24
sep
Seneste opdatering: 13/7-14 kl. 0915
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...


Schweizer Minister kriegt Lachanfall im Parlament

Bündnerfleisch, luftørret skinke fra Graubünden.

Etpartistaten døde i jordskælvet

“Sverige kan demokratiseres” og “nu är det fritt fram att ta bort presstöd så Göran Greider får skaffa sig ett riktigt arbete.” skriver Jan Kallberg. Det bliver måske den vigtigste, varige “normalisering” af Sverige, men det er nok ikke lige den konklusionMona Sahlins krisegruppe kommer til. Først stiller Bruce Bawer den samme diagnose som vi, men med lidt andre ord:

Sweden Democrats (SvD) have made it into the Riksdag.The point is clear: if the politicians in Sweden’s major parties don’t take meaningful action now on immigration and integration, they won’t be the major parties for long. [..]

Aftonbladet’s editor-in-chief reacted to the election results with a column stating that “people are different” and that he “likes difference” and inviting readers to join him in publicly declaring that they like difference, too.Translation: we love fascism in Sweden, as long as it’s Islamofascism and not white Swedish fascism. […]

Then again, those politicians may well take the advice tendered to them by Anna-Lena Lodenius and Mats Wingborg. In a breathtakingly idiotic post-election op-ed for Svenska Dagbladet, Lodenius and Wingborg, who are apparently “experts” on right-wing extremism and the like, warned mainstream parties not to make what they called the “Danish mistake” of moving closer to SvD’s positions on immigration and integration. In other words, don’t imitate the Danish policies that have, among other things, successfully brought down immigration through “family reunification” – and, in doing so, have also brought down the number of forced marriages in Danish Muslim families. Given the sorry record of the Swedish establishment, there is good reason to fear that the mainstream parties will eagerly follow Lodenius and Wingborg’s inane counsel – in which case, they should not be surprised if, next time around, the voting tally for SvD is even higher than it was on Sunday. Bruce Bawer: The Swedish earthquake

I 1998 fik SAP 45 procent, i 2002 40 procent, i 2006 cirka 36 procent, og i 2010 kun 31 procent af vælgerne.

Enpartistaten, sossarnas hegemoni, är nu historia. Det är det verkliga resultatet av valet 2010. Folkhemmet, pajaslandet, bidragstagarnas tyranni, kalla det vad ni vill, men det är över nu. Sossarna kommer nu att glida ner mot 20 % och kräftgången kommer att fortsätta. Dörren har öppnats för en demokratisering av Sverige. Sossarnas Folkhem dog i dag (Imens i Lund:Femtonhundra, kanske två tusen, Lundabor tågar genom centrala Lund ikväll i protest mot rasismvideo 1 video 2.)

Eurocool kunstner dobbelt gay-bashet – skælder ud på Dansk Folkeparti
Hvad er der nu galt med Fakse Ladeplads og BILKA ? “Vi må ikke møde vold med stilhed”, og så begynder stilheden Politiken-style:

Jeg kan ikke huske så meget af det. Andet end der pludselig kom tre løbende bag mig, og det gik stærkt. Jeg blev pandet ned, de rodede i mine lommer, jeg lå på asfalten. De sparkede mig i ansigtet, jeg flækkede min læbe og fire tænder. Så kom der en mand fra døgn-sandwich-baren løbende og de stak af. Han fik mig på benene.[..]

Og så skete det! På næste gadehjørne stod to af hans venner ind i bilen. Stemningen skiftede med det samme. Og så truede de mig til at udlevere min dankortkode. Og så brugte vi en time, hvor de kørte rundt og hævede på mit kort, mens jeg sad med en mand på bagsædet, der jævnligt prøvede at strangulere mig, fordi jeg prøvede at stikke af første gang, bilen holdt inde ved et hæveautomat.[..]

På politistationen dagen efter var de nu ellers fine nok, selvom jeg jo ikke har den store tiltro til mænd og kvinder, der går i det samme tøj og lugter, som om de aldrig har prøvet andet end at gå rundt i Fakse Ladeplads og drømme Bilka-katalog-drømme. De ville gerne skubbe sagen, så den var lidt nemmere i forhold til deres statistikker. Så det hed sig, at jeg var blevet overfaldet af tre 2.g’ere, der havde fulgt efter mig fra Centralhjørnet, fordi de har noget mod bøsser.Jeg prøvede, at argumentere imod. Sige, at de havde overfaldt mig nede ved døgn-apoteket, fordi de troede, jeg havde været derinde og købe et eller andet spændende medikament, som de så kunne overdrage til anden part i kraft af en klækkelig betaling. Den bande havde politiet godt hørt om. Men det var 2.g’ere, ikke? Jeg nikkede. Det var jo rigtigt nok. Altså at de var fra Tyrkiet eller noget. Det var nemt for politiet, så 2.g’ere røg i den bunke af journaler! Punktum. [..]

Det var underligt at opleve. At en familie, jeg respekterer for deres værdier, pludselig blev Dansk Folkeparti og talte om strengere straffe og fik sådan nogle små, arrige øjne, der bare så griserødt. Fysisk vold må ikke mødes af stilhed To gange på en aften er slemt, men denne er næsten værre: København, 27 år, gaybashet 7 gange.

Religionsfusion
Biskoppen skriver at “Muslimer är generellt fridsamma och ärliga. Muslimerna har aldrig exporterat vapen till Västeuropa eller USA.” og det er jo næsten ikke løgn.

ENIGHET I Nacka har en modell tagits fram där vi bygger en kyrka och en moské som grannar under samma tak. Det är ett unikt projekt som växer fram i känslan av gemensam hemhörighet i Guds hus och tillit mellan dem som möts där, skriver biskop Bengt Wadensjö.Vi bygger ihop kyrka och moské

Malmø

Malmø (svensk Malmö, gammeldansk: Malmoghe eller Malmhauge)Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


16830911

Posted: 24 september 2010 - 06:37 - Svar

These are the abbr. normally used in Sweden:

SvD = Svenska Dagbladet
SD = SverigeDemokraterna.

steen

Posted: 24 september 2010 - 06:54 - Svar

jo, netop. Men jeg ville nu ikke rette i andres tekst.

Gunnar Biering

Posted: 24 september 2010 - 09:31 - Svar

Mette Frederiksen fra Socialdemokratiet foreslår nu, at offentlige møder, studenterundervisning o.l. flyttes til ghettoområder for at vise indvandrerungdommen et andet billede af livet end det, de har i dag.
Må jeg foreslå, at Socialdemokraterne flytter deres eget hovedkvarter fra Frederiksberg til Mjølnerparken. Man skal lede ved sit eksempel, og begge parter vil sikkert blive beriget.

  EH

  Posted: 25 september 2010 - 00:43 - Svar

  Lige mine ord. Hvor mange folketingmedlemmer fra SF og S er det nu lige som bor i ghettoer? Ikke mange vel? Skal vi have en ny “skolehistorie” fra Mette. Satans til hyklere.

Hertz

Posted: 24 september 2010 - 09:33 - Svar

Det første billede kunne faktisk godt være en ortodoks jødisk familie. Hverken pigen eller kvinden har tørklæde på som muslimer ville have det, men mors hårpragt kunne sagtens være en paryk.
Sammenlign fx. med dette billede: http://picasaweb.google.com/lh/photo/Xxv5_-XxZ1RG2tZBkxjxVA
Jeg synes, at det er meget glædeligt, hvis der stadig er ortodokse, der holder stand i Malmhauge.

  steen

  Posted: 24 september 2010 - 09:55 - Svar

  Hertz: Det er efter sigende rabbineren i Malmø . En vagtsom mand.

  Gunnar Biering

  Posted: 24 september 2010 - 10:16 - Svar

  Mandens hat – sådan en model er det vist kun ortodokse jøder, der bruger. Har aldrig set en muslim med sådan en på.

Hans L

Posted: 24 september 2010 - 09:44 - Svar

Det lyder som en god ide, så kan flere unge mærke berigelsen i form af intimideringer, overfald, vold og et mord i ny og næ. Så kan de lære at være underdanige på den radikale/socialdemokratiske måde.

polinos

Posted: 24 september 2010 - 10:38 - Svar

“På politistationen dagen efter var de nu ellers fine nok, selvom jeg jo ikke har den store tiltro til mænd og kvinder, der går i det samme tøj og lugter, som om de aldrig har prøvet andet end at gå rundt i Fakse Ladeplads og drømme Bilka-katalog-drømme” – fantastisk udsagn!
Hvordan kan det være, at lige netop de grupper, der hylder “mangfoldigheden” gang på gang viser sig at være de mest fordomsfulde?
Når jeg læser en bøsse, en jøde, en “progressiv” der udtaler sig sådan, daler min medfølelse drastisk, hvis jeg læser om, at de bliver virkeligheds-onduleret. Kognitiv dissonans synes at være en ny psykisk lidelse, der tydeligvis er kraftigt udbredt i de kredse. Som Lenin sagde: “Den sidste kapitalist vi hænger, bliver ham der solgte os rebet”, og det ser ud til, at “mangfoldighedens multitude” har valgt at gå samme vej.
God tur hjem!

  Gunnar Biering

  Posted: 24 september 2010 - 11:12 - Svar

  Ja, den gode forfatter – hans første værk hed åbenbart “Forhud” – er klart en opblæst nar, der er arrogant og aggressiv overfor politiet og Dansk Folkeparti, der aldrig har generet ham eller andre bøsser, mens han holder hånden over dem, der overfalder ham – typisk muslimske unge fyre.
  Er der evt. en psykiater til stede, der kan forklare denne suicidale adfærd?

   polinos

   Posted: 24 september 2010 - 11:40 - Svar

   Det må være Stockholm-syndromet i uskøn PK-forklædning og med en snert af masochisme. Eller også – og det kan jo ikke udelukkes – er manden bare idiot.

Fundersam

Posted: 24 september 2010 - 12:23 - Svar

Biskopen förklarar inte varför kyrkomoskén inte tycks ha något utrymme för judar. Har de blivit inbjudna eller inte ?

Leave a Comment