19
okt
Seneste opdatering: 20/10-10 kl. 2333
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Go back to where you are happy – German author on immigration issue

Set i krystalkuglen i 2005

Man kan finde lignende alarmerende artikler fra 1990’erne på Infomedia. Der var endda fremsynede folk der i 1980’erne kunne se dette komme. For hvert år der går indskrænkes handlerummet, og bliver mindre og mindre acceptabelt. Kreativiteten i undvigelsen af det uundgåelige er ligefrem proportional med ubehaget ved de indgreb der ville ‘gøre en forskel’ – p.t. hedder det nedrivning af boligblokke. Interessant artikel, skæmmet af obligatorisk ansvarsfrikendelse til pestilenserne: “En afledet effekt at en integration, som ikke har virket”. Vi har ikke gjort det godt nok, og se nu de stakkels pus (LFPC).

Antallet af unge, kriminelle indvandrere stiger så meget de næste tyve år, at det alene øger behovet for flere betjente på gaderne. Det fremgår af en prognose fra Visionsudvalgets rapport om fremtidens politi, som blev lagt frem i onsdags.[…]

Danskerne bliver markant ældre i de næste 20 år og vil dermed automatisk blive mindre tilbøjelige til at begå kriminalitet. Men lige præcis gruppen af efterkommere af indvandrere i alderen 16-24 år bliver mere end tredoblet. […]

Da disse unge har en kraftig øget tilbøjelighed til ikke at ville tilstå de forhold, som de bliver anholdt for, nødvendiggør det, at deres sager ofte må køre ved domstolene som domsmandssager. Det betyder indkaldelse af domsmænd, vidner og politifolk, som skal i vidneskranken, hvilket gør dem meget dyrere end tilståelsessagerne.

Politimester Ole Scharf fra Helsingør siger, at politiet allerede i dag bruger kolossalt mange ressourcer på denne gruppe af unge. »De har alle de faktorer, der skal til for at blive kriminelle – dårlig social baggrund, ingen forældrestøtte, intet job og i den dur. Det er desværre i høj grad en afledet effekt at en integration, som ikke har virket,« siger han. […] Prognose: Indvandrer-kriminalitet vil stige voldsomt [Berlingske Tidende 22.5.2005]

Dagens Danmarks-bask, hvor gak den hen?

Nu handler alt igen om foboldspillere, travkuske, miljøet i Østersøen og fraværet af dansk feminisme (de har ikke hørt P 1, her på bloggen også kaldet kællingeradio m/k., en fornærmelse af rigtige, åndfulde kvinder.). De har naturligvis overhovedet ikke tid til at baske Danmark, det er Sverigedemokraterne det gælder ad nauseam. Take a pick. Aldrig har så megen opinion betydet så lidt for så få. Professor Gardell, veteran fra Ship to Gaza, kommer med en ny bog der hedder “Islamofobi.” Lena Sundström er nomineret til en “Læse let pris”,en vældig god idé. Det bedste er ikke for godt til børnene.

Farvel igen, Malmø

Fortsätter det så här, kommer allt fler att vilja beväpna sig. Som i Vilda Västern. Polisens teori: Skytten inriktad på invandrare Lasemanden John Ausoius i 1992 var ifølge den almindelige ortodoksi og Gellert Tamas Ny Demokratis skyd. Det kan næppe vare længe inden dette lander på Sverigedemokraternes bord. (Farvel, Malmø.) Update: Som man taler om solen: Jeg havde  læst SVT og Tamas´tanker 12 timer inden de tænkte dem.  Man skulle nedsætte sig som spåkone:

Journalisten Gellert Tamas ser också likheter mellan tidsandan i dag och de invandrarfientliga stämningar som rådde när John Ausonius, den så kallade Lasermannen, sköt elva personer på 1990-talet. Då liksom nu var samhället drabbat av ekonomisk kris. Då hade det oetablerade partiet Ny demokrati kommit in i riksdagen, i dag har Sverigedemokraterna just gjort detsamma.
-Det är ju en upphetsad debatt nu som till viss del påminner om den som var för tjugo år sedan, så där finns det ju en likhet. Men sen vill jag inte spekulera i om det är en eller flera gärningsmän i det här fallet, eller deras motiv. Det kan jag inte göra, säger Gellert Tamas. Paralleller med Lasermannens dagar

Noget taler dog for, at Tamas og pressen bare rører rundt i den sump, der i forvejen er Malmø: 2010-10-20 00:12, Mord/dråp, Malmö, Samtliga tre män kommer ursprungligen från Irak.

Pressefrihedens verdenskort

Hvorfor Sverige ligger på en delt førsteplads, mens Danmark ligger som nummer 11, savner umiddelbart en begrundelse. Vores “ekstremisme og nationalisme” ? Tidligere på året fokuserede de på selvcensuren i Danmark, men den kan næppe være større end i Sverige.

In Denmark (11th) as well as Sweden (1st), press freedom is faring well, but murder attempts against cartoonists Kurt Westergaard and Lars Vilks are opening a door to self-censorship, which until now had been negligible, in a climate of rising extremism and nationalism. Reporters without borders: Press Freedom Index 2010

‘Livstid’ til prinsen, og herefter asyl på Her Majesty’s regning

Jeg gjorde mig lystig over hosstående billede i går, men jo mere jeg kigger på det jo mere ubehageligt virker det: Den vellystne ‘prins’ der slår sig løs med sit boy toy, hvis ydmyghed og fornedrelse ikke er til at lukke øjnene for. Jeg har ikke set dette nævnt i nogle af mediehistorierne, men jeg er ikke i tvivl om at sagen afspejler traditionel arabisk racisme i forhold til sorte afrikanere. Begge har i øvrigt Abdulaziz som navn: ‘Abd’ har på arabisk betydning af såvel slave/tjener som sort afrikaner – den historiske baggrund burde råbes fra alle hustage i vores selvhadende kultur (LFPC).

A gay Saudi prince who used his servant as a ‘human punchbag’ was jailed for life today for beating and strangling him to death. Saud Abdulaziz bin Nasser al Saud, 34, stood with his arms folded and showed no emotion as he was told he must serve a minimum term of 20 years in jail.

After he serves his jail term, al Saud will probably be offered asylum because homosexuality is punishable by execution in Saudi Arabia.

The prince killed 32-year-old Bandar Abdulaziz in a brutal assault with a ‘sexual element’ at their five-star hotel in central London in February. It was the culmination of a campaign of ‘sadistic’ abuse including a previous ‘nasty’ assault in a hotel lift weeks before. […]

An Old Bailey jury heard how the prince bit his victim hard on both cheeks during his murderous attack at their suite in the Landmark hotel in Marylebone. Saud was fuelled by champagne and Sex on the Beach cocktails when he began the ferocious beating after a Valentine’s Day night out. […]

The judge said: ‘The most chilling aspect of that footage is that your victim did not resist at all. He was so completely subservient to you that after being treated as a human punchbag he followed you meekly out of the lift.’ The attack left the aide’s ear swollen to three times the normal size and ‘beyond medical treatment’.

Saud did not take him to hospital and inflicted a further attack in the lift on a later occasion – further evidence, said the judge of ‘this having been a violent and abusive relationship over a period of weeks if not longer’.

The attack which killed Mr Abdulaziz left him with so many injuries, including bleeding in the brain, a fractured larynx and bruising in the abdomen, that pathologists could not say for certain what caused his death. […] Gay Saudi prince who beat his manservant to death is jailed for life… then we’ll probably have to give him asylum


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Henning

Posted: 20 oktober 2010 - 01:45 - Svar

Han blev født kristen, som 22-årig forkastede han sin tro, og blev ateist, men rejste i gennem den arabiske verden, og konverterede til islam i Afghanistan, og er nu genfødt kristen… Hmm…

  monse

  Posted: 20 oktober 2010 - 07:40 - Svar

  En søgende sjæl … Man kan sige, at han har efterlevet Paulus’ ord i 1. Thessalonikerbrev 5, 21: “Prøver alle ting; beholder det gode”. Måske lidt mere radikalt end de fleste, jeg mener, ligefrem konvertere til Islam for siden at apostere igen, det er nok lige i overkanten, selv i Paulus’ perspektiv. Imidlertid må man antage, at hans erfaringer har givet ham en førstehåndsviden om Islam, som egentlig giver hans kommentarer så meget desto mere troværdighed. Hans fremtoning i interviewet virker ægte nok, synes jeg. Desuden siger han jo ikke noget om Islams væsen, som ikke kan dokumenteres fra andre kilder. Endelig er han jo ikke den eneste markante kritiker af mulitkulturen og Islam, som har nået dette standpunkt efter en lang rejse gennem det ideologiske spektrum. Skam få den, som tænker ilde herom.

Varmt Konservativ (kr)

Posted: 20 oktober 2010 - 12:15 - Svar

En kort kommentar till Dagens Danmarks-bask:

Angående fotbollen, så innehöll P1 i helgen ett inslag om att fotbollssverige kokar över av ilska mot våldet inom fotbollen och mot att fotbollsförbunden försöker tysta ner misshandelsfallen istället för att polisanmäla. Naturligtvis nämndes inte problemet vid sitt rätta namn, men det framgick tydligt ändå, genom spelarnas referenser till “spelare som skriker ‘jävla hora’ och ‘jag ska knulla din morsa’ och liknande uttryck”. När fotbollsspelarna går i strejk mot våldet, om inte förr, vaknar det folkliga motståndet på allvar.

Mette

Posted: 20 oktober 2010 - 13:07 - Svar

Ulfkotte er et af de bekendtskaber, der virker som en lettelse. For har vi ikke skrevet det samme, som han siger, i mange år, og har vi ikke tålt en masse hån af samme grund? Jo vi har, og det er på høje tid, at kavaleriet begynder at rykke ud. Der er brug for forstærknnger.

I slutningen af videoen får man en overraskelse, undrer sig over at en så velinformeret og intelligent mand har siddet fast i islams kviksand. Men lad os dog glæde os over, at han slap fri og nu investerer så meget i at oplyse andre.

Tak for synet, den video er i topklasse, synes jeg. Men tilbage sidder jeg endnu en gang med det store ubesvarede spørgsmål om, hvad det er, der virker som “a drug”, hvori islams forførelsesmagi består?

  LFPC

  Posted: 20 oktober 2010 - 13:58 - Svar

  Mine 2 cents:

  Den retfærdiggør overlegenhedsfølelse og selvretfærdighed. Den giver fængselsfanger og andre udskud en identitet hvor de kan opfatte deres adfærd som en kamp i en højere sags tjeneste. Rigsadvokaten kan evt. trække mig i retten på denne subjektive vurdering, men jeg vil så på min side udbede mig dokumentation for hvor i dette trossystem man finder Den Gyldne Regel.

   Mette

   Posted: 20 oktober 2010 - 15:44 - Svar

   Det har i hvert fald noget at gøre med at lægge ansvar fra sig, og hvis man så til gengæld bliver en del af herrefolket…

   Før i tiden har jeg ofte set islams hastige udbredelse forklaret med, at det er en meget nem religion at leve med. Det ville det ikke være for mig. Men, men man skal ikke undervurdere mange menneskers lyst til at underkaste sig noget, en fører eller et system af en eller anden art, og deres mangel på engagement når det gælder kampe, som de må eller burde – for deres egen skyld – udkæmpe alene. Den type stødte jeg dagligt på i mine år indenfor sundhedsvæsenet, og de fik mig altid til at føle afmagt.

   På sin vis tror jeg, at det velfærdssystem, der nu synger på de sidste vers, er svulmet op af de samme grunde. Folk kan ikke få nok velfærd, står der tit i min avis. Det er, som om velfærdsstaten er blevet far, mor og alle andre beskyttere inkarneret i samme mundfuld. Og foreløbig har dette en stor del af skylden for, at vi har kurs mod afgrunden.

   Angst, er et andet kodeord. Den angst, der følger med at være menneske, og som blot bliver værre, hvis vi ikke lærer os at stå op imod den men i stedet giver efter.

    Mette

    Posted: 20 oktober 2010 - 16:20 -

    Hvis nogen tænker, at jeg har skrevet om neurotiske mekanismer, har de helt ret. Jeg arbejdede en gang på en afdeling for neurosepatienter på et psykiatrisk hospital. Der lærte jeg meget om, hvilken benhård vilje den slags patienter kan besidde, selv om de i grunden er så sølle.

    De værste patienter mødte jeg nu på en anden afdeling, det var dem, der havde sat sig for, at de ville sulte sig ihjel. Aldrig har jeg set så voldsomme viljer demonstreret, og jeg husker især mig selv gå rundt i en park med en af patienterne, der var 32 år og alenemor med to små. Hun var forlængst holdt op med at spise og nede på 36 kilo, selv det husker jeg. Det var forår, og jeg ville have hende ud i solen og alt det, der var ved at springe ud. Med os måtte vi have et dropstativ, som hun hele tiden var hæftet på. Jeg forsøgte at forklare hende, at hendes børn ville savne hende. Hun gad ikke svare.

    Islam er en dybt neurotisk ideologi, der også har denne dødsdrift i sig.

    Hans Jensen

    Posted: 20 oktober 2010 - 18:43 -

    Læs nogle af de indslag rundt omkring på bloggene, der forudsiger Danmarks øjeblikkelige undergang hvis vi melder os ud af EU, hvilket med Lissabontraktatens indførelse er traktatfæstet. Artikel 50 for de interesserede.
    Det er samme mekanisme: Udenfor mors beskyttende arme er vi overladt til vores egen skæbne, og vi dør i morgen. Folketingspolitikere bruger det også, man undskylder nedskæringer med EU’s konvergenskrav. Dejligt bekvemt, det er ikke min skyld. Tøsedrenge m/k, og desværre er der heller ikke her forskel på partierne.

   Morten - - -

   Posted: 20 oktober 2010 - 15:49 - Svar

   @ LFPC

   Det er ikke bare “2 cents”. Det er sådan, det er!

   – – –

JensH

Posted: 20 oktober 2010 - 14:59 - Svar

Skyderi i Malmø igen-igen!!!! Er det ikke snart på tide, at alle gode kræfter i byen samles om et “fakkeltog mod skyderier”???

  Morten - - -

  Posted: 20 oktober 2010 - 15:43 - Svar

  Vi er lige kommet fakkeltoget et skridt nærmere. Politiet mere end antyder, at detteher er vilkårlige skud, affyret af medlemmer af den oprindelige befolkning. Understøttes den antagelse yderligere, kommer fakkeltoget “med stor deltagelse og på tværs af alle skel, etniske” med rørende taler/rørte talere. Viser det sig derimod, at det er ikke-hvide, der skyder … kommer der intet “tog”. Men måske en lille beskyttet manifestation, uden fakler, fordi fakler gør det vanskeligere for politiet at beskytte deltagerne.

  I øvrigt er dette muligvis et eksempel på “borgerkrigen”, som den kan forløbe. For det er jo, hvad enhver idiot kan gøre: Affyre vilkårlige skud fra en bil. Og virkningen er ikke, at det styrker moralen hos en “modstandsbevægelse”, men at vi alle krymper os. Bagslaget fra en sådan handling – hvis det er det, der er tale om – er enormt. Mere af den slags evt. terror, og vi vil være sat mange år tilbage i argumentationen.

  Vi kan kun håbe, at det er banditter, der har skudt på banditter. Desværre er der bare, tilsyneladende, ikke skudt mod BMW’er, men mod menesker, der ventede på bussen. Og det gør de hårde bandemedlemmer sjældent …

  – – –

   Morten - - -

   Posted: 20 oktober 2010 - 15:44 - Svar

   “med stor deltagelse og på tværs af alle skel, etniske og religiøse”

   – – –

   LFPC

   Posted: 20 oktober 2010 - 15:55 - Svar

   “Bagslaget fra en sådan handling – hvis det er det, der er tale om – er enormt”.

   Og deri ligger jo også at det for grupper på den anden side af hegnet kunne være fristende at foranstalte den slags som psykologisk krigsførelse. Der er flere veldokumenterede tilfælde af ‘hate crimes’ mod moskeer og lignende som har vist sig at være inside jobs, (eller se her), f. eks. er der et filmklip fra et overvågningskamera i en moské i USA der viser en af brugerne sætte ild (dermed selvfølgelig ikke være sagt på forhånd at mere uoverlagte elementer ikke kunne lave denne slags).

   LFPC

   Posted: 20 oktober 2010 - 16:00 - Svar

   I øvrigt mener jeg at fakkeltog burde omfattes af terrorlovgivningen. Kvalmeterror.

    Bjovulf

    Posted: 20 oktober 2010 - 17:51 -

    Hvis vi sådan skulle rende i masse-fakkeltog for hvert dansk, svensk eller norsk offer
    for “kulturberigelsen”, så behøvede vi jo næsten ikke at have elektrisk lys i gaderne 😉

JensH

Posted: 20 oktober 2010 - 15:58 - Svar

“Understøttes den antagelse yderligere, kommer fakkeltoget “med stor deltagelse og på tværs af alle skel, etniske” med rørende taler/rørte talere”

Wow, ligesom da Laser-manden huserede i begyndelsen af 1990’erne. Dengang kunne alle der ønskede det virkelig få luftet ‘godheds-genet’ offentligt i diverse fakkeltog.

Pk

Posted: 20 oktober 2010 - 17:55 - Svar

Ulfkotte: “Det bliver blodigt”:
PK: ” Det er voldeligt”.

Victor

Posted: 20 oktober 2010 - 19:28 - Svar

Prøv lige at læs denne pressemeddelelse fra samarbejdsrådet i Vollsmose – det er lige før man skal have de gamle kremlologer på banen igen, for at gennemskue, hvad der er sket:

http://www.vollsmose.dk/da-DK/Sitetools/Nyheder/Pressemeddelelse%20fra %20Samarbejdsraadet.aspx

For alle andre: Den tidligere enhedsliste-kandidat Ra Ranunkel var for nylig ude med en melding om, at situationen i Vollsmose er ude af kuntrol, og at danskere, hånes, spottes og latterliggøres – og overfaldes.

Nu har HAN mistet sin post.

  Prudentius

  Posted: 20 oktober 2010 - 21:45 - Svar

  Magt, magt, magt…

  Hvem har magten i enklaverne?

  Muslimerne.

  Og Ranunkel er jo også bare en skide racist der hidser sig op, når folk bliver overfaldet.

  Ud med ham.

ramses-2

Posted: 22 oktober 2010 - 14:28 - Svar

Jamen, bring da dette interview i Danmarx Radio.
Nå, det er utopi. Hvad så med at tvinge Rune Engelbreth-ekstremisten og hans tutor, Tøger Selvfed Silketråd til at trykke den.
Ulfkotte har FULDSTÆNDIG ret. Derfor bliver hans udsagn ikke viderebragt.

Leave a Comment