10
jun
Seneste opdatering: 11/6-10 kl. 2110
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Wilders er ikke stor i Sverige, man kan jo nok tænke sig hvorfor:  SVT seneste Högerextreme starkt framåt i Nerdeländerna min 1:24, DR seneste: Wilders fik et kanonvalg min 3:04. Hvad kommer det 18.000 mellemuddannede, højtlønnede  journalister ved ? Godt spørgsmål. De må selv svare på det. Dansk TV 2 interviewer Wilders:

Meningsmålingerne i Holland havde spået omkring 18 mandater til Geert Wilders Frihedsparti, men det blev til 24 mandater.Ifølge Mogens Storgaard Jakobsen, der er bestyrelsesformand og var med til at stifte meningsmålingsinstituttet Epinion, har man i Holland ikke korrigeret for det faktum, at mange vælgere ikke er ærlige, når de fortæller, hvilket parti de vil stemme på. Hvis man sammenligner valgresultatet med meningsmålinger kan man se, at Frihedspartiet er undervurderet. Det har vi også set i Danmark. Hvis et parti opfattes som kontroversielt af nogen, er der en tilbøjelighed til, at mange ikke vil erkende, at de stemmer på det over for en meningsmåler, siger han til DR Nyheder.Vælgere er ikke ærlige i meningsmålinger. P 1 morgen havde en relativt fair fremstilling af Holland. Hvad TV har haft, skal jeg bortset fra klippet ovenfor, ikke kunne sige.

‘Retten’ til ikke at blive krænket i sin yderste groteske konsekvens

Så lad dem dog begå denne olympiske hybris det vil være at forbyde Dannebrog og andre flag med kors. Medfører det ikke en reaktion fra de europæiske befolkninger der vælter rettigheds-Babelstårnet endegyldigt, ved vi i det mindste at Europa som demokratiets og nationernes gestalt er afgået ved døden af mangel på interesse. Med den nemme adgang for menigmand til trykning og opsætning af nationalflag kunne konsekvensen sagtens blive en markant øgning af disse symboler i det offentlige rum. Det er op til os selv. Prøv at stoppe os.

Hvor langt ude vi efterhånden er kommet i afmonteringen af europæernes egne rettigheder, skal man som altid til Storbritannien for at få demonstreret. Bemærk her hvordan race, politik – og fodboldloyaliteter glider sammen i en uspiselig pærevælling. Retten til ikke at blive krænket indbefatter nu også ‘krænkelse’ over at blive udsat for fodboldheraldik for det land man er bosiddende i (LFPC).

More than 1,200 workers have been banned from flying England flags on their own cars by managers – over fears they could deemed as racist. Employees at the housing association were sent a group e-mail warning that decking out their personal vehicles with the St George’s flags could ‘discriminate’ against those who don’t support England during the World Cup.

Managers at Bolton At Home in Greater Manchester, which manages 18,200 council houses in Bolton, insist cars owned by their workforce must remain ‘neutral’ in order to treat all its ‘customers with respect and without discrimination’. But today an employee at the organisation said: ‘It’s an absolute disgrace. ‘All we want to do is show our support for the England football team in the World Cup but we are in effect being told it is racist to start waving the England flag. […] More than 1,200 housing association staff banned from flying England flags on their OWN cars ; Juraprofessorer: Dannebrog i fare efter korsdom

Opgivenhed

“Jeg ved ikke hvad vi skal gøre. Det virker som om det allerede er for sent.” (video: Socialkontoret i Tynnered brænder ned.)

Idræthal i Esløv brændt ned, Polisens utgångspunkt: Mordbrand. (dansk: påsat/pyromani)

»Tyrkiet vil blive en Trojansk Hest i Europa«

Muhammed Gadaffi til en delgation af mulimske ledere fra Balkan oversat fra Libyske Al-Shams, 8 juni, 2010.

“Allah promised Islam a victory against all the religions… You [Muslims] are a minority in Europe. Allah willing, you will become a majority one day, and you will gain the upper hand… You will be the imams and the heirs of the European continent.
“Turkey’s joining the European Union… means that the European continent will no longer be a Crusader or Christian continent. Islam will become a powerful partner on the European continent in terms of territory, people, and actions. We await the day that Turkey will join the EU, so that it will go down in history as a Trojan horse.

“You must act to unite the Muslims in Europe, [joining the Muslims] from Turkey to Bosnia-Herzegovina with the Muslims [in the rest] of Europe. There are millions of Muslims across Europe – from Britain through Greece to Eastern European countries that have joined the European Union and have a Muslim majority.”

“No One Can Prohibit Us from Living in Europe – It Was Allah, Not the Europeans, Who Created Europe”

“The statistics on the number of Muslims in Europe are incorrect… [The number] of Muslims [there] is greater than that indicated by the official statistics.
“Fortunately, the Muslims are multiplying, and their number is growing many times faster than those of other religions… This may be proof that Allah ultimately wants the Muslims to be more numerous than the others.
“Even within Palestine, no one can stop this phenomenon. The Palestinian Muslims are multiplying four times faster than the Jews. Ultimately, the Palestinian Muslims will be a majority, even within the so-called Israel…
“Allah created the land for all people; no one can prohibit us from living in Europe. It was Allah, not the Europeans, who created Europe. You [Muslims] are residents of Europe. It is your land. It is inconceivable for you to be humiliated and persecuted there…”

Memri: Libyan Leader Mu’ammar Al-Qadhafi: The Muslims Will Inherit Europe; Turkey will Join the EU as a Trojan Horse

Se også danske Robert Ellis i Erdogan’s Troubling Friends, Frontpage Mag.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Bjovulf

Posted: 10 juni 2010 - 06:45 - Svar

Morten Uhrskov Jensen om situationen i Rinkeby:

http://blogs.jp.dk/setfrahoejre/2010/06/10/konsekvenslogik-pa-svensk/

Konsekvenslogik på svensk
Dato: d. 10.06.10, 00:01
Af: Morten Uhrskov Jensen
Emner:
14 kommentarer

Kan man i et nordeuropæisk land forestille sig, at brandvæsenet bliver tilkaldt til ildløs, men forhindres i at slukke branden af stenkastende unge?

Jamen, det kan man da. Tag til Rinkeby, forstaden til Stockholm, der har fået selv dr.dk op på dupperne. Balladen begyndte, efter at en gruppe »unge« blev afvist til en fest. Jeg vil tro, at en nærmere undersøgelse af brugen af betegnelsen »de unge« vil vise, at der har været tale om et kraftigt opsving i de seneste årtier.

Nogle unge gravede derpå brosten op og satte dem i nydelige stabler, klar til brug. Tre timer senere begyndte en bygning ved Rinkebyskolen at brænde. Og kort derefter smadredes ruden til den lokale politistation, der derpå blev forsøgt antændt. Lokale politifolk fik dog slukket denne brand. En bus på vej ind i området blev angrebet med sten, og vidner har fortalt, at samtlige ruder i bussen blev knust.

Om branden på skolen kunne Mikael Eriksson fra Stockholms politi fortælle, at »Så fort de rullar in blir de attackerade«.[ Ja, for det er jo muslimsk territorium, som de først skal bede om tilladelse til at køre ind i – så primitivt “tænker” de nemlig! ] Og Björn Hörnsten fra Stockholms brandvæsen bekræftede ved at sige, at »Just nu brinner det i skolan men vi kan inte göra något alls. [ !!! – Konturerne af fremtidens Sverige au miniature ? ]

Victor

Posted: 10 juni 2010 - 07:18 - Svar

Nu æ prins Charles vist bløven hielt tovli:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1285332/Follow-Islamic-way-sav e-world-Charles-urges-environmentalists.html

En af Indiens kendteste forfattere skrev en gang, at Islam altid førte éen ting med sig: ørkener.

Pk

Posted: 10 juni 2010 - 07:18 - Svar

Bare rolig.
Det skal nok gå.
Læste i Gøteborg Posten at politi, socialvæsnet,redningstjenesten og andre
ville have BEKYMRINGSSAMTALER med forældre til de unge.
Det da fint; een nåede sgu at blive bekymret, men svenskerne har styr på det
.

Knute

Posted: 10 juni 2010 - 07:27 - Svar

I Gaza behöver de inte arbeta för brödfödan. Resultatet har blivit att gazanerna förökar sig fyra gånger snabbare än judarna. Så det beror inte på Allah, som Gaddafi påstår.

Pk

Posted: 10 juni 2010 - 08:22 - Svar

Og Gaza…
Obama sender 400 mill. dollars til Gaza.
Har de ikke fattige i US?

Vivi Andersen

Posted: 10 juni 2010 - 11:27 - Svar

Pk

OM de har !

Men at sørge for at få afhjulpet denne giver ikke Obama, skabsmuslimen, en omfattende kredit i den arabisk-islamisk del af verden!

Man skulle ellers tro at USAs president ville have folk til sin rådighed, der kunne fortælle ham hvilke summer Gaza – og Vestbredden- årligt modtager fra USA og ikke mindst fra EU.

Det er ENORME summer vi hvert eneste år sætter ind på Palarabernes konti.

Og det kan man erfare ved at gå ind på nettet ,bl.a. gennem enpi-info.eu ,og grave lidt der, for grave bliver vi nødt til, da EU ikke finder det på sin plads at gøre oplysningerne om euro-milliarderne til Palaraberne let tilgængelige for os!

Desuden understøtter europæerne – hvis ikke vi betaler 100% af udgifterne – et hav af projekter i Gaza og Vestbredden.

Ikke noget at sige til, at palaraberne snart har fået sig placerede som DEN fysisk fedeste befolkning her på kloden !

Og ja, da de ikke arbejder som andre mennesker for at forsørge sig selv har de rig lejlighed til at bruge deres kræfter på at reproducere sig selv.

Også her ligger de snart – hvis ikke allerede – i spidsen af samtlige denne klodes befolkninger.

Gæt så HVEM der skal stille med forsørgelsen af alle disse millioner af palarabere ?

Jan Sommer Nielsen

Posted: 10 juni 2010 - 12:05 - Svar

OT.
Nyt fra Danmarks Statistik (dst.dk) offentliggør idag beskæftigelsesfrekvensen for forskellige etniske/nationale grupper i Danmark: http://www.dst.dk/pukora/epub/Nyt/2010/NR261.pdf. “Kvinder fra Thailand er oftere i arbejde”
Så som så ofte tysk tv forleden (noget får man da ud af sin tvangslicens!)om en fransksproget og muslimsk senegalesisk forfatter, Tidiane N’diaye, der lige har udgivet en bog – (også udkommet på tysk synes jeg der blev sagt) – hvori han bl.a. skriver, at de muslimske arabere lod deres sorte mandlige slaver kastrere, da de arabiske lande/arabisk dominerede områder ikke ønskede sorte efterkommere. 80 procent af “neger”slaverne omkom (forblødte) pga kastreringen. Selvom araberne har handlet med flere “neger”slaver og i længere tid end europæerne og (Syd- og Nord-)Amerika, er der således ikke mange efterkommere af sorte afrikanere i de arabiske lande, når man tager det enorme omfang af slaveriet i betragtning. Jeg afventer spændt (d)en dansk(e) udgave af Tidiane N’diayes bog!

JensH

Posted: 10 juni 2010 - 13:49 - Svar

Brænder de muslimske indvandrere Socialkontoret ned i Tynnered?? Er det ikke at skyde sig selv i foden??Nå, men jeg kommer nok aldrig til at fatte deres ‘logik’

Mette

Posted: 10 juni 2010 - 14:06 - Svar

Naser Khader fra Syrien mener selv, at han er førende i den danske værdikamp og omtaler nu Geert Wilders på en hånende måde. Wilders er tydeligt nok ikke tilstrækkeligt stueren for Khader, der jævnligt optræder som politisk luder. Mandat til salg for bedste ordførerpost, parti underordnet.

http://jp.dk/indland/indland_politik/article2093679.ece

Khader har i øjeblikket især to hadeobjekter. Den ene er Wilders og den anden Anders Samuelsen, som jo også har succes, hvor Khader havde fiasko. 🙂

JensH

Posted: 10 juni 2010 - 14:52 - Svar

En af kandidaterne til at blive leder af det nu gudskelov detroniserede New Labour, Ed Balls, mener nu at det var at man lod omkring 4 millioner menensker indvandere til UK under Labours ledelse. Faktisk mener Ed Balls nu, at denne politk “had led to the British worker having to accept lower pay and worse conditions”. Gad vide hvad de mener om den udtalelse i det Danske Socialdemokrati?? eller i SF og Enhedslisten?? Det finder vi desværre nok aldrig ud af, da de Danske medier aldrig kunne finde på at spørge de Danske vendtrefløjs-politkere om hvad de mener om denne udtalelse fra Ed Balls. Lidt trist med en så inkompetent journalistsatand. Til gengæld gør det det ikke noget hvis de ikke spørger de Radikale politkere, da deres holdning er ret forudsiglig. Den kreative klasse er lykkelig over at ‘de tjenene ånder’, der skal service denne ‘progressive’ klasse, ikke er alt for dyr:

http://www.dailymail.co.uk/debate/article-1284812/Immigration-shameles s-hypocrisy-Labours-leadership-contenders.html

Henrik Petersen

Posted: 10 juni 2010 - 15:16 - Svar

Tak Vivi, så slap jeg for at skrive det. Man ville ønske, at disse fakta før eller siden, helst før, siver ind mellem ørerne på lovgiverne i den vestlige verden.

Håbet er lysegrønt, og nok en anelse naivt…….

Mette

Posted: 10 juni 2010 - 16:19 - Svar

Naser Khader kalder Wilders gode valgresultat for en værdimassakre:

http://naser.blogs.berlingske.dk/2010/06/10/wilders-v%c3%a6rdimassakre  /

steen

Posted: 10 juni 2010 - 17:02 - Svar

@ Mette: Nu er jeg ikke enig med Khader om Wilders som ekstremist, og jeg forstår ikke hvad han mener med “værdimassakre”, men hovedbudskabet i artiklen, er jeg enig i. Tager man ikke befolkningens synspunkter alvorligt, driver man dem ud i ekstremisme efterhånden. Bare tjek det mere informelle svenske net, og se hvad der siges. Det er livsfarligt, det Riksdagen har gjort, og desværre tror jeg jo at skaden allerede er sket.

Jeg mener jo, at DF og SD er vor tids garant , for at demokratiet stadig bevarer sin troværdighed og holdbarhed. Det er der nogle, der ikke helt har forstået. Vejen frem for Holland er den danske model. En Rutte koalition med Wilders, svarende til Fogh-Kjærsgaard.

Og så kunne jeg godt bruge en anden kilde til dette, end en af Khaders ikke nærmere beskrevne bekendte:

Wilders bliver mere og mere far out. En hollandsk bekendt fortalte mig for nylig, at Wilders bl.a. har udtalt, at man skal rive moskeerne ned og skyde de kriminelle i knæene.

Pk

Posted: 10 juni 2010 - 17:31 - Svar

Og lige denne glade tanke.
Med al den vold og kæmpe indvandrig.
Hvor er det godt Sverige er et meget rigt land.
Se på landets størrelse; mon ikke Sverige kan modtage
mindst 50-60 millioner muslimer?
Berigelse udover alle grænser.

Mette

Posted: 10 juni 2010 - 18:06 - Svar

Steen.

Det er hele ånden i Khaders blogindlæg, jeg tager afstand fra. For jeg ser både Frihedspartiet, DF og SD som sunde protester på urimelige tryk fra oven. Man vil forsvare noget, som man holder meget af, og intet er mere naturligt.

Derfor bryder jeg mig absolut ikke om, at Khader straks himler op om ekstremisme og dermed underkender den sunde fornuft og naturlige følelser hos de hollændere, der har stemt på Wilders parti. Den indflettede sladder af ukendt (hjemmelavet?) oprindelse er infantil men overrasker mig ikke. Hvis Khader virkelig har fået fortalt den slags, er det relevant at spørge, hvem han omgås, og om han ikke skulle findes sig et mere passende selskab?

Men det er da klart, at jo hårdere vi bliver forsøgt styret fra bl.a. Bryssel, jo mere drives vi til yderligheder. Der er vi blot ikke nået til endnu. Der er jo tale om et demokratisk valg, der foregik i fred og ro, og hvor man nok skal enes om at danne en regering.

Men for muslimer er det selvfølgelig ikke ønskeligt, at protestpartierne vinder frem. Jeg glæder mig nu over det.

Anonym

Posted: 10 juni 2010 - 18:33 - Svar

Man oplever danske subjektive mediers salvelsesfulde dækning af Obamas valgsejr afløses
af indignation over udfaldet af et andet valg: det hollandske! Her er ingen begejstrede røde journalistkommentarer så langt øjet rækker. De taler om “et splittet politisk landsskab”. Amerika har næppe været udelt eninge i, at Obama i sin tid var den rigtige sejrherre! Jeg mindes dog ikke, at man dengang talte om “et splittet politisk landskab”.Reuters fører i sit ekstremistiske ordvalg. De kalder Wilders for “fremmedfjendsk”!

Mette

Posted: 10 juni 2010 - 19:36 - Svar

Måske har jeg ikke oplevet det, fordi jeg ikke ser tv eller hører radio.

Anonym

Posted: 10 juni 2010 - 21:14 - Svar

OT

En ganske interessant artikel på Information.dk, som gør op med Politken-segmentets dogme om, at de veluddannede har udsyn og er tolerante, mens de lavtuddannede ‘kolonihave-Danskere’ er indsnævrede nationalister, og som derfor bærer skylden for at det multikulturelle paradis kommen lader vente på sig:

http://www.information.dk/235869

Bjovulf

Posted: 10 juni 2010 - 23:11 - Svar

Steen, der er vist noget galt med jeres links under denne rubrik 😉

“‘Retten’ til ikke at blive krænket i sin yderste groteske konsekvens”

  LFPC

  Posted: 10 juni 2010 - 23:18 - Svar

  Tak, det skulle virke nu.

JacobCT

Posted: 11 juni 2010 - 13:33 - Svar

Apropos retten til ikke at blive krænket:

http://epn.dk/brancher/finans/bank/article2095054.ece

En bankkunde i Nykredit må ikke bruge et billede af bacon på forsiden af et selvdesignet Visa/Dankortet.

“Det er korrekt, at vi har afvist billedet, fordi det ikke opfylder de regler, som vi og alle andre banker skal følge, når vi udsteder Visa/Dankort,” bekræfter kommunikationsdirektør i Nykredit, Nels Petersen, overfor epn.dk.
Billedreglerne er udstukket af PBS og udelukker blandt andet billeder af kendte mennesker, billeder af nøgenhed og billeder, der kan virke provokerende eller anstødene i nogle kulturer, som det var tilfældet med bacon-billedet.

Ja hvem mon det er der kan føle sig krænket her ?!?!?

  Henrik Petersen

  Posted: 11 juni 2010 - 13:51 - Svar

  Hej JacobCT

  Så kan man nok heller ikke – trods VM i Fussball – få trykt et kort med en klaphat på. Der er jo også et kors……

  Næste gang Outlandis optræder, får de en stak bacon – udpakket – kastet op på scenen. Så kommer politiet vel og taler et ‘alvorsord’ med mig?

  Fornærmelses- og krænkelseskulturen kender efterhånden ingen grænser.

Robin Shadowes

Posted: 11 juni 2010 - 23:01 - Svar

PK, det är värre än så. Nån batik-häxa har kommit upp i siffror typ 200 miljoner eller nåt sånt. Vilket underbart land det hade blivit med 7 miljoner svenskar och 200 miljoner muslimer…

Leave a Comment