29
okt
Seneste opdatering: 30/10-10 kl. 0348
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Allt fler föräldrar förbjuder sina barn att vittna i polis-utredningar. Därför tvingas polisen i Malmö och Göteborg lägga ner många ungdomsmål. Nu larmar polisen.
-Vi tvingas avskriva ungefär en utredning i veckan på grund av det här, säger Glen Sjögren, spaningschef på ungdomsroteln i Malmö.Glen Sjögren är bekymrad. Han säger att det här är ett jätteproblem i Malmö. Senast förra helgen hade han ett fall. En kille som varit utsatt för ett brott, som ville vara med och berätta.-Han ville, men hans mamma stod bakom honom och sa att han absolut inte fick medverka i polisutredningen, berättar Glen Sjögren.

-Jag tycker att man borde informera föräldrarna om vad som händer om ingen vågar sätta dit förbrytare, vi får ett laglöst land, helt enkelt, säger Glen Sjögren på Malmöpolisen. Föräldrar förbjuder barnen att vittna

“Jeg er større end politiet”

“Det här rör sig inte om en integrationsfråga.” Enligt Mona Sahlin är det en förolämpning att säga att det som hänt i Malmö är normalt och naturligt för Malmö.Mona Sahlin i Malmö efter skotten

Camre: Ghettoplanen duer ikke. Regeringen snakker udenom

DET ER FULDSTÆNDIG uacceptabelt at bruge Landsbyggefondens midler til en indsats i ghetto områderne. I det hele taget er det uacceptabelt at bruge danskernes penge til at skjule, at vi har givet ophold til mennesker , som har et direkte fjendtligt forhold til danske værdier .Regeringens ghettoplan er et forsøg på at snakke uden om det virkelige problem. De boligområder , der er tale om, består i hovedsagen af sunde ejendomme, og det løser ingen problemer at rive boligblokke ned eller smide problemfamilier ud af deres lejlighed. De vil blot fortsætte deres ødelæggende virke andre steder .
Der er brug for helt andre midler , hvis vi skal undgå, at det kultur elle sammenstød ødelægger landet. For det første skal alle, der ikke over holder dansk lovgivning, udvises. For det andet skal der indføres et fuldstændigt stop for al indvandring fra de muslimske lande. Deres egne lande er brudt sammen på grund af en kultur , der forhindrer udvikling og tilpasning til den moderne verden . Det problem må de løse hjemme hos sig selv. Danske skatteydere skal ikke betale for islams befolkningsoverskud.[..]
Danmark må ændre fortolkningen af de konventioner , som både EU og Europarådet vil påtvinge de europæiske lande, og som er ved at rive Europa op indefra. Der sidder nogle grupper af højtbetalte jurister i de internationale organer , funktionærer , som rider multikulturalismens kæphest, medens de foragter de europæiske borgere, hvis liv og kultur er under angreb. Ved at lytte til dem lægger politikerne grunden til et opgør , som truer selve demokratiet.
Af MOGENS CAMRE Kristeligt Dagblad 29.10.2010 Mogens Camre er forhenværende medlem af Folketinget og medlem af Europa-Parlamentet for Dansk Folkeparti.

“Frau Merkel, Sie haben Recht”

Onsdag måtte Angela Merkels talsmand rykke ud for at rette en misforståelse: Kansleren var ikke, gentager ikke, begejstret for den ros, som Geert Wilders havde tildelt hende. Lederen af det hollandske frihedsparti havde glad udråbt den tyske kansler til at befinde sig i islamkritikkens førerfelt, efter at hun i en tale til de unge tyske kristendemokrater havde udtalt, at det multikulturelle samfund havde slået fejl.Men derfra kan man ikke slutte, at Merkel er islamkritiker, understregede talsmanden, som på kanslerens vegne tilføjede, at hun naturligvis har respekt for en af verdens store religioner.Episoden illustrerer den balancegang, som Angela Merkel har begivet sig ud på. På den ene side skal hun lægge afstand til en politisk trend, som meget vel kan gribe om sig i Tyskland. På den anden side er hun nødt til at tale til nogle af de vælgere, som ellers vil bevæge sig ud mod det nye højre, der i Tyskland har fået næring fra Thilo Sarazzins bestseller, “Tyskland afskaffer sig selv”.Jyllands-Posten, 30.10.2010, ikke online

UK: Minister spoke at event with terrorist accessories on sale

A GOVERNMENT minister spoke at an event where suicide bomber accessories and items glorifying terrorism were on open sale.

Andrew Stunell, the communities minister, addressed the controversial “Global Peace and Unity” (GPU) conference in East London on Sunday. The event’s programme says its official “supporters” include the Metropolitan Police and the City of London Police.

A few yards from where Mr Stunell was speaking, a stall sold suicide bomber headbands and T-shirts promoting two banned terror groups.

One of the shirts showed a masked terrorist holding a Kalashnikov rifle in one hand and the Quran in the other against a backdrop of the Dome of the Rock in Jerusalem. The Daily Telegraph bought one of the shirts.

The image is the official logo of the al-Qassam Brigade, the military wing of Hamas, a terrorist group banned across the EU and United States. Underneath, a slogan in Arabic read: “The conscripts of the martyr. Here in response, O Jerusalem.” The al-Qassam Brigade has been responsible for at least 200 civilian deaths in suicide attacks since 2000. […] Minister spoke at event with terrorist accessories on sale billede via Elder of Ziyon

You don’t mess with the EU

A Frenchman was locked up for two days and is facing criminal charges for sending a cheeky ‘practical joke’ email about oral sex to former Justice Minister Rachida Dati.

The unnamed 40-year-old contacted the MEP at the European Parliament in Strasbourg last week and asked her if he could have ‘an inflation’.

It followed Ms Dati appearing on a national radio station and mixing up the words ‘fellatio’ and ‘inflation’ – which sound similar in French – during a TV interview. […]

But there was outrage this morning when it emerged that the home of the e-mail joker, from Bourg-de-Piage, in the Drome region of south east France, was raided by Lyon’s Judicial Police. […]

After being kept in a cell and then placed on bail he was ordered to appear in court on December 3 charged with displaying contempt towards a public servant an offence which is punishable with a prison sentence of up to a month and a 10,000 euro fine. […] Frenchman locked up in jail for sending ‘cheeky’ sex email to Rachida Dati


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Info

Posted: 29 oktober 2010 - 13:06 - Svar

DANSK FÖRFATTARE MOTIVERAR NY SVENSK ANTIDISKRIMINERINGSLAG

Ett nytt steg mot fri och kravlös invandring till Sverige tar nu tre moderater med en riksdagsmotion gällande kriminalisering enligt ”Jante-lagen”.

Uttrycket ”Jante-lagen” skapades av den danske författaren Aksel Sandemose och avsåg Sandemoses elaka beskrivning av de beskedliga invånarna i den danska staden Nykøbing. I Sverige betyder ”Jante-lagen” däremot sedan gammalt enbart ”Sverige-lagen”, dvs. konstaterandet av alla etniska svenskars inneboende ondska, missunnsamhet, oföretagsamhet, främlingsfientlighet, populism osv.

Dessa onda egenskaper vill nu de tre riksdagsmännen lagstifta bort i en särskild riksdagsmotion. Var och en som motsätter sig Sjupartialliansens krav på fri invandring, t.ex., ska kunna ådömas straff i enlighet med ”antijantelagen” (= en del av antidiskrimineringslagen).

Ni kan läsa riksdagsmotionen här:

http://www.riksdagen.se/webbnav/?nid=410&dok_id=GY02XM1498

Fråga till Snaphanen: Har denne Sandemose samma oerhörda betydelse också i Danmark? Hur kommer det sig, att inte danskarna redan lagstiftat bort Dansk folkeparti?

Emotser en kunnig analys inifrån om Sandemoses och Nykøbings betydelse i Danmark!

  steen

  Posted: 29 oktober 2010 - 13:18 - Svar

  Hvad har disse moderater mod janteloven, det er jo den de har levet så højt på hidtil. “Du skal ikke tro, du er lige så meget værd som os – øvrigheden.” Det er da lige “up their alley”.

  Jeg skal nok lige sluge og fordøje denne motion i flere bidder, inden jeg kombinerer den med hvad jeg ved om Sandemose. Jeg har læst alle hans bøger og iøvrigt haft god en veninde, der kendte ham. Mit umiddelbare indtryk er, at de må have indtaget en substans, der var for stærk for dem.

  Men nej, jeg mener ikke janteloven betyder noget videre i Danmark anno 2010. Den er typisk provins anno cirka 1920-30 – måske helt op til 60 talet. Men jeg er da klar over, at den svensk provins har betydeligt større geografisk udstrækning. Mht den åndelige, skal man jo nok være varsom 🙂

  Morten - - -

  Posted: 29 oktober 2010 - 13:35 - Svar

  @ Info

  Janteloven anvendes også i undertrykkende øjemed i Danmark. Jeg tror, det var det, du ville vide.

  Skønt, det er faktisk blevet sjældnere, når jeg tænker efter. – Men I har så overtaget den …

  – – –

   Morten - - -

   Posted: 29 oktober 2010 - 13:36 - Svar

   Eller: jantelovsmyten anvendes sådan!

   – – –

Pk

Posted: 29 oktober 2010 - 14:03 - Svar

Desværre bruges Jante-loven også modsat af hvad det var tænkt som.
Sandemose mente, tror jeg, at den kunne virke fri-givende i menneskers liv.
Desværre er der f.eks kloge og følsomme typer som kunstnere, der nu bruger
jante -loven for at forklare at danskerne er noget af det værste på denne jord.
Det de siger er; I er så ringe som mennesker FORDI I Jante-loven blev lavet i Danmark,
om danskerne.
Man bruger Jante til at nedvurdere danskerne.
Desværre.

Info

Posted: 29 oktober 2010 - 15:58 - Svar

TACK

Tack, Steen och andra för intressanta svar!

Marit

Posted: 29 oktober 2010 - 17:07 - Svar

Angående Sandemose har vi “Janteloven” i Norge også. “Vi skal ikke tro , at vi “er” noe. Vi skal ikke tro at vi er bedre enn “dem”.

Mette

Posted: 29 oktober 2010 - 17:57 - Svar

Vi har et særligt Sandemose Selskab i Danmark, og formanden blev for nogle uger siden interviewet i Jyllands-Posten og sagde om Janteloven, at Sandemose altid havde opfattet den som underklassens måde at undertrykke sig selv på.

Det kan jeg fuldkommen give ham ret i. Jeg har læst de fleste af Sandemoses bøger og blev i øvrigt til sidst sur på ham og mest optaget af Felicia, hun var den genkendelige, som jo netop ikke lå under for Jante. Sådan som Sandemose selv gjorde det.

Mette

Posted: 29 oktober 2010 - 18:35 - Svar

Forleden efterlyste en læserbrevsskribent sange om nutidens kampe og vore soldater i det fremmede. Hvorfor er der ingen, der skriver dem?

Vi har igen mistet en soldat, han hed Mikkel Jørgensen og blev blot 21 år. Vor soldat fik det skudsmål, at han var stærk, tapper og havde både hoved og hjerte med, og mit blik tåger til, hver gang jeg læser om disse unge mænd med de korte liv. Forsvarsministeren græd sidste gang, og det forstår jeg, er der overhovedet nogen mening i at kæmpe for Danmark i Afghanistan? Det har ikke været spildt, vi har høstet nødvendige erfaringer, men nu må det snart være slut, synes jeg.

Som sædvanlig spillede Livgardens musikkorps ved kistens hjemkomst “Kongernes Konge” og nu også “Det var en sommermorgen”, bedre kendt som “Det var på Isted Hede”. Det er to af de mest tunge, sørgelige sange vi har, kun overgået af “Påskeklokken kimed’ mildt”. Men disse tre sange er alle fra De slesviske krige og cirka 150 år gamle.

En stor vikingegård er netop blev fundet syd for Roskilde, og en journalist skrev om datidens mennesker, at de sejlede, sloges og satte store runestene. Dengang kunne man også sige meget om tab. Mine yndlingssten er begge fundet i Aarhus i det område, hvor den oprindelige vikingeby lå:

“Gunulv og Øgot og Aslak og Rolf rejste denne sten efter deres fælle Ful. Han fandt døden…da konger kæmpede.”

“Toste og Hove rejste sammen med Fredbjørn denne sten efter Asser Saxe, deres fælle, en meget velbyrdig dreng. Han døde som den største unidding blandt mænd; han ejede skib sammen med Arne.”

Vi sejler og slås stadig. Forleden var det “Esbern Snare”, der var i aktion ud for Somalia. Så hvad med nogle passende ord sat til musik for alle disse modige mænd og kvinder, der er derude og har Dannebrog med!

http://jp.dk/indland/article2229238.ece

Leave a Comment