11
aug
Seneste opdatering: 12/8-10 kl. 0254
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

UNEMPLOYED migrants refusing to return home have flooded a British city with more than 15 squatter camps – including a site in the middle of a busy roundabout.The impact of uncontrolled immigration on the fabric of British life was graphically laid bare yesterday by the sight of the tented communities in Peterborough.Dozens of rough-sleeping Eastern European migrants have set up elaborate camps in nature reserves and parks around the city and some have even taken to squatting in homeowners’ garden sheds.Tents, fires, shacks and shelters have been set up across the city with an immigrant community that now accounts for 64 per cent of local population growth – the fastest in Britain. – Sir Andrew Green, chairman of think-tank MigrationWatch UK, said: “It’s completely unacceptable to have unemployed foreign workers camping out in our cities, even on roundabouts. Many of them are alcoholics and we can’t carry the burden of Europe’s alcohol problems.Free movement of people within the European Union does not mean this. Those concerned must find a job or go home.”BRITAIN’S MIGRANT SQUATTER SHAMBLES

In Sweden, less is more

Rätt snart, den 19 september, väljer Sverige riksdag. Enligt alla opinionsmätningar blir det ohyggligt jämnt. KD faller ur, SD kommer in och blir vågmästare. Detta eller andra tänkbara resultat leder till en ilsken debatt, men för de flesta, vanliga svenskar händer i praktiken ingenting. Sverige är låst och statiskt och Jimmy Åkesson är ingen Hitler även om det finns risk för kravaller i vissa invandrartäta områden – vilket för övrigt är rätt vanligt redan nu.Så: På stället marsch. Troligen – gäsp, gäsp – med Reinfeldt i spetsen. Efter en anständig sorgetid försvinner Sahlin och efterträds av – gäsp, gäsp – Östros.Utanför landets gränser spelar valet ingen som helst roll, oavsett om Åkesson blir vågmästare eller ej. Ulf Nilson i Expressen

Ulf Nilson har givetvis ret, ovenstående har vi også beskrevet nogle gange. Der kommer til at ske lidt mere end sædvanligt, men ikke ret meget. Pressens strikkekoner vil beskrive det med de fede typer, at et parti røg ud og en andet ind, men det er jo deres erhverv at gøre mikrobegivenheder til verdenshistorie. Det er ærgerligt, at en meriteret journalist på 76, ikke skriver rent ud hvad han mener. Hvis ikke nu, hvornår så ? Alderen og ytringsprivillegiet forpligter. Han kan jo ikke skrive det i Expressen, men nutildags er der jo mange andre muligheder. Ville han så skrive ligesom vi og efterhånden mange andre: Demografisk set er løbet kørt for Sverige, freden har allerede været forbi længe, og alle kurver – undtagen temporært den økonomiske – peger den gale vej. I løbet af en generation eller to er nationalstaten Sverige en tom skal, et fælles pas, en fælles mønt, for så vidt som staten overhovedet findes længere. De første større byer er på vippen allerede i dag. DET ville vække lidt opsigt, hvis Nilson beskrev det, ligegyldigt hvor. Han ved det jo godt. Er det ambition nok for en skribent, at være tilfreds med at være død til den tid ? Hvad skal Nilson med Expressen, som han ikke allerede har opnået ? Nilson ved, hvor han kan træffe os. (Mona Sahlins hemliga strategi inför valet: Värva “pålitliga” kändisar som ska hylla partiet i tv.)

Tariq Ramadan taber fyringssag

Tariq Ramadan er iflg. Atlas Shrugs af den franske udenrigsminister Bernard Kouchner blevet betegnet en “crapule intellectuelle”, hvilket giver mening på hver sin måde på hhv. fransk og engelsk (LFPC).

Rotterdam council was within its legal rights when it dismissed academic Tariq Ramadan in August 2009, a court ruled on Wednesday.[…]

The Islamic philosopher lost his job as city integration officer after officials discovered he presented a tv show for a broadcast company financed by Iran. […] Islam academic legally dismissed

Europe’s “Decoy Jews”
by Paul Belien

“Decoy Jew” is a new phrase in the Netherlands. Jews are no longer safe in major Dutch cities such as Amsterdam. Since 1999, Jewish organizations in the Netherlands have been complaining that Jews who walking the Dutch streets wearing skullcaps risk verbal and physical attacks by young Muslims. Being insulted, spat at or attacked are some of the risks associated with being recognizable as a Jew in contemporary Western Europe.

Last week, a television broadcast showed how three Jews with skullcaps, two adolescents and an adult, were harassed within thirty minutes of being out in the streets of Amsterdam. Young Muslims spat at them, mocked them, shouted insults and made Nazi salutes. “Dirty Jew, go back to your own country,” a group of Moroccan youths shouted at a young indigenous Dutch Jew. “It is rather ironic,” the young man commented, adding that if one goes out in a burka one encounters less hostility than if one wears a skullcap.

In an effort to arrest the culprits who terrorize Jews, the Amsterdam authorities have ordered police officers to walk the streets disguised as Jews. The Dutch police already disguise officers as “decoy prostitutes, decoy gays and decoy grannies” to deter muggings and attacks on prostitutes, homosexuals and the elderly. Apparently sending out the decoys has helped reduce street crime. The “decoy Jew” has now been added to the police attributes.

The deployment of “decoy Jews”, however, is being criticized by leftist parties such as the Dutch Greens. Evelien van Roemburg, an Amsterdam counselor of the Green Left Party, says that using a decoy by the police amounts to provoking a crime, which is itself a criminal offence under Dutch law.

Unfortunately, the situation in Amsterdam is not unique. Jews in other Dutch cities also regularly complain about harassment. So do Jews in neighboring countries.

On Monday, the Belgian newspaper De Standaard reported that large numbers of Jews are leaving Antwerp for America, Britain or Israel. Antwerp – nicknamed the “Jerusalem of the North” – is one of the major centers of Jewish culture in the Low Countries. “In London, you are not harassed if you wear a skullcap, but here you are,” a young Antwerp Jew told the paper.

Kleinblatt, a famous Jewish Antwerp bakery, which has been handed down from father to son since 1903, will soon break with that tradition because the baker’s son has emigrated to the U.S. “We no longer feel safe and welcome here,” a young Jew who is leaving for London told De Standaard. “Muslim immigrants blame us for what is happening in Israel.” Another young Jew, who is leaving for New York, says: “New York is a paradise for Jews. Unlike Belgium, non-Jews in America are pro-Israel.”

Ultra-orthodox Jews remain in Antwerp, but the less orthodox are leaving in droves. Even Jacques Wenger, the director of Shomre Hadas, the Jewish community center in Antwerp, is emigrating to Israel. If the current trend continues, he predicts, in fifty years’ time there will be no Jews left in Antwerp except for the ultra-orthodox.

The Jews are often said to be the canary in the coalmine: when the Jews feel compelled to leave, the light of freedom is being extinguished. Something is badly wrong when the police need to deploy “decoy Jews.” Once again, the specter of anti-Semitism is haunting Europe. If the Europeans do not stand with the Jews, they deserve no freedom themselves and cities such as Amsterdam and Antwerp will soon be Islamic cities.

Hudson.org, 24 juni 2010.

Chosen

The toxin of anti-Semitism isn’t a threat only to Jews.

VIDEOES: Christopher Hitchens speaks about anti-Semitism and his own Jewish heritage with The Atlantic’s Jeffrey Goldberg and novelist Martin Amis.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Slyrgraff

Posted: 11 august 2010 - 19:32 - Svar

Det er naturligvis et enkeltstående tilfælde, som ikke har noget med racisme at gøre, men skyldtes arbejdsløshed, Dansk Folkeparti, Gert Wilders, og så videre og videre..

  Magnus A

  Posted: 12 august 2010 - 05:15 - Svar

  Det som kan ge SD något inflytande — egentligen ett s a s normalt inflytande för ett vågmästarparti — är den attityd Åkesson nyss visade i sitt sommartal, där han sa att SD fäller de som söker bilda regering om man inte får inflytande. Det är hårt men konstruktivt av SD att ha tydliga krav och kan nog användas med framgång om man får 5-6 procent… (Gör 4 procent nyval mindre trevligt? Kanske ändå inte!)

  SD kan få möta en minst lika kaxig attityd från Alliansen/Reinfeldt, där de hävdar att de under inga omständigheter samarbetar det allra minsta med SD, men ändå någonstans hoppas att i vissa frågor lägga förslag som attraherar en del SD-riksdagsmän — t ex sänkta skatter och enklare regler i företag. Det uppfattar jag att SD inte nöjer sig med.

  För att SD ska framstå som trovärdiga utåt bör man nog kunna visa att man ihärdigt sökt kontakt med det block som — om nu något block gör det — tänker sig att bilda regering, samt att man givet att man trots försök inte lyckas få till stånd löften om eftergifter/samarbete artikulerar att man hoppas att den diskussion om invandring som är aktuell för var och varannan svensk äntligen ska börja att komma igång i offentligheten samt att man inte räds nyval.

  Allt handlar om att regeringsbildarna mjuknar och ger efter för diskussion med SD.

  (Helt apropå: Finns distinktion mellan “eftergift” och “samarbete”? Samarbete är väl att en “tillsvidare-situation” (process) skapas medan eftergift på krav innebär att de uppfylls med löften som gör att man ger regeringsbildare grönt ljus? För det senare gäller nog att krav och löften är tydligt specificerade och inte går att komma runt! Samarbete (process) är nog en slags seger för SD att uppnå, men knappast om inte vissa distinkta löften uppfylls. )

  Man kanske inte bör låsa sig vid eller yppa krav utåt, till media/allmänhet, för att inte riskera förtroende gentemot det regeringsalternativ man skickar sina krav till? Men SD har väl erfarenheter av sådant här (det har inte jag; jag bara funderar lite intelligent… ), t ex i Karlskrona.

Magnus A

Posted: 12 august 2010 - 03:37 - Svar

Det som kan ge SD något inflytande — egentligen ett s a s normalt inflytande för ett vågmästarparti — är den attityd Åkesson nyss visade i sitt sommartal, där han sa att SD fäller de som söker bilda regering om man inte får inflytande. Det är hårt men konstruktivt av SD att ha tydliga krav och kan nog användas med framgång om man får 5-6 procent… (Gör 4 procent nyval mindre trevligt? Kanske ändå inte!)

SD kan få möta en minst lika kaxig attityd från Alliansen/Reinfeldt, där de hävdar att de under inga omständigheter samarbetar det allra minsta med SD, men ändå någonstans hoppas att i vissa frågor lägga förslag som attraherar en del SD-riksdagsmän — t ex sänkta skatter och enklare regler i företag. Det uppfattar jag att SD inte nöjer sig med.

För att SD ska framstå som trovärdiga utåt bör man nog kunna visa att man ihärdigt sökt kontakt med det block som — om nu något block gör det — tänker sig att bilda regering, samt att man givet att man trots försök inte lyckas få till stånd löften om eftergifter/samarbete artikulerar att man hoppas att den diskussion om invandring som är aktuell för var och varannan svensk äntligen ska börja att komma igång i offentligheten samt att man inte räds nyval.

Allt handlar om att regeringsbildarna mjuknar och ger efter för diskussion med SD.

Man kanske inte bör låsa sig vid eller yppa krav utåt, till media/allmänhet, för att inte riskera förtroende gentemot det regeringsalternativ man skickar sina krav till? Men SD har väl erfarenheter av sådant här (det har inte jag; jag bara funderar lite intelligent… 😉 ), t ex i Karlskrona.

Krigeren

Posted: 12 august 2010 - 20:32 - Svar

Det er vigtigere at bekymre sig om det europæiske folks velbefindende end at bekymre os om jøderne. Jøderne i Europa og USA burde forlængst havde flyttet til Israel.

  LFPC

  Posted: 12 august 2010 - 21:04 - Svar

  Jeg tror ikke du skal regne med at finde ret meget sympati her for den slags vanvid.

  Israel

   Krigeren

   Posted: 12 august 2010 - 23:08 - Svar

   Så Israel og jøderne er vigtigere end de forskellige europæiske folkefærd? Det er et spørgsmål. Jeg har ikke noget imod jøder, men jeg har heller ikke noget sympati over for dem. De kan sejle deres egen sø. Hvis de gerne vil bo i et området omringet af hjernedøde muslimer, så er det deres problem? Hvorfor skal Europæerne blandes ind i det?

    steen

    Posted: 12 august 2010 - 23:50 -

    Lidt historikundskab ville gøre dig godt. Jødernes hjemland var i mange århundreder centreret i det østlige Europa. Det var deres hjem, og kun en diminutiv bevægelse – sionisterne – drømte om at “komme hjem” til Israel. Den store majoritet var hjemme, egne byer, teatre, aviser, gravsteder, synagoger. Det fik nazisterne som bekendt lavet grundigt om på, Hitler så at sige skabte den sionistiske bevægelse næsten fra grunden. Det er ikke for meget, at give nazisterne æren for Israel. Din bemærkning . “Hvis de gerne vil bo i et området omringet af hjernedøde muslimer” vidner kun om din uvidenhed og historieløshed, for nu at sige det pænt. En hel del mente af gode grunde ikke, de havde noget valg efter 1945.

   Krigeren

   Posted: 12 august 2010 - 23:19 - Svar

   Dog er der en ting i Israel som er godt. Min bedste vens søster kunne ikke blive gift med sin kærste i Israel, fordi hun ikke var etnisk jøde. Så de blev gift i Danmark istedet for. Jeg mener helt klart at vi skal havde samme lov i Danmark. Etniske danskere må ikke blive gifte sig ikke etniske danskere, der er helt klart mange ting man kan lære og kopiere fra Israel.

    Krigeren

    Posted: 13 august 2010 - 00:05 -

    Jeg kan ikke se hvor du vil hen med det Steen? Fakta er at Israel er omringet af lande med hjernedøde muslimer. Hvor vil du hen med diaspora fakta? Hvad så om de har boet i både Spanien, Tyskland og områder i østeuropa.

Leave a Comment