2
sep
Seneste opdatering: 2/9-10 kl. 1515
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

“82,9% röstar på sossarna i Örtagården i Rosengård” og resten på Vänsterpartiet. »Jeg tänker på socialbidrag, alla ska ha lika bra välfärd,« siger en interviewet pige. Der må være et betydeligt borgerligt flertal i den oprindelige svenske befolkning, men de borgerlige er ved at erodere deres vælgerunderlag som de høflige og anstændige mennesker, de er. Tiden er med SAP og VP.

I hela Rosengård har 38 procent av invånarna mellan 20-64 år ett arbete. 62 % av de vuxna, arbetsföra invånarna är därmed arbetslösa. I Rosengård lever 21 % av invånarna på socialbidrag (försörjningsstöd). Den totala andelen invånare vars inkomst utgörs av någon form av bidrag är runt 80 % (17 501 invånare av 21 955 är inte förvärvsarbetande).I stadsdelen Herrgården är 85 % av invånarna mellan 20 och 64 år arbetslösa. Totalt arbetar 353 av 4 914 invånare. Därmed utgörs den totala andelen invånare vars inkomst är någon form av bidrag till 93 % av befolkningen

Bad faith at Ground Zero

Why are Germans upset over critic of Islam?

Former politician admits trying to ‘jolt’ Germans over Muslim integration.“Everyone’s against Sarrazin!” was the headline that Bild,Germany’s largest daily newspaper, chose for its Tuesday issue. Deutsche Bundesbank board member Thilo Sarrazin has sharply criticized both German Muslims for failing to embrace integration and Islam for its tendency to lead to terror.

“What did he say that was so sensational? You can look up all the facts. You can see – Germany supposedly loves people who think outside the box. But Germans don’t trust non-conformist opinions. That’s why this witch-hunt is happening,” the well-known German-Jewish journalist Henryk M. Broder said. By BENJAMIN WEINTHAL, JPost – Man kan se presskonferencen her og et interview med Henryk Broder bagefter her.

Farshad Kholghi i Gøteborg


Vi regner med at vores canadiske ven og uploader har del 3 på komfuret. Den kommer her.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Partisan

Posted: 2 september 2010 - 06:41 - Svar

“Jag tänker på socialbidrag” – hohoho… Som sagt: Detta är, som sossen i inslaget påpekar, den nya arbetarklassen. En arbetarklass som alltså inte arbetar. Ett ombesörjt, pliktbefriat proletariat.

“Enligt en PDF från kommunen är 93 procent av befolkningen i Rosengårdsområdet Herrgården försörjda med bidrag. Bara 7 procent tillhör således arbetarklassen.”

http://www.friatider.se/den-nya-arbetarklassen-som-inte-arbetar

Pk

Posted: 2 september 2010 - 08:10 - Svar

For socialdemokraterne i Danmark er det fornuftig arbejdmarkedspolitik,
at f.eks et tyrkisk ægtepar får lidt over 300.000 kr om året,
for at stå til rådighed for arbejdmarkedet.
Og der er tale om ufattelige mange “tyrkiske ægtepar”.
Tænk, hvad vi kunne gøre for de penge til formål f.eks for de ældre….

Elefanten

Posted: 2 september 2010 - 10:53 - Svar

En arbejderklasse, der ikke arbejder! Men vi har vel også en intellektuel klasse, der ikke kan tænke og en klasse af kapitalejere, der er dybt forgældede.
Når man ikke arbejder men lever af frugten af andres arbejde, hører man til den udbyttende klassen. Ifølge Karl Marx.

  Morten - - -

  Posted: 2 september 2010 - 11:32 - Svar

  Natur: Når fugleungen ser forældrefuglens røde næb, åbner den munden. Når forældrefuglen ser fugleungens åbne næb, stopper den ormen ned i det. Det er ren refleks, ligesom ordet “arbejderklasse”, der i sig selv er indholdsløst, men betinger en refleks.

  Helle T. S., jeg er også “arbejderklasse” – hvor skal jeg henvende mig ?

  – – –

  Liva

  Posted: 3 september 2010 - 08:46 - Svar

  Der arbejdes da – bl.a. på at omdanne Sverige til et ikke-vestligt land med ikke-vestlige værdier. Så det at være arbejderklasse i dag har fået helt ny betydning hos en del. En sakral klasse – betalt af det offentlige – er skabt. Venstrefløjens sakrale klasse.

Foxtroll

Posted: 2 september 2010 - 12:42 - Svar

Og hvor mange av de som jobber er et resultat av sosialbidrag?

De som får sosialbidrag må jo kjøpe mat, klær, møbler, få klippet håret og andre varer og tjenester generelt sett. For at de skal få kjøpt dette må noen (få) arbeide i sine nærmiljø butikker. Sådan sirkuleres sosialbidragpengene fra mottagere til de som arbeider i butikkene, o.l.

Sannsynligvis kunne myndighetene tatt hele sosialbidragpotten i Rosengård, kjøpt tilsvarende mengde varer og tjenester for denne summen, og så delt ut varer/tjenester gratis til alle Rosengård innbyggerne. Pengebruken fra storsamfunnet blir omlag den samme, tilgang på varer og tjenester for innbyggerne omlag den samme, men arbeidsløsheten ville nærme seg 100%, fordi de som nu har arbeid deltar stort sett i fordelingen av varer og produksjon av tjenester kun internt for Rosengård.

Men, så er det bedre for menneskets selvfølelse å ha et arbeid, gjøre en innsats, påvirke sin hverdag og kunne ta egne valg, derfor vil ikke denne modellen være ønskelig.

Men det rokker ikke ved mitt postulat at ergo er nesten (en finner alltid noen hederlige unntak) hele Rosengård er et stort sosialklientell-kontor som det kun pumpes penger og ressursbruk inn i.

Tim Pallis

Posted: 2 september 2010 - 13:07 - Svar

Det ser ud til at venstrefløjen i europæisk politik har været gode til langtidsplanlægning. De borgerlige har været lidt for naive i deres selvtilfredshed. Resultatet er blevet importering af et nyt proletariat til erstatning af den gamle arbejderklasse, som blev borgerlige. Nu går det godt for venstrefløjen igen – for det nye proletariat stemmer på dem indtil de er mange nok til at lave deres eget parti. Så får vi Islamisk Folkeparti. Om 50 år er vi enten meget gamle eller meget muslimske som Andrew Gilligan siger i dag. Hvad gør vi så? Mark Steyn siger med skarp ironi: ”Faktisk burde islamkritik være venstrefløjens store sag. Jeg er social konservativ. Når mullaerne tager over, vil jeg lade mit skæg gro, tage et par ekstra koner og bøje nakken. Det er feministerne og bøsserne, det vil gå mest ud over”. Tak for kaffe.

  Liva

  Posted: 2 september 2010 - 18:35 - Svar

  ”Faktisk burde islamkritik være venstrefløjens store sag.” Ja, ja og atter ja. I

Pk

Posted: 2 september 2010 - 13:13 - Svar

Gad vide hvor mange AP Møller firmaer, der kræves for at betale til
arbejdsløse indvandrere, åh undskyld, jeg mener naturligvis arbejdsløse
minoriteter.
Først var der gæstearbejdere.
Så kom invandrerne.
De blev til flygtninge.
Og nu er de ,nærmest forfulgt, minoritet.

Emeritus

Posted: 2 september 2010 - 15:27 - Svar

‘…I stadsdelen Herrgården är 85 % av invånarna mellan 20 och 64 år arbetslösa. Totalt arbetar 353 av 4 914 invånare. Därmed utgörs den totala andelen invånare vars inkomst är någon form av bidrag till 93 % av befolkningen…’

Jan Guillou har en kommentar til forskellen i den politiske debat i Danmark og Sverige. Han mener, at Danmark har Islam på hjernen. Sludder. Vi har efter svensk opfattelse ekstremistiske synspunkter.
Jan digter i det hele taget mere, end han går op i at forholde sig til sit fag som journalist, og han sympatiserer mere med palæstinensere, end han sympatiserer med jøder. Jan er selv yderligtgående og ikke noget sandhedsvidne, men absolut partisk i sagen – også politisk.

Vi har derimod måttet erkende, at fundamentalisme, ekstremisme og tilbøjelighed til vold og terror og revolutionære handlinger er selveste Islams skygge. Vi kan, ved at se på begivenheder både herhjemme og i det store udland, iagttage, at den skygge, Islam kaster overalt, kan minde om en anden skygge, den digteriske skygge, som H.C. Andersen skrev et eventyr om.

Islams skygge i 1400 år vokser eller skrumper ved antallet af tilhængere og karaktéren af den modstand Islam står over for i Verden. At indse dette er ikke at have Islam på hjernen, men måske nok at have skyggen på kornet.

Hvis det er rigtigt, at Islam går forud for nationalitet, vil både Jan Guillou og enhver svensk statistiker uden større ulejlighed og med god sikkerhed kunne regne ud, hvornår muslimer er i flertal i Sverige med den førte indvandrerpolitik.

Når tilhængerne er mange nok, tager Islam, lige som det er sket i andre lande, også i Sverige over i skikkelse af H.C. Andersens skygge (læs eventyret kære svenskere). Den dag, skyggen (læs Islam) tager magten, kan hverken muslim eller svensker gøre fra eller til, for alle har ladet stå til alt for længe inden da.

Man kan så sige, at det gør heller ikke noget i et historisk perspektiv, for minoriteter har man aldrig taget særligt hensyn til. Hvorfor skulle Skyggen dog skylde svenskere eller for den sags skyld sine egne tilhængere noget?

Jan er svensker, og hans land har aldrig været besat. Jan vil ikke tælle. Det vil vi.

Med venlig hilsen

  Liva

  Posted: 2 september 2010 - 18:53 - Svar

  “Danmark har Islam på hjernen.”

  Lidt ret har Jan vel, når der nu holdes ramadanfest på Christiansborg af SF politikere og der skal bygges flere stormoskeer i Danmark – med politikeres hjælp – og vort kød bliver halalslagtet og kvindelige lærerinder og sygeplejersker og læger er begyndt at have islamisk tørklæde på i arbejdstiden og småpiger er begyndt at have hijab på i skoletiden og børn faster etc.

  Bl.a. derfor er det også ganske udmærket at se at der er flere der er utilfredse med at politikere på Christiansborg har fået islam/ramadan på hjernen. Jeg betragter mig ikke som ateist men som vel en slags agnostiker/tvivler – men derfor kan jeg alligevel godt sætte pris på at der er ateister der finder det kvalmende og problematisk at politikere er begyndt at holde religiøse fester på Christiansborg.

  “I går forsøgte Dansk Folkeparti og Kristendemokraterne at stoppe den omstridte ramadanmiddag, som holdes i Christiansborgs restaurant. En middag som markerer afslutningen på muslimernes årlige fastemåned, ramadanen. Nu tilslutter Ateistisk Selskab sig kritikken af ramadanmiddagen..”

  h t t p://jp.dk/indland/indland_politik/article2170870.ece?ref=lokalavisen

Jonny

Posted: 2 september 2010 - 15:49 - Svar

Mona Sahlin, som häromdagen kallade danska politiker för oseriösa och omogna, fortsätter sitt arbete för den svenska demokratin. Den här gången med “röstskola” (rösta=stemme) och värvande av muslimska röster genom att hota med SD:

I dagens tryckta upplaga av Aftonbladet avslöjas att Mona Sahlin raggar röster med hjälp av Sverigedemokraterna. Det visar sig att hon under sitt besök i invandrartäta Örebroförorten Vivalla under gårdagen hotade med att SD kommer in i riksdagen om man inte går och röstar. Hon ska bland annat ha sagt att ”Det finns inget mer skadligt för Sverige än om Sverigedemokraterna kommer in i riksdagen.”. Ren skrämselpropaganda med andra ord. Dessutom anklagas de för valfusk av KD, sedan de delat ut valkuvert med S-valsedlar till invandrarna under en S-ledd ”röstskola”.
h t tp://politisktinkorrekt.info/2010/09/02/sahlin-tar-hjalp-av-sd-for-att -vinna-valet/

  Liva

  Posted: 2 september 2010 - 18:40 - Svar

  “Det finns inget mer skadligt för Sverige än om Sverigedemokraterna kommer in i riksdagen.” – Puha det er ikke godt når en svensk politiker ikke vil have nogle svenskere ind i den svenske rigsdag. Halvmona Sahlin gør det jo selv helt nødvendigt at SD kommer i den svenske rigsdag.

   Bjovulf

   Posted: 2 september 2010 - 22:28 - Svar

   Se upp – Big Sister is watching YOU! 😀

   en.tackfilm2.se/?id=1283389294987ID981

   Dagens tegning i JP – 02 09 2010 😀
   http://jp.dk/opinion/tegning/article2170650.ece?showInfo=image

    Liva

    Posted: 3 september 2010 - 08:28 -

    Ang. tegning i JP. Det er jo netop ikke ‘Emils’ far – eller mor – der lukker ‘Emil’ ind i skuret i dag. Men ellers er det en god tegning at vælge, for SD er i dag virkelig en slags Emil. Måske SD – takket være bl.a. socialdemokraternes hovne sløsen med frihed og vestlige værdier i øvrigt – bliver borgmester – eller mester i egen borg – en dag? 😉

    Bjovulf

    Posted: 3 september 2010 - 08:52 -

    Ja, synes den er spøjs – godt fundet på – men den kræver jo,
    at man kender sin svenske børnelærdom 😉

    I dag ville bogen vel hedde “Debil fra Lønneberg” 😀

Jonny

Posted: 2 september 2010 - 15:58 - Svar

Se också inslaget från SVT:s regionala nyheter för Örebroregionen:
Röstskola eller röstfiske? (Publicerad 2 september 2010)
h t tp://svt.se/2.33831/1.2129715/rostskola_eller_rostfiske

  Jonny

  Posted: 2 september 2010 - 19:58 - Svar

  Läs först följande citat från 8:e kapitlet, 3:e paragrafen i (den svenska) vallagen (2005):
  ”På ett röstmottagningsställe eller i ett utrymme intill detta får det inte förekomma propaganda eller annat som syftar till att påverka eller hindra väljarna i deras val.”

  Titta sedan på inslaget:
  http://svt.se/2.33831/1.2129715/rostskola_eller_rostfiske

  Socialdemokraterna och Mona Sahlin verkar, enligt min uppfattning, göra sig skyldiga till lagbrott!

Johansen

Posted: 2 september 2010 - 21:56 - Svar

Jeg kan ikke komme på, hvem der skrev følgende:

“Hvor tyrken går, dør græsset”

Søren Espersen fulgte op med en kronik for et par år siden i samme ånd:

“Hvor islam går frem, breder ørkenen sig”.

Det er på høje tid, at svenskerne tager skeen i den anden hånd og holder islam stangen.
Jimmie Åkesson fra Sverigedemokraterne synes at have formatet. Vi får se, om han også har den svenske urbefolknings opbakning.

Emeritus

Posted: 2 september 2010 - 21:57 - Svar

Til Liva.
‘…og småpiger er begyndt at have hijab på i skoletiden…’

Når piger i skolealderen får tørklæde/hijab på, er det et klar-signal om, at de både er mandbare og uberørte og klar til at tage på ferie for at blive gift med fætter sin.

Med venlig hilsen

Leave a Comment