10
aug
Seneste opdatering: 12/8-10 kl. 0309
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

-Ett starkt motiv för centralorten Karlsborg är att det är en militärort. Det bullrar och smäller och det är inte lämpligt om man kommer från krigshärjade områden. Om man har traumatiska upplevelser är det här kanske inte den lämpligaste miljön, säger Kjell Sjölund (C,) kommunalråd i Karlsborg. Karlsborgs kommun tar inte emot flyktingar.

Når man lever i et miljø, hvor sandheden enten altid er fornærmelig, farlig for ens karriere, eller begge dele, udvikler man et kodesprog af velklingende løgne. Om løgnene også siver ind i tankerne, så man ikke længere kan skelne sandhed fra løgn, skal jeg ikke kunne sige. Jeg har aldrig levet længere tid ad gangen i et land, hvor jeg ikke kunne tale og skrive frit. Kommunen er på 801,48 km² , så det må være nogle gevaldige kanoner, de har.Karlsborg 2006-2010: O flygtninge.

Life and Death of a Radical Mosque

Al-Quds, the Hamburg mosque that hosted several of the 9/11 attackers, has been closed down. The only question now is: Why on Earth did it take 10 years? [..]

The mosque that was closed on Aug. 9 is a good example. It’s better known around the world by its old name, al-Quds, where Mohamed Atta and two other of the 9/11 pilots worshipped. (It was renamed in 2008.) When the attacks took place in 2001, I went to Hamburg along with many other journalists and tried to talk to the people who ran it and worshipped there. Everyone we met said that they didn’t know the plotters and that their radicalization must have taken place elsewhere.

That turned out to be exactly wrong, as police investigations later showed. In 1998, in fact, the al-Quds mosque showed up in a German police investigation. A Sudanese man, Mamdouh Mahmud Salim, had been arrested in a Munich suburb, charged with conspiring to build an al Qaeda network in Germany. [..]

When I visited the al-Quds mosque in 2001, it was clear to me that it was a special place. The mosque itself is unremarkable, little more than a prayer room and a few offices in a nondescript building near Hamburg’s red-light district. But it was distributing literature promoting a xenophobic worldview in which Muslims are seen as victims of unremitting discrimination. One brochure talked about the “genocide” going on in Palestine, while another bemoaned the role of Jews in the world. Almost all the worshippers were immigrants from Arab countries, and they clearly hadn’t left their conspiracy-theory-ridden politics back at home. A year later, I revisited the mosque and talked to one of its stalwarts, Riad Barakat. He praised his one-time congregationist, Atta, saying, “He was a true martyr,” because after the 9/11 attacks 71,000 people allegedly converted to Islam.
Such views were hardly unique at the time. One of Atta’s roommates on Marienstrasse, Abdelghani Mzoudi, said on tape after the attacks that he wished “to die a martyr’s death.” He later got this wish blessed by an imam in the al-Quds mosque, according to a police tape made there………So why close it this week? Most likely, Germany has finally realized that the tactic of keeping it open for observation isn’t working. Foreign Policy Video: Pressekonference med Hamborgs innensenator Christoph Ahlhaus .

JP-journalisternes mentale sikkerhedshegn

Det er en surreel følelse: Nogle af de største problemer i tiden er på én gang umulige at ignorere, men er samtidig fuldstændig ubeskrevne i mainstreammedierne – hvor peger de daglige historier om stenkast i ghettoer, jihadceller, krav om særbehandling, tørklædetrakasserier, livslang beskyttelse af Wilders, Westergaard, Hirsi Ali osv. tilsammen hen? Er det bare forbigående, og hvad i alverden giver anledning til at tro dette? Og hvis det er tegn på varige ændringer, hvor fører det så hen? Kunne rettidig politisk omhu være alarmerende påkrævet? Jeg kan ikke forestille mig noget mere vedkommende, men det er altså helt fraværende spørgsmål i mainstreammedierne.

Mere bizart kan dette fravær næppe illustreres end af Jyllands-Postens daglige reportere, dem der tilskærer Ritzautelegrammer om utilpassede unge eller pr. refleks kolporterer tilsvining af Israel, og aldrig kunne drømme om at vinkle kritisk, mod flokmentaliteten, perspektivere med henblik på fremtiden, eller bare borgerligt. Her kan man nemlig læse hvilke groteske sikkerhedsforanstaltninger der er blevet samme reporteres hverdag, uden at der går en prås op for dem om at de faktisk befinder sig lige midt i en kæmpe, kæmpe historie der har perspektiver for vores alle sammens fremtid.  I stedet er det bare blevet noget taget-for-givet, en følgevirkning af den der Muhammedaffære. Jeg vil aldrig kunne fatte det, og jeg vil heller aldrig betale for perspektivløs metervarebladsmøreri (LFPC).

Terrortruslen mod Morgenavisen Jyllands-Posten er efterhånden bedømt så stor, at avisens hovedkontor er blevet yderligere sikret. […]

Hegnet er etableret på anbefaling af PET, og der forestår også yderligere sikringsarbejder på JP/Politikens bygning på Rådhuspladsen i København, oplyser JPs chefredaktør, Jørn Mikkelsen. […]

Hele hovedsædet i Viby er nu omgivet af et godt 2,50 meter højt og meget iøjnefaldende metalhegn, og de mange hundrede meter hegn er spækket med overvågningskameraer. Bag hegnet er placeret kampesten, der vil kunne standse eventuelle biler, der braser gennem hegnet.

Indkørsel med bil til selve hovedsædet foregår nu gennem en kraftig sluseport, som betyder, at porten bag bilen skal være lukket, inden den næste port kan åbnes.

Journalister og andre medarbejdere går gennem en særlig indgang, hvor kun en person af gangen kan passere efter brug af personlig kode. […] Jyllands-Postens hovedsæde i Viby er nu så sikret med hegn, at det minder om en amerikansk ambassade i en fjendtlig stat. Hegnet er opført på PET’s anbefaling.Kilometerlangt hegn omkring hele avisens store grund. Video: JP’s hovedkvarter hegnet ind.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Menig 442

Posted: 10 august 2010 - 21:50 - Svar

Den hykleriske undvigelsesmanøvre med de larmende kanoner er utrolig morsom.
Her i DK kan øvrigheden også være morsom. Når kanonere holder pause, kan en stor del af vore flygtninge både stå til rådighed for arbejdsmarkedet i DK og samtidig holde langtidsferie, der, hvor kuglerne tidligere fløjtede om deres ører. Begynder kuglerne igen at røre på sig, bliver de ferierende flygtninge kvit og frit fløjet tilbage til DK.
Det er ikke fordi vi gør det af godhed, men fordi det er en stor uudnyttet ressource af arbejdskraft, som vi har behov for at have stående til rådighed for arbejdsmarkedet, indtil de bliver bevilget førtidspension.
Jeg venter på at Norge opfostrer en ny Holberg, der kan beskrive hykleriet. F.eks.svenskerne, som Jeppe der sover i baronens seng og ender på møddingen.
Svenskerne kan kun lave kriminalromaner, hvor skurken er nazist. Når Sverigedemokraterne kommer over spærregrænsen, overtager de skurkerollen i svensk litteratur

Hans L

Posted: 11 august 2010 - 07:30 - Svar

Jeg ved ikke om man stadigt skyder solen op og ned på sixtus på Holmen, men i så fald må dette da virke meget traumatiserende på vores gæster, og skal hvis der foreligger en anmeldelse, naturligvis indstilles. Vi har med fredens religion at gøre og som sådan vil den aggresive skydning virker meget traumatisende og udløse endnu flere fortidspensioner.

Liva

Posted: 11 august 2010 - 12:35 - Svar

Ang. at JP nu skal indhegnes. Er nødsaget til at have ‘rustning’ på. Indhegningen af JP sker samtidig med at danske universiteter, der nu har fået journalistik uddannelser – har fået – bederum installeret og religiøst velsignet mad – og hijab dressede kvindelige undervisere.

Hvorfor skriver MSM ikke mere om de meget specielle arbejdsforhold og den meget specielle form for ytringsfrihed der er for flere og flere journalister og pressefolk I Danmark? Hvorfor?

“Radikal politiker udøver pression mod journalist” (2009)

En politiker meddeler angiveligt “…at han og en gruppe tilhængere er gået i gang med at indsamle private oplysninger om JP’s mangeårige journalist.”

h t t p://jp.dk/indland/aar/politik/article1580449.ece

“Et tv-hold fra TV2/Nyhederne fik for to uger siden smadret ruderne i deres vogn, da stationen lavede et indslag fra Tingbjerg Kirke. En gruppe ophidsede unge konfronterede tv-holdet, da de ikke ville acceptere, at TV2 filmede i Tingbjerg uden deres accept. Afslutningsvis smadrede de unge ruderne i TV2’s vogn. Den hændelse har nu fået Danmarks Radio til at skærpe sikkerheden, når DR’s journalister arbejder i bydelen, således var TV-Avisen’s Anja Westphal ledsaget af en vagt, da hun søndag rapporterede fra Tingbjerg Kirke.” (2009)

h t t p://www.sappho.dk/danmarks-radio-opgraderer-tingbjerg-til-farligt-omra de.htm

“Ved højlys dag og lige foran en café på Nørrebro fik en bil i går fjernet fælge og nummerplader. Begrundelse: Ejeren var journalist. Samtidig har Danmarks Radio nu udstyret deres reportagehold med sikkerhedsvagter, når de er i den uroplagede bydel.” (2008)

h t t p://www.180grader.dk/nyheder/Journalister_er_fredl_se_p_N_rrebro.php

Engelsk mandlig TV-vært røget i unåde hos imamer – og kvinder – efter udtale om kvinder i burka. For tænk hvis en vestlig mand vover at sige noget mindre fordelagtigt om kvinder i burka… (2010)

h t t p://www.bt.dk/kendte/de-har-fraekke-g-strenge-paa-under-burkaen

“En freelance-fotograf fik smadret ruderne i sin bil, ligesom hans grej blev ødelagt.” (2008)

h t t p://www.bt.dk/article/20080402/krimi/80403001/

“Grupper af indvandrerdrenge forsøgte at skabe ballade på Blågårds Plads efter demonstration og smadrede bl.a. JP-fotografs kamera.” (2007)

h t t p://jp.dk/indland/kbh/article1077652.ece

“TV-Avisens chef overvejer om medarbejderne skal udstyres med bodyguards, når de skal arbejde visse steder på Nørrebro”. (2007)

h t t p://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-8196497.html?forside

“Kendt tv-vært overfaldet.” (Nørrebro 2010)

h t t p://www.bt.dk/krimi/kendt-tv-vaert-overfaldet

“En journalist, der gennem længere tid har dækket den megen uro, hærværk og påsatte brande i den berygtede Nordbyen i Slagelse for Sjællandske, er nu selv blevet offer i konflikten.
Hans bil er brændt af natten til lørdag, hvor der på ny var uro, efter politiet havde anholdt en person i boligområdet, skriver Sjællandske i mandagsudgaven.” (2009)

h t t p://www.bt.dk/krimi/kritisk-journalist-fik-braendt-sin-bil-af

Mandlig journalist truet med pistol på Nørrebro.

“Mændene var tydeligvis bange og frygtede, at Berlingske Tidendes journalist var AK81’er. Da journalisten fremviste sit pressekort, undskyldte de flere gange.”Lad være med at gå og kigge dig sådan rundt,” sagde den ene af mændene og pegede på journalistens støvler og dynejakke:
“Og lad være med at gå i sådan noget tøj. Du ligner en fra HA eller noget. Og gå slet ikke sådan rundt i aften.” (2009)

h t t p://www.berlingske.dk/article/20090228/bander/90228016/

“Efter endnu et overgreb på Nørrebro sender Danmarks Radio nu kun journalister til bydelen med egne sikkerhedsvagter. Bøllerne skal ikke bestemme, siger nyhedschefen.” (Det var i 2008)

h t t p://avisen.dk/dr-hyrer-vagter-noerrebro-110208.aspx

To unge med indvandrerbaggrund dømmes med fængselsstraf efter at have slået en dansk ung mand ihjel med kniv.

“Retssalen på Frederiksberg var tætpakket, da 10 af de tiltaltes venner blev irettesat af dommeren for at grine, råbe og være truende i deres adfærd.
“Luderland, lorteret og luder,” råbte de, inden dommeren ikke så anden udvej end at forvise dem fra salen. På vej ud nåede de også at smadre et vindue i retssalens dør, ligesom nogle journalister også fik en trussel med på vejen.
“Du er en luder, og jeg smadrer dig, hvis du skriver noget dårligt”.” (2008)

h t t p://jp.dk/indland/krimi/article1512511.ece

“En fotograf fra Jyllands-Posten blev overfaldet, væltet omkuld og sparket i hovedet, da han onsdag aften befandt sig på Nørrebro.” (2008)

h t t p://www.180grader.dk/nyheder/JP-fotograf_sparket_i_hovedet_p_N_rrebro. php

Uriaspostens ejer er blevet overfaldet i forsøget på at tage billeder til en artikel under demo i Århus i 2010.

Trusler mod danske medier og journalister på facebookside. (2010)

h t t p://ekstrabladet.dk/112/article1385240.ece

Pølletiken siger undskyld for muhammedtegninger. (2010)

h t t p://www.bt.dk/danmark/dagblade-er-imod-politikens-undskyldning

“Forholdende for journalisterne i bydelen har medført, at politiet har skærpet formuleringerne i de operative planer, der udstikker retningslinjerne for journalisters og fotografers sikkerhed i bydelen. Politiets operative planer var tidligere en spørgsmål om at “der skal udvises fleksibilitet og forståelse for pressens arbejdsvilkår … under forudsætning af, at den taktiske indsats ikke forstyrres”. Efter pressens ændrede arbejdsforhold i bydelen er politiets rolle ændret fra at udvise forståelse for pressens arbejde til at have en direkte beskyttende funktion.” (Nørrebro 2008)

h t t p://www.180grader.dk/nyheder/Politiet_skal_beskytte_journalister_p_N_r rebro.php

“TV4-fotograf dödshotad och rånad
BERGSJÖN. En TV4-fotograf dödshotades och tvingades lämna ifrån sig filmmaterial till ett ungdomsgäng vid Komettorget.” (2008)

h t t p://www.gt.se/nyheter/1.1096452/tv4-fotograf-dodshotad-och-ranad

“Hærværk mod Stiftstidende. Ukendte personer har i nattens løb malet et spørgsmål på Fyens Stiftstidendes bygning på Banegårdspladsen i Odense. – Hvor er respeken, stod der på et vindue ud mod Kongens Have. ” (2008)

h t t p://www.fyens.dk/article/942943:Odense–Haervaerk-mod-Stiftstidende

“Festivalen skulle de kommende dage gøre os alle sammen klogere på byens mangfoldighed og forskellige kulturer, men i stedet fik en af vores kameravogne knust en rude af en stor sten. Vores medarbejdere følte sig truet, og politiet måtte komme med fuld udrykning.” (TV2 Lorry på Nørrebro 2010)

h t t p://www.uriasposten.net/?p=15538#comments

“Et tv-hold fra TV 2 | NYHEDERNE fik her til formiddag smadret ruderne i deres vogn ved kirken i Tingbjerg, efter at de var blevet konfronteret af ophidsede unge på knallert. De unge var voldsomt utilfredse med at blive filmet og spurgte flere gange, hvem der havde givet tilladelse til det.” (2009)

h t t p://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-25760267.html?forside

“Den tyske tv-station ZDF har valgt at aflyse et interview med den danske muhammedtegner Kurt Westergaard, oplyser Jyllands-Postens netavis. (…) ZDF er angiveligt under pres fra en eller flere grupperinger.” (2010)

h t t p://politiken.dk/indland/article961740.ece

Dansk avistegner der har tegnet ansigt på religiøs figur forsøgt øksemyrdet i sit hjem af tilvandret mand. (Århus 2009)

Osv.

Skal danske journalister og avistegnere og pressefolk fremover have rustning på – et mobilt hegn – når de skal dække nyheder og/eller give eget syn på tingene der sker i Danmark? Eller hvad har MSM egentlig tænkt sig?

Hans Jensen

Posted: 11 august 2010 - 15:58 - Svar

MSM skal såmænd bare huske på at pennen i det lange løb er stærkere end sværdet. Når en tølper truer med at journalisten skal forsvinde og ikke skrive noget, fyrer man kameraet af i hovedet på ham, sætter billedet på forsiden næste dag, og skriver en artikel ,om mennesker der forsøger at knægte såvel ytringsfrihed som demokrati. Det kræver såmænd kun lidt rygrad, og så naturligvis at man inderst inde ikke er enige med dem.

Bjovulf

Posted: 11 august 2010 - 17:50 - Svar

Fra den muntre afdeling 😀 – “Mekka får verdens største ur”

Dette er jo ligefrem ufrivilligt komisk i 3. potens 😀 Hele projektet lugter langt væk af muslimske mindreværdskomplekser – en dybtliggende følelse af at være totalt betydningsløs og overset –
vel nok ikke helt ubegrundet 😉

Hvis man har læst sin Bernard Lewis “What Went Wrong ?”, så ved man, at det tog MANGE hundrede
år, inden særdeles nyttige opfindelser som fx. uret, kikkerten og trykpressen overhovedet fandt vej til de muslimske lande – og endnu længere inden de blev udbredt i bare nogen nævneværdig grad, i mange områder først så sent som sidste halvdel af det forrige århundrede, andre steder stadigvæk ikke! – , enten fordi man ikke kunne se relevansen af dem eller anså dem for at være vantro frembringelser, der pr. defintion umuligt kunne være noget værd – eller man anså dem endog for at være uislamiske trusler imod den bestående samfundsorden, specielt trykpressen.

Man var altså i de muslimske lande overhovedet ikke med på “perronen”, da toget til oplysningstiden begyndt at rulle – hurtigere og hurtigere – og alligevel har man nu den frækhed at komme og forlange Mekka Mean Time indført, på trods af sin udbredte uvidenhed og tilbageståenhed.

I øvrigt hedder det slet ikke GMT eller “Greenwich Mean Time længere” i OFFICIELLE sammenhænge, men derimod UTC ( Universal Time Coordinated ), hvilket altså igen-igen har undgået muslimernes opmærksomhed. At nulmeridianen – “tilfældigvis” – ligger, hvor den nu gør – altså meget tæt på midten mht.
den geografiske længde, når man tegner jordkloden på et fladt kort på den mest effektive måde (pga. det enorme, sparsomt befolkede Stillehav ), det får heller ikke de muslimske “genier” til at overveje deres
latterlige indvendinger.

Man må da sandelig håbe, at aviser, TV og politikere (!) i den vestlige verden ikke begynder at tage dette seriøst i PK-hedens skamredne navn. Men mon ikke DR i anledning af den forestående ramadan vil rapportere begejstret fra Mekka? Det vil jeg godt tage et væddemål på – måske har denne “nyhed” allerede været i TV-avisen? ( nogen her der ved det? )

http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/376460:Udland–Mekka-faar-ve rdens-stoerste-ur

10. august 2010

Saudi-Arabien indvier et gigantisk bygningsværk i den hellige by, og på toppen tikker verdens største ur. Mekka skal være den nye centrale tidszone.

Verdens muslimer kan i denne uge begynde at sætte deres ur efter en ny standard. [?!?!] I islams helligste by, Mekka, indvier Saudi-Arabien verdens største ur på toppen af en skyskraber, der troner over Den Store Moske.

Projektets fortalere håber, at Mekka i fremtiden vil afløse Greenwich i London som målestok for den såkaldte normaltid ethvert sted på Jorden.

Klokken skal tages i brug i denne uge, der er den første uge i den muslimske fastemåned, ramadanen.

På toppen af det monstrøse bygningsværk er det enorme ur med et tværfang [øh, er det et ord???] på 46 meter. Det er belagt i guld [!!!] og anbragt i 400 meters højde på den centrale bygning, der vil ende med at rage 601 meter i vejret, skriver det saudiske nyhedsbureau SPA.

————————————————————————————————————-

Øh, hvor meget er det nu lige SA & co. betaler i U-landsbistand, altså fraregnet støtte til ballademoskeer, hadimamer og do. litteratur samt diverse muslimske ekstremister og terrorbevægelser?

Hvilke lande var det nu lige, der KUN ville betale til muslimske ofre for den store tsunami-katatstrofen i 2004-2005?

Ole Burde

Posted: 11 august 2010 - 20:20 - Svar

Meget er efterhaanden blevet sagt om “sikkerhedshegn” i alle mulige sammenhaenge . Fra Arizona til Jyllandsposten , fra “Jerntaeppet” til EU’s ikke-eksiterende EXTERNE graensehegn .
Efter i mange aar at have vaeret med til at patruljere Israels graenser mod Libanon og Gaza mener jeg at vaere i en god position til at have en meng om hvad der skal til for at et “sikkerhedshegn” bliver ” umuligt” at passere.
Selv folk som stort set har frigjort sig selv for den plitske korrektheds selektive blokering af ukorekte tankespor ,vil muligvis have svaert ved at indroemme den haarde virkelighed : Ingen graense eller fysisk barriere er nogetsomhelst vaerd uden den politiske vilje til at skyde paa HVEM SOM HELST der proever ulovligt at forcere barrieren ( dvs efter at vare blevet advaret paa en effektiv maade) . Paa den anden side kan man sige at det er praktisk taget umuligt at lukke en graense UDEN en avanceret form for fysisk barriere . Det eneste der virker er derfor KOMBINATIONEN af en fysisk barrierre og den politiske vilje til at give at give soldater ordre til at abne ild mod enhver som proever at forcere barrieren .
Et effektivt sikkerheshegn includerer et mangelaget- advarselssystem , en underjordisk komponenet , en umiddelbar reaktionsstyrke og en regional reserve som er istand til at tage sig af UFORUDSIGELIGE problemer…

Leave a Comment