkulturer hvor den største kanon bestemmer dagsordenen. Derfor er ordet “dialog” også blevet en karrikatur af sig selv. Vi har kun fornnemmelser at gå efter. Mange af trådene samles på nettet i et mønster, vi ikke drømte om for 20 år siden. Nettet er en gave i oplysningen tjeneste, og samtidigt en nådesløs eksponering af de laveste menneskelige tilbøjeligheder, og en legeplads for enhver verbalterrorist. Aldrig havde vi troet, vi skulle komme så tæt på folk, vi gerne havde været foruden.

Den stærkt troende Omar Marzouk visse pointer, selvom han skøjtede let hen over trusler som han og ligesindede næppe mærker meget til. Jeg kan ikke selv frigøre mig for den generende association, at sidste jeg så ham underholde, var til Islamofobikonferencen i Bella Centret foråret 2006, hvor enhver fjende af det frie ord var samlet af Islam Channel for at punke Danmark og Jyllands Posten, og trygle og true om kammertonen. Et pompøst og eller helt humorforladt arrangement, jeg overværede ved en ren tilfældighed, og første gang jeg opdagende hvor hurtigt mine blogfotos kunne gå verden rundt. Den saudiske kulturminister, Ken Livingstone, Yvonne Ridley og vores hjemlige Abu Laban, Bæk Simonsen, Kamal Qureshi og Tøger Seidenfaden. Jeg ville ikke have lånt mit gode navn til det foretagende. Det var der desværre ikke så få, der ville. Det var en skammens dag, og Marzouk var deres allierede. Men han virker som da som en flinker fyr, man bare er helt uenig med, bortset fra at han skal have lov til at mene det han gør, uden at blive truet. Han er nu nok ikke den mest udsatte. – Alle tre oplæg, 42 minutter, MP 3.

Trusselskulturen til debat

Her er fyldt til sidste plads, og også Politiken i egenskab af journalist Tarek Omar og medfølgende fotograf har fundet vej til Strandgade. Emnet for aftenens debatmøde i Trykkefrihedsselskabet er alvorligt nok: For er niveauet for trusler mod debattører ikke steget i den offentlige debat? Det er det, vi blandt andet skal undersøge denne aften. Og egentlig skulle der have været fire paneldeltagere, istedet for de tre, der er endt med at have fået plads ved bordet i Forfatterforeningens fornemme sal: Komiker Omar Marzouk, kommentator og skuespiller Farshad Kholghi samt Kim Møller, der er historiker og blogger af den uhyre læste blog, Uriasposten. Helle Merete Brix

Farvel, Kurt – og tak!

Tegningen er Kurt Westergaards sidste på Jyllands-Posten ! Hvilket ubetinget vil give den særstatus. Galleri Draupners vurdering af tegningen: En klassiker fra Kurts hånd – en tegning der fortæller alt. Internationale symboler med Don Quijote, Kurt selv. Den islamiske ½ måne – der bider sig selv så det bløder. Bomben, den spidse pen og blokken (lanse og skjold). Æslet der bærer den tunge byrde… ytringsfriheden. Den seje aldrende gæve jyde, der stadig kæmper for det vi alle har så kært… ytringsfriheden. En afskedssalut med format – fra en mand med format ! Byd på tegningen hos Galleri Draupners onlineauktion. (maj 2008: Kurt Westergaard får Sappho-prisen)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Hans Erling Jensen

Posted: 8 juni 2010 - 23:56 - Svar

SaLih Mirac BakiLer
Lägg till som vän
den 15 juli kl. 03:56
Anmäl meddelande
İ fuck your all of your family if you trust you come in Turkey and find me i will kill your mouth

Gokhan Oksuz
den 2 augusti 2008 kl. 15:32
you will be kill soon

Usama M. A. Alhassan
Lägg till som vän
den 17 oktober kl. 07:27
Anmäl meddelande
I wish for you to die as a dog
I like my name from my date of birth and i like it more when bin laden hit USA
and i love Prophet Mohammed (peace be upon him)

Fatih Çakır
Lägg till som vän
den 26 oktober kl. 01:35
Anmäl meddelande
fuck you die man

Ahmet Tas
Lägg till som vän
den 26 november kl. 13:24
Anmäl meddelande
son of a bitch… if I see you I’ll kill and fuck your mother and sister and your wife… son of a bitch
fuck.. come here.. you’ll see of dead’s face… son of a bitch..

Abdullah Ubeydullah
den 3 december kl. 23:36
Anmäl meddelande
you are dead after. last time say aaaaa

Halid J. Aydin
den 25 december kl. 17:23
Anmäl meddelande
ı will kill you

Caner Pehlivan
Lägg till som vän
den 26 december kl. 00:49
Anmäl meddelande
if u have a brain dont visit Turkey !

Se jeg tager ikke til Tyrkiet mere. jeg ved, at det ikke er en smart ide. Jeg har ingen pseudonymer længere. Jeg er mig!

Dette er bare nogle udvalgte, ikke engang de værste fra et liv på face-book!

Hans E Jensen, Eticha.dk

Limewoody

Posted: 9 juni 2010 - 08:45 - Svar

Omar Marzouk har haft nogle programmer på DR1 tv- “Omars Ark”. Overskriften for et af programmerne var “Var folkekirken en god idé?”.

Den slags ææælsker man i DR…

Nu glæder vi os så til at se Omar udlægge: “Var islam en god idé”. “Var profetens giftermål med Aisha en god idé”, “Var profetens´massemord på jøder i Madina en god idé”, “Var profeten en god idé”.

Den slags elsker man ikke i DR.

  Liva

  Posted: 9 juni 2010 - 12:50 - Svar

  Helt enig.

Pk

Posted: 9 juni 2010 - 08:56 - Svar

Kaos i Rinkeby og Tumba hedder overskriften.
I Danmark har vi udkants Danmark.
I Sverige har de undergangs Sverige.

Bare rolig, det får vi osse.
Ja, det er jo startet.

Mea Culpa

Posted: 9 juni 2010 - 11:32 - Svar

OM er en f***ing nar. Hvis han kunne indføre sharia i DK i morgen, så ville han gøre det…

  Morten - - -

  Posted: 9 juni 2010 - 19:58 - Svar

  Han er snarere opportunist. Han er alt for magelig til sharia. Han nyder sin rolle her i Danmark. Ligesom Bashy Quaraishy og mange andre før og samtidig.

  Det er sjovt at være muslimsk ung mand i Danmark. Når vi siger, de er problemtyngede, så overfører vi. Det er os, der er problemtyngede.

  – – –

  Peter Andersen

  Posted: 10 juni 2010 - 10:25 - Svar

  Ja Omar Marzouk sidder på den bedst tænkelige gren. En stand-up komiker, som er ugleset af højrefløjen, kan simpelthen ikke nå højere. Når han så ovenikøbet er en troende og loyal muslim, kan det bare ikke gå galt i dagens Danmark. Når man hører alle disse “nosseløse” stand-up’ere gøre sig lystige over totalt ufarlige emner, såsom parforhold og kristendom, kan det ikke undre nogen, at Omar er et hit. Men det tæppe, der hænger over hele samfundet, rører de ikke med en ildtang. Men den dag tæppet bliver revet til side, bliver de sgu nød til, at tage stilling. Det bliver ubehageligt! For så vil ikke éen af dem være, at finde indenfor dén genre mere!

   Liva

   Posted: 11 juni 2010 - 09:08 - Svar

   Ja, der er desværre nu et debat og komik – stand up’ere – klima i Danmark, hvor islam er strikt tabu. Unge danske mænd tør ikke at lave satire eller komik om islam – i Danmark, i Vesten. På den vis har vi Iran tilstande i Danmark. Og unge danske mænd – og kvinder – finder sig i det. Det kan tolkes således at de ønsker de tabuer omkring islam – eller at de ikke vover at sætte islam ind i en dansk satire og komik kontekst.

Liva

Posted: 9 juni 2010 - 12:53 - Svar

Kholghi gør det rigtig godt i det oplæg han holder på mødet. Vi har som demokratiske borgere pligt til at debattere og give vores mening til kende. Også når det gælder religion og indvandring. Naturligvis.

PS: Det klæder Møller at smile. 🙂

annonym

Posted: 10 juni 2010 - 15:12 - Svar

via shappo..

Det kan godt være, at årsagen til OMs joke med twin towers er at folk griner og, at den dermed udløser betaling. Men det kan jo ikke være ukendt for OM, at effekten af joken også er en legitimering af islamiske terror.

Så man kan ondskabsfuldt sige at OM opnår to “gode” ting, honorar og legitimering af islam.

Og det pynter ikke, at han måske vil påstå det sidste ikke er tilsigtet. Han tager det jo gladeligt med i købet.

Christian Rask

Posted: 10 juni 2010 - 19:43 - Svar

Efter at Kim Møller og Trykkefrihedsselskabet havde skuffet manges forventning om en god og levende debat med Margrethe S. Hansen, og sørget for at Kim Møller kunne tale uimodsagt, må det konstateres at Kim Møller med sit indlæg for alvor har gravet sig ned i ubetydelighedens lille stærekasse.

I stedet for de reelle trusler om død og vold mod sin person, familie og venner som andre oplever, havde Kim Møller kun en sørgelig omgang klynkesuppe at byde på, om at nogen havde kommet lort på hans hoved og den slags, som alle der træder frem på nettet må stå model til. I et desperat og forgæves forsøg på at gøre sig en anelse interessant strømmede den ene udokumenterede påstand ud efter den anden.

Offerrollen klang hult i betragtning af, at denne mand siden 2003 skabt en tilstedeværelse ved at fremelske underlødig landsbymobning af andre i sin blog. Klakørerne klappede troskyldigt, men eftersmagen hang fladt i svælget som en gammel ølsjat.

Som journalist havde jeg overvejet at rapportere, men det var simpelthen for ubetydeligt.

  LFPC

  Posted: 10 juni 2010 - 21:11 - Svar

  Bare lige inden du kommer for godt i gang: Vores moderationspolitik her på Snaphanen er betydeligt mere restriktiv end på Uriasposten. Keder du os – synes vi du er for klam at have hængende her – ned i spamfilteret ryger du. Du er velkommen til at deltage og være uenig, men denne her facon vil nok gøre dit ophold her kort.

  Reality check: Kim Møller er alt andet end ubetydelig. Den energi som diverse stalkere og loonier tildeler ham dementerer dette på en daglig basis.

   Michael Larsen

   Posted: 11 juni 2010 - 08:01 - Svar

   Ja debat er som sagt godt så længe du er enig med os! Hvis ikke så ryger du ud. Det er ikke debat

  Bjovulf

  Posted: 10 juni 2010 - 23:32 - Svar

  Journalist ?!?!? Du laver da sjov, ikke, Christian? 😀

  Med så ringe og barnagtig en formuleringsevne, så ser det godt nok endnu “sortere” ud for vores journaliststand, end jeg gik og regnede med – og mine forventninger til vore “kære”, skrivende gloriepudsere
  og verdensfrelsere var nu ellers ikke særligt høje i forvejen.

  Hvornår fanden kommer I frelste journalisttåber dog en tur ud i virkeligheden og taler med helt almindelige mennesker om tingenes sande tilstand ? – helst uden at nedgøre dem, hvis de ikke har en uddannelse så fin og lang som jeres mellemlange, som jo alligevel ikke er noget særligt, når det kommer til stykket. I kunne sgu lære en hel del af disse folk, der skal leve med de meget barske konsekvenser af den selvbestaltede “elites” – desværre incl. jer naive og ignorante journalisters – endeløse frelsthed på den jævne befolknings bekostning.

  Har du nogensinde overvejet at begynde at tænke SELVstændigt og SELV sætte dig ind i tingene?

Christian Rask

Posted: 10 juni 2010 - 22:11 - Svar

Jaså. Man må godt være uenig, men kun på en måde der underholder og behager selskabet. Tja sådan er det også i Nordkorea og det gamle Sovjet. Lidt langt fra det demokrati og den Trykkefrihed I ellers besynger så højt, når snakken går på Islam og den slags.

Jeg har ikke nogen forhistorie med bloggermiljøet overhovedet, men konstaterer at der er spillet beskidt i Trykkefrihedsselskabet for ikke at få en blogger med, ved at kalde offentlige adresser for hemmelige og hvad ved jeg. Det var ærgerligt, for jeg kunne se at mange på begge sider havde set frem til en gang debat. I stedet blev det en kedelig gang sødsuppe desværre. Amerikanske skovkatte og hvad ved jeg, helt ærligt.

Man kunne høre at han ikke kunne lide P77s journalist Margrethe S. Hansen og gerne ville sige noget dårligt om hende, men der var ikke noget substans i det han mumlede, som man kunne tage fat i og skrive om i en avis.

Det var bare 15 minutter om hvor dumme de andre er, intet konkret. Jeg havde forventet mere fra så betydningsfuld en blogger.

  Bjovulf

  Posted: 10 juni 2010 - 23:51 - Svar

  Nå, er Tosse-Monica nu også blevet journalist ? 😀
  Den var sgu ny – men hvad, det er vel heller ikke en beskyttet titel?

  Du behøver ikke at være skuffet – vi overlever skam fint uden dine forudsigelige, virkelighedsfjerne, forudindtagede og komplet ligegyldige artikler. Folk som flest er da for længst holdt op med at tage jeres intetsigende skriblerier seriøst.

  Kim gør et stort stykke arbejde med at fortælle sandheden om, hvad der foregår mht. “kulturberigelsen”
  og mediernes bevidstløse leflen for den. Det kan frelste folk med det “rette” menneskesyn som den binderadigale Monica Solvej Hansen og Carl Erik Zølck – aka Grovbollemanden 😀 – ikke acceptere, så de sviner ham til overalt for ting han aldrig har gjort eller givet udtryk for – incl. personlig forfølgelse med ærekrænkende påstande ( drikker, slår sine børn etc. ) samt udlevering af privatadresse og andre personlige
  oplysninger.

  Det er i sandhed et fint selskab, du holder dig, Christian – husk nu at hilse.
  Kom du her på eget initiativ eller blev du sendt i byen for dem? 😉

   Michael Larsen

   Posted: 11 juni 2010 - 08:04 - Svar

   Sandheden som Kim Møller ser den. Er det mere sandhed når Kim Møller skrive noget end når enhver anden skriver. Deter vel kun et spørgsmål om at tro og ikke tro.

Christian Rask

Posted: 11 juni 2010 - 00:40 - Svar

Det var da sjovt, som du kan slynge om sig med de mest herlige øgenavne.

Men igen er det jo bare slag i luften. Og din sprogbrug med ord som “journalisttåber”, “barnagtig”, “selvbestaltet elite” viser sådan set tydeligt hvem der har travlt med at slynge ting ud mod andre her.

Vær venlig at redegøre for, hvor vores journalist SHansen skulle have deltaget i personlig forfølgelse og påstande om druk eller vold mod børn som du siger? Eller kaldt Møller for pædofil som han slyngede ud i går? Eller har skrevet på Jyske Vestkysten? Eller ringet til nogen på deres arbejdsplads? Hvilke af de 10 til 30 blogs som Kim Møller nævner skulle SHansen stå bag? Undskyld jeg siger det, men det ser ud til at I drømmer ting op.

Med hensyn til den adresse der blev brugt som undskyldning for at slippe for at stå ansigt til ansigt med vores journalist, så se venligst

http://p77.dk/demokrati/73-frihed-a-demokrati/273-nar-ytringsfriheden- trykker

hvor det fremgår a) adressen var ikke hemmelig eller skjult men en fuldt offentlig DK-Hostmaster optegning, b) offeret følte sig ikke mere bange eller truet end at han skyndte sig ud for at offentliggøre en offerhistorie og videredistribruere sin adresse frem for at rette en stille og rolig, mindelig henvendelse, som man normalt ville gøre i den situation, og c) at Østjyllands Politi har bekræftet at der intet som helst ulovligt er foregået overhovedet.

I det hele taget er det tvivlsomt om han bor hvor han siger, da han så sent som for tre måneder siden oplyser, at han bor i Brabrand. Men det var måske også bare forkert. 😉

  Bjovulf

  Posted: 11 juni 2010 - 01:14 - Svar

  Siger “en sørgelig omgang klynkesuppe at byde på, om at nogen havde kommet lort på hans hoved”,
  “ubetydelighedens lille stærekasse” & “Offerrollen klang hult i betragtning af, at denne mand siden 2003 skabt en tilstedeværelse ved at fremelske underlødig landsbymobning af andre i sin blog. Klakørerne klappede troskyldigt, men eftersmagen hang fladt i svælget som en gammel ølsjat.” dig mon noget?

  Ja, men du misser helt pointen – det er ikke kutyme at offentliggøre folks privatadresser eller telefonnumre på blogs – eller for den sags skyld i avisartikler – især ikke, når det er sagen FULDSTÆNDIGT uvedkommende. At man så selv kan finde hans adresse ved lidt aktiv googling er en helt anden sag. Der er aldrig nogen, der har påstået, at manden har hemmelig adresse, men efter det seneste voldelige overfald samt den grove chikane fra de frelste AFA-tosser og lignende typer imod ham, så er der ikke ligefrem nogen grund til at hjæpe tosserne på vej, vel? Det er selv du vel i stand til at fatte, ikke?

  Det er der ført bevis for adskillige gange – hun og hendes ven(ner) har terroriseret Kim gennem flere år, bare
  fordi han tillader sig at have andre politiske holdninger og foretrækker ikke at leve i en lyserød fantasiverden.
  Ja, jeg glemte jo helt “pædofil”-beskyldningerne – mange tak.

  Monica ligger nede i det mudderbad, som hun – og Carl Erik Zølck – selv har redt.
  Hun fortjener ikke at blive taget seriøst af civiliserede mennesker.

  “drømmer ting up”? Har du prøvet at formulere dig på dansk for nyligt, eller foretrækker du bare konsekvent pseudo-engelsk ? 😀 Du kan sgu ikke dupere mig, din latterlige journalistparodi 😉

  Nu vil jeg nok være meget forsigtig med at tage noget som helst, der står på P77, seriøst, da jeg/ vi har en ret god ide om hvilke frelste, bedrevidende men dog uvidende, selvgode storbytosser, der står bag den side.
  Hvordan var det nu lige med opgørelserne over antallet af hits på diverse blogs, hvor det lykkedes den taludfordrede Monica at blande månedstal og dagstal sammen – mageløst!
  Hos enhver normalbegavet person ville så tilsyneladende store tal for en nystartet side kontra så små tal for velkendte blogs med mange års virke nok have givet anledning til en smule undren og dybere analyse, men ikke hos Monica. Decideret tankearbejde er tilsyneladene ikke hendes stærke side – kun frelsthed, selvgodhed og “spillen god” på andres bekostning.

  Øh, kan han mon eventuelt have boet et andet sted i en periode – måske pga. truslerne eller af andre personlige/familiære årsager? Eller er de muligheder helt uden for din åbenbart stærkt begrænsede fatteevne? Måske er han flyttet sidenhen?

  Hvad kommer det egentligt dig ved, hvor manden bor, og hvad han opgiver til hvem?

Christian Rask

Posted: 11 juni 2010 - 02:07 - Svar

Jeg vil endnu en gang lykønske dig med din evne til at slynge om dig med fornærmelser i stedet for at holde dig til sagen.

Hvis det ikke er kotyme at offentliggøre folks privatadresser eller telefonnumre på blogs, hvorfor ligger de så og flyder på Kim Møllers egen blog? På trods af, at han i går udbreder sig helligt om, at han skam ikke tillader den slags i sin blog, så må han jo alligevel indrømme i dag at have oplyst en del af Margrethe S. Hansens adresse – der i modsætning til hans egen var så hemmelig at han må have gjort en særlig indsats for at få den. Der er også offentliggjort andre adresser og telefonnumre på hans blog, der har ført til at folk har modtaget meget grove trusler og ikke bare muntre fotos med fadøl i hånden. Så hvor meget du og han end prøver at pudse glorien, så taler manden mod bedre vidende – og mon ikke også du godt er klar over, hvad der er offentliggjort på den blog?

I øvrigt er det ikke sagen uvedkommende, men helt relevant for chatten at den højreradikale kvinde faktisk troede at Kim Møller skulle stå i ledtog med S. Hansen og Carl-Erik Zølck.

“Der er aldrig nogen, der har påstået, at manden har hemmelig adresse” siger du – hvad er det du taler om?
Trykkefrihedsselskabet skriver både i deres “åbne” brev og i deres referat af den kedelige aften at S. Hansen har “lagt Kim Møllers hemmelige adresse ud på internettet”. Hold dig venligst til sandheden.

Selvfølgelig vil vi ikke hjælpe nogen på vej, men hvis manden reelt var bekymret kunne han jo bare bede om at få det fjernet, inden at nogen opdagede det.

Hvis der er ført bevis for S. Hansens påståede krænkelser “flere gange” som du siger, hvor er beviserne så? du viger jo bare uden om.

Og hvad får dig til at tro, at S. Hansen skulle have skrevet nogen fejlagtige oplysninger om trafik på P77? Igen er det forkert hvad du skriver.

Det er muligt at Kim Møller flytter rundt hver tredje måned, men det er tvivlsomt. Det er også muligt at han opgiver forkerte adresser som du antyder. Spørgsmålet er så bare, hvilke andre af hans oplysninger der er forkerte.

Med den lemfældige omgang med sandheden som både du og Kim Møller allerede er taget i, må jeg sige at der begynder at tegne sig et mønster.

Jeg tror vi lader spørgsmålet om troværdighed stå lidt endnu.

  Bjovulf

  Posted: 11 juni 2010 - 02:41 - Svar

  Bare for en ordens skyld – det staves faktisk “kutyme”! – i modsætning til “kostume” – SELV om de kommer af det samme ord.

  Tja, så fik Hr. “Journalisten” også lært lidt dansk i dag 😉

  Måske burde du også overveje at lære at sætte kommaer?
  Din artikel ligefrem skriger på dem 😀

  Nu var pointen jo, at de først kom på hans blog efter at Monica & co under diverse
  aliaser havde chikaneret ham på det groveste og mest svinske i månedsvis.

  Beviserne med IP-adreser mv. er skam fremlagt adskillige gange – du må altså selv til at lave lidt af arbejdet.
  Det kan da vel ikke være så svært for en fremadstormende, frygtløs og dybdeborende “journalist” som dig, vel? 😀

  Jeg havde hørt, at det var Monica, der havde skrevet den artikel om antallet af bloghits, som I skyndte jer at fjerne igen, da en eller anden med lidt realitetssans i behold fandt ud af, at den var det pureste opspind.
  Jeg beklager mange, hvis det var et af jeres andre “talgenier” – ret skal være ret. Hold jer dog fra den slags opgaver, når de øjensynligt overstiger jeres begrænsede fatteevner, I frelste, småtbegavede storby- & cafe latté-tosser uden kontakt til virkeligheden – bare et godt råd 😉

  Fordi manden er flyttet inden for de sidste tre måneder – hvis han nu er det? – behøver det jo altså IKKE at betyde, at han flytter hver 3. måned i gennemsnit, vel? Ja, jeg ved godt, at det er MEGET svært. Det er sgu
  da for helvede fuldstændigt irrelevant, hvor manden bor og hvor længe ad gangen, og hvad han vælger at oplyse.

   Bjovulf

   Posted: 11 juni 2010 - 02:49 - Svar

   “nogen” hedder endvidere “nogle” i flertal – ja, den dansk er skam en svær en 😀

   Bare sig til, hvis du også vil have gode råd om “ligge” vs. “lægge” & “synes” vs. “syntes” mv. –
   du virker som typen, der også har problemer på det felt. Måske fordi for meget af tiden i skolen
   blev brugt sammen med rundkredspædagogerne? Man kan spotte jeres type på lang afstand.

   Ak, ja – enhver storbytosse kan åbenbart kalde sig “journalist” nutildags, hva’? ;D

   Bjovulf

   Posted: 11 juni 2010 - 02:53 - Svar

   “IP-adresser” og “mange gange” skulle det naturligvis have været – forskellen er, at jeg godt VED det,
   og indrømmer det 😀 Det går sgu desværre lidt for hurtigt af og til, især når uvidende, lavtuddannede
   “journalist”-fjolser som dig virkelig pisser mig af.

  Liva

  Posted: 11 juni 2010 - 09:00 - Svar

  Christian

  “Selvfølgelig vil vi ikke hjælpe nogen på vej..”

  Hvem er “vi”?

   Christian Rask

   Posted: 11 juni 2010 - 10:03 - Svar

   Kære Liva,

   “Vi” er Netavisen P77, som jeg skriver på vegne af. Du kan finde os på http://P77.dk.

   På Netavisen P77 bryder vi os ikke om, at man uimodsagt viderebringer usande påstande om andre, sådan som “Bjovulf” gør her og Kim Møller gjorde forleden i Trykkefrihedsselskabet.

Michael Larsen

Posted: 11 juni 2010 - 08:10 - Svar

Bjovulf, du er da dygtig, du kan både stave og svine folk til. Det er da gode egenskaber at have. Men det er jo osse så nemt når man gemmer sig bag nicks og lingende. Gad vidst om man må skrive “osse” eller nicks. Kan man intet andet så kan man latterliggøre folks evne til at stave. Du er en rigtig dygtig én er du.

Michael Larsen

Posted: 11 juni 2010 - 08:12 - Svar

der er så små stavefejl i det foregående indlæg men ret dem bare, det er helt ok med mig, og hvis du får det bedre så gør det endelig.

Christian Rask

Posted: 11 juni 2010 - 09:56 - Svar

Kære “Bjovulf”

Hvor er det dog på én gang karakteristisk og afslørende at se, hvordan du forsøger at puste dig op og gemme dig bag sådan en omgang pseudointellektuel snak om stavning og syntaks, når du ikke formår at levere dokumentation for dine og dine liges påstande.

Et godt råd: Når man forsøger at belære andre om vort modersmål, så bør man nok forsøge ikke at udstille sin egen uvidenhed om det. Brugen af nogen og nogle er dokumenteret af Dansk Sprognævn på sproget.dk, hvor det fremgår at hvis man kan kan indsætte “nogen som helst” så bruges “nogen” og ikke “nogle”. Skulle det desuden have forbigået din opmærksomhed at dansk kommatering har udviklet sig, først med indførsel af enhedskommaet i 1996 og siden med opdatering i 2004, således at komma før ledsætninger frarådes af Dansk Sprognævn, så tillad mig at henvise dig til nogle af de udmærkede artikler herom, for eksempel artiklen om kommatering i Gyldendals “Store Danske” encyklopædi.

Det er meget sørgeligt, når de der gør sig kloge på vort modersmål, ikke formår at mestre det. Især i tilfælde hvor de betragter sig som mere danske end andre.

Hvordan jeg har brugt tiden i skolen er vel næppe heller relevant for diskussionen om de påstande du ikke formår at dokumentere, men da du selv indledte vor meningsudveksling med en bøn om ikke at “nedgøre dem, hvis de ikke har en uddannelse så fin og lang som jeres” – i øvrigt en helt uprovokeret og irrelevant bemærkning at komme med – skal jeg undlade at spørge til, hvordan du selv har brugt tiden i skolen.

Der hersker dog en underlig intimideringskultur herinde, hvor personer som dig forsøger uretmæssigt at stemple dem, som I ikke er enige med. Der er noget udansk over den slags forsøg på at bruge det levende ord som verbal totenschlæger, da vort demokratiske land siden Grundlovens indførsel jo netop har haft tradition for fri og saglig udveksling af meninger. Det er en beklagelig og udemokratisk sproglig fundamentalisme, der ingen steder hører hjemme.

Og ja, det hedder ikke “adreser” som du kom til at skrive, men “adresser”. Det hedder også “co.” med punktum efter forkortelsen, og ikke “co”. Det hedder også “Monika” med k og ikke “Monica”. Og det hedder heller ikke “cafe latté” men “café latte”. Du burde også overveje at skrive “øjensynlig” og ikke “øjensynligt” hvis du vil bruge ordet som adjektiv og ikke adverbium.

Med disse kedsommelige og noget puerile sprogdiskussioner til side skal jeg blot konstatere, at du slynger om dig med påstande om bloggeren S. Hansen, som hverken du eller andre kan stå inde for.

Hvor er dine beviser for, at S. Hansen skulle have gjort noget af alt det som du så ivrigt påstod ovenfor? Hvor har S. Hansen fremsat påstande om druk, børnevold, pædofili, eller gjort nogen af de andre ting som du påstår, og som Kim Møller påstod i Trykkefrihedsselskabet?

Hvis det er bevist så mange gange som du siger, er det vel ikke noget problem at fremlægge dem?

Jeg er ked af at sige det, men hvis du ikke kan fremlægge nogen beviser, så må konklusionen være at du og Kim Møller fra Uriasposten bare er fulde af løgn.

Omvendt kan det bevises, at Kim Møllers blog ved adskillige lejligheder har offentliggjort både navn, adresse og telefonnummer på andre. Og at dette har ført til grove trusler mod helt almindelige mennesker, der ikke havde samme holding til “kulturberigelse” som jer.

Så Bjovulf – hvor er beviserne? Kan du fremlægge dem, eller kan du ikke?

  Bjovulf

  Posted: 11 juni 2010 - 12:29 - Svar

  Jeg skal sgu da ikke fremlægge nogle som helst beviser for dig, din uvidende tumbe – de er allerede fremlagt på Uriasposten over flere omgange. Find dem dog selv, mand – er du ikke journalist? Det påstår du jo ellers 😀

  At du åbenbart ikke kender Monika & co. så godt, som du selv tror, det er så dit problem. Det er sandeligt nogle “interessante” mennesker, du omgås. Jeg har i øvrigt set hendes navn stavet med “c” adskillige gange, så jeg huskede altså bare galt i farten.
  Nu er det så rettet.

  Nej, det er lige præcis DIN opførsel, der er karakteristisk for jer bedrevidende, frelste, gloriepudsende typer, som alligevel ikke har ret meget at have det i, når det kommer til stykket. Det har ikke en skid med intimidering at gøre – du kommer selv ind og spiller Kong Gulerod, foregiver at være journalist og fortæller os, hvad der er galt med os, og om hvordan du ikke har været i stand til at skrive en ordentlig artikel om mødet i TFS, fordi de alligevel ikke gad at høre på Monica pga. hendes temmelig aparte opførsel.
  Nå, den var sikkert også blevet loyal og velafbalanceret, ikke? 😀
  Når man (LFPC) så beder dig om lige at slappe lidt af, så fremturer du med, at vi forhindrer dig i at sige din mening og lignende sludder. Så må du altså være forberedt på at få tilbage med grovfilen – frelste typer som dig og vennerne har nemlig alt for længe kunnet få lov til at tyrannisere fredelige – og endda yderst tolerante – danskere, der bare tillod sig at have andre polititiske holdninger, med sprogets allerværste skældsord uden at møde virkelig modstand. Den går så bare ikke længere nu, efter at folk som flest har indset, hvor meget frelste, selvgode tåber som jer allerede har ødelagt af vort tidligere så fredelige og velfungerende Danmark, og nu begynder det så at gøre ondt på jer selv i stedet.
  Hvis du stadig ikke har opdaget det, så har I altså tabt for længst, lille ven – jeres gode gamle Morten Kjærum-dage, hvor selv det allermindste kritiske pip angående den førte indvandrings- og flygtningepolitik og dens meget alvorlige sociale og økonomiske konsekvenser – herunder velfærden! – lynhurtigt kunne bringes til tavshed med de sædvanlige svinske anklager om racisme, nazisme, intolerance og fremmedhad mv., kommer ALDRIG NOGENSINDE tilbage! 😉

  Angående min “oppustede” sprogbrug, så skal jeg da bare lige henvise til den brovtende svada, du selv ankom med.

  Tja, jeg har så bare ikke skrevet et kvæk om syntaks – jeg ville nemlig ikke gå for langt ved første lektion 😀 – , men det er vel også for meget forlangt at du skal kunne kende forskel på de grammatiske termer og bruge dem korrekt? 😉 Det var absolut ikke “pseudointellektuelt” – jeg kunne bare se, at du som “journalist” havde visse problemer med det danske sprog. Åbenbart noget rundkredspædagogerne i lilleskolen ikke havde tid til at tage sig af, når de samtidigt skulle nå at frelse verden og indoktrinere jer til “den rette lære” – eller også kunne de det heller ikke selv ( jeg er stødt på en del af den slags “lærere” – det tager som regel flere dage at rette tæerne ud igen efter et sådant møde 😀 ).
  Ha, jeg tror nu ikke du vil være i stand til at lære mig ret meget om det danske sprog og dets grammatik mv. Det bærer dine indlæg her da i hvert fald ikke præg af – for nu at sige det pænt. Begynd at læse lidt lingvistik ( slå det selv op, tak ) – så kan vi måske tale sammen på samme niveau … om 5-10 år eller så 😀

  Jeg har skam læst deres artikler om kommasætning, og jeg giver altså ikke fem flade ører for deres pseudokommaer 😀 – det blev
  til sidst en fiks ide for dem, at det hele bare partout skulle laves om, fordi nogle folk – incl. en hel del “lærere” – ikke kunne eller ikke gad at lære det grammatiske komma, som er langt mere logisk.
  Og selv med disse alternative kommasystemer for svagt begavede mangler du altså stadig en hel del kommaer i din artikel, men det er vel bare for svært for dig at skelne imellem de forskellige sætningstyper? Synd, når nu Dansk Sprognævn igen-igen har sænket standarderne for at gøre det hele meget lettere for bla. alle jer sprogligt og grammatisk udfordrede “journalister”.

  Det glæder mig rigtigt meget på dine vegne, at du har adgang til disse bøger – så nu mangler du bare at læse dem. Der er altså håb forude for dig.

  Angående “nogen” vs. “nogle” – OK, korrekt – jeg antog bare, at du faktisk mente “nogle”, da disse hjernedøde venstrefascisitiske AFA-typer har for vane at angribe i flok, som de hyæner de nu engang er.

  Den bemærkning om skolen og din uddannelse kom jeg med, fordi jeg ved, hvor meget “journalister” af din type, ser ned på de stakkels lavtuddannede og mindre velstillede “DF-danskere” – , der om nogen – især deres børn! – har måttet bære de enorme sociale og menneskelige byrder ved den massive muslimske indvandring til landet, som INGEN i DK forøvrigt nogensinde er blevet spurgt, om de ønskede, endsige ønskede at betale til. Vi ser igen og igen, hvordan bla. I lallenaive, uvidende og virkelighedsfjerne PK-journalister stempler og omtaler disse mennesker, som om de slet ikke er kvalificerede til at have en selvstændig mening – ja, vel knapt nok til at have stemmeret. De kan jo sådan ligefrem imod “elitens” anvisninger finde på at stemme på de “forkerte”, når ingen andre gider at lytte til dem og deres store problemer, og den går da sandelig ikke, vel? Og nu ser vi så nu den samme hellige forargelse i de danske medier over, at hollænderne også i stort tal tillod sig den mageløse frækhed at stemme på de “forkerte.

  Hvad min uddannelse angår, så er jeg med 120 % garanti langt højere uddannet, end du er – vi er faktisk – i modsætning til diverse udbredte PK-myter om det modsatte – en hel del højtuddannede, der kan se, at det går helt galt med den førte indvandringspoltik og EUs indblanding i alting og deres dybt tåbelige aftaler om “fri” indrejse for arbejdskraft og studerende fra de nordafrikanske, overvejende muslimske lande i Euromed-aftalen ( Slå den selv op, tak ). Vi har bare lige set starten på balladen, det bliver langt værre! – bare se på Sverige, England, Frankrig, Belgien og Holland.
  Og det nævnte jeg så for, at DU SELV kunne prøve at føle, hvordan det er at blive set ned på som en “skide journalist”, præcis sådan som I PK-journalister dagligt præsterer det over for de jævne danskere, der skal bære byrderne af bla..jeres uansvarlighed, dybe uvidenhed og særdeles kreative omskrivninger af virkeligheden, så den passer ind i jeres lyserøde fantasiverden om det velfungerende multikulturelle samfund. Bare se på, hvordan det foregår på dette felt ovre i Sverige, hvor man i de svenske medier slet ikke for alvor må diskutere de massive problemer i visse områder, fordi journalisterne, redaktørerne og politikerne i fællesskab bare har vedtaget, at det multikulturelle samfund er godt og berigende for Sverige – helt uden at svenskerne nogensinde er blevet hørt! Nu kommer den retfærdige straf til dem så endelig til september ved det svenske valg – desværre 20-25 år for sent.

  Men jeg glæder mig til, at du selv eller dine kære bliver “kulturberiget” for alvor en dag, som mange andre danskere efterhånden har prøvet at blive det – incl. undertegnede! – for at folk som du kunne få lov til at spille gode. For så kan du jo også meget bedre tale med om tingene, ikke sandt? 😀 Og indtil da kan du og vennerne jo så passende SELV få lov til at betale for omkostningerne af jeres endeløse godhed på andres bekostning – så får vi jo at se, hvor langt den egentligt strækker, når det virkeligt gælder, ikke sandt? 😉

  Husk, at hilse dine venstreekstremistiske venner i Kirkeasyl / Enhedslisten – en meget sigende omgangskreds 😉

  Bjovulf

  Posted: 11 juni 2010 - 12:57 - Svar

  Ja, der var da nogle smuttere i farten, hvilket jeg også selv til dels gjorde opmærksom på.
  Forskellen er så bare, at jeg godt ved det 😀 – du anede ikke de der ting, før jeg fortalte dig dem.

  Og så var det et HASTIGT skrevet BLOG-indlæg, skrevet i irritation over dit ubehjælpsomme ævl og idiotiske påstande – IKKE
  en officiel artikel i en netavis, hvor man må forvente mere. Rigtigt flot at du kunne finde et manglende punktum og en smuttet accent ecu. Det går sandeligt fremad for dig – der er håb forude trods alt.

  “Og det hedder heller ikke “cafe latté” men “café latte”. Ja, der er du jo nok eksperten 😀

  “Du burde også overveje at skrive “øjensynlig” og ikke “øjensynligt” hvis du vil bruge ordet som adjektiv og ikke adverbium.”

  Ja, men nu brugte jeg netop ordet adverbialt i dette tilfælde – selv om der ikke var noget verbum! – IKKE adjektivisk!
  Så der tager du altså også fejl, uanset hvad dine bøger så påstår. Der er det nemlig også forkert! – igen en af de “fejlagtige” ændringer fra DS for at behage sprogligt udfordrede folk som dig:D
  Bare tænk på, hvad du ville skrive på engelsk i denne situation ( fx. apparentLY / seemingLY / evidentLY etc.) , så skulle det vist stå helt klart selv for dig, hvilken grammatisk situation der her er tale om.

  Er der ellers mere du vil vide? 😀

Bjovulf

Posted: 11 juni 2010 - 13:03 - Svar

Rettelse : ” selv om der ikke var noget verbum!” -> “selv om det ikke direkte var knyttet til verbum eller et adjektiv!”

LFPC

Posted: 11 juni 2010 - 13:35 - Svar

“Christian Rask” ved godt at stalkeren Monika Hansen er langt, langt under hans eget niveau, og ikke på nogen måde kan kaldes “journalist”.

Han ved godt at vi også ved det.

Han ved også godt at vi ved at han ved det.

Osv.

“Christian Rask” ved også godt at redaktionel virksomhed / moderationspolitik intet har med censur eller ytringsfrihed at gøre – ellers ville aviser krænke sidstnævnte hver gang de ikke trykte et tilsendt læserbrev.

Han ved godt at vi også ved det.

Han ved godt at vi ved at han også ved det.

Osv.

Eller sagt med andre ord: Alt hvad “Christian Rask” skriver her er rent bullshit, forstillelse, en afprøvning af Snaphanens grænser. “Christian Rask” har nogle ikke-fremlagte grunde til at alliere sig med en stalker der repræsenterer bunden af bunden, og hvis niveau han givetvis foragter selv. Men hun er af ikke-fremlagte grunde en nyttig idiot for ham selv.

Jeg respekterer Kim Møllers grundige dokumentationsarbejde, men finder selv de fremlagte oplysninger om det miljø – bunden af bunden – han er oppe imod dybt frastødende at beskæftige mig med. Det er godt for ham og for vores del af blogosfæren at tingene bliver grundigt dokumenteret i hans Urius Oregon-link på Uriasposten, men jeg har direkte ulyst til at blive mindet om at Danmark rummer den slags personager.

Jeg har ingen grund til at tvivle på at han har fat i den lange ende, og er heller ikke i tvivl om at “Christian Rask” også er udmærket klar over dette. Hvad vi her kun gider i stærkt begrænset omfang er at have apologi for bundfaldsmiljøet flyttet her over på Snaphanen. “Christian Rask” bliver snart nødt til at lægge denne del af sin virksomhed her bag sig, eller han ryger i spamfilteret. Vi har før haft obstruktører som Raapil forbi her, og som sagt har vi striksere grænser end Uriasposten. Vi gider det bare ikke.

Derfor bliver vi snart nødt til at sige til “Christian Rask”: Cut the crap – drop dit bullshit. Du ved aldeles udmærket at Kim Møller har fat i den lange ende, og at stalkeren Monika Hansen også er en du tørrer fødder på. Drop det bedrag som både du og vi godt ved du har gang i. Snaphanen er ikke dit forum til forstillelse og mavesur propaganda mod Kim Møller.

Du bliver nødt til at finde en helt anden tilgang her: Hvad er det du selv repræsenterer – hvilket miljø, er det den ekstreme venstrefløj eller loonier af anden aftapning? Hvorfor er en stalker der ikke kan sætte to ord sammen og ikke ved hvad det er at argumentere nyttig for din sag? Hvorfor spiller du ikke med åbne kort?

Bedraget er åbenlyst: Når man som tydeligvis velbegavet finder en alliancepartner i en hyperaktiv, destruktiv stalker, i stedet for at lade sig nøje med egne ord og argumenter, er der lusk med i spillet. Så er der der en dagsorden der ikke er fremlagt. En dagsorden der er demokratiet fjendtligt stillet.

Dette er ikke et oplæg til diskussion. Snaphanen er slet ikke forum for andres bullshit og forstillelse.

Christian Rask

Posted: 11 juni 2010 - 17:51 - Svar

Jeg skal ellers love for, at adjektiverne flyver omkring herinde.

Bjovulf er klogere end dem der er uenige, selv Dansk Sprognævn som er udnævnt til at varetage det danske sprogs norm på vegne af os alle sammen.

Bjovulf har vist et personligt udestående med den danske journaliststand også, og noget der skulle hedde “PK” og noget med nogle “gamle Morten Kjærum-dage”. Det må Bjovulf selv ligge og rode med.

Bjovulf tror åbenbart også at han er den mest veluddannede herinde, og tøver ikke med at trække elite-kortet overfor os andre, samtidig med at han helt selvmodsigende beskylder os for at være elitære. Vi kan selvfølgelig spørge om Bjovulf har læst et sprogvidenskabeligt hovedfag, om han har skrevet PhD, måske endda en doktorafhandling, men er jo ikke det diskussionen handler om.

Det eneste Bjovulf ikke gør, er at hjælpe os uvidende stakler med konkret information om, at P77s blogger, journalist, skribent S. Hansen skulle have gjort noget som helst af det, som han og andre påstår.

Det var det eneste jeg ville vide, men det kunne jeg så åbenbart ikke få svar på. Jeg har selvfølgelig kigget lidt på Uriasposten i håb om at finde et eller andet håndfast, men der er jo ikke noget.

Hvis jeg kunne finde det, ville jeg jo ikke spørge. Omvendt, hvis jeg kunne finde det, ville det være en nyhed som man kunne skrive om.

LFPC, med hensyn til hvad jeg ved og ikke ved, og hvilken hemmelig, skjult dagsorden jeg skulle have, og bedrag mig her og der – så har jeg hele tiden været ude af posen og spillet med åbne kort: Jeg er (skrivende) redaktør på Netavisen P77, der nok står for et lidt mere midtsøgende forhold til ytringsfriheden, trykkefriheden og alle de andre friheder, der er så hårdt tilkæmpet gennem oplysningstiden og vores vestlige historie. Det vil sige at vi omfatter hele spektret undtagen måske lige dem, der kaprer begreber som ytringsfrihed og trykkefrihed men i virkeligheden er ude efter muslimerne eller andre grupper.

Vi skriver lidt om hvad vi står for på P77 (http://p77.dk/om-os), og der kommer mere når vi går ud af beta.

Når nu man starter en ny avis, og så hører at Margrethe S. Hansen – som jeg kun kender som en af de mest velanskrevne og respekterede politiske bloggere herhjemme, og som indførte ordet anstændighed, var med til at fokusere på irakerne i Sandholm og har afdækket mange sammenhænge i islam- og indvanderfjendske miljøer – at hun skulle have gjort alle mulige ting, ja så er det da klart at man spørger: Hvad i alverden snakker de om? Er der nogen fakta, der støtter alle de beskyldninger, eller er de bare uenige?

Og der må vi så bare konstatere, at det ikke har været muligt at få et eneste faktuelt svar.

Det er jo sådan set også svar nok i sig selv.

Tak for jeres tid herinde, og tak for en oplysende debat.

  Bjovulf

  Posted: 11 juni 2010 - 22:24 - Svar

  Tja, det var såmænd bare en parodi på den nedladende facon, som du og dine frelste venner ofte fører jer frem med over for visse andre danskere, nemlig de, der skal bære byrderne, for at du og de andre “ridefogeder” kan dyrke jeres åh-så-fine menneskesyn for fuld skrue på deres bekostning.

  Du må sandelig meget undskylde, at den pointe helt gik hen over hovedet på dig, Christian 😉
  Jeg må så sørge for at skære det mere ud i pap, næste gang du har brug for lidt oplysning.

  Ja, det gør de nemlig ( adjektiverne), og i modsætning til dig, så kender jeg nemlig forskel på adverbier og
  adjektiver, og ved hvornår man bruger hvad. Jeg ved faktisk godt, at Dansk Sprognævn anbefaler at droppe
  de adverbiale t’er i visse situationer, men rent logisk er det rent faktisk noget vrøvl, de skriver. Det er igen et eksempel på, at man konstant lægger sig ned for sjusk og den laveste fællesnævner, så jeg vedbliver altså HELT BEVIDST med at bruge dem. Det er et valg – en protest , om du vil – fra min side, ligesom at du vælger at droppe de fleste kommaer.

  “Dansk Sprognævn som er udnævnt til at varetage det danske sprogs norm på vegne af os alle sammen.”

  Ja, hurra – det er da vist mange år siden, de levede op til den forpligtelse 😀 – rigtigt mange vil være meget uenige med dig i den antagelse. Det drejer sig i mange tilfælde mere om at springe over, hvor gærdet er lavest nutildags.

  Gør hun det?!?!? Hun er, så vidt jeg ved, blevet udelukket fra adskillige blogsider på diverse netaviser pga. sine berygtede opførsel over for folk, der vover at være uenige med hende politisk på flygtninge- & indvandrerområdet.
  Anstændig, velanskreven og respekteret? Hun ved slet ikke, hvad de ord betyder. For hende er enhver, der tillader sig have en mere nuanceret holdning til indvandring, flygtninge / “flygtninge” og den medfølgende særdeles problematiske “kulturberigelse” fra især visse af dem, åbenbart ekstremt højreorienteret, fremmedhadende og racistisk mv.
  Det har så bare OVERHOVEDET IKKE noget som helst med virkeligheden at gøre for LANGT de flestes vedkommende. Det er lige nøjagtigt der, I tager grueligt fejl! – derfor I slet ikke fatter en brik af, hvad der foregår. Jeg tror faktisk ikke, du finder nogle af den type herinde – bare folk, der har fået mere end nok, og som syder af mange års opsparet raseri og irritation – IKKE af had, intolerance, xenofobi, racisme!
  Jeg plejede fx. at stemme til venstre for midten, indtil situationen blev helt uholdbar pga. vatnissepolitikernes svig imod deres eget folk.
  Jeg håber ikke, at du er alt for skuffet? Beklager mange gange, hvis jeg har ødelagt dine fordomme om os, men sådan går det jo, når man ikke orker at sætte sig ordentligt ind i tingene og i stedet foretrækker at leve i et lyserødt luftkastel, bygget på ubegrundet bedrevidenhed og dyb uvidenhed om de faktiske forhold.

  “Morten Kjærum-dage” var naturligvis et ordspil på jeres naive forestillinger om, at folk der stemmer DF og/eller ønsker sig markante opstramninger i indvandringen fra visse lande/ kulturer, kombineret med stramme krav og passende grænser for acceptabel opførsel, krævementalitet og særbehandling, lever i en Morten Korch-verden ( 50’erne) eller ønsker sig tilbage til den, hvilket naturligvis er det rene og skære sludder – det er dog en myte som mange medier / journalister dyrker, fordi de så kan sætte sådanne personer med for den selvbestaltede “elite” ubekvemme holdninger i bås som værende provinsielle landsbytosser, der ikke evner at se storheden i denne “elites” strålende / uansvarlige multi-kulti-projekt ( = socialt eksperiment i fuld skala uden “sikkerhedsnet” af nogen art ).

  PK betyder NATURLIGVIS “Politisk Korrekt”, jvf. “politically correct” & “political correctness” (PC) på engelsk, som betegner det fænomen, at en gruppe af meget frelste, selvgode og oftest venstreorienterede “intellektuelle” folk – som regel mest udi egen indbildning – opfinder nogle regler for, hvad der er rigtigt og forkert at diskutere og mene, fx. på et Uni, og det har ALLE andre så bare at rette sig efter, for ellers er de dårlige, onde, hadefulde, racistiske etc. mennesker med det forkerte menneskesyn. Disse regler bruger disse folk så til at tyrannisere alle andre til at makke ret eller helt at holde kæft ved at hænge eventuelle formastelige ud offentligt – præcis sådan som vi også så det i “indvandrerdebatten” i DK gennem flere årtier. Der var nemlig i lang tid stort set ingen ægte demokratisk debat om dette varme emne, fordi så godt som alle var kuet eftertrykkeligt på plads af de frelste med de “rigtige” meninger. Og flere poltikere fra de store partier har sidenhen indrømmet, at dette emne var totalt tabu – fx, i forbindelse med valgkampe. Der forelå ligefrem en gentleman-aftale om det. Man foretrak at lukke øjnene eller at gå rundt med mentale skyklapper i et lønligt håb om, at de allerede dengang ( 80-90’erne ) enorme problemer ville gå væk af sig selv – det gjorde de som
  bekendt IKKE, tværtimod!

  Fænomenet er i sin moderne form startet i USA i 60’erne / 70’erne, og har desværre sidenhen bredt sig til
  Europa i den helt store stil. Nu synes det dog heldigvis at være kraftigt på retur.
  Så skulle det vist være skåret ud i pap og bøjet i neon – også for dig, ikke? Men det vidste du garanteret godt i forvejen, ikke sandt? Du skulle bare lige gøre dig til med lidt forstilt uvidenhed, ikke? For ellers ser det da meget værre ud for dig, end jeg troede. Så uvidende kan man da for F. ikke være?

  Nej, det sagde jeg faktisk ikke noget om, og det var udelukkende for at pille dig ned fra din piedestal og sætte dig på plads, som den opblæste og uvidende nar, du har optrådt som, siden du ankom, fordi du åbenbart forventede, at vi rigtigt ville blive duperet af dig og din sølle “journalist”-baggrund. Det er skam ikke noget, jeg normalt gør – det har jeg slet ikke behov for 😉

  Dine oplysninger kan du SELV søge – jeg gider da ikke at gøre dit arbejde for dig. Enhver, der har fulgt bare lidt med, ved udmærket, hvad der er op og ned i den sag, og hvem der har ret. Det er et “kønt” selskab, du holder dig.

  “Hvis jeg kunne finde det, ville jeg jo ikke spørge. Omvendt, hvis jeg kunne finde det, ville det være en nyhed som man kunne skrive om.”

  Ha, ja, det er sandelig også svært – har du overhovedet kigget? Journalister er ikke, hvad de har været.
  Nu skal de ghm. også have støttepædagog 😀
  Jo, tak – jeg tror sgu næsten, vi kan forudsige indholdet af den artikel på forhånd med over 90 % nøjagtighed,
  så spar dig hellere besværet.

  Selv tak – det var åbenbart hårdt tiltrængt med lidt oplysning 😉

   annonym

   Posted: 12 juni 2010 - 01:00 - Svar

   “Nu skal de ghm. også have støttepædagog :D”

   Staveplade er nok mere passende. Men det er nok heller ikke PC. Hvad med communication board?

  bl

  Posted: 11 juni 2010 - 22:52 - Svar

  “indførte ordet anstændighed”

  Damn, if I had known that. Ha, ha, ha, aarrgh. Host, host.

  Jeg fik næsten kagekrummen galt i halsen ved mit gamle, pæne, gulbrune kakkel-kaffebord 😉

  Nu ved jeg så endelig, hvem der indførte newspeak på definitionen af netop “anstændighed”. Man bli’r jo helt rørstrømsk af bare tanken af så megen godhed. Tak, troll, tak, vil tage dig med i min aftenbøn. De har øjne, men vil ikke se, de har øren, men vil ikke høre. Hvis ikke bjerget kommer til Shansen, må Shansen komme til bjerget. Så er der bare tilbage at istemme: alle gode gaver, de kommer oven ned, ja tak kun Gud, ja pris kun Gud for al hans herlighed!

  Guds fred og god nat.

   Bjovulf

   Posted: 12 juni 2010 - 00:10 - Svar

   Ja, jeg måtte også lige pudse mine briller en ekstra gang,
   da jeg læste netop den linje – hehe.

   Gad vide, om hun også dyrker sort magi eller Voodoo og på den måde
   helt har taget magten over hans hjerne?

    LFPC

    Posted: 12 juni 2010 - 00:50 -

    Citater som dette, eller den om “velanskreven blogger” taler for sig selv. Vi taler om folk med hvem ingen ‘dialog’ er mulig. Hvor vores side tager udgangspunkt i fænomener i virkelighedens verden, handler deres om budbringernes angivelige uanstændighed. Helt konkret er der en massiv enighed om at imødegå Uriaspostens gennemslagskraft ved at prøve at beklikke Kim Møllers hæderlighed – ikke ved at gendrive de facts der fremlægges af ham. Ikke tale om at Snaphanen skal bruges til denne mudderkastning.

.

Posted: 12 juni 2010 - 22:35 - Svar

Det er en lise, at Snaphanen har en strammere moderationspolitik end Uriasposten, så man undgår underlødige typer som Christian Rask. Jeg mener allerede, at vedkommende har fået for lang snor, da vedkommende debatterer på skrømt.

  LFPC

  Posted: 12 juni 2010 - 23:35 - Svar

  Det kan ikke undgå at være damned if you do, damned if you don’t. Kim Møller bliver på den ene side udskammet for sin mangel på moderation når det er opportunt for hans modstandere. På den anden side så vi så i går her en Michael Larsen, formentlig en hangaround til “Christian Skov”, komme med en kommentar om at vi kun ville have kommentarer fra dem der er enige.

  Man må bruge moderation med forsigtighed, og for mit vedkommende handler det bl. a. om personer der er kendt for at obstruere og sabotere debatter, eller som “Skov” her der benytter sig af et poleret sprog og bekendelse til “anstændighed”, samtidig med at han er samarbejdspartner med en af landets måske mest ekstreme og alt andet end “anstændige” eksistenser. Så ringer alle alarmklokker på bullshitdetektoren. Men nu blev det altså ikke nødvendigt at blokere nogen. Jeg har set så mange tråde på bl. a. Uriasposten blive saboteret af trolls og opmærksomhedssøgende sjæle at jeg hellere vil have ry som restriktiv end se dette her på Snaphanen. Heldigvis har det kun været aktuelt ganske få gange.

Leave a Comment