6
jul
Seneste opdatering: 8/7-10 kl. 1648
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Det brøt ut brann i tre av bygningene på Lier ventemottak natt til onsdag. Alle byggene brant ned.

Bråket begynte for et døgn siden på Fagerli ventemottak på Nannestad i Akershus med steinkasting og brannstiftelse. Da politiet kom fram, begynte huset å brenne. Både alarmer og branndører er ødelagt, og brannvesenet betegner bygget som brannteknisk ubeboelig.

Ved 1-tiden hadde opptøyene forplantet seg til Lier ventemottak utenfor Drammen, der det nå brenner. Flere vinduer ble knust og avfallsbeholdere påtent. Ved 4-tiden hadde situasjonen roet seg, og ingen beboere eller ansatte ble skadd. Bakgrunnen for opptøyene skal være frustrasjon på grunn av dårlige forhold på mottakene. I tillegg retter beboernes frustrasjon seg generelt mot norske myndigheter og norsk asylpolitikk.Tre bygg i brann ved Lier ventemottak Politi og brannvesen holdt vakt på stedet etter opptøyer, Må regne med å bli tvangsreturnert, Forbannet fordi de ikke fikk halalkjøtt. Her er menyen fra mottaket, Her er menyen beboerne gjorde opprør mot.

De fik ikke halalkød og “er blitt servert eksempelvis pizza med kjøttbiter uten å få vite hva slags kjøtt dette var?” I DRs radioavis kl 9 var det omskrevet til “fordi de ikke fik vitaminer nok og var underernærede”. Det lød allerede i formiddags noget langt ude i hampen, at de fæle normænd skulle sulte de stakkels afviste “flygtninge”, øjensynligt irakiske kurdere det har været svært at smide ud, fordi de ikke har identificeret sig. På DR Online stod der lidt mere forsigtigt: “Der er flere klager knyttet til driften, for eksempel kunne de godt tænke sig bedre mad.” (Er det bråk?, Vold bør ikke betale seg.)


Vilks attentatet: Brødre med massivt hukommelstab

Ingen anledning till besvikelse, föreställningen i Helsingborgs tingsrätt hade betydande underhållningsvärde. Starten var något trög när åklagaren gick genom hela luntan av den skriftliga bevisningen. Det framkom bland annat att ett bankkort tillhörigt en av bröderna använts för att köpa bensin kl. 00.15 lördagen den 15 maj (då brandattentatet ägde rum). Ingen av bröderna hade något minne av detta. Men bröderna Mentor & Mensor förmådde inte uppvisa någon större grad av fantasi. Deras minnesförluster var kompakta. [..]

Bröderna meddelade att Vilks var Guds, profetens och alla muslimers fiende. Mentor fick också ett utbrott och rätten hade svårigheter att tysta ned honom när han bröt in i det pågående förhöret.Spännande fortsättning på konstprojektet följer i morgon. Bröder med minnesförluster, Swedish cartoonist ‘Islam’s greatest enemy’.

»Volksverhetzung«

226 b, HMF – kært barn har mange navne. Det er business til sagskærerne. Social friktion kalder man det, “kulturmødet” hvis man er lyrisk anlagt.

På grund af hans kontroversielle udtalelser om indvandrere, bliver Bundesbankbestyrelsesmedlem Thilo Sarrazin nu tiltalt for “folke-hetz.” Tyrkere i Berlin har indgivet anklage over Bundesbank bestyrelsesmedlemmet Thilo Sarrazin (SPD).  De klager over, at den tidligere økonomidirektør har fremsat “bevidst fornærmende, racistiske bemærkninger”, som falder ind under kriminelle ytringer, meddeler et advokatfirma. Sarrazin sagde i juni at indvandreres dårlige uddannelsesniveau har en negativ indvirkning på Tyskland. “Vi bliver gennemsnitligt dummere” sagde den 65 årige. Anklagerne mod Sarazzin rejses af formanden for den tysk-tyrkiske erhvervsforening i Berlin-Brandenburg og flere sagførere. Türken zeigen Sarrazin wegen Volksverhetzung an. (11 juni: Indvandringen gør os dummere.) (Snaphanens oversættelse) og fra i dag: Germany: Fewer migrant children finish high school.

“Nogen gode døde?”

Jeg havde en kær ven i mange  år. Hvis der var tilskuere, kunne  han godt lide at slå morgenavisen op og gå direkte til dødsannoncerne. “Nogen gode døde”, sagde han og kiggede drillende på de tilstedeværende for at observere effekten. Den udeblev sjældent. Nu er det meget få  svenske aviser jeg læser sådan direkte og af fri vilje, der er så mange andre sidelæns måder at komme  ind på dem på. Men når jeg åbner Expressen eller Sydsvenskan, så er det hans ord der klinger i mine ører. Og der er altid masser af  døde, så jeg faktisk skal tage  lidt mod til mig, for at klikke ind  på uhyrlighederne. Jeg har ikke rigtig nerver til det. Desværre for min gode ven og mig, så stod han en dag selv i dødsannoncerne. Mange  årtier for tidligt, men han havde jo fat i noget, hvad andet er der at gøre med sin død end at håne den ? Det er andres , man kan oprøres over. Læs selv de svenske aviser, hvis du tør. De har ingen opinion af nogen særlig værdi, men de ligner politiets døgnrapport.

Indignitas

“Gode døde” er økologisk korrekte lig, opløst i kaustisk soda. Nogle gange passer elementerne i nyhedshistorier uhyggeligt godt sammen: Belgien, landet i fremadskridende dekompostering, landet der huser den dehumaniserende Molok EU i Brussels, hvor økologien er en af afguderne (LFPC).

The EU is considering proposals from Belgian undertakers to be allowed to dissolve dead bodies in caustic solutions to help save the environment.

The remains could then be flushed into the sewage systems of towns and cities to be recycled at water processing plants. If approved in Belgium, EU law would allow for the procedure to be used in the UK. […] Belgium plans to dissolve bodies in caustic solutions… and flush them into sewage systems


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Thomas Bolding Hansen

Posted: 6 juli 2010 - 20:02 - Svar

“Nogen gode døde?”

Der findes for få af den slags kollegaer :p

Ole Burde

Posted: 6 juli 2010 - 20:42 - Svar

“Nogen go’e doede” … hmmm… En forhenvaerende kaukasisk faarehyrde som jeg har laert meget af , plejde at sige det paa foelgende maade :
“De satanst til orme faar jo os alle till sidst , men naar de gaar igang med MIG , saa faar de s’gu tyndskid ! ”
(det lyder bedre paa daarligt hebraeisk med kraftig russisk accent , og akompagneret med saftige &langtrukne russiske forbandelser)

  Pk

  Posted: 7 juli 2010 - 19:26 - Svar

  Ole Burde.
  Elsker det med den forhenværende kaukasiske fårehyrde….med accent…tak for den.
  Var engang i det danske landskab, og i en samtale om nogle forhold i landbruget sagde en” Det
  var aldrig gået i den gamle Godsejeres tid”.
  Den bruger jeg af og til når noget sker….

Asger Trier Engberg

Posted: 7 juli 2010 - 08:16 - Svar

Off Topic:

AFGHANISTAN

Der tales i disse tage ideligt om Afhanistan krigen, ind imellem anmeldelsen af Princes optræden på Orange scene, og lidt sommerlir, så, nå ja, så er vi jo også i krig. Det er sommertid, og agurkerne hyppes flittigt i aviserne.

Men neden under denne tilsyneladende idyl ligger et tema, som endnu ikke har fundet sin endelige kadence; Afghanistan. Man hører lidt om de stakkels soldater der bor i skove, folk synes at det er latterligt, og har kun lidt socialpædagogisk medlidenhed til overs for de stakkels soldater der jo kommer hjem uden psykologhjælp.

Jeg tror slet ikke at medieklassen har fattet dybden og det afgørende i krigen i Afghanistan. De fleste håber lidt at det bliver en dansk Vietnam, altså et opgør med den onde imperialistiske stat, som undertrykker små lande.

Lad os prøve at analysere lidt på sagerne, for er det sådan at Danmark har kæmpet en krig imod et lille uskyldigt land? Nej, faktisk er det sådan, at Islam har kæmpet, og kæmper imod Danmark. Kan du huske Mohammedkrisen? HVad med alle voldtægterne? Hvad med den stormoské der er ved at blive bygget på Nørrebro? Hvad med den bevidste muslimske immigration som våben? Her taler vi altså om over en milliard mennesker, som meget klart og bevidst går efter at nedkæmpe Danmark. Ok, Danmark har allierede; Storbrittanien, Holland, Usa og andre vestlige lande. Men det er ikke det det handler om i Danmark. Og det er ikke en ulige krig, Islam har initiativet, og vi trækker os tilbage.

Med andre ord er situationen helt anderledes i denne danske krig end Vietnam. Ja, faktisk er det en krig som vi har al ære og værdighed ud af, og som vi er ved at tabe. Der har vores soldater kæmpet og i mange tilfælde givet deres liv for at beskytte os danskere imod Islam.

Hvad har mediernes og politiets efterretningstjenestes reaktion så været på denne, objektivt set, retfærdige krig? Det har været at forsøge at støtte Islam ved ikke at afsløre deres planer internt i landet, og bekæmpe de intellektuelle som bakker omkring nationen. Det har jeg og Anders Gravers mærket på den hårde måde. Vi er blevet forfulgt, har PET i hælene, bliver afvist af medierne gang på gang. Hvorfor? Fordi vi har haft den formastelige position; at vi har forsvaret Danmark. Det må man altså ikke i dagens Danmark, så bliver man forfulgt.

Hvem er så de gode, og hvem er de onde i denne situation? Ja, St. Augustin har en ret klar platonisk definition på det gode og det onde. Han siger at det gode er sundhed, og det onde er fravær af sundhed i noget. Det er altså der hvor det sunde forsvinder i et ellers sundt legeme at ondskaben er.

Når medierne og Politiets Efterretningstjeneste således forfølger de intellektuelle som støtter nationen i en retfærdig sag, er det så udtryk for en sund eller usund politik? Det er, efter alle rimelige vurderingskriterier en usund politik. Den sunde politik havde selvfølgelig været at forsøge at forsvare nationen.

Hermed er konklusionen på Afghanistan krigen også klar; ondskaben, svigtet og forrædderiet er ikke hos soldaterne, de kæmper en retfærdig kamp. Ondskaben ligger hos massemedierne og Politiets efterretningstjeneste. Den korrumperede stat.

  LFPC

  Posted: 7 juli 2010 - 11:55 - Svar

  Der er et udtryk der lyder “extraordinary claims require extraordinary evidence”. Jeg forbinder det med astronomen og skeptikeren Carl Sagan, men det er muligvis ældre. Når jeg læser dine fantastiske påstande om PET her og andre steder rinder dette mig i hu på to måder:

  Dels at du ikke belægger påstandene med nogen form for konkretisering eller dokumentation, og måske endnu værre, at du tager det for givet at dit publikum er indforståede beboere i dette fantastiske univers.

  Har du konkret dokumentation, eller bare sandsynliggørelse for påstandene, er det en kæmpe historie af interesse for os alle. Hvorfor så ikke fremlægge den, hvorfor ikke det mindste hint, i stedet for taget-for-givetheden? Jeg har selv ved flere lejligheder været skeptisk over for hvad det er for interesser PET varetager, og det var faktisk også derfor jeg valgte mit nick Lars Findsen på Crack, fordi denne tidligere chef kom med nogle uhyrlige udtalelser om at man skulle vare sin tunge når man talte om de importerede vilde temperamenter. Jeg forfærdes over deres blåstempling af Stenings-Pedersen, og deres dialogmøder med landets fjender. Jeg væmmes over at de hopper på det selvbedrag der vel har sit udspring i de amerikanske og britiske regeringers vedtagelse om ikke at sætte de rigtige ord på virkeligheden, fordi man derved mener at kunne forme virkeligheden i gunstig retning.

  Der er grund til at være skeptisk og mistroisk. Men for mig at se går du langt videre, med nogle fantastiske og udokumenterede påstande, holdt i et stærkt generaliserende sprog, om deres virkelige agenda. “Forfulgt”? Det er stærke ord i en verden hvor koptere lynches eller hinduer fordrives fra Bangladesh. Hvad har du oplevet, fortæl dog?

  Faktisk er det ikke ret interessant.

  Måske skulle du overveje om dette kunne være grunden til at du får afvist dine læserbreve – ikke fordi PET sidder med ved redaktionsbordet, men ud fra simpel kvalitetskontrol, fordi avisen skønner at der ikke er meget kød på dine påstande.

   Mette

   Posted: 7 juli 2010 - 13:43 - Svar

   Godt brølt.

   Asger Trier-Engberg.
   I modsætning til stue rød tager vi borgerlige jævnligt nogle ordentlige slagsmål med vore egne og det uanset folks position og indflydelse, bare spørg Lene Espersen og Lars Løkke Rasmussen. For slet ikke at tale om den anden Rasmussen, der sveg os så bitterligt ved egenhændigt at underskrive Lissabontraktaten og blæse på sit eget løfte om at lægge beslutningen ud til folket i form af en afstemning. Skam få ham til evig tid.

   Selv en Venstreløvinde som mig har fået sine tvivl om Afghanistan. Ikke om vore soldaters brave indsats, som jeg ikke betvivler, men om det hensigtsmæssige i at bruge så mange af vore ressourcer på et folk, der er i den grad er flyvsk i sin solidaritet og moralsk korrumperet, at jeg ikke kan forestille mig, at vi kan ændre på det undtagen for en kort bemærkning, der ikke når at gavne os selv. Hvor mange steder skal vi deltage i kampe, skal vi også til Pakistan, Somalia, Yemen og alle de andre steder, hvor der udklækkes terrorister. De nyeste undersøgelser fra England viser, at de fleste terrorister er home grown.

   Tag os det ikke ilde op, der er naturligvis plads til flere meninger om den sag og til en masse tvivl, som Snaphanerne sikkert gerne giver spalteplads til. Men selv om vi som udgangspunkt synes, at PET har været alt for godtroende i mange tilfælde, må vi dog på det stærkeste insistere på, at vi er på hold med dem.

    Kimpo

    Posted: 7 juli 2010 - 17:38 -

    Hvis man vil modernisere ulandendes uland, kræver det givetvis, at man er villig til at slå mange mennesker ihjel. Afghanistan synes at være et land beboet af stolte og stædige krigere, der ikke vil opgive identiteten til fordel for moderniteten. Skal de knægtes, nytter nålestik med temmelig stor sikkerhed intet; der skal formentlig en åreladning til. Altså en eller flere decimeringer af befolkningen med de kampklare mænd som hovedmål og kvinderne som “collateral damage”. Sådan at de på deres krop kan mærke, at de alle dør, hvis ikke de underkaster sig vores ideer om det gode samfund. Her er vi oppe i millioner, hvilket ingen vesterlænding for nuværende vil ofre på feministisk kulturimperialisme.

JensH

Posted: 7 juli 2010 - 11:51 - Svar

Her er faktisk et glimrende lille eksempel på hvordan indvandrer-lobbyen har arbejdet gennem de sidste årtier. Deres alle deres argumenter om “kulturberigelse” og “mangfoldighed” bliver for latterlige, så tyr de som regel til argumentet om “uafvendelighed”, d.v.s. at vi alligevel ikke kan gøre noget ved tilstrømningen af udlændinge til vores land, (bliver nærmest fremført som en slags ‘naturlov’), og vi derfor lige så kan diskutere hvordan vi får disse indvamndrere til at føle sig godt tilpas i det Dansek samfund.

I disse dage er det specielt blevet Romaerne og de Øst-Europæiske hjemløse der er blevet yndlings-offergruppen hos ‘die gutmenschen’ . Som vi ved ønsker regeringen ikke at Danmark bliver “varmestue for østeuropæere”, og har derfor indstillet offentlig støtte til udenlandske hjemløse i 2007, og vil samtidig nu udvise Romaerne. Dette har tilsyneladende fået ‘de anstændige’ op på barrikaderne. Igår aftes havde DDR Deadline interview med en Roma om hvordan man bedst integrerer dem i det Danske samfund, (underforstået. de er kommet for at blive), og Politken havde sidste uge en hysterisk kampagne om ‘rascisme’ mod Romaerne på Roskilde Festivalen. Idag sætter dagbladet Information trumf på:

“De er kommet for at blive

København må vænne sig til udenlandske hjemløse. Et stigende antal udenlandske hjemløse søger til København, og den udvikling vil fortsætte, forudser eksperter. Derfor er løsningen ikke at smide dem ud, men at fjerne deres motivation for at begå kriminalitet, mener gadeplansmedarbejdere”

http://www.information.dk/238472

Læs artiklen. Så ved i hvad der er i vente efter et eventuelt regeringsskifte næste år.

  Kimpo

  Posted: 7 juli 2010 - 17:54 - Svar

  Et af hovedproblemerne i vore nuværende feminine kultur er overfladiskheden og den intellektuelle uhæderlighed. Akademikere er cirka som journalister med højere LIX-tal: en samling platugler, der bruger deres tillærte fraser til at dække over deres grundlæggende ryggesløshed. Før kvinderne greb magten havde eliten mere rygrad. At det er kvindernes skyld er endnu ikke bevist, men sammenfaldet mellem vestens intellektuelle forfald og kvindernes stigende magt er påfaldende..

Allan Hansen

Posted: 7 juli 2010 - 15:53 - Svar

Iranian brothels service male “pilgrims”

The government-approved or run whorehouses with kidnapped sex slaves who service male “pilgrims” and others are Iran’s “dirty little secret,” which mainstream media and human-rights activists may be ignoring as a “cultural idiosyncrasy” or “religious freedom” but which is in reality the cause of the intense suffering of thousands of Persian girls and women, as men have turned them into sex slaves, to be used in Iran as well as to be sold to men in other countries, including in the West, according to Dr. Donna M. Hughes of the University of Rhode Island.

Dr. Hughes is a “leading international researcher on trafficking of women and children” whose studies have included the trafficking of girls and women in such diverse places as not only Iran, Russia and Korea, but also the United States, France and Great Britain. In “Islamic Fundamentalism and the Sex Slave Trade in Iran” (2005), Hughes writes:

“A measure of Islamic fundamentalists’ success in controlling society is the depth and totality with which they suppress the freedom and rights of women. In Iran for 25 years, the ruling mullahs have enforced humiliating and sadistic rules and punishments on women and girls, enslaving them in a gender apartheid system of segregation, forced veiling, second-class status, lashing, and stoning to death.

“Joining a global trend, the fundamentalists have added another way to dehumanize women and girls: buying and selling them for prostitution. Exact numbers of victims are impossible to obtain, but according to an official source in Tehran, there has been a 635 percent increase in the number of teenage girls in prostitution. The magnitude of this statistic conveys how rapidly this form of abuse has grown. In Tehran, there are an estimated 84,000 women and girls in prostitution, many of them are on the streets, others are in the 250 brothels that reportedly operate in the city. The trade is also international: thousands of Iranian women and girls have been sold into sexual slavery abroad.

“The head of Iran’s Interpol bureau believes that the sex slave trade is one of the most profitable activities in Iran today. This criminal trade is not conducted outside the knowledge and participation of the ruling fundamentalists. Government officials themselves are involved in buying, selling, and sexually abusing women and girls.

“Many of the girls come from impoverished rural areas. Drug addiction is epidemic throughout Iran, and some addicted parents sell their children to support their habits. High unemployment—28 percent for youth 15-29 years of age and 43 percent for women 15-20 years of age—is a serious factor in driving restless youth to accept risky offers for work. Slave traders take advantage of any opportunity in which women and children are vulnerable. For example, following the recent earthquake in Bam, orphaned girls have been kidnapped and taken to a known slave market in Tehran where Iranian and foreign traders meet.

“Popular destinations for victims of the slave trade are the Arab countries in the Persian Gulf. According to the head of the Tehran province judiciary, traffickers target girls between 13 and 17, although there are reports of some girls as young as 8 and 10, to send to Arab countries….”

Hughes’s article also reports the breaking up of several prostitution networks thriving in Turkey and Europe, extending to Pakistan and Afghanistan as well. In the Islamic fundamentalist country of Pakistan, she explains, also exist institutionalized brothels in which these sex slaves often end up.

Kilde: islam-watch.

Mvh. Allan Hansen.

Pk

Posted: 7 juli 2010 - 19:13 - Svar

Jaså ,gode nordmænd og damer sulter asylansøgere?
Ja måske.
Tænk bare de sælger halve agurker, indpakket og med pris på.
F.eks 12 kr.
Så der er måske ikke råd til mad til de ekstra munde?
Krævende ekstra munde, ser det ud til.
Kan de ikke sende asylansøgerne til Sverige, der har de
meget bedre råd.

Tine

Posted: 7 juli 2010 - 19:59 - Svar

God ide – Sverige har veldig god økonomi på dette området, og kan ta imot de avviste som ikke lengre har status som flyktninger i Norge.

I Aftonbladet i dag står det mer om hvordan nordmenn sulter ut de avviste som lever under spartanske forhold.
http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/utrikes/article7430640 .ab

Mette

Posted: 7 juli 2010 - 21:28 - Svar

Bare sådan en strøbemærkning og lidt info hentet fra Wikipedia “Norge”, for jeg føler mig nemlig overbevist om, at der både er rigeligt med sund mad og vilje til at dele ud af den.

Jeg har gode norske venner i nærheden af Drammen. Dvs. der har været lidt stille imellem os i de senere år, for de syntes jo nok, at jeg var blevet lidt rigelig optaget af muslimer og ligefrem ugæstfri i helt ukristeligt omfang, når det gælder sultens slavehær fra Afrika og Asien. Måske skulle jeg skrive til dem og spørge, om de har ændret holdning? De er meget nationale.

“Flere undersøgelser viser at nordmænd har den største livskvalitet i verden. En stor del af den overskydende indtægt ved det nuværende oliesalg er placeret i regeringens oliefond og efterfølgende investeret i udlandet. Fonden har nu en formue på ca. 2300 milliarder norske kroner (maj 2009). (reel formue siges at være over 3000 milliarder). Fonden er blandt de aller største investorer i verden, og ejer per juli 2009 mere end 1,25% av alle børsnoterede aktier i Europa. Norges oliefond er verdens næststørste statsejede kapitalfond, efter Abu Dhabi Investment Authority. Det er muligt at fund af thorium, der bl.a. kan bruges i atomkraftværker vil blive vigtige for Norge i fremtiden, da landet har en af verdens største forekomster af dette.”

Anonym

Posted: 7 juli 2010 - 22:39 - Svar

Kimpo
Naar to faktorer ,som feks “kvinders magt” og “intellektuelt forfald” , lader til at opfoere sig paralelt , er det ofte fordi de de begge er en funktion af den samme underliggende faktor. Hvordan denne kan defineres er temmelig usikkert . Noget lignende kan udtrykkes ved at sige at begge faktoreren er en del af et “syndrom” . Efter min forstaelse er kvinderne foerst blevet en del af problemet efter at maendene havde startet det (omkring 1870 ) , selv om man maa indroemme at de goer sig en brav anstsrengelse for snuppe foerertroejen !
Noget helt andet er saa at en del kvinder ogsaa anstrenger sig for at vaere en del af loesningen pa problemet , saasom Hirsi Ali , Pammela Geller ,Arizonas guvernoer Brewer , og mange andre

Leave a Comment