9
dec
Seneste opdatering: 10/12-10 kl. 1902
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

og da det som Reinfeldt ræsonnerer, er lidt uvist om de virkelig findes, kan man jo dårligt hetze imod dem. Ikke engang i de områder, der hvor de er i minoritet.

Justitiekanslern har än en gång kommit med ett utlåtande om att svenskar inte omfattas av hetslagstiftning. JK beslutade i ärende 7435-10-30 följande: “JK, som tidigare prövat om uttalanden riktade mot svenskar omfattas av straffbestämmelsen, kommer även nu fram till att så inte är fallet. Detta eftersom syftet vid tillkomsten av straffstadgandet om hets mot folkgrupp var att tillförsäkra minoritetsgrupper av skilda sammansättningar och bekännare av olika trosuppfattningar ett rättsskydd. Därmed träffas inte kritik av svenskar av straffbestämmelsen. JK beslutar därför att inte inleda förundersökning gällande hets mot folkgrupp” Åkesson frågade ut Reinfeldt om hetslagstiftning mot svenskar.

Claes Borgström – advokaten der blev mere kvindelig end kvinder

Borgström, der forsvarer de to feminister der påstår sig voldtaget af Julian Assange – hvordan den blødt udseende Assange så er kommet afsted med det – er ikke blevet beskrevet fyldestgørende i danske aviser. (SE også: Fallet Assange- Anna Ardin Uppgifter raderas om och om igen.)
For at illustrere graden af blåstemplet, socialdemokratisk vanvid i det svenske matriarkat, der vil gøre Sverige til grin uden for de snævre universitetsfeministiske miljøer, – og værre endnu, gøre skikkelige, fornuftige svenskere til grin i resten af verden, – her et par af hans specialiteter:

Borgström har ofta väckt uppmärksamhet med en rad förslag och utspel. Han har hävdat att alla män bär en kollektiv skuld för våld mot kvinnor och i detta sammanhang har han även uttryckt sig positivt om Gudrun Schymans förslag om så kallad mansskatt. Han väckte även uppmärksamhet med sitt utspel i mars 2006 där han krävde att Sverige borde bojkotta fotbolls-VM i Tyskland 2006 “i protest mot den ökning av och handel med kvinnor som evenemanget väntas medföra”

Borgström mener også at prostitutionskunder skal mindst et år i fængsel. Som bekendt er der også kvinder, der køber sex. Det forlyder ikke hvorvidt Borgström også vil dømme dem ubetinget fængsel. Forfatteren Bertill Nordahl forudsagde i en interessant P 1 udsendelse igår, at fremtiden som vi former den, vil skabe mange flere kvindelige prostitutionskunder, der vil lade sig betjene sexuelt af en overflod af mandlige pseudo-macho tabere, de ikke kunne drømme om at gifte sig med.:

Kvinderne er blevet vindere og mændene tabere. Det mener forfatter og kønsdebattør *Bertill Nordahl*, som i mere end 35 år har skrevet og talt om mænd, kvinder og kønsroller. Og han er bekymret for udviklingen:

– Hvis der ikke sker markante ændringer, forudser jeg et samfund med en proletariseret bund af tabermænd og en top af veluddannede vinderkvinder. Og det er en udvikling, som ingen af os har gavn af. Bertill Nordahl dystre fremtidsprognose for kønnene kommer af for meget kvindelighed. Drengene går nemlig i en skole domineret af kvindelighed, hvor de hele tiden får at vide, at de er for larmende, for meget, forkerte. Derfor vokser de op uden en mandlig identitet og vil altid føle sig forkerte! P 1 Vinderkvinder og tabermænd, hør udsendelsen:
[Audio:http://snaphanen.dk/upload/2010/12/Bertill-Nordahl-.mp3]

Svensk fremmedpolitik – desperation bag facaden
Og nej, det er ikke i første række “integrationen”, der er mislykket. Det er den politiske klasse, der er mislykket, enerådig og uansvarlig. Men de er ikke dumme, de ved at de, – ganske vist meget langsomt – går baglæns mod den dag, hvor ansvaret skal fordeles.

Här larmas USA om den misslyckade integrationspolitiken i Göteborgs kommun. “Houston, we have a problem”, skriver stadskansliets Bill Werngren. I dag kan GT avslöja de hemliga ambassadsdokument från Wikileaks som handlar om Göteborg. I det tidigare hemligstämplade materialet beskrivs situationen för somaliska flyktingar i Göteborg som kaotisk:

“Bill Werngren skickade ambassaden en artikelserie från Göteborgs-Posten…”, “…som beskriver problemen för den somaliska minoriteten. I en anteckning skrev Werngren att situationen i Göteborg påminde honom om frasen “Houston, we have a problem” och beskrev det som en “intressant och ganska skrämmande läsning”.
Slutsatserna från besöket i Göteborg rapporterades vidare av Silverman till dåvarande ambassadören Michael Wood, som skickade sin rapport till Washington den 14 februari 2008. Dokumentet sammanfattar en uppgivenhet inom Göteborgs stad:
“…frustrationen hos de kommunala tjänstemännen som, i orden av en tjänsteman, känner att 30 år av program med mål att integrera muslimska flyktingar “inte har fungerat”.”Göteborg slog larm till USA ‘Integration a fiasco’: Gothenburg official.

MP calls for inquiry into sex abuse in Muslim families

A Dutch Labour MP has called for an inquiry into sexual abuse in Muslim families. The appeal by Khadija Arib comes after Radio Netherlands Worldwide published a report on the sexual abuse of four Muslim girls. The parliament has submitted written questions to Health Minister Edith Schippers about the issue.Ms Arib believes any inquiry should include finding ways to break through the taboo surrounding sexual abuse in Muslim communities. In addition, she wants to encourage more victims to report abuse.
In the Radio Netherlands report, four women tell their stories about years of sexual abuse from a very young age by members of their own families. None of them have felt able to report the abuse to the police because of the damage it would do to the family honour, which would have huge consequences for the women. Radio Netherlands


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Bjovulf

Posted: 10 december 2010 - 02:36 - Svar

Meget passende med en tavs, færdig og “tåget” Mona Sahlin, der bare sidder og måber og laver dumme
grimasser i baggrunden bag Jimmie Åkesson. Sgu næsten bedre og mere udpenslet symbolsk end nogen
Hollywood-filminstruktør kunne have fundet på at arrangere det 😀 ( Hun burde jo nok vælge sidde et andet
sted, når lige netop JÅ er på talerstolen … ).

Mon ikke statsminister Reinfeldts nedsættende ordvalg og ligegyldige attitude vil få endnu flere svenskeres øjne
op for, hvad der egentlig foregår i Sverige eller i hvert fald få dem til at begynde at undre sig såre?

  li

  Posted: 10 december 2010 - 09:11 - Svar

  Jeg syntes det meget underligt som de selv retfærdige “overmennesker” er så handlings lamme så de kun formår at spille fornærmet og krænket, hvorfor forklarer de ikke bare Jimmie Åkesson hvorfor han tager fejl, har de ingen overbevisende argumenter?
  Hvis mona sahlig og reinfeldt er så overbeviste om deres omkalifering af Sverig, hvorfor fortæller de så ikke os andre om fordelen og berigelsen ved deres holdninger og handlinger, det kan vel ikke være så svært?

   Bjovulf

   Posted: 10 december 2010 - 09:54 - Svar

   Netop ! – Noget siger mig, at Frederik & Moina vil komme til at stå stadigt mere afklædte og tøvende over for
   JÅs helt igennem rimelige “frågar”, efterhånden som “kulturberigelsen” af Sverige skrider planmæssigt frem.

   PS LMAO @ “omkalifering” – dejligt kreativt nyt ord, som siger det hele, præcis som det er.
   Vi må se, om vi kan få det sneget med ind i den næste udgave af retskrivningsordbogen 😀

    li

    Posted: 10 december 2010 - 10:25 -

    Ja, og så var det ikke bare en “dumsmart” bemærkning, som vores dronning fik indført i retskrivningsordbogen 🙂 altså ordet dumsmart.
    Det kan selvfølgelig være at ordet dumsmart ændre betydning, som så mange ord er blevet vendt på hoved, så de dhimme leflende kan behæftes med ordet dumsmarte, når de påstår vi vantro intet har at frygte, hvis vi som kristne/Ateister befinder os i muhammedanerlandene, der har det med at forfølge, dræbe ikke muslimer. For det sgu da dumsmart at sige!

   PK

   Posted: 10 december 2010 - 16:00 - Svar

   Tak til Li for ordet OM-KALIF-ERING.
   Pragtfuld ord…

Jacob

Posted: 10 december 2010 - 08:10 - Svar

Angående tabermænd og vinderkvinder så er jeg lige blevet smidt ud af københavns universitet efter at have været indskrevet i over 10 år og næsten afsluttet uddannelse med de omkring 90 procent kvindelige studerende. Desværre så kunne jeg ikke så godt med undervisningsformer som fremlæggelser, plenum, foredrag og den slags, hvor man skal gøre sig til overfor 50 andre studerende.

Selve faget havde jeg ingen problemer med og var faktisk lidt god til det, men de mange kvindelige undervisere fik, desværre for mig, fyldt dagen med den slags, hvor vi rigtigt hygger os sammen, mens vi så skiftes til at snakke i lang tid.

Nu sidder jeg så med min enorme studiegæld og kikker efter rengøringsjob, mens jeg venter på at min kæreste, der afsluttede samme uddannelse for år siden, skrider.

Jeg prøver på ikke at jamre, men det er lidt bittert.

‘Jacob’

  Peer Pedersen

  Posted: 11 december 2010 - 15:03 - Svar

  Du har min sympati Jacob, inte är det lätt att komma nånvart i vår tids genusvärld, men börja med attlåta dessa övermänniskor fixa sina egna bilar, hålla efter sina egna hus eller varför inte låta dessa übermench reparera sina älskade cykler när de havererar!
  Lycka till från en riktig man.

Fritz

Posted: 10 december 2010 - 09:58 - Svar

Jeg troede at det kun var Mona Svindler Sahlin der kunne leverer sådan en omgang tågesnak, men selv det borgerlige sverigestan er ramt af den røde sygdom.
PS.
Pøj pøj Jackob.

Jørgen D

Posted: 10 december 2010 - 11:41 - Svar

“Hvad vil det sige at være svensk …?”, spørger Reinfeldt. En mand, der begynder at diskutere definitionerne er altid presset. Der er tilsyneladende ingen problemer med at definere de etniske grupper, man IKKE må være grov overfor, så hvorfor kan man så ikke inkludere svenskerne i loven? Er man beskyttet af loven hvis man er medlem af Svenska Kyrkan i et område, der domineres af muslimer. Måske gælder loven heller ikke for kristne?
Videoklippet viser, at SDs entre i Riksdagen kommer på høje tid.

Victor

Posted: 10 december 2010 - 11:53 - Svar

Nu skifter jeg lige tema et øjeblik…

Dagens Politiken har en artikel “Forsker: Danske forældre har ingen respekt for skolelæreren”…

Her optræder følgende citat:

“Den slags problemer har de slet ikke i den succesrige finske folkeskole, siger Frans Ørsted Andersen:

»Når der kommer en udmelding fra skolen til forældrene om, at nu skal I hjælpe med at læse lektier i en time om dagen, er der større opbakning og lydhørhed fra de finske forældre end fra de danske«.”

Og så var det, jeg kom i tanke om et interview med en anden ekspert – også i Politiken:

” Der findes ingen dokumentation for, at lektier overhovedet har en positiv effekt, siger professor Per Fibæk Laursen fra Danmarks Pædagogiske Universitet.

– Faktisk tyder mange undersøgelser på, at de har en direkte negativ virkning på mange elevers indlæring i særligt de mindre klasser, og hvis det stod til mig, så droppede vi lektierne helt for de yngste elever. Men begrebet lektier er en så indgroet del af skolevæsenet, at vi aldrig rigtig har sat spørgsmålstegn ved, om det er en hensigtsmæssig måde at lære på.”.

Samme institution. To helt forskellige meldinger. Er der noget at sige til, at folk kan blive snotforvirrede?

PK

Posted: 10 december 2010 - 16:44 - Svar

Een er fra Helsingør og det med det svenske plejer at være ok.
Dog må jeg spørge:”Står den svenske statsminister og fortæller, at der ikke er noget, som hedder svensk?”
F.eks. det svenske folk.

  Bjovulf

  Posted: 10 december 2010 - 20:12 - Svar

  Nej, de findes overhovedet ikke – der er bare nogle få återblivna ( tilbagestående) dumskaller, som ikke har set “elitens”
  hellige PK-lys endnu, og om stadig har den frækhed at fejre “midsommarafton och sådana töntiga saker” [M. Sahlin] 😀

  Hvis en dansk politiker havde vovet at sige noget tilsvarende groft om danskerne og deres traditioner, så kunne han/ hun
  lige så godt købe kisten selv – men i Sverige, der går den …. eller rettere: den gik, men ikke længere 😉

Limewoody

Posted: 10 december 2010 - 20:40 - Svar

‘Integration a fiasco’: Gothenburg official
Published: 10 Dec 10 09:11 CET | Double click on a word to get a translation
Online: http://www.thelocal.se/30740/20101210/

Share14 Gothenburg municipal officials described Sweden’s integration policy as a “fiasco” to the US embassy, according to a document published by WikiLeaks.

•Prior to a 2008 visit to Gothenburg by officials from the US embassy in Stockholm, Bill Werngren, head of the city secretariat’s information group and now Gothenburg’s election director and the husband of municipal executive board chairwoman Anneli Hulten, made contact with the embassy, according to newspaper Göteborgs-Tidningen (GT) on Friday.

He sent the embassy a series of articles from newspaper Göteborgs-Posten (GP) published in 2007 about the integration challenges in and isolation experienced by the city’s Somali community.

He wrote in a memo that the situation in Gothenburg reminded him of the phrase, “Houston, we have a problem.”

He also described the articles as “interesting and quite horrible reading” and welcomed the visit as a vehicle for engaging community leaders in dialogue.

Moderate Party member Abdirisak Waberi, who was elected to the Riksdag in September 2010, was invited to meetings with US embassy staff in his role as the principal of the Römosse school, a publicly funded, privately managed free school in the Gothenburg neighbourhood of Gårdsten.

According to the cable, Waberi was pessimistic about the situation for fellow Somali-Swedes.

“Those who have immigrated to Sweden ‘will never feel like Swedes’ which created a sense of alienation,” reads the report of the meeting.

The US Embassy later sent a report to Washington about its conclusions regarding its visit to Gothenburg.

“The discontent immigrant community leaders expressed at the discrimination faced by Muslim job seekers was matched by the frustration of city officials who, in the words of one official, feel that 30 years of programmes aimed at integrating Muslim immigrants ‘have not worked,'” the leaked cable stated.

TT/The Local/vt (news@thelocal.se)

http://www.thelocal.se/30740/20101210/

Limewoody

Posted: 10 december 2010 - 21:08 - Svar

Det kan nu konstateres at bare det at stille et forkert spørgsmål i Stasistaten Sverige kan få konsekvenser……
Är det så att ni får lov att sätta barn till världen? Ja, i dag är det ju så ja. Men om man på något sätt tänker så att man kollar era gener och den miljö ni lever i och vad era föräldrar har för gener…Nu är den enda frågan så här: Vill vi ha folk som inte tillför landet något?”

Swedish teacher keeps job after racist remarks
Published: 10 Dec 10 14:16 CET | Double click on a word to get a translation
Online: http://www.thelocal.se/30756/20101210/

Share Political leaders in Landskrona in southern Sweden have condemned racist remarks made by a local teacher at one of the city’s schools two years ago. However, the teacher continues to teach in the municipality.

Swedish pupils slide in new global ranking (7 Dec 10)
Teaching boost urged for multicultural kids (30 Nov 10)
Local Liberal too ‘un-Swedish’ for top post (15 Nov 10)
Among other statements, the teacher questioned the rights of immigrants to have children, according to a recording made by a student.

“The statement is shocking. I am glad that the principal and human resources manager acted forcefully,” said Landskrona children and youth committee chairwoman Lisa Flinth of the Liberal Party (Folkpartiet) to the TT news agency.

Educational broadcaster UR’s Skolfront programme reported that the teacher’s comment was not an isolated incident. According to a number of students, parents and former employees, several of the school’s staff members had made xenophobic remarks to their students.

The municipality has condemned the utterances, but has not commented on how the teacher managed to escape any disciplinary action by transferring to another school.

Flinth views the incident as strictly a staffing-related matter that she would not get involved in.

At a Friday press conference called by Landskrona municipality following the UR report, Thomas Johansson, director of administration for the children and education committee in Landskrona, said that he only arrived in Landskrona in September of last year.

In addition, he claimed that none of the principals who now work at the school in question in Landskrona had anything to do with the incident.

As a result, he declined to comment on the particular case exposed by Skolfront, but said that if any teacher would express such an opinion now, he could not see how it would be possible for the teacher to continue teaching in Landskrona.

When asked if he would notify the police if he learned of these types of opinions being expressed, Johansson said, “We always notify [the police] if staff or students commit crimes. Here in Landskrona, we have absolutely zero tolerance for any insults against the students.”

Regarding the news that the teacher in this case is still working in the municipality, Johansson said that it is impossible to take action against the teacher now for what may have happened two years ago.

The transfer was the result of a central bargaining agreement, he added.

TT/The Local/vt (news@thelocal.se)

What do you think? Leave your comment below.

http://www.thelocal.se/30756/20101210/

16:49 December 10, 2010 by boby
Speculation by the islamofachist media someone? Until we see a transcript of what was actually said, nobody is guilty of anything. The extreme left controlled media will spred any lies that suits their goals (to perfoem ethnic cleansing in Sweden, of the original inhabitants).

Report abuse »
#2
16:52 December 10, 2010 by asian123
have 10 children(useless) and live on social money for the whole life.

if some one questions that brand them as racist. this is the way most immigrants(muslims) learned in sweden.
Report abuse »
#3
16:55 December 10, 2010 by Nemesis
Try being a teacher in Landskrona before stating zero tolerance.

Quite a number have quit due to the constant streme of abuse from students in the class.

There is more than one side to what is happening in the schools in Landskrona.
Report abuse »
#4
17:36 December 10, 2010 by Streja
The speech he gave was recorded by a student. He talked about genes like any normal Nazi would.

Nemesis no amount of abuse from students should result in the teacher hurling racist abuse at the students. This was not even a situation where the students abused the teacher. It was a calm lesson where the teacher gave a lecture on immigrant genes and abused the students.

asian123 and boby, you advocate Nazis then?
Report abuse »
#5
17:50 December 10, 2010 by Swedish123
This is the problem: When someone complain about the migration system or about immigrants the consequences go to that person. Sweden is getting worse everyday.
Report abuse »
#6
17:56 December 10, 2010 by zoroastrina
“Speculation by the islamofachist media someone? (…) The extreme left controlled media will spred any lies that suits their goals (to perfoem ethnic cleansing in Sweden, of the original inhabitants).” The first sentence is syntactically hideous. “spred” could be regarded as a phonetic spelling; “suits” is a singular verb, Dodo.”perfoem” may well be a typing error. “*islamofachist” should be “islamofascist”. The writer is illiterate in English and seems poorly educated in general besides apparently suffering from a paranoid personality disorder. His opinions are disgusting, utterly repulsive and ideationally evil.”Sieg Heil, boby!” Give my regards to your personal devil. I realize that you may not be able to elevate the low level of your hate discourse in accordance with the maxims of “de sublimitate” by [Pseudo]-Longinos because of your apparent lack of intelligence and your substandard education. You have my profound sympathies.
Report abuse »
#7
18:07 December 10, 2010 by GLO
Sounds like a reaaonable question! You can’t get in many country’s unless you are self supporting. Then have all the brats you want.
Report abuse »
#8
18:14 December 10, 2010 by Ravioli
Gotta love how the extreme left (Streja) is so quick to play the “Nazi” card yet they are nowhere to be found when Malmö mayor is advocating the forcible removal of Jews from the city by Muslims.

Nemesis is exactly right. Try being a teacher first, then play the “xenophobe/Nazi” card. I was a substitute in Gbg for my first year here and it is astonishing the disrespect students of a “certain background” have for teachers, especially women.
Report abuse »
#9
18:42 December 10, 2010 by Rebel
“He talked about genes like any normal Nazi would.”

So would I be out of order to ask for a call for references?

Please, share what he said. I will neither defend, nor condemn, his statements until I see what he actually said.
Report abuse »
#10
18:58 December 10, 2010 by Njal
Situations like this one will increase in the future because of failed immigration policies, this is simply one of it’s many symptoms.

You should not take your predjudices out on children, but we all know by now, how ungrateful certain groups of immigrants are. If your children are educated on the ‘Swede’s dime’, then you had better teach them to be respectful towards their teachers.

Such people will only ever see Sweden (or whatever Western nation they come to), as a ‘meal ticket’, there is no gratitude what-so-ever.

Don’t know what this man said exactly (we’ve not been told), but this sort of problem will only happen again until the ROOT problem is addressed.
Report abuse »
#11
20:07 December 10, 2010 by Streja
Ravi, I am a teacher and a woman. I have worked in Gbg too. Insults from students don’t only come from “immigrant” students you know.

http://svt.se/2.22620/1.2263966/rasistisk_larare_far_fortsatta_undervi sa?lid=is_search527895&lpos=0&queryArt527895=skolfront&sortOrder527895 =0&doneSearch=true&sd=47225&from=siteSearch&pageArt527895=0

http://hd.se/landskrona/2010/12/10/lararen-borde-inte-fatt-en-ny/

“Läraren borde inte fått en ny tjänst”
En lärare på Dammhagskolan uttalade sig främlingsfientligt inför eleverna – och fick en ny tjänst på en annan skola i kommunen. Nuvarande förvaltningschefen säger att läraren inte borde ha fått arbeta kvar i kommunen

——————————————————————————–

Vad läraren sade
Så här yttrade sig läraren inför en högstadieklass med bland andra invandrarelever på Dammhagskolan i Landskrona:

“Är det så att ni får lov att sätta barn till världen? Ja, i dag är det ju så ja. Men om man på något sätt tänker så att man kollar era gener och den miljö ni lever i och vad era föräldrar har för gener…

Nu är den enda frågan så här: Vill vi ha folk som inte tillför landet något?”

Källa: UR:s Skolfront. (TT)

——————————————————————————–

landskrona. I programmet Skolfront på torsdagen framträdde flera elever på Dammhagskolan och vittnade om lärare och annan personal på Dammhagskolan som uttalat sig nedlåtande och till och med rasistiskt mot eleverna. “Alla som bär burka är talibaner”, berättade en före detta elev att hon hört från en lärare.

Även för Landskrona Posten har elever och före detta elever vittnat om lärare som bemöter elever illa och föräldrar har uttryckt sin oro för att elever känner sig diskriminerade.

I programmet spelades också en inspelning upp där en lärare uttrycker sig främlingsfientligt. Inspelningen gjordes för två år sedan av en elev och lämnades över till dåvarande rektorn Laïd Bouakaz. Lärarens uttalanden blev därefter kända för barn- och ungdomsnämnden.

– Vi hade tidigare inte fått några klagomål på läraren och jag har bara fått höra brottsstycken av inspelningen eftersom rektorn inte ville lämna ut hela. Han sade att han fått inspelningen i förtroende av eleverna, säger Maria Gildersson, avdelningschef på barn- och ungdomsförvaltningen.

Som personalansvarig satt hon med i de förhandlingar som blev följden – man ville inte att läraren skulle gå kvar på skolan.

– Läraren hade förklaringar till varför han hade uttalat sig som han gjorde. Att han inte skulle få arbeta kvar på Dammhagskolan berodde inte bara på främlingsfientliga uttalanden utan även på uppenbara samarbetssvårigheter med rektorn.

Läraren flyttades från Dammhagskolan – till en annan skola i Landskrona kommun.

Om han bedömdes uttala sig främlingsfientligt inför elever, varför fick han en ny tjänst?

– Det var ett svårt ärende, förklarar Maria Gildersson.

Tomas Johansson är ny förvaltningschef för barn- och ungdomsförvaltningen och hade alltså inte ansvaret när fallet var aktuellt.

Men han säger:

– Om det uppkommit en motsvarande situation i dag, då hade jag inte velat att läraren arbetade kvar i kommunen.

Han säger också att man håller sig informerad om läraren och att det inte kommit in några klagomål under tiden han arbetat på den nya skolan,.

Mikael Brandt mikael.brandt@hd.se0418-49 65 55

http://hd.se/landskrona/2010/12/10/lararen-borde-inte-fatt-en-ny/

Rasistisk lärare får fortsätta undervisa
Publicerad 9 december 2010 – 19:17
Uppdaterad 9 december 2010 – 20:23

En grundskolelärare i Landskrona sade inför en klass bestående av bland annat invandrarelever att människor med gener som deras inte bör få skaffa barn. Händelsen inträffade för knappt två år sedan och läraren blev då omplacerad, men läraren får trots sitt uttalande fortsätta att undervisa.

Det är programmet Skolfront i Utbildningsradion som har fått tillgång till en bandupptagning från en av lärarens lektioner inför en klass med flera elever med invandrarbakgrund:

“Är det så att ni får lov att sätta barn till världen? Ja, i dag är det ju så ja. Men om man på något sätt tänker så att man kollar era gener och den miljö ni lever i och vad era föräldrar har för gener…Nu är den enda frågan så här: Vill vi ha folk som inte tillför landet något?”

Fick nytt lärarjobb
Ljudupptagningen är ungefär två år gammal. Sedan skolledningen i Landskrona fått kännedom om uttalandet tvingades läraren att sluta, men i stället fick han jobb på en annan skola i Landskrona där han arbetar i dag.

Tomas Johansson på barn- och ungdomsförvaltningen säger att man inte får vara lärare i Landskrona om man hyser åsikter som läraren givit uttryck för.

Mot värdegrunden
-Nej, det kan man inte. Värdegrunden i Landskrona är mycket stark vad det gäller hela stadens arbete och även i skolan. Vad det gäller just det här enskilda fallet handlar det om ett ärende för två år sedan som jag inte kan kommentera om varför det blev det beslutet.

Kommer han att få fortsätta att undervisa?

-Det bedrevs ju en tvisteförhandling vid det tillfället och ärendet avslutades då. Om det finns anledning att lyfta ärendet igen får vi titta på det, säger Tomas Johansson på barn- och ungdomsförvaltningen.

På den skola där läraren först arbetade, vittnar många av eleverna om att problemen med rasism och spänningar mellan lärare och elever kvarstår, trots att rektorn där hävdar motsatsen.

Enligt även föräldrar och före detta anställda har flera i skolans personal uttryckt sig främlingsfientligt mot eleverna, uppger Skolfront.

http://svt.se/2.22620/1.2263966/rasistisk_larare_far_fortsatta_undervi sa?lid=is_search527895&lpos=0&queryArt527895=skolfront&sortOrder527895 =0&doneSearch=true&sd=47225&from=siteSearch&pageArt527895=0

Arvid Bengtsson

Posted: 10 december 2010 - 23:41 - Svar

Jag tror inte man ska underskatta de rent personliga motiven hos politiker. Reinfeldt är ju inte särskilt svensk till sitt ursprung, och har ju också koketterat över att hans anfader var avkomman av en färgad amerikansk circusartist och ett lettiskt hembiträde. Han har sagt att det är typiskt svenskt, dvs att vara blandad. Och jag tror att han vill ha mera av den varan, och på det sättet utplåna det genuint svenska, som han ju själv inte tillhör.

Bjovulf

Posted: 10 december 2010 - 23:48 - Svar

God jul til alle Snaphaner & venner – samt alle svenskere 😀 – med denne klassiske engelske julesang …
fremført på en helt ny og spændende måde.

http://www.cupsizechoir.com/

!!! ADVARSEL !!! – Videoen er helt uegnet for politisk korrekte svenskere med sarte nerver, genusforskere
og FI-repræsentanter – samt Mona Sahlin & co. ….

Robin Shadowes

Posted: 11 december 2010 - 02:27 - Svar

Dammhags-skolan var en bra skola på 70-talet. Nu går det bara en massa perkere/blattar där. Det sker ofta bränder på skolan men än så länge har dom inte lyckats bränna ner den. Perkerne störar också i omgivningen på raster och efter skoltid. Trakasserar boende i skolans närhet. Vilket leder till att en del flyttar. Det är tragiskt om det blir ett muslimskt ghetto för skolan ligger centralt i stan och inte i förorten. Så då är det väl bara att förvänta att området inom en snar framtid blir en no-go zone för oss kuffar.

Vivi Andersen

Posted: 12 december 2010 - 00:31 - Svar

Angående politikere og idioti – gå til Pølletikken i dag og se hvad Zenia Stampe får klemt ud gennem sidebenene.

En god del af svarene til hende er ikke-stuerene og det gør godt at læse disse !

De Gode Mennesker naturligvis på pletten med deres sædvanlige forargelse over de racistiske, islamofobe indre-svinehunde-besiddende danere !

  Bjovulf

  Posted: 12 december 2010 - 00:48 - Svar

  Ja, Zenia the Worrier Princess er da helt uden for pædagogisk rækkevidde. Hun fatter overhovedet ikke en brik af,
  hvordan tingene hænger sammen, men mener sig alligevel berettiget til at sidde og maniducere og opdrage alle os genstridige, “tilbagestående” og “lavtuddannede”, “småracistiske”, “fremmedfjendske” “landbytosser”, der bare ikke
  lige vil eller kan se det fornuftige i de radigale og co.s uansvarlige multikult-projekt, som de aldrig nogensinde har
  fået bare skyggen af et mandat til af den danske befolkning.

  Nu mener hun så ghm., at statistikker, der meget tydeligt demonstrerer en enorm overrepræsentation af kriminelle fra
  især visse lande og kulturbaggrunde – selv efter dobbelt rensning for socioøkonomiske forhold! – , præcis sådan som
  mange kritikere har hævdet meget længe, slet ikke er relevante og ønskværdige i debatten og derfor bør ignoreres, da
  man ellers ikke har et ordentligt menneskesyn – altså i de frelste, bedrevidende og radigale ridefogeders øjne 😀

Leave a Comment