24
sep
Seneste opdatering: 24/9-10 kl. 2336
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Jamen,så lad gå med det: Brandos.dk, Brandos.no, Brandos.fi, Brandos.de, Brandos.nl, Brandos.be. – Banken Nordnet samler penge ind til Expo och Centrum mot rasim.Den nationale mobbekampagne begynder at vise resultater: En man i 30-årsåldern, som kandiderat för Sverigedemokraterna i kommunalvalet, fick föras till sjukhus efter att ha överfallits och knivskurits av ett tiotal män i Hjällbo på torsdagskvällen.

»Sverige är en skendemokrati«

För några veckor sedan trodde jag inte att jag skulle rösta på Sverigedemokraterna i riksdagsvalet, men jag hade fel.När jag har sett hur SD blivit behandlade i media den senaste tiden har jag blivit övertygad om att vi i Sverige lever i en demokratur – en skendemokrati.SD nekas att vara med i slutdebatten till skillnad mot Ny demokrati, fick radioreklamen nekad för att de sa ordet ”invandringsbroms”, fick tv-reklamen censurerad, SVT klippte in Hitler i ett SD-inslag i Aktuellt, Lena Sundström fick en viktig politisk post på TV4 för att hon gjorde en ryggdunkar-dokumentär om ”rasismen” i Danmark och SD, TV4 sände en dokumentär enbart gjord för att smutskasta SD, etcetera.

Dagligen ser man okritiskt negativa reportage och den här insändaren kommer säkert inte tas med för att jag reagerar på behandlingen av ”fel” parti… Till och med min gamla vänsterpartist till kompis berättade att han kommer proteströsta på SD.Vart tog yttrandefriheten vägen? Vart tog den svenska rättvisan vägen? Vart tog protesterna vägen? De kvävdes av maktens piska. I dag skäms jag över att vara svensk. Læserbrev af Sofia Svensson, Göteborg i Världen Idag Se også Lena Sundström och Lasch.

Ikke-‘islamistisk’ islam: Enhjørningen i stuen

Læserne må have mig undskyldt, men mit temperament løber af med mig når man nu endnu en gang skal udsættes for Tantalus-pinslerne ved påstanden om at der eksisterer en ikke-islamistisk islam som man godt kan skelne fra den onde islamisme – hvorefter påstanden får lov til at blive hængende i luften. Alle er glade og tilfredse, ritualet – for dette er et besværgende ritual, og for nogle parters vedkommende løgn og bedrag – er gennemført, og man kan i det mindste varme sig ved visheden om at man er en af de stuerene der godt ved at der er en forskel som særligt sofistikerede mennesker kan udpege. Ikke noget at være bange for – enhjørningen eksisterer, passér gaden.

Hvorfor stilles der aldrig mere uddybende spørgsmål om forholdet mellem ‘good Islam’ og ‘bad Islam’? Er dette et statisk modsætningsforhold? Kan særligt sofistikerede ansatte i Udlændingestyrelsen udskille ‘islamister’ ved udstedelse af opholdstilladelse? Hvis der ikke er statiske, vandtætte skotter mellem gode og onde, hvordan forholder værtslandet sig så hvis der allerede er udstedt opholdstilladelse? Hvad er de teologiske argumenter for at islamister har ‘misforstået’ islam? Er ikke-islamistisk islam ikke-supremacistisk, hvem tegner den, hvilke retninger repræsenterer den, hvilke ikke-islamistiske muslimske lande kan bruges som positive eksempler? Vil ikke-islamistiske muslimer godt tage uforbeholden afstand fra stening og sharia på ubestemt tid? Vil ikke-islamistiske muslimer godt acceptere kritik og karikaturer af Muhammed? Vi ved det ikke, og kun ganske få kerer sig overhovedet om den slags spørgsmål. Det handler jo også bare om vores alle sammens fremtid (LFPC).

Dagens konference er i øvrigt præget af afbud fra de indbudte repræsentanter for Islamisk Trossamfund i både København og i Odense. I eftermiddag er der paneldebat med Jyllands-Postens kulturredaktør Flemming Rose og Naser Khader, konservativ udenrigsordfører.

De tos tilstedeværelse gør, at mødet er omgærdet af drakoniske sikkerhedsforanstaltninger med bombehunde og kropsvisiteringer.

Amir Hussain, talsmand for Muslimsk Studenter Union, påpeger, at der efter hans mening fortsat mangler megen viden i Danmark i relation til muslimer og islam. Og han siger, at danskere i dag end ikke kan kende forskel på islam og islamisme.

Den pointe købte en af konferencens arrangører Mehmet Ümit Necef, lektor ved Center for Mellemøststudier på Syddansk Universitet , dog ikke.

”Selv Pia Kjærsgaard kender i dag forskel på islam og islamisme,” siger Mehmet Ümit Necef. [Og her slutter artiklen så, LFPC] Muhammed-tegninger fremvist på Fyn

UK: Katolsk skole med fem katolske elever lukker – moské venter i kulissen

Står moskéen for tilslutning til pluralisme og demokrati på ubestemt tid? Har den tydeligt og troværdigt gjort op med herrefolksmentalitet og sharia? Accepterer man kvinders, jøders og homoseksuelles lige rettigheder? Er disse spørgsmål overhovedet blevet stillet? (LFPC)

A Roman Catholic primary school could become the first in the country to be run by a mosque after a dramatic rise in the number of Muslim pupils, it emerged today.

Church bosses want to close Sacred Heart RC Primary School, in Blackburn, Lancashire, because the number of Catholic students has plummeted from 91 per cent to just three per cent in a decade.

In what would be the first case of its kind in Britain, the primary would be handed over to another organisation to run – most likely the local Tauheedul mosque – and re-opened with a new name.

Around 95 per cent of the school’s 200 pupils are of Asian origin. Many do not speak English as their first language and the majority follow the Islamic faith. […]

Geraldine Bradbury, director of education at the Diocese, said population shifts meant there were only “five or six” Catholic pupils left at the school. […]Roman Catholic school could be handed over to a mosque after number of RC pupils falls to ‘five or six’


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Victor

Posted: 24 september 2010 - 13:25 - Svar

Vil lige gøre opmærksom på, at P1 Debat i dag er en diskussion mellem Manu Sareen og den mor fra NV, som for nylig tog sin tre-årige datter ud af vuggestuen…

http://www.dr.dk/P1/P1Debat/

DanneSwede

Posted: 24 september 2010 - 13:29 - Svar

Bra att detta uppmärksammas här också:)

Om någon här känner till bloggar i Norge och Finland, tipsa dem också om detta sjuka utspel!

Förövrigt så har Politiskt Inkorrekt publicerat ett öppet brev till företaget!
http://politisktinkorrekt.info/2010/09/24/oppet-brev-till-brandos/

/Danne

BeCool

Posted: 24 september 2010 - 13:53 - Svar

Den stigmatisering der – i Sverige – finder sted overfor et lovligt opstillet og valgt parti (SD)
er rendyrket fascisme!
Kære svenskere, prøv noget nyt: Tænk positivt!

Gunnar Biering

Posted: 24 september 2010 - 14:15 - Svar

Brandos, min bare!
De to herrer demonstrerer, at den politisk korrekte hjernevask i Sverige gennem årtier har givet det ønskede resultat: Hjernerne er vasket helt ud, tilbage er kun et ekkorum for Big Mothers budskaber.
Jeg kan tilføje, at jeg opholdt mig nogen tid i Sverige i 1974 og 1975. Allerede dengang var ensretningen på plads – Olof Palme var ikke årsagen, han var kun symptomet.

  Victor

  Posted: 24 september 2010 - 17:34 - Svar

  Ja – men det er da herligt, at de to ungersvende her er for mangfoldighed.

  Personligt giver jeg ikke en skid for folk, der

  1) Sælger sko fra den selvsamme Adidas-koncern, som blev grundlagt af NSDAP-medlemmer og under krigen producerede panzervåben til Værnemagten.

  2) Sælger sko fra firmaer, som beskæftiger børnearbejdere, dækker over overordnedes voldtægter, undersøger deres ansattes anus og vaginaer for tyvegods, sparer så meget på arbejdsmiljøet, at deres ansatte mister fingrene, betaler sultelønninger på deres fabrikker i Kina – og helt “glemmer” at betale overtid.

Muumi

Posted: 24 september 2010 - 15:01 - Svar

Lurer på hva de to herrene mener om taliban; skal man gå i dialog med dem?

ramses-2

Posted: 24 september 2010 - 15:08 - Svar

De 2 karikaturer understreger, hvor galt, det er fat i Sverige. De må være hjernevaskede, så selvstændig tankevirksomhed er forbudt.
Vi mangler stadig en SERIØS forklaring fra de svenske “politikere”, angående 6.000 voldtægter i Sverige p.a. contra ca 450 i Danmark.
OG – så er der lige mord-statistikken: 400 mod 50.
Hvordan kan sådanne tal skjules/bortforklares/glemmes/ ??????
Hvad siger borgerne ?????
S.U.

Pk

Posted: 24 september 2010 - 16:01 - Svar

Hvor er Mona Sahlin dog heldig.
Hun græder kun for udlændinge.

mariadue

Posted: 24 september 2010 - 16:40 - Svar

Jeg har set videoen fra Brandos, der forsøger at score kassen på en hyklerisk hadevideo. Den slags markedsføring tror jeg ikke på, og hvis Brandos havde reklameret med, at man er så fordomsfri, at man sælger sko til bønder, muslimer og transvestitter, havde man risikeret en racismeanklage.

SD er et lovligt politisk parti, som mange svenskere har ønsket ind i riksdagen, og på det grundlag har jeg kastet mig ud i en debat på Jyllands-Postens Blogs hos det tyrkisk fødte medlem af det danske folketing Yildiz Akdogan, der er socialdemokrat. Yildiz Akdogan har ofte vist særstandpunkter på sin blog, hvor hun fx i meget lang tid modstod et bombardement af opfodringer til at tage afstand fra det armenske folkemord.

Flere af mine indlæg har været blokeret i flere dage på denne blog, og Yildiz Akdogan sletter dem også. Så nu synes jeg, at jeg vil gøre opmærksom på, hvad folketingsmand Akdogan tåler, og hvad hun ikke tåler.

I debatten har Yildiz Akdogan fx en supporter, som hun takker for hans seriøse deltagelse, som hun mener højner debatten. Hvad min deltagelse angår, er hendes holdning den stik modsatte, jeg sænker niveauet, skriver hun. Supporteren har tætte forbindelser til Tyrkiet, og fru Akdogan har åbenbart intet imod, at han 23/9 kl. 17:30 sammenlignede SD’ere med “kakkerlakker”, dvs. skadedyr, som han end ikke kan stave til. Han holder ellers af at smykke sig med en høj akademisk titel og forskerstatus. Dette minder mig om Goebbels værste udskejelser. Men hvad, “Mein Kampf” har jo længe solgt godt i Tyrkiet og Mellemøsten.

http://blogs.jp.dk/vaerdikamp-tur-retur/2010/09/21/fredrik-reinfeldts- valg-modig-eller-vovet/

Som modstykke til disse udskejelser vil jeg vise jer, hvad dette folketingsmedlem derimod ikke tåler på sin blog, skønt der er tale om offentligt tilgængelige informationer. Hvis de er forkerte, retter jeg dem gerne, men hvis de er korrekte, burde de vel kunne stå. Det slettede indlæg var rettet til den debatdeltager, der påstod, at mordene på Anna Lindh og Olof Palme ikke var af politisk art, og at facebook-mødet på Sergels torg ikke handlede om at ophidse en folkemængde.

“Du tager fejl, facebook mødet og det voldsomme had giver i høj grad associationer til de svenske politikermord, og i det hele taget er facebook blevet et farligt og misbrugt medium. I udlandet bruges det mest af teenagere, men i Danmark sidder Socialdemokratiets repræsentanter og passer deres facebooksysler i folketingssalen. Jens Vejmand bruger i anden sammenhæng udtrykket børnehaveniveau, og det passer også på sådan opførsel.

Sverige har nogle sår, der ikke har villet læge, og Mona Sahlin var aldrig andet end en elendig nødløsning og bliver det heller aldrig. Dette er der næppe stor uenighed om, men de havde ikke andre.

Efterforskningen af mordet på Olof Palme pågår stadigvæk og har indtil videre kostet ca. en halv milliard kroner og været skandaløst forkvaklet fra første færd. Da mistænkte man PKK og der
efter kædede man mordet sammen med Bofors og mange andre. Som et kuriosum kan nævnes, at Palme på sin dødsdag havde et møde med “Komiske Ali”, som dengang var ambassadør i Stockholm.

http://da.wikipedia.org/wiki/Palmemordet

Tidligere i år døde Anna Lindhs mand Bo Holmberg i tidlig alder. Han var på mordtidspunktet landshøvding i Södermanland og en tro socialdemokrat. Holmberg kom ikke desto mindre med flere bitre udtalelser om efterforskningen af mordet på hustruen. Det fandt sted dagen efter at morderen havde været til et politisk møde på Sergels torv i Stockholm, hvor facebook mødet blev holdt forleden. Det var – som mange sikkert husker – Piet Hein, der udarbejdede torvets grundplan som en rummelig superellipse. Motivet til Anna Lindhs mord blev dysset ned.

“Det tyder ikke på, at drabet på Anna Lindh var politisk motiveret, men svenske medier dokumenterede efter hans anholdelse, at han dagen før drabet havde været til stede på Sergels Torg i Stockholm, hvor Folkpartiets daværende formand, Lars Leijonborg, holdt tale.”

http://da.wikipedia.org/wiki/Mijailo_Mijailovi%C4%87

“Serbisk motiv
Alt sammen er det tegn på, at Mijailovic havde et langt større kendskab til Anna Lindh og en større interesse i politik, end han har villet erkende over for politiet.”

http://www.berlingske.dk/verden/anklager-mordet-paa-anna-lindh-var-pla nlagt

Att motivet till mordet inte kommit fram är dock en besvikelse. Holmberg säger till Ekot att det kändes konstigt att Mijailovic inte behövde svara på frågor om sitt motiv.

http://svt.se/2.22620/1.295588/bo_holmberg_lattad_efter_domen

Med venlig hilsen

Maria Due

  steen

  Posted: 24 september 2010 - 18:10 - Svar

  @ Marie: De der påstår der ikke var noget politisk motiv til de to nævnte mord, har ikke gidet undersøge det, de mener noget om. Når man ikke gør det, så køber man selvfølgelig de tynde forklaringer, som den svenske befolkning helst skulle købe: At Christer Petterson dræbte Palme (“den ensomme galning”) og at Mihailovic – Lindh morderen – var utilregnelig, hvad retslægerne aldrig kunne sandsynliggøre, men så i al fald lidt småtosset. Som Leif GW Persson (der har haft alle Palme sagens akter i hånden) siger efter et langt livs erfaring med kriminalitet: I ni af ti tilfælde som Palme mordet, er morderene at finde i offerets nærmere, ofte daglige omgangskreds. F.eks. kolleger, sikkerhedsfolk, politi osv. I den sidste tiendel del, er det “den ensomme galning.” Så meget for Christer Petterson, man kan ikke udelukke ham, men han er usandsynlig.

  Palme er så længe siden, men Lindh er for nylig. Også det mord var omgærdet af klunteri og mørklægning, det skulle overstås, ligegyldigt hvordan. Derfor fremstår det i dag som noget meget sjældent – mordet uden motiv:

  Att Mijailo Mijailovic fick livstids fängelse var i allt väsentligt ett POLITISKT, inte juridiskt, beslut.
  Den här gången nöjer man sig däremot med – inget motiv alls. Alltså ett överlagt, planerat mord, fast utan motiv. Hur går det ihop? Svaret är att det inte går ihop alls. Anna Lindh kritiserade Serbien hårt (och glömde andra brott på Balkan). Var det därför serben Mijailo stack ner henne? Fick han betalt? Finns det någon i bakgrunden?Ulf Nilson: Mijailovics motiv, tack!

  Citat:”Sverige är ett märkligt land. I vilket land på denna jord kan man tänka sig en rättegång där domstolen på tre dagar, knappt 10 timmars förhandling och med hjälp av totalt tre vittnen klarar av att behandla ett mord på landets utrikesminister”?
  LEIF GW PERSSON professor vid Polishögskolan i Stockholm

  Så perfekt!
  Allt gick som på räls*. Samspelet åklagare – försvarsadvokat var för att uttrycka det kort, koncist och faktiskt: kongenialt. Det finns inget politiskt motiv bakom mordet, förklarade advokat Peter Althin i alla TV-kanaler, efter att hans klient Mijailo Mijailovic den 6 januari 2004 – efter 105 dagars envetet bestridande – bett att i ett förhör få erkänna, att det var han som den 10 september 2003 hade “attackerat” landets utrikesminister Anna Lindh. Detta “inget politiskt motiv” repeterades sedan i alla medier. Därmed var alla parter nöjda. Mest av alla SÄPO
  (*räls =skinner)

  http://www.politiken.biz/mattbestallning.htm

  Man kan heller ikke udelukke, at Mihailovic bare pludselig fik lyst til at myrde Lindh – ud af den blå luft, men det er ikke sandsynligt, vel ?

  Symptomatisk nok ser man aldrig nogen tale eller skrive om Anna Lindh og mordet længere. Det er totalt fortrængt. “Sverige är ett öppet samhälle” – javist, men mest når det drejer sig om småting, der ikke gør ondt.

   Anonym

   Posted: 25 september 2010 - 17:17 - Svar

   Steen.

   Tak for husly.

   Nej, det er usandsynligt, at mordet på Anna Lindh skyldtes en tilfældighed. Gad vide, hvad der i de følgende syv år gik gennem hendes mands hoved, førend også han døde. Hvordan føltes det mon at blive offer for noget, som man tålte så godt, da det var andre det gik ud over? Føler man skyld, drikker man, sygner man bare hen, hvad gør man mon? Jeg vil i hvert fald ikke bebrejde ham, hvis han fandt, at sossernes mindehøjtid for han hustru mere var en fejring af deres parti. Sådan opfattede jeg det.

   Mange står til at erfare, at det, de levede på, var en kæmpe løgn, og mange må allerede vide det og hykle videre, fordi de ikke har mod til andet, eller fordi det giver mest prestige og flest penge. I mine deprimerede stunder er jeg langtfra sikker på, at de værste af dem nogen sinde vil føle noget videre, de har sikkert forlængst udviklet et beskyttende teflonlag. Se nu fx Mogens Lykketoft. Han strutter nærmest af velvære i disse år, selv når han sidder på tv og udbreder sig om, at de skandinaviske velfærdssamfund blev bygget på befolkningernes store homogenitet.

   Da jeg skrev mit indlæg om de svenske politikernord, kom jeg til at tænke på, at jeg tidligere undrede mig over, at Lisbeth Palmes ord ikke blev tillagt større vægt. Der er sket en del siden, og i dag har jeg ikke svært ved at forestille mig, at hun udpegede en notorisk voldsmand for skjule, hvad hun vidste/ved.

   Maria Due

   Posted: 25 september 2010 - 17:18 - Svar

   Steen.

   Tak for husly.

   Nej, det er usandsynligt, at mordet på Anna Lindh skyldtes en tilfældighed. Gad vide, hvad der i de følgende syv år gik gennem hendes mands hoved, førend også han døde. Hvordan føltes det mon at blive offer for noget, som man tålte så godt, da det var andre det gik ud over? Føler man skyld, drikker man, sygner man bare hen, hvad gør man mon? Jeg vil i hvert fald ikke bebrejde ham, hvis han fandt, at sossernes mindehøjtid for han hustru mere var en fejring af deres parti. Sådan opfattede jeg det.

   Mange står til at erfare, at det, de levede på, var en kæmpe løgn, og mange må allerede vide det og hykle videre, fordi de ikke har mod til andet, eller fordi det giver mest prestige og flest penge. I mine deprimerede stunder er jeg langtfra sikker på, at de værste af dem nogen sinde vil føle noget videre, de har sikkert forlængst udviklet et beskyttende teflonlag. Se nu fx Mogens Lykketoft. Han strutter nærmest af velvære i disse år, selv når han sidder på tv og udbreder sig om, at de skandinaviske velfærdssamfund blev bygget på befolkningernes store homogenitet.

   Da jeg skrev mit indlæg om de svenske politikernord, kom jeg til at tænke på, at jeg tidligere undrede mig over, at Lisbeth Palmes ord ikke blev tillagt større vægt. Der er sket en del siden, og i dag har jeg ikke svært ved at forestille mig, at hun udpegede en notorisk voldsmand for skjule, hvad hun vidste/ved.

N. Bacon

Posted: 24 september 2010 - 16:52 - Svar

Brukar undvika att kommentera lyte och utseende, men det går inte att slå bort intrycket och känslan av att de två männen skulle ha passat bra i Gestapo. De gör faktiskt ett riktigt otrevligt intryck även med ljudet av. De bör nog söka professionell hjälp inför ev framtida politiska utspel, om det överhuvudtaget är en lämplig gren för dem.

LarsS

Posted: 24 september 2010 - 19:51 - Svar

Det var sgu lige før overlæderet på mine sko sprang da jeg kæmpede mig igennem videoen med vor tids Franser af Assisi. Hvordan i himlen kan de to snørebånd sidde og tale om mangfoldighed når det de egentlig råber op om og med megafonstyrke er konformitet?. De ønsker kunder der tænker som dem, syntes som dem, tror som dem og ve den der ikke er med på deres fodformede religion og deres alternative demokrati – hun havner i helvede uden stilletter på! Det er jo Janteloven i højeste potens! Nå, men at en svensk sandalbutik udviser selvudslettende adfærd og længtes efter destruktion er vel egentlig ikke så mærkværdigt, hjernevasken fra centralnervesystembolaget kører jo derudad, uden skyllestop og med fuld centrifugering.

Matti från Finland

Posted: 24 september 2010 - 22:12 - Svar

Bra att veta. Brandos – nej tack.

Cavatus

Posted: 25 september 2010 - 00:26 - Svar

Har skrivit om den ruttna svenska valrörelsen här:

http://cavatus.wordpress.com/2010/09/18/summary-of-swedish-election-ca mpaign/

Bjovulf

Posted: 25 september 2010 - 02:31 - Svar

One down, 1.000, 5.000 or 10.000 to go?

Hvordan kan dette få lov at foregå? Hvordan kan man rejse hjem på terror-“ferie”,
hvor man skal forestille at være flygtet fra? Og endda få lov til at komme tilbage til DK
igen i nogle tilfælde?

Hvis de så endda “bare” nøjedes med at sprænge sig luften DERNEDE, så var det en da en måde at få fortyndet denne særlige form for “kulturberigelse” af DK – og dermed en indirekte måde at slå to fluer med
et “smæk” på;-)
Men hvornår begynder de på det heroppe, hvis der er et eller andet, vi gør, der ikke lige passer dem –
fx. en tegning eller afvisning af nogle kolleger – , vantro danskere der ikke underkaster sig det stolete herrefolk hurtigt nok eller ting, der ikke foregår på rette islamisk vis i vores “urene, vantro” kuffar-kultur?

Og hvem er det i det somaliske miljø i DK, der gejler dem op og islamiserer dem i den grad, at de kan
lokkes til at foretage den slags handlinger? Og hvis man ved det, hvorfor F. er de så ikke for længst blevet ekspederet ud af landet som åbenbart grundløse asylsøgere / frataget opholdstilladelse eller statsborgerskaber pga. falske forudsætninger?

http://politiken.dk/udland/ECE1068206/dansksomalier-spraengte-sig-selv -i-luften/

Dansksomalier sprængte sig selv i luften

Kilder i det dansksomaliske miljø siger, at en somalier med dansk baggrund tilsluttede sig terrorgruppen al Shabaab.

AF Claus Blok Thomsen og Bo Maltesen
En somalier med dansk baggrund er blevet dræbt i en selvmordsaktion i den somaliske hovedstad Mogadishu tidligere på måneden, siger flere kilder i det somaliske miljø herhjemme.

Kilderne ønsker af hensyn til deres egen sikkerhed ikke at stå frem med navn.

Det er uklart, hvornår somalieren, der har en bror i Danmark, forlod landet og tilsluttede sig den somaliske terrororganisation al Shabaab, som han ifølge kilderne herhjemme støttede.

….

Robin Shadowes

Posted: 25 september 2010 - 02:39 - Svar

Det var ju bra att han valde att göra det i Somalia och inte i Danmark. I dessa dystra dagar får man väl glädjas åt det lilla.

  Bjovulf

  Posted: 25 september 2010 - 03:35 - Svar

  Just precis 😉

  Måske burde vi sende dem på betalt “luksus-badeferie” i Somalistan allesammen / allihop? 😀

Bjovulf

Posted: 25 september 2010 - 02:43 - Svar

Svensk regeringsparti klager over valgresultat 😀

http://politiken.dk/udland/ECE1067461/svensk-regeringsparti-klager-ove r-valgresultat/

Valgdramaet fortsætter i Sverige, som ifølge en kommentator minder om en bananrepublik.

AF Niels Holst

Hele dagen i går blev de svenske valgmyndigheder kimet ned af folk, der ville klage over søndagens valghandling.

Nu har regeringspartneren Folkpartiet meldt sig i koret og officielt klaget over valgresultatet, hvor den borgerlige alliance genvandt regeringsmagten, men samtidig mistede sit absolutte flertal.

Det svenske valg har i løbet af de seneste dage udviklet sig kaotisk efter meldinger om fejl med stemmehåndteringen flere steder i landet.

Blandt andet har der været rapporteret om borgere, der ikke kunne få lov at stemme, da de mødte op i valglokalerne, fordi deres navn allerede var blevet krydset af. [!!!]

LÆS OGSÅ Svensk valgkaos giver telefonstorm

I Halmstad blev 238 stemmer glemt på rådhuset, og i Arvika blev 50 stemmer erklæret ugyldige på et tilsyneladende fejlagtigt grundlag. [!!!]

Bjovulf

Posted: 25 september 2010 - 02:44 - Svar

Bjovulf

Posted: 25 september 2010 - 03:00 - Svar

Svensk valgsystem får nye hug

http://politiken.dk/udland/ECE1066392/svensk-valgsystem-faar-nye-hug-/

Førende svensk matematikprofessorer opfordrer politikerne til at ændre valgloven efter dramatisk optælling.

AF martin aagaard

Mens offentliggørelsen af det endelige valgresultat i Sverige trækker ud, raser debatten over kaffebordene og i landets medier om valgsystemet.

Svenskerne troede nemlig, at de havde et proportionelt system, der gav partierne et antal mandater i Riksdagen, som svarer til den andel af stemmerne, de har fået.

Robin Shadowes

Posted: 25 september 2010 - 08:04 - Svar

Mer valfusk.

– Jag har varit i kontakt med tre personer som bor vid olika LSS-boende och de berättar samstämmiga historier.
– Hjälpen, från vårdare eller möjligtvis deras goda män, att gå och rösta hade uteblivit. Trots att personerna har full rösträtt i samtliga val, säger en person som med hänsyn till känsligheten i ämnet vill vara anonym.
– En förståndshandikapp man berättade för mig att det var bättre på den tiden han bodde “hemma” för då hjälpte hans bror honom att gå och rösta.

Efter tipsen kontaktade mannen Socialdemokraternas kansli där Folkets hus-föreståndaren Lars Svensson fanns på plats.
– För att kontrollera uppgifterna gick jag omgående upp till LSS-boendet vi har i huset.
– En person i personalen sa till mig att de boende inte förstod sig på valet och hur man röstar och att man därför inte besökt vallokal-en, berättar Lars Svensson.
Först 1989 fick alla svenskar rösträtt, det var nämligen då begreppet omyndighetsförklarad avskaffades.

http://www.skanskan.se/article/20100925/SVALOVLANDSKRONA/709249710/105 7/*/aldre-pa-lss-boende-fick-inte-rosta

FF

Posted: 26 september 2010 - 01:50 - Svar

Sosialisme og nazisme er bare to forskjellige måter å legitimere totalitær undertrykkelse på.

Men måten de legitimerer den er i prinsippet den samme. Metoden går ut på å fremstille sitt offer på en sånn måte at undertrykkelsen skal fremstå som bare fortjent. På dette punkt er det liten prinsipiell forskjell på det totalitære Sverige og det totalitære hitlertyskland. Forskjellen ligger i at det er både jøder og SDs representater og velgere som er det totalitære Sveriges nye jøder.

For situasjonen minner mye om hvordan jødene ble behandlet på begynnelsen av 1930-tallet. Men foreløbig har vi ikke sett verken kommunister eller sosialister ta til orde for å utrydde SD på andre måter enn med Zyclon B og konsentrasjonsleire. Men det den svenske eliten har iscenesatt et morderisk massehysteri som gjør at folk får en følelse av at det å gi seg løs på SDs representanter med fascistisk vold og møteterror oppleves som legitimt. Det oppleves som legitimt fordi eliten har fremstilt SD på en sånn måte at det skal fremstå som bare fortjent.

På samme måte som hitlertyskland fremstilte jødene på en sånn måte at den fascistiske vold og terror de ble utsatt for, ble opplevd som “bare fortjent”.

Men påtråss forskjeller som at psykopater som Robban og Mona Sahling ikke hat tatt til orde for Zyclon B og konsentrasjonsleier, er altså begrunnelsesstrategi den samme i hitlertyskland som i det totalitære Sverige.

Leave a Comment