9
sep
Seneste opdatering: 9/9-10 kl. 2320
37 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Vores grundholdning i forhold til danskere af anden etnisk herkomst end dansk er, at de i høj grad er med til at berige samfundet og arbejdsmarkedet på handelsområdet, og vi er stolte af, at vi har rigtige mange i vores branche, siger han.Og derfor lyder annoncen umiddelbart som et helt andet signal end det, vi vil sende, siger Thomas Garlov..Flere fagforeninger afviser DF-annonce

Søren Søndergaard har desuden et klart bud på, hvorfor FOA ikke vil bringe annoncen:Jeg tror, det hele handler om, at de er bange for, at en hel del af deres medlemmer er enige med DF. En meningsmåling på Altinget.dk viste jo forleden, at halvdelen af danskerne støtter DF’s krav om stop for ikke-vestlig indvandring, lyder det fra DF’s pressechef.  Annonce helside pdf. ( Pia K. deltager i svensk valgkamp.Pia Kjærsgaards besøg finder sted i Höganäs, hvor Sverigedemokraterne har valgmøde på lørdag.)

“Reaktionær burde være en hædersbetegnelse”

“det var marxisterne der gjorde det til et skældsord” og selvfølgelig er det ikke bare bagstræb at reagere. Når en time føles som en halv, er det god radio. Om St.St. Blicher, om fremtiden, om besættelsestiden Dansk Folkeparti og Folketinget. Krause Kjær og Langballe svinger prima.

Begrebet politisk projekt er noget stærkt afskyeligt. Politiske projekter affødes jo af politiske projektmagere, som tror, at man ad politisk vej kan opfinde tilværelsen forfra eller – som det hedder med et rædselsfult udtryk – gøre verden til et bedre sted at væreJesper Langballe er politiker med en ganske særlig tilgang til politik.- Mit eget liv har været noget helt andet. Det har været en stædig kamp for at bevare noget, som jeg var lige ved at miste. Hvis ikke man har noget at miste, så lever man jo ikke et virkeligt menneskeliv. Og når man har det, så har man virkelig noget at kæmpe for, siger Jesper Langballe, der ser sig selv som både nationalkonservativ og reaktionær.
– Jeg er reaktionær i den betydning, at jeg reagerer. Især hvis jeg er ved at miste noget, som jeg har kært. Derfor har jeg ofte levet et liv i modvind, fordi det at reagere jo netop er at anbringe sig selv i modvind.Jesper Langballe har siddet 10 år i Folketinget for Dansk Folkeparti. Ved næste valg er det slut. Jeg afskyr politiske projekter, Hør udsendelsen her (57:01)

“Patricier-lejlighed med skudkig”

Der er altid en slet skjult skadefryd på nettet, når kuglerne pifter om ørerne på eliten i “innerstaden”, 08 Stockholm City, Nordens mest indvandringsbefriede byområde. Bliver dens sønner og døtre en sjælden gang slået ned eller voldtaget, står empatien stadig på 0.0.grader.

Stämmer, det var på Mbargo Bar, gäst skjuten i benet. Lite kul att det ligger mitt i ett av PK-Stockholms riktiga nav.
Här bor journalisterna som är de mest fanatiska mångkulturförespråkare.

Gangstrarna känner sig så säkra att dom vågar skjuta ner folk i dagsljus mitt bland folk i stan. Dom vet att dom kommer undan. Det ger en ganska klar bild hur maktlösa polisen och hur passiva våra mångfaldsvurmande politiker är. Skrämmande när man tänker efter. Men så fungerar dagens Sverige.

Jag vettefaen, men är det syrianer inblandade här, precis som de som ägde skottlossningscaféet på Östermalm där det sköts häromveckan? Är det några rivaliserande Slöddertäljeklaner som flyttat över sina medeltidstraditioner till den kungliga hufvudstaden? Grattis Sthlm och ffa Södermalm .

Driver du , Jag vill inte göra Sthlm till ett s.k “råghetto” men att MEDIA är kåt i papperskorgar som brinner i Malmö vet man ju. Journalister här i Sthlm vet inte ens vad som händer utanför tullarna. Ett gott exempel är det jag nyss nämnde om du inte har en aning om det. (Mitt framför flera vittnen sköts en man på en uteservering vid Bergsunds strand i Stockholm.)

Av drygt 13 000 journalister i min undersökning bor alltså 1 259 på Södermalm. Det är nio procent av alla. Av svenska folket bor 1,1 procent på Södermalm. 2 522 journalister bor i Stockholms innerstad. Det är 19 procent av alla. 3,1 procent av svenska folket bor i Stockholms innerstad. I hela Stockholms län bor 21 procent av svenska folket och 42 procent av journalisterna. Den svenska journalistkåren är alltså starkt koncentrerad och centrum ligger på Södermalm i Stockholm. Södermalm är en del av innerstaden och hela Stockholms innerstad är populär bland journalisterna.Det är alltså innerstaden som gäller när journalister söker bostad. Tar vi oss utanför tullarna träffar vi färre journalister ju längre vi far med tunnelbanan och bussarna. Här bor journalisterna, En rapport om var journalister bor och vad det kan betyda för rapporteringen från olika områden

GZ: ‘Forsoning’ under trusler

Rettidig omhu kan på forhånd udelukkes, og de vestlige lande kommer til at lære det på den smertelige måde: Alle håndsrækninger til islam er uigenkaldelige. Bliver den kommende stormoské i Århus arnested for samfundsundergravende aktiviteter, vil ordensmagtens eventuelle indgreb foregå under ganske andre betingelser end når man rykker ud for at assistere brandfolk. Allerede nu kan det således konstateres at det islamiske Ground Zero-center, der af bagmændene ellers er udråbt til et forsoningens tempel, er behæftet med mafiøse trusler om korporligheder hvis det forpurres (LFPC).

Fresh off his US taxpayer funded [fund raising] tour of the Middle East, Imam Rauf held command over the mainstream media. He rolled out with his unchallenged oped piece in this morning’s NY Times (“We are proceeding with the community center, Cordoba House”), and followed it up with his not so veiled threats against America on Larry King. Soledad O’Brien did the interview on King’s moribund show. You remember Soledad, she called demagogue racebaiter Reverend Jeremiah Wright’s speech a “homerun.” Rauf was given free run of the joint on the Crescent News Network tonight.

Rauf said more than once that the issue about what to do with the mosque is important for national security. Imam Bridge Builder warns us numerous times that the 15 story Islamic supremacist mega mosque at Ground Zero is now a “national security issue.”

“If we don’t do this right, anger will explode in the Muslim world,” Rauf said. “… If we don’t handle this crisis correctly, it could become something very dangerous indeed.”

This crisis could become much bigger than the Danish Cartoon crisis which resulted in attacks on Danish embassies in various parts of the Muslim world [and hundreds of non-Muslims were slaughtered] […] Ground Zero Supremacist Imam Rauf Threatens America: “anger will explode in the Muslim world,” This crisis …”could become something very dangerous indeed” “Worse than Danish Cartoon Jihad,” GZM is a “national security issue”

“Opløb” i Malmø

Det låter nästan som upplopp? – “Ja, det början nästan likna det.”

En læser kommenterer:

peerpedersen

Det är nogf*n sista utkall och ifall SD inte kommer in av olika orsakar, då finns inte jag och min familj med al sannolikhet i Sverige till nästa val.
2014 är jag ålderpensionär och kan ta min Svenska pension plus den halva danska och flytta till konungariket Danmark med släkten, så enkelt är det och jag tror många andra kommer följa efter mot nya mål i länder där inte satsar så kapitalt på nationellt självmord som Sverige verkar göra idag.Invandrargäng hotade byggare, anlade brand, raketbesköt polisen


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Bjovulf

Posted: 9 september 2010 - 08:29 - Svar

Til kamp for den sande svenskhed

http://www.berlingske.dk/verden/til-kamp-den-sande-svenskhed

Sverigedemokraternas politiske budskaber gør dem uønskede blandt de etablerede partier, men meningsmålingerne placerer dem i Riksdagen. Dansk Folkeparti har været inspirationskilde, siger partisekretær Björn Söder.

Knivskarpe budskaber

Men budskaberne er knivskarpe. Ikke mindst på indvandrerspørgsmål:

»Man skal stille krav til dem, når de kommer, og hvis de ikke viser vilje til at leve i det svenske samfund, er det er problem. Så synes vi, at det er bedre, at de søger til et land, hvor de kan leve, som de vil. Så er de ikke velkomne i Sverige,« lyder det fra Björn Söder. [!!!]

»De« er i høj grad knyttet til begreber som multikulturelt samfund og islamisering, hvor det multikulturelle ifølge Björn Söder står i direkte modsætning til den svenske velfærdsmodel og til det »trygge og lige samfund«, som SD vil skabe, og som han definerer sådan:

»Et sted, hvor man føler fællesskab og har et skattefinansieret velfærdssamfund. At det er skattefinansieret betyder også, at man skal føle fællesskab med hinanden. Et multikulturelt samfund som man har udviklet det svenske til, kan ikke skabe dette fællesskab, og dermed krakelerer velfærdssamfundet,« mener Björn Söder.

….

Pk

Posted: 9 september 2010 - 08:46 - Svar

FN er efter Dansk Folkeparti. Noget med racisme.
Er FN ikke den organisation, hvor gruppen for menneskerettigheder har kardafi, Libyen, som medlem
eller var det formand?

  Liva

  Posted: 9 september 2010 - 17:00 - Svar

  Var det ikke på tide at FN udsættes for et ordentligt retsligt eftersyn – i vestlig regi?

   Mette

   Posted: 9 september 2010 - 18:04 - Svar

   Jo, det sidste FN-udspil mod DF er så langt ude i hampen, at det er vældig svært at tage det seriøst undtagen som et alvorligt sygdomstegn hos afsenderne.

   Det må dreje sig om en slags massepsykose, der lever og ånder på had og mindreværdskomplekser forårsaget af medfødt hudfarve. Det virker stærkt racistisk, synes jeg, og jeg finder heller ikke Kamal Oliver helt normal.

  Peter Andersen

  Posted: 10 september 2010 - 00:08 - Svar

  FN reagerer som sædvanligt på alle de henvendelser de får fra den danske venstrefløj. De danske NGO’ere har folk siddende, som ikke beskæftiger sig med andet end, at sende rapporter afsted, der sviner VKO og danskerne generelt, i håb om, at vi herhjemme vil tage det seriøst og vælge en anden regering. Usmageligt og fuldstændig gennemskueligt! Det værste er, at medierne/Reuter videreformidler det som var det sandfærdigt. Det kan så senere bruges af den samme venstrefløj ( i en evt valgkamp ) til, at sætte os i det sædvanlige “dårlige” lys ude i den store verden. Keine Hexerei!

  Og FN’s menneskerettighedskommision består, for en stor del, af den samme slags kumpaner. Smart strategi. Vi køber den bare ikke mere!

Morten - - -

Posted: 9 september 2010 - 08:47 - Svar

Hvad angår reaktionær, så er det nu lidt pudsigt, at Kurt Westergaard netop bruger ordet om islam. Og da næppe som “hædersbetegnelse”. Glistrup kaldte i øvrigt også ordet racist for en “hædersbetegnelse”, idet han da på fatal vis gik på kompromis med ordets uegentlige betydning.

Det kan man ikke. Man er nødt til at se på ordets værdiladning og baggrunden for den. Foreløbig, synes jeg, står den 1 – 0 til Westergaard over Langballe i korrekt sprogbrug. Også fordi, det ikke er ligegyldigt, hvad man reagerer mod, samt hvordan. Islamister vil således med samme – eller større ret – end Langballe kunne sige, at “reaktionær er en hædersbetegnelse”. Reaktion mod Vestens dekadence og den omsiggribende og “strafværdige” gudsfornægtelse, forstås!

At være reaktionær betyder fortsat at være obstruktiv. Det kan godt være, det er et elendigt ord til at beskrive andre menneskers synspunkter (og det bruges da heldigvis også kun sjældent), men det er også en elendig strategi at tage det på sig. Hvornår er den metode sidst lykkedes ? I firserne oplevede jeg masser af mennesker, der i bitterhed og trods udbrød: “Okay, så siger vi, at jeg er racist, men (…)”. Jeg greb dem altid i kraven og fortalte dem: “Du er ikke racist, og du skal ikke tillade nogen at afskrive dine meninger som racistiske!” For den frustrerede reaktion forsinkede simpelthen, bl. a., den udvikling i debatten, som nu omsider har indfundet sig.

Fremgangsmåden må være at slå fast, at vi hverken er racister, islamofober, eller for den sags skyld reaktionære. Vi vil ikke lade os ekskludere ved hjælp af en simplificerende mærkat med et affærdigende formål. “Se – de indrømmer det selv!” Ing’ ?

– – –

  Morten - - -

  Posted: 9 september 2010 - 08:50 - Svar

  Korrektion: Islamister vil således med samme – eller større ret – end Langballe kunne sige = Islamister vil således med samme – eller større – ret end Langballe kunne sige (…)

  – – –

Hans Jensen

Posted: 9 september 2010 - 13:26 - Svar

Måske er jeg præget af min alder, jeg er lige et par år yngre end en ægte 68’er, men jeg synes ikke regigt om ordet reaktionært, der er noget tilbagestræbende over det.

Jeg kan meget bedre lide ordet “samfundsbevarende”, eller “kulturbærer”, som man mange steder i erhvervslivet kalder ældre medarbejder der er med til at sikre kontinuitet. Jeg har været udkommanderet til flere møder med ordene “Det er ikke lige dit område, men kan du ikke deltage og lige sætte lidt skik på dem?”

Det pudsige er jo at “de anstændige” og “de kulturelle” slet ikke er kulturbærere. Når jeg læser, ser og hører dem, tror jeg slet ikke de ved hvad kultur er. For dem er det vist mest noget om bare at være imod. Hvor meget kulturbærer er der over Carsten Jensen?

  annonym

  Posted: 9 september 2010 - 14:31 - Svar

  Ikke meget.

  Tilgengæld kan man fylde spaltekilometer ud med, hvor racistisk manden er. Det pigment og øjenfacon fikserede segment.

Pk

Posted: 9 september 2010 - 15:15 - Svar

Rauf siger:” If we do not handle this correctly…..”
Hvor har han det der VI fra.
Det løber mig koldt ned af ryggen , når jeg hører det.
I Danmark siges det ofte af Kamal Qureshi fra SF.
Hvor har han det der Vi fra, han er pakistaner og muslim.

Victor

Posted: 9 september 2010 - 16:05 - Svar

Her:

Morgenlandets undergang

af: Hamed Abdel-Samad

Skal man tro Thilo Sarrazin, er Islam stærk og i offensiven. Men det modsatte er tilfældet: Som kultur står Islam kort før sit sammenbrud.

Skal man tro Thilo Sarrazin, er Islam stærk og i offensiven. Den demografiske udvijkling iden islamiske verden og i Europa; den fundamentalistiske Islams blodige overgreb og skingre toner synes at give ham ret.

Men i virkeligheden føler den islamiske verden sig trængt i defensiven og protesterer heftigt mod det, denne verden ser som Vestens agressive magtpolitik og økonomiske styrke. I generationer har en assymetrisk kommunikation og en paranoia på begge sider defineret forholdet mellem øst og vest.

Når det gælder Islam, sådan som den for øjeblikket fremtræder, så kan man, mener jeg, kalde den for alt muligt. Der er blot én ting, den bestemt ikke er: Mægtig.

Tværtimod er den svært syg og befinder sig midt i et kulturelt og samfundsmæssigt tilbagetog. Religionen kan ikke byde ind med konstruktive svar på de spørgsmål, som det 21 århundrede stiller og barrikaderer sig derfor bag raseri og krænkethed.

Den religiøst motiverede vold, den voksende islamisering af det offentlige rum og den krampagtige insisteren på, at islamiske symboler skal være synlige – det er blot nervøse reaktioner på dette tilbagetog.

Islamismens fremmarch er blot en hidsig mobilisering. Den er et klart tegn på en mangel på selvbevidsthed og på handlingsmuligheder. Lidt som et fortvivlet forsøg på at male et hus – lige inden det styrter sammen af sig selv.

Men også et sammenstyrtende hus kan være farligt – ikke bare for dets beboere.

I lande som Iran og Ægypten trives både Islams radikale former – og de unge menneskers forsøg på at frigøre sig fra dem.

Fronterne e hårde og en bitter konfrontation er uundgåelig. Samuel Huntingtons “Kamp mellem kulturerne” er for længst blevet virkelighed. Den finder bare ikke alene sted mellem Islam og Vesten – men også i den islamiske verden, mellem individualisering og konformitetstryk, mellem kontinuitet og innuvation.

En politisk reform eller sågar en reform af Islam ligger dog langt ude i fremtiden, fordi uddannelsessystemerne endnu former eleverne til loyalitet i stedet for til fri tænkning.

Og de såkaldte islam-reformatorer tør heller ikke røre de fundamentale problemer der kommer af kulturen og religionen. Godt nok dukker der tit reformdebatter op; men de bliver aldrig ført til ende. Der er dårligt nok nogen, som spørger sig selv: “Er vores tro muligvis fødselsskadet”? Næsten ingen tør anfægte koranens ufejlbarlighed.

Globalt lever vi i en brydningstid. Men når det drejer sig om Islam, frygter jeg at sammenbruddet kommer før ombruddet. Især i den arabiske verden er både de regionale og de globale perspektiver temmelig truende. En hurtigt voksende fattig og undertrykt befolkning, en tilbagestående uddannelse(sektor), olieressoucer der er på vej til at være udtømte og dramatiske klimaforandringer, som æder store dele af agerlandet op, truer disse landes økonomiske grundlag og skærper de allerede eksisterende regionale og religiøse konflikter.

Det kan betyde, at staten mister indflydelse og bliver erstattet af en privatiseret vold. Borgerkrigene i Afghanistan, Irak, Algeriet, Pakistan, Somalia und i Sudan er kun begyndelsen. Den åndelige og materielle dødsstivhed får mig til at komme med denne prognose: Mange islamiske stater vil falde fra hinanden, Islam som politisk og samfundsmæssig idé, som en kultur, vil gå under. Det er så en nærliggende formodning, at den største folkevandring i verdenshistorien vil kom.

Og så vil vi endnu en gang blive konfronteret med Thilo Sarrazins angst.

På fredag offentliggør forfatteren sin bog „Der Untergang der islamischen Welt. Eine Prognose“, Droemer, 240 S., 18 Euro.

Liva

Posted: 9 september 2010 - 17:21 - Svar

Vedr. at der nu er en religiøs mand i Amerika, der siger at han vil brænde en hellig bog af – så synes jeg at det er ret interessant at se hvad det er for et sprogbrug den amerikanske præsident – angiveligt – bruger, når han offentligt skal tage stilling til den lille mand – med en religiøs bog der måske eller måske ikke går op i flammer. Det kan lyde som trusler, når en præsident siger at han frygter at islamister vil lave ravage hvis der brændes en hellig bog af. Hvem er det egentlig der har islamofobi, hvis man skal ind på det hæslige plastik ord?

I teorien kunne 365 mennesker – hver for sig og i rækkefølge – en dag hver – sige det samme som manden med den hellige bog – det næste år – og den amerikanske præsident – og Fogh – ville blive nødt til at gå i verdenspressen og fortælle om frygten for islamisters handlinger hver dag det næste år. Det er jo latterligt. Præsidenter og NATO chefer bør ikke gå i medierne på den måde som det lige er sket.

tavsen

Posted: 9 september 2010 - 17:46 - Svar

I dag er det socialisterne, der er reaktionære og bagstræberiske. Hvor har de dog forhindret mange positive tiltag. Såsom ren straffeattest hos hjemmehjælpere. Teknisk overvågning af demente personer. At mange senile ældre mennesker dør hvert år ved at forvilde sig, det har absolut ingen betydning for socialisterne. Næ, de flotte principper frem for alt.

Emeritus

Posted: 9 september 2010 - 18:24 - Svar

‘…Begrebet politisk projekt er noget stærkt afskyeligt. Politiske projekter affødes jo af politiske projektmagere, som tror, at man ad politisk vej kan opfinde tilværelsen forfra eller – som det hedder med et rædselsfult udtryk – gøre verden til et bedre sted at være…’

Lad mig fortsætte ad denne tangent:
Politiske projekter har det med at blive for ambitiøse og uhåndterbart gevaldige. Tænk blot på de drømme, de drømte: Alexander d. Store, Cæsar, De tysk-romerske kejsere, Napoleon, Hitler, Stalin og op til det 21. århundredes idealforestilling – Den globale Landsby – hvor vi savner et super-ego til at stå i spidsen for utopien.

Hvad er mon problemet?

Man kan mikroskopere og nøjes med at se på den fejlvurdering, som man fra udlandet har om lille Danmark og danskerne. Hvorfor er vi mon sådan et tillidsfuldt, velfungerende og homogent folk? Fordi vi nærmest må betragtes som en stamme! – forklarer man.
Intet kunne være mere forkert bortset fra det gran af sandhed, man altid må regne med at finde i stumperne af helt forkerte forestillinger.

Stammer er ikke statdannelser. En stamme kan højst udgøre den nucleus, hvorfra en kompleksitet som nationer med tilhørende statsdannelser møjsommeligt over mange århundreder kan udvikle sig. Den slags bakser hele samfundet hele tiden med at stable på benene – høj som lav. Kirker, stormænd, konger, købmænd, håndværkere, bønder, fiskere og hosekræmmere. Det er ikke politiske projekter. Det er samfundet som driver sit spil såvel med den enkelte, som med alle.

På Korsika og i vikingetiden tæt på stammekulturen herskede imidlertid blodhævnen eller vendettaen (lat. vindicta), fordi der mangler en statsdannelse eller en nation i nærheden der er stærk nok til at kunne tage hånd i hanke med den slags.

Om vendetta skriver Encyclopedia Britannica bl.a.: “a continuing state of conflict between two groups within a society (typically kinship groups) characterized by violence, usually killings and counterkillings. It exists in many nonliterate communities in which there is an absence of law or a breakdown of legal procedures and in which attempts to redress a grievance in a way that is acceptable to both parties have failed.”

Lidt af stammekulturen (det lille gran af sandhed) er måske tilbage i os som reminiscens fra en svunden vikingetid og den oprindelige stammekultur: Janteloven, der jo typisk er et gruppefænomén, et ekstremt effektivt gruppedynamiske virkemiddel, når man ønsker at fastholde den enkelte på sin plads i gruppen.

Politiske projekter derimod har i dag frigjort sig fra enhver jordforbindelse. Nu gælder det mindst om at redde hele Verden (til helvede med Kongehuset, Staten og Nationen). – Forståeligt nok, hvis det forholdt sig sådan, at det underliggende tema stammede fra en gryende erkendelse af, at vi bliver nødt til at redde Verden fra os selv. Men sådan forholder det sig overhovedet ikke. Det drejer sig tværtimod om at sikre Væksten i Verden – for os, og væksten redder i hvert fald ikke den Verden, vi kender – fra os selv.

Hvis du derfor vil være sikker på fiasko – bliv en del af et globalt politisk projekt. Fortilfælde er der nok af.

Med venlig hilsen

Emeritus

Posted: 9 september 2010 - 18:26 - Svar

Er jeg mon reaktionær nok?

Med venlig hilsen

JensH

Posted: 9 september 2010 - 19:14 - Svar

Jeg sidder og ser CNN, og det er en nærmest chokerende oplevelse. De har afsat en hel time til at gennemgå alle de “frygtelige konsekevenser” denne koran-afbrænding kan tænkes at have. Studieværtinden Hala Gorani startede med at fortælle os måbende seere, at denne time ikke ville dreje sig om vinkelen fra en ‘sindsyg præst’, men derimod kun ville dreje sig om “frygtelige konsekevenser” af hans handling. De har fuldstændig overtaget islamisternes tankegang om, at uanset hvilken vold denne afbrænding vil afstedkomme, så kan muslimer ikke holdes ansvarlig for den. Det kan kun den vestlige ‘islamofobi’. Lige i øjeblikket sviner de denne præst og hans kirke til, og taler og¨så om den stigende ‘islamofobi’ i USA, (Gorani bruger ordet ‘islamofobi’ som var det den meste naturlige betegnelse i verden). Det er gyseligt at overvære hvordan de Amerikanske medier er næsten værre end de Europæiske når det kommer til dhimmitude-

  Liva

  Posted: 9 september 2010 - 20:10 - Svar

  Og der er ingen, INGEN – hverken Fogh eller amerikanske politikere der taler om – tager stilling til – hvad og hvem der ‘brændes af ‘i koranen – hvad der står i koranen at der skal gøres imod anderledes troende/tænkende mennesker og imod homoseksuelle ditto og mod koran opdragede der ikke indordner sig koranen.

  Victor

  Posted: 9 september 2010 - 20:11 - Svar

  Nå ja – jeg er sgutte specielt forelsket i folk, der brænder bøger…..lige gyldigt hvilke. Faktisk var demonstrationen i København mod Salman Rushdies Sataniske Vers – og Lubna Elahis fremfærd dengang – nok det, som, sammen med Bluitgens skriverier, fik overbevist mig om, at vi havde et problem.

  Men altså – forvent ikke sympati for sådan et stunt herfra.

   LFPC

   Posted: 9 september 2010 - 22:10 - Svar

   Der er en verden til forskel mellem at en privatperson afbrænder sit eget lovligt indkøbte eksemplar af en bog han ikke bryder sig om, og så på vildøjede horder på gaden der ønsker en bog forbudt og forfatteren dræbt.

   Poul Nyrup rev som bekendt Anders Fogh Rasmussens minimalsstatsbog i stykker foran et publikum. Hvor er forskellen? Er iturivning stuerent i forhold til afbrænding? Eller er ultraliberales følelser mindre værd end hysteriske muslimers?

   For et par år siden mugede jeg lidt ud i min egen bogsamling …. hold da kæft, jeg smed dem vistnok væk, ud med affaldet. Den rene nazisme.

   Det er et af de værste udslag af tidens vanvid at proportioner forsvinder fuldstændig i MSM. Det bliver på rekordtid etableret at muslimers følelser er noget ganske særligt, og at saudisk ødelæggelse af Bibeler slet ikke skal omtales. På samme måde forsvinder den åbenlyse kendsgerning at vi taler om en enkelt mand der vil destruere et formentlig lovligt indkøbt og betalt eksemplar af en enkelt bog.

   Uanset hvad man mener om Floridapræstens stunt vil enhver besværgelse og forargelse over den være medvirkende til at fastholde muslimers særligt beskyttede status.

    Morten - - -

    Posted: 9 september 2010 - 22:30 -

    Det utrolige er, at i hele den brogede verden er der tilsyneladende kun een mand, der er kommet i tanke om at foretage sådan en markering.

    Tænk, hvis det i stedet havde været en kunstner, der havde taget koranen som “gidsel” og forlangt alle i Saudiarabien og omegn konfiskerede bibler udleveret til deres retmæssige ejere – eller koranen ville blive tilintetgjort! Det ville have sat magthaverne i et helt andet dilemma, og med garanti have været debatskabende.

    “Frigør Eder for Eders samkvem med september-misdæderne ved at give frit lejde andre menneskers tro – eller den bog I deler med umenneskene, skal blive flammernes bytte …”

    Hva’? Om jeg ikke kender indvendingen? Jo, selvfølgelig gør jeg det: Hvorfor skal det gå ud over alle de muslimer, som ikke har konfiskeret nogen bibler? Sandheden er selvfølgelig, at det skal gå ud over alle dem, som sætter en bog over alle andre menneskers rettigheder – og det gør man netop, hvis man kræver, at en mand skal undlade at destruere en bog, der ikke er ham hellig.

    Men sådan kan man jo ikke svare i 2010.

    – – –

   Liva

   Posted: 10 september 2010 - 12:35 - Svar

   Jeg tror ikke at han gør det.

   Det ulækre er at opleve hvordan vestlige politikere lader sig trække rundt i manegen af koran og sharia – og religion i det hele taget. Ironisk nok var det Fogh der i Danmark sagde at religion skal ud af det offentlige rum – nu bringer han selv i NATO religion ud i netop det offentlige rum ved at tage den religiøse mand alvorligt.

   Var der vestlige ministre og præsidenter og var NATO ude i verdenspressen, da en kunstner sænkede et kors ned i en beholder med urin? Var der nogen løftede pegefingre fra de magtfulde mænd og kvinder, da en mand i Danmark, der kalder sig kunstner, lavede en skulptur af metal – bronche vist – der bestod af et kors hvor der hang en gravid kvinde på? Nej, det var der ikke – og sådan skulle det også være med den religiøse mand der snakker om at få en bog til at forsvinde.

   Vestlige politikere – store som små – kvinder som mænd – lader sig trække i næsen af islam. Så man kan spørge: Er disse politikere politikere for vesterlændinge mere? Er de?

   Det duer bare ikke at religion har særstatus. At religion – særligt islam – har det – også i Vesten – viser den hellige mands stunt meget godt.

  Peter Andersen

  Posted: 10 september 2010 - 00:35 - Svar

  Det er kun muslimernes vrede der lyttes til. Vores vrede er jo bare udtryk for et eller andet irrationelt. Såvidt jeg kan se, kalder præsten i Florida koranen for satans værk. Ergo må manden jo være vred over den. Men det må han ikke være, for han kunne jo gøre muslimerne vrede. Hvor mange gange har de ikke gjort os vrede, uden hele verdens ledere har stået på nakken af hinanden?!

  Selvfølgelig er muslimerne her den svage part. Men de er ikke bare svage, de er ynkelige! For de har kun deres rådne bog og hvad dén indeholder, fortjener sgu ikke, at blive båret på hænder og fødder! Så brænd den endeligt og lad os få gang i den debat, der har ladet vente på sig så længe!

Nils

Posted: 9 september 2010 - 20:16 - Svar

Jeg foreslår et monument på WTC-grunden med en evig flamme, der næres af koraner.

  Bjovulf

  Posted: 10 september 2010 - 08:22 - Svar

  😀

   Liva

   Posted: 10 september 2010 - 12:39 - Svar

   Jeg kan ikke dy mig. Må simpelthen vise et spontant smil. 🙂

    PBr.

    Posted: 10 september 2010 - 13:24 -

    Arrgh, opsætsig hva. Ha ha 🙂 go weekend

  Bjovulf

  Posted: 10 september 2010 - 13:36 - Svar

  Altså IKKE af Kosangas, men derimod af Korangas? 😉

  Er det mon et datterselskab?

Morten - - -

Posted: 9 september 2010 - 21:53 - Svar

UNDERMAGTEN KAN IKKE UDREDIGERE OVERMAGTENS “USYMPATISKE” SYNSPUNKTER. DERFOR DUR KUN LIGESTILLING

Når annonce undertrykkes, skyldes det ikke mindst debatten om svenskerne og deres “beskyttede debat”. Ellers ville man næppe komme i tanke om noget så tåbeligt og umedholdeligt som censur. Et udsagn som

Vores grundholdning i forhold til danskere af anden etnisk herkomst end dansk er, at de i høj grad er med til at berige samfundet og arbejdsmarkedet på handelsområdet, og vi er stolte af, at vi har rigtige mange i vores branche, siger han

lyder jo nærmest som pluralis royalis, når man ved, hvordan det egentlig er fat. Der er noget svensk over det. “Vi” vil beskytte “vores” debatklima er jo en tale om magt. For alle er jo klar over, at det ikke er de svage, der kan beskytte sig mod de stærke, men naturligvis kun omvendt.

Lad os se om censuren holder. Det er ikke svenskernes skyld, at nogen danskere ser deres holdninger – hvis det ikke blot er forfængelige positurer, som jeg inderst inde tror – legitimeret af svensk demokrati-kultur, som nu prises aggressivt og demonstrativt af Politiken. Det er et dansk ansvar, gud bedre det.

– – –

Hans Jensen

Posted: 9 september 2010 - 23:31 - Svar

Da jeg læste koranen første gang, havde jeg mest lyst til at brænde den bagefter, alternativt køre den gennem flishakkeren. Da jeg læste den anden gang, havde jeg mest lyst til at brænde dem der syntes det var en smuk bog, som er sagt af mange danske politikere. De kan umuligt have læst den.
Da jeg havde tænkt lidt over det, så fandt jeg ud af, at hvis jeg gjorde det – altså brugte bogen til at tænde grillen med – efter moden overvejelse og ikke i et øjebliks raseri eller frustration, så var jeg egentlig ikke meget bedre end de råbende horder med rådne tænder og stort uplejet skæg iført lagner og pyjamas, der hærger i de islamiske lande.
Nu har jeg læst den plus tilbehør mange gange, og nu synes jeg egentlig det er et satanisk mesterværk, der i infamitet og kynisk beregning langt overgår hvad eftertidens despoter; Lenin, Stalin, Hitler, PolPot, Mao – vi kender remsen – har kunne svinge sig op til. Jeg tror jeg forstår hvorfor Rushdie kaldte sin bog “De sataniske vers”. Uden at sætte mig selv på en piedestal, så tror jeg aldrig nogen sinde de intellektuelle undermålere i Århus Byråd kommer til at forstå det. Måske når det en dag er for sent.
Når jeg læser den nu, og de nye fathwa der udstedes dagligt, så griner jeg over de tåbeligheder der står. Køb “The Little Green Book, Sayings of the Ayatollah Khomeini, political, philosophical and relihgious”. ISBN 0-553-14032-9. Ingen danske boghandler kan skaffe den, men den er let tilgængelig hos Amazon, for omkring 100 kroner. Her er latttervækkende læsning til mange vinteraftener, og undres såre over hvorfor vi dog tager de mennesker alvorligt, der mener vi skal rette os efter den gang vås.

Og hvorfor helvede stemmer folk på politikere der mener det, og hvad i alverden er der sket med Hillary Clinton? Er hun steget for meget i graderne i Bilderberg?

Det vil føre til et opgør en dag. Så får vi brug for mennesker som Churchill, der sagde at man skal aldrig, aldrig, aldrig nogen sinde give op, og at man heller aldrig skulle vige for trusler om vold. Hver gang man træder et skridt tilbage, så træder fjenden et skridt frem. Man skal være parat til at møde vold med vold, trække den berømte streg i sandet. Det overlader nutidens krystere i diverse styrende råd uden videre til deres børn. Jeg vil håbe historien vil behandle dem efter fortjeneste: Med spot, hån og latterliggørelse. Nutidens Corfitz Ulfeldter.

steen

Posted: 9 september 2010 - 23:47 - Svar

Heinrich Heines berømte citat: “Dort wo man Bücher verbrennt, verbrennt man auch am Ende Menschen” handler interessant nok netop om en Koranafbrænding:

Dieses Zitat Heinrich Heines aus seiner Tragödie Almansor (1821, erschienen 1823) behandelt – entgegen einer weit verbreiteten Annahme – nicht die vier Jahre zuvor durchgeführte Bücherverbrennung während des Wartburgfestes 1817, sondern eine Verbrennung des Korans während der Eroberung des spanischen Granada durch christliche Ritter unter dem inquisitorischen Kardinal Mateo Ximenes de Cisneros 1499/1500 (siehe oben). In Heines Toleranzstück spricht der Moslem Almansor ben Abdullah mit Hassan, der verzweifelt gegen die christliche Besatzung kämpft:
Almansor:
Wir hörten daß der furchtbare Ximenes,
Inmitten auf dem Markte, zu Granada –
Mir starrt die Zung im Munde – den Koran
In eines Scheiterhaufens Flamme warf!
Hassan:
Das war ein Vorspiel nur, dort wo man Bücher
Verbrennt, verbrennt man auch am Ende Menschen.

Bogbrændinger har et kilometerlang tradition og selvom man kan mene, der er forskel på at brænde entelefonbog og et litterært mesterværk, så er selve handlingen idiotisk. Man kan ikke brænde tanker af, og hvem siger det til fre til muslimbrændinger ? Selvføgelig, hvis Islam fortsætter som den er begyndt i Europa, skal man ikke forsværge det, men i så fald er det ikke en brændt Korans skyld.

Aldrig har vel en ukendt, ubetydelig prædikant fået så meget opmærksomhed for så lidt. Hele sagen irriterer mig, for den er ikke andet end en gang medieselvsving der har hevet sk. ledende politikere med sig. En fis i en hornlygte.

Der brænder masser af bøger hver dag, ja i øjeblikket brænder der aviser i min kakkelovn, kun gode aviser, desværre. Man burde hellere tænke på de rå mængder af ofre for muslimsk vold, verden ser hver dag. En bombe her, en bombe der, igår fem lærere i Sydthailand, på godt et årti 100.000 døde i Mindenao osv. osv.

In Koranistan it ´s always “Burn a Christian Day” – but nevermind that? advarsel, barsk video

Emeritus

Posted: 10 september 2010 - 12:10 - Svar

Til Morten.
Gidseltagning uden offer er en original og – teoretisk i hvert fald en både rimelig og helt ublodig tanke. Jeg er i hvert fald ikke stødt på den form for gidseltagning før. Hammurabis lov håndhævet med et nyt og helt anderledes blodløst, værdibaseret og kulturelt-religiøst straffesystem . Uanset partifarve, religiøs overbevisning eller mellemstatslige interesser, er der et vist perspektiv i tanken. En bog for en bog. En kirke for en moské. Eller ti moskéer for en kirke (ud fra tanken om, at der allerede er flere moskéer i Vesten end der er kirker tilbage i den muslimske Verden). Brænder du min bil, brænder jeg din. Dit hjem for mit. Stadig ingen døde. Hvilken ædel kappestrid kan ikke udvikle sig i ønsket om fair forandring og et bedre sted at være for den muslimske Verdens forfulgte mindretal, deres kulturelle arv og måder at manifestere den og egenarten på.

Gidseltagning, bomber, bål og brand er ret dårlig stil og hverken specielt civiliseret eller politisk korrekt. Den slags hører langt mere naturligt hjemme i det civilisatorisk nedsmeltede arabiske og muslimske storrum. Alligevel. Hvad gør man ikke for at fremme den gensidige forståelse. Et godt udgangspunkt har jo altid været at droppe berøringsangsten og møde folk, der hvor de naturligt hører hjemme, på det udviklingstrin, hvor chancerne for en direkte sammenligning og indlæring er størst. Bibel eller Koran. Hvem bliver mest ked af det? Kirke eller moskè. Hvem bliver mest ked af det? Kirke eller moské – hvem har flest? Lad os tælle, før vi begynder, så kan vi med det samme indføre gidseltagning efter forholdstalsmetoden.

Man kan også vende billedet om, så det bliver positivt og sige: I må hjertens gerne bygge en moské her, hvis vi må bygge en kirke der. Hvis jeres moské skal ligge tæt på noget, skal vores også. Hvis nogen af jeres overbevisning skal have lov at dyrke troen og komme uantastet i jeres moské, skal det samme antal af vor tro frit have lov at dyrke deres og komme uantastet i vores kirke, der, hvor vi lagde den.

Hamed Abdel Samad, ven med Henrik Broder er for resten en usædvanlig mand, som er værd at stifte bekendtskab med for Snaphanens læsere. En af hans pointer er, at Islams rædselsfulde måde at manifestere sig på, skyldes, at er ved at falde fra hinanden i mødet med det vidende verdenssamfund. Her er et par links:

http://www.document.no/2010/01/hamed_abdel-samed_de_europeisk.html

Neckla Kerek er også meget interessant:

http://www.welt.de/politik/ausland/article5992349/Kelek-beklagt-fehlen de-Selbstkritik-der-Muslime.html

Wolfgang Benz viser sig pludselig som et skvadderhovede og går helt galt i byen. I følgende link kan man genkende det verbale opslidningsslag i Tyskland, som også kendes herhjemme fra:

http://www.information.dk/227836

Med venlig hilsen

  Morten - - -

  Posted: 10 september 2010 - 21:54 - Svar

  🙂 – Raffinementet er jo også, at det udstilles, at det faktisk som udgangspunkt er bibelen, der i denne sammenhæng er gidslet. Der trues kun med at “dræbe” vores “gidsel”, hvis modparten ikke holder inde med sin massakrer på sine 🙂

  Idéen skal naturligvis være at undersøge, om det virkelig er sandt, at det er religiøse følelser, de fine folk, såsom Erik Clausen, Niels Hausgaard, Mette Winge, Marianne Jelved, m. fl., tager hensyn til, når de bønner op overfor os vantro. Og det er værd at undersøge.

  For det er det naturligvis ikke. Det ved enhver, der ikke er født i går.

  – – –

  P. S. Det vil naturligvis ikke lykkes som bevidstgørelsesstrategi i videre omfang, men kan måske være interessant som spekulation

  Liva

  Posted: 11 september 2010 - 10:20 - Svar

  Jeg tror ikke på den med et slapt islam. Hvis islam er ved at falde sammen i Europa, så gør islam det godt nok magtfuldt og med flere og flere indfriede (sær)krav. Selv vestlige politikere er begyndt at lyde som paven – det er bare ikke kristendom de taler om – men islam.

  Og så til det om at vi skal kunne bygge en kirke i islamiske lande for hver moske der bygges i Europa. Jeg vil meget hellere have færre religiøse bygninger – begge steder. Og mere oplysning og modernitet. Der er mere end 2300 af slagsen – kirker – i Danmark allerede. Og der kommer ikke særlig mange i dem. Og der romantiseres en hel del i mange af de huse. Og der er masser af moskeer i islamiske lande – og se hvad det har ført til i de dele af verden..

   Hans Jensen

   Posted: 11 september 2010 - 13:18 - Svar

   Du har ret Liva, vi har brug for mindre religion, og ikke mere. Alligevel er modellen en moske i vesteuropa for en moske i saudiarabien – og ikke bare ude midt i ørkenen men inde i en by, udmærket.
   Vi burde følge den op med en olie-for-mad model. En tønde olie, for en tønde korn. Vi har fat i den tykke ende, hvis bare de ynkelige mennesker der p.t. er valg til at lede vestens lande, havde et minimum af rygrad. Vi burde fyre omkring 90% af dem ved næste valg.

Leave a Comment