5
aug
Seneste opdatering: 6/8-10 kl. 2214
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Our cover image this week is powerful, shocking and disturbing. It is a portrait of Aisha, a shy 18-year-old Afghan woman who was sentenced by a Taliban commander to have her nose and ears cut off for fleeing her abusive in-laws. Aisha posed for the picture and says she wants the world to see the effect a Taliban resurgence would have on the women of Afghanistan. Afghan Women and the Return of the Taliban. New hope for Afghan teenager mutilated by Taliban as U.S. hospital agrees to fund reconstructive surgery.

UK: Hemmelig rapport lækket – muslimer og ‘islamister’ er et fedt

Jeg skal gerne indrømme at jeg ærgrer mig over at så mange i øvrigt fine debattører og skribenter fortsætter med at bruge blålysbetegnelsen ‘islamister’, uden på noget tidspunkt at klargøre hvordan man skelner, og i hvilken forstand ikke-‘islamistiske’ muslimer er demokratisk acceptable for os. Fakta er at det ikke er muligt at skelne, og at selv et nok så ‘af-islamistificeret’ muslimsk befolkningssegment over en vis størrelse vil udgøre en voldsom belastning for ikke-muslimerne. Spørg for eksempel de resterende mindre end 1% kristne i Tyrkiet om sonderingen kan bruges til noget i deres tilfælde. Men opløftende at se skællene falde fra øjnene her (LFPC).

Many apparently mainstream Muslim groups have the same ideology as violent Islamists, according to a secret report from the think tank Quilliam.

The report, sent to the government’s Office for Security and Counter Terrorism (OSCT), was not intended for publication but has now been leaked on the internet.

Entitled “Preventing terrorism, where next for Britain?” it says the ideology of non-violent Islamists is “broadly the same as that of violent Islamists” adding “they disagree only on tactics.” […]

“Whilst only a small proportion will agree with al-Qaeda’s tactics, many will agree with their overall goal of creating a single ‘Islamic state’ which would bring together all Muslims around the world under a single government and then impose on them a single interpretation of sharia as state law.”

The document adds that if the government engages with such groups “it risks empowering proponents of the ideology, if not the methodology, that is behind terrorism.” .

.Mainstream Islamic organisations ‘share al-Qaeda ideology’Quilliam Foundation memo to the government: Strategic briefing  paper- preventing terrorism. 65 sider, også til download. Nogle af de grupper og personer rapporten omtaler:

Muslim Council of Britain, Muslim Contact Unit, Muslim Safety Forum, the Islamic Human Rights Commission, Islam Channel, Muslim Association of Britain, the Federation of Student Islamic Societies, the Cordoba Foundation, Muslim Welfare House, The Finsbury Park mosque, Birmingham Central mosque, East London mosque, Salma Yaqoob, George Galloway. – og en historie fra i dag, der også involverer The Muslim Council of Britain: The Talibanisation of British childhood by hardline parents.

Pressen kan hjælpe politiet – hvis den altså vil…..
Det vil den svenske som bekendt ikke. Den vil lyve folk op i deres åbne ansigt, hvis “presseetikken” kræver det. En succes som denne – som vi ser med efterhånden meget jævne mellemrum i Danmark – kan ikke ses i Sverige, ganske enkelt fordi forbrydere som ham på billedet her, tilhører en særlig journalistbeskyttet “race”, defineret som ofre ligegyldigt hvilke uhyrligheder, de har begået. Den svenske “presse-etik” – egentlig en contradictio in adjecto, – er til skade for samfundet og ofrene og til stor glæde for mordere, volds- og voldtægtsmændmænd, bortset fra at pressen i mine øjne gør sig åbenlyst moralsk medskyldig i forbrydelser.Skyddande av brottsling kan give fire års fængsel, bare ikke for bladnegre, en erhvervsgruppe der er lige så beskyttet og foragtet som tilvandrede forbrydere.Efterlyst: Slog kvinde med flaske.En offentlig efterlysning gav resultat, da den formodede gerningsmand til et voldeligt overfald i Århus meldte sig selv (Se også Søndagskronik: Medias pressetiska apartheid.)

Harrow(ing) submission

At britiske forældre har givet udtryk for raseri over at få halal presset ned over børnene er sådan set et fast element i denne slags historier. Mange briter bliver vrede over udviklingen og lufter dette i bl. a. aviskommentarer, men slet ikke i et omfang der i deres valgsystem kan slå igennem og sætte en stopper for underkastelsen for denne særligt priviligerede gruppe. Procentsatserne i det sidst citerede afsnit her siger alt: Syv procent kan i dette område få resten til at falde på maven. Det oplagte og i medierne fortiede spørgsmål er hvad dette siger om en fremtid med 10-15% eller flere muslimer (LFPC).

Parents have expressed fury at plans to serve pupils halal-only menus for school dinners. In a move which has also enraged animal welfare groups, only meat from animals killed and prepared using Islamic teaching may be allowed at 52 primaries in Harrow.

Critics say the plan puts the needs of Muslim children before those of other faiths, while parents say they have not been consulted over the scheme.

Schools are free to opt in to the programme or look elsewhere for their meals from the start of next month, according to Harrow Council.

The local authority is thought to be the first in England to consider insisting on a halal-only menu apparently after recommendations of dietitians.

According to the 2001 Census, Harrow is one of the most religiously diverse areas in Britain with fewer than 50 per cent of the population Christian, a fifth Hindu and 7 per cent Muslim and six per cent Jewish. […] Parents’ fury at council plans for halal-only menus in primary schools

DR-journalisternes partiskhed

af Kirsten Sarauw

Journalisterne på DR bliver ofte anklaget for mikrofonholderi og vinkling af historier til fordel for politiske synspunkter, som de selv deler. Det bliver i reglen pure afvist af DR. Sidste skud på stammen er håndteringen af Helle Thorning-Schmidt-sagen. DRs partiskhed har været ud over alle grænser synlig for enhver, der har nogenlunde normale øjne i hovedet. På DR har man valgt i alle indslagene at sammenligne Helle Thornings flossede moralske habitus med Lene Espersens udeblivelse fra et udenrigsministermøde i EU, som det iøvrigt ikke er kutyme for danske udenrigsministre at deltage i. Man har indforskrevet såkaldte eksperter, politiske kommentatorer og mangfoldige parteigenossen til at bekræfte, at Lene Espersen står langt dårligere end Helle Thorning, som man til gengæld roser for hendes håndtering af sagen ved at vende hjem fra ferie før tid ( modsat Lene Espersen) og komme op med nok en søforklaring ( undskyldning for sløseri) i lufthavnen

.

Det fatale i Thornings adfærd, som ganske simpelthen ikke bør ske for en statsministerkandidat, heller ikke hvis der er tale om »sløseri«, er blevet stærkt underdrevet.Lene Espersens ‘ forseelse’ derimod er blevet så stærkt overdrevet, at det ligner en hetz.

Lene Espersen er mor til småbørn, og selvfølgelig skal hun have lov at holde ferie med sin familie som alle andre. Kommentatorerne har været nådesløse. Det virker som en slags hævn fra mænd over en kvinde, der som ung mor vil være deres jævnbyrdige.

Som om man kan sammenligne en udenrigsministers disposition, som kan være kritisabel eller ej, med en strafbar løgn over for de offentlige myndigheder, der giver hovedpersonen selv en klar økonomisk fordel.

En kommende minister, der ikke selv overholder, hvad befolkningen under strafansvar skal overholde, og lyver lige op i fjæset på myndighederne, hvad behager? Det er åbenbart blevet ligegyldigt for en del af den politiske elite, hvad sandheden drejer sig om, når blot en politiker er ‘ god til at kommunikere’.

Sandheden er ikke noget, der eksisterer som et samvittighedsanliggende, det er noget man jonglerer med efter forgodtbefindende – også i DRs øjne. På TV2 har der været en ganske anderledes dækning af sagen, helt uden idelige sammenligninger med Lene Espersen

af Kirsten Sarauw , Berlingske Tidende 04.08.2010 (ikke online) Med forfatterens tilladelse.

************

Jeg står tidligt op, og jeg har luret P 1 ´s radionyheders strategi. Kl 5,6 og 7 kommer Thorning nyhederne. Fra og med kl 8, hvor resten af landet må formodes at være vågnet, hedder Thorning pludselig Espersen – all over. Ganske fiffigt, DR.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


EH

Posted: 5 august 2010 - 20:19 - Svar

Vi andre har naturligvis tænkt det. Kirsten Sarauw har skrevet det. Tak for den artikel.
Den bliver muligvis læst af DR´s journalister, men helt sikkert ikke taget til efterretning. De lever i deres egen kontrollerede (medie)verden, i hvilken hæderlighed og proportionssans er sat ud af spillet.
Der er, som det bliver sagt, slet intet forhold mellem udeblivelse fra et par møder og opgivelse af løgnagtige oplysninger til myndighederne med personlig økonomisk gevinst for øje. Jeg er overbevist om at INGEN i hendes omgangskreds et øjeblik tror på den pinlige forklaring om at det skulle dreje sig om en sjuskefejl. INGEN. Den sag SKAL bare lukkes ned og hjælperne er parat. (DR, Politiken, hele oppositionen (naturligvis), det politiske bagland og fanden og hans pumpestok. Sidste desperate udspil kommer fra Villy , som opfordrer til at stoppe kritiken af både Lene og Helle. Det siger vist lidt, om hvor stor en trussel venstrefløjen frygter at denne ubehagelige mulige stopklods for deres hede regeringsdrømme kan blive. . Er der nogen som tidligere har oplevet en så rørende henstilling fra Villy?
Denne “skattesag” skal under ingen omstændigheder afgå ved en stille død, Helle bør skal underkastes de samme betingelser, som hun har budt regeringen og DF i al den tid hun har været formand for socialdemokratiet. Rist hende.

z

Posted: 5 august 2010 - 22:08 - Svar

Det er grusomt, hvad taleban har gjort ved den unge kvinde.

Morten - - -

Posted: 6 august 2010 - 01:14 - Svar

“Islamister” er ideologer, og “muslimer” er ikke.

Forskellen på “muslimer” og “islamister” er bevidstheden. “Islamister” skal bruge “muslimer” til noget.

Hvem ville du helst have til nabo ? “Muslimer” eller “islamister” ? Jeg er ikke i tvivl: Islamister ! For risikoen for, at de forulemper min datter er ringe … Der er tilmed en god chance for, at de er yderst venlige og elskværdige naboer. De opfinder snarere den myte, som sanktionerer visse “muslimer”s overgreb på og chikane af ikke-muslimer. Selv er de for bevidste til at begå den slags vanvid.

Til gengæld vil de gerne “i dialog” med vore politikere og myndighedspersoner, om at løse vores problemer med “muslimerne”.

Da vores underboere, som blandt andet er en ung dansk pige – som havde samlet sig en horde aggressive, muslimske “bejlere” – blev overfaldet i deres hjem for fjerde gang af unge “muslimer”, der denne gang trængte helt ind og hærgede lejligheden, skrev overfaldsmændene et lille ord på væggen i opgangen: Jihad

Der var nogen, der havde givet dem det indtryk, at hvis deres svinestreger var Jihad – så var de i orden!

– – –

  LFPC

  Posted: 6 august 2010 - 10:19 - Svar

  Dette skel holder ikke. Jo, hvis man henholder sig til Jørgen Bæk Simonsen-segmentets paradigme om at hver enkelt muslim definerer islam, men dette er uanvendeligt til at forstå verden og de kræfter der truer os.

  ‘Islamister’ er ideologer fordi de er rettroende muslimer. En rettroende muslim vil altid være ideolog, fordi teksterne og de autoritative tolkninger påbyder at udbrede islam, og at påbegynde defensiv jihad hvis islam opfattes som under angreb. Vi taler ikke nødvendigvis om vold og terror.

  En muslim-i-egen-opfattelse med løs tilknytning til tekster, dogmer og tolkninger repræsenterer ikke nogen autoritet, men vil tværtimod være magtesløs overfor dem der kender teksterne og tolkningerne. Han repræsenterer ikke en retning, eller en retsskole, og han har ingen magt, fysisk eller tolkningsmæssigt, at stå imod de rettroende/islamisterne med. Vi ser dem ingen som helst steder i noget der bare ligner effektivt modspil til dem der mener at islam skal udbredes på kuffars vegne. Fordi de måske opfatter sig som muslimer, men de har ikke islam i ryggen.

  Det er denne slags begrebsmæssige forviklinger der gør debatten så håbløs, efter min mening.

   Morten - - -

   Posted: 6 august 2010 - 10:56 - Svar

   Jeg henholder mig bestemt ikke til Jørgen Bæk Simonsen eller konsorters paradigme. Tro mig 🙂

   Men det jeg siger er, at et stort antal personer fra det ikke-ideologiske segment, med kyshånd tager imod den absolution, som islamisterne giver dem. Misbrugsorienterede, og direkte kriminelle, muslimer er afhængige af den verdensforklaring, islamisterne stiller til rådighed for dem, derfor sammenfaldet.

   Derfor kan man sagtens foretage en sondring mellem de efterhånden mere og mere rodløse og uvidende (i mine øjne: gruopvækkende store) dele af de muslimske kolonier, og de, der målrettet, kynisk, og ideologisk gør brug af dem. Men det er en anden sondring, end den JBS foretager – det er ikke i “moderate” og “fundamentalister” (Jørgen Bæk Simonsen på TV: Jamen, de er jo nøjagtigt lige så sekulariserede som vi!).

   Problemet for den almindelige muslim – og os andre – befinder sig på det mellemmenneskelige plan, og ikke på det ideologiske. De er simpelthen slet ikke “boglige” nok til, at det kan være det sidste. De kender kun de “skræddersyede” myter, man fodrer dem med. Specielt den forhutlede “andengeneration”.

   Men nu må vi ikke gå fejl af pointen: Vi er helt enige om, at der er et sammenfald mellem islamisters og muslimers verdensbillede – og at det benægtes ihærdigt af mennesker med høj uddannelse (Tøger Seidenfaden på TV: Jo længerevarende uddannelse man har, desto større sandsynlighed er der for, at man mener som jeg. Enig, Tøger! For en gangs skyld …).

   I øvrigt mener jeg, m. h. t. det akademiske problem, at det er en hel muslimsk verdensrevolution, vi er i gang med at fornægte. Det er ingen let sag, så derfor lægger det naturligvis beslag på Rigens bedste hoveder og læreanstalter.

   – – –

   Prudentius

   Posted: 6 august 2010 - 11:02 - Svar

   Problemet vil i høj grad blive løst i takt med at muslimerne bliver flere, mere magtfulde og laaangt mere ærlige omkring hvad det egentligt er de render rundt og tror på.

   Til den tid kan man så stolt proklamerer “Jeg sagde det jo”!

   Inden man bliver hængt, skudt eller stenet på en nedlagt fodboldbane.

   😉

Henning

Posted: 6 august 2010 - 02:29 - Svar

Manden på billedet, bag flaskeoverfaldet på de to kvinder i Århus, to måneder siden har meldt sig.
http://aarhus.lokalavisen.dk/voldsmand-har-nu-meldt-sig-selv/20100806/ artikler/100809582/1052

  Gunnar Biering

  Posted: 6 august 2010 - 10:08 - Svar

  Hmm-var det ikke justitsminister Lene Espersen, der i mange år forhindrede, at bankerne kunne sætte overvågningskameraer op uden for?
  Hun er efter min vurdering ikke egnet til at beklæde nogen vigtig post. Men det ændrer så ikke på, at pressens behandling af hende vs. Helle Thorning er skandaløs. Kirsten Sarauws fremstilling siger alt.
  Og gårsdagens stunt, hvor herboende udenlandske journalisters referat af den danske pressehetz bliver gjort til en nyhed i sig selv. Hold da helt kæft, hvor talentløst. Men nu begynder da selv journalisterne at tale om deres egen optræden.

.

Posted: 6 august 2010 - 02:46 - Svar

Hvorfor gik der tre måneder, inden politiet efterlyste manden med foto? Vold med en flaske er en alvorlig sag.

  Morten - - -

  Posted: 6 august 2010 - 10:58 - Svar

  Jeg er bange for, at det var for ikke at “stigmatisere” 🙁

  Det er mit helt oprigtige bud.

  – – –

Bjovulf

Posted: 6 august 2010 - 03:09 - Svar

“Kulturberigelsen” fejrer nye triumfer:

http://ekstrabladet.dk/112/article1386607.ece

Eskorte til brandbiler i ‘Ishøj Ghetto’

Trusler på Facebook-siden skaber nervøsitet blandt redningsfolk – nu skal politiet med, når der køres brandbil eller ambulance i området

Over 700 Facebook-brugere havde sent i aftes udtrykt, at de synes godt om gruppens side, som blandt andet rummer billeder af tidligere afbrændte politibiler i området og svulstige tekster.

– Mine brødre. [!!!] I skal smadre alle politibiler, der nærmer sig Ishøj. Det er vores by. Vi har ikke brug for deres hjælp. Vi kan godt klare det selv, lyder det, mens et andet medlem af Facebook-gruppen skriver:

– Fuck politi og staten. Vi pisser på deres vilkår. I Ishøj går folk rundt med pistoler og patruljer i gaderne. Vi har ikke brug for politiet. Vi er træt af dem. Det skal bare fucking sige klik i vores hovedet. Så ser vi kun sort. Så skal vi nok skyde efter de der hunde! Politiet presser os. Vi presser dem.

———————————————————————————————————-

http://lokalavisen.dk/ishoej-ghetto-outlawz-vi-stener-jer-ud-af-byen-/ 20100805/artikler/100809646/1052

Ishøj Ghetto Outlawz: Vi stener jer ud af byen
Københavns Vestegns Politi vil nu undersøge trusler fra Facebook-gruppen ‘Ishøj Ghetto’

Kim Belmark

Afbrændte og stenede politibiler i Ishøj skaber jubel på Facebook-gruppen ‘Ishøj Ghetto’, hvor også politiet og pressen svines til og trues.

Facebooksiden ‘Ishøj Ghetto’ bringer billeder af afbrændte og angrebne politibiler og linker op til mediernes beskrivelser af episoderne i Ishøj. Hadet er så overdrevet, at det umiddelbart er svært at vurdere, om Facebookgruppen er oprettet i sjov eller alvor.

  Morten - - -

  Posted: 6 august 2010 - 11:45 - Svar

  Vor tid er kendetegnet ved et endeløst tab af ånd og autencitet. Til gengæld for “professionalisme” og “kompetence”.

  Politiet bør naturligvis slå detteher stort op og gå direkte og målrettet ind i konflikten. I stedet for at “undgå, at situationen eskalerer” (Mads Firlings, Københavns Politi: “Vi er ikke ude på at starte 3. verdenskrig”).

  Politiet skal vinde denne konflikt helt og ikke helme, før alle, der har foretaget sig noget ansvarspådragende, er blevet konfronteret med det. Ellers eskalerer dether netop!

  Ikke sandt ? Mads Firlings ?

  Det bliver den prøvesten, der viser os, om der fortsat er noget tilbage af en autentisk politi-ånd i vores politikorps – eller om den er blevet afløst af en “professionel holdning til politiarbejde” (som Marianne Jelved drømmer om, med sit forslag om at også ikke-statsborgere, der “interesserer sig for politiarbejde” skal kunne få job ved dansk politi. Som så bliver en politi-legion, uden politiånd – eller det, der er værre endnu: Et korrupt korps, der til stadighed arbejder for en “arbejdsgiver”).

  De fleste mennesker er skeptiske overfor begrebet ånd. – Altså: Indtil de oplever fraværet af den.

  – – –

   Prudentius

   Posted: 6 august 2010 - 13:22 - Svar

   Hvad er “ånd” og “autencitet”?

   Hvilken “politi ånd”? Er det korpsånd du efterlyser? Korpsånd behøver man ikke ønske sig, slet ikke i politiet!

   At klantre politiet for multikulturens tumult, er misforstået. Hvad skal de arme stakler stille op?

   Muslimske bander/militser er de nye magthavere i flere bydele. Hvad skal politiet gøre?

   De er i en ny virkelighed, som folkestyrets politikere har skabt, den indstiller de sig på. Alt andet ville være oprør, eller revolution.

   General Franco var en tjenestemand der tog sagen i egen hånd efter at kaos og ødelæggelse var blevet dagligdag og demokratiet havde kørt sig selv i sænk. Han skød, hængte og bombarderede sin modstandere ihjel!

   At ønske sig noget af politiet i den nuværende situation er umuligt! Det skulle da lige være at de overvåger og evt. anholder multikulturens fjender. Så du kommer måske i fængsel Morten—! 🙂

    Morten - - -

    Posted: 6 august 2010 - 15:06 -

    Kære Prudentius

    Jeg sagde også udtrykkeligt “politi-ånd”.

    Det er vel indlysende, at “en pragmatisk indstilling” er det modsatte af “ånd”. I sin yderste konsekvens indebærer “politi-ånd”, at politiet lader sig besejre af de kriminelle i Ishøj i kampen for det, politiet står for: Forsvaret af det danske folks demokratiske værdier. – Det pudsige er, at det næppe vil gå sådan, hvis der er en politi-ånd til stede. Tværtimod vil politiet med en sådan indstilling ret hurtigt – efter måske tre større slag, hvor alle overtrædelser blev fulgt helt til dørs – vinde “krigen”. – Lidt i stil med “the theory of the broken glas”.

    Spiritualitet betyder, at man lytter til sin indre stemme. Det er det, de mediterende forsøger, når de lukker ydrestemmerne ude et øjeblik. Det er simpelthen for at opleve en – kortvarig – tilstand af autencitet i modsætning til refleksion. Refleksion er ikke noget dårligt, og den tiltagende bevidsthed i vores samfund har gjort os meget godt. Men nu er det som om, vi bliver nødt til at sætte lidt fokus på, hvad det er, vi reflekterer. For vi er gået i (akademisk) selvsving!

    Det er derfor en jysk bonde- eller håndværkersøn med en ligefrem retfærdighedssans er en bedre, og langt mere troværdig, politimand, end en jokende, halvstudert cafélatte-dreng med “morgenhår”. Er du enig i det ? For hvis du er det, så forstår du i hvertfald intuitivt, hvad jeg mener.

    – – –

    Prudentius

    Posted: 6 august 2010 - 15:46 -

    Kære Morten

    Min eneste anke er at troen på at politiet/myndighederne kan gøre “en forskel”, lige nu og her.

    De nemlig hverken kan eller vil.

    Vores problemer er langt ude over almindelig kriminalitets bekæmpelse, som politiet jo ellers normalt er beregnet til at tage sig af.

    Hr. Jensen der i ulykkelig kærlighed dræber fru. Petersen, Bankmand Rasmussen der snyder i skat osv. osv.

    Overfor hele muslimske bydele, hele muslimske enklaver, hvis indbyggere angriber dem, må politiet selvfølgelig give fuldstændigt tabt. “Broken glas”, eller ej.

    At retsforfølge Hedegaard og andre gavflaber er imidlertid stadig en overkommelig opgave.

    Vores politikere stadig er enten paralyserede eller (utroligt nok) stadigt totalt intetanende, hvilket gør at der ingen støtte er til bare en minimal indsats over muslim-bandernes hærgen. Hvis en sådan indsats overhovedet skulle kunne lade sig gøre, vil det at kunne udvise og fratage statsborgerskab meget, MEGET let, være en afgørende precondition.

    Ingen nødvendige foranstaltninger er på plads i dag!!!

    Et par cirkler længere nede af spiralen, vil man selvfølgelig prøve udvisninger og det der er værre, men ikke nu, hvor alle lukker øjnene, træder på speederen og håber på det bedste.

    Det er det multikulturelle eksperiment i nøddeskald.

    Politiet kan vitterligt ikke gøre andet end at forsøge at undgå “tredje verdenskrig”, hvilket er en sejr for muslimerne, ja klart nok, men det er bare den dynamik vi hjælpeløst er fanget i. Efterhånden som farten og varmen sammen når antændelsespunktet bliver der mulighed for at foretage kursskifte, ikke før. Og der er vi slet ikke endnu.

    Det kunne alt sammen have været undgået, med den rigtige indsats på det rigtige tidspunkt, ja, ja, men sådan spiller klaveret slet ikke.

    Morten - - -

    Posted: 6 august 2010 - 16:09 -

    Kære Prudentius

    Vi er næppe særligt uenige. Jeg gør bare gældende, at der findes den mulighed, at politiet, med den rette forståelse og evt. (mener jeg jo altså) følelse af indre nødvendighed, ville kunne vælge, ikke bare at starte “tredje verdenskrig”, men resolut at afslutte den. Den indsigt kunne en vis grad af pragmatisme – før det stadie, hvor den korrumperer – i virkeligheden også lede til.

    En politichef på Vestegnen kunne vælge at sætte sin stilling ind på den strategi. Det er en mulighed.

    Eller vi kunne begynde med at forstå, hvorfor det ikke sker.

    – – –

    Prudentius

    Posted: 6 august 2010 - 16:14 -

    Rigtigt! Enig! 🙂

    Morten - - -

    Posted: 10 august 2010 - 12:57 -

    @ Prudentius og Resten Af Verden

    Læs også Uriasposten i dag, og gå for Guds skyld ikke glip af borgmesterens kostelige udtalelser om episoden.

    – – –

Mette

Posted: 6 august 2010 - 14:05 - Svar

LFPC skrev:

“Jeg skal gerne indrømme at jeg ærgrer mig over at så mange i øvrigt fine debattører og skribenter fortsætter med at bruge blålysbetegnelsen ‘islamister’, uden på noget tidspunkt at klargøre hvordan man skelner, og i hvilken forstand ikke-’islamistiske’ muslimer er demokratisk acceptable for os. Fakta er at det ikke er muligt at skelne, og at selv et nok så ‘af-islamistificeret’ muslimsk befolkningssegment over en vis størrelse vil udgøre en voldsom belastning for ikke-muslimerne”

Og jeg vil da gerne gøre rede for mit standpunkt, hvis nogen har været i tvivl.

Overordnet mener jeg, at islam og demokrati er inkompatible størrelser, og det synspunkt har jeg også set Birthe Rønn Hornbech hælde stærkt til, førend hun blev integrationsminister og måtte modere sine udtaelser aht. sit embede. For selv om mange muslimer lever fredeligt i Europa og andre lande, udgør de hele tiden et pres på ikke-muslimers normer, som de ønsker ændret til egen fordel og i en retning, der bryder med bl.a. menneskerettighederne vedr. ligestilling. Muslimer kræver med vore menneskerettigheder i hånden ligestiliing i form af særordninger, som vi en skønne dag kan risikere, at de vil tvinge os andre ind under. I hvert fald praktiseres der allerede en form for moralsk gade- og skolepoliti, hvor muslimer afstraffer ikke-muslimer med tilråb eller voldsommere handlinger, derunder vold.

De mange voldtægter er en side af den sag, og jeg vil mene, at mange af dem kan opfattes symbolsk som en nedværdigelse af en “besejret fjende”, fx kristne og kulturkristne svenske, norske og danske mænd. Man træder på mændene ved at ydmyge deres kvinder, og det har fra tidernes morgen været opfattet som krigernes og erobrenes ret, ligeson plyndring af den besejrede fjende.

Set ud fra min vestlige synsvinkel, er Koranen og Hadith ikke forenelig med en tilnærmelsesvis ligestilling mellem kønnene og kan aldrig blive det. Jeg tror ikke på, at islam kan reformeres nævneværdigt uden at falde fra hinanden, og derfor tror jeg ikke på en lykkelig forening med andre religioner og demokrati.

Det er ganske rigtigt ikke muligt at skelne mellem fredelige og nyttige muslimske borgere, og dem der blot ligger i venteposition til at gennemføre samfundsomvæltninger. Vi erfarer imidlertid, at samfundet bliver mere og mere præget af muslimsk indflydelse, og vi oplever også – for nogen af os med stigende bestyrtelse – at de muslimer, fra hvem vi havde forventet et samspil, kommer der intet modspil til de antidemokratiske kræfter. Den tavshed er meget sigende omend vi må gå ud fra, at den skyldes forskellige forhold.

De senere dages islamdebat har været præget af statsadvokatens sigtelse af Lars Hedegaard. Vi kunne så have forventet os, at i det mindste nogle muslimer ville have taget bladet fra munden og fortalt om egne dårlige erfaringer med vold og voldtægter for derigennem at opnå en forbedring af de forhold, som fx. krisecentrene er bekendt med. Men det sker ikke. Eller mere præcist, det sker ikke i de fora, hvor danskerne disktuterer emnet, for der er de ganske få deltagere med muslimske navne ensidigt stærkt fordømmende overfor Hedegaard, og dem der ikke er villige til at flå ham og lægge ham på hjul og stejle. At der er mulighed for, at der kan komme noget godt ud af hans udtalelser, har jeg ikke set bekræftet fra sådanne debattørers side. Men det skulle være ganske vist, at diskussionen har gået internt i muslimske miljøer, og det er jo ikke dårligt, da tabuer af den art bør brydes. Som Asger Trier-Engberg siger på den video, som han i går lagde ind på JP Blogs hos Morten Messerschmidt, og hvor han får forklaret hensigterne med interviewet ganske godt.

Det er den – set fra vor side af “salen” – passive muslimske følgagtighed, der kan forfærde, i hvert fald mig. Ikke at jeg nogensinde har troet, at muslimer fødes som dårligere menensker end alle andre. Jeg er overhovedet ikke nærheden af at gøre mig sådanne tanker. Men som jeg ofte har skrevet (med inspiration fra ateisten Dennis Nørmark), må muslimer lige så vel som alle andre tage konsekvensen af at betragte sig som tilhørende en bestemt religion, og i dette tilfælde er det ekstra nødvendigt, fordi der er tale om en ideologi, som man uden at overdrive kan betegne som en aggresiv ideologi, der omfatter alt og alle, en herskerideologi.

At Hassan og Fatima så ikke går så højt op i det, er ikke ensbetydende med, at de ikke ved deres tavshed lader sig glide med strømmen, i stedet for at hjælpe med at dæmme op for den. Det er klanmentaliteten, der slår igennem, og almindelige forsvarsmekanismer og vel også dovenskab i nogle tilfælde. Det er langt nemmere og mere sikkert at lade være med at ytre sig.

Jeg skelner også mellem kristnes engagement ved at skrive om Tidehverv, Indre Mission, de højkirkelige og grundtvigianerne, som jeg kendte dem i mine bedsteforældres tid, nutidens såkaldte grundtvigianere har jeg ikke så meget til overs for, mange af dem er fuldstændig udsplattede i deres holdning. På lignende måde skelner jeg mellem muslimer og islamister, idet sidstnævnte er de mest “missionske”, der står hårdere på dogmerne end så mange andre. Men i begge tilfælde er der altså tale om mennesker, der bekender sig til en en ideologisk retning, hvis potentiale jeg finder dybt afskrækkende, og ingen ved, i hvor høj grad de vil ydnytte det eller tillade at trosfæller udnytter det, men meget tyder indtil videre på, at langt de fleste vil forholde sig passive og lade det være vort problem.

Mette

Posted: 6 august 2010 - 14:11 - Svar

Mit indlæg røg desværre utilsigtet af sted, inden jeg fik læst korrektur på det

Vivi Andersen

Posted: 6 august 2010 - 18:18 - Svar

Har lige skimmet hurtigt gennem denne “Secret Quilliam Memo to goverment – og den rapport skal printes !

Det der skrives om der handler om England, men det kunne lige så vel være næsten alle øvrige vestlige lande der har tilladt tilvandringer fra de arabisk-islamisk lande.

Jeg håber at der sidder nogle vågne mennesker derude et sted med forbindelse til regeringen og Folketinget som får henvist til denne rapport !

Det er næsten til at blive dårlig af at tænke på, at en sådan rapport var ment som hemmelig = ikke tilladt for den almindelige befolkning!

Jo flere borgere overalt i Vesten der bliver bevidste om islam og dens rettroende jo hurtigere vil det vel blive muligt at få stablet en virksom modstand på benene foruden den der allerede er igang !

Jeg tænker også på, at det måske ikke ville være helt så dumt at forbedre sig på den nærmeste fremtid kan blive …. meget problemfyldt ?

Hvem af Jer har en beredskabskasse med en nødhjælpskasse med plaster m.m., tændstikkere, stearinlys, batterier til bl.a. en nødradio, som kan købes for meget små penge, dåsemad som kan holde sig i årevis, osv.osv. ?

Er det tåbeligt at lave en sådan….tjae, jeg er ikke helt så sikker på det er så dumt.

  Mette

  Posted: 6 august 2010 - 19:30 - Svar

  Nettet er fuld af propaganda, der skal skræmme os fra vid og sans, og vi har ikke en jordisk chance for at afsløre det, der er dygtigt lavet. Identitetstyveri er nu blevet meget almindeligt. Derfor påhviler det også os alle at holde hovedet koldt og prøve at stole på efterretningstjenesterne.

  Det sidste har de selv vanskeliggjort ved at optræde, som om de anser os for dummere, end vi er. Deres “sammenspisthed” med Reino Abdul Wahid Pedersen fx har været direkte desillusionerende Der er ingen tvivl om, at islamisk terror var aldeles undervurderet i Birgitte Stampes tid, men nu foregår der et internationalt samarbejde, som har givet gode resultater for Danmarks vedkommende.

  Det er politikernes affable tackling af situationen, der er det værste. Den feje og romantiske del af befolkningen får hjælp til skuespil, og whistleblowers dæmoniseres.

Leave a Comment