15
jun
Seneste opdatering: 15/6-10 kl. 2019
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

En utilsigtet følge af det allestedsnærværende udstyr til lyd- og videooptagelse: Disse ‘aktivister’ har i denne sag selv stået for en stor del af dokumentationen af det virkelige forløb. Store mængder optagelser ville også fordre en stor redigeringsindsats at spinne i den ønskede retning, og det har man altså ikke tænkt på. Her en optagelse af en samtale mellem vesterlændinge der altså var særdeles velinformerede om de folk der stod bag flotillen (LFPC).

Voice A: “They get held hostage or they get chucked off” Voice B: “Chucked off?” Voice A: “They get chucked off – they get thrown off.”

A few minutes later, Voice A explains things further for Voice B:

Voice A: “These guys … these Turks … they’re not like us … [we] come from an easy life … [they are not] just on a boat to Gaza…they’re always ready for these things.”

After a pause, Voice B expresses his concern, which is dismissed by Voice A:

Voice B: “So they’re ready to fight?” Voice A: “Whatever happens.” Humanitarians aboard ship know what IHH was up to

Frosne svinekødspølser mod britisk femtekolonne

Europa er for altid forandret til det værre, men “for altid” er kun i kraft af at europæerne ikke er villige til at at tage det nødvendige opgør. Selvfølgelig ville statsmagterne have en række effektive modtræk i den aktuelle situation, jfr. hvad Bruce Bawer skrev i det blogindlæg jeg omtalte tidligere i dag, og som de norske myndigheder ikke brød sig om:

[…] European officials have a clear route out of this nightmare. They have armies. They have police. They have prisons. They’re in a position to deport planeloads of people every day. They could start rescuing Europe tomorrow. […]

Havde en gruppe britiske nazister fået tilladelse til at foranstalte denne demonstration i 1944? Selvfølgelig ikke. Svinekødspølserne må dog siges at være dagens mest opmuntrende nyhed, men det er bare ikke nok (LFPC).

A group of extremist Muslims prompted violent clashes at a homecoming parade for British troops today after they heckled soldiers and called them ‘murderers.’

Members of the Muslim Against the Crusade group clashed with far right protesters as they shouted ‘murderers, murderers, murderers’ and ‘British troops go to hell’ as members of the 1st Battalion the Royal Anglian Regiment paraded down the streets of Barking, Essex.

The chants were drowned out by a large mob on the opposite side of the street who retaliated with jeers of ‘Traitors’ to the Muslim protesters. The hour-long parade had been delayed due to growing tensions between the two sides, with anti-Mac protestors singing God Save the Queen and drinkers at a nearby pub hurling frozen pork sausages at the Muslims.

Moments after the soldiers passed through tensions reached boiling point and the anti-Mac campaigners broke through the barricades, charged across the road and traded punches with the Muslim throng. […] Muslim protesters brand war heroes ‘murderers’ as homecoming parade turns violent, Video: Royal Anglian parade marred by scum.

Ønsker folkeafstemning om indvandringen

FrPs Per-Willy Amundsen er motstander av at dagens innvandrerbefolkning skal firedobles, slik Statistisk sentralbyrå spådde i dag. Han vil ha folkeavstemming om saken. I dag presenterte Statistisk sentralbyrå (SSB) sin befolkningsfremskrivning, som viser at innvandrerbefolkningen i Norge kan øke fra dagens 550.000 til om lag 2,3 millioner i 2060.
Innvandrere og deres barn kan utgjøre opp mot halve befolkningen i Norge i 2060.
– Tallene fra SSB krever en langt bredere debatt enn det regjeringen legger opp til i dag. Dagens velgere må ta stilling til om de ønsker at dagens innvandrerbefolkning skal firedobles på 50 år. Selv med SSBs smale definisjon av innvandrerbefolkningen kan vi få over en firedobling av den. SSB regner eksempelvis ikke barn i henteekteskap inn i innvandrerbefolkningen. Amundsen tar til orde for en folkeavstemming om innvandringspolitikken, der det sentrale spørsmålet er om Norge skal øke eller redusere dagens innvandrerbefolkning. Selv er Per-Willy Amundsen klar på at han ikke liker tallene fra SSB, og mener innvandringen til Norge bør reduseres.
– Det er på ingen måte ønskelig at innvandrerbefolkningen skal fortsette å øke. Vi har kommet til en grense hvor det er på tide å si at nok er nok. Lille Norge har ikke kapasitet til å integrere flere, slår han fast. Vil redusere antall innvandrere.Ønsker folkeavstemning om innvandring.)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Nisse Hult

Posted: 15 juni 2010 - 12:59 - Svar

Om hur man presenterar statistik om invandring i Sverige: http://robsten.blogspot.com/2010/06/att-ljuga-utan-att-direkt-ljuga.ht ml

Bjovulf

Posted: 15 juni 2010 - 13:25 - Svar

PC-brigaden slår til igen med helt vanvittig historieforfalskning 😀
De tror åbenbart, at de er ansat til at opdrage og til at tænke for “os”.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1286620/Churchill-non-smoker-H ow-todays-PC-censors-airbrushed-cigar.html

Hans Jensen

Posted: 15 juni 2010 - 14:24 - Svar

Hørte også lige i morges P1, hvor skibet het neutralt blev omtalt som et “nødhjælpsskib”. Hvorfor i alverden brugte de så et passagerskib og ikke et fragtskib? Ingen af alle de frelste har med et ord taget stilling til det muslimske Ægyptens blokade af Gaza. Men OK, de har lang træning.

Kan man skelne mellem ondskaben i de nazistiske lejre og ondskaben i de kommunistiske, så er det sikkert ikke svært at skelne mellem Israels blokade og Ægyptens blokade. Ægypten har endda bygget en mur, der går 5 meter ned i sandet for at forhindere tunnelbyggeri. Israerls “mur” består af et trådhegn, der fuldstændig eliminerede snigskytters mord på civile.

  Casper | Borgerlig bums

  Posted: 15 juni 2010 - 16:35 - Svar

  Hans Jensen: Både her og på Uriasposten har det været påpeget at DR og Ritzau kaldte det et “nødhjælpsskib”. Det er da også rigtigt at det er et subjektivt udtryk, men det er ikke den enkelte journalists eller DR/Ritzaus opfindelse. Overalt i vestlige medier (måske ikke i USA) skriver man om nødhjælpsskib, hjælpekonvoj osv. Journalister skriver af efter hinanden – på globalt plan. Jeg tror nu heller ikke Israels reaktion var helt smart. PR-mæssigt er det voldsomt meget op ad bakke nu for Israel.

   Hans Jensen

   Posted: 16 juni 2010 - 00:03 - Svar

   Enig, det havde været smartere at vente til det havde overskredet grænsen til blokadezonen. Til Israels fordel skal man tænke på, at der skal meget lidt til at affyre et missil fra et skib: En styrerampe som kan svejses fast på et par minutter, og skæres af og smides i søen bagefter. “Raket herfra? Nej da!” Hamas har jo lang tradition for at deres soldater står bagved barnevognene, mens israelske soldater står foran barnevognene, så hvorfor ikke fyre et missal af fra et “nødhjælpsskib”.

   Søretsligt er der intet at komme efter, Israel overholdt reglerne til punkt og prikke, men sandheden er jo ofte en besværlig faktor, når man vil vinkle historien rigtigt. Stakkels de mennesker, der kun får deres informationer fra DR og Ekstrabladet. Blogosfæren – hvis de vil vide mere. En hjertens tak til de der orker at drive Snaphanen, Uriasposten og hvad de allesammen hedder.

   De fleste “nødhjælpsarbejdere” er nu rejst hjem, nogen af dem ville de jordanske myndigheder lige tale med først, men hvad skete der med skibene? Hvor meget nødhjælp var der ombord på dem? Af indlysende propagandamæssige årsager må der have være legetøj, børnetøj og modermælkserstatning på dem. Er der nogen der ved hvor meget, i forhold til de mange tusind tons, der kommer ind fra Israel hver uge?

Victor

Posted: 15 juni 2010 - 14:44 - Svar

I det seneste nummer af det tyske blad Lettre – det var dem med Thilo Sarrazin-interviewet – er der en længere artikel om Rotterdam, en by, der ikke længere har nogen jeg-fornemmelse, og hvor unge indvandrere optræder som ulvekobler, når mørket falder på….

Hele artiklen er ikke online; men her er en smagsprøve:

http://www.lettre.de/aktuell/89-Riedel.html

JensH

Posted: 15 juni 2010 - 15:20 - Svar

OT

Jeg ved ikke om Snaphanen har haft denne historie oppe?? Ihvertfald kunne jeg ikke finde den. Men islamiseringen af Danmark skrider planmæssigt frem. Således har afdelingsbestyrelsen i den almene boligforening Tåstrupgård netop besluttet, at forbyde husdyr (hunde) og ølsalg. Bestyrelsen, hvor seks ud af ni medlemmer har tyrkisk baggrund, afviser dog det har noget at gøre med religion, hvilket ikek alle beboere helt tror på:

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1362974.ece

steen

Posted: 15 juni 2010 - 15:35 - Svar

@ Jens: Nej, det har vi nu ikke, men vi har set den flere steder. Et af kriteriene for at ryge længere ned på vores liste.

Christiansborg, tirsdag den 15. juni 2010/RT
PRESSEMEDDELELSE
DF bekymret over tyrkisk flertal
Dansk Folkepartis socialordfører Martin Henriksen finder det dybt bekymrende, at et tyrkisk flertal i boligforeningen Tåstrupgårds afdelingsbestyrelse nu vil forbyde ølsalg i klubber og institutioner i bebyggelsen. Samtidig stiller den nye bestyrelse forslag om at forbyde husdyr i bebyggelsen.
Dansk Folkepartis socialordfører, Martin Henriksen , frygter, at forbudene i Tåstrupgård blot er de første af en række regler, som muslimske indvandrere vil trække ned over hovedet på danskere.
”Når man får magt, som man har agt, træder de enorme kulturelle og religiøse forskelle mellem indvandrere fra den muslimske del af verden og danskere tydeligt frem. Jeg tror ikke et øjeblik på, at den tyrkisk dominerede bestyrelse ikke har religiøse og kulturelle bevæggrunde for at forbyde øl og hunde i boligforeningen,” siger Martin Henriksen.
I Tåstrupgård er tre af fire beboerne indvandrere. Nu får vi et klart eksempel på, hvad der sker, når andelen af muslimske indvandrere bliver større end andelen af danskere.
”Vi har allerede set, at svinekød ikke bliver serveret i børneinstitutioner. Man kan frygte for, hvad fremtiden måtte bringe, eksempelvis hvis antenneforeninger får indvandrerflertal og kan bestemme over, hvilke dansksprogede kanaler – udover de public service kanaler, som skal distribueres – der så vil blive fjernet,” spørger Martin Henriksen.

update: Ups !

  LFPC

  Posted: 15 juni 2010 - 15:57 - Svar

  Jo, jeg bragte den i dag, den om at man ikke kunne forbyde øldrikning.

  “Dårlig beherskelse af dansk, eller en bramfri udmelding?” længere nede.

Endnu en Henrik

Posted: 15 juni 2010 - 19:41 - Svar

Endnu en 14-årig pige solgt til dusinvis af mænd (hvilken trosretning mon de tilhører?) i Rosengård i Malmø. Samme 18-årige møgso som tidligere blev dømt for at sælge en 14-årig retarderet pige til samme kundekreds – denne gang er hendes 18-årige kæreste og far til hendes barn også involveret. Hun blev dømt til åben ungdomsforvaring for første forseelse (hundredevis af tilfælde) – godt gået svenske luderdomstole! (Frit efter et indlæg på Urias idag)

Min fornemmelse, som er stærkt fordomsfuld, siger svenske infødte er de solgte piger, men jeg har ikke yderligere informationer…

http://svt.se/2.33782/1.2040841/18-arig_kvinna_kopplerimisstankt_igen? lid=puff_2040841&lpos=rubrik

Ole Burde

Posted: 15 juni 2010 - 21:32 - Svar

HAH !
Poev at se klippet “WE CON THE WORLD” ,det er efter&under klippet fra Mavi Marmara,,, HAH !

Leave a Comment