23
sep
Seneste opdatering: 23/9-10 kl. 2346
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Chicagos etniske grænser Se for eksempel New York, kendt og hyldet af enhver forstadskosmopolit.. Se videre på Multikultur = etnisk segregation

“Kultur og antal har betydning”

To skribenter fra de liberale tidsskrifter Axess og Neo, der anses for at tilhøre det yderste acceptable højre, kan ikke bringe sig selv til at sige det indlysende: “Der skal langt færre ikke-vestlige tilvandrere til Sverige hvert år. Familiesammenføringsindustrien må stoppes, om ikke andet så af nationaløkonomiske grunde.” At disse to befinder sig til værdipolitisk til venstre for hvor Ritt Bjerregaard befandt sig for 10 år siden, siger alt om at Sverigedemokraterne kommer til at beholde deres monopol på beskrivelsen af migrationsvirkeligheden i en rum til fremover, samt at himlen er grænsen for hvor store de kan blive. Ænstændigheden er agterudsejlet af virkeligheden så langt, at man kan tvivle på om den nogensinde “hinnar ikap.” Spænder man ben for Sverigedemokraterne med flere ufine midler, kan man såmænd lige så godt sende en en formel invitation på bøttepapir ud til voldparate nazister, fascister og ikke-demokrater med det samme. SD kan også spænde ben for sig selv, det vil være lige ilde for Sverige. Neuding og Lundberg er gode for en dansker at få forstand af, men de skal ikke have utak for at kalde Aftonbladet “infantilt.”

Publicister och samhällsdebattörer: En öppnare samhällsdebatt hade försvårat SD:s väg från extremrörelse till riksdagsparti. De etablerade partierna – och medierna – har misslyckats på två fronter när det gäller att stoppa Sverigedemokraternas frammarsch. Dels har det funnits en ovilja att erkänna de specifika problem som finns med invandringen och det svenska flyktingmottagandet, dels har man inte lyckats formulera varför det är något gott. Sverigedemokraterna har inte de korrekta lösningarna på problemen. Men de ställer frågorna, och har vunnit väljarstöd på att andra har försökt att tiga ihjäl dem. Paulina Neuding, chefredaktör, Neo & Johan Lundberg chefredaktör Axess,”Vi efterlyser en debatt om invandringens problem

Merkel: Tja, vi kapitulerer, og sådan er det altså bare

Chancellor Angela Merkel said that Germans have failed to grasp how Muslim immigration has transformed their country and will have to come to terms with more mosques than churches throughout the countryside, according to the Frankfurter Allgemeine Zeitung daily.

“Our country is going to carry on changing, and integration is also a task for the society taking up the task of dealing with immigrants,” Ms. Merkel told the daily newspaper. “For years we’ve been deceiving ourselves about this. Mosques, for example, are going to be a more prominent part of our cities than they were before.”

Germany, with a population of 4-5million Muslims, has been divided in recent weeks by a debate over remarks by the Bundesbank’s Thilo Sarrazin, who argued Turkish and Arab immigrants were failing to integrate and were swamping Germany with a higher birth rate.

The Chancellor’s remarks represent the first official acknowledgment that Germany, like other European countries, is destined to become a stronghold of Islam. has admitted that the country will some become a stronghold. […] Angela Merkel: GERMANY WILL BECOME ISLAMIC STATE!

Iran: Hundredvis af Bibeler brændt – verden gaber

Udtrykket “perverted Bibles” hentyder formentlig til islamisk dogmatik, hvor det vi her i Vesten kender som Bibelen og Torahen opfattes som onde kætteres (kristne og jøders) forvanskninger af en oprindelig, muslimsk ‘Bibel’ – som bekendt den hvor Ibrahim/Abraham, Musa/Moses og Isa/Jesus var muslimske patriarker og profeter (LFPC).

The Farsi Christian News Network (www.fcnn.com) is reporting that Iranian Government Security Forces have burned hundreds of Bibles. […]

The report said that on Saturday, May 29, 2010, Ati News, a site belonging to Morteza Talaee, the previous head of the security forces and the current member of the Tehran’s city council, “in its usual anti-Christian propaganda” reported that their social-life reporter had disclosed that shipments of so called, “Perverted Torah and Gospels” had entered Iran through its Western borders.

Two days later, on Monday, May 31, 2010, the same report was reiterated by the official anti-crime website of the Pasdaran Army called “Gerdaub” which said that a large shipment of Jewish and Christian Scriptures had entered Iran through the Western Azerbaijan province and, according to security officials of that province, the “occupier forces” that operate in the Western regions of Iraq were responsible for such activities.

FCCN stated that Gerdaub, the official website of the Pasdaran Army [also known as the Iranian Revolutionary Guard Corps (IRCG] continued its report by quoting the security official who had stated: “Some of these books are distributed locally, but most of the books are smuggled and distributed all over the country. In just the last few months, hundreds of such ‘perverted Bibles’ have been seized and burned in the border town of Sardasht.” […] Iranian Government Security Forces Burn Hundreds of Bibles

Denial er en flod i …. Libyen

Rutinemæssig fornægtelse af adfærd der stiller islam i et dårligt lys i kuffars øjne. Et uovervindeligt handicap der altid vil gøre deres da’wa til en kamp opad bakke (LFPC).

A Libyan imam has been jailed in Britain after indecently exposing himself twice in a park – including to a 12-year-old girl.

Abrahim Ghait, who was invited to Britain to celebrate Ramadan, exposed himself to a 28-year-old woman as she made her way home from the gym.

Three days later he repeated the offence in front of a 12-year-old girl – telling her his genitalia was named ‘Lexie’. Ghait is famous in the Muslim world for memorising the Koran by the age of 17. […]

However, the UK Arabic Society says Ghait – famous in the Muslim world for memorising the Koran by the age of 17 – only pleaded guilty because he was under the impression there wouldn’t be a custodial sentence.

Mohamed El Haddad, head of the UK Arabic Society said: ‘There is no way he would have done something like this. Do you think a church leader would harm its community?

‘It was in a park, in the middle of the town, in the middle of the day. ‘It was Ramadan when he was fasting and he is not supposed to even look at women.

‘He is a world-famous imam of a mosque in Libya and has spent 15 years learning the Koran. It is destroying the future of a key person. It is crazy and I just can’t believe it.’ Leading Libyan imam exposed himself to 12-year-old girl in Bristol park

Stasi-Britannien: 250.000 småbørn registreret som ‘racister’

Flere tankevækkende udsagn her der dog ikke helt stemmer overens med mantraet om danskerne som en åben og multikulturel verdens bærme (LFPC).

[…] Munira Mirza, a senior advisor to London Mayor Boris Johnson, said schools were being made to spy on nursery age youngsters by the Race Relations Act 2000.

More than a quarter of a million children have been accused of racism since it became law, she said. Writing in Prospect magazine, she said: ‘The more we seek to measure racism, the more it seems to grow.

‘Teachers are now required to report incidents of racist abuse among children as young as three to local authorities, resulting in a massive increase of cases and reinforcing the perception that we need an army of experts to manage race relations from cradle to grave.

‘Does this heightened awareness of racism help to stamp it out? Quite the opposite. It creates a climate of suspicion and anxiety.’[…]Three-year-olds being labelled bigots by teachers as 250,000 children accused of racism

Vores alternative nationalsang

“I Danmark er jeg født” af H.C. Andersen 1850. Man har skullet trækkes med forskeligge moderne versioner, der har været søvndyssende fodslæbende og bagudlænede, men prøv at høre fantastiske Vocal Line her fra Koldinghus 2003. Man hører at de kommer fra rytmisk acapella på fremaddriften, de forskellige stemmers forskudte intonering og et lille pift af skæve jazzakkorder. Tradition og nutid samtidigt.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Victor

Posted: 23 september 2010 - 09:57 - Svar

Sidder lige og læser, at SD ikke kan besætte sine pladser i mere end 50 kommunalbestyrelser. Hvordan kan det gå til? Nogen her, som forstår det?

  Jonny

  Posted: 23 september 2010 - 20:41 - Svar

  SD har väldigt svårt att få tillräckligt många att ställa upp. Hoppar en representant av, och det inte finns någon ersättare på vallistan, får platsen också stå tom.

  Enligt svensk lag får ett parti inte i efterhand utse kandidater, utan endast de personer vars namn fanns på valsedeln vid valet kan representera partiet.

  Ett exempel på en kandidat som redan hoppat av:

  “Beslutet att gå med i SD var inte helt genomtänkt, tillstår han nu.
  – Jag har fått ett väldigt dåligt bemötande. En socialdemokrat ville inte ta mig i handen och sa att det är risk att man får smutsiga händer, säger han.”
  http://robsten.blogspot.com/2010/09/perspektiv-pa-avhoppet-i-gallivare .html

Gunnar Biering

Posted: 23 september 2010 - 10:28 - Svar

A propos demografi, så har Berlingske en kronik i dag om emnet af professor P. Chr. Matthiesen. Jeg har før nævnt ham, han er en fremragende, helt saglig og nøgtern videnskabsmand, som har talt om disse emner i 30 år, og i de første 20 blev hans forudsigelser ignoreret af de “ansvarlige”. Enten a la Mimi Jacobsen – “der kommer slet ikke ret mange” – Ritt Bjerregård – “antallet betyder ikke noget” – eller Bjørn Elmquist – “de bliver automatisk til danskere”. Eller sågar Uffe Ellemann: “nu stammer jeg jo selv fra indvandrere, så…” underforstået: Så indvandring er jo en fantastisk gevinst for dette latterlige lille land!
Sikken en kongerække!

steen

Posted: 23 september 2010 - 10:56 - Svar

@Gunnar Biering: Tak f. tip

Poul Chr. Matthiessen: Valgkampen er ved grave skyttegrave i debatten om det danske velfærdssamfunds fremtid. Hvad skal man holde øje med, og hvad er de grundlæggende problemer, der skal løses? To helt afgørende emner er, hvor meget indvandrere fra ikke-vestlige lande koster velfærdssamfundet, og hvor meget de arbejder – og så en fremtid, hvor hver tredje dansker er over 60.

http://www.berlingske.dk/kronikker/velfaerdssamfundets-udfordringer

Emeritus

Posted: 23 september 2010 - 11:31 - Svar

Ja, I Danmark er jeg født… og …derfra min verden går. Det er ubetaleligt vigtigt for enhver at vide, hvorfra ens verden går – ellers går den let til grunde, og man har intet sted, hvortil man kan læne sit hoved.

Og så har to personer, Jelved og Vesselbo sendt prøveballoner op i frustration over, at nogen stadig kan huske, hvorfra vor verden går og prøver at holde fast i denne verden.

Jelved og Vesselbo angriber henholdsvis Birthe Rønn-Hornbech og DF.’ Birthe er en nikkedukke for DF, og indvandrere vågner hver morgen op og kan høre og læse, at de er et problem.’ – Valgkamp. Intet andet. Vrøvl og latin. Indvandrere er lige så lidt i tvivl om, hvorhen kritikken rettes, som vi andre er.

De personer, kritikken går på, har aldrig forladt hjemlandets kaotiske samfund. De er her på skrømt. De vågner aldrig op til vor daglige kritik. Tværtimod. De har parabolerne stift rettet mod Mekka og Medina og Allah og Muhamed. De skyr danske medier undtagen som ofre og brandstiftere og hylder terrorister, hver gang nogen vil slå ihjel.

De indvandrere, kritikken går på findes hovedsageligt i ghettoerne, og de findes helt specifikt som ringe i vandet.
De dumme og kriminelle, som med sten og ild i hænderne render rundt og gør bebyggelserne usikre og beboerne bange er kanonføden.

‘Dem er der få af’, siger myndighederne med alle underdrivelsers moder. For på ingen tid er de få via mobiltelefon blevet til 200. Bag dem breder usynlige ringe sig fra Forældre og fætre og kusiner og onkler og tanter og fjernere slægtninge til (for de få) endnu fjernere moskéer og imamer til Hisb-ut-Tahrir og andre muslimske organisationer, og derfra endnu videre til andre europæiske lande til Mellemøsten og lige ind i hjertet af Hizbollah, Fatah og Hamas, Det muslimske Broderskab og Al Qaida.

I gamle dage kaldte vi en sådan sammenhæng for ærtehalm.

Et mene tekel ufarsin hentet fra Hisb ut Tahrirs hjemmeside:

‘Definition af Hizb ut-Tahrir
Grundlagt 1372 e.H.- 1953 e.Kr.

Hizb ut-Tahrir er et politisk parti, hvis ideologi er Islam. Politik er partiets arbejde, og Islam er dets ideologi. Partiet arbejder iblandt og med den islamiske ummah (nation) med det formål at få ummah til at tage Islam til sig som sin sag, samt at lede denne til at reetablere Khilafah-staten (kalifatet) og styret med Allahs åbenbarede lov, så de vender tilbage til eksistens…’

Med venlig hilsen

Emeritus

Posted: 23 september 2010 - 13:44 - Svar

Jeg ser i bakspejlet, at min foranstående kommentar retteligt hører hjemme under: ‘Tiltalen mod Nekshot frafaldes’

Med venlig hilsen.

HLH

Posted: 23 september 2010 - 13:55 - Svar

Hej,

Er der nogen der venligst kan fortælle mig, hvor jeg kan finde orginal teksten til denne udtalelse fra Merkel.

Det er den mest skræmmende udtalelse jeg har set fra en vestlig statsleder, og jeg vil gerne have verificeret at udtalelsen er sand.

Nedenstående tekst er uddrag fra Gates of Vienna

Angela Merkel: Germany Will Become Islamic State

Chancellor Angela Merkel said that Germans have failed to grasp how Muslim immigration has transformed their country and will have to come to terms with more mosques than churches throughout the countryside, according to the Frankfurter Allgemeine Zeitung daily.

“Our country is going to carry on changing, and integration is also a task for the society taking up the task of dealing with immigrants,” Ms. Merkel told the daily newspaper. “For years we’ve been deceiving ourselves about this. Mosques, for example, are going to be a more prominent part of our cities than they were before.”

Germany, with a population of 4-5million Muslims, has been divided in recent weeks by a debate over remarks by the Bundesbank’s Thilo Sarrazin, who argued Turkish and Arab immigrants were failing to integrate and were swamping Germany with a higher birth rate.

The Chancellor’s remarks represent the first official acknowledgment that Germany, like other European countries, is destined to become a stronghold of Islam. She has admitted that the country will some become a stronghold.

……….

   Jonny

   Posted: 23 september 2010 - 21:44 - Svar

   Frau Bundeskanzlerin är ein bisschen debil…

   IM Erika: “Unser Land wird sich weiter verändern, und Integration ist auch eine Aufgabe für die Gesellschaft, die die Einwanderer aufnimmt. Wir haben uns über viele Jahre darüber Illusionen gemacht. Moscheen etwa werden stärker als früher ein Teil unseres Stadtbildes sein.”

   – Wie genau kennen Sie das Menschenbild Sarrazins? Haben Sie sein Buch gelesen?
   IM Erika: “Nein, die Vorabpublikationen sind vollkommen ausreichend und überaus aussagekräftig, um These, Kern und Intention seiner Argumentation zu erfassen. Ich habe die Verantwortung als Bundeskanzlerin, an einer Gesellschaft mitzuarbeiten, in der jeder Mensch durch Bildung eine Chance bekommen kann, für sein eigenes Glück und zum Wohle unseres Landes.”

    HLH

    Posted: 24 september 2010 - 10:38 -

    Tak johnny …

    Hvis Merkels udtalelser ikke giver anledning til et politiske jordskælv af positiv art i Tyskland, så tror jeg virkelig at den evige nat endegyldigt sænke sig i Europa. Tiden til at pakke kufferten rende hastigt ud, for det store apolitiske flertal vil simpelthen ikke forstyres af virkeligheden.

    Med alle de mange år jeg har fuldt indvandredebaten , så er disse udtalelse fra leder af Europas mægtigeste land, vestens næstmest befolkede, det mest skræmmende jeg nogensinde har læst.

    De dystre forudsigelser er ikke længere fra os “marginaliserede” “højresyge” skeptikerne, det er Tysklands leder der siger det. Og hun siger det, som hun ikke helt fatter, at hvad hun beskriver er vores flere årtusind gamle vestlige verden/civilisations endeligt.

    Den manglende passion og kampgjest, skræmmer mig fra vid og sans.

    “Eliten” har hermed afsløret at de er BEVIDST om, at de sender os alle ud i det evige mørke …. og … og de er pisse ligeglade.

    Man kan nu ikke længere have illussioner om blot katastrofal mangel på analytiske evner/begavelse, men de trods alt har et stort, men naivt hjerte, og de virkelig mener det godt, på deres barnelige men “misguided” måde.

    Hvorfor, hvorfor ?

    Hvad er deres bevæggrund, motiv ?

    Selv hvis de virkelig hader “pøblen” så voldsomt at de ganske samvittigheds- og hjerteløst vil dømme os til så grusom en skæbne, så er det er osse deres børns fremtid, omend deres privilligerede status måske køber dem lidt ekstra tid.

    Kan det virkelig være noget så vulgært som simpel korruption, kan de virkelig være købt af oliepenge. Det er simpelthen for banalt, til jeg kan tro, at det kan blive det så tidligere så storslåede vestens endelige banemand.

    Hvis der er nogen der gjort sig nogle tanker om det vil jeg meget gerne høre dem !!!

   HLH

   Posted: 24 september 2010 - 10:43 - Svar

   Tak for link viktor ..

   Jeg kom til at skrive min besvarelse under johnny beklager

JensH

Posted: 23 september 2010 - 14:47 - Svar

Nordjydske havde igår et indlæg om masse-indvandringens pris her DK, og jeg håber sandt for dyden ikke disse tal stemmer:

http://www.nordjyske.dk/ditnordjyske/forside.aspx?ctrl=10&data=53%2c36 71652%2c5%2c3

  Thomas Bolding Hansen

  Posted: 24 september 2010 - 00:00 - Svar

  Omkostningerne er umulige at gøre op præcist, men 100 mia. er nok i underkanten, da det blot er en tiende del af af det samlede offentlige budget. Indvandrere og efterkommer udgør over ti procent af befolkningen og om personer er så meget mere kriminelle, med så langt højere arbejdsløshedsrate – osv. så koster de også over gennemsnittet og valget står mellem kraftige nedskæringer, eller en gældskurs mod statsbankerot.

  Vi kan ikke engang klare os så godt som Sverige, for vi har hævet lønningerne, syltet produktiviteten, bundet for mange milliarder i ejendomme, der ikke længere lyder på lånets værdi og først og fremmest mangler vi fordelen med en svag valuta.

  Det bliver et kæmpe oprydningsarbejde efter den generation, der holdt festen og pantsatte fornuften.

  On another string – englændere fængslet for at afbrænde koranen:

  http://jp.dk/udland/europa/article2193326.ece

  – men personer fra demos med “massacre those who insult islam” etc. det er helt fint. De her personer får sikkert over 6 måneder i fængsel, den typiske straf for grov vold i Danmark inklusive at hoppe på folks hoveder så de bliver hjerneskadet resten af livet er på otte måneder.

  Vi bor på et taberkontinent, der er ved at udvikle sig til et nyt diktatur. Stasi-britanien er lige i øjet og lignende tiltag,der minder mere om USSR, end demokrati og frihed, er dagligdagen, hvor den ene platmarxist efter den anden kæmper om at lade sin glorie lyse klarere end farisæeren ved siden af.

Nils

Posted: 23 september 2010 - 15:07 - Svar

Når der er ubesatte pladser i kommunalbestyrelserne, er det fordi det har været svært at få nogen til at stille op, da det kan have voldsomme private konsekvenser at bekende sig som sverigedemokrat.

Og man kan jo også sige, at det ikke er meget politisk indflydelse, man får igen til gengæld for at ofre sin fredelige tilværelse, for i Sverige har man en slags to-kammer-system i kommunerne, hvor man bliver valgt ind i kommunfullmäktige og derudfra vælges så kommunstyrelsen – og derudfra vælges et forretningsudvalg, så der er langt til magtens sødme selv om man er kommet ind i den yderste kødrand.

Johansen

Posted: 23 september 2010 - 16:35 - Svar

OT

Min søn på 9 år kom hjem fra skole i dag og fortalte, hvad de havde lært om i faget kristendom. De havde haft om ægteskaber mellem muslimer og kristne.
De lærte, at man kan konvertere begge veje, men at det er bedst, dersom muslimen konverterer til kristendommen. Ikke kun i Danmark, men i det hele taget!

Jeg troede det ikke muligt, men man kan stadig overraskes positivt på dette felt i folkeskolen.

  Bjovulf

  Posted: 23 september 2010 - 17:35 - Svar

  Uha da da, der må vist være en lærer, der står til at blive trynet godt og grundigt af DRC & co. 😀

  Det er nok meget godt, at du har undladt at nævne skolens navn, Johansen.

  Det er virkelige problem er så, at i praksis foregår det desværre i mindst 99 % af tilfældene den modsatte vej,
  så måske burde DRC snart tage et omhyggeligt kig på muslimernes medbragte / “medfødte” racisme og grove fordomme imod den urene, vantro indfødte befolkning – og imod kristne og jøder generelt?

Arvid Bengtsson

Posted: 23 september 2010 - 17:31 - Svar

En ögonblicksbild från den svenska skolan: “HÖÖR/SÄTOFTA. 26 procent. Så mycket fick Sverigedemokraterna i Sätoftaskolans skolval som genomfördes i fredags. Partiet fick därmed flest röster på skolan.
– Det är vi inte nöjda med..säger Anna Sjöbeck, rektor på Sätoftaskolan.” (Ur Skånskan).

Kritiskt tänkande passar bara bra ibland.

  PBr.

  Posted: 23 september 2010 - 18:17 - Svar

  Ja og det er så ungdommens stemme, så nej Sverigedemokraterne er nok ikke noget der lige “går over” snart, det kan de politisk korrekte journalister og andre hysteriske socialdemokratisk/kommunistisk indoktrinerede flokdyr lige så godt vænne sig til.

   Arvid Bengtsson

   Posted: 23 september 2010 - 21:13 - Svar

   Tyvärr finns en del annat som heller inte går över. T.ex. så har en somalisk islamist, Abdirizak Waberi, blivit invald i riksdagen, för moderaterna. Hans hjärtefrågor är sharialagar, månggifte och mannes rätt att slå sin(a) hustru(r). I svenska medier spekuleras det vilt över varför folk röstar på SD. För min del har jag svårt att förstå hur någon vid sina fulla sinnen kan rösta på ett parti med islamister på riksdagslistan.

Victor

Posted: 23 september 2010 - 21:03 - Svar

6 yngre briter er blevet sat fast for at afbrænde koranen:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1314534/Arrests-burning-Koran- 9-11-posted-online.html

Undrer mig så bare over, at der ikke skete en skid med de pakistanske båtnakker, som afbrændte Rushdies bog i Bradford…

Vivi Andersen

Posted: 24 september 2010 - 02:42 - Svar

PBr.

Jeg håber det går således, at de nuværende unge, der gør erfaringer med den såkaldte berigelse og dens medlemmer, en skønne dag, som voksne, vil agere imod berigelsen !

Deres forældre gør det ikke og derfor vil de få erfaringer med Berigerne, som de ikke burde have haft.

Jeg har ondt af dem fordi de lades i stikken af voksengenerationerne – og det samme sker for børnebørnene.

DET er det, der kan gøre mig umanerlig vred, at visse voksne danere, Skandinavere, Europæere, uden at blinke med øjnene ofre deres egne børn, børnebørn osv. i stedet for at gøre det der skulle gøres, nemlig at medvirke til at stoppe for al yderligere tilvandring fra de arabisk-islamiske lande samt at få sat sving i repatrieringerne !

Leave a Comment