19
aug
Seneste opdatering: 20/8-10 kl. 1014
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

(= Kræftjøde). Frådende jødehad i Holland, fra J.Post og film optaget med skjult kamera af AT 5 Amsterdam. Jerusalem Post samler op på sommeren i Holland. Vi har indsat de relevante links:

Today, there is a popular misconception that the Dutch are an easygoing, tolerant, multi-cultured people.In truth, Dutch society has become polarized as a consequence of the massive influx of non-Western immigrants, predominantly Muslim, who have shattered social stability. Muslims currently comprise one million out of a 16 million population, a disproportionate number of whom have police records.Together with indigenous anti- Semites, some radical Muslims have effectively exploited the culture of permissiveness to violently promote their objectives.

However the status of the 30,000 members of the Jewish community, already subjected to increasing anti- Semitic incitement and violence primarily emanating from the Moroccan Muslim community, continued to deteriorate. The leading daily newspaper NRC Handelsblad published an article in June stating that anti- Semitism in areas of Amsterdam has become the norm rather than the exception. It identified areas in Amsterdam in which Jews with skullcaps or distinctive garb cannot walk in the streets without being affronted, spat at or even attacked.In May, an outdoor commemoration ceremony for the last transport of 3,000 Jewish children deported during the Holocaust was disrupted by bikers shrieking “Heil Hitler” during the recitation of Kaddish.

Anti-Semitism also manifests itself in anti-Israel demonstrations where cries of “Hamas Hamas – Jews to the gas”; “Jew cancer”; and “Hitler let one get away!” are frequently heard. Football stadiums have become notorious arenas for anti-Israel and anti-Semitic chants. LAST MONTH, the 280-year-old synagogue in Weesp became the first Jewish house of worship in Europe since the war obliged to cancel Sabbath services after the police had warned congregants of threats of violence.

In a recent letter to members of Parliament, the Jewish community stated that anti-Semitism was rampant, noting that the Jewish community is obliged to provide its own security at schools and all public functions, the costs for which have become unbearable. A few weeks ago a local Jewish TV station (Joodse Omroep) broadcast scenes of anti-Semitic harassment in the streets recorded by a hidden camera which followed a rabbi accompanied by two students. This provided chilling testimony of the intimidation to which Jews are subjected.

HOWEVER, THERE is now a potential for positive change on the political horizon. At the recent polls, contrary to expectations, the Dutch Freedom Party (PVV) headed by Geert Wilders surged from its pre election nine seats to winning 24 out of the 150 seat Dutch parliament.Contrary to defamatory allegations directed against him, Wilders abhors fascism and publicly condemned politicians like France’s Jean-Marie Le Pen, the late Haider and other racists with whom he swears he would never associate. The [Wilders] trial outcome will also be a curtain raiser on what to expect from other European countries in the years ahead. JPost: Anti-Semitism soars in Holland, 18/8/2010. (June 15, 2010 ;EU asked to intervene in Dutch anti-Semitism.)

DR TV-Avisen i Stockholm og Landskrona

Da vi ikke ejer et TV-apparat, takker vi tipperen for dette efter TV målestok udmærkede indslag fra DR i kl.21 nyhederne. Indslaget er fra minut 13;45 – 18:27. Én af de sidste store opinionsmålinger er kommet, og symptomatisk nok er det bloggen Robsten, der leverer den bedste analyse af situationen. Han kender sin historie og sine pappenheimere og har ikke noget i klemme hos nogen partibunden chefredaktør.

DN/Synovate har gjort ytterligare en mätning av väljaropinionen inför det stundande valet. Det är den sista eller näst sista av Synovate förmodligen, innan det mest spännande valet under vår livstid kommer att äga rum. [..]

Jag drar mig för att nämna Anders Isakssons utmärka bok “Den politiska adeln” jag har gjort det så många gånger förr. Men Isaksson studerade politiska skeenden under hela sin livstid och skrev i den nämnda boken hur vårt politiska etablissemang blev en egen samhällsklass som fordom vår adliga klass. En klass med gemensamma intressen och gemensam agenda. Isaksson visade att skillnaderna egentligen inte går mellan de politiska partierna i riksdagen, utan mellan politikerna och folket. .David & Goliath: Huvudmotståndarna i svensk politik.

Associated Press eufemiserer og harmoniserer omtalen af GZ Mosque

Fra APs egen hjemmeside, via Atlas Shrugs. Læs også deres stærkt tendentiøse “fact check”. Jeg har i øvrigt bemærket at adskillige kommentarskrivere på JP blogs er særdeles velorienterede om dette emne, så meget at man kan håbe at det er tegn på fremvæksten af en underskov af græsrodslæsere der selv opsøger vital, aktuel information (LFPC):

[…]  Aug. 19, 2010

Colleagues, Here is some guidance on covering the NYC mosque story, with assists from Chad Roedemeier in the NYC bureau and Terry Hunt in Washington:

1. We should continue to avoid the phrase “ground zero mosque” or “mosque at ground zero” on all platforms. (We’ve very rarely used this wording, except in slugs, though we sometimes see other news sources using the term.) The site of the proposed Islamic center and mosque is not at ground zero, but two blocks away in a busy commercial area. We should continue to say it’s “near” ground zero, or two blocks away.

WE WILL CHANGE OUR SLUG ON THIS STORY LATER TODAY from “BC-Ground Zero Mosque” to “BC-NYC Mosque.”

In short headlines, some ways to refer to the project include:

_ mosque 2 blocks from WTC site

_ Muslim (or Islamic) center near WTC site

_ mosque near ground zero

_ mosque near WTC site

We can refer to the project as a mosque, or as a proposed Islamic center that includes a mosque.[…] AP Standards Center issues staff advisory on covering New York City mosque

Juridificeringen af politikken

Regeringstjänstemannen Henrik Emilsson, 38, jämförde islam med nazism.Nu polisanmäler Sveriges unga muslimer honom för hets mot folkgrupp.”Det har blivit allt mer normaliserat att prata om muslimer på ett negativt sätt. Det försöker vi motarbeta, säger ordföranden Mohammed Kharraki.”. Henrik Emilsson polisanmäls efter muslimuttalande.

Nok er der valgkamp, men dette var blevet HMF anmeldt alligevel. Mikael Jalving taler i P 1 programmet nedenfor om, hvilken pest dette er på vej til at blive, og hvad vi risikerer ved at gøre stadig flere ytringer til genstand for jura – nemlig, vold. Mohammed Kharraki skulle nødigt føre sig frem, han var i foråret særdeles længe om at tilbagekalde en invitation til en af de sædvanlige kvinde-, jøde- og bøssehadende imamer, Hakim Quick. Først da den statslige pengepose var i fare, krøb han til korset, eller hvad han nu kryber til: Dra tillbaka bidragen till Sveriges Unga Muslimer.Desværre faciliterer hele ti svenske ombudmænd krænkede følelser som hos Kharrari.

Schiller, frihed, glæde og EU

af Gorm Strandvang

Friedrich Schiller (1759-1805) skrev ikke blot teaterstykker og digte. Han var en politisk begavelse i særklasse. Den franske revolutionsudbrud i 1789 vakte hans begejstring, hvilket dens ledere i Paris i høj grad påskønnede. Schiller blev derfor  udnævnt til æresborger i den nybagte republik.

Men Schiller indså, at Frankrig var kørt af sporet, da guillotinen begyndte at arbejde på højtryk, og jacobinerne fik en voldshungrende pøbel til at skræmme de Nationalforsamlingsdeputerede, som mente noget andet end Robespierre. I 1793 sagde han nej tak til æresborgerskabet og advarede om de store ulykker, der ventede lige om hjørnet. Revolutionen var en fiasko, og “det franske folk har vist sig at være umodent…” Der kommer snart en mand, som tiltager sig diktatorisk magt, og han vil kaste Europa ud i langvarig krig. Denne forudsigelse viste sig at holde stik. I november 1799 foretog Napoleon Bonaparte* et statskup, og de krige, han skaffede Europa på halsen, sluttede først ved Waterloo

.

Schiller var menneskekender. Hans digt “An die Freude” (“til glæden”) blev verdensberømt, da Beethoven leverede musikken – den Niende Symfoni. Oprindeligt hed digtet “An die Freiheit” (“til friheden”). Men censuren fjernede det frække ord “frihed”, så der kom til at stå “glæde”. “Alle mennesker bliver brødre”, hvor frihed og glæde råder.

Hvor er det nu lige, frihed og glæde kvæles og forbandes – systematisk og dagligt? Hvor er det nu lige, at en mand ikke må “opnå en dejlig kvinde” (“wer ein holdes Weib errungen…)? Hvem er det, der lige netop nu er fuldtidsbeskæftiget med at forbande, forhåne, og forbyde musik, patriotisme, demokrati, poesi, teater, billedkunst, og hvem indoktrinerer børn og unge med et intenst, morderisk had mod den del af menneskeheden, der har “forkert” religion? Hvem knuser frihed og glæde?

Kan disse fjender af frihed og glæde virkelig være samarbejdspartnere for det EU, der påberåber sig Schillers og Beethovens “An die Freude”?

* “Folket tåler at blive lagt i forgyldte lænker” udtalte Napoleon.

Gorm Strandvang.

Snaphanen: Bergman lavede i 1950 filmen “Till Glädje”, også med  Beethovens  Niende som omdrejningspunkt og en kærlighedshistorie i Helsingborgs Symfoniorkester. Kunne man forestille sig “Till Frihet”, selv da lige efter krigen ?


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Skjoldungen

Posted: 20 august 2010 - 00:21 - Svar

Oh Freunde, nicht diese Töne…

  LFPC

  Posted: 20 august 2010 - 01:57 - Svar

  Mon ikke godt man kan betegne Elmgreen-Dragset-stuntet som en gentagelse af tonedebatten for fire-fem år siden? De kommer hjem fra det sofistikerede udland, hvor de har bevæget sig iblandt sofistikerede mennesker med – sjovt nok – samme meninger som dem selv, og disse pæne mennesker bryder sig altså ikke om den usofistikerede tone i Danmark. Sooooooooo 2006.

steen

Posted: 20 august 2010 - 02:36 - Svar

Jeg mener de er flyttet fra Neukölln til London for nylig. En ven, der for nylig bevægede sig i de pludrende akademiske cirkler i London, sagde at de var om muligt endnu mere berøringsangste og virkelighedsbefriede end de svenske. Det måtte jeg tygge jeg lidt på, men det forklarer da bedre hans ubehjælpelige nazikort mod U.M.J.

Det er ikke til at vide om de to kunstere er uvidende, i fornægtelse eller ved bedre, og betragter os andre som provinsielle sat op imod deres verdensmandserfaringer. Det jeg ser Elmgreen skrive, er dybt provinsielt – og så er det dårligt skrevet. Men hvem er for ringe til Københavns Kommune og hvor nemt risikerer man ikke at blive en “kulturpersonlighed” nu om stunder. Man skriver en digtsamling og dør, vupti, så er den der 🙂

Michael Laudahn

Posted: 20 august 2010 - 18:13 - Svar

Det er dybt beklageligt, at indtil nu – så vidt mig bekendt – ikke en eneste jøde har kommenteret om fx Kevin MacDonalds forskningsresultater, hvorefter det er de organiserede diaspora-jøder, der er nr 1-kraften bagved vores indvandrings- og muhammedaniseringsdrama – se

http://en.wikipedia.org/wiki/Kevin_B._MacDonald#On_Jews_and_immigratio n_policies .

Heller ikke ‘gode’ jøder (Anders Gravers?!) tør tage fat i dette emne, synes det.

Så må spørgsmålet være tilladt, om det ikke faktisk var det bedste for alle, hvis jøderne til sidst indsåg at de faktisk ikke er europæere men orientalere (på en vis måde lignende muhammedanerne), og at det burde være det bedste for alle hvis de vendte hjem til det land, de egentlig hører hjemme til (og som de fik efter VK2 netop til dette formål): Israel. For 2/3 af de eksisterende 15 mio jøder har åbenbart endnu ikke fattet det.

  LFPC

  Posted: 21 august 2010 - 03:01 - Svar

  Som jeg skrev til Balder på Uriasposten forleden, så kan jeg ikke tro andet end at disse teorier og ‘forklaringer’ er andet end efterrationalisering af almindelig følelsesmæssig jødehad.

  15 millioner på verdensplan?

  5,3 millioner i Israel, dem trækker vi fra, så det er i omegnen af 10 millioner vi taler om.

  5,3 millioner i USA, ud af en befolkning på 307 millioner. Det er i omegnen af 1,7% af den amerikanske befolkning.

  En stor del af disse må være ganske almindelige amerikanske samfundsborgere der går på arbejde og ikke involverer sig i politik.

  Der er ikke en jødisk ‘umma’ tilsvarende i islam. Der er rigtig mange ‘suicide Jews’, og det er måske i virkeligheden dem du taler om. Der er ikke en stadig voldstrussel mod dem der bryder med jødisk dogmatik (som i sig selv er langt mere splittet end i islam), så der er ikke en samlende kraft der trækker i retning af voldelig, supremacistisk dogmatik. Jøder kan – og gør det – afvige fra den norm der i øvrigt ikke eksisterer. Der er en jødisk talemåde der siger at hvor to jøder mødes, er der tre synspunkter der brydes.

  Og så videre. Den angivelige trussel du mener berettiger til etnisk udrensning af jøder må, så vidt jeg kan se ud fra disse overslag, legitimeres på et forsvindende lille antal skurke som du ser det. Du mener altså dels 1) at neokonservative og globalistiske jøder har en ekstrem magt over det langt større antal ikke-jøder i samme organer, og 2) at jøder der går diametralt på tværs af disse, som David Horowitz, Pamela Geller eller Barry Rubin, skal straffes og deporteres fordi de etnisk/religiøst tilhører samme gruppe som globalisterne?

  Det er langt ude, og det er ikke rationelt, for at sige det pænt.

  Israel

Nils

Posted: 21 august 2010 - 10:36 - Svar

Glæde er det bedste guld.

Budskabet i hyldestsangen til Præsident Rumpenisse af Europa og hans storslåede imperium er, at når bare man er glad, så skal alting nok gå, men oprindeligt handlede sangen om frihed.

En tekst, der har fået nappet nosserne af af censuren synes über-perfekt som symbol for vort nye regime.

  Bjovulf

  Posted: 21 august 2010 - 13:16 - Svar

  Haha, ja – det er synd og skam at bruge denne flotte melodi og sang
  til at hylde det korrupte, nationalstatsnedbrydende Big Brother EU-cirkus 😉

  Hvad med en alternativ, satirisk tekst til denne melodi til at gøre EU-tåberne
  og kulturrelativisterne grundigt til grin!
  De trænger i den grad til at blive hængt ud for hvad de har gjort imod
  os og vore engang så fredelige, sikre og velfungerende samfund.

Michael Laudahn

Posted: 21 august 2010 - 11:24 - Svar

Jeg ser faren at du nu kommer at sige, at jeg prøver at undgå diskussionen. Nej, det gør jeg ikke. Men jeg er nødt til at lave det forholdsvis kort, fordi jeg er aktiv i nyhedsgrupperne i 7 sprog, og det kræver næsten hele dagen. Se fx (dansk)

http://groups.google.com/group/dk.politik/msg/43f41371b7c1a2bf?hl=en

Jeg mener, for at kunne begribe jøde-fænomenet er det nødvendigt at befrie sig fra alle konventioner og gå sin egen vej. At jøderne gennem hele deres diaspora har udløst pogromer, er dig bekendt? Tror du virkelig, det var altid de ufrivillige værtslandes fejl, altså at jøderne ikke havde nogen andel i det?

Naturligsvis kan det ikke være sådan. Jøderne er ikke europæere. De er orientalere, og lignende deres muhammedanske brødre er de styret ved en eksotisk religion, der forhindrer en stor del af dem ved at integrere sig. Som kompensation danner de organisationer som jøderåd, der så i baggrunden laver deres interessepolitik med vores magthavere på bekostning af det ufrivillige værdsland.

Der er også andre, ‘gode’ eller ‘nyttige’, det er vist nok rigtigt. Men er det ikke sådan, at ‘gode’ jøder som Anders Gravers (?!) hér hos os kæmper mod politiken af ‘dårlige’ jøder som Bent Melchior (fremmer af tredjeverdenssituationen og muhammedaniseringen, ligesådan Kevn MacDonald beskriver det – se linken i mit forrige indlæg)? Med andre ord, de slås hér med hinanden på vores bekostning. Men det gør de forskellige muhammedaner-fraktioner også. Vi har altså faktisk en nogenlunde lignende situation som med muhammedanerne (til trods for de også eksisterende forskelle), og alt andet ville også være forunderligt. Ikke sidst kopierer muhammedanerne jøderne, ved deres fremgangsmåde hos os.

Og hvad som angår Kevin MacDonald, så foreslår jeg at du læser HELE wiki-artiklen om ham ( http://en.wikipedia.org/wiki/Kevin_B._MacDonald ), samt følger de kilder der er nævnt nedenfor. Du vil møde et åbent menneske, der simpelthen stilte sig de spørsmål hvert kritisk tænkende menneske må stille sig, i stedet for at blindt forsvare alt jødisk, fordi det kræver de gode skikke (ja, DU menes med det). Og med hans videnskabelige baggrund er han åbenbart egnet til at give svar, der er overbevisende.

Jeg venter fortsat på, at ‘gode’ jøder kommenterer hans udsagn. Men de frygter ham åbenbart som fanden frygter vievandet. Mon det betyder noget?!

Til slut et par anmærkninger til dine udsagn:

‘Almindelig følelsesmæssig jødehad’ kommer ikke af sig selv, det produceres ved jødernes eksotiske adfærd. Man må have ret til at prøve at forstå hvad der foregår, så teorierne om dette er ikke ‘efterrationalisering’.

Mine tal var rundede. Efter alt det jeg har læst om det, eksister der CIRKA 15 mio, hvoraf CIRKA 5 mio (= 1/3) bor i Israel; resten forbliver i den hyggligere hvide verden.

Jo, der er noget som en ‘umma’ blandt de bevidste jøder. Nej, det med selvmord er normalt ikke deres fremgangsmåde. Ja, der er åbenbart mindre samfundspres hos dem, men den eksisterer også dér. Ville ikke dette pres være en forklaring for de ‘gode’ jøders manglende udtalelser om Kevin MacDonalds forskningsresultater?

Ja har ikke sagt at jeg plæderer for ‘etnisk udrensning’ af jøder. Men jeg kunne godt forestille mig en ny politik, der frigør sig fra holocaust (TM) og alt der følger af det. Vi burde behandle jøderne som andre uvelkomne tredjeverdens-indtrængere, for det er de jo faktisk, ikke som ‘fælles-europæere’. Og så burde man prøve at få dem efterhånden til at indse hvor deres rødder egentlig er, med de dertil egnede midler. Med ‘dem’ mener jeg primært den slags, der ikke er rigtig integreret, altså dem der organiserer sig mod os i jøderåd.

Og godt at du selv indser at der faktisk ER en del jøder, der har farlig meget magt, og at der er lidt tvivl at de misbruger den.

  LFPC

  Posted: 21 august 2010 - 17:17 - Svar

  Vi har altså faktisk en nogenlunde lignende situation som med muhammedanerne (til trods for de også eksisterende forskelle), og alt andet ville også være forunderligt“.

  Proportioner, proportioner.

  Dit helt store forklaringsproblem er hvorfor – selv hvis man accepterede dine oplysninger om nedrige hensigter og konspiratorisk adfærd – 15 millioner jøder overhovedet skulle have mulighed for at udgøre et “nogenlunde lignende” problem som 100 gange så mange muslimer på verdensplan.

  Du ignorerer forskelle i situationerne, som at de globalistiske jøder du ser som dem der trækker i trådene, befinder sig et helt andet sted end end muslimer i ghettoer, på overførselsindkomster, og forskellige steder i den tredje verden.

  Du mangler at forklare hvorfor de centralt placerede jøder i Vesten kan udøve nærmest hypnotisk magt over deres omgivelser. Newsflash: Der er også særdeles magtfulde globalistiske ikke-jøder.

  Du mangler at forklare hvordan neokonservatives og andres globalisme hænger sammen med jødedommen. Og herunder det faktum at adskillige jøder står for diametralt modsat politik, som bl. a. dem jeg nævnte. At der findes hardline-politiske jøder vendt imod globalisterne.

  Du mangler også at forklare hvorfor disse mennesker med denne uforklarlige magt ikke formår at skaffe dem noget bedre behandling i medierne. Antisemitisme er stort set ignoreret i MSM, og Israel omtales konsekvent i mistænkeliggørende ordvalg.

  Selv med alle forhold dækket ind, ender du med at skulle retfærdiggøre generalisering om en hel etnisk/religiøs gruppe ud fra nogle på verdensplan meget få individer. Beklager, jeg køber den ikke.

  Eller sagt på en anden måde: Jeg er mere bekymret og vred over at der skal være højt hegn om en jødisk skole, og at jødiske danskere chikaneres på Nørrebro, OG at dette ikke er nogen sag der bliver taget alvorligt af politikere og medier, end det forhold at Arne Melchior, Paul Wolfowitz og Richard Perle også er jøder.

  Uanset at man givetvis kan finde særligt irriterende og sekteriske grupper indenfor jødedommen, vil det aldrig kunne blive et problem der på nogen måde er sammenligneligt med det der udgøres af den hundredfold større religion, og slet ikke noget jeg vil bekymre mig for i lyset af sidstnævnte.

   Michael Laudahn

   Posted: 21 august 2010 - 18:32 - Svar

   Først vil jeg gerne rette en dum fejl fra det 4. afsnit i mit indlæg:

   Der er også andre, ‘gode’ eller ‘nyttige’, det er vist nok rigtigt. Men er det ikke sådan, at ‘gode’ jøder som Anders Gravers (?!) hér hos os kæmper mod politiken af ‘dårlige’ jøder som Bent Melchior (fremmer af tredjeverdenssituationen <<< tredjeverdensINVASIONEN naturligvis.

   Og én ting til, jeg havde glemt: Du havde henvist til Balder. Så burde du også have henvist til http://blog.balder.org/?p=394 :

   ‘Muhamedanerne har antallet, jøderne er velorganiseret: lad os samarbejde mod værtslandets befolkning’

   Men jeg forstår, at det jeg sagde ikke så godt passer i din måde at se tingene på. Og du har ikke engang begyndt at reflektere om den efter at have hørt mine forholdsvis *nye* argumenter (for det du siger er det klassiske ukritiske, filosemitiske – pardon – sludder), kan jeg se, så det er nok ikke meningsfuldt at idag investere meget mere tid i denne tråd. Du burde virkelig have en lejlighed til at læse mine argumenter om flere gange, tugge godt på dem og så synke dem, istedet for bare at kaste dem væk som ‘antisemitisme’, ‘judæofobi’ eller hvad ved jeg.

   Men godt, dine mest ‘egnede’ synspunkter vil jeg lige svare på:

   Proportioner, proportioner osv:

   Jøderne har et forspring på erfaring og organisation på 2 000 år. Det betyder, de klarer lignende opgaver med betydeligt færre mennesker end muhammedanerne. (Og så har de åbenbart ikke det muhammedanske indavl-problem.)

   Jeg ‘ignorerer’ de ting (dvs nævner dem ikke her), som jeg synes ikke betyder så meget som DU mener. Det er rigtigt. Det vil jeg heller ikke ændre. Jeg mener det rækker, hvis vi ændrer vores holdning overfor jøderne som beskrevet og sørger for at få klare forhold på HELE 3V *)-indvandringsområdet. Vi hjælper dem ikke (og skader os) ved at fortsat give dem en preference-behandling – som i øvrigt vi ikke får af dem. Har du været i Israel, bare som besøger (ikke bosiddende)?!

   Du ligesom ‘kræver’ at jeg har en holdning overfor ditten og datten. Eksempel:

   Du mangler at forklare hvordan neokonservatives og andres globalisme hænger sammen med jødedommen. Og herunder det faktum at adskillige jøder står for diametralt modsat politik, som bl. a. dem jeg nævnte. At der findes hardline-politiske jøder vendt imod globalisterne.

   Nej, jeg mangler ikke. Jeg går en anden vej: Jeg vil skelne mellem jøder, der er berede til at *integrere* sig og så virkelig er/bliver danskere (osv) – og de andre, der holder fast ved ældgamle ‘eksotiske’ traditioner, der bestandigt fører dem (og os) i problemer igen. Disse skal gerne retur til Israel, for dér har de det vist nok bedst. Ja, man skal hælpe dem lidt med at udvikle deres tanker videre, for jøderne er faktisk ikke så hyper-intelligente som de gerne tror (bortset fra deres tilbøjelighed til et overmål på selvretfærdighed) – og som de gider at påvirke andre at også de skal tro. På denne måde ville vi komme væk fra kaoset og skabe en slags homogenitet, og det ville løse mange af de problemer af sig selv, som du er beskæftiget med.

   Og med hensyn til dine afsluttende bemærkninger kan jeg kun gentage det, jeg sagde tidligere i et NG-indlæg: Jødiske professorer (eller deres ikke-jødiske trofaste docent-discipler) har *indoktrineret* vores ‘elite’ (som i realitet er nogen slags realitetsfremmede idioter med diplom, det er nok de fleste af os idag enige om). Nu ser denne ‘elite’, at Israel selv ikke følger de regler jøderne lærer til andre, men opfører sig ‘naturligt’. Og nu er de vrede.

   Det er barnsligt, det hele. Vores ‘elite’ er ikke vuksen, ellers ville den selv begribe situationen og ville være i stand til at håndtere den. Og jøderne har ikke karakter nok til at åbent overtage deres ansvar for situationen. De er nok bange for de juridiske krav, dette kunne føre til?!

   Og fordi vores elite ikke optræder som vuksne mennesker, får vi oven i købet lov til at lade os true – uimodsagt! – af én af disse jøder, som citeret hér:

   We possess several hundred atomic warheads and rockets and can launch them at targets in all directions, perhaps even at Rome. Most European capitals are targets for our air force…. We have the capability to take the world down with us. And I can assure you that that will happen before Israel goes under.[4]

   Det er fra

   http://en.wikipedia.org/wiki/Martin_van_Creveld#Views_on_current_affai rs

   Muhammedaner-staterne vil følge med den slags (plus aktion), så snart de føler sig stærke nok.

   Nej, vi ligger nok så langt fra hinanden, at vi burde ikke tale mere om det, det er rent tidsspil. I hvert fald ikke før du har nået at ændre en vis del af din holdning på afgørende måde.

   *) 3V = 3. verden

Thomas Bolding Hansen

Posted: 21 august 2010 - 15:35 - Svar

Hvis der er nogle, som har rigtig meget magt, er det typisk hvide vesterlændinge. Frimurere, VIP-grupper og hele molevitten.

Skal vi aftale en dag, hvor vi allesammen hænger os selv, eller hvad skal vi gøre?

Mette

Posted: 21 august 2010 - 19:07 - Svar

HA, HA, HA! Det må være mindst syv år siden, at jeg sidst stødte ind i Kevin MacDonald. Har I set fotografier af ham?

Nuvel, han blev brugt i en snu propaganda, hvor hans skrifter i kolossale mængder blev smækket ud på et meget læst debatforum i en norsk, konservativ avis, der er kendt for sin begejstring for Quislings overtagelse i sin tid. Bladet er Aftenposten, og jeg var ved at dø af grin. Latterliggørelsen af MacDonald stod han selv for.

Jeg havde en langt ældre fætter og kusine, begge var meget høje, lyshårede og flotte, de var børn af en af min mors halvbrødre, der var gift med min tante Bette. Min fætter havde stålblå øjne, og hvis Hitler havde ønsket en perfekt model til sin “ariske” helt, havde han ikke kunnet finde en bedre end min fætter med den skarptskårne profi og atletiske skikkelsel. Da den danske stat modtog Marienborg som gave af en mæcen, faldt der en bemærkning fra min mor om, at det var tante Bettes onkel. Det tænkte jeg ikke over, men vi undrede os, da min fætter pludselig blev medlem af Fremskridtspartiet, min mor skammede sig vist lidt, for i min familie betragtede vi Glistrup som en galning. Det er kun få år siden, at det gik op for mig, at min fætter og kusine må have være at betragte som jøder, fordi deres mor var det, men den slags var der da ingen, der gik op i hjemme hos os.

Jeg ved godt, at jeg har skrevet om det før, men jeg synes, at det er væsentligt at understrege, at både disse familiemedlemmer og mange skolekammerater, spejderkammerater, kollegaer og forretningsforbindelser, som jeg tilfældigvis har kendt, har været jøder og ærkedanske. Jeg finder det nærmest sygt at betegne dem som ikke-europæere og orientalere, sådan som Michael Laudahn gør det, og jeg synes, at han har al mulig grund til at skamme sig. De har været landsmænd, og ingen skal nogensinde få mig til at ændre mening om den sag.

Du skriver om frimurere, Thomas Bolding Hansen. Jeg kender flere og kan ikke forestille mig, at de har magt udover indflydelsen på deres arbejdsplads. Det er i øvrigt en blandet forsamling, der er frimurere i dag, alt fra bedemænd og ejendomsmæglere til advokater og direktører i internationale firmaer. Men politisk magt tror jeg bestemt ikke de har. I Norge har de et fint socialt netværk i hvert fald nogle steder, har jeg fået fortalt. De tager sig af enker og gamle etc.

Michael Laudahn

Posted: 21 august 2010 - 20:35 - Svar

Steen, venigst ret mit indlæg, jeg ved ikke havd der er sket. DET er det der burde stå der:

———————–

Først vil jeg gerne rette en dum fejl fra det 4. afsnit i mit indlæg:

Der er også andre, ‘gode’ eller ‘nyttige’, det er vist nok rigtigt. Men er det ikke sådan, at ‘gode’ jøder som Anders Gravers (?!) hér hos os kæmper mod politiken af ‘dårlige’ jøder som Bent Melchior (fremmer af tredjeverdenssituationen <<< tredjeverdensINVASIONEN naturligvis.

Og én ting til, jeg havde glemt: Du havde henvist til Balder. Så burde du også have henvist til http://blog.balder.org/?p=394 :

‘Muhamedanerne har antallet, jøderne er velorganiseret: lad os samarbejde mod værtslandets befolkning’

Men jeg forstår, at det jeg sagde ikke så godt passer i din måde at se tingene på. Og du har ikke engang begyndt at reflektere om den efter at have hørt mine forholdsvis *nye* argumenter (for det du siger er det klassiske ukritiske, filosemitiske – pardon – sludder), kan jeg se, så det er nok ikke meningsfuldt at idag investere meget mere tid i denne tråd. Du burde virkelig have en lejlighed til at læse mine argumenter om flere gange, tugge godt på dem og så synke dem, istedet for bare at kaste dem væk som ‘antisemitisme’, ‘judæofobi’ eller hvad ved jeg.

Men godt, dine mest ‘egnede’ synspunkter vil jeg lige svare på:

Proportioner, proportioner osv:

Jøderne har et forspring på erfaring og organisation på 2 000 år. Det betyder, de klarer lignende opgaver med betydeligt færre mennesker end muhammedanerne. (Og så har de åbenbart ikke det muhammedanske indavl-problem.)

Jeg ‘ignorerer’ de ting (dvs nævner dem ikke her), som jeg synes ikke betyder så meget som DU mener. Det er rigtigt. Det vil jeg heller ikke ændre. Jeg mener det rækker, hvis vi ændrer vores holdning overfor jøderne som beskrevet og sørger for at få klare forhold på HELE 3V *)-indvandringsområdet. Vi hjælper dem ikke (og skader os) ved at fortsat give dem en preference-behandling – som i øvrigt vi ikke får af dem. Har du været i Israel, bare som besøger (ikke bosiddende)?!

Du ligesom ‘kræver’ at jeg har en holdning overfor ditten og datten. Eksempel:

Du mangler at forklare hvordan neokonservatives og andres globalisme hænger sammen med jødedommen. Og herunder det faktum at adskillige jøder står for diametralt modsat politik, som bl. a. dem jeg nævnte. At der findes hardline-politiske jøder vendt imod globalisterne.

Nej, jeg mangler ikke. Jeg går en anden vej: Jeg vil skelne mellem jøder, der er berede til at *integrere* sig og så virkelig er/bliver danskere (osv) – og de andre, der holder fast ved ældgamle ‘eksotiske’ traditioner, der bestandigt fører dem (og os) i problemer igen. Disse skal gerne retur til Israel, for dér har de det vist nok bedst. Ja, man skal hælpe dem lidt med at udvikle deres tanker videre, for jøderne er faktisk ikke så hyper-intelligente som de gerne tror (bortset fra deres tilbøjelighed til et overmål på selvretfærdighed) – og som de gider at påvirke andre at også de skal tro. På denne måde ville vi komme væk fra kaoset og skabe en slags homogenitet, og det ville løse mange af de problemer af sig selv, som du er beskæftiget med.

Og med hensyn til dine afsluttende bemærkninger kan jeg kun gentage det, jeg sagde tidligere i et NG-indlæg: Jødiske professorer (eller deres ikke-jødiske trofaste docent-discipler) har *indoktrineret* vores ‘elite’ (som i realitet er nogen slags realitetsfremmede idioter med diplom, det er nok de fleste af os idag enige om). Nu ser denne ‘elite’, at Israel selv ikke følger de regler jøderne lærer til andre, men opfører sig ‘naturligt’. Og nu er de vrede.

Det er barnsligt, det hele. Vores ‘elite’ er ikke vuksen, ellers ville den selv begribe situationen og ville være i stand til at håndtere den. Og jøderne har ikke karakter nok til at åbent overtage deres ansvar for situationen. De er nok bange for de juridiske krav, dette kunne føre til?!

Og fordi vores elite ikke optræder som vuksne mennesker, får vi oven i købet lov til at lade os true – uimodsagt! – af én af disse jøder, som citeret hér:

We possess several hundred atomic warheads and rockets and can launch them at targets in all directions, perhaps even at Rome. Most European capitals are targets for our air force…. We have the capability to take the world down with us. And I can assure you that that will happen before Israel goes under.[4]

Det er fra

http://en.wikipedia.org/wiki/Martin_van_Creveld#Views_on_current_affai rs

Muhammedaner-staterne vil følge med den slags (plus aktion), så snart de føler sig stærke nok.

Nej, vi ligger nok så langt fra hinanden, at vi burde ikke tale mere om det, det er rent tidsspil. I hvert fald ikke før du har nået at ændre en vis del af din holdning på afgørende måde.

*) 3V = 3. verden

Thomas Bolding Hansen

Posted: 21 august 2010 - 22:21 - Svar

Jeg mener heller ikke frimurere har magt, eller ønsker det. Jeg mener blot, at det er en kilde til spekulation og konspirationsteorier, at de eksisterer.

Jeg mener bare generelt, at hvis vi taler organisation og manipulation i forhold til egen interesser. så er vi i vesten svære at slå.

Leave a Comment