1
dec
Seneste opdatering: 2/12-10 kl. 0159
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!


Fra min. 21:00 Q & A.

WikiLeaks: David ‘Tyrkiet’ Cameron kritiserer Labours indvandringspolitik

Der er ingen reel forskel i denne henseende mellem Torier og Labour. Ingen af partierne vil røre spørgsmålet om ikke-radikal islams indvirkning på det britiske demokrati med en ildtang, og de “crazies” som Cameron helt omkostningsfrit kan bruge som syndebukke i forhold til Labour vil så rigeligt blive overgået af den syndflod fra den anatolske højslette han selv længes efter at lukke ind i Europa (LFPC).

David Cameron told the U.S. special envoy to Afghanistan and Pakistan that the Labour government ‘let in some crazies’, leaked diplomatic documents have revealed.

The Conservative leader said that the government had got it wrong on immigration and let in the wrong sort of people before realising what was going wrong.

Richard Holbrooke reported to Washington: ‘On the radicalisation of British Pakistanis, Cameron said the UK had “gotten it wrong domestically”… he argued that PM Brown’s policy had been too willing to engage with radicalised but non-violent Muslim groups… “We let in some crazies,” Cameron said, “and didn’t wake up soon enough”.’ […] ‘We let in some crazies’… David Cameron claimed Labour went soft on radical Muslims

“Hr. ambassadør, tag Orientekspressen hjem til Istanbul”
Condell-iseret svada i det østrigske parlament. Fantastisk. Man opdager hvor høj en pris Dansk Folkeparti og Danmark betaler for en halvlunken stuerenhed, for dette ville selvfølgelig være utænkeligt på Tinge. Lad dem vrænge ‘højrepopulisme’ alt det de vil – denne ad-hominem-refleks rammer jo bare tilbage på kritikerne i lyset af de ubekvemme og meget konkrete sandheder der her får den eksponering som medierne viger uden om (LFPC).

Türkischer Botschafter: BZÖ stellt “Ultimatum”, Steigen Sie in den Orientexpreß und zurück nach Istanbul“


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Bjovulf

Posted: 2 december 2010 - 00:17 - Svar

Interessant – “Skal Helle samarbejde med Pia?”

Tja, når nu de radigale er helt uden kontakt med virkeligheden – og helt uden for pædagogisk rækkevidde …

http://www.bt.dk/politik/skal-helle-samarbejde-med-pia

Helle Ib: S-DF samarbejde vil være logisk
Skal Helle samarbejde med Pia?

ROLF PEDERSEN – Onsdag den 1. december 2010, 11:13 | Opdateret: 11:24

For mindre end et år siden erklærede Mogens Lykketoft i en kronik, at »det skal stå krystalklart for vælgerne, at de ved at sikre en socialdemokratisk ledet regering sætter Dansk Folkeparti uden for indflydelse.«.

Men B.T.s politiske kommentator, Helle Ib, mener, at det efter næste valg vil være logisk med et samarbejde mellem S og DF:

….

Synes du, at Helle Thorning, hvis hun bliver statsminister, skal samarbejde med Pia Kjærsgaard?

76% – Ja, S og DF ligger tæt politisk
24% – Nej, DF er stadig ikke stuerene

18961 stemmer

Victor

Posted: 2 december 2010 - 00:48 - Svar

Jo ældre jeg bliver, jo mere deprimeret bliver jeg over lemfældig omgang med historien – og manglende selvkritik.

Hvornår var det nu, de franske sikkerhedstjenester begyndte at tale om Londonistan? Det var under John Major.

Jeg kiggede lige efter: Nogle af de værste islamister ankom til London under Thatcher. Heath var den første britiske konservative, som lavede en underhåndsaftale med PFLP – det var i 1970. (Kilden er Michael Portillos artikel “We all just sat back and let Londonistan rise against us”).

Vivi Andersen

Posted: 2 december 2010 - 08:41 - Svar

TAK til Ewald Stadler !

Som politiker viser han sig at have balls !

Og sådan nogen har hovedparten af de hjemlige politikere ikke – uagtet det er på høje tid de udvikler nogle .

Håber der vil blive flere og flere, der som Stadler, Sarazzin og en del andre, begynder at tale ikke-politisk korrekt og kalder en spade for en spade.

Vivi Andersen

Posted: 2 december 2010 - 09:29 - Svar

VICTOR

Nu ved jeg jo ikke hvilken årgang du er.

Men jeg er en 45´er og har tænkt lidt i samme baner som du .

Det er jo ikke blot historie der behandles lemfældigt, men snart sagt alle mulige emner – hvis disse ikke behandles direkte løgnagtigt!

Om det er fordi jeg ikke tidligere har interesseret mig for politik er muligt, men efter det gik op for mig hvor løgnagtig de forskellige politikere behandler diverse emner jo mere nedstemt er jeg blevet .

Bl.a. fordi disse politikere kan stå og lyve os, vælgerne, befolkningen lige op i ansigtet og det uden at blinke med øjnene.

Den sidste politiker jeg nu også er kommet til at føle lede ved er – husker altså ikke hvordan hendes navn staves, den muslimske Ö.( efternavn) som er uddannet her i landet til sygeplejerske.

Det var historien om hendes søn, som hun flyttede til en anden skole fordi ” han ikke skulle undgælde ” for det hun var med til at føre politisk igennem.

Måden hun fik fortalt dette på gjorde, at jeg automatisk tænkte at hun så åbenbart intet havde imod, at danernes børn skulle leve under de bestemte betingelser som hun ikke kunne nænne hendes egen søn skulle leve under!

Jeg følte virkelig væmmelse og foragt for hende – og derefter kom tankerne om at hun jo ligner så mange andre politikere der eksisterer ganske fint med deres dobbelt moral.

At befolkningen undgælder for disse politikeres handlinger eller det de undlader at gøre….jamen, den tanke tror ikke holder dem vågne om natten !

Løgn og bedrag er tilsyneladende ikke skammeligt, heller ikke når det bliver opdaget .

Jeg ledes ved dem !

Leave a Comment