5
okt
Seneste opdatering: 6/10-10 kl. 1546
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Som skrevet forleden: Denne tale viser omridset af en statsmand. (UTDRAG ur Geert Wilders tal i Berlin 2/10 2010, på svenska.) Der er kommet en version på Vimeo ud i et, der siges at være bedre oversat.

Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Ole Burde

Posted: 5 oktober 2010 - 21:44 - Svar

Hvad sker der hvis Wilders blir skudt ned ?
Kampen om europas fremtid er kun fredelig i det omfang det tjener muslimernes interresser.
I en krig er det altid strengt noedvendigt at alle ved hvem der er naestkommanderende , og stoler paa ham .
Hvis dette ikke er tilfaeldet , kan der opstaa generell forvirring og haabloeshed SPECIELT naar en modig leder blir ramt…
Utallige krige er blevet tabt naar kongen er doed under slaget UDEN oficelt at have kaaret sin efterfoelger .
Hvad end grunden hertil har vaeret og stadig er ,saa er det en ubehageligt rissikabel situation.

Tobias Schepers

Posted: 7 oktober 2010 - 20:07 - Svar

Jag är nederländare och jag skäms otroligt mycket för den här mannen. Geert Wilders kallar sig själv ledaren av Frihetspartiet, men märkligt nog har hans parti som mål att tillintetgöra friheten av miljoner individer som trodde de var trygga i Nederländerna. Det är skandalöst att man tycker det är ‘vanligt’ att det finns en sådan här politisk rörelse i parlamentet. Han är populist, han vet vad han håller på med, han är väldigt klok. Och det är det värsta: han vet vad han gör. Han missbrukar naiviteten och rädslan av folket, han gör det medvetet. Därför kan man skylla Wilders personligen och kan man med rätt säga att han är väldigt väldigt fel, i djupaste betydelsen av ordet. Aldrig kommer jag att acceptera att minoriteter diskrimineras. Aldrig. Kom igen Europa, skylla inte på en annan bara för att tiderna förändrar, det är fel!

  LFPC

  Posted: 7 oktober 2010 - 21:03 - Svar

  Sikke en gang bullshit uden substans. Du beskriver situationen i luftige, insinuerende vendinger uden at forholde dig til hvorfor Wilders har fået den opbakning han har. Der er ikke en totalitær-ideologi-forklædt-som-religion, der er bare Wilders? Frihed betyder også frihed for samfundsundergravende ideologier til at virke frit? Uden Geert Wilders ville Holland være et multikulturelt tulipanbed, hvor fagre muslimaer drak varm kakao sammen med dialogivrige, cyklende hollandske ungersvende? Der er ingen frygtkultur og selvcensur i Holland, kun PVVs “populisme”? Ingen no-go-zoner og carbeques i Holland, kun løgne på internettet? Ingen Hamas-sympatiserende borgmestre der deltager i jødehadende demonstrationer? Ingen tegnere der bliver arresteret af en flok betjente om natten?

  Jeg forstår ikke hvorfor du ikke gør dig bare lidt omhyggelig med at strikke noget plausibelt sammen. Tror du virkelig at andre end danske surrender monkeys vil falde for sådan noget sniksnak?

  Bjovulf

  Posted: 7 oktober 2010 - 22:20 - Svar

  Kanske kommer även du vakna upp til den tuffa verkligheten nån vackar dag,
  när du har sluttet med att skäms och vara ultra-PK-naiv? 😉

  Det har INTE ETT ENDDA DUGG med populism, extrem högra eller fascism att göra!
  Du läsar och tittar på för många hjärntvättande svenska medier, som ju är experter
  på att undertrycka sanningen – och på att ljuga om det lyckliga multikulturella samhällets
  “välsignelsar”.

  Det handler om en självutnämnt “elit” av okunniga, glorieputsande PK’it-toker, som har påfört
  sit eget folk oerhört stora olyckar – helt utan skuggan av demokratiskt mandat nånsin,
  helt utan någon DEMOKRATISK debat även – med massor av kriminella, ointegrerbara,
  krävande bråkmakare och religiösa / fascistika fanatikera. Det är inte populism eller skrämma-
  kampagner att säga dessa sanningar – alla som färdas ute i den verkliga verklighetan i eller
  kring ghettoerna vet hur det är.

  Men du bor ju tydligen i något “skyttat bostäd” själv – och då är det ju naturligtvis svårt att
  veta, vad som händar på andra mera “kulturberikade” ställen i Sverige 😀

   Bjovulf

   Posted: 7 oktober 2010 - 22:23 - Svar

   Samma sak i Holland / Nederlandene naturligtvis –
   en naiv, okunnig “elite” helt uten kontakt til vanligt folk och til verkligheten.

   Anonym

   Posted: 4 november 2010 - 17:10 - Svar

   Bäste Bjovulf. Jag har inte sagt ett enda ord om fascism. Inte heller bor jag på något fint ställe i Sverige, jag bor i en stad i Nederländerna med många olika kulturer och jag trivs väl där. Ja, det finns problem som gäller immigration och integration. Ja, det finns korkade idiotiska fundamentalister i världen. Men runtomkring mig ser jag också många kloka, välutbildade och civiliserade muslimer. Dom känner sig kränkta för att Wilders pratar om dem som om dom vore skrot. Självklart har Geert Wilders rätt att säga det han tycker, han har rätt att visa islamens problem. Yttrandefrihet är en mänsklig rättighet! Men han borde skämmas för att han vågar missbruka folks ångest. Människor är osäkra och rädda och tyvärr pekar man i osäkra tider på andra.

    LFPC

    Posted: 4 november 2010 - 18:46 -

    Anonymous: Der er en elefant i stuen:

    Geert Wilders er under 24/7 beskyttelse for at ytre sine synspunkter. Og du nævner det ikke.

    Hvad er det største problem i Holland: At Wilders sårer dine “veluddannede og civiliserede” muslimer med sine ord, eller at samme veluddannede og civiliserede muslimer ikke er i stand til at modvirke denne undergravning af det hollandske demokrati?

    Tja, du har tydeligvis tilkendegivet hvad du mener – at Wilders er under 24/7 beskyttelse er bare en biomstændighed. Du konkluderer ikke noget som helst om den nettoforværrelse af situationen i Holland som beskyttelsen af Wilders (og Ayaan Hirsi Ali – hovsa, hun rejste jo ud af landet – og drabet på Pim Fortuyn) er udtryk for.

    Du fortier, Anonymous, og du argumenterer ud fra en præmis om balance mellem positivt og negativt. Som om dine “veluddannede og civiliserede” muslimer er nogen trøst for de homoseksuelle eller de jøder der udsættes for vold og chikane.

    Du fortier denne nettoforværring, og du kommer ikke med noget bud på hvordan dine “veluddannede og civiliserede” muslimer kan modvirke nettoforværringen af situationen, og tilbagerulningen af freden og demokratiet.

    Dette fortier du, fordi du ikke kan komme med nogle bud på løsninger på denne situation.

    Newsflash: For 40 år siden var den slags tredjeverdensprimitivisme ikke-eksisterende i Holland, og det er ikke bestemt af skæbnen at det fortsat skal være sådan. Du tager forværringen af dit land for givet, som en naturlig grundtilstand, som du så prøver at formilde ved at komme med sentimentale henvisninger til “veluddannede og civiliserede” muslimer.

  Marit

  Posted: 7 oktober 2010 - 22:29 - Svar

  Tobias Schepers, du sier at du som nederlender skammer deg over Geert Wilders, og at han”diskriminerer minoriteter”. Hvilke minoriteter da ? Wilders er i mine øyne en helt, som kjemper for ytringsfrihet i Europa, og for at det må være tillatt å kritisere en fascistisk ideologi fra 600-tallets Arabia. Du ville kanskje synes det var bedre om sharialover ble innført ? Islam er totalt uforenlig med vestlig demokrati. Og stadig flere europeere forstår dette, men ikke du, dessverre.

Bjovulf

Posted: 7 oktober 2010 - 22:29 - Svar

Burde den kaffe ikke hedde “Mekka-mokka”, LFPC? 😀

Leave a Comment