19
sep
Seneste opdatering: 20/9-10 kl. 1815
35 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Man skal prøve at forestille sig fem danske partiledere fra Frank Aaaen til Lene Espersen og statsministeren, stående med den samme BT forside med tonstung symbolik rettet mod Dansk Folkeparti. Nej, vel ?Annoncer fra Danske Partner-Ads:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

 • z

  JA, I KAN.

 • M Larsen

  Wow ! Med sådan en forside er SD da sikker på at komme ind.

 • Børge

  Vi ved alle (burde vide), at vestens og Sveriges velstand er skabt af enere. Derfor er det selvfølgelig udtryk for et inderligt ønske, når man sætter flertallet til at afgøre fremtiden. Hip -hip : Idiotien længe leve! — Og det gør den i Sverige.

 • Det er altid spørgsmålet, shaming virker.

  Der skal nok være en del, der ser denne her forside som så kraftig en provokation, at de stemmer på SD, selv om de ikke vil have gjort det normalt, som en trods mod en formynderisk holdning og en hetz af et demokratisk parti. Spørgsmålet er dog, om det kan stå mål med dem, som faktisk lader sig shame og er bange for at blive betragtet som fremmedfjendske.

 • Matti från Finland

  Jämför

  * Årsinkomst x millioner Peter Forsberg
  * Årsimkomst x millioner Robyn

  med

  * Årsinkomst x tusen genomsnittig svensk offer för blattekriminaltet

  ————

  The world explained

 • JensH

  Wow, den Svenske elite må jo være fuldstændig desperat. Er denne patetiske forside mon udtryk de sidste desperate krampetrækninger inden ‘der untergang’??? Det giver ihvertfald assosiationer i retning af stemningen i ‘førerbunkeren’ i berlin april 1945.

 • Precis. R ä d s l a är dagens ord. Låt oss hoppas på en riktig jävla S k r ä c k i morgon!

 • Tim

  Det är väntat med denna desperata reaktion från politiskt korrekt media men ändå fullständigt absurt. Sverigedemokraternas invandringspolitik har mer gemensamt med regeringspolitiken i Danmark och Norge än vad Sveriges nuvarande extremliberala invandring har. Det finns inga proportioner överhuvudtaget.

  Utländska medier måste tro att SD skulle vara systerparti till NPD i Tyskland eller liknande efter den här onyanserade valbevakningen.

  Pinsamt.

 • Katarina

  “Rösta nej till hatet!?! ” Då kan man ju fråga sig varför man som politiker hatar demokratin så mycket att man vill utesluta ett parti. Är det av rädsla för vad som kan uppdagas när Sd kommer in i riksdagen? Kan bara säga att det f n inte är roligt att vara svensk, älska sitt land och tycka att en viss invandring är ok, men INTE 100.000+/år. Men i Sveriges Riksdag är tydligen allt svart eller vitt. Jag kan bara säga att mitt förakt för de etablerade partierna har nått en nivå där ingen återvändo finns.

  • Tomas

   Instämmer helt sedan ca.20 år tillbaka.

 • Ole Burde

  Hvis SD ikke kommer over spaerregraensen , har Sverrige smidt sin sidste chance vaek for at forblive noget som minder om sverrige, og er dermed koert af sporet ud mod en fremtid hvor naesten alt er muligt , fra borgerkrig til snigende islamisering , fra forholdsvist velfungerende islamisk domineret republik til det totale sammenbrud af alle samfundets servicefunktioner , fra konsensus-islaam til total undertrykkelse.
  Et skaebnesvangert oejeblik i historien…

  • Tillad mig at være lidt optimist for once. Sverige skal nok ud over 20 år frem før det er for sent. Og igen, selv om de modtager mange indvandrere, så afhænger det også af hvilket land de kommer fra.

   Alt over 20.000 muslimer årligt er dog kritisk, men mest under forudsætning af, at det kommer til at fortsætte nogle årtier endnu.

   Hvor meget klogere Sverige er om 20 år? Det kan man så have sin tvivl om, men det forandrede sig hurtigt her fra firserne til 2001. Omvendt var debatten mere åben allerede i firserne her.

 • Axel

  Tænk 20-25 år frem, når den politiske situation i Sverige er en helt, helt anden … dagens nummer af Expressen vil være et samlerobjekt længe inden den tid.

  (Jeg abonnerede selv på JP i 2005, da Bombhead Mo blev trykt for første gang. Nummeret – hele avisen i fejlfri stand – blev gemt, beskyttet af en plasticpose. Da imamernes Hate Tour kom i gang i begyndelsen af 2006, var langt de fleste eksemplarer forlængst smidt ud, og bibliotekerne kunne hurtigt konstatere, at deres egne arkivsæt var væk – tyvstjålet i stor stil.)

  Expressen 2010-09-19 er et historisk dokument. Arkivér det under “Swedish ‘democracy’.’

 • Marius

  Expressens forside: symptomatisk for Sveriges demokratiforståelse
  – at folkevalgte politikere vil fotograferes med den i hånden: priceless!

 • Liva

  Aviser og politikere i Sverige siger nej til svenskere. Det gør at SD er nødvendige.

 • Emeritus

  Højst bemærkelsesværdigt har venstrefløjens ustandselige kredsen om HADET været.

  Det eneste had, jeg kan få øje på er dog venstrefløjens eget had til sig selv, det Sverige og de medborgere, som de foragter – herunder Sverigesdemokraterne.
  Åh, jo, så er der naturligvis indvandrerhadet til jøderne (som venstrefløjen vel deler med dem) og det muslimske fravalg af den svenske samfundsmodel rundt omkring i de mange ghettoer. Der trives hadet mod alt, hvad der er svensk.

  Sverigesdemokraterne derimod nærer intet HAD hverken mod Sverige eller svenskere. Tværtimod. Sverigesdemokraterne er rundet af begge dele og står ved det. Det er en idé, de som svenskere forkaster, hvilket er noget ganske andet end HAD.

  I den strid kommer indvandrerne i klemme. Det er ikke deres skyld, men blandt andet politikeren, den had-fixerade Mona Sahlins.

  Med venlig hilsen

 • monse

  Exorcist: The End. Starring, clockwise : Lars Ohly, Göran Hägglund, Mona Sahlin, Frederik Reinfeldt and Jan Björklund

  Denne fotoparade er den logiske kulmination af de etablerede partiers omfattende valgkamp mod SD, politisk korrekt, arrogant, følelsesladet, moraliserende, dæmoniserende, men med meget få saglige argumenter, hvis nogen overhovedet. Sædvanligvis en god indikator på, at ikke findes nogen saglige argumenter.

 • ylva

  Fy sjutton för dessa löpsedlar!!! Jag har varit inne på både Aftonbladet och Expressen men inte kunnat kommentera. Journalister ska inte arbeta på detta sättet och jag hoppas verkligen att detta inte påverkat några som röstade i dag. Vi har ingen demokrati längre! Det pågår en stor mobbing av SD och jag ber flera ggr. att SD kommer in i riksdagen. Det är slut på svenskfientligheten nu.

 • Slyrgraff

  Det bliver spændende at se om jeg får ret i min forudsigelse,om at SD får 3.99% af stemmerne. Ifølge DDR er der en sidste meningsmåling der viser, at SD ligger under spærregrænsen. Svenskerne ka bare det der!

 • Robin Shadowes

  Måna Muslim verkar vara lika illiterat som hennes importerade valboskap om hon inte ens märker att “bästa löpsedeln någonsin” faktiskt är felstavad.

 • Det var da en dybt provokerende og hadefuld forside.

  Jeg ved nu ikke om den virker mod SD-vælgere. Det mest effektive er at spille på social angst. Aksel Sandemose har formuleret to jantelove, også “Jantes straffelov”, der lyder: Du tror måske ikke vi ved noget om DIG?

  Ud fra den opskrift ville en virksom advarsel være: “Tænk før du vælger din stemme” med et billede af bordet med SD’s valgsedler og en masse vagtsomme øjne i baggrunden.

  Eller hvad med: “Du skal leve fire år med dit valg. Tør du stå frem med det?”

  Der holdes øje med vælgerne, måske ikke alle steder, men i det mindste sporadisk. Det viser følgende tilfælde, hvor valgstyreren hjalp vælgerne, som en ekspedient i en bedre tøjforretning hjælper kunden:

  – Jag såg två etiopiska kvinnor som tog Sverigedemokraternas valsedlar. Då gick jag fram till dem. Det visade sig att de tänkt rösta på Socialdemokraterna.

  Fejlen blev rettet.
  http://www.sydsvenskan.se/val2010/article1241721/Manga-tror-att-Sd-ar- ett-muslimskt-parti.html

  • http://politiken.dk/udland/1063330/svensk-vaelger-til-sin-kaereste-du- skal-ikke-vaelge-den-seddel/
   En ung fyr med udtrådte bukser, lange dreadlocks og et bistert udtryk i ansigtet er med sin kæreste inde og stemme. De tager et par sedler hver især, som de fleste gør det.

   Men han er ikke helt tilfreds med hendes udvalg:

   »Du skal ikke tage deres seddel«, siger han, da han ser ned i hendes hånd.

   »De vil privatisere det hele, den skal du ikke tage«.

   Kæresten trækker lidt på skulderen, men beholder sine udvalgte sedler. Det er ikke lige til at se, hvilke af dem, der irriterer den unge mand.

   »Hvorfor beholder du den?«, tordner han imod hende og skrider imod det tilstødende valglokale. Hun står lidt tilbage, men følger så efter. Med alle sedlerne i hånden.

 • Tomas

  Änltigen börjar svenska folket vakna. Allt för sent tyvärr. Heja SD!

 • Härligt att se att en av flygbladskampanjens alster är fotograferat i detta bildkollage! Våra kampanjarbetare har gjort bra ifrån sig!

 • ylva

  JAAA!!! Det ser ut som de kommer in! Jippie! Jimmie Åkesson är så glad att han har svårt att hålla tårarna inne.

 • Robin Shadowes

  Seiren er vår, seieren er vår, Sd er inne, SEIEREN ER VÅR!!!! :D:D:D

 • Mette
 • Notarien

  Byt bild Nu är det gamla Sverige screwed!

 • Peter Buch

  SD 10.1% i det vestlige Skåne.
  I følge STV.

 • Jens A

  Stakkels Sverige, hvor 30 % af vælgerne stemmer på et parti, hvor formanden ikke mener at Sverige har nogen kultur.

 • Peter Buch
 • Henning

  http://www.val.se/val/val2010/valnatt/R/rike/index.html
  10 % i Sydsverige. Se tabellen lidt længere nede og sorter efter SD.

 • Pingback: Svensk sentimentalitet « Snaphanen()

 • Karl

  Dette skjer i Norge også vi fylles opp av innvandrere som bare lager kriminalitet selger dop og mange prostituerte dette er følgene av EU muslimer spesielt afrikanere og øst europere håper virkelig dere skjerper innvandrings politikken deres i Svergie slik at vi slipper og få så mye dritt som flyter inn i Norge via Svenske Grensa.

 • PFEP

  Ja Steen, jag minns denna Expressenlöpsedel och skal enbart anföra att de politiker där med hånfull attityd stolt står med löpet i hand, i verkligheten är demokratins dödgrävare.