17
nov
Seneste opdatering: 17/11-10 kl. 1335
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

NRK 2 har optaget håndfaste voldstrusler i London og et længere interview: Han ønskjer at muslimar skal ta over Storbritannia. “Det er helt uacceptabelt”, siger udenrigsminister Jonas Gahr Støre, en god replik at kunne for vordende politikere.

Canadisk rapport advarer om muslimsk separatisme og vold

A newly released intelligence report says hardline Islamist groups want to build a “parallel society” in Canada, which could undermine the country’s social cohesion and foster violence.The de-classified Intelligence Assessment obtained by the National Post says extremists have been encouraging Muslims in the West to reject Western society and to live in “self-imposed isolation.” The report focuses on groups such as the Muslim Brotherhood and Hizb-ut-Tahrir, which do not advocate terrorist violence but promote an ideology at odds with core Western values.
“Even if the use of violence is not outwardly expressed, the creation of isolated communities can spawn groups that are exclusivist and potentially open to messages in which violence is advocated,” it says. “At a minimum, the existence of such mini-societies undermines resilience and the fostering of a cohesive Canadian nation.”
The report was written by the Integrated Threat Assessment Centre, which monitors threats to Canada’s national security and is composed of representatives of CSIS, the RCMP, Foreign Affairs, National Defence and other agencies.
It was circulated internally last year after Hizb-ut-Tahrir invited Muslims to a conference in Mississauga, Ont., to discuss the establishment of an Islamic caliphate. A copy of the document was recently released under the Access to Information Act. Islamist groups seek ‘parallel society’ in Canada: report, Muslims Told To Reject West: Report

Melanie Phillips in Canada – slams British ‘appeasement’ of radical Islam

Her country provides a more hospitable environment for such groups as the Muslim Brotherhood than even Islamic nations, which are inclined to suppress such movements, she said.She also chastised liberals for being “too squeamish” about taking a stand against radical Islam for fear of being accused of Islamophobia or racism.“By absenting themselves, the only people taking up the cudgels are those who truly hate Muslims.”While she termed the “disproportionately” higher birthrate among Muslims compared to non-Muslims “an enormous problem,” she clarified that the majority of Muslim Britons have fled “oppressive Islamic regimes and are not a threat to anybody.” CJN

Svenske produktionsmål

Min uppfattning är, att det överlag är lättare att få asyl än någonsin. Kanske beror det på att vi miggor nu har indoktrinerats i att inte ifrågasätta, inte kräva någonting av den asylsökande, inte utreda någonting utan bara lyssna med hjärtat. Och vad spelar det då för roll att den asylsökande har en falsk id-handling, eller ingen handlingar alls, om hon/han ändå kan gråta en skvätt och berätta om det hemska som hon/han utsattes för i hemlandet. När språkanalysen sedan säger att personen inte alls kommer från det uppgivna hemlandet blir det förstås svårt för oss att skriva PUT-beslut. Därför ska vi nu inte göra språkanalyser heller, annat än i undantagsfall.Det är numera väldigt lätt för oss att nå produktionsmålen (Ja, det heter så inom Migrationsverket, som i en fabrik) när det gäller beslut . Vi beviljar PUT på löpande band….En migga: ”Det är numera väldigt lätt för oss att nå produktionsmålen (Ja, det heter så inom Migrationsverket, som i en fabrik) ”(PUT = Permanent Uppehållstilstånd)

Jyllans Posten anmelder Thilo Sarrazins “Deutschland schafft sich ab”

Sarrazins hovedbudskab er ret enkelt: Åbne landegrænser lader sig ikke forene med åbne socialkasser. Det er hele forklaringen på de åbenlyse forskelle på, hvordan muslimer lader sig integrere i USA, og hvordan de lader være med at integrere sig i Vesteuropa.I USA er der ingen vej uden om. I Europa er det ikke sjældent en bedre forretning for mange børnerige indvandrerfamilier at være på overførselsindkomst end at have et lavtlønsjob, siger han.
Befolkningsfremskrivningerne er nådesløse. Om få generationer vil der være flere muslimer end ikkemuslimer i Tyskland, skriver Sarrazin. Kritikken er velkendt. Er der taget højde for, at når muslimske kvinder bliver lidt mere integreret, så føder de også færre børn? Sarrazin siger ja; hans kritikere nej. Her på avisen kender vi den mølle, han er igennem. Da en artikel i Morgenavisen Jyllands-Posten i slutningen af 1990′ erne med den førende demograf, professor P. C. Matthiesen, som kilde fremskrev andelen af indvandrere fra ikke-vestlige lande, blev det faktum, at den tilhørende grafik var holdt i en brunlig grundfarve, gjort til et tydeligt bevis på, i hvilket hjørne både avisen og professoren måtte befinde sig. Det lyder forrykt i dag, men sådan var det. Danmarks Radio førte an dengang. Det samme gør i dag mange af de store medier i Tyskland – ofte med lige så underlødige argumenter – i forhold til Sarrazin.

Han føjer sig til tidens toneangivende kritikere af islam, muslimsk indvandring og Vestens tackling af de medfølgende problemer, herunder ikke mindst kulturelitens svigt: Bruce Bawer, Ayaan Hirsi Ali, Paul Berman, Paul Scheffer, Mark Steyn og andre. Men han er alligevel helt anderledes og helt sin egen. Han er knastør i sin kompromisløse ophobning af statistik, hvor andre i langt højere grad er båret af følelser og en utæmmelig disputérlyst.Sarrazin siger ikke noget uden at belægge det med tal og kolonner, så man er ved at segne. Anm: Går Tyskland virkelig under? Thilo Sarrazin: Deutschland schafft sich ab. Wie wir unser Land aufs Spiel setzen

Græsk vrede over muslimsk bønnemøde i Athen

Spændinger i Athen i forbindelse med den muslimske Eid al-Adha-højtid.Snesevis af højreekstremister og lokale indbyggere kastede æg og råbte skældsord mod hundreder af muslimer, der i dag var samlet på en central plads i Athen.Mens muslimerne gennemførte deres bønnemøde på Attiki-pladsen, råbte lokale skældsord fra deres altaner og viftede med græske flag. Løbesedler, der var prydet med billedet af en gris – et dyr muslimer betragter som urent – blev spredt på pladsen.KrD,Muslims pray in Athens under far-right extremists’ protest

Fra Jeannot på Bivouac-ID har vi fået foto og video. Stærkt ophidsede scener i Athen, de grækere man ser er måske “højreekstremister”, men det kan man ikke vide om beboerne på pladsen, der brokker sig højlydt fra deres balkoner. Pladsen er centralt beliggende med mange turisthoteller, og den muslimske massebøn er en klar provokation sådan som man har set så mange andre steder, ikke mindst i Paris.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Info

Posted: 17 november 2010 - 08:54 - Svar

STOCKHOLMSTIDNINGEN: SVERIGEDEMOKRATERNAS HISTORIEFÖRFALSKNING

På nätet finns en tidning, kallad Stockholmstidningen, av allt att döma med stark socialdemokratisk anknytning. Framträdande s-politiker medverkar med krönikor, som förvånansvärt ofta handlar om Sverigedemokraterna. Här nedan ett exempel, författat av Hillevi Larsson, ”riksdagsledamot (s) från Malmö, ledamot S-kvinnors förbundsstyrelse, ordförande S-kvinnor Malmö och f.d. ordförande Republikanska föreningen”. Skånes kandidat till EU-parlamentet.

”Krönika 101011
VI TAR FAJTEN MOT RASISTERNA
Hillevi Larsson

Nu har riksdagens arbete kommit igång och vi får i praktiken erfara konsekvenserna av valresultatet. Flera av våra kamrater har förlorat sina platser samtidigt som Sverigedemokraterna gjort sitt intåg i riksdagen. Det har blivit aktuellt att plocka fram SSUs märke ”Rör inte min kompis”.

Sverigedemokraterna visade sitt rätta ansikte i samband med riksdagens invigning i Storkyrkan. När biskopen tog ställning mot rasismen reste sig ett gäng unga män och marscherade ut under ledning av Björn Söder. När biskopen vidare talade om alla människors lika värde blev det för mycket för Jimmie Åkesson som iklädd folkdräkt tågade ut med sin tillika folkdräktsklädda flickvän i släptåg.

Det var inte bara Åkesson som bar folkdräkt i samband med riksdagens öppnande. S-kvinnor hade bjudit in kvinnor med invandrarbakgrund iklädda färgsprakande folkdräkter från hela världen och med svenska flaggor i händerna. Den svenska välfärden har byggts genom öppenhet mot omvärlden, SD ägnar sig åt historieförfalskning när de hävdar något annat.

Vi ska nu visa att vi varken går i Reinfeldts eller Åkessons ledband. Med stark och tydlig opposition kan vi stå emot både högern och rasisterna. – – –

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

ANM.: Underligt nog stämmer inte alls Hillevi Larssons beskrivning av händelserna i Storkyrkan med andra redogörelser, som jag har tagit del av. Kan det vara så, att det i själva verket är Hillevi Larsson och socialdemokraterna själva som ägnar sig åt historieförfalskning? För att inte säga yrkesmässigt blåljugande?

Hur är det för resten med den gravt störda, asperger-sjuka svenskfinne, som legat bakom en bråkdel av alla skottlossningar i Malmö det senaste året? Är han fortfarande i Sjupartiets fantasier en Sd-inspirerad, politiskt engagerad sverigedemokrat? Samt en ny laserman (som aldrig använt laser)? Svar: Ja.

Man kan bli nyfiken på denna mer än högavlönade och välarvoderade elitmedborgarinna för mindre:

Riksdagsledamot sedan 24 års ålder. Högskoleutbildning: Ingen. Annan utbildning: Okänd.

Har i år av SSU-ordföranden Jytte Guteland nominerats som FÖRSVARSMIINISTER i dennas drömregering. Riksförbundet för sexuellt likaberättigande lanserade henne däremot som JUSTITIEMINISTER med följande motivering:

”En av de socialdemokrater som fick bland de högsta poängen i RFSL:s valundersökning. Har en tydlig vilja att driva igenom några av de lagändringar som RFSL anser är nödvändiga för att förbättra situationen för hbt-personer i Sverige.”

1909 använde hon sin riksdagstid bl.a. till att anmäla företaget Panlegis för könsdiskriminerande reklam. Anmälan gällde en julannons, föreställande bl.a. en lättklädd, kvinnlig jultomte, sedd från sidan, som tittade upp ur ett badkar. Hillevis motivering: ”Bilden ger olustiga associationer eftersom det ser ut som att även den unga flickan saluförs.”

Det kan påpekas att socialdemokraternas pressbild av Hillevi själv visar henne i helfigur sittande barbent på en stol i kortkort, djupt urringad nästan till naveln, så att det tydligt framgår, att vissa (fullt synliga) kroppsdelar framtill på bröstkorgen inte besväras av någon bh.

.

Posted: 17 november 2010 - 10:00 - Svar

Muslimer har en uvane med at bede i det offentlige rum og dermed blokere for trafik med videre. Tåkrummende var det også, da muslimer i Danmark bad for fred på Rådhuspladsen få dage efter 11. september 2001. Fred kan der næppe blive, så længe vi ikke underkaster os islam, eller så længe muslimer ikke tager afstand fra koranen som guds åbenbarede ord fra evighed til evighed.

Kenneth

Posted: 17 november 2010 - 11:18 - Svar

Grækerne har igennem århundreder været i krig mod islamnaboer. Engang kaldt osmanere, hvis kæmperige gik langt op i Europa helt til Østrig. Tidsrummet efter 1683 kaldes af tyrkerne for elendighedsperioden. 1683 er året, hvor osmannerne tabte slaget ved Wien, hvorved det osmanniske riges ekspansion i Europa stoppes. Derefter fulgte en række krige mod bl.a. Østrig, Polen og Rusland, der medførte, at osmannerne langsomt pressedes tilbage over de næste ca 250 år. Folkeslag som bulgarer, grækere, serbere, osv – blev efterhånden befriet fra osmannerne og dannede deres egne stater. Derfor kender Grækerne ALT til Islam. De er ikke lige så mange af os nogle skvat der tror muslimer kan integreres. Det kender de dem alt for godt til…..

Emeritus

Posted: 17 november 2010 - 11:27 - Svar

Det er meget interessant i disse dage at iagttage alle de krumspring, fremmedvenlige forsøger sig med i håbet om at få bugt med de fremmedfjendskes usympatiske menneskesyn og erklærede modstand mod fri indvandring.

Meget forsøges, når snak forstummer og bliver til noget helt konkret – som i dag et pointsystem. Nyrup flæber på menneskehedens vegne, Marianne Jelved, bagatelliserer problemet, og erhvervsfolk med Niels Due Jensen og Asger Åmund i spidsen taler om diskrimination, og at systemet fremstiller Danmark som fremmedfjendsk (elegant – ikke at vi er det!). De to sidste tilhører ikke kredsen omkring den socialdemokratiske forstening, Nyrup, men den borgerlige fløj. Deres bekymring er heller ikke Nyrups, deres er erhvervsorienteret. Imødekommenhed betyder alt for dem. Pointsystemet er ikke imødekommende. Virksomheder lever af at kunne handle med alle og enhver – også med de lande, hvorfra kædeindvandringen stammer, den kædeindvandring, som er fundamentet under de muslimske ghetto-dannelser, som indtil videre har vist sig uintegrerbare i det danske samfund. Dem kan vi af gode grund ikke lade udvikle sig. Fødekæden må og skal afbrydes.
Især ønsker Asger Åmund (som altid, havde jeg nær sagt) at være konstruktiv, fordi han næppe er uenig med den borgerlige fløj, som med topprioritet vil have et stop for kædeindvandring. Men facaden skal være i orden, så man kan handle med alle uden støj på ledningen. Derfor tiltaler Liberal alliances ‘lukkede kasser og åbne grænser’ ham. For hvis der ikke er noget økonomisk incitament at komme efter, bliver de forkerte nok væk!

Måske – men hvad nu, hvis det økonomiske ikke er eneste incitament, hvis der også kan være et magtpolitisk motiv bag? Og det spørgsmål fører frem til følgende citat fra Snaphanens tekst ovenfor:

‘…the National Post says extremists have been encouraging Muslims in the West to reject Western society and to live in “self-imposed isolation.” The report focuses on groups such as the Muslim Brotherhood and Hizb-ut-Tahrir, which do not advocate terrorist violence but promote an ideology at odds with core Western values.

Når man kigger på pointsystemet i sig selv, er problemet delt i to. Det er så detaljeret for at ramme midt i skiven, at det både appellerer til bureaukratisk omstændelighed og stiller temmeligt absolutte krav til en hensigtsmæssig (nul-fejls-) administration af hele systemet. Modstandere vil derfor lede med lys og lygte efter enkeltsager, som rummer den mindste fejl i administration og vurdering. Det kræver en både behændig, kløgtig, præcist doseret og robust ledelse. Posten vil være udsat for dæmonisering og mistænkeliggørelse.

Lige omvendt forholder alt sig med lukkede kasser og åbne grænser. Der vil absolut intet være at lede efter i forvaltningen. For der er ingen kontrol med nogetsomhelst. Og frem for alt – facaden er i orden, når vi handler globalt. Men man må have lov at spørge – hvad sker bag facaden?

Med venlig hilsen

Liva

Posted: 17 november 2010 - 11:35 - Svar

Der er masser af moskeer i mellemøstlige og afrikanske lande, så hvorfor ikke benytte dem? Hvis det er så godt med islam, sharia, kønsapartheid, burka og niqab, halal og moskeer, så skulle de mange demonstrativt religiøse, platte gade bedere tage en enkeltbillet tilbage til hvor de kom fra – i stedet for at genere grækere. Grækerne har det hårdt nok i forvejen i øjeblikket.

  Prudentius

  Posted: 17 november 2010 - 15:00 - Svar

  Det er slet ikke sådan muslimerne tænker.

  At få fingre i hele verden er simpelthen bare en toppriotet. Den er islamisk lebensraum.
  Det lyder som noget fra en tegneserie, men det passer!

  At islam må og skal sejre sidder i hovedet på enhver muslim. Troende muslim eller “kultur”muslim, det er ligegyldigt.

  At myrde og udbytte er islamiske dyder. Det er derfor omsonst at appellerer til muslimernes fornuft eller samvittighed. (jo, jo der undtagelser, men de bekræfter alle reglen.)

  Ergo: Muslimerne tager ingen steder før vi tvinger dem.

Liva

Posted: 17 november 2010 - 11:39 - Svar

“Da en artikel i Morgenavisen Jyllands-Posten i slutningen af 1990′ erne med den førende demograf, professor P. C. Matthiesen, som kilde fremskrev andelen af indvandrere fra ikke-vestlige lande, blev det faktum, at den tilhørende grafik var holdt i en brunlig grundfarve, gjort til et tydeligt bevis på, i hvilket hjørne både avisen og professoren måtte befinde sig.”

Hvad er der lige galt med brun farve???

Morten - - -

Posted: 17 november 2010 - 11:40 - Svar

I en hidsig debat med Liberal Alliances repræsentanter, sænker Ulla Lauridsen LA’s fantasi om “lukkede kasser”. Jeg vil bede alle, der er det mindste i tvivl om, hvorvidt idéen er bæredygtigt, om at læse Ulla’s intelligente indvendinger i tråden under hendes indlæg.

Her er linket til det: http://www.180grader.dk/Politik/referat-fra-moede-i-liberal-alliance-s torkreds-fyn

– – –

P. S. Det er sørgeligt, at LA fremturer med sin verdensfjerne vision, efter at være sat så definitivt skakmat af Ulla Lauridsen,som enhver kan se, at de er. God læsning.

  Liva

  Posted: 17 november 2010 - 12:10 - Svar

  Det er en fornøjelse at læse det Ulla skriver.

  Jens A

  Posted: 19 november 2010 - 01:33 - Svar

  Ulla Lauridsens kommentar rammer lige i øjet. LA’s holdninger på dette område, forekommer lige så naive, som de Radikales; LA’s ophav.
  Vi har bare fået to radikale partier:
  De røde Radikale, og
  De blå Radikale.

Liva

Posted: 17 november 2010 - 11:51 - Svar

Først var der trusler mod Vesten på grund af en tegning. Nu er der trusler mod Vesten – mod vestlige borgere – på grund af et stykke stort ofte sort stof der kan skjule kvinders ansigt og hele krop så de ligner sorte spøgelser i det offentlige rum. Hvad bliver det næste?
Næh, der er i den grad god grund til at befri Europa fra burka og niqab. Og ikke mindst sige fra overfor religiøse trusler.

Kenneth

Posted: 17 november 2010 - 12:26 - Svar

“lukkede kasser” er ikke noget valg. Det er en nødvendighed. Indvandring og velfærd er 2 ting som ikke kan forenes. Ligesom 2 magneter som frastøder hinanden.

Indvandringen har allerede tvunget velfærdsstaten i knæ. “Genopretningspakken” og finansloven fra i år, er kun starten. Næste år venter der massefyringen i den offentlige sektor, og mange flere asociale besparelser som rammer danskere som er afhængig af offentlig hjælp.

Om man så bremser indvandringen lidt med et pointsystem, betyder ikke det helt store. Katastrofekursen fortsætter.

Mette

Posted: 17 november 2010 - 14:14 - Svar

Ang. den omfattende JP-omtale af Thilo Sarrazins bog vil jeg lige gøre opmærksom på, at det var “vor far selv”, der skrev – Jørn Mikkelsen. Det er ikke hverdagskost.
Til dem, der ikke ved det, skal oplyses, at Jørn Mikkelsen er chefredaktør på Morgenavisen Jyllands-Posten.

Robin Shadowes

Posted: 17 november 2010 - 23:20 - Svar

“Ergo: Muslimerne tager ingen steder før vi tvinger dem.”

Tror inte ens det hjälper. Att bli av med dom kommer bli en blodig affär. Både för dem och oss. Mest för oss.

  Prudentius

  Posted: 18 november 2010 - 10:40 - Svar

  Tja, det bliver næppe nogen “happy ending”.

Danskeren

Posted: 18 november 2010 - 05:38 - Svar

Det ser ud som om det, så små,t er ved at gå i den rigtige retning. Sjovt nok anført af Tyskland og Grækenland.

Gunnar Biering

Posted: 18 november 2010 - 10:26 - Svar

Nu ser det ud til, at den seneste indvandringslov er ved at komme på plads. Medierne kører dog stadig benhårdt på forelskede danskere og højtuddannede kinesere. Jeg prøvede i søndags at få følgende i Berlingeren:

“Man må gratulere medierne og de radikale med deres succes med at få VKO’s seneste udspil om indvandring til at dreje sig om etniske danskeres problemer med at gifte sig med udlændinge. Alle ved dog, at det drejer sig om at forsøge at forhindre yderligere kædeindvandring gennem fætter-kusine-ægteskaber med uuddannede, uintegrerbare klanmedlemmer fra fattige lande, som vil øge ghettoproblemerne. At indgreb herimod også rammer etniske danskere, er en utilsigtet bivirkning, som skyldes den politisk korrekte menneskeretslovgivning, som vore politikere har underkastet os, uden nogen folkelig debat først.
At disse forslag har fået Nyrup til verbalt at tømme sin blære på gulvtæppet og har fået en socialdemokratisk vestegnsborgmester til at kalde disse forslag nazi-agtige, selvom de støttes af hans egen og SF’s partiledelser og i øvrigt svarer til de fleste andre landes, viser blot, hvordan mange folk lader sig styre af deres egen uendelige godhed, mens de glemmer at tænke realistisk på deres efterkommeres liv.”

Godt nok har Berlingeren bragt et godt indlæg af Søren Krarup samt enkelte læserbreve, men de har bragt langt flere Gutmensch-fordømmelser, incl. Peter Norsk, og deres reportager har været rent Politisk Korrekthed. Ligesom deres EU-stof.

68’er mentaliteten har haft næsten 100% gennemslag i journaliststanden. Gud bevare blogverdenen!

  steen

  Posted: 18 november 2010 - 11:03 - Svar

  Tak for bevaringsønsket – det må jo også omfatte mig og LFPC så. Sådan noget der, trykker Berlingeren da vel ikke medmindre det er en kändis der skriver ? Du kan altid skrive her – hele kronikker hvis du vil. Det gælder også alle andre. Vi har selvfølgelig adgangskrav, men det er ikke først og fremmest stuerenhed.

  Uanset EU, det svenske smuthul m.m., så har udlændingepakken indtil videre tjent et formål: den har splittet oppositionen så grundigt, at man tænker på en kanon barrage inden et infanteriangreb (valg) : Medlemmere flygter fra SF – til R og Enh. Ja, hvor skal anstændige mennesker efterhånden flygtet hen. En dag ser vi Kjeld Holm så Enhedslistemand 🙂

Kenneth

Posted: 18 november 2010 - 11:55 - Svar

Gunnar Biering har fuldstændig ret. Gid mange andre danskere kunne analysere det beskidte politiske spil så godt.

Det eneste jeg her vil tilføje, er at jeg langt fra er sikker på at det overhovedet er nogen stramning der vil begrænse indvandringen. Som Nasser Khader i går udtalte så vil den ufaglærte lagerarbejder fra Kairo stadig kunne blive familiesammenført til Danmark…..

  Gunnar Biering

  Posted: 18 november 2010 - 13:39 - Svar

  På den anden side ser jeg på Ekstra Bladets forside, at med de nye regler var familien Khader aldrig kommet ind i landet…!

  Og der er jo også krav om væsentlig tilknytning til Danmark m.m.

Morten - - -

Posted: 18 november 2010 - 13:04 - Svar

Den helt store fare ved at differentiere er, at det ikke er muligt at administrere komplicerede regler. Og det vil føre til mange tilfælde af, at “tvivlen kommer ansøgeren til gode”. Fordi ansøgningerne skal fra hånden, simpelthen. Udlændingeservice har ikke is nok i maven til at lade der opstå “trafikprop” på grund af korrekt behandling. For det vil i pressen og af oppositionen blive udlagt som en “arbejd-efter-reglerne”-aktion.

Da man i sin tid udskiftede politiskiltet med et ID-kort, var argumentet, at mønsteret på kortet var så vanskeligt at efterligne, at det var sikret bedre mod kopiering end politiskiltet. Man må smile. For det betyder, at ingen almindelig borger med det blotte øje kan se, om ID-kortet er ægte. Man må med andre ord tage et hvilket som helt lamineret “visitkort”, hvorpå, der står “POLITI”, for gode varer.

Bare for at drage en parallel.

– – –

Bjovulf

Posted: 19 november 2010 - 02:12 - Svar

Nå, ja – vendekåben Ayatollah Holm himself – jeg havde sgu næsten helt glemt alt om ham 😉
Hvorfor springer han dog ikke bare ud af skabet og konverterer til islam én gang for alle? – så få det dog overstået, mand! 😀

Der er ellers forbløffende længe siden, man har hørt noget til ham?! Jeg troede ellers, han helt havde stukket piben ind,
da de nye vinde langt om længe for alvor begyndte at blæse kraftigt imod hans virkelighedsfjerne halal-fløj.

Jeg mener at kunne huske noget om, at Kjeld Holm faktisk oprindeligt var temmelig kritisk over for masseindvandringen af især muslimer – hvad var det, der forårsagede hans totale hamskifte? Var der mon nogen, der hviskede ham i øret, at det nok ville være yderst gavnligt for hans videre karriere – i form af et bispesæde – hvis han genovervejede sine “ubehagelige”, “fremmedfjendske” standpunkter?

  li

  Posted: 19 november 2010 - 06:40 - Svar

  HVAD!!! er den afskyelige kjeld holm nu også kommet på banen? hvem har løftet stenen så alle disse krible krable krybe muhammedkryb pibler frem overalt?
  De sidste par dage har virkelig givet mig myrekryb og ildevarslende røde pletter overalt, den ene hjerneforstening efter den anden toner frem på minaret senderen (D)DR, gamle grimme havenisse toft hansen, ham der, 1983 ophavsmandslingen til muhammedaner forflytningsloven, som vi lider under idag og en flok fortids uhyre som birte uWeis, tidligere sharia-minister olsen og en stribe andre underskrivere af et mærkeligt fatwa-dokument, fik ikke helt fat i hvad de ville udskamme os med, fordi min datter hurtigt zappede væk fra kanalen fordi hun ved hvilke krybende dhimmi navne, der kan udløse et raseri anfald og i værste fald et frontalt angreb på det fladpandede sender apparat.
  Selv PESse’s irriterende formandslingen nyrup er kravlet frem fra sin mange millioner selvberigende betonstens eu-bygning for endnu engang at formane os til at pisse i vores bukser for at holde varmen og TONEN! klam løsning på muhammedaner kædeindvandrings problemet, det sandelig et kortvarigt “godt” råd. Kunne denne enfoldige “kan vi ikke gøre det lidt bedre for den enlige cykelhjelm mor og hendes forhutlede vindblæste børn” poul, ikke bare holde sig til “jeg ved det ikke”…”jeg ved det ikke”….. for det er lige nøjagtigt hvad mandslingen er god til, nemlig, han ved ingenting, fatter ingenting, vil ikke fatte noget som helst og kommer aldrig til at vide noget som helst, fordi mandslingen hjerne er fyldt med stuerent PES.
  Må allah riste disse dhimmi kryb-linge sagte over ilden nede i sit helvede og sende disse “appetitlige” god bider derhen hvor de kan blive ædt af sultne sjæle, husker ikke hvilket ulands projekt som ville bruge opvarmede insekter som spise, her kunne de virkelig gøre gavn!
  Befri mig for alle allahs underkastede kryb-linge!!

Bjovulf

Posted: 19 november 2010 - 02:12 - Svar

Nå, ja – vendekåben Ayatollah Holm himself – jeg havde sgu næsten helt glemt alt om ham 😉
Hvorfor springer han dog ikke bare ud af skabet og konverterer til islam én gang for alle? – så få det dog overstået, mand! 😀

Der er ellers forbløffende længe siden, man har hørt noget til ham?! Jeg troede ellers, han helt havde stukket piben ind,
da de nye vinde langt om længe for alvor begyndte at blæse kraftigt imod hans virkelighedsfjerne halal-fløj.

Jeg mener at kunne huske noget om, at Kjeld Holm faktisk oprindeligt var temmelig kritisk over for masseindvandringen af især muslimer – hvad var det, der forårsagede hans totale hamskifte? Var der mon nogen, der hviskede ham i øret, at det nok ville være yderst gavnligt for hans videre karriere – i form af et bispesæde – hvis han genovervejede sine “ubehagelige”, “fremmedfjendske” standpunkter?

  Bjovulf

  Posted: 19 november 2010 - 03:34 - Svar

  Beklager, Snaphaner – der var lidt koks i systemet, da jeg skulle sende indlægget 😉

Leave a Comment