19
jun
Seneste opdatering: 20/6-10 kl. 1110
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Oskar Freysinger: “Islam, hertil og ikke længere”

“Det værste for mig er, at jeg er kommet til at betragte mange af vores politikere som kriminelle…Politik er alt for vigtig til at overlade til dem.” (Freysinger, II, II)

Oskar Freysinger er medlem af Nationalforsamlingen i Schweiz, landets parlament og har en universitetsgrad i tysk og fransk litteratur og filosofi. Han er medlem af det Schweiziske Folkeparti (SVP) og var medstifter af Minaretinitiativet. “Den afstemning åbenede døre i Europa. Den afdækkede en dyb mistro mod islam i de europæiske befolkninger.”  I den egenskab var han ofte i fjernsynet, bla. i Al-Jazeera. Hans TV debat med Tariq Ramadan i fransk-schweizisk tv blev berømt. (fransk)

Et videohold fra PI-blog i München tog rejsen til de schweiziske alper og Oskar Freysingers feriehus. Den 49-årige taler frit fra leveren og siger hvad han mener . Han er det personificerede modsætning til venstrefløjens irrationelle verdensbillede som nu i Europa desværre er mainstream. Første del af det sensationelle interview drejer sig om islamdebatten i Schweiz, efter den vellykkede folkeafstemning om minareter. I anden del af interviewet fastslår Oskar Freysinger, at islam ikke har noget at gøre med multikulturalisme. Det islamiske dogme er en absolut monokultur, en totalitær ideologi, der vil dominere alle andre. Freysinger analyserer venstrefløjens motiver til at understøtte islam. Desuden demaskerer han Tariq Ramadan, der er fortaler for en “moderat Euro-islam”, men er faktisk en ulv i fåreklæder. “Han lyver, fordrejer, bruger taquiya.” (Videos: Tysk, utekstet)

De der ikke taler Europas største sprog, har i dag det mest oplagte påskud længe, for at kræve deres skolepenge tilbage og afsætte de politikere, der er skyld i deres helt unødvendige handikap.

Video: Interview mit Oskar Freysinger, Teil IIDonér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Niels Hansen

Posted: 19 juni 2010 - 09:38 - Svar

Jeg så lige en glimrende tale i FN’ s menneskerettighedsråd, der udstiller deres totale islamisering og dobbeltmoral. I bedste diktatur stil får manden en påtale og at vide at kritik modtages, desuden slettes hans tale af protokollerne.

FN kan ikke bruges til noget mere, det er en islamisk forsamling der bruger FN til at nedbryde menneskerettighederne og til at få vesten til at yde social bistand til alle de islamiske lande.

http://www.liveleak.com/view?i=1d4_1276898224

* kritik modtages ikke

  Niels Hansen

  Posted: 19 juni 2010 - 10:30 - Svar

  Hehe sætningen *kritik modtages ikke var en rettelse til den originale post “I bedste diktatur stil får manden en påtale og at vide at kritik ikke modtages” skulle der have stået

Mette

Posted: 19 juni 2010 - 13:27 - Svar

Der findes en serie videor på nettet, hvor Oskar Freysinger debatterer med Tariq Ramadan. For os, der ikke helt har glemt vores skolefransk kan de måske have interesse. Vi begynder at få vore helte, for helte har altid været en del af de nationale oprør.

I dag er der igen kongeligt bryllup i Stockholm. Jeg var i byen den dag, da Victorias far og mor blev gift, inde i den pyntede kirke kort efter at de havde forladt den og tog bagefter fotografier af brudeparret på balkonen på slottet. Der var en fin stemning i byen den dag.

Med en rigtig svensk sang og “lintotter” i fokus sender jeg en hjertelig hilsen med ønsket om, at dagens brudepar vil forstå at værne om det ægte svenske.

http://www.youtube.com/watch?v=XyVXq05vx7E&feature=related

  Niels Hansen

  Posted: 19 juni 2010 - 14:32 - Svar

   Mette

   Posted: 19 juni 2010 - 14:53 - Svar

   Jeg ved det, jeg ved det. De vælter ind fra Cuba, Sudan, Syrien, Libyen og andre diktaturer.

   Men det sker da, at Mona Sahlins yndlinge ikke får et ord indført. 🙂

   http://www.youtube.com/watch?v=4-gHwLs0G_E&NR=1

    tavsen

    Posted: 20 juni 2010 - 08:19 -

    Dejligt med en harmonika. Hvor har svenskerne dog skabt megen god musik.

    Evert Taube “Medley of hits”
    http://www.youtube.com/watch?v=Zpi-vV2gH4g

    tavsen

    Posted: 20 juni 2010 - 08:20 -

    Politikere har fordærvet vor jord

    Evert Taube – Här Är Den Sköna Sommar (Live Gröna Lund 1970)
    http://www.youtube.com/watch?v=rUROrjpdQmc

    Liva

    Posted: 20 juni 2010 - 10:25 -

    Nu du nævner Sahlin. Var det ikke hende der mente at svenskere ingen kultur har? Det var vist også hende der tog tørklæde på under et islamisk besøg. Lidt grinagtigt med nogle svenske socialdemokrater. De mener at det svenske kongehus skal afskaffes, fordi man ikke skal kunne arve indflydelse. Fair nok. Men det er samme socialdemokrater der mener at kvinder skal ansættes blot fordi de er kvinder. Via kønskvoter. haha..

Niels Hansen

Posted: 19 juni 2010 - 15:05 - Svar

Lidt mere komik: Landsforeningen Krim melder drabschef Ove Dahl for racisme, fordi han sagde at rumænerne er skruppelløse og slår ihjel for et par hundrede kroner.

Foreningen af kriminelle melder politiet for racisme…..

http://ekstrabladet.dk/112/article1365501.ece

EH

Posted: 19 juni 2010 - 16:50 - Svar

De aflysninger skal ikke holde mig væk…

Jeg er ikke den store Elton fan, men det her får han rigtig mange point for.
Godt gået gamle dreng.

Michael Laudahn

Posted: 19 juni 2010 - 20:08 - Svar

‘De der ikke taler Europas største sprog, har i dag det mest oplagte påskud længe, for at kræve deres skolepenge tilbage og afsætte de politikere, der er skyld i deres helt unødvendige handikap’:

Husk lige at politikerne tænkte nok på Tyskland, da de tog denne beslutning. For Svejts er traditionelt mere tilbageholdende, det bemærker man ikke så let. Og sådan set (altså med tanke på Tyskland alene) var beslutningen måske alligevel ikke helt forkert.

Hvem kunne dengang forudse, at Svejts en gang ville træde i forgrunden og ligesom lade Tyskland stå i sin skygge?

Skåning

Posted: 19 juni 2010 - 20:37 - Svar

Jag skiter väl i det där bröllopet.

Tillykke till Danmark ikväll mot Khameroun!

Peter Buch

Posted: 20 juni 2010 - 07:15 - Svar

Som der står nævnt om Cameroun på Wikipedia:
“…Den større trussel mod den nationale sikkerhed er dog borgerkrig, da der stadig findes spændte forhold mellem kristne og muslimer og mellem de engelsktalende og de fransktalende.[30]”…

  tavsen

  Posted: 20 juni 2010 - 08:01 - Svar

  Lyder mærkeligt med den trussel 😉 I et multietnisk paradis lever mennesker da fredeligt side om side. Lidt som Kirgisistan og Nørrebro

Peter Buch

Posted: 20 juni 2010 - 08:20 - Svar

Fredelige forhold kan jo være eksisterende under meget forskellige betingelser.
De mindre trusler kunne være det tidligere i omtalen på Wikipedia nævnte om udbredt korruption i landet og styrets karakter, der reelt er et diktatur, her groft kort beskrevet med denne min foretagne formulering.

Liva

Posted: 20 juni 2010 - 10:39 - Svar

“Islam, hertil og ikke længere”

Ja, så enkelt kan det siges. Nok er faktisk nok. Og det er bl.a. fordi meningsmodstandere nu – af mange særligt venstrefløjsfolk, men også af nogle venstrefolk – kaldes for fremmedfjendtlige og islamofobe at islamkritik er nødvendig.

Islamkritik er nødvendig så længe islam tilhængere ikke kan finde ud af at acceptere vestlige, demokratiske ytringsfrihedsbetingelser.

Liva

Posted: 20 juni 2010 - 10:48 - Svar

Tak for øvrigt for Schubert link, selvom det skratter lidt. Men det kan jo være min pc der hoster. Her er lidt go musik tilbavs. Uha det vækker mange skønne grønne minder. 🙂 En gang McGarrigle – altid McGarrigle.

http://www.youtube.com/watch?v=D4cqxQe_fgE&feature=player_embedded#!

Robin Shadowes

Posted: 20 juni 2010 - 20:11 - Svar

Sveriges kungahus kommer på sikt att avskaffas men kanske inte av den anledning som vänstern föreställt sig.

Kronprinsessan Victoria är sannolikt Sveriges siste regent. Svenska folket som röstar på de sju riksdagspartierna tror blåögt att det är svenskarna som själv kan rösta och bestämma hur länge de vill ha kvar monarkin. Då glömmer svenskarna att under Kronprinsessan Victorias livstid hinner muslimerna demografiskt att komma i majoritet.

Muslimer har krävt att tradition efter tradition i Sverige avskaffas. Så inom fyrtio till femtio år kan det komma krav på att monarkin avskaffas liksom skolavslutningar i kyrkan. Den svenska monarkin kanske kränker muslimer i framtiden. Eller så hamnar muslimer demografiskt i majoritet i riksdagen, där de demokratiskt kan avskaffa monarkin för att den inte står i Koranen.

Landet kanske inte får heta Sverige längre, då det liksom svenska flaggan, nationalsången och svenska traditioner kan anses kränkande. Visst är det underbart och en kittlande tanke att republikanerna får rätt till slut. Att veta att kronprinsessan Victoria som vigts idag, kan vara Sveriges siste regent, innan islam flyttar fram positionerna.

Kronprinsessan Victoria har redan tjuvstartat sin anpassning till islam då hon tvangs bära slöja i Abu Dhabi:

http://www3.kristianstadsbladet.se/article/20080328/TIVOLI/404289913/1 812/TIVOLI

Ett stort grattis till Sveriges siste regent kronprinsessan Victoria !

Hipp hipp hurra!!!

Kronprinsessan Victoria är sannolikt Sveriges siste regent. Svenska folket som röstar på de sju riksdagspartierna tror blåögt att det är svenskarna som själv kan rösta och bestämma hur länge de vill ha kvar monarkin. Då glömmer svenskarna att under Kronprinsessan Victorias livstid hinner muslimerna demografiskt att komma i majoritet.

Muslimer har krävt att tradition efter tradition i Sverige avskaffas. Så inom fyrtio till femtio år kan det komma krav på att monarkin avskaffas liksom skolavslutningar i kyrkan. Den svenska monarkin kanske kränker muslimer i framtiden. Eller så hamnar muslimer demografiskt i majoritet i riksdagen, där de demokratiskt kan avskaffa monarkin för att den inte står i Koranen.

Landet kanske inte får heta Sverige längre, då det liksom svenska flaggan, nationalsången och svenska traditioner kan anses kränkande. Visst är det underbart och en kittlande tanke att republikanerna får rätt till slut. Att veta att kronprinsessan Victoria som vigts idag, kan vara Sveriges siste regent, innan islam flyttar fram positionerna.

Kronprinsessan Victoria har redan tjuvstartat sin anpassning till islam då hon tvangs bära slöja i Abu Dhabi:

http://www3.kristianstadsbladet.se/article/20080328/TIVOLI/404289913/1 812/TIVOLI

Ett stort grattis till Sveriges siste regent kronprinsessan Victoria !

Hipp hipp hurra!!!

  bl

  Posted: 21 juni 2010 - 10:01 - Svar

  Nu er Sveriges kongehus, Bernatdotterne, jo næsten rent tysk af afstamning, selvom Y-kromosomet må formodes komme fra Frankrig. Undskyld uforskammetheden, men den udkårne, Daniel, ligner en fænotypisk en gennemsnitligt en uskadelig, sydtysk, glathåret Taugenichts. Ligner, men er ikke forstås!

  Kun gennem “Victoria av Baden” er der en forbindelse til Sveriges forne tider, et mere spinkelt bindeled end selv det dansk-franske kongehus kan opbyde. Og venstresiden i Sveriges Rigsdag har en strukturelt indbygget majoritet, den blot venter på at kunne afskaffe kongehuset.

  Hvem ved, om Victoria nogensinde kommer til at repræsentere Svea Rige?

Robin Shadowes

Posted: 20 juni 2010 - 20:13 - Svar

bl

Posted: 21 juni 2010 - 09:48 - Svar

Ein Hoch auf Otto Freisinger! Men Europas største sprog er nu engang russisk, selvom russerne falder hurtigere bort end selv de tysksprogede, men tysk burde jo være obligatorisk i danske skoler, alternativet som valgfag er jo et elendigt spansk eller fransk i steden for. Og i fremtiden arabisk, “inshallah”.

Kurt Thorning

Posted: 21 juni 2010 - 20:37 - Svar

Quasthoff er da glimrende, men tag lige et klik på Wunderlich nede i bunden, når Quasthoff er færdig. Dér er den ægte hengivelse til kunstens/musikkens velsignelse for os små mennesker.

Kurt Thorning

Leave a Comment