19
nov
Seneste opdatering: 20/11-10 kl. 2028
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Kun i tre af 56 muslimske lande, er kristenforfølgelserne “ikke så slemme,” som en rapport fastslog tidligere på året. Ellers er de små minoriteter udsat for systematisk forfølgelse, diskriminering, brand, bortførelse og mord. De kristne kirker i Europa ved enten igenting, er ligeglade eller har travlt med at servicere muslimer i Europa, som om de havde noget at klage over. De må uddanne sig, de må arbejde, ingen overfalder dem eller brænder deres hjem eller moskéer ned, bortfører og tvangskonverterer deres døtre. Hvis nogen skulle flygte, var det de små kristne mindretal i den muslimske verden. Her et schweizisk program om egyptens koptere, landets oprindelige befolkning, nu anden klasses borgere der lever i fare og i dybeste armod. Menschen zweiter Klasse, Rundschauvom 10.11.2010(Persecution of Christians.)

Grænserne trækkes op
De første 23 minutter af DR 2 Debatten er online og meget seværdige. Her mødes 35 års inderlige, politiske modstandere i et brændpunkt og i en debat på et inspirerende og illustrerende niveau. Noget af det bedste TV, man har set i en rum tid. (Se også Professor: “Det er ikke rart at sætte ord på… Men vi skal have et sorteringssamfund”)

Er DK bundskraber eller foregangsland? Bliver Danmark fremover en ”bundskraber” eller et ”foregangsland” med det nye pointsystem? Det diskuterer vi i aftenens udsendelse live foran et publikum. Blandt gæsterne: Ralf Pittelkow, Søren Krarup, Ole Espersen, Peter Kemp, Karsten Lauritzen, Anders Samuelsen og Henrik Dam Kristensen og Peter Skaarup. Se programmet min. 48:35

Dansk invandringslag väcker svensk debatt

I Danmark har regeringen designat en ny, tuffare lag om anhöriginvandring. Dansk folkeparti säger att den tuffare lagstiftningen gör Danmark till en “förebild” för resten av kontinenten. Vad innebär de nya reglerna? Hör Jens Vedsted-Hansen, professor i rättsvetenskap vid Århus Universitet. Kl 6:45. Sverigedemokraterna vill se en likannde lagstiftning i Sverige. Hör debatten mellan Erik Almqvist, Sverigedemokraterna och Maria Ferm, migrationspolitisk talesperson för Miljöpartiet. Kl 7:20. SR P1 Morgon

Richard Jomshof – den stuesnavsede

En bokning av bandet Elegant Machinery på syntfestivalen SGA har lett till upprörda känslor.Orsak: En bandmedlem är aktiv Sverigedemokrat.Festivalen SGA, Stockholm goes alternative, hålls för första gången i juni nästa år. Det är en festival för genrer som EBM, industri, goth, electronic och synt som redan bokat ett femtontal band.
Ett är kontroversiellt. Elegant Machinery har funnits sedan 1988, fått lojala fans både i Sverige och utomlands och släppt fem album. En av de tre medlemmarna, Richard Jomshof, är nämligen aktiv Sverigedemokrat. Han sitter i partistyrelsen och riksdagen samt är ansvarig för tidningen SD-kuriren.I en debattartikel på Expressens kultursidor hävdar skribenten Johan Wirfält att bokningen av Elegant Machinery bidrar till att göra SD:s politik, “där främlingsfientlighet utgör själva kärnan”, mer rumsren.“Bojkotta SD-politikerns syntband

Få har mærket mere fordømmelse på grund af sit politiske tilhørsforhold, end gymnasielærerer, redaktøren og nu riksdagsmedlemmet Richard Jomshof (til højre på billede ovenfor, til venstre når videoen starter.). Flere gange ikke ansat i lærerstillinger på grund af sit medlemskab af SD, mindst to gange direkte fyret. Man ville tro det var løgn, hvis man ikke havde set det med egne øjne – der er åbenbart igen grænser overhovedet for, hvor meget folk vil gøre sig til grin, for at udstille sig som godhjertede humanister. Selvom det ikke lige er min musik, så er det ganske frisk at Jomhof også spiller pop musik. Det danske Folketing kan jo også opvise adskillige pladeartister, Erhard Jakobsen, Søren Pind, Pelle Voigt, Kresten Poulsgaard osv.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Info

Posted: 19 november 2010 - 09:50 - Svar

OJ, OJ, OJ, FÖRDÖMANDET AV DANMARK FORTSÄTTER I SVERIGES RADIO

En samordnad kampanj? Alla inringare i i programmet Ring P1 hittills nu på morgonen – en svenskfientlig invandrare med stark brytning, några svenskar utan brytning – har uppehållit sig dels vid att fördöma Sd, dels – och framförallt – att fördöma Danmark och danskarna på grund av deras försök till en mera restriktiv anhöriginvandring.

Den senaste svenskan jag hörde förordade kort och gott, att Sverige SKULLE AVBRYTA DET NORDISKA SAMARBETET MED DANMARK. Och dessutom, på något sätt, STRAFFA DANMARK.

Förklara krig?

Behöver jag tillägga, att Sveriges radios aktuelle programledare småskrockade belåtet och inte hade några som helst invändningar.

  steen

  Posted: 19 november 2010 - 11:29 - Svar

  Tak, det er online her. Täppas Fogelberg är ett skämt !

  (Slå bare Caps Lock fra, tak)

Limewoody

Posted: 19 november 2010 - 11:48 - Svar

Desværre er debatkulturen i Danmark sådan, at foranstaltninger til bestyttelse af landet bliver udlagt som den rene NationalSocialisme eller socialdarwinisme af den så uskyldsrene venstrefløj og medierne sætter samme dagsorden. Intet perspektiv går længere tilbage end til højst 1983 på den anden fløj. Debatkulturen i især TV er også sådan at intet må blive “for teknisk” – gab – gab og kun “hvad føler du nu”. Og intet må ødelægge den “gode” stemning med fakta. Den “offentlige mening” – som repræsenteret i de danske public service organer er for det meste og i bedste fald overfladisk og i værste stupid.

Med hensyn til debatten om Islam viser det store billede at den organisation er inde i en vækkelse som financieres af Saudi Arabien, Iran, Pakistan og den aktiverer al koranen had mod “vantro”. Kristne, jøder og andre minoriteter i de islamiske lande er de sidste 1400 år systematisk blevet forfulgt. Dette kan den og vil sekulære offentlige mening ikke anerkende. Med sin evige tale om menneskerettigheder – også i de politiske institutioner – bliver de medhjælpere til den islamisering der pågår i Vesten – og ikke mindst Europa.

Det er klart at den materialisme der hersker i mange samfundets instituioner (fagforeninger – politiske partier – uddannelsessystemet ) er det klart, at det er ubegribeligt at religion kan motivere til politiske handlinger.

Men sådan er det. Punktum.

Islam er er en totalitær organisation. Og den går efter struben på de lande den trænger ind i. Det er som om eliten i dette land tror at fordi islam kommer til Vesten så forandres denne totalitære ideologi sig og bliver humanistisk og demokratisk. Intet er mere forkert. Islam vil kun magten vil fortrænge alle der står i vejen med alle midler.

Vesten har været – trods dets fejl – et lys på bjerget. Tænk hvis det skulle slukkes. De “progrssive”, de kulturadikale forsøger med al magt at hjælpe til at puste. De glemmer dog at det er lettere at se ind i det oplyste end det er se ud hvor mørket breder sig….

Gunnar Biering

Posted: 19 november 2010 - 11:48 - Svar

De seneste meningsmålinger synes at vise, at en stor del af danskerne er bange for, at udlændingepolitikken er ved at blive for stram. Dette kunne tyde på, at mediernes propaganda de sidste uger har båret frugt.

Det er faktisk ret bekymrende. Jeg tænker stadig på, hvordan en tilsvarende mediekampagne mod atomkraft i slutningen af 1970’erne medførte, at Danmark i dag er et af de ganske få industrilande, der ikke har A-kraftværker (vi nøjes med at bruge A-strøm fra nabolandene!). Medierne og 68’erne bildte folk ind, at A-kraft var en slags atombomber, osv.

Alle gode kræfter må nu udbrede budskabet, at den sidste ændring i udlændingelovgivningen ikke gør det sværere for danskere at få udenlandske ægtefæller til landet end før, men at den vil gøre det sværere at lave kædeindvandring, tvangsægteskaber osv. og dermed hæmme væksten af parallelsamfund og ghettoer.

  steen

  Posted: 19 november 2010 - 12:00 - Svar

  Gunnar: “For stram” -hvis det er muligt, det virker meget uvist. Prøv at læse Arne Hardis i WA idag:

  En sang fra de varme lande
  Analyse. Hoveddøren ind til Danmark bliver sværere at passere for folk flest, men så kan de tage køkkenvejen i stedet. EU-reglerne er det store tabu i regeringens reform af 24 års-reglen.
  Af ARNE HARDIS

   Gunnar Biering

   Posted: 19 november 2010 - 13:07 - Svar

   Steen: Ja, for de mange indvandrere, der fået dansk statsborgerskab, er der en mulighed for at omgå det danske folketings beslutning ved at benytte sig af EUs direktiver og domme. Statskup-metoder?
   Jeg mener også, at vi er nødt til at sige stop nu til EUs fremtrængen. Jeg ved ikke, om vi kan klare det alene. Ellers må vi vente, til nogle store lande – Tyskland og Frankrig – kommer dertil i deres rejse, som det hedder på nudansk.

Emeritus

Posted: 19 november 2010 - 16:51 - Svar

Til Gunnar Biering.
‘…ja, for de mange indvandrere, der har fået danske statsborgerskab…’
Det er sandelig slemt nok, at kæden ikke er hoppet af dér, men at den via udlandet kan blive længere og længere.

En ny original tanke går ud på, at Vestens drøm om etableringen af det multikulturelle samfund udformet som et ønske om, at en række ligeværdige parallelsamfund vil kunne leve og interagere samme som forestilling er ren illusion. Det, der virkelig bliver tale om, er, at man i stedet for multikultur dekonstruerer samfundet med det resultat, at man fører udviklingen baglæns indtil man ender i mere eller mindre ustyrlige stamme- og klansamfund, som efter nogen tid hellere vil interagere ved at bekrige hinanden, som de altid har gjort- end holde fred. Just som det foregår i tilbagestående samfund og fejlslagne stater.

Med venlig hilsen

Kenneth

Posted: 19 november 2010 - 18:32 - Svar

Ganske glimrende video om de kristnes forhold i Egybten.

Alle burde se den, så de ved hvordan hverdagen bliver i Danmark hvis islamiseringen ikke bliver stoppet.

Emeritus

Posted: 19 november 2010 - 22:36 - Svar

Nu har jeg set indvandringsdebatten med Clement Kjærsgård.
Et gennemgående tema var kærligheden, dansk kærlighed, som udfordres af et pointsystem. Hvis man finder sin kærlighed i udlandet, er det vel et spørgsmål om kærlighedens styrke der, hvor man har søgt sin kærlighed, at den også hører til. Man har jo ikke kunnet finde sin kærlighed her i landet, så det kan ikke være noget stærkt argument, at det skal være her, den skal folde sig ud.

Det vil være mere naturligt, at den folder sig ud der, hvor man finder den. Man kan i så fald ikke forvente og slet ikke kræve at få både i pose og sæk. Jeg føler mig ikke særligt solidarisk med andres udlandskærlighed og slet ikke over skatten. Hvis kærligheden er fundet her i landet, er det en anden sag og helt naturligt, at kærligheden folder sig her i landet. Så slår man også to fluer med et smæk og behøver ikke at rejse ud af landet for at finde noget.

Med venlig hilsen.

  Mette

  Posted: 20 november 2010 - 00:33 - Svar

  Sjovt, at du skriver det, Emeritus, for jeg tænkte netop det samme. Og jeg tænkte også værre ting. En stor del af den “kærlighed”, der “udelukkes” af de onde danskere, består jo – for nu at sige det lige ud – i at prostituerede importeres til sex og service, og det ender tit i skilsmisse, læste jeg forleden. På det tidspunkt hænger vi måske så på en hel familie. Disse kyniske ord fra min side er ikke grebet ud af den blå luft. For et par år siden blev der lavet en undersøgelse af thaipigernes baggrund, og de havde alle været prostituerede, konkluderede man.

  Jeg vil ikke afvise, at der kan komme noget godt ud af det, men at kalde det kærlighed og svømme sentimentalt hent, som det skete i udsendelsen på den røde fløj, er at gøre grin med folk. Vi kan ikke indrette vores lovgivning aht. den traffik. Det virkede også, som om den røde fløj slet ikke kunne forestille sig, at “kærligheden” kunne overleve, medmindre den blev udlevet i Danmark, skønt der dog er andre muligheder. Men det har de nu sikkert ret i.

  Og så er er der de kvinder, der samler en afrikaner op under en tur på stranden i Gambia eller lignende og bilder sig selv ind, at det er den store kærlighed. Typisk er de svært overvægtige og mændene mere eller mindre analfabeter. For slet ikke at tale om dem i tårnhøj middelalder, der finder en på 22 år. Jeg synes heller ikke, at jeg ønsker at være økonomisk solidarisk med den “kærlighed”.

Jens A

Posted: 20 november 2010 - 00:32 - Svar

Det mest bemærkelsesværdige ved Clement Kjærsgårds debatprogram, var, at man hele tiden havde fornemmelsen af at alle – ordstyrer, debattører og publikum – hele tiden sad/stod og tænke: muslimer, men ingen (ingen!) nævnte m- (eller i-) ordet under hele forløbet.
Jens Jersild havde samme aften på DR 1, en debat med Ritt Bjerregaard og Hans Engell med samme emne som hos Clement Kjærsgård, igen ingen m- eller i-ord.
Igen en eklatant demonstration af DR’s berøringsangst.
Hvordan kan man debattere et samfundsproblem, når man ikke må nævne dets navn?

  Peter Andersen

  Posted: 20 november 2010 - 00:48 - Svar

  Og hvorfor inviterer man altid SF’s ungdom ind som publikum?

   Jens A

   Posted: 20 november 2010 - 01:38 - Svar

   Ja, man er altid sikker på, hvor man har publikum i Clement Kærsgårds debat programmer. Jeg er ikke klar over, hvordan man udvælger publikum til dens slags programmer. Men er tilbøjelig til at mene, at venstrefløjen måske er bedre organiseret til at udnytte dens slags platforme i propaganda øjemed, og at folk fra den anden side af det politiske spektrum er måske på arbejde?

Emeritus

Posted: 20 november 2010 - 14:10 - Svar

I mine seneste kommentarer har der indsneget sig adskillige irriterende fejl, enkelte ord og bogstave er i hastværket faldet ud. Det meste skrives jo som ren kladde ,og får man ikke kigget sin tekst igennem, før man klikker på ‘submit comment’, sker det. Forhåbentlig er meningen dog bevaret. Til de, der måske stadig tid efter anden kaster et blik på, hvad jeg måtte mene, beklager jeg, at kvaliteten af min egen-korrektur ikke har været den bedste.

Med venlig hilsen

Prudentius

Posted: 20 november 2010 - 14:44 - Svar

Utroligt at se Krarups og Pittelkows to aldrende modstandere, der INTET har forstået af hvad der er på spil i denne verden, hvor skrøbelig den civilsation og samfundsorden de tager fuldstændigt for givet, er.

De er gamle mænd og har fattet så lidt, at det faktisk er imponerende.

  Mette

  Posted: 20 november 2010 - 15:23 - Svar

  Filosoffen var den værste. Han virkede direkte dum, synes jeg, og hans lykkelige smil over bifaldet fra det barnlige publikum blev bredere og bredere, jo dummere han udtalte sig, og vildere de klappede. Jeg fandt det deprimerende, at man kan leve så længe og være så dum.

   Prudentius

   Posted: 20 november 2010 - 18:25 - Svar

   “imponerende” eller “deprimerende”, det er ihvertfald lidt af en “achievement”! 🙂

   Man må gå ud fra publikum er/var håndplukket fra kernen af de mest loyale licens-zombier DR har adgang til. 😉

    Prudentius

    Posted: 20 november 2010 - 18:35 -

    Sådan nogen der mener det samme om “Læbe-Klement”, som ham selv.

    Med andre ord, at han er fa-fa-fa-FANTASTISK!!!!

    🙂 🙂

   kimpo

   Posted: 21 november 2010 - 12:46 - Svar

   Kemp er totalt idiot. Selvfed, formentlig belæst, men, ala noget, jeg skrev et andetsted, er han som en computer med for stor harddisk og for lille CPU.

Allan Hansen

Posted: 20 november 2010 - 15:41 - Svar

Comments (more comments at Amazon.com)

Allan Hansen:

Dear M.A. Khan. I am now reading your masterpiece: Islamic Jihad. It’s the best I’ve read since Why I am not a Muslim (Ibn Warraq, 1995)

I am trying if I can persuade a Danish historian, journalist, writer and president of Freedom of Speech foundation, Lars Hedegaard, to translate your book into Danish. Lars Hedegaard is the translator of Why I am not a Muslim.

Aasma Riaz:

Thank you so much for your book “Islamic Jihad” and showing me the “Big Picture”. For 7-8 days, I was glued to your book, absorbing so much information that I did not know existed. You have crisply covered so much in your book and quoted historical references extensively. I am just overwhelmed with different emotions after reading your book. I will take a printout of your book, cover it with spiral binding and a laminated cover, and circulate it cautiously within my immediate circles. That is the very least I can do in terms of doing justice to such a priceless tome.

Randall E Otto:

I’m about halfway through the book and find it meticulously detailed in explaining the violent and often barbaric expansionism of Islam historically. Thanks for providing us with this detailed analysis of the history of Islamic imperialism.

Dr Anil K Vajpayee:

“I read your book on Islamic jihad. I think it is one of the best books I ever read on Islam. It is highly informative and insightful.”

Slant Right Blog:

“Islamic Jihad is so incredibly documented that it leaves little room to criticize the book for the accuracy of the Islamic exposé. So do not tackle this book for reading enjoyment, rather engulf the book to educate your self on the actual nature of Islam’s past to understand its present and predict its future.”

Ayesha Ahmed:

“Your book is amazing, you have done a fantastic job. The info I found in it I had never seen before. Actually I have started going over it again. Only other books I read twice previously were Craig Winn’s Prophet of Doom and Ali Sina’s Understanding Mohammad. I congratulate you on writing a masterpieace..”

“Mr Khan: I congratulate you on your excellent book, which I finished reading last week. Although I have read several good books on similar topics, including Dr. Bostom’s book “Legacy of Jihad” and Mr Ghosh’s book “Islam and Kafir” but your book takes the cake. It is a “must read” for Muslims and non-Muslims.”

M. Sharif:

I have bought your book, Islamic Jihad, from the Amazon and found the book to be extremely good and informative.

Bill Warner (scholar of Islam and director of Center for the Study of Political Islam):

I am only half-way through your book, Islamic Jihad, but it is of such magnitude that I must congratulate on an extraordinary work. Your work is in depth and has a great scope. Much of the historical material is largely unknown and greatly needed. I believe that you have done a remarkable job on slavery. Your work is a blessing to humanity.

S. Z. Manik

I have just finished ‘Islamic Jihad: A Legacy of Forced Conversion, Imperialism, and Slavery’. I congratulate you upon your valuable contribution. I would call it a masterpiece and great contribution to humanity… Actually like a spellbound man I have gone through your book. Now I will call it a mighty weapon against Islam.

C. C Chrappa (at Amazon.com)

A Must Read
Khan’s work stands out from the field… a book that’s a goldmine… With Khan’s book, you will have solid amateur knowledge not only of Islamic history, but Islamic theology as well. For that reason, it is a threat to those who try to keep us blinkered about the reality of Jihad. And to open eyes was Khan’s intention. He has succeeded magnificently… Khan depicts the life of Muhammad as a microcosm of Islamic doctrine and history, and he does so brilliantly.

I cannot recommend this book highly enough. Read it and learn.

Objective Reader, Amazon.com

With this book, M A Khan joins the ranks of luminaries like Ibn Warraq, Ali Sina, Bat Yeor and Geert Wilders.

Abul Kasem:

Khan’s work is very scholarly, persuasive and cogent. The language is simple, easy to understand, and engaging. Once started reading, readers would feel an urge to finish the book. No serious readers of Islam should ignore this book. Read this book and you will grasp why the Islamic Jihadis are doing what they are doing. Readers of the subcontinent (India, Pakistan, Bangladesh), especially Muslims, will be shocked at the suffering their ancestors suffered at the hands of Muslim invaders from the Middle East and Central Asia. The compelling account of many invasions and subsequent incursions will force them to eagerly search their roots. Readers from elsewhere in the Muslims world, and even Europe and America, would also be able make a connection as to how Islam impacted lives of their ancestors.

This book is also a must read for today’s political leaders—both Muslim and non-Muslim—to shake off their apathy towards the mortal danger of ascendant Islamic radicalism.

Mohammad Asghar:

The book, “Islamic Jihad: A Legacy of Forced Conversion, Imperialism and Slavery”, is M. A. Khan’s gift to mankind. It is an essential read for all of us, for it depicts the true nature of Islam and the serious threat it poses to the safety and well-being of non-Muslims. I thank the author for giving us such a precious gift.

Prof. Sami Alrabaa, author of Karin in Saudi Arabia

“I read your book and found it fascinating. It is one of those few books which everybody, Muslims and non-Muslims, must read. It is objective and balanced. For example, when you discuss how moderates interpret Jihad and how radical/militant Muslims interpret it.

“Islamic Jihad” is a comprehensive reference which entails in detail lots of facts about Islam and its prophet, in historical and current times. It is very well documented. All that makes it a must read to all of those who want to understand the driving force behind Jihad and terror.”

Dr. Mervyn Brendle, James Cook University, (Australia)

“I have read some sections and… look forward to reading it in some detail. It appears to be a substantial addition to the vital work underway in expanding our understanding of the history, nature, and danger of the global jihadi movement.”

Ibn Warraq, author of Why I Am Not a Muslim

This book, I believe, will be a very important contribution for making a thorough understanding of the rising challenges both Muslim and non-Muslim world faces from Islamic extremists.”

Nonie Darwish, author of Now They Call Me Infidel

“This is a must read book, very important and eloquently written, that sheds light on the violent imperialist nature of jihad: a main doctrine in Islam that can only be accomplished at the expense of violating human rights of non-Muslims as well as Muslims.”

Nausheen Najib Rehman (Rehman is translating the book)

“I had the good fortune of reading this magnum opus. The author demonstrates beyond any vestige of doubt with extensive documentation that the Jihadi violence and terrorism, which grips our world, comes from the very heart of Islam. This is a “must read book” for all. The author (M. A. Khan) and Dr. Ali Sina are like two barrel-guns against the threat of Jihad, the world faces.”

Mumin Salih (writer)

Your book is well researched and scholarly written. Its strength is in its style, rich insight, depth of analysis and the fact that it is well-sourced from Islamic own literature, including the Quran… The book also presents powerful arguments and critical examination of the teachings of Islam and its sanctioning of jihad. It brings to light the reality of jihad and the horrors of surrendering to its evil known as dhimmitude.

Your book is an essential reading for all those who are interested in understanding the menace of jihad.

Amar Khan

I have read half of the book. it is very versatile. And covering about all the aspect from history and contemporary. A must read book, indeed. One more thing, before start reading it, finish your works, because once you start reading, it will not let you move…….

——————————————————————————–

MA Khan’s Preface

I was born and brought up in a conservative Muslim society. After graduating in India, I moved to the West for furthering my education. Despite my conservative Muslim background, I grew up with a liberal outlook. In my school and university days, my closest friends were Hindus and Sikhs: I felt more comfortable with them as they were more liberal, easy-going and humble with fewer religious scruples. I had wholly given up religious rituals by the time I completed my university studies: they just didn’t attract me.

When 9/11 occurred, I had lived in a liberal society for over a decade. I had become consciously convinced that religious rituals—prayers, fasting, pilgrimage—were all meaningless. I should be rewarded, I felt, for working hard, and intelligently, not for aping some wasteful rituals, which brings good to nobody. Non-Muslims were my best friends; shocking my Muslim peers, I ate haraam (prohibited) foods, drank alcohol (in moderation).

Despite the kind of a liberal person I had become, let me be honest that I was not excluded from those Muslims who felt that the 9/11 attacks were justified, although I felt those perished in it died undeserving deaths. Muslim societies universally portray America as a mortal enemy of Islam, particularly for its stance on the Israel-Palestine conflict. America’s mindless support for Israel has been causing terrible oppression and untold sufferings to Palestinian Muslims. There was, undoubtedly, an overriding sense of justification for the 9/11 attacks amongst Muslims; it gave the unjust superpower a bloody nose: I, so little a Muslim, thought that way too.

Weird as it may sound, I still believed in Islam. I thought the terrorists, acting in the name of Islam, were misguided. After 9/11, I slowly started reading about Islam: Quran, Sunnah and Prophet Muhammad’s biographies; I hadn’t read them in the thirty-five years of my life. I was shocked. I had been told all my life that Prophet Muhammad was the ideal human being: most merciful and just; that Islam is the most peaceful religion; and I believed it. But the Quran reads like a manifesto of open-ended war against non-Muslims for converting them or for subjugating them into horribly degraded dhimmi subjects. In his prophetic career, especially during the critical last ten years, Prophet Muhammad was anything but what a peace-loving, merciful and just person stands for.

My curiosity grew. Over the past years, I have done extensive research on Islamic theology as well as on Islamic history: from Prophet Muhammad to modern times. It has been a harrowing tale of forced conversion, brutal imperialism and devastating slavery. It’s a saga of great human tragedy—all in the name of Islamic holy war or Jihad, the foundational creed of Islam. This tragic tale is the subject of this book.

Bogen kan købes her: http://www.islam-watch.org

——————————————————————————–

  Nobodytoday

  Posted: 20 november 2010 - 16:16 - Svar

  Allan Hansen

  Lider du af personlighedsspaltning?

  På Blogs/Firozeeh skriver du “Fuck U” som svar til en deltager, der opforder danskerne til at efterligne norske politikere og medier, der er gået til kamp mod stormoskeer.

   Allan Hansen

   Posted: 20 november 2010 - 16:44 - Svar

   Kære Nobodytoday.

   JP havde stoppet mit indlæg.
   Derfor skrev jeg FUCK U.

   P.S Firoo er min gode ven!

   Mvh. Allan Hansen. Keep smiling.

    Nobodytoday

    Posted: 20 november 2010 - 17:08 -

    Firozeeh er en dårlig reklame for Trykkefrihedsselskabet.

    Hun censurerer hele tiden. Bedst som man vender tilbage for at svare på et indlæg på hendes blog, er det slettet. Det er sket flere gange for mig, og bekendte har klaget over det samme.

    Det virker mest af alt, som om du har travlt meddet modsatte, idet du begraver andres indlæg ved at pøse store tekstmængder ind på trådene.

Emeritus

Posted: 20 november 2010 - 15:42 - Svar

Til Jens A.

Du skriver, at man ikke turde nævne dem, det hele drejer sig om. Jeg ved ikke rigtigt. Det var i hvert fald meget tæt på. Alle debattører var enige om , at der bør være regler, som forhindrer tvangsægteskaber og familiesammenføringer, der i realiteten handler om kædevandring. Hvor findes disse karakteristika? Blandt klan og stammesamfund. Hvilken religion har fuld forståelse for stamme- og klansamfund? Adressen er ikke til at tage fejl af.

Det forudsigelige, debatten gik på, syntes at dreje sig om noget andet. Det var at udstille for publikum, hvad man ikke kunne udstå ved hinanden. Derfor kan VKO ikke skrue noget fornuftigt sammen på liberal basis, der løser problemerne. Derfor kan S-SF ikke løse problemerne på socialistis basis, derfor kan ingen løse problemerne, for hvis, – er der jo nogen, der får succes af dem, vi ikke kan li’… Så er det meget bedre, at ingen får succes. Men alle er enige. Tvangsægteskaber, kædevandring og familiesammenføringer ind i ghettodannelserne er noget lort.

Med venlig hilsen

Allan Hansen

Posted: 20 november 2010 - 17:03 - Svar

Til NOBODYTODAY!

Lige for en ordens skyld!

Her er det indlæg, som JP havde stoppet.

Mens man bygger moskéer i Europa forfølges jøder, kristne, hinduer og buddhister stadig over alt i den islamiske verden.
Doktor Wafa Sultan, som selv er af muslimsk oprindelse har for nyligt skrevet en fremragende bog, om ” en gud der hader,, om Allahs terror manual og Allahs krigs maskine, som for løblig har udsletted mere end 300 millioner samt tvangs konverteret over 100 millioner slaver.
http://www.youtube.com/watch?v=8zM_MzkLKPY

Dem man ikke kan lide har man da lov til, at slå ihjel – for ellers bliver Allah skide sur.

Men Poul Nyrup Rasmussen har løsningen ” vi skal bare have nogle flere gedde hyrder og smudsig kamel driver og flere moskéer for dét er de “danske værdiger,, den mand burde være spæret inde på en lukket gale anstalt for længe siden.

Kilder:

A God who hates. Wafa Sultan 2009. ( The courageous woman who inflamed the muslim world speaks out against the evils of islam).

http://www.youtube.com/watch?v=vL1elA3RY7Q&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=g_3xKvyag54&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=VqvskXCz-kk&feature=related

Islamick Jihad: A legacy of forced conversion, Imperialism and slavery. M.A Khan 2009.
Bogen kan købes her http://www.islam-watch.org

Al-Hijra: Modern day Trojan horse. Sam Solomon & E Al Maqdisi 2009.

Why we want to KILL YOU. Walid Shoebat 2007. Bogen kan købes her: http://www.shoebat.com

De er alle ex muslimer.

Europa sov godt!

Allan Hansen

Posted: 20 november 2010 - 17:25 - Svar

Kære nobodytoday det var ikke Firoo, der stoppede mit indlæg – men JP.

Til Mette- Peter Kemp er nok fag filosof men han er en dårlig tænker (jeg har personligt mødt ham flere gange – en dårlig tænker)
til hans undskyldning kan man sige: han ved ikke en SKID, om islam.

Mvh. Allan Hansen.

  Nobodytoday

  Posted: 21 november 2010 - 14:08 - Svar

  Allan Hansen kan ikke vide hvem der slette hans indlæg hvis det blev slettet. Det er usandsynligt at det er Jyllandsposten. Den sprøjte har ikke spam vagt på en lørdageftermiddag.

Allan Hansen

Posted: 20 november 2010 - 17:32 - Svar

P.S til Mette. Den danske filosof Peter Thielst ( som er en god ven af mig) han ved heller ikke en SKID, om islam
han tror, at islam er en slags religion!

Mvh. Allan Hansen.

Prudentius

Posted: 21 november 2010 - 12:53 - Svar

Hvis Richard Jomshof er Elegant Machines forsanger og/eller sangskriver, bør han hellige sig arbejdet i SD, for Sveriges og vores alle sammens skyld!

Ha, ha, ha, ha…… 🙂 🙂

Undskyld.

Leave a Comment