5
dec
Seneste opdatering: 5/12-10 kl. 0050
47 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

af Julia Caesar:

Copyright Julia Caesar, Snaphanen, HRS och document.no. Citera gärna delar av texten men iaktta gott bloggskick och länka till Snaphanen!

Politik är att kunna känna igen en utopi och förstå när den är förbrukad. Efter fyra årtionden av sociala, ekonomiska, kulturella och demografiska högriskexperiment med Sverige och Sveriges befolkning i mångkulturens namn är det dags att se sanningen i vitögat: Det mångkulturella samhället byggt på massinvandring är ett gigantiskt misslyckande. Mångkultur har aldrig fungerat och kommer aldrig att fungera någonstans i världen. Den mångkulturella ideologin är en utopi som har lett Sverige dit där vi står i dag – inför en fullbordad katastrof. Det är dags att erkänna fiaskot och lägga ner. Sanningen svider. Den omtalade kejsaren är dessvärre fullkomligt naken. Faktum är att han aldrig har haft en klädtrasa på sig.

Tysklands förbundskansler Angela Merkel bröt isen när hon den 16 oktober vid ett CDU-möte i Potsdam uttalade att mångkulturen har nått vägs ände och ”Multi-kulti är död”. Indirekt var hennes uttalanden framtvingade av Thilo Sarrazins succébok ”Deutschland schafft sich ab” (Tyskland avskaffar sig själv) som är en svidande uppgörelse med den tyska mångkulturen. Genast ryckte de politiskt korrekta kommandosoldaterna i svenska media ut med osäkrade tangentbord och förklarade att det egentligen inte alls var vad Merkel menade. Bara invandrarna lär sig tyska så ordnar sig allting.

I Sverige har vi ingen Angela Merkel. Men vi har tillgång till en annan tysk som genom århundradena ger oss budskap och vägledning. När jag funderar på svensk mångkultur och massinvandring lyssnar jag på Johann Sebastian Bachs (1685-1750) vackra kantat ”Wachet auf ruft uns die Stimme”, BWV 140.

”Vakna upp! ropar en röst till oss.” Vakna upp! Och se vad som händer med vårt land.

Väckarklockor kan göra ont

Väckarklockor kan göra ont, mycket ont. Antagligen är vi många som den gångna veckan har sett och hört en av de röster som vill väcka oss, Pat Condell och hans senaste video, ”Goodbye Sweden”.

”Inget land i Europa har gjort mer för att omfamna den mångkulturella mardrömmen än Sverige. Från att ha varit ett av de mest civiliserade och brottsbefriade länderna är det nu officiellt Europas våldtäktsland nummer ett” konstaterar Pat Condell.

Han tecknar en mörk bild av Sverige. Även om man känner till alla fakta som han presenterar gör det ont att få dem serverade i koncentrat. Ändå är det just den sortens tydliga sammanfattningar och konfrontationer med verkligheten vi behöver för att ”vakna upp”. Tyvärr upplever de flesta journalister i gammelmedia det som en sådan prestigeförlust att erkänna att de läser bloggar att de praktiskt taget hellre dör än låtsas om en engelsk sanningssägare. Annars skulle PK-trupperna tveklöst rycka ut igen och dementera det Pat Condell säger.

Historiens största fiasko

En blick på den svenska verkligheten säger oss att den politik med massinvandring och omdaning av Sverige till ett mångkulturellt samhälle som inleddes av socialdemokraterna med Olof Palme i spetsen åren kring 1970 är historiens absolut största fiasko, en ideologisk härdsmälta. Vi är många av Sveriges invånare som vaknar upp, skakade och med starka känslor av overklighet. Vi ser oss omkring i det land vi bor i och frågar oss ”Var det det här vi ville ha? Var det hit vi ville komma?”.

Nej, vi ville inte se vårt land förstöras och kolonialiseras framför våra ögon. Det var inte för att se Sverige islamiseras i hög fart eller splittras i parallellsamhällen som vi lade våra röster i valen. Inte heller var det för att vi ville få våra bilar uppbrända eller våra döttrar våldtagna och bli Europamästare i anmälda våldtäkter. Eller bli förda bakom ljuset genom en brutal gruppvåldtäkt på demokratin, begången av sju fullkomligt eniga riksdagspartier. I fyrtio år har de i förkrossande enighet trumfat igenom det ena riksdagsbeslutet om mångkultur efter det andra, samtliga över folkets huvuden och samtliga med avsikt att driva en politisk utopi.

Vi blev aldrig tillfrågade. Det har aldrig framgått av några partiprogram eller valmanifest att riksdag och regering ville förvandla Sverige till oigenkännlighet. Skickligt dolde de sin mångkulturella agenda för väljarna genom luddiga formuleringar om ”globalisering” och ”internationell solidaritet” – vackra ord som gick lätt att svälja med ett glas vatten. Samtidigt har de – som av en händelse – marginaliserat landets egen befolkning till en undanträngd position, en grupp i strykklass som påstås inte ha någon egen kultur. Vårt enda berättigande tycks vara att arbeta så mycket och länge som möjligt för att försörja ett svällande importerat bidragsproletariat som aldrig kommer att sätta sin fot på arbetsmarknaden.

Befolkningen låter sig stillatigande plundras

För att driva en politisk utopi måste man ha gott om pengar – gärna några hundra miljarder per år – och pålitliga bundsförvanter. Sveriges regeringar av skiftande kulörer har haft både/och. Det svenska skattetrycket är ett av de hårdaste i världen. Befolkningen låter sig stillatigande plundras in på bara kroppen för att årtionde efter årtionde bekosta historiens dyraste dunderfiasko. I journalistkåren har politikerna de mest hängivna och lojala bundsförvanter någon kan önska sig, ständigt beredda att gå maktens ärenden. Den engelske journalisten Roland Huntford, som i många år var The Observers korrespondent i Sverige, såg i den svenska journalistkåren samma likformighet och makttrogenhet som annars bara finns i totalitära stater. I sin bok ”The New Totalitarians” (Det blinda Sverige, 1972) skriver han:

”Ängsligt måna som de är om att framlägga endast vad deras kolleger tror behöver de svenska massinformatörerna inget tvång för att följa partilinjerna. I deras värld är en avvikelse från den accepterade normen ett slags förräderi. (…) Det är relativt lätt att ta dem i anspråk för en speciell ideologi. Det räcker med att omvända ett fåtal i hierarkins topp så följer de övriga lydigt efter.” [bogen kan downloades som PDF]

Patologiska diagnoser på demokratiska rättigheter

Med ett massivt stöd från media som inte förtjänar något annat namn än iscensatt bedrägeri har det inte varit några problem för svenska politiker att genomföra sin mångkulturella utopi över folkets huvuden. Media har lydigt gjort vad de har kunnat för att mörklägga massinvandringens negativa konsekvenser. Ifrågasättande, kritik och avvikande åsikter har effektivt stoppats genom anklagelser om ”rasism”, ”främlingsfientlighet” och ”islamofobi”, alltså patologiska diagnoser på en av demokratins grundpelare – en fri och öppen debatt.

Begreppet ”kultur” förknippar vi oftast med något positivt. ”Mångkultur” låter bra. Så vidsynt och tolerant; många olika kulturer som blandar sig harmoniskt med varandra i en globaliserad värld. Genom doftande moln av exotiska kryddor skulle svenska folket omskolas från falukorv, hambo och schottis och bli kulturellt berikade till de eggande tonerna av världsmusikrytmer. Men kultur är mer än mat och musik. Kultur är hela det sammanhang vi föds in i och formas av – språk, ideologi, religion, etik och moral, erfarenheter och attityder, normer, värderingar, förhållningssätt och sociala koder. Det är inte hudfärg som gör människor olika, det är den nedärvda kultur som vi alla bär med oss. Tesen att alla människor är lika är avsedd att förvirra genom att blanda bort korten. Det är med sådan ordakrobatik en maktelit håller befolkningen på mattan. Vi är produkter av olika kulturer och alltså – olika.

Vad är det vi har fått?

Så med fyrtio års facit – vad är det vi har fått?

• En splittring av Sverige i allt fler isolerade etniska och ideologiskt uppdelade enklaver. När folkpartiet uppdrog åt Statistiska Centralbyrån att kartlägga så kallade ”utanförskapsområden”, det vill säga ghetton där hälften eller mindre än hälften av befolkningen arbetar, fann man 1990 tre sådana områden. 2004 hade antalet ökat till 136 och närmar sig sex år senare sannolikt tvåhundra.

I de här områdena lever invandrare isolerade från det svenska samhället, utan att kunna svenska, utan fäste på arbetsmarknaden och ofta enligt normer och värderingar som de har tagit med sig från sina gamla hemländer och som står i strid med svenska motsvarigheter. Det enda som påminner om Sverige är bidragen som tickar in på kontona varje månad och utgör försörjning från de svenska skattebetalarna. Malmö, Södertälje, Landskrona, Borlänge och Söderhamn är några av de städer som har förvandlats till oigenkännlighet i takt med att invandrarbefolkningen snabbt ökar. I Malmö och Södertälje kommer svenskarna inom en snar framtid att vara i minoritet.

• En kraftigt ökande och alltmer brutal brottslighet. Antalet anmälda våldtäkter har sedan mångkulturens genombrottsår 1975 ökat med ofantliga 673 procent och placerar oss som nummer ett i Europa och tvåa i världen näst efter Lesotho. Antalet anmälda våldsbrott har under samma period ökat med 312 procent. Invandrare, i synnerhet män från muslimska länder, är mycket kraftigt överrepresenterade i all våldsbrottslighet. Vid våldtäkter är de överrepresenterade med 450 procent.

Allt svårare på arbetsmarknaden

• Utomeuropeiska invandrare (som dominerar invandringen till Sverige sedan årtionden) får allt svårare att komma in på arbetsmarknaden. Första halvåret i år hade 68 procent av de utomeuropeiska invandrarna någon form av sysselsättning, medan motsvarande siffra för födda i Europa var 84 procent. Allra svårast har invandrare från Irak och Somalia att ta sig in på arbetsmarknaden. Det visar en kommande rapport skriven av professor Jan Ekberg vid Centrum för arbetsmarknadspolitisk forskning vid Linnéuniversitetet i Växjö. (DN)

Jan Ekberg har följt invandrarnas etablering på arbetsmarknaden sedan 1980-talet. Siffrorna har ständigt dalat, men det har aldrig sett värre ut än nu. Ekberg säger ingenting om orsakerna. Men tidigare statliga utredningar visar att majoriteten av de utomeuropeiska invandrarna har låg utbildning eller ingen alls och saknar dessutom ofta arbetslivserfarenhet. De har helt enkelt inte en kompetens som gör dem attraktiva på den svenska arbetsmarknaden.

”Hittar Sverige framgångsreceptet är det minst sagt uppseendeväckande” skriver Maria Crofts i Dagens Nyheter. I klartext: integrationen är dömd att misslyckas. Försök som har slukat hundratals miljarder har pågått i fyrtio år, men integrationen är och förblir ett gigantiskt fiasko. Vad än kulturrelativisterna säger finns det kulturella skillnader som är omöjliga att överbrygga.

En tilltagande islamisering

• En tilltagande islamisering som innebär ett stegvis tillbakaträngande av svensk kultur, svenska normer och värderingar, kristenhet och svenska traditioner. Hur länge till får svenska folket fira jul till minne av Jesu födelse, hur länge får vi äta julskinka, alltså död gris? Ska vi bara acceptera att många invandrare slår sina barn och att svenska kvinnor lever enligt svenska jämställdhetsnormer medan invandrarkvinnor ses som andrahandsvarelser utan egna rättigheter?

Till islamiseringen hör uppenbara absurditeter i strid med svenska värderingar och svensk rättsuppfattning. Ett exempel är Alen Malik Crnalik som med DO:s (Diskrimineringsombudsmannens) hjälp och hänvisning till islam tilldömdes 60 000 kronor i skadestånd tidigare i år för att han avfördes från arbetsförmedlingens arbetsmarknadsprogram sedan han vägrat skaka hand med en kvinnlig företagsledare vid en anställningsintervju. Ett annat är Alia Khalifa som krävt att få genomgå en utbildning till barnskötare iklädd heltäckande niqab. Där har DO efter två års betänketid kommit fram till att det är diskriminering att inte tillåta niqab. Men eftersom Alia Khalifa fick slutföra sin utbildning iklädd svart tält blir det inget fett skadestånd den här gången.

Hederskultur och skyhöga kostnader

• Tiotusentals ungdomar (minst 70 000 enligt statliga Ungdomsstyrelsens undersökning 2009) och ett oräkneligt antal vuxna kvinnor lever i en importerad och förtryckande hederskultur som skördar liv genom mord med heders- och skammotiv och tar ifrån ungdomar rätten att välja vem de vill gifta sig med, rätten att umgås med det motsatta könet på ett naturligt sätt och som förbjuder och straffar homosexualitet.

• Rädslan griper omkring sig och kostnaderna skenar i förorter där bilar, skolor, mataffärer och andra byggnader bränns ned för hundratals miljoner och där polis och räddningspersonal regelmässigt utsätts för stenkastning och annat våld.

• Kostnaderna för mångkultur och massinvandring har aldrig redovisats. Men det handlar om gigantiska summor. Sverige ska enligt utlänningslagen ha en reglerad invandring. Men i praktiken råder närmast fri och okontrollerad invandring där nästan ingen kan eller vill styrka sin identitet med pass eller andra ID-handlingar. Vi vet alltså inte vilka som släpps in i Sverige. Notan kommer i efterhand, och vi vet vilka som får betala. En fri och oreglerad invandring är inte kompatibel med ett välfärdssamhälle med sociala förmåner.

Lägg ner mångkulturen!

• Kostnader som inte i första hand mäts i kronor och ören men som är högst påtagliga. Många människor, inte enbart svenskar utan även välintegrerade invandrare, känner i dag sorg, vrede, rädsla, otrygghet, otrivsel och vanmakt i Sverige. Bloggar och läsarkommentarer på Internet är en ventil där raseri och förtvivlan över det land som har tagits ifrån oss får pysa ut. Det ska nog politiker och övrig maktelit vara glada för. När så starka känslor av förlust och vrede manifesteras i handling har politikerna definitivt tappat kontrollen över en samhällsdestruktion som de själva har skapat. Från historien vet vi vad som kan hända när splittring och konflikter går tillräckligt djupt mellan olika befolkningsgrupper. På flera platser i Sverige står medborgare i dag vid den brytpunkten.

• Så – lägg ner mångkulturen! Erkänn fiaskot, slå till bromsarna, vänd kursen och skrota den mångkulturella utopin innan det är för sent! För var och en som har ögon att se med är det uppenbart att Sverige är inne i en ohållbar utveckling som måste få ett slut. Vilka ytterligare bevis behöver politikerna för att mångkultur inte fungerar? Svenska folket förtjänar en avbön och uppriktig ursäkt från samtliga politiska partier för vad de har gjort mot Sverige och dess befolkning. Det finns bara ett ord: landsförräderi. Även om ideologin dödförklaras kan jag försäkra att både politiker och medborgare under oöverskådlig tid kommer att ha fullt upp med ta hand om de skador som vårt land har tillfogats under decennier.

Mångkulturalisterna behöver inte oroa sig

Mångkulturalisterna behöver inte oroa sig. De har ingen anledning att känna sig missgynnade av en skrotad utopi. De har alla möjligheter att för generationer framåt, tillsammans med barn och barnbarn, kunna insupa obegränsad mångkultur à la carte genom att flytta till exempelvis Tensta, Rinkeby, Södertälje eller Angered. Jag vet inte om jag inbillar mig, men jag tycker mig kunna notera allt fler fuktiga fingrar i luften och allt färre seriösa röster i den kör som sjunger mångkulturalismens lov. Det rör sig naturligtvis om människor som pläderar för mångkultur och ”generös” invandringspolitik bara exakt så länge som det ger dem själva fördelar i form av karriärplattformar och avancemangsmöjligheter i till exempel politiken eller invandringsindustrin. När den ideologiska härdsmältan överges kommer de att säga saker som ”Ja, egentligen trodde jag ju aldrig på mångkulturen” och ”Jag rycktes bara med av tidsandan”. Det vill säga, de kommer inte att vidkännas något som helst ansvar för den samhällskatastrof som de är delaktiga i.

Ännu en tid är det några illusionsprofeter som kämpar på. Ett exempel i en helt egen klass är Mikaela Valtersson, ekonomisk-politisk talesman för miljöpartiet och ordförande i ”Kommittén för cirkulär migration och utveckling”, CiMU. I en artikel på debattsajten Newsmill med rubriken ”Mänsklig rättighet att invandra till vilket land man vill” skriver hon:

”Alla vinner på migration”

”Man kan ställa sig frågan varför det är viktigt med migration? Mitt enkla svar är att det är viktigt för att det borde vara en grundläggande mänsklig rättighet för varje person att få flytta som han eller hon vill, men också för att världen blir en bättre plats att leva på. (…) Genom arbetskraftsinvandring och migration får Sverige in kompetens, arbetskraft, nya företag och förbättrar sina handelsrelationer.
Alla vinner helt enkelt på migration. Detta är en mycket viktig kunskap att bära med sig inte minst i dag då invandringen är ifrågasatt av vissa. Vi behöver ta ytterligare steg för att fortsätta främja migration och undanröja hinder för människors rörlighet. En öppen värld är en bättre värld.”

Så talar en troende som lever sitt liv i kompakt faktaresistens. Ur illusionernas värld kommer också ett så kallat Faktablad från CiMU där den kommitté som Mikaela Valtersson är ordförande i fastslår att ”i princip är hela Sveriges befolkning potentiella cirkulärmigranter”.

Det vill säga, vi kommer att ständigt flytta fram och tillbaka mellan olika länder som någon form av mänskliga jo-jos. ”Cirkulär migration” är ett uttryck som kommittén är väldigt förtjust i. Man har därför också skapat en så kallad ”Push and Pullmodell” som visar hur migranterna cirkulerar fram och tillbaka. För att underlätta cirkulationen pekar kommittén på ”portabilitet av sociala rättigheter” som en viktig faktor. Det vill säga, man ska kunna skaffa sig svensk pension och andra sociala förmåner och sedan behändigt ta dem med sig när man cirkulerar tillbaka till hemlandet. ”Kommittén fortsätter att noga undersöka kopplingarna mellan portabla sociala rättigheter och cirkulär migration” försäkrar Faktabladet från CiMU. Målet tycks vara att svenska folket ska försörja hela världen.

Saliga äro de trosvissa

Gert Gelotte, ledarskribent i Göteborgs-Posten och bekännande mångkulturalist, skriver i en minnesvärd ledare med rubriken ”Multikultur värd en resa”:

”Jag tycker om multikultur. Jag lever mycket gärna i ett multikulturellt samhälle i en multikulturell stad. Multikultur berikar. Tack vare Göteborgs muslimer känner jag mig inte helt främmande när jag besöker ett muslimskt land. Min definition av multikultur är all den kulturella rikedom och mångfald som ryms i ett hus vars väggar och tak består av FN:s och Europarådets deklarationer om de mänskliga rättigheterna och av svensk lag – alltså alla människors lika värde (även i praktiken) oavsett etnicitet, religion, kön eller sexuell läggning.”

Amen. Saliga äro de trosvissa, ty de skola aldrig anfäktas av tvivel och verklighet. Dock skola de inte besitta jorden, ty alla illusioner äro tidsbegränsade. Törs man gissa att både Mikaela Valtersson och Gert Gelotte i likhet med andra mångkulturalister bor på behörigt avstånd från den mångkultur som de prisar så högt och endast insuper den i små självvalda doser? Hur som helst kommer de att få sina namn inristade på en minnessten över den mest förvirrade och misslyckade epoken i Sveriges historia, den mångkulturella eran.

Vad politikerna anbelangar kan jag inte låta bli att återge en historia om konstnären Axel Bror Olsson (1919-2001), skaparen av Utvandrarmonumentet i Karlshamn. Konstnären blev vid ett tillfälle så förbannad på en kommunalpolitiker att han gav honom en teckning föreställande mannens huvud i genomskärning. Det fanns en förklaring på teckningen. Axel Olsson skrev att av någon underlig anledning har en tarm hamnat som ett gummiband spänt mellan två spikar inne i huvudet. Av tvärdraget i tomrummet mellan öronen händer det att tarmen börja vibrera, och då tror politikern att han tänker.

I dessa tarmvibrationer skapades den svenska mångkulturen. Liksom alla utopier har den nått sitt oundvikliga terminalstadium.

Af Julia Caesar

Tidligere kronikker af samme forfatter


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Delicious

Posted: 5 december 2010 - 00:32 - Svar

Amen och god natt. Jag är för upprörd för att kommentera, jag återkommer. Jag har blivit allergisk mot ordet mångkultur och det jag ser i samhället. Ett samhälle jag inte vill ha. Denna krönika är kompakt.

Janne

Posted: 5 december 2010 - 01:00 - Svar

Gert Gelotte är skogstokig. Och han bor mycket riktigt inte mulitkulturellt utan i ett helt nybyggt område som heter Norra Älvstranden där han garanterat slipper utsättas för den mångkultur han så vurmar för.

Cavatus

Posted: 5 december 2010 - 01:40 - Svar

Eufemismen mångkultur är egentligen en omskrivning för islamifiering. Det har jag insett efter att ha sett det norska reportaget om islam. Att kuva kvinnorna är islams första uppgift främst genom slöjan och genom att ta bort kvinnornas öppenhet och nyfikenhet. Demokratin är grunden för västs utveckling och forskningsframsteg. Det är demokratin som det muslimska brödraskapet vill åt, för att införa de totalitära sharialagarna. Det finns länkar till detta program här:

https://politisktinkorrekt.info/2010/12/02/hotet-inifran-frihet-likhet -og-det-muslimske-brorskap/

Hjälp till att sprida länkarna till Julias länkar. Fler måste hitta hit så vi får till stånd en förändring och ett uppvaknande bland svenska folket!

Robin Shadowes

Posted: 5 december 2010 - 02:17 - Svar

Det var sannerligen en lång luguber läsning. Utom slutorden i artikeln. Anekdoten på slutet var däremot väldigt underhållande. Nu förstår jag bättre hur ålahuen som folkpartisten Andrén och kristdemokraten Skånberg fungerar.

Bjovulf

Posted: 5 december 2010 - 05:00 - Svar

UPS! – jeg havde overset, at det var en god, men også MEGET gammel nyhed 😀

Beklager mange gange.

Bjovulf: Det sker for os alle.. Jeg fjerner den. Han forduftede til Libanon i fornærmelse efter Muhammedkrisen. Hvis han altså ikke er vendt tilbage………. S.

Danish Victory: Radical Imam Leaves!
The controversial imam Raed Hlayhel, who was very active one year ago stirring up hatred against Denmark in the Arab world, has announced that he is leaving Denmark and will never come back:
“I have always said that if the Danish courts do not punish the newspaper Jyllands-Posten [for publishing the Muhammad cartoons] I will leave this country. And I will never come back.”

  Bjovulf

  Posted: 5 december 2010 - 10:36 - Svar

  OK, tak 😉

Anonymous

Posted: 5 december 2010 - 05:59 - Svar

1. Multiculturalism Is Cultural Suicide!!!

http://weaselzippers.us/2010/10/16/german-chancellor-merkel-says-multi culturalism-a-failure/

2. Social-Moderaterna= Multiculturalism= Islam

SAY NO TO ISLAM!!!

Anonym

Posted: 5 december 2010 - 07:42 - Svar

Multiculti, may you rot and burn in hell.

Multiculti, you’ve been livin’ hell to me
You’ve prisoned me since nineteen seventy five
I’ve seen ’em come and go and I’ve seen them take
And not long ago I started askin’ why

Multiculti, I hate every inch of you.
You’ve cut me and have scarred me thru an’ thru.
And I’ll walk a wiser weaker man;
Mister socialist Congressman why can’t you understand.

Multiculti, what good do you think you do?
Do you think I’ll be different when you’re through?
You bent my heart and mind and you whart my soul,
And your stone walls turn my blood a little cold.

Multiculti, may you rot and burn in hell.
May your walls fall and may I live to tell.
May all the world forget you ever stood.
And may all the world regret you did no good.
Multiculti, I’ll hate every inch of you

http://www.youtube.com/watch?v=1zgja26eNeY

Stefan K

Posted: 5 december 2010 - 08:27 - Svar

De som förespråkar mångkultur kan ju nämna namnet på ETT land där denna fungerar.

  16830911

  Posted: 6 december 2010 - 02:27 - Svar

  Kommer inte på ett enda, men fann många där det inte fungerat:

  Libanon, Jugoslavien, Indien, Filippinerna, Thailand, Malaysia, Turkiet, Egypten

  Undrande

  Posted: 11 december 2010 - 12:09 - Svar

  Vill minnas att Kanada ofta förekommer som exempel på ett land där multikutur, integration och mångfald fungerar.
  Någon som har uppgifter om huruvida detta stämmer eller ej?

PK

Posted: 5 december 2010 - 08:29 - Svar

Læser at Carl Bildt omtales som en af verdens vigtigste tænkere!
Det lyder lovende.
Hvem ved, een dag begynder han måske også at tænke over Sveriges undergang?
Måske.

  Bjovulf

  Posted: 5 december 2010 - 10:35 - Svar

  Af ham selv eller … ?

  Han burde nok skifte navn til Carl Indbildt 😀

Info

Posted: 5 december 2010 - 09:21 - Svar

EN AV SVERIGES MÄKTIGASTE REPRESENTANTER I BRYSSEL ÄR BIRGITTA OHLSSON (Folkpartiet liberalerna)

På vilket sätt är Birgitta Ohlsson representativ för Sverige? Jo, hon är

• för en fri och obegränsad invandring till Sverige

• motståndare till sitt eget partis förslag om godkänt på ett enkelt språktest som villkor för att få bli svensk medborgare

• stark förespråkare för en övergång från krona till euro som svensk valuta

• Vidare vurmar Birgitta för en förbättrad behandling av mängden oinbjudna, romska invällare i Italien och i andra länder

• Birgitta är för kvoterad föräldraförsäkring (och annan könskvotering, som ger henne makt att detaljreglera andra människors privatliv i radikalfeministisk riktning)

• Hon är motståndare till män i historien, som förekommit före henne själv; sådana kallas av henne kort och gott ”dinosaurier”

• Sitt eget ofödda barn säljer hon ut i förväg mot en fet EU-lön

Övrigt:

Birgitta Ohlsson har genom åren tillsammans med Mona Sahlin varit en av de ivrigaste deltagarna i Stockholm pride, där hon förutom i HBTQ-frågor i allmänhet särskilt engagerat sig i lesbiskas rätt till fri insemination (på skattebetalarnas bekostnad). Hon är ordförande för Liberala kvinnor och medlem i Folkpartiets partistyrelse. Redan 2003 bildade hon dessutom ett eget ”liberalfeministiskt” parallellparti (”nätverk”) till Feministiskt initiativ, kallat FELIRA. Marknadsförs:

”Uppgiven över borgerlighetens oförmåga att se könsrollsstrukturer? Feminist, liberal och radikal? Då är Felira någonting för dig.”

”Birgitta förklarar att hon vill se jämställdhetsplaner redan i förskolan vilka sedan följs genom hela skoltiden och arbetslivet.”

Hon har tidigare uttalat, att hon vill AVSKAFFA NATIONALSTATEN (i första hand då Sverige), eftersom hon betraktar den som enbart en barnsjukdom på vägen mot hennes eget mogna, feministiska världsparlament. I en debattartikel (Corren) har hon som ett annat steg på samma väg pläderat för att islamska böneutrop från minareter skall tillåtas i Sverige.

Birgittas idoler: Hillary Clinton och det egotrippade bokstavsbarnet Pippi Långstrump (Asperger).

Undra på att Birgitta är en av Sjupartiets populäraste förgundsfigurer! Rentav en tänkbar efterträdare till Mona Sahlin

  steen

  Posted: 5 december 2010 - 16:06 - Svar

  INFO: Det var jo Birgitta Ohlsson, der skrev perleartiklen Afskaf Sverige. En ægte, svensk liberalist (vi har dem også i DK, men mest under 30 års alderen og vistnok ikke i ledende stillinger.) Den fortjener en reprise:

  Afskaf Sverige!

  Blågula fanor, rojalistiskt fjäskeri och fosterländsk glädjeyra. I dag på den svenska nationaldagen förväntas vi som goda medborgare att uppmärksamma vår nation.

  De mest entusiastiska vallfärdar till hembygdsgårdar, sjunger nationalsången och firar som om det vore en nära släkting som fyllde 50. Men vad firas egentligen? Demokrati och öppenhet som präglar denna del av världen?
  Ingalunda. Snarare ser vi en automatpatriotism och konservativt vurmande av nationalstaten. Trots att slumpen avgör var en människa föds, att nationalstaten sällan är den perfekta beslutsnivån och att världen blir mer globaliserad håller mänskligheten krampaktigt fast i nationen.
  Fenomenet har avigsidor. “Nationalism är en barnsjukdomen, mänsklighetens mässling”, yttrade Albert Einstein 1924. Einstein var övertygad världsfederalist, en idé från antiken som förklarar att människor är medlemmar av en universell gemenskap.

  Det är dags för oss som kallar oss för världsmedborgare att damma av världsfederalismen som vision för en mer rättfärdig värld genom att sträva efter en global union med federalistiskt statsskick. Varje land ska avstå delar av sin nationella suveränitet. Genom en global rättsordning kan mellanfolkliga konflikter lösas fredligt. En världslag ska stiftas av ett demokratiskt valt världsparlament och hävdas genom världspolis.
  Fredstanken är central inom världsfederalismen likaså tron på internationell rätt och vårt gemensamma ansvar för att mänskliga rättigheter tillgodoses överallt.
  Albert Einsteins liknelse mellan nationalism och barnsjukdomar är träffande. De är bägge svåra att kurera. Vi kan vara oense om vilka medel som ska användas i kampen. Men vi vet att i bägge fallen väntar något friskare i slutändan. Världsfederation är inte en utopi – utan ett mål för praktisk politik. Kanske är jag en naiv världsförbättrare. Men den politiker som inte vågar tro på visioner, så även avlägsna sådana borde istället syssla med rörmokeri.

  Birgitta Ohlsson, förbundsordförande Liberala Ungdomsförbundet (LUF) Expressen, 6.6.2001

   Info

   Posted: 5 december 2010 - 16:44 - Svar

   HEJ STEEN!

   Ang. BIRGITTA OHLSSON. Ja, det var just den artikeln i Expressen, som jag hade i tankarna i slutet på min kommentar. – Bra, att du känner till den och nu återger den här!

   Bjovulf

   Posted: 5 december 2010 - 17:23 - Svar

   Et par andre nylige perler fra PK-gimpen Birgitta Ohlsson. Man kan jo næsten ikke få sig selv til at tro, at hun rent faktisk mener, hvad hun selv skriver 😀 Nogle mennesker tror åbenbart, at “liberal” betyder, at man skal være overtolerant, selvudslettende, blåøjet og tillade hvem og hvadsomhelst at indvandre, præcis som de vil; selv folk der vover at ankomme med tilbagestående klan- og middelalderkulturer samt en fascistisk, intolerant balladereligion og med de erklærede mål at nedbryde og overtage samfundet, og som er inderligt imod stort set er imod alt ved værtsbefolkningens kultur, værdier, normer, omgangsformer og love … tja, der bliver godt nok ikke meget land tilbage for Birgitta Ohlsson og hendes PK-venner at være liberal i, hvis og når de for alvor får magt, som de har agt. Så kan man nemlig lige så godt nedlægge alle grænserne og se, hvor “sjovt”, “spændende”, eksotisk og “kulturberigende” det bliver – det er nemlig den yderste konsekvens af hendes lalleliberale holdninger.

   http://fc.birgitta.nu/skriver/

   Tillåt böneutrop från svenska minareter
   Birgitta Ohlsson, 2009-12-21 18:03

   Krönika Coren

   Tillåt böneutrop från svenska minareter

   Tidigare i höstas röstade schweizarna i en mycket kontroversiell folkomröstning ja till att förbjuda minareter. Genom att stoppa minareter skulle islamistiska terrorister som Al Qaida stoppas löd den vulgära främlingsfientliga retoriken. Detta är oroande exempel på hur hatet mot muslimer sprider sig i Europa. Dansk Folkeparti vill nu ha en liknande folkomröstning i Danmark. Österrikes två nationalistiska partier ger Schweiz sitt stöd. Den italienska ministern Roberto Calderoli välkomnade folkomröstningen med orden: ”Schweiz sänder oss en klar signal: Ja till klocktorn, nej till minareter”. Även i fler europeiska länder hördes liknande smaklösa tongångar. Man undrar lever vi år 2009 eller hör vi åter ekon av 1930-talets fobi för det annorlunda?

   [ Øh, hvad har det så egentlig med sagen at gøre?!?!? At uslamiske bønnekald er en TOTALT uudholdelig jammer for alle andre at høre på dag ud og dag ind – for slet ikke at nævne de racistiske budskaber! – og er imod alt ved værtslandets kultur og historie spiller åbenbart overh. ingen rolle for folk som Birgitta Ohlsson …

   Skal immigrerede kannibaler og hovedjægere så også have lov til at udleve deres “ædle” hjemlig kulturer 100% i Sverige? Eller hvad med indvandrede britiske billister med længsel efter deres hjemlige skikke? Indiske eller indianske religioner med menneskeofringer på programmet? Religioner for hvilke, der er forbudt for de troende at bære tøj? ( nogen kunne opfinde dem, hvis de ikke allerede findes 😉 ). For dette må vel være konsekvensen af Birgitta Ohlssons lalleliberale, kulturrelativistiske “alting-er-jo-lige-godt” holdninger eller hvad? Har hun mon nogensinde så meget som brugt fem ninutter på at overveje konsekvenserne af sine uansvarlige hodninger, sin dybe uvidenhed og sin endeløse naivitet ? Nej, hun har nok bare med de helt store skyklapper på skrevet det, der giver de rigtigt gode point i de fine PK-kredse.]

   Svenskhet” finns det?
   Birgitta Ohlsson, 2009-11-10 18:57

   Krönika Corren

   ”Svenskhet” finns det?

   Vad är ”svenskhet” egentligen år 2009? Blå ögon, ljust hårsvall och fornklingande namn som Tor eller Ylva?
   [ ?!?!?!? Har nogen normal person da påstået det seriøst? ]
   Ja, i så fall diskvalificeras många av oss brunögda brunetter trots att våra förfäder levt i Sverige i hundratals år. [ BS! ] Är det att man lever med en person som också levt i landet i generationer? Ja, under sådana förhållanden är vi ännu fler som inte håller måttet. Är det att äta svensk husmanskost, köra svensk bil eller bära svensktillverkade kläder? Ja, utifrån detta är det knappt någon som passar in i ”svenskhetsmallen”.

   [ Ha, hun kunne da godt gå hen og blive den nye Mona Muslim ]

   Vem ska egentligen avgöra vad som är ”svenskt”? Är det svenska medborgare eller utlandsboende som sätter bilden? Finns det något ”svenskt” eller handlar det mer om vi är summan av värderingar som präglar dagens globaliserade värld. Jag lutar åt det senare. Visst skämtas det internationellt ibland om blonda vikingar [ Ja, och blondinevitser, men så er det åbenbart helt OK? 😉 – når bare målet for skæmtningen er
   fredelige, godmodige nordboere, som kan grine ad sig selv og som ikke truer med bomber i tide og utide? ]
   men snarare är det honnörsord som jämställdhet, tolerans, öppenhet, global solidaritet och lika rättigheter för homosexuella som är bilden av varumärket Sverige. [ Nixen – det VAR sådan for 20-30-40 år siden – men så meldte den ubehagelige virkelighed sig på banen …] Mot denna bakgrund är det märkligt att det svenska politiska parti som säger sig representera ”svenskheten” nämligen Sverigedemokraterna befinner sig fjärran från både bilden av Sverige i utlandet och värderingar som omhuldas av medelsvensson. [ Du vil nok komme til at blive meget overrasket, lille dame 😉 ]

Sigvur

Posted: 5 december 2010 - 09:54 - Svar

Hello alla nynazister som tydligen skriver på denna sida. Multikulti är inte död, snarare sker det en åter-uppsving för högerextrema tankegångar i hela Europa.

@Stefan: Ett land där multikulti funkar är USA. Vilka spöade skiten ur tyskland under wwii?? Inte var det ickemultikulti Danmark. Nej det var multikulti USA.

@Julia: Samma argument som du för används av rasister och nazister över ela Europa.

[slettet]

Slutligen “multikulti fungerar inte” verkar vara nynasismens retorik som återupprepas om och om igen.
Om en lögn upprepas tillräckligt mycket kommer folk tro på den (Goebbels).

Multikultur fungerar visst. Det som inte fungerar verkar vara kontroll över samhällens xenofobi. Nu börjar folk glida tillbaka till de gamla idiotiska tongångarna…

Seriöst hoppas jag att ni alla som skriver om att multikultur inte fungerar och dylik nazistpropaganda någon gång in framtiden (när ni inte är bortskämda tonåringar längre) inser att ni under 2010 blev “death eaters”.

  Affe

  Posted: 5 december 2010 - 15:30 - Svar

  “Orkar inte peka på något specifikt i all din spya du hävde ur dig”

  Vad överraskande!

  Utvandrad

  Posted: 5 december 2010 - 16:14 - Svar

  Sigvur,

  Skulle bara papeka att det USA som besegrade nazisttyskland i WWII var inte “multikulti”. Det har ar nagot europeer ibland har svart att forsta. De allra flesta som flyttar hit blir snabbt till stor del amerikaniserade. Man antar den amerikanska kulturen, levnadssattet och varderingarna. I andra vardskriget var det amerikanska folket helt enat, stodjande kriget mot fascism och nazism. Detta faktum i kombination med en idustriell produktionformaga som helt utklassade axelmakterna ledde till de allierades fokrossande seger i WWII. Resten av ditt inlagg ar knappast vart att kommentera annat att det ar anmarkningsvart hur du anklagar folk for att vara nazister nar vad de egentligen ar ar frihetskampar som varnar om demokratiska och manskliga rattigheter. Nar islam har fullstandigt tagit over Sverige sa kommer du inte att ha nagra demokratiska eller manskliga rattigheter kvar. Man undrar vem du da kommer att kalla for nazist.

   fundersam

   Posted: 13 december 2010 - 10:55 - Svar

   jaha du..och hur var det med de afro-amerikanska soldaterna, som inte fick strida jämsides med de “riktiga” amerikanerna? Man litade liksom inte på dem, däremor var de bra ha vid underhållsregementen.. när man behövde “kanonmat” d.v.s soldater man visste skulle offras, för att vinna tid för andra planerade attacker, skapade man speciella bataljoner med bara afro-amerikaner, med vitt befäl förstås……

  Arvid Falk

  Posted: 5 december 2010 - 16:14 - Svar

  “Orkar inte peka på något specifikt i all din spya du hävde ur dig”

  Hehe… Sigvur är oförmögen att invända något i sak.

  Bjovulf

  Posted: 5 december 2010 - 16:27 - Svar

  Vadå? Vilka nynazister?!?!?!

  Jag känner inte såna personer överhuvudtagit – det finns inga här als! Vi likar dom inte här! Kanske är det du, som bör studera några riktiga historeböker ordentligt, när du demonstrerar en så här stor okunnighet?

  Den extrema vänstern i Sverige har därimot i sina tänkasätt och handlinger – som til ex. förtal och trakassering av folk med andra politiske åsikter, grov våld och överfall av uniformerade, maskerade korps
  och stenkastning etc. – ganska många saker ihop med nazismens och facismens metoder. Men de ju var faktisk i grunden också bara konkurrerande varianter av kommunismen. Detta är det tyvärr ganska många, som har glömt bort i dag.

  Men alt detta har du tydligen missat – du är bare ännu en av PK-ismens hjärntvättade “nyttiga idioter” 😉

  Nej, multikulti fungerar faktisk inte als i USA – BARA mellom vissa kompatible vestliga och några enstaka andra civiliserade kulturer med vissa gemensamma drag och inbyggat tolerans. Det är bara PK’íterne, som hele tidan berätter för er naivister, att det går så fantastisk åh-så-bra i USA och Kanada med multikulti.
  Men det är MYCKET långt ifrån hela sanningen!

  mmm

  Posted: 5 december 2010 - 22:12 - Svar

  @ Sigvur

  Du kan ju börja med att skaffa ett pass och resa till USA. Det landet har ingenting med mångkultur att göra, det är Amerikansk kultur i det landet och inget annat. Den som flyttar dit och arbetar, integrerar sig, lär sig språket etc är välkommen och anses vara Amerikan. Amerikanare är både öppna och trevliga om man gör rätt för sig och inte försöker ändra på någonting. Det är deras kultur.

  Men du tillhör garanterat dom som spottar på USA när det passar och som här, använder USA som argument till “din fördel”. En simpel hycklare alltså.

  Det är alltid lika komiskt när någon dyker upp och kommenterar. Aldrig, inte en enda gång, har dom någonting att motbevisa statistiken och faktan med. Och hur dom än vrider och vänder på det så kommer man till slut ner till “Folkets åsikt”, DVS vad tycker majoriteten…Och ganska snabbt ser man då att kritikern inte ens bor eller umgås med dom människor han förespråkar att andra ska försörja och leva med.

  Och som med alla vänsterdårar frågar jag alltid, Förespråkar du en folkomröstning Sigvur där folket får bestämma själva om dom vill leva i mångkultur?

  steen

  Posted: 7 december 2010 - 06:53 - Svar

  Sigvur: Du får én advarsel, så er du spammarkeret i al fremtid. Det sker en sjælden gang, at vi ser folk, der ikke gider eller kan argumentere, men der går heldigvis år imellem vi se nogle, der skriver så svinsk som du gør. Vi vil overhovedet ikke se personlige endsige sexistiske krænkelser af nogen her !

Info

Posted: 5 december 2010 - 10:46 - Svar

SVERIGEDEMOKRATERNAS KULTURRASISTISKA KONST- OCH KULTURSYN

Vill Sverigedemokraterna förbjuda all “mångkulturell” och ”progressiv” och ”normbrytande” och ”samhällskritisk” konst?

Ja, så sägs det. Gång på gång. ”Sveriges” radio förfasar sig häröver åtminstone i något program någon gång varje vecka. Kulturetablissemanget tar i svulstiga proklamationer avstånd från Sverigedemokraternas påstådda fientlighet mot all ”kultur” som inte med hemtovade knätofsar från Malung kliar ”makthavarna” på ryggen.

Det ordnas en svensk poesifestival med utländska poeter på Kungl. Dramatens stora scen, inför vilken arrangören, Madeleine Grieve, på en reklamaffisch river sönder en hakkorsflagga och samtidigt uppmanar Jimmie Åkesson att ”hålla för ögonen”. En kulturfestival, vars enda syfte är att protestera och demonstrera mot ett visst partis inval i riksdagen. En festival i oikofobins tecken..

Anna Odells spelade självmordsförsök gör henne över en natt till Sveriges mest omtalade och hyllade konstnär. Normbrytande! Samhällskritiskt! Den som ifrågasätter det konstnärliga värdet i att låta skattebetalare bekosta avsiktliga bedrägerier mot samhället (polisutryckning, ianspråktagande av sjukhusplats och ett flertal sjukhusanställdas tjänstetid osv.) benämns nazist med bruna rötter.

En utländsk, radikalfeministisk HBT-kvinna bjuds in och arvoderas högt för att i ett stort uppmärksammat, svenskt konstevenemang pissa stående offentligt. Normbrytande! Progressivt!

Normalt får ju inte Sverigedemokraterna tillfälle att redogöra för sin egen uppfattning. Nyligen hittade jag i alla fall några uttalanden på nätet av Jimmie Åkessons taktiskt anställda sekretererska, Alexandra Brunell, 20 år. I sin politiska blogg besvarade hon ett antal kommentatorfrågor:

• ”Vill du avskaffa stöd för samhällskritisk konst?”

”- Någon sådan hållning finns inte. Vi har däremot kritiserat att våra skattepengar går till rent anstötlig konst med t.ex. en bild på en kvinna som har handen uppförd i de privata delarna på en häst.”

[ANM.: Här syftas på en ”normbrytande” utställning av den världsberömde postmodernisten Andres Serrano, visad på flera svenska konstmuseer, bl.a. Kulturen i Lund.

”Andres Serrano, född 15 augusti 1950 i New York, är en amerikansk fotograf och konstnär. Olika kroppsvätskor, som urin, blod och sperma, är återkommande motiv i Serranos fotografier.

Han är bland annat känd för det kontroversiella konstverket Piss Christ, ett fotografi av ett krucifix nersänkt i konstnärens eget [= egen] urin. Till andra kända verk hör Blood and Semen III och Piss and Blood, vilka användes på skivomslagen till Metallicas album Load respektive ReLoad.” (Källa: Wikipedia.)]

• ”Varför vill ni ta bort genuspedagogiken ur dagordningen?”

”- Jag tycker att genuspedagogik är en konstlad föreställning. Jag anser att flickor ska få vara flickor, pojkar ska få vara pojkar, män ska få vara män och kvinnor ska få vara kvinnor. Jag, och mitt parti, lägger tyngden vid könet som en fysisk snarare än en social konstruktion. Det finns skillnader mellan män och kvinnor, pojkar och flickor. Vad som däremot anses tjejigt eller pojkigt bestäms av den för tillfälligt rådande sociala kontexten.”

– – – – – – – – – – – – – – –

För att inte Alexandra Brunell ska få stå oemotsagd citerar jag här ur bloggen Bengtssons frestelser, som drivs av Alex Bengtsson. Alex, f.d. ordf. för Ung Vänster i Halland, nu Expo-anställd, sd-hatande bokförfattare) skriver den 28/11:

”Jag kan inte riktigt släppa det som hände i onsdags när Sverigedemokraternas ungdomsförbund stod utanför Dramaten och läste “svensk poesi”. Den sverigedemokratiska vurmen för “svensk kultur” är inte bara historielös och inkonsekvent. Den är så strategiskt fel att varje antifascist i det här landet borde skåla i både fulöl och lönehelgsgroggar för att fira Sverigedemokraternas högtravande stolleri.”

Per Wirtén, Dagens Arena, Expressen, Sveriges radio, Sydsvenskan, skriver i sin blogg d. 25/11:

”SD:s förvirring om Moberg är betecknande. De verkar inte se det Sverige de hela tiden talar om. Sverigedemokrater är som främlingar i sitt eget land. De har ju noll koll på sin egen kärnfråga: Sverige och svenskhet. När jag rör mig i min hembygd, i Huddinge, möter jag ett universum av berättelser, minnen, språk och världsbilder. Det är Sverige.

Jimmie Åkesson lever i ett land som inte finns.”

Bjovulf

Posted: 5 december 2010 - 11:03 - Svar

Det er som bekendt ikke pænt at fryde sig over andres ulykke, men jeg er dog tilbøjelig til at gøre
en undtagelse i netop Månas tilfælde 😉

http://politiken.dk/udland/ECE1133901/sahlin-kritiserede-sine-egne-i-a fskedstale/

04. dec 2010 KL. 23.26

Sahlin kritiserede sine egne i afskedstale

Opbakning. Mona Sahlin opfordrede i sin afskedstale partifællerne til at bakke op og støtte den kommende leders kurs. »Så skal det nok gå godt«, mente Sahlin. – Foto: Mathias Christensen (arkivfoto)
[ Ja, hurra – bare man lader som om virkeligheden ikke eksisterer, så forsvinder den sikkert snart … ]

Mona Sahlin langede ud efter S-venstrefløjen i sin sidste store tale.

Mona Sahlin var skarp i mælet, da hun lørdag holdt en af sine sidste taler som partileder for de svenske Socialdemokrater.

Sahlin indledte sin tale med at advare de 112 deltagere på mødet om, at de ikke ville komme til at høre det, de ville.

I stedet var tiden inde til at være ærlig, fastslog den afgående partileder.

Kritikken var især rettet mod Socialdemokraternes venstrefløj. Sahlin mener, at hun blev presset til at inddrage Vänsterpartiet i det rød-grønne samarbejde. [ Hmmm ?!?! ]

Svensk medborgare

Posted: 5 december 2010 - 12:10 - Svar

Ja äntlige framme vid söndagens krönika.
Man måste bara älska denna Julia.
Tack för alla krönikor o böcker köpt o läst o försöker dela med mig,
till alla jag kan.
Ser fram mot nästa krönika.
m.v.h
En av alla i Sverige

Delicious

Posted: 5 december 2010 - 12:51 - Svar

Vi “vinner” bara elände med mångkulturen. Det finns så mycket förakt från politiker som själva avskärmar sig från mångkulturen. De anser ju att andra ska få leva med den och dess konsekvenser. Jag ser mig omkring och känner mig som en främling i mitt eget land. Jag känner sorg och ilska. Varför ska just Sverige vara vidöppet för invandrare? Jag tror att muslimerna kommer ta över landet inom ett par decennier, en skrämmande tanke som kan bli verklighet. Vi svenskar är inte värda något annat än att försörja dem och bevilja bidrag för att de ska upprätthålla sin sjuka ideologi i religionens täckmantel. Fler journalister måste sticka ut hakan och beskriva verkligheten, inte en korrigerad och förljugen bild.

Victor

Posted: 5 december 2010 - 13:07 - Svar

En ny CD er på gaden nu. “Listen to the banned”

http://www.amazon.co.uk/Listen-Banned-Various-Artists/dp/B003H1K0XG/re f=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1291550470&sr=8-1

14 numre med musikere, der har fået ørene i censur-maskinen..

En af dem, som har været med til at lave pladen, er Deeyah, som for nogle år siden blev tvunget til at forlade Norge.

I et interview med Observer spørger hun: “I don’t know why imprisoning a filmmaker is seen as any worse than imprisoning a songwriter, but it does seem to be the case. But music is such a part of our culture, our heritage, our traditions, of who we are. Which is why so many regimes find it so threatening.”

http://www.guardian.co.uk/world/2010/dec/05/oppressive-regimes-music-b anned-freemuse/print

Vi tager den lige en gang til: En sanger tvinges til at forlade Norge – fordi islamister truer hende…Norge!!!!

Nordbo

Posted: 5 december 2010 - 13:49 - Svar

Jag har följt den ekonomiska krisen noga ett par år. Varför? Jo, jag lyssnade på vissa ekonomer och andra som menade att krisen är mycket större än mainstream ekonomerna vill låtsas om. För mig är krisen hoppingivande. Om ekonomin kraschar så kan vi ju inte fortsätta på den inslagna vägen. Det säger något om hur trött jag är på vad politikerna gör med vårt land. Varje dag läser jag ekonomiska analyser. “Snälla, kollapsa nu då.”. Min förhoppning är att vi efter kraschen kan vi börja om på nytt, befriade från alla lögner och allt hyckleri som genomsyrar det nuvarande systemet.

Europe/Leap 2020 brukar ha rätt i sina prognoser. Under titeln “Warning Global systemic crisis – First quarter 2011: Breach of the critical threshold of global geopolitical dislocation” kan vi läsa:

“The world is about to breach a critical threshold in this phase of global geopolitical dislocation. And as with every breach of threshold in a complex system, this will generate, as from the first quarter of 2011, a suite of non-linear phenomena: developments that do not conform to the usual rules and the traditional projections, be they economic, monetary, financial, social or political.”

http://www.leap2020.eu/GEAB-N-49-is-available-Warning-Global-systemic- crisis-First-quarter-2011-Breach-of-the-critical-threshold-of-global_a 5458.html

Arvid Bengtsson

Posted: 5 december 2010 - 16:13 - Svar

Tyvärr är de skador som invandringspolitiken åstadkommit oreparerbara. Vi har importerat en underklass, som hur mycket integrationsspolitiska åtgärder som än vidtas kommer att förbli en underklass. Detta är helt uppenbart vad gäller den svarta befolkningen i USA, och kommer att bli det i Sverige för invandrare från MENA-länderna och subsahariska Afrika. Det är klart visat att befolkningarna i dessa länder har klart lägre IQ än befolkningarna i Europa, och att dessa skillnader också kvarstår hos andra generationens invandrare (I Nederländerna en skillnad på 10 IQ-enheter). Som Lynn och Vanhanen visar i sin “IQ and the Wealth of Nations”, är befolkningens begåvningsnivå en avgörande faktor för samhällsutvecklingen. Dessa fakta kommer förstås ihärdigt att förnekas av våra politiker och än fler kvoteringsprogram kommer att lanseras för att ändra invandrargruppernas underrepresentation inom den högre utbildningen och på ledande positioner. Men lika lite som i USA kommer detta att hjälpa. Enda effekten kommer att bli ökad splittring, ökad korruption och minskad benägenhet att betala skatt och bidra till det allmänna bästa. Tyvärr har Thilo Sarrazin rätt när han skriver att den utomeuropeiska invandringen gör befolkningen dummare. Det gäller i Tyskland, och det gäller i Sverige. Alla är inte lika, hur gärna man än vill tro det.

Olof Lundqvist

Posted: 5 december 2010 - 16:25 - Svar

När man växte upp på 60-talet såg man ofta denna “satkärring” (skådespelerska) på TV. Nutidens Julie Ceasar är ej den samma som

det var förr. Hoppas verkligen att du använder din “vassa penna” lika mycket framöver. Vi behöver folk som kan säga sanningen i detta

samhälle. Tack så mycket, ser fram emot kommande helger.

Hans Nilsson

Posted: 5 december 2010 - 17:58 - Svar

Julia min Julia vad vore väl Söndagarna om inte du fanns och berättade sanningen för oss Svenskar vilket fantastiskt land som LANDSFÖRRÄDARNA och deras MEDLÖPARE.har fixat till oss med massor av häftig kultur som vi borde älska och beundra
och ta till oss vi Svenska Kulturlösa Barbarer vi skall vara tacksamma att få bli berikade av dessa HÖGKULTURENS SLÖDDER.
Men ack nej otack är världens lön tänker nog 7klövern(nn) för nu har vissa mage att börja kritisera när de nya Arierna vill visa upp
sin KULTUR i lite mer handfasta uttryck som det så fint beskrivs i ett avsnitt i krönikan ovan med bilar i brand våldtäckt etc etc.
Jag förstår att 7klövern(nn) är lite gramse på bla på SD och typ sådana som du Julia som är SÅÅ trångsynta och inte ser att när
SLÖDDREN utövar sin KULTUR så skapas det samtidigt tusentals och åter tusentals jobb i Landet för allt det som blir förstört i
spåren av deras KULTUR skall ju ersättas. Vi Svenskar som ej arbetar inom INVANDRINGSINDUSTRIN borde enl 7klövern(nn)
var glada och tacksamma för att ha ett jobb och få arbeta i de företag som producerar allt matrial som går åt för att återställa efter KULTURYTTRINGARNA. De som är väldigt glada och lyckliga är de som arbetar inom INVANDRINGSINDUSTRIN för den är under
kraftigt EXPANDERANDE och är mycket givande inte minst ekonomiskt. sett. Men det är givande på andra vis också man ser ju bara när det skall öppnas ett nytt hem för ensamkommande små SKÄGGBARN och personalen då speciellt den kvinnliga beskriver att de är SÅÅ förväntansfulla lyriska ja nästan euforiska i sin längtan att få ta hand om dessa små varelser jag tror TA MEJ FAN att de DRÖMMER VÅTA DRÖMMAR dessa kärringar om vad deras små försvarslösa TELNINGAR skulle kunna göra med dom. 7klövern(nn) har gett sig själva FAN på att de skall fylla landet med så in i HELVETE många invandrare så att ALLA företag inom den privata sektorn skall bli så beroende av just invandringen så ingen kan protestera för PENGARNAS MAKT kommer att bli för stark och PENGAR är ju företagets fundament. Detta kommer att innefatta alla brancher målare, snickare, bil-
verkstäder, trädgårdsanläggare ja kort sagt ALLA. När detta faktum har uppstått så kan Politikerna börja att pressa anbuden och
då får den Svenske arbetaren sänka sin lön om inte så blir han avskedad och ersatt med en ifrån övriga Europa som har betydligt lägre krav ekonomiskt och inga krav alls när det gäller semester, trygghet och arbetsmiljö. Om de lyckas med detta är SVENSKEN tillbaka på ruta minus då kommer VI att gå runt med mössan i hand och BE om vårt dagliga bröd ja om vi nu har så mycket krafter kvar så att vi kan GÅ. VI tillsammans måste för vår egen och kommande generationers skull hitta på ett bra sätt att
komma åt LANDSFÖRRÄDARNA innan VI kommer att kalla oss för FD SVENSKAR. Stort TACK Julia för fina visdomsord i din
krönika.

Lena Johansson

Posted: 5 december 2010 - 19:27 - Svar

Fick tips om denna krönika tidigare idag. Har suttit o läst nästan hela dagen.
Julia C är en av de bästa journalister som jag läst.
Denna artikel är helt suverän, jag kommer att gå in här att läsa så fort jag har tid o möjlighet.
Tack Julia Ceasar.

  Cavatus

  Posted: 5 december 2010 - 21:23 - Svar

  Snälla Lena! Jag hoppas att du är bussig och klok nog att sprida kunskapen om att Julia Caesars texter existerar. Du har faktiskt en SKYLDIGHET mot ditt land att sprida information om dessa texter. De flesta svenskarna är så förda bakom ljuset att de aldrig kan vakna upp av egen maskin. Därför måste vi som vaknat upp och genomskådat hur politikerna lurar oss ta vårt ansvar och väcka det sovande folket. Det kan vi göra genom att sprida länken till Julias krönikor. Kortlänken följer: korta.nu/jc. Du kan även sprida flygblad (skriva ut och kopiera och dela ut i brevlådor eller sätta upp på anslagstavlor) genom att gå till följande länk: aktualia.wordpress.com/flygblad. Vi har MASSOR att jobba med för att väcka folket. Vi måste ta det ansvar som våra journalister (utom Julia) undandrar sig. Så snälla, gör det du kan, men gör NÅGOT!

Tony Ingman

Posted: 5 december 2010 - 20:24 - Svar

Nu så här i Juletider kan det vara svårt med att anskaffa någon lämplig julklapp, så därför vill jag varmt plädera
för Juli Ceasars bok världsmästarna , en faktabibel med hänvisningskällor för oupplysta Svenskar, som verkligen
behöver upplysning om hur det faktiska läget är för detta arma land.
Jag skulle vilja att SD hade anskaffat ett antal exenplar som lämpliga julklappar till rikdagskolegorna i 7 klövern,
kanske hade det trängt in i deras trånga skallar hur erbarmligt dåligt landet skötts av dessa landsförrädare.

  Julia Caesar

  Posted: 5 december 2010 - 20:56 - Svar

  @ Tony Ingman:

  Jag kan avslöja att samtliga 349 riksdagsmän kommer att få min bok “Världsmästarna. När Sverige blev mångkulturellt” i julklapp, inslagen i vackert julpapper med glada snören och en hälsning från jultomten.
  Tänk så glada och rörda de kommer att bli!

   Bjovulf

   Posted: 5 december 2010 - 21:20 - Svar

   ROFLMAO – fin ide och en fantastisk humor, Julia 😀
   Jag skrattar högt bara vid tanken om deres reaktioner.

   Ja, det borda ju verkligen garantera för julglädjen och julfriden i det lille hemmat eller hur?
   Och tänk er, om någon i familjen får se en annan läsa sån anti-KP “smutslitteratur” i det döjlda … ussschhh!

   Kanske de rentav äntligen skulla börja tala öppent med hverandra om dessa mycket tabubehäftade saker …
   en sån där 20-30 år för sent tyvärr.

   Oj, om man bara kunna få vara jultomte i dessa PK-politikerhem på julen …

Robin Shadowes

Posted: 5 december 2010 - 21:23 - Svar

Bjovulf

Posted: 5 december 2010 - 22:05 - Svar

I sne og storm afvikledes arrangementet “Årets Kulturafvikler 2010″ i dag på Galleri Draupner

Et veloplagt publikum oplevede en hektisk happening på Galleri Draupner i Skanderborg denne herlige snefyldte søndag.

http://eticha.dk/news/?p=2198

nobody

Posted: 5 december 2010 - 23:26 - Svar

PKiterna har redan förlorat slaget om europa och sitter numera i sina bunkrar; fortfarande inser de inte att de väckt den björn som sover, vilket genom tiderna varnats för. Även vi stela och kallblodiga svenskar börjar tina upp.

Säg den finne, dansk, norsk eller svensk som inte känner rytmen i Sabaton – Swedish Pagans: http://www.youtube.com/watch?v=kbWc3NPpXTQ

“…Swedish pagans, marching a shore. Forged in Valhalla by the hammer of Thor. Out from Asgard, our viking ship sails. Never to turn back again.”

joffe

Posted: 6 december 2010 - 00:17 - Svar

I tidningen Weekend Australian 4-5.12.10.(www.theaustralian.com.au)World Features page 22 finns en artikel rubricerad “Swiss not alone going cold on immigrants” av Emma Kate Symons. Hon bekräftar här mycket tydligt vad Julia Caesar beskriver i sin artikel ovan.

Jag tar mig friheten att översätta några korta passusar av den långa ytterligt intressanta texten. Den handlar om lyckliga landet Schweiz där det förekommer folkomröstningar i viktiga beslut, som gäller invandring, förvärrad kriminalitet och olösliga integrationsproblem. Det handlar om invandrare från företrädesvis islamländer i Mellanöstern och Afrika.

”53% av schweizarna stödde i folkomröstning förslaget nedan från högerpartiet Swiss People´s Party (SVP), efter en kampanj som presenterade den mest rasdiskriminerande kampanj man sett annonserad i Europa på herrans många år”

”Innevånare som är födda utanför Schweiz av första, andra och tredje generationen kommer nu automatiskt att deporteras om dom begått brott typ mord eller våldtäckt men även smärre brott som lurendrejeri och sociala bidragsbedrägerier etc.”

För något år sedan hade man folkomröstning om förbud att bygga minareter. Burka har förbjudits i Frankrike och Belgien och liknande lagar väntas i England och på andra håll i Europa.

Hotet från ”homegrown terrorists” i Belgien, Frankrike, England och Tyskland är hög. Nyligen har man arresterat minst 10 jihadists i Belgien, Holland och Tyskland. Radikala grupper baserade i Antwerpen sägs planera betydande attacker i Belgien. I artikeln talas också om att Europa väldigt långsamt börjar vakna till inför rådande havererad invandringspolitik och fler partier typ svenska SD samlar allt fler anhängare. OsvOsv…

En artikel som denna skulle naturligtvis aldrig kunna publiceras i en svensk pappersblaska.
I Sverige får ni inte veta ett skvatt av era sjuka förblindade PK-journalister och sjuklöverpolitikerna sover som vanligt sin tornrosasömn, förser sig själva och försnillar våra skattepengar sen ca 1975. Är det nu våra pensionspengar du Borg lånar ut till Irland? Vad har du för säkerhet för återbetalning? EU funkar ju inte längre! Vad sysslar ni politiker med – egentligen?

Jag beklagar sorgen och lider med er där uppe – här från jordens nersida
NI MÅSTE AGERA!

Leave a Comment