25
jul
Seneste opdatering: 26/7-10 kl. 0625
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

For mindre end en måned siden brændte en fritidsgård og en idrætshal ned i Esløv.

Vi har fått indikationer på att någon har försökt sätta fyr på flera ställen i byggnader i samma område, sade Paul Bjurehag, inre befäl vid Räddningstjänsten Syd.En kraftig brand härjade på lördagskvällen i en fabrikslokal i centrala Eslöv. Ett flertal ungdomar rör sig kring branden i Eslöv och sätter eld på buskar och träpallar, uppger polisen i Skåne.Ungdomarna har även rivit ner avspärrningar.

Precis varit där nere i två timmar och kollat på detta. En hel kontorsbyggnad på några hundra meter har rasat igen helt, tillhörande BA Bygg AB. Djuraffären är också helt nerbrunnen, de flesta djuren kunde som tur var räddas. Än så länge har Ica klarat sig, men vänder vinden igen kan det gå illa. Och salubrinfabrikens baksida där det låg något lager ska också ha brunnit. Halv tio en lördagskväll, vilken/vilka idioter sätter eld på något så stort då ? Överhuvudtaget för den delen ? Bergaskolan? Berga lågpris? Sallerupshallen? (Flashback Forum, Kraftig brand i EslövUngdomar saboterar för brandkåren, PPPress stillfotos. – Lørdag brændte også en stor industribygning ned i Haninge og en børnehave i Helsingborg. Alle brande er formentlig påsatte. Og det blev ikke ved det i Esløv: Östra skolan i Eslöv höll också på förstöras på lördagskvällen. Ett vittne såg två unga killar på platsen.

Polisens inledande rubricering, grov mordbrand, står fast, och brandfrekvensen i Eslöv bedöms som onormal. Även tidigare har Eslöv plågats av anlagda bränder, bland annat under en femmånadersperiod 2008 då ett 50-tal mordbränder rapporterades.Det är ofattbart med tre stora bränder på så kort tid, och det är nästan så man börjar fundera på att flytta, säger han. Han ser gärna satsningar på övervakningskameror för att hindra nya bränder.Onormalt många storbränder, Oro och ilska i Eslöv.

I Danmark  ville vi formentlig anvende ordet “terror” om denne weekend i Sverige, men det er naturligvis et tys-ord her  7 uger inden valget.

Dommeren der måske vidste for meget

Ingen dansksprogede henvisninger til Kirsten Heisig på Infomedia, kun en håndfuld notitser i Der Nordschleswiger og Flensborg Avis. Via Atlas Shrugs (LFPC).

Arabic drug cartels are trafficking children and youths from Palestinian refugee camps into Germany, according to excerpts published Monday of a book by a Berlin youth judge who killed herself last month. Kirsten Heisig wrote in an unpublished book that young Palestinian asylum seekers often gave suspiciously similar reasons for coming to Germany.

In her book, The End of Patience, Heisig described the process by which children and youths were flown in from the Lebanese capital, Beirut, by traffickers who took their passports and promised them a better life. In Germany, these young people disappeared from youth homes and were taken in by their own communities, where they were taught how to master the drug trade, Heisig wrote in a section of her book.

The judge said it had struck her how often youths she sentenced for heroin trafficking in central Berlin had actually been assigned to care homes across Germany, where their disappearance was merely registered with the authorities. […] Late Berlin judge: Arab drug mafia importing Palestinian kids into Germany

When Judge Kirsten Heisig, 48, disappeared from Berlin without a trace, the search was on. The last sign of life is to have a SMS sent to one of her two daughters. Heisig wanted to take the girls to holiday in the next few days. When her abandoned car was found in a forest, special hunt dogs were sent out. The judge works in the city’s gritty Neukölln district. There she instituted changes simplifying and accelerating punishment for youth crime.

But her body was found in a field on the edge of Berlin. Searches had been under way in the city since Kirsten Heisig, 48, vanished on Monday evening. Known for a zero-tolerance campaign to crack down on repeat juvenile offenders in the deprived Berlin neighbourhood of Neukoelln, she had been criticized by ethnic minorities.

Officials say it was a suicide because there was no evidence any other party was involved in the death. […]

Excerpts are now being printed from her book The End of Patience which will be published in Germany at the end of this month Heisig made final changes to the manuscript on the last day she was seen alive. The excerpts are explosive. […] Explosive book on child trafficking by “Suicide Judge”, Tod von Kirsten Heisig: Das Ende der Selbstmordversion?


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Hans Jensen

Posted: 25 juli 2010 - 12:32 - Svar

“Halv tio en lördagskväll, vilken/vilka idioter sätter eld på något så stort då ?” Man taber næppe noget ved at sætte enkasse øl på højkant om at der er “the ususal sucpects”, kulturberigerne.
Det interessante er at de gør det fuldt åbenlyst midt om formiddagen. Man kunne let forledes til at tro, at det skyldes, at de i meget lang tid har fået demonstreret, at de ikke straffes for det, fordi myndighederne reverenter talt er ved at gøre i bukserne af skræk.

Det er et billede af et samfund i opløsning.

Casper | Borgerlig bums

Posted: 25 juli 2010 - 19:18 - Svar

Dommere har et stort privilegium, de kan ikke fyres. Ulempen er at man er nødt til at myrde dem. I nogle lande er det en erhvervsrisiko som er til at tage og føle på. Kirsten Heisigs bog skulle komme til efteråret, og efter sigende afslører den også et og andet om hendes juristkollegaer. Dødsfaldet diskuteres i de tyske netfora, og bl.a. undrer man sig over at det allerede blev betegnet som selvmord før obduktionen. Selve obduktionen blev vist også færdig i lyntempo. Tre dage efter liget blev fundet, skal der samme sted være blevet fundet en presenning med rådden lugt samt en død hund, stranguleret med tape.

http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/gerhard-wisnewski  /tod-von-kirsten-heisig-das-ende-der-selbstmordversion-teil-3-.html

»Ja, ich weiß, dass Sie einen Hund hatte. Sie erwähnte ihn hin und wieder als ihren persönlichen Schutz, wenn sie allein in Parks oder durch den Wald joggen ging. Dass Sie dies regelmäßig tat, hat man ihr wohl angesehen. Was aus dem Hund geworden ist und ob sie ihn an diesem Tag dabei hatte, weiß ich nicht.«

Kopp-Verlag er kendt for at udgive bøger om konspirationsteorier, men indvendingerne i denne artikel er aldeles udmærkede. I øvrigt hører mystiske dødsfald og konspirationer tit sammen.

steen

Posted: 25 juli 2010 - 20:07 - Svar

@Casper – jeg så ikke på noget tidspunkt, noget i omstændighederne der støttede selvmordsversionen. Jeg læste også Kopp artiklen for nogle dage siden, der virker meget straight og saglig , i modsætning til andre mere vidtløftige historier, de har. Lægger man det hele sammen med det , der er kommet idag, så er spørgmålet vist udelukkende: Hvem gjorde det ?

Hvis vi rimeligt antager,at det er arabiske gangstere, – det kan sgu da ikke være jura kolleger ? – hvorfor har tyske myndigheder så være så forhippede på at afskrive det som selvmord ? Puha, en sag der tegner sig her for Tyskland. Der kan ikke være længe til den briserer.

Casper | Borgerlig bums

Posted: 25 juli 2010 - 20:40 - Svar

Der er en enkelt ting der underbygger selvmord, nemlig at hun havde haft depressioner samt gik til psykolog (en gang pr. uge) – men det gør hende jo netop også til et let offer for et arrangeret “selvmord”. Vi er mange der har været deprimerede i perioder, men vi har ikke alle sammen begået selvmord. Der er derimod adskillige ting der taler imod selvmord. Hun havde to døtre på 13 og 15, havde fremdrift i sin karriere, havde bl.a. aftalt interviews i dagene efter hendes død og virkede energisk. Der blev sendt en afskeds-sms fra hendes telefon, men det beviser jo intet.

Der kan spekuleres frem og tilbage om motiver, men det er bedst at holde sig til de tekniske fakta. De er da også tvetydige. Hun har næppe hængt sig selv og derefter rullet sig ind i en pressenning. Det er rygter, men lige så troværdigt som den officielle version.

Jeg kan tænke mig flere motiver. Mest sandsynligt og menneskeligt: hævn fra kriminelle kredse, som du nævner. De “tyske myndigheder” er måske ikke så tyske længere. Mon ikke politi og embedsstand i Berlin har et stort indslag af indvandrere? Nogen i politiet og anklagemyndigheden kan være med i spillet. Det kan sagtens være gennem-korrupt. Husk den tyske visumskandale for få år siden. Et slapt visum-cirkulære fra den rød-grønne regering førte til at hundredtusinder købte sig til tyske visa, især på ambassaden i Kiev, og der var menneskehandel inde i billedet. Formentlig meget lukrativt, så der er nogle interesser på spil. Vi havde også en mindre korruptionsaffære hos den danske udlændingestyrelse. Jeg gad vide om de to dømte medarbejdere var danskere? Hvis man i mangfoldighedens navn ansætter så og så mange farverige nydanskere i f.eks. udlændingeservice, må man givetvis regne med at der er nogle brådne kar imellem, og loyaliteten går ikke nødvendigvis til Danmark. Samme i Tyskland, hvor de målrettet ønsker tyrkere ind i politiet. Krav om statsborgerskab er blevet afskaffet i Nordrhein-Westfalen, flere delstater følger måske efter? Men ellers er der jo masser af tyrkere med tysk pas.

Demnächst türkische Staatsbürger als “deutsche” Polizisten

Et andet og langt mindre sandsynligt motiv er politisk. Dommeren var farlig for den førte udlændinge- eller justitspolitik, og man kan vel gætte på at hendes bog ville starte en debat, som kunne føre til en “højredrejning”. Mordet på Pim Fortuyn blev begået af en politisk ekstremist, der ville forhindre det han opfattede som en farlig, ny Hitler. Men det hører til de absolutte sjældenheder at nogen reagerer på den måde.

Er der kommet nyt om sagen inde for de seneste dage?

  steen

  Posted: 25 juli 2010 - 23:07 - Svar

  @ Casper: Sagen ser ud til at være på vej ud af skabet. Tyske MSM holder muligheden for mord åben i dag, søndag:

  Vermächtnis einer Jugendrichterin

  Vor vier Wochen nahm sich Kirsten Heisig – vermutlich – das Leben – Am Montag erscheint ihr Buch „Das Ende der Geduld“

  Jeg holder øje de kommende dage. Denne post var det “morgenholdet” LFPC, som opdagede historien på engelsk. Det er i morgen d. 26 hendes bog udkommer.

  Jeg er enig, det er de rent tekniske omstændigheder , der lugter. Den dræbte hund, hendes ferieafteler med døtrene, interviewsaftaler, bogen osv. Jeg er enig i, at nu kan man ikke sige andet end, at hun havde interessante fjender. Det kunne desværre også ligne en sag, der ikke kan eller ikke opklares. Ikke godt for den tyske retsstat, der er under rigeligt angreb på gadeplan.

Casper | Borgerlig bums

Posted: 26 juli 2010 - 21:24 - Svar

Her er et meget godt portræt af hende, et interview lavet 14 dage før hendes død. Hun var meget socialt engageret.

Ein sehr befremdlicher Selbstmord, Emma, das politische Magazin für Frauen

Leave a Comment