18
jun
Seneste opdatering: 18/6-10 kl. 2334
34 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

(citat: Klaus Bondam, 17.6.10)

“Jeg er RIGTIG godt tilfreds med at det ‘kun’ var et stenkast mod en bil”

Integrationen skrider lige så stille fremad. Arrangøren af Urban Explosion, Tenne Weng Pedersen kan heldigvis se de lyse sider på TV2Lorry. Herefter Klaus Bondam for fuld bragesnak om at vi skal blive bedre til integration, og jeg skal komme efter dig (LFPC).

Psykopaters arbejdsbetingelser

Med særlig adresse til det svenske retsvæsen og alle de forbrydere “der ikke gjorde det,” og hvis de alligevel muligvis gjorde det, “var det ikke med vilje” og iøvrigt skriver pressen, at morderne “har det rigtig, rigtig dårligt” – et svensk, journalistisk, subspeciale, – og deres gamle mødre siger også, at deres sønnikker aldrig kunne finde på at gøre nogen noget ondt, så det må have været “en anden”, ja en ond ånd. En morder var for nylig “så plaget  af søvnproblemer, at han ikke helt var sig selv,” og så kan enhver komme til at aflive nogen ved et uheld. Det vil de efterladte også indse, når den første vrede har lagt sig.

The reasons for the popularity of this “real me” psychology are not hard to seek. For a perpetrator, it preserves his sense of being a fundamentally good and decent person.

A man who threw acid in his girlfriend’s face in a fit of jealous rage once told me that he intended to plead not guilty (though he acknowledged that, physically-speaking, he had done the act) because “I don’t do things like that.” By the word “I” he meant “the real me”; and the fact that he had done it once before did not affect his sense of his own beautiful and innocent essence. Someone else inhabiting his body did it.

As for the victim, she often accepts that it was not the real “him” who did it, because she still loves him, does not want to acknowledge that she has made a bad choice, and needs an excuse to continue to consort with him without losing her self-respect.

The psychology of the real me is surprisingly similar to belief in possession by evil spirits. An alien force colonizes an otherwise sane and sound mind, forcing the possessed person to behave in a wicked way. By strange coincidence, the wickedness perpetrated by the alien force conforms to the secret wishes or interests of the person possessed by it—but who, without the possession, would never dare to carry it out. The wickedness is repeated until successful exorcism, either by a priest, a psychoanalyst or a psychiatrist, is carried out.”Psycho,” then, is a medieval tale in modern costume. The Enlightenment never reached the Bates Motel. WSJ.Theodore Dalrymple: Psychobabble and the Real Perps. It takes more than Norman Bates to scare us now.

Sverige: Suverænt flest godkendte asylsøgere pr. indbygger i EU

Ti gange flere end Danmark, der godkendte 920. Men mængdeproblemet er stadig over 33.000 familiesammenføringer, dem ingen taler om.

In 2009, the highest number of persons granted protection status was registered in the United Kingdom (12 500), followed by Germany (12 100), France (10 400), Sweden (9 100), Italy (8 600) and the Netherlands (8 100). These Member States accounted for more than three quarters of all those granted protection status in the EU27.
The rate of recognition varies considerably among Member States, which is partly due to the differing citizenships of applicants in each Member State. The highest rates of recognition in the first instance were recorded in Malta (66%), Slovakia (56%), Portugal (51%), the Netherlands and Denmark (both 48%), and the lowest in Greece (1%), Ireland (4%), Spain (8%), France (14%) and Slovenia (15%).
Somalis were the single largest group of persons granted protection status in the EU27. Of the 13 400 Somalis granted protection status in the EU27, 4 000 were recorded in Sweden, 3 600 in the Netherlands, 2 400 in Italy and 1 400 in Malta. Of the 13 100 Iraqis granted protection, 6 200 were registered in Germany, 1 900 in the Netherlands and 1 500 in Sweden. Eurostat: Asylum decisions in the EU27 ,18 juni 2010, pdf

“Islams retfærdighedspatos” og kampen om de muslimske stemmer i Sverige

Glemt er  Mahmoud Aldebes shariakrav fra 2006, nu lidt mere afdæmpet:  “Vi vill se ett öppet och demokratiskt samhälle. Vi strävar efter rätten att kunna bygga moskéer där behovet finns, att få halalmat i skolan, på konferenser och utbildningar, att få förståelse för önskemål om ledighet för fredagsbön och religiösa högtider och där rätten att bli väl bemött med eller utan slöja är självklar.”

Här är vårt manifest för muslimska socialdemokrater! Manifestet har utarbetats och antagits av oss som är socialdemokratiska muslimer. Arbetsutskottet har bestått av medlemmar i Broderskapsrörelsen, med rötter på Balkan, i Afrika, Mellanöstern, Asien och Sverige, med olika religiös profil men med det gemensamt att vi identifierar oss som muslimer som vill se ett socialdemokratiskt samhälle. [..]

Socialdemokrat är den som har en idé om vårt gemensamma samhällsbygge, det går för oss hand i hans med islams rättvisepatos. Möjligheternas land är ett Sverige som bygger på insikten att vi är starkare tillsammans, att det goda samhället byggs av att alla arbetar och bidrar till samhället efter sin förmåga och att alla stöttas av samhället efter sina behov. Det handlar om den jämlikhet som skapar likvärdiga möjligheter till frihet. Som ger individen möjligheter att växa, få ständigt nya chanser att nå framgång och förverkliga sitt livs äventyr. En socialdemokrat vill att alla ska med. En aktiv politisk kamp för frihet, jämlikhet och solidaritet är kärnan i socialdemokratin, för oss är det också bästa sättet att omsätta koranens budskap från ord till handling. Ladda hem manifestet i pdf -Manifest för muslimska socialdemokrater

Europe could face hundreds of missiles in Iran attack, U.S. Defence Secretary warns

Vi kan forvente apati i Europa i dette spørgsmål. Når missilerne er en realitet bliver det interessant at se hvor mange blandt de anstændige europæere der vil tale om ‘ulovlighed’ af et forebyggende angreb på Irans atomprogram, og måske endda om deres ‘ret’ på linje med andre lande til at besidde bomben (LFPC).

Iran could shower Europe with ‘scores or even hundreds’ of missiles in a single attack, America’s defence secretary warned today. Robert Gates said U.S. intelligence units have reported a growing threat in Iran’s ballistic missile capability.

Today, Mr Gates said: ‘One of the elements of the intelligence that contributed to the decision on the phased adaptive array (approach) was the realisation that if Iran were actually to launch a missile attack on Europe, it wouldn’t be just one or two missiles, or a handful. ‘It would more likely be a salvo kind of attack, where you would be dealing potentially with scores or even hundreds of missiles.’ […]

The CIA has long warned about Iran’s growing missile threat and officials say anti-ballistic systems should cover all of Europe by 2018. […] Europe could face hundreds of missiles in Iran attack, U.S. Defence Secretary warns

José María Aznar: If Israel goes down, we all go down

Befriende klar tale fra den tidligere spanske premierminister. Via Atlas Shrugs (LFPC).

[…] It is easy to blame Israel for all the evils in the Middle East. Some even act and talk as if a new understanding with the Muslim world could be achieved if only we were prepared to sacrifice the Jewish state on the altar. This would be folly.

Israel is our first line of defence in a turbulent region that is constantly at risk of descending into chaos; a region vital to our energy security owing to our overdependence on Middle Eastern oil; a region that forms the front line in the fight against extremism. If Israel goes down, we all go down. To defend Israel’s right to exist in peace, within secure borders, requires a degree of moral and strategic clarity that too often seems to have disappeared in Europe. The United States shows worrying signs of heading in the same direction. […] José María Aznar: If Israel goes down, we all go down


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


bl

Posted: 18 juni 2010 - 09:18 - Svar

“The psychology of the real me is surprisingly similar to belief in possession by evil spirits.”

Ja, det tør vist siges. Desuden tror troende muslimer, for hvem koranen er allahs fuldgyldige åbenbarede ord, fuld ud på ånder og andet godtfolk som influerer på ens personlighed – Satan hvisker en i øret. Derfra er der ikke langt til at være besat i gerningsøjeblikket.

Han sendte mig “onde øjne” har en helt bogstavelig betydning hos mange af vores ny medborgere. Onde øje er ensbetydende med en forbandelse eller trolderi og det er ikke til at spøge med.

Norman Bates kan man spøge med, tør vi snart spøge med de andre?

Dertil er der bare at sige, for religiøse er det ligegyldigt om et menneske er besat. Straffen skal komme over gerningsmændene uanset.

Varmt Konservativ (kr)

Posted: 18 juni 2010 - 12:24 - Svar

Den nya kriminalpsykologin kommer nästan som på beställning när Europa plågas av ett molekylärt Jihad på individnivå. Övervåld av ett tidigare aldrig skådat slag kan nu förklaras bort som olyckshändelser och slett ingenting att bekymra sig över – och överhuvud inget nytt mönster alls. Det är nästan för mycket slump för att man ska kunna undgå att ana en konspiration.

Mette

Posted: 18 juni 2010 - 13:15 - Svar

Det er mange år siden, at jeg begyndte at skrive, at enten skulle vi til at omdefinere begrebet psykopati, eller også måtte vi se i øjnene, at vi er i gang med at fylde landet op med mennesker, hvis optræden ifølge den hidtige definition er psykopatisk.

Da det ligger tungt med erkendelsen af det sidste, er vi i øjeblikket nået dertil at vi ligefrem ligger på maven for det psykopatiske. Det er spændende, giver lissom et kick, ikk!

Disciplinen dyrkes ikke mindst af de danske tv-kanaler for at tilfredsstille venstrefløjens behov. Storsvindlere, misbrugere, en silicone opdunstet rufferske, mordere og andre eksotiske eksistenser har erobret scenen og bliver interviewet af underdanige journalister i den bedste sendetid. Drikker champagne med pressen. Det grænseoverskridende kan slet ikke bliver grænseskridende nok.

  LFPC

  Posted: 18 juni 2010 - 13:49 - Svar

  Jeg undres også tit over hvordan man skelner psykiatri fra kultur i fjerne lande. ICD-10 (eller hvad man er nået til) og DSM-V er mig bekendt ikke kulturspecifikke, men universelle.

  For eksempel når en hel pakistansk landsby går amok og brænder kristne familier inde over et rygte om Koranskænderi er udgangspunktet jo det islamiske hvor vantro er laverestående skabninger. I Danmark ville lignende adfærd uden religiøse overtoner selvfølgelig medføre mentalundersøgelse af gerningsmanden, men en hel landsby af frådende herrefolk der går amok vil næppe lide af personlighedsforstyrrelser eller psykoser. De er normale inden for egne rammer.

  Bemærk i øvrigt også hvor tit man her i Vesten putter muslimske gerningsmænd enkeltvis i psykiatriske kategorier. Det er oplagt at det er bekvemt og konfliktforskydende når det kan lade sig gøre. Sværere er det når det er grupper der helt forsætligt planlægger noget vi ville kalde psykopatisk.

   Peter Andersen

   Posted: 18 juni 2010 - 13:58 - Svar

   Islam er vel at betegne som en masse-psykose?!!!

   steen

   Posted: 18 juni 2010 - 14:27 - Svar

   Jeg tænker mest på adskillige typer som ham her nedenfor, der er i stand til det værste, men som bliver sendt tilbage til systemet og erklæret ikke sindssyge. Vi mangler begreber for dem, men kommer næppe udenom, at der i den muslimske psykologi ofte er elementer, vi ikke kan skelne fra psykopati eller karakterafvigelse i varierende grad.(ikke psykose, som er egtl. sindssyge.) Ikke mindst dagligt forekommende uvilje til at påtage sig skyld for det, man åbenlyst er skyldig i. I vestlige samfund umuliggør man sig selv med en sådan psykologi og man forpester sine omgivelser liv.

   Skur-sagen: Mishandleren fik ny straf
   Straffen fortsat på ubestemt tid
   Siden dommen i oktober sidste år har en ny mentalerklæring dog slået fast, at den 21-årige ikke var eller er sindssyg og derfor uegnet til den type straf. I landsretten har den 21-årige krævet pure frifindelse, mens anklageren altså krævede en stadfæstelse af straffen.

   Retten besluttede, at nok var den 21-årige ikke sindssyg, men han er så farlig for sine omgivelser, at han skal gemmes væk på ubestemt tid.

   der er endnu en helt klart kulturpsykopatisk historie fra Sverige idag (man kan fodre svin med disse historier) Dybt farlige og samfundsskadelige personer som vores retsvæsner slet ikke er gearet til. Sådanne personer skal ud første gang af hensyn til fremtidige ofre. Det er uacceptabelt at en stat udsætter sin befolkning for den slags personer i store mængder. I Sverige får de lang snor, ham her blev ved indtil han tilsidst blev morder. Det er en abdikeret stat vi ser i funktion.

   Förskolepraktikant dömd för våldtäkt mot femårig flicka

   BORÅS. Den 16-årige somaliske praktikanten var bara tillfälligt på förskolan. Där ska han ha tagit med sig en femårig flicka in på en toalett och stoppat sitt könsorgan i munnen på henne. Efteråt grät flickan och berättade för en anställd praktikantens övergrepp.

   Borås tingsrätt dömde
   Sharmarke Ahmed, 16 år, för våldtäkt mot barn till 130 timmars samhällstjänst. Han fick även betala 85 000 kronor i skadestånd till flickan.
   Förhandlingen
   Under rättegången nekade Sharmarke Ahmed men tingsrätten konstaterade att flickan berättat trovärdigt om övergreppet för flera olika personer oberoende av varandra. Sharmarke Ahmeds version var ganska svävande och han kunde inte förklara varför han hade gått med flickan in på toaletten.
   Sharmarke Ahmed anhölls först, men placerades senare på ett behandlingshem för vård. Både han och hans familj motsatte sig att han skulle få ungdomsvård. Med hänsyn till hans låga ålder och att han är ostraffad bestämde tingsrätten istället att han skulle få utföra samhällstjänst.

   Ett mycket lågt pris för en hänsynslös kränkning och ett hån mot en försvarslös liten flicka.
   Domstol
   Borås tingsrätt, mål B 322-10. Domen föll den 24 maj.

   psykiatere og psykologer har også en vanskelig tid:

   Ugeskr Læger 2003;165(14):1498
   Transkulturel psykiatri
   .

    LFPC

    Posted: 18 juni 2010 - 14:47 -

    “Vi mangler begreber for dem”.

    Måske mangler vi ikke begreberne, problemet er måske snarere at de rette begreber, og konsekvenserne af dem, opleves som moralsk uacceptable: Kultur der er dårligere end vores, og derfor bør holdes ude af vore lande i videst muligt omfang.

    Mette

    Posted: 18 juni 2010 - 16:19 -

    Noget af det foruroligende er, at der finder en vis afsmitning sted ikke mindst på danske børns opførsel og sprog. Jeg læste forleden, at det er blevet gængs sprogbrug at sige *”jeg smadrer dig” og at kalde pigerne for ludere. Der er også de modbydelige fænomener med hadeklubber på facebook, som minder om den arabiske rotten sig sammen.

    Jeg kan slet ikke forestille mig den slags i min barndom, der ganske vist ligger langt tilbage. At mange rottede sig sammen og plagede en enkelt person ville være blevet anset for nedværdigende, for dem der deltog, og andre ville have skammet dem ud. Til gengæld var der en del slagsmål mellem drengene i skolegården, og det kunne gå hårdt for sig. På mine skoler fik de lov til at vare længe, mens lærerne lod, som om de ikke så det, og vi piger stod og kikkede ret interesseret, mens vi sagde til hinanden, at drenge altid skal slås.

    Der foregår i øjeblikket en ganske kraftig forråelse af skik og brug, og den viser sig på mange nye måder. Vel også inspireret af tv og film.

    Prudentius

    Posted: 18 juni 2010 - 16:52 -

    “at der finder en vis afsmitning sted”

    Utvivlsomt.

    Selv hvis de europæiske indfødte befolkninger overlever som ikkemuslimer vil vi assimilerer en række islamiske attituder. Det er allerede igang.

    Spaniens lange islamiske besættelse havde netop dette resultat. Arrighed og vold som hovedkilde til ære og en pervers lingo af “jeg knepper dig”, “din mor” osv.

Gunnar Biering

Posted: 18 juni 2010 - 15:06 - Svar

LFPC, der rammer du hovedet på sømmet:
“Kultur der er dårligere end vores, og derfor bør holdes ude af vore lande i videst muligt omfang”
Hvorfor er det dog, at vi ikke må sige det?
Hvorfor tillader vi 68’erne at forbyde os det? Vi har lov at udsige alle andre vurderinger, hvorfor dog ikke også denne?
68’erne er blindede af kulturrelativisme, nihilisme, selvhad – de må abdicere nu.

Johansen

Posted: 18 juni 2010 - 15:37 - Svar

Man ser tydeligt på det yderst illustrerende foto, hvorledes de hætteklædte (det sorte hættelignende udstyr kaldet foulard islamique) blander sig naturligt med folket.

Uanset hvor mange krumspring den politiske korrekthed laver ved blandt andet at kalde islamiseringen for mangfoldighed, så ændrer det ikke ved det faktum, at vand og olie vil skille ad. Den islamiske kultur er en modkultur til den vestlige kultur.

  Liva

  Posted: 18 juni 2010 - 20:31 - Svar

  Enig.

Henrik Petersen

Posted: 18 juni 2010 - 15:44 - Svar

Hey, fint billede.

Det illustrerer jo så glimrende den multikulturelle mangfoldighed….Øh, måske snarere det muslimske parallelsamfund, som ikke handler om mangfoldighed, men om enfoldighed.

Gad vide, hvor deres brødre/fætre er, i øvrigt? I Netto og ‘handle’ eller blot i fængsel?

Nå, godt så, så længe dér, ikke flere umiddelbare vellykkede resultater af fætter/kusineægteskaber.

  steen

  Posted: 18 juni 2010 - 17:03 - Svar

  Jeg skal lige tilføje, at de blander sig netop ikke. Hele plænen var fuld af unge hele vejen rundt, og de sad for sig selv.

   Liva

   Posted: 18 juni 2010 - 20:34 - Svar

   Sådan er det mange steder. I byen, på stranden etc.

   Henrik Petersen

   Posted: 18 juni 2010 - 22:08 - Svar

   Hej Steen

   Det var nu også min pointe, beklager, hvis min ironi var for subtil.

Henrik Petersen

Posted: 18 juni 2010 - 15:49 - Svar

Klaus Bondam, my foot: Manden har endnu ikke begrebet, at han – som homoseksuel – er blandt de første i byggekranen, når monokulturen slår igennem i København.

Hvorfor f…… vælger københavnerne gang på gang i modstrid med deres egne interesser??

Og en smule skadefryd kan jeg ikke undlade efter Netto-sagen: Jeg har mødt adskillige Nørrebroere, som priste ‘mangfoldigheden’ på Nørrebro i høje toner. Nu blive de, sjovt nok, selv udsat for denne kulturberigelse.

Prudentius

Posted: 18 juni 2010 - 16:32 - Svar

Det er helt rigtigt at opfatte islam som en psykose. Læser man Koranen finder man her en falsk virkelighed af indbildte fjender og magisk renhed- halal, haram, najis osv.

Assimilerer man i sit sind en sådan tekst som guddommelig, bliver man syg. Denne sygdom præger individerne der tror på teksten i forskellige grader, alt efter hvor meget de har tilegnet sig den.

Islam der er og bliver en personkult omkring afvigeren Muhammed, har i sin kerne en pervers tilgang til vold og sex og skaber derfor troende der har det dårligt. Jeg har personligt endnu ikke mødt muslimer der ikke havde problemer af en eller art, ud over det normale.

Ali Sina har i sin bog “Understanding Muhammad” det sigende kapitel :” When sane people follow insane people”.

Billedet viser den islamiske unaturlighed i al sin fulde flor. Unge piger isoleret fra deres jævnaldrene (drenge) og på en sommerdag iført en stram ubehagelig religiøs uniform. Trods deres hyggetur i parken (kongens have?) bedriver de islamisk politik, med eller mod deres egen vilje. Shariaen følger dem overalt.

  Henrik Petersen

  Posted: 18 juni 2010 - 17:06 - Svar

  Psykose er en sindssygdom.

  Det er islam ikke. Der er tale om sociopati, der ikke er defineret som sindssyge.

  Derfor får muslimske galninge, der begår hidtil usete forbrydelser, ikke behandlingsdomme, men opbevaringsdomme/forvaringsdomme, typisk sidder de i Nykøbing Sj., den mest sikrede forvaringsanstalt i Danmark.

  At sidestille islam med psykose ville være en hån mod psykotiske mennesker.

   Prudentius

   Posted: 18 juni 2010 - 17:39 - Svar

   At dræbe og blive dræbt for allahs sag, at flyve flyvemaskiner ind i bygninger og begå massemord for at få fingrene i 72 himmel jomfruer er klart psykotisk.

   Resultat af en forvrænget virkeligheds opfattelse.

   At myrde sagesløse og mene at man gør gud en tjeneste.

   Psykotisk!

   Muhammed var psykopat, men hans almindelige troende der ikke er det, men alligevel efterfølger ham, bliver psykotiske.

Nils

Posted: 18 juni 2010 - 17:04 - Svar

Røverreligionen islam er deterministisk. Hvad jeg end gør, så er det guds vilje og gud er uden for rækkevidde for menneskelig refleksion. Det giver ikke meget plads til at føle skyld. Hele mekanikken med arvesynden og synder, der skal sones, er tilsyneladende helt fraværende i slam, men vi forestiller os måske, at anlæg for skyld og soning er et naturgivet træk ved homo sapiens?

De svenske sossers slogan “alla ska med” er uden tvivl udformet for at nå visse sprogsvage grupper med et helt specielt budskab. Durkdrevne må man sige.

  Henrik Petersen

  Posted: 18 juni 2010 - 17:08 - Svar

  Præcist. Skyld, empati og medfølelse er totalt fraværende i islam. Kendetegnende for sociopati.

   Liva

   Posted: 18 juni 2010 - 20:36 - Svar

   Og venstrefløjen siger ikke fra. Det er foruroligende.

.

Posted: 18 juni 2010 - 18:00 - Svar

@ LFPC

I Europa anså man før i tiden Muhammed for psykisk og seksuelt forstyrret.

Denne karakteristik af Muhammed er imidlertid forsvundet.

.

Posted: 18 juni 2010 - 18:02 - Svar

Jeg er sikker på, at hvis alle andre end muslimer fremførte, at utro kvinder skulle stenes og bøsser dræbes, så ville man mene, at de var psykisk syge. Når muslimer fremfører noget sådant, bliver de end ikke ekskluderet fra det gode selskab. Det er ikke bare forstemmende. Det er i grunden underligt.

.

Posted: 18 juni 2010 - 18:10 - Svar

@ Prudentius

Jeg opfatter din kommentar som præcis. Islam synes at generere psykoser en masse. Velfungerende mennesker – læger osv. – beslutter pludselig at slå tilfældige (læs:vantro) ihjel. Medierne har bagefter travlt med at forklare disse ting som begrundet i ydre forhold, men det synes efterhånden at være klart, at forklaringen er islam.

Bjovulf

Posted: 18 juni 2010 - 18:22 - Svar

Levende billeder af “kulturberigelsens” velsignelser:

http://ekstrabladet.tv/nyheder/112/article1365099.ece

Se de voldsomme billeder fra Netto-overfaldet
Da et kasseapparat gik i stykker i Netto på Nørrebro i København, gik tre-fire kunder amok og overfaldt to ansatte. Nu frigiver politiet overvågningsvideoerne fra det brutale overfald.

Mette

Posted: 18 juni 2010 - 18:29 - Svar

Indenfor psykiatrien varierer det “normale” fra kultur til kultur, og hvis vi diagnosticerer indvandrere efter vore normer, går vi nemt forkert i byen. Problemet er, at det der virker normalt for dem, sagtens kan virke forrygende unormalt på os. Fx mord på egne børn pga. “ærestab”, og her synes jeg ikke, at det gælder som en undskyldning, at den slags også er forekommet i vor kultur for meget længe siden. Det er noget vi har forladt, og vi behøver ikke at vise forståelse for, at andre ikke har gjort det.

Ville det hjælpe, hvis man gav alle indvandrere et kursus i dansk sæd og skik, når de kom til landet? Meget lidt tror jeg for de fleste muslimers vedkommende, fordi de ikke kommer her for vores skyld og faktisk ikke regner os for ret meget om noget i det hele taget. Noget vil nok ændre sig, men det kan jo også blive til værre. Anden g’erne bliver tit værre en første g’erne. Desudenj er vores venstrefløj meget ivirig efter at fastholde indvandrerne i deres hjemlige vaner.

Det kan godt være, at dem der vælger at blive “martyrer” i virkeligheden også er “unormale” i forhold til deres egen kultur, psykotiske eller på anden måde ude af balance, men i så fald ville de vel ikke blive helte?

Derimod vil jeg mene, at der kan være noget psykotisk over den politiske korrekthed, der trodser al sund fornuft. Det ligner jo tvangstanker og hallucinationer, når man benægter fakta som mange gør. Massepsykoser har vi mange eksempler på, og de kan også tage form som en slags vækkelser, hvor folk går i religiøst massehysteri. Det vil jeg mene, at der var stærke tendenser til under klimatopmødet. Klimaet blev kult.

Den slags bunder gerne i en diffus angst, som folk ikke rigtigt har fået sat ord på. Man har mange eksempler på vækkelser, der har hærget fx på Færøerne, når deres eksistensgrundlag fisken forsvandt, hvad den af og til gør. Det skrev William Heinesen om. Vækkelser har tit noget med økonomiske ændringer at gøre og selvfølgelig også i krigstid, hvor ens basale eksistens er i fare. Der var mange vækkelser i Danmark i 1800-tallet, da vandringen fra land til by satte ind i stort omfang, og industrialiseringen tog sin begyndelse. Der var også vækkelser i mellemkrigsårene med arbejdsløsheden, Oxfordbevægelsen var en af dem. Det handler om angst ifm. forandringer, og den angst hærger sikkert kraftigt i de tilbagestående muslimske lande og kan meget vel være hovedsagen til islamiseringen. Koranen har altid potentialet til at gå amok, det er bare at bruge det.

LFPC

Posted: 18 juni 2010 - 19:02 - Svar

I det europæiske klassifikationssystem ICD-10 for psykiske sygdomme og forstyrrelser skal tre eller flere af disse kriterier være opfyldt for at stille diagnosen antisocial personality disorder:

* Failure to conform to social norms with respect to lawful behaviors as indicated by repeatedly performing acts that are grounds for arrest
* Deceitfulness, as indicated by repeatedly lying, use of aliases, or conning others for personal profit or pleasure
* Impulsivity or failure to plan ahead
* Irritability and aggressiveness, as indicated by repeated physical fights or assaults
* Reckless disregard for safety of self or others
* Consistent irresponsibility, as indicated by repeated failure to sustain consistent work behavior or honor financial obligations
* Lack of remorse, as indicated by being indifferent to or rationalizing having hurt, mistreated, or stolen from another

Psykopater udgør omkring 20% af dem med denne diagnose.

http://mentalhealth.com/

Punkt 2 og 7 må give anledning til kulturelle forskelle: Når bedragerisk adfærd er sanktioneret af ledende islamiske institutioner i form af taqiyya og kitman, med rødder i Koranen og hadith. På samme måde er der intet der antyder at lynchninger af f. eks. kristne koptere eller kristne pakistanere medfører anger bagefter. Vi hører i hvert fald aldrig om det, og vi hører heller ikke om modbevægelser mod denne adfærd på islamisk basis. Det sker, igen og igen, i muslimske lande.

Så vidt jeg kan se må det betyde at det i vores kultur er muligt umiddelbart at score to kriterier i ICD-10 ved adfærd der er sanktioneret i islam.

Alene fordi islam ikke har Den Gyldne Regel, og ICD-10 antager denne – “others” er jo ikke underkastet betingelser om man er troende eller vantro.

Kriterierne for psykopati er disse, med mine kommentarer indsat:

Dr. Robert D. Hare’s “Psychopathy Checklist-Revised (PCL-R)” is the psycho-diagnostic tool most commonly used to assess psychopaths. On this checklist, psychopaths have the majority of the following traits:

* Selfish, callous and remorseless use of others: [OK at bruge vantro til islams fremme]
o Glibness/superficial charm (smooth-talking, engaging and slick)
o Grandiose sense of self-worth (greatly inflated idea of one’s abilities and self-esteem, arrogance and a sense of superiority) [muslimer mere værd end vantro]
o Pathological lying [taqiyya og kitman]
o Conning/manipulative (uses deceit to cheat others for personal gain) [igen OK hvis i islams tjeneste]
o Lack of remorse or guilt (no feelings or concern for losses, pain and suffering of others) [jfr. hvad jeg skrev før om lynchninger af vantro]
o Emotional poverty (limited range or depth of feelings)
o Callous/lack of empathy (a lack of feelings toward others; cold, contemptuous and inconsiderate)
o Failure to accept responsibility for own actions [need I say more?]

* Chronically unstable, antisocial and socially deviant lifestyle:
o Need for stimulation/proneness to boredom (an excessive need for new, exciting stimulation and risk-taking) [hyperaktive 2. g’ere]
o Parasitic lifestyle (exploitative financial dependence on others) [bevidst udnyttelse af velfærdsstaterne]
o Poor behavioral control (frequent verbal abuse and inappropriate expressions of anger) [need I say more?]
o Promiscuity (numerous brief, superficial sexual affairs)
o Lack of realistic, long-term goals [ambition: Martyr eller kalifatet]
o Impulsivity
o Irresponsibility (repeated failure to fulfill or honor commitments and obligations)
o Juvenile delinquency (criminal behavioral problems between the ages of 13-18) [% af fremstillede i byretten]
o Early behavior problems (before age 13)
o Revocation of conditional release (violating parole or other conditional release)
o Many short-term marital relationships (lack of commitment to a long-term relationship)
o Criminal versatility (diversity of criminal offenses, whether or not the individual has been arrested or convicted)

Memo til statsadvokaten: Jeg siger ikke at alle de kriterier jeg kommenterer er legitimeret i den særligt beskyttede ideologi islam. Men nogle er, og omvendt er ingen adfærd i forhold til de vantro umoralsk, hvis den tjener islams udbredelse. Træk mig endelig i retten på dette udsagn.

Rimeligt meget overlap, n’est-ce pas? Et fascinerende område, som man godt kunne frygte ikke vil blive ordentligt belyst, fordi den akademiske verden er styret af multikulturelle værdier og politisk korrekthed.

Det jeg gerne ville forstå her er: Når adfærd der i vores kultur er en del af diagnoser for personlighedsforstyrrelser, men i andre kulturer anses for acceptabel, kan disse mennesker vel pr. definition ikke siges at være personlighedsforstyrrede, eller hvad? Hvad stiller psykiatrien op i forhold til den kendsgerning at Den Gyldne Regel ikke er universelt anerkendt?

Peter Buch

Posted: 18 juni 2010 - 19:24 - Svar

Dagens nyhedsbrev fra Political Islam:
http://www.politicalislam.com/blog/mohammeds-fantasy-of-the-dominant-a lpha-male
Udsnit:
The Golden Rule has no place in the animal kingdom, or in Islam. Violence is their mechanism of survival.

In Muslim society, the Muslim alpha male respects only another Muslim alpha male and only if he can demonstrate that he has everything under control; otherwise he will be despised. The non-Muslim is at the bottom of the hierarchy and is treated with the utmost contempt. Kafirs are dirty subhumans to a Muslim. The kafir is similar to an animal that has no right to graze the land or drink at the water-hole…an animal, whose only right is to be preyed upon for food. This is the meat of Islamic morals…
All in all, we require no message from an Arabian moon god to reveal alpha male behavior to us. Alpha behavior is well known in much of the animal kingdom, as well as in criminal enterprises…such as biker gangs…and in fascist politicians who impose their cult of personality on vulnerable populations.

Much of current Islamic rage takes place at the inchoate, psychological level of alpha male narcissism. Alpha behaviors such as honor-killings and cartoon riots defend the ‘honor’, misogyny and supremacism that Muslim males have a vested interest in maintaining.

Of course, Mohammed’s supremacist model for society is incompatible with a pluralistic democracy based on non-violence, equality and tolerance in the public and personal spheres. The two models contradict one another.

Robin Shadowes

Posted: 18 juni 2010 - 22:06 - Svar

Islam är psykopatin manifesterad i sin allra värsta form. Tack för dom där igenkänningstecknen.

Anonym

Posted: 19 juni 2010 - 01:13 - Svar

If Israel goes down…

Ja det er i sandhed en opmuntring i det tiltagende europæiske mørke. Med lidt held kan det måske give andre politikere samt befolkningerne i Europa modstandsviljen tilbage. At give efter for trusler og vold gør kun folk til slaver. Det behøver vi ikke. Det er ikke Israels ageren i sit fjendtlige nabolag men derimod EU´s mellemøstpolitik som er en skamplet på al anstændighed. Hvad angår USA, verserer der i øjeblikket en del ubehagelige rygter om præsidenten. Disse bliver naturligvis ikke kommenteret af MSM, hvilket absolut ikke gør dem mindre interessante at følge.

Peter Buch

Posted: 19 juni 2010 - 07:12 - Svar

Mens konfliktløsningskurser, parallelimport, parallelsamfund, overvågning blandt meget andet generelt eskalerer, og du muligvis endnu selv kan overveje hvilken løsning, der mon kunne være den bedste for sådan en som dig af typen gated communitie, lyt da frisk til: Bing Crosby og The Andrews Sisters i Don´t fence me in:
http://www.youtube.com/watch?v=vMnLoOnrwbg

Leave a Comment