16
nov
Seneste opdatering: 17/11-10 kl. 0816
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Jeg troede ikke, der skulle være ballade før schweizerne den 28.11 formentlig vedtager udvisningsdirektivet, men jo, det kunne lige nås. Beboerne i Langenthal vil i en rundkørsel opføre et syv meter højt monument for den vundne minaretafstemning sidste år. Toppen er en flamme, der bryder igennem en halvmåne.

Talsmand Daniel Zingg: “Flammen er symbolsk til ære for forfulgte i islams navn, og for at vise at der er håb. Komitteen forstår udtrykkeligt ikke monumentet som en provokation, men som en “reaktion på en provokation.” Det forener kunst, æstetik og politik uden at defamere mennesker af islamisk tro på nogen måde,” siger Zingg. Advokat for Islamisk Trossamfund i Langenthal, Daniel Kettiger, siger at “muslimerne føler sig direkte truffet på deres ideelle interesser, og at monumentet er et angreb på deres religiøse indentitet, der bevæger sig på grænsen til strafbar racediskriminering.” (modelfoto her) (Snaphanens oversættelse)

The Swiss Islamic Shura Central Council condemned on Saturday the intention of the (Stop Minaret) Commission to build a monument commemorating the Prohibition of the construction of minarets in Switzerland. The Monument should be in Langenthal, a small city in Central Switzerland. The Media spokesman of the Council Qaasim Illi said to the Kuwait News Agency (KUNA) that “the announcement of such a move just one year after the Swiss voters approved a ban on building minarets is a clear provocation to the feelings of the Muslim minority in the country and a symbol of the marginalization and aggressiveness.” He also noted that the idea “also bears the signature of an intolerant Triumphalism and harbors the danger that the general effort to mutual acceptance and understanding among religions could suffer another defeat”.Commission’s draft (Stop minarets) is pouring oil on the fire by the establishment of a monument to celebrate the Vote result and should be prevented by all available means, he said.Swiss Islamic Shura Council condemns building monument marking minarets” ban, Mahnmal mit explosiver Botschaft.

Animal farm: Nogle religioner er mere lige end andre

Man kunne definere en slags vendepunkt ud fra et ophør af denne slags historier, når det uhyrlige og urimelige ikke længere kan tolereres. Men dette er Storbritannien, og det der for os fuldtidsiagttagere af denne slags eftergivenhed synes uvirkeligt i sin monomane gentagelse, er det ikke nødvendigvis uden for vores kreds. Man kan fodre svin med denne slags historier der egentlig skulle rumme deres egen pointe, helt uden bloggeres pegepind og perspektivering: Hvornår er nok nok, hvornår standser denne refleksmæssige eftergivenhed? Og når det nu er tydeligt at der ingen ende er, siger det så ikke noget om alvorlige konflikter forude? (LFPC)

A children’s shop has removed toy pigs from farmyard sets in case they offend Muslims and Jews. The Early Learning Centre ditched the pig from its HappyLand Goosefeather Farm toy set after it upset some customers.

One mother realised the pig was missing from the set she bought for her daughter’s birthday when she found a pig sty and a button that made oinking noises, but no pig. […]

When the mother complained, she was told in an email: ‘Previously the pig was part of the Goosefeather Farm. However due to customer feedback and religious reasons this is no longer part of the farm.’ […]

The angry mother, named only as Caroline, told The Sun newspaper: ‘This is political correctness gone loopy. Surely if someone has an issue with a toy they don’t agree with then they don’t buy it.’ […] Early Learning Centre bans toy pig from farmyard set for fear of offending Muslims (but keeps sty and oink noise) ; “Political correctness gone loopy!”

Langt væk, så nær

Socialdemokratiska partiet befinner sig i kaos, öppen strid och handlingsförlamning. Den enda logiska och naturliga effekten borde vara opinionsras för partiet.
När det gäller efterträdarkandidaterna fortsätter väljarna att föredra de orealistiska namnen. Både Margot Wallström och Thomas Bodström har i dag deklarerat att de inte står till förfogande. Det har också den tredje populäraste, Ulrica Messing, gjort.Slutsatsen måste bli att ju mindre väljarna hör om och från en kandidat, desto starkare blir stödet. Allra starkast blir stödet om kandidaten befinner sig i USA (Wallström och Bodström).K-G Bergström: Inte ens när hon slutar slipper hon kritik. (In weiter Ferne, so nah!)

Jesus i Örkeljunga

Den kontroversielle konceptkunstner Uwe Max Jensen vil i dag – i anledning af 10-årsdagen for Jens Jørgen Thorsens død – hylde den afdøde kunstner med en et krucifiks lavet af piberensere og en Jesus med et erigeret lem. Aktionen fandt sted i dag, den 15. november klokken 12 i Thorsens hjem udenfor Örkelljunga i Sverige, hvor Thorsen havde atelier, og hvor han for 10 år siden døde. I en pressemeddelelse, som er sendt til Kristeligt Dagblad, er vedlagt en kopi af den skulptur, som Uwe Max Jensen har lavet.Egentlig ville Uwe Max Jensen have lavet Jesus i blå piberensere for at efterligne farverne det svenske flag. Men da han ikke kunne opspore piberensere i blå, har han valgt farven ’semitisk’ brun.Farven kan dermed symbolisere en anden, etnisk side af Jesus:
”Dette (den brune farve) er for så vidt passende – under alle omstændigheder realistisk – da Jesus var en om ikke mørk mand, så dog en mand med en vis teint”, lyder i pressemeddelelsen.Skulpturen er en hyldest til Thorsens eget portræt af Jesus, som han malede på en mur ved Birkerød station i 1984.Murmaleriet vakte stor furore, og der blev lagt sag an mod Thorsen for brud på blasfemilovgivningen.Når skulpturen er hængt op ”vil den akkurat som den historiske Jesus blive overladt til sin skæbne”, slutter pressemeddelelsen. Provo-maler hyldet med piberenser-Jesus, Jesus vender tilbage lidt udenfor Örkelljunga – hyldest til Jens Jørgen Thorsen

Det skal siges, at det ikke er mine egne piberensere, det er en originalskulptur jeg har fotograferet – på sølvpapir-baggrund, fordi væggene i Thorsens atelier var beklædt med det. Man kan godt få blå piberensere, men det er ikke let. Klik foto for helskærm. Se også “Ladonia og Drakabygget”.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Elefanten

Posted: 16 november 2010 - 07:04 - Svar

Der er et udsat mindretal af frafaldne muslimer, der har behov for samfundets beskyttelse.
Mange får nok af den muslimske hellighed, og de ønsker ikke at støtte en ørkenreligion, der går ind for stening og håndsafhugning.
Odense (Odins by) kunne udnævnes til friby for frafaldne muslimer, så de kunne føle sig trygge og sikre, og så de kunne modtage samfundes anerkendelse.

Morten - - -

Posted: 16 november 2010 - 08:52 - Svar

Måske Schweiz kunne være interesseret i at danne en føderalstat, sammen med Danmark ? Når nu Sverige hellere vil have fællsesskab med muslimer. Schweizerne har jo erfaringen med fredelig sameksistens mellem fredelige mennesker.

Og det schweiziske flag er jo allerede indeholdt i det danske … Et fingerpeg ?

– – –

barfbag

Posted: 16 november 2010 - 13:25 - Svar

->Elefanten: apropos håndsafhugning, se et muslimsk afhugget hovede
http://plancksconstant.org/blog1/2009/03/13_beautiful_muslim_women.htm l
Off topic
Siden denne blog beskæftiger sig med lidelse forårsaget af islam, kunne flg. weblogs så ikke være nyttige i webrullen:
http://tellthechildrenthetruth.com/gallery/
http://www.thereligionofpeace.com/
eller måske er (også) denne blog elitistisk og esoterisk (=kun for en lukket, snæver kreds) og kun for eksperter og det skal være svært at finde relevante blogs?

Nils

Posted: 16 november 2010 - 13:48 - Svar

Jeg synes, schweizerne burde tillade minareter blot med den specificering, at enhver minaret skal forsynes med en kæmpekukker, der hver time kommer ud af en lem og med kukken forkynder, hvad klokken er. Så er begge kulturer tilgodeset.

  Bjovulf

  Posted: 16 november 2010 - 15:43 - Svar

  Skal kukkeren så følge vesteuropæisk standardtid (GMT+1) eller Mekka Mean Time? 😀

  Og skal den sig “Alla-KUK-akhbar”? 😉

Torsten Hansen

Posted: 16 november 2010 - 14:24 - Svar

Vivi Andersen

Posted: 16 november 2010 - 14:32 - Svar

Danskerne burde gøre som schweizerne !

Den blotte tanke om råberiet fra minareter giver mig kuldegysninger.

Forøvrigt er denne schweisiske udgave af Rondel-hunden da ganske fiks – så se bare at få den rejst og sat fut i flammen !

Bjovulf

Posted: 16 november 2010 - 14:53 - Svar

Nyrup-farcen fortsatte efter at kameraet var slukket 😉

http://www.bt.dk/politik/det-saa-du-ikke-paa-tv-nyrup-og-pia-k.-vildt- skaenderi

Åben krig efter tv-interview
Det så du ikke på tv: Nyrup og Pia K. vildt skænderi

ANDREAS KARKER – Tirsdag den 16. november 2010, 13:13

Ikke stuerent: Nyrup og Kjærsgaard skændtes videre efter tv-duel.

Poul Nyrup Rasmussen og Pia Kjærsgaard så begge rødt, da de i går morges mødtes i TV2s Go’ morgen-studie for at diskutere udlændinge-regler.

Normalt hyggesnakker danske politikere stille og roligt, når skænderierne for åben skærm er overstået. Men ikke Nyrup og Kjærs­gaard. Her stikker uenighederne meget dybere.

Nyrups betragtninger bliver ikke betragtet som særlig hjælpsomme hos den nuværende S-ledelse på Christiansborg. [!!!!!]

Ifølge avisen.dk lød kommentaren fra anonyme personer i S-toppen i al sin enkelhed:

‘Nyrup er en gammel nar’. [ !!!!! 😀 – så nogle folk i S er altså delvis i kontakt med virkelighedens verden? ]

  Mette

  Posted: 16 november 2010 - 15:17 - Svar

  Efter min mening var Pia K alt, alt for elskværdig, da hun udtalte, at socialdemokraterne ikke har forstået, hvad der er i færd med at ske.

  Selvfølgelig har de da det, men de fortsætter alligevel med at køre os ud over randen.

   Bjovulf

   Posted: 16 november 2010 - 15:50 - Svar

   Jo, men de fleste fanger den jo godt – og hun får sagt tingene på en “pænere” måde 😉

   Nu er det Nyrup, der fremstår som en komplet uvidende idiot – ved bla. at associere DF
   med nogle latterlige holocaust fornægtere og halv-nazister (?) i Østrig, som DF intet
   har med at gøre. Han finder næppe et mere Israel og jødevenligt parti end netop DF,
   men så meget har han altså ikke orket at sætte sig ind i tingene, når nu PES (!)
   har besluttet sig til at gå til kamp for alle de europæere og grundlæggende værdier,
   som de foregiver at kæmpe for – især ved festlige lejligheder 😉 – selv om de om nogen
   har ført en vanvittig og dybt uansvarlig politik, der kun kunne lede til deres totale underminering
   i det lange løb.

Anders

Posted: 16 november 2010 - 18:42 - Svar

Re: SAP och K-G Bergström

“När det gäller efterträdarkandidaterna fortsätter väljarna att föredra de orealistiska namnen…Slutsatsen måste bli att ju mindre väljarna hör om och från en kandidat, desto starkare blir stödet. Allra starkast blir stödet om kandidaten befinner sig i USA (Wallström och Bodström).”

Det låter ju som om han menar att sympatisörerna inte begriper att de måste hålla tillgodo med de kandidater som partiet erbjuder. Jag känner inte Bergströms politiska preferenser men tycker att hans analys talar för sig själv. Det finns ju ytterligare ett par mycket intressanta och väldigt enkla slutsatser man kan dra av det här, som inte diskuteras över huvud taget i svensk press:

1. De kandidater som väljarna/sympatisörerna vill ha vill till varje pris inte ta ledningen i ett parti som ropar efter en ny partiledare. Även om det hör till inom SAP att man inte säger sig vilja ta över, så tror jag att vi kan utesluta det denna gången. Wallström har sedan länge en etablerad ställning som en framträdande EU-parlamentariker och har säkert inte sett kulmen på sin EU-karriär ännu. Bodström signalerade redan före valet att han avsåg att flytta till USA men blev sedan närmast ivägjagad från Sverige under så förnedrande former att det blev tydligt att han inte kommer att spela någon mer roll i SAP. Frågan är om han inte i praktiken blev utrensad ur partiet.

Varför drar sig dessa högt kvalificerade och folkkära politiker undan ? Kan svaret vara något annat än att de inte delar övriga partiledningens åsikter och räknar med att de i praktiken inte kommer att kunna styra partiet utan att det i så fall kommer att bli en dominerande vänsterfalang som styr både dem själva och partiet ? Hur länge har partiet i så fall fungerat på det sättet ? Var t.o.m. en landsfadersfigur som Göran Persson bara en karriärist som villigt tog uppdraget att “fronta” för pengarna, medveten om att den faktiska politiken låg längre till vänster än väljarna förstod. Så här i efterhand finns det mycket som talar för det.

2. Att sympatisörerna föredrar dessa kandidater, de som framstår som de mest förnuftiga och borgerliga, tyder ju på att Margareta Winberg på sätt och vis har rätt. Även människor som fortfarande räknar sig som socialdemokratiska sympatisörer har verkligen “blivit Borgare”. Många tycks bara inte ha förstått det än. (Ja, vi analytiker vet ju som vanligt bättre.) De allra flesta som röstade på SAP i det senaste valet är födda i familjer där man alltid har röstat på SAP och man har egentligen aldrig förr ens reflekterat över att rösta på något annat parti, Nu har de flesta av dem fått det ganska bra ställt och de vill framförallt ha en politik som gynnar de som arbetar och anstränger sig för att bidra till samhället. Därför vill de ha en partiledare som de tror ska kunna ge SAP en ny inriktning. De kommer inte att få det. Nu heller.

Jag tror inte att betydelsen av det som nu händer i SAP kan överskattas. Plötsligt, lika plötsligt som för kommunismen när Berlinmuren föll, blottas den verkliga sprickan mellan SAP och folket. Perestrojkan kommer till slut till Sverige också, lika fort som den gjorde i Centraleuropa.

Nils

Posted: 16 november 2010 - 20:49 - Svar

Mekka mean time? Nej hellere Zürich nice time 🙂

  Bjovulf

  Posted: 17 november 2010 - 02:12 - Svar

  Det var denne grinagtige video, jeg referede til med Mecca Mean Time 😀

  Der er visse muslimske fantaster, der seriøst ønsker denne standardtid indført, fordi
  Mekka, – iflg. dem – er verdens midtpunkt. Magnetfeltet påstås at være “nul” netop der,
  hvad han så end mener med det 😉 – måske menes, at det peger stik mod nord omkring Mecca
  ( 0 grader – altså ingen deviation (?) ).
  At han så slet ikke fatter,at den slags for længt er blevet totalt irrelecant i forbindelse
  med professionl navigation i moderne fly og skibe, fortæller temmelig meget om hans “intellektuelle”
  og “videnskabelige” stade, synes jeg.

  Man begynder lizzom at forstå, hvorfor verden ser ud, som den gør, når man ser den slag,
  men det er måske denne type “eliteforskere” fra de “prestigefyldte” islamiske uninversiteter,
  venstrefløjen og de radigale så gerne ser, at vi importererer mange flere af i de kommende år?

  Pas på! – denne video kan fremkalde meget alvorlige latterkramper …
  http://www.youtube.com/watch?v=IDVBgZzVAfA 😀

  PS. Han mener det seriøst – det er IKKE en joke!

Poul Købke

Posted: 17 november 2010 - 07:43 - Svar

Der er gudskelov også humor indenfor Politik.
Hørte en expert , fra Århus, sige i radioen, at
socialdemokraterne i Sverige fik et dårligt valg, fordi
de havde lavet alt det partiet ønskede, og nu måtte
de, for at få vælgerne tilbage, komme med nye ideer.
IKKE ET ORD OM INDVANDRING.
SUK

Leave a Comment