25
okt
Seneste opdatering: 25/10-10 kl. 1856
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...


Tankerne vandrer 46 år tilbage: Blow-up – Antonioni (Yardbirds Scene) (Saudi Arabien for genusprofessorer: Sexliv mellem saudiske menn og kvinner er en katastrofe, – lesbiske forhold på si er utbredt.)

Svensson, Svensson

Man kan synes det er lidt besynderligt at diskutere en eller flere skytters motiv, inden de er pågrebet – hvis de bliver det – men ikke halvt så besynderligt som at høre Per Svensson, nævnt i kronikken nedenfor. Ubehageligt og utilbørligt at SD pludselig introducere politiske argumenter i en politisk debat, når nu Per Svensson mente, han alene besad formuleringsprivillegiet. Nu havde det Svenssonske verdensbillede det lige så godt i sin villa med havudsigt og i sin hule i absolut, uberigede Rörsjöstaden. Fhv. minister Bodström er flygtet til det vestlige Massachusets, det kan man ikke fortænke ham i, når man betragter det han lader bag sig. Hvor skal Svensson tage hen, den dag nogle finder på at oversætte “främligsfientlighet” til “journalist- og politikerfientlighet” ?: Hör Per Svensson, kulturskribent på Sydsvenskan och Erik Almqvist, pressekreterare hos Sverigedemokraterna.P 1 Sverigedemokraterna, Skotten i Malmö, min 17:28

Det Malmø, vi elsker

Journalister har jo travlt, så de har sikkert ikke haft tid til at undersøge det velhavende, fredelige, globaliserede Malmø, som det fremtræder i det daglige: (Malmø 293. 909 indbyggere) Hver 5. Malmøbo rammes af en anmeldt forbrydelse – hvert år, de ikke anmeldte ufortalte.

Samtlige anmeldte forbrydelser 2009: 62.066 (Exel)
Drab: 10 (heraf 5 med skydebåben)
Drabsforsøg: 38 (heraf med skydevåben 12)
Mishandling (inkl. grov) 3.566
Fuldbyrdet: Voldtægt: 168 (heraf 22 mod barn under 15)
Røverier: 965
Pyromani (grov mordbrand) 212
Narkotikaforbrydelser: 3.948

Til sammenligning havde hele region Hovedstaden (1.680.271) i alt183. 671 straffelovsovertrædelser i 2009, f.eks. 124 anmeldte voldtægter og 21 drab i 2009. Forholdet imellem indbyggerantal og forbrydelser var altså i 2009 i Malmø 21,12% i Københavns Hovedstadsregion 10,93% forbrydelser, dog betydeligt værre for Malmø hvad angår grove forbrydelser.

Dialog
Den jødiske professor professor Joël Kotek, ekspert i anti-Semitisme og Holocaust, havde arrangeret religionsdialog i Bryssel-Molenbeek. Alene tanken:

“I was shocked by the hate of the demonstrators. The least one can say is that the climate in Belgium is not favorable for this type of encounter. It’s a time of black and white, of manicheism, not of dialogue.”Jihad By Vuvuzela

Dialog II

Den åndelige vejleder for Tower Hamlets nye borgmester, Luftur Rahman. (London borough becomes ‘Islamic republic.)

Dialog III

En kvindelig Bent Melchior i Stockholm. Hun har ikke rigtig opfattet noget af det hele, bortset fra at hun risikerer “at gå under.” Ja, mon ikke ?


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Info

Posted: 25 oktober 2010 - 07:42 - Svar

LASERMANNEN I MALMÖ OCH SVENSKA MEDIER

Experten på ”lasermannen” John Ausonius, ungraren Gellert Tamas, har ju i en bok ”övertygande” beskrivit, hur Ausonius, starkt påverkad av ”rasisterna” inom Ny Demokrati, i början på 1990-talet inspirerades till att skjuta på obekanta personer med utländskt utseende (Stockholm, Uppsala).

Tamas fick för sin bok en oerhörd, officiell uppskattning och blev någon tid närmast en följetongsfigur som intervjuobjekt i Sveriges radio.

Nyligen plockades han åter fram och dammades av, den här gången för redogöra för hur den ”nya lasermannen” i Malmö troligen hämtat sin inspiration från Sverigedemokraterna.

Under året hade mer än femtio skottlossningar ägt rum i Malmö, de flesta knutna till uppgörelser inom utländska, kriminella gäng. Därmed knappt uppmärksammade ens i notisform. Men vid fem tillfällen hade samma pistol använts – ett nästan solklart bevis för att en ny, svensk, nazistisk och rasistisk laserman – troligen aktiv inom Sverigedemokraterna – opererade.

Hur förhåller det sig med verkligheten bakom etablissemangets lögnridåer? Följande skrev Expressen den 23/10 2010 (något som många tystade vetat ända sedan början av 90-talet):

”Det blir lätt att många tror att skytten i Malmö hänger ihop med att Sverigedemokraterna tagit sig in i riksdagen, bara för att detta upprepas tillräckligt många gånger. Men om det vet vi faktiskt ingenting.

Lasermannen John Ausonius, som i går satt i Örebro tingsrätt och bad om att få bli fri, var ju som ingen tycks komma ihåg [jo då, se ovan] varken etnisk svensk, medlem i Ny demokrati eller organiserad rasist. Wolfgang Zaugg, som han ursprungligen hette, var en mentalt störd, kriminell och djupt missanpassad person, som tvångsvårdats flera gånger på psyket, när han mördade och försökte mörda. Hans mammas uppväxt i Nazityskland kan ha påverkat honom mer än Bert och Ian.”

– – – – – – – – – – – – –

ANM.: På senare tid har Gellert Tamas på nytt blivit berömd, den här gången för en bok om svenskarnas övergrepp på ”apatiska flyktingbarn”. Wikipedia:

”Tamas gav 2009 ut boken De apatiska: Om makt, myter och manipulation. Boken har ifrågasatts av både journalister och personer beskrivna i boken. De anser att skildringen är onyanserad och svartvit, att Tamas utför karaktärsmord på flera personer och att boken innehåller många allvarliga faktafel.

Boken hyllades också av många recensenter. Den har bland annat kallats för “ett av efterkrigstidens viktigaste reportage” av Dagens Nyheter och “ett glödande debattinlägg” av Svenska Dagbladet.”

Gunnar Biering

Posted: 25 oktober 2010 - 12:05 - Svar

En professor i antisemitisme, der bliver overrasket over antisemitismen blandt muslimer i Belgien?

Han er jo totalt ukvalificeret til sit arbejde! Og det er sådanne eksperter, der mener sig kvalificerede til at retlede os almue og give vore politikere råd!

Ikke så sært, at landene stander i våde.

Anders

Posted: 25 oktober 2010 - 12:24 - Svar

Shariagängens milisstyrkor har aktiverats för att genomföra utrensningsaktioner mot alla eventuella potentiella Lasermän och -kvinnor. Mediebevakningen av påstådda och verkliga beskjutningar i Malmö börjar tangera gränsen till uppvigling. I Ruanda hetsades hutuer via medierna att genomföra ett folkmord på tutsier, och nu kan man kan nästan förledas att tro att medierna önskar se machetesvingande shariagäng på gatorna. Varför då ? Är det så att man hoppas att just nu tända den gnista som alla fruktar ska få krutdurken att explodera ?

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/gangmedlemmar-jagar-efter-malmoskytt en_5563283.svd

En roligare artikel finns att läsa i DN. För den som trodde att den nigerianska terrorgruppen Boko Haram, uttytt “Västerländsk lärdom är synd”, var en udda fågel i den islamistiska floran kommer en kraftfull dementi från den muslimska mittfåran här:

http://www.dn.se/nyheter/varlden/stopp-for-vasterlandska-skolamnen-i-i ran-1.1195063

Goten

Posted: 25 oktober 2010 - 12:25 - Svar

@ Info

Bra sammanfattning av Tamas.

På Flashback finns en diskussion hurvida Tamas är jude eller ungrare. Frågan är relevant med tanke på Ungerns historia och på det som idag händer i Ungern.

https://www.flashback.org/t1022709

Michael Laudahn

Posted: 25 oktober 2010 - 15:47 - Svar

‘Europa måste bli mångkulturellt eller gå under’:

Tja, det her er jo en ‘pæn’ bekræftelse for Kevin MacDonalds teorier om de organiserede diaspora-jøders rolle, når det drejer sig om at systematisk fremme tredjeverdensindvandringen hos os – se

http://en.wikipedia.org/wiki/Kevin_B._MacDonald#On_Jews_and_immigratio n_policies

Er jeg nu ‘antisemit’ for at konstatere det?! .)

  Mette

  Posted: 25 oktober 2010 - 17:05 - Svar

  Michael Laudahn

  Så meget kan i hvert fald siges, at du med Kevin MacDonald er kommet i berygtet selskab.

Ole Burde

Posted: 25 oktober 2010 - 17:45 - Svar

Kevin Macdonnald er ikke alene om vaere godt irriteret over en vids type “progressive ” joeder , jeg tror at et flertal af Israelere er mindst lige saa frustrerede over at blive sat i baas sammen med typer som feks Melchior , eller hans svenske doppeltgaengerinde. Uheldigvis includerer dette flertal iIKKE de israelske TV journaister…
Macdonnald har sandsynligvis ret i at joeder har spillet en uproportionalt stor rolle i udformingen og udbredelsen af den politiske korrekthed .
Paa samme maade har de ogsa spillet en uproportionalt stor rolle i praktisk taget enhver form for kulturel aktivitet , selvom der ER undtagelser.
Indtil nu har en af disse undtagelser vaeret udformningen af en Islaam-kritisk og nationalsindet ny form for ideologi.
Ganske vidst er der Pamella Geller og et par andre, men det har indtil nu ikke vaeret nok til at oprette en naturlig ligevaegt.
Saa det maa indroemmes at den blinde hoene Macdonald HAR fundet et guldkorn .

  Michael Laudahn

  Posted: 25 oktober 2010 - 18:11 - Svar

  Ja, minder ikke det hele lidt om muhammedanerne (igen): En fremmed, eksotisk orientalsk stam – styret ved en forrykt og alt-dominerende religion – indtrænger her hos os og opfører sig som om de var hjemme hos dem – hvilket ikke i sidste ende betyder at deres forskellige fraktioner her hensynsløst slås mod hinanden? Og den fraktion, der absolut ikke vil tilpasse sig, slås også mod det ufrivillige værtsland – skønt de her bruger subtilere midler. Se den citerede dames video-optræden, og helst med nøgter-vågne øjne (!). Hvis man er naiv, kunne man nemlig også falde for en vis charmerende effekt, hun måtte udstråle.

  Dem, der organiserer sig i et jøde- (eller andet) -råd, viser klart: De vil ikke integrere sig, de vil føre interessepolitik på bekostning af det ufrivillige værtslands befolkning. Og så snart de har fundet egnede lokale politiker, får de den.

  Kald mig anti-ditten og datten-ofob, men jeg anser hele vores indvandringsdrama først opløst, når ikke alene den største del af muhammedanere, sigøjnere (disse til Indien! ikke Rumænien) & co er sendt hjem – men også jøderne. DE ER IKKE EUROPÆERE, og de vil aldrig blive det. Med dem vil kabalen ALDRIG slutte. Nogen få håndudvalgte undtagelser – der er integrerede og nyttige – ville være tænkbare.

  Hvad jeg ikke forstår er, hvorfor du kalder Kevin MacDonald for ‘blind høne’? Siger du ikke stort set det, han siger – skønt han siger det på en mere videnskabelig måde?

Mette

Posted: 25 oktober 2010 - 18:22 - Svar

Jeg havde for et par år siden et debatsammenstød med en jødisk dame af Melchior-typen, og hun var meget arrogant, skønt anledningen var den, at en ung danske jøde overvejede at flytte til Israel aht. sine børn. Hun kunne overhovedet ikke se, at jøder havde problemer i Danmark, og det var jo godt for hende, men ikke så lidt urealistisk. Den type var der også mange af under Anden Verdenskrig og før. Jeg har kendt en af dem, der var mest aktiv med at hjælpe jøder over sundet, og han fortalte, hvor vanskeligt det var at overtale mange af især de ældre til at tage af sted.

Som vi alle ved, er der også jøder, der råber Holocaust tidligt og silde, så at mange bliver trætte af dem. Et af de mest tåbelige tilfælde, var da den sikkert ikke alt for kvikke engelske prins Harry tog en naziuniform på et til et karneval. Det var dumt, men det var sådan en type dumhed, som forvoksede drenge hyppigt begår og burde ikke have været udskreget som “en sag” i verdenspressen.

  Michael Laudahn

  Posted: 25 oktober 2010 - 18:58 - Svar

  Efter de ved mig gjorte erfaringer er jeg overbevist om, at jøder er så fuldstændigt anderledes end ‘vi’ er, at der ikke er nogen forståelse os imellem der fortjener denne betegnelse. Min forklaring for fænomenet er deres religionsideologi. Ligesådan den muhammedanske, forhindrer denne stort set udveksling dem og os imellem. Men så findes der givetvis den ene eller anden undtagelse blandt dem. Men skal vi for dette ‘guldkorn’ tage hele sanden med i købet? Jeg synes, det er en dårlig forretning. Og deres egne lande har vist også brug for dem.

   Mette

   Posted: 25 oktober 2010 - 19:28 - Svar

   Jeg er helt uenig.

    Michael Laudahn

    Posted: 25 oktober 2010 - 21:23 -

    Jeg har ikke forventet noget andet. .)

holger

Posted: 26 oktober 2010 - 00:54 - Svar

Michael, prøv at bryde igennem berlinmuren hos SIAD med en wiki-henvisnig til MacDonald. Hvis det lykkes så kald mig Mads.

Vivi Andersen

Posted: 26 oktober 2010 - 13:01 - Svar

Michael Laudahn

Du spørger om du nu er anti-semit fordi du bl.a. henviser til Kevin MacDonald.

Så er der givetvis rigtig mange af os herude, da vi er en del der gennem år har undret os bl.a. brødrene Melchior´s holdning til og arbejde for den muslimske indvandring til bl.a. Danmark.

Jeg forstod ganske enkelt ikke hvordan det kunne være de arbejdede for dette, da de selv vel måtte siges at have erfaringer af en slags, da sønnen/nevøen David Melchior bor i Israel og arbejder som politiker.

I tankerne sagde jeg til mig selv, at denne arbejden for islamisk tilvandring til bl.a. dette lille land Danmark virkede …..tjae, ondskabsfuldt !

Netop fordi disse brødrere sandsynligvis var helt bevidste om hvilke problemer denne indvandring ville betyde for Danmark og de øvrige europæiske lande.

  Michael Laudahn

  Posted: 26 oktober 2010 - 15:29 - Svar

  Tak, du taler ud af min sjæle. Jeg har stilt mig de præcis samme spørgsmål. Blandt de mest sandsynlige svar jeg ser, er:

  De er simpelthen ikke så smarte som de altid gerne vil vi tror – de har en overdrevet tendens til at lyve, til improvisering (i stedet for målrettet arbejde) for at opnå deres mål – og til at gå over lig for at nå derhen. De tænker fuldstændigt anderledes end vi gør – formodelig religiøst styret, ligesom muhammedanerne. Selv de af dem der har et udseende som de fleste af os har (de få af dem undtaget, som VIRKELIG er integreret – også dette fænomen findes hos muhammedanerne).

  Og så er der ‘så mange forskellige fraktioner blandt dem som hos muhammedanerne’, som jo også slås her – uden hensyntagen for hinanden eller os. Muhammedanerne som jøderne er orientalere, ikke europæere. Det gælder også muhammedaniserede tidligere europæiske folkeslag, som albanerne og bosniaks. Det er ikke for intet, at de kristne på Balkan kalder disse for ‘tyrkere’ og vil rekonvertere dem, sende dem til Tyrkiet – eller tilmed dræbe dem.

  Som jeg sagde tidligere: Jeg er overbevist om at Kevin MacDonald har ret. Barbara Spectre (video-damen) har igen vist det. Vi løser ikke muhammedaner-problemet ved bare deres hjemsendelse, medmindre vi anvender samme logik overfor jøderne, da *de og deres evindelige kabale* i sidste ende er årsagen. Bortset – som sagt – nogle få håndplukkede undtagelser.

  Bortset fra, at jeg som ikke-dansker ikke blander mig i specifik-danske forhold: Jeg er ikke sikker på, hvordan jeg (hvis jeg var i en sådan situation) ville behandle Anders Gravers & co. Vist nok laver han åbenbart ganske meget mod politikken af sine ‘dårlige’ stammebrødre. Men han har, så vidt jeg ved, aldrig udtalt sig om dem – endsige Kevin MacDonald. Ville det ikke være passende? Og har han ikke haft flere end nok lejligheder til det?

  A propos Bent Melchior: ‘Muhamedanerne har antallet, jøderne er velorganiseret: lad os samarbejde mod værtslandets befolkning’ kender du, ikke? Se

  http://blog.balder.org/?p=394

  og følg kilderne (bl a

  http://politiken.dk/debat/article484364.ece ).

  Og til sidste denne her video:

  http://www.youtube.com/watch?v=cYBsDwjezQI

  Skønt jeg ikke er enig med ham hvad som angår Israels eksistens og philisternes skæbne: Ifølge mig bør Israel være der, philisterne skal fordeles på nabolandene, og ‘vores’ jøder skal så tilbage til Israel. Som muhammedanerne til Muhammedanistan, sigøjnerne til Indien (reservat!), osv. Alt andet er fusk og bare garantiet for, at vores problemer på dette område aldrig kommer til at ophøre.

Leave a Comment