27
dec
Seneste opdatering: 27/12-10 kl. 2358
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I protest mot publisering av Muhammed-tegningene angrep mobben i Damaskus flere ambassader i 2006. Det skjedde med regimets velsignelse, skriver norske Aftenposten idag, der er kommet i besiddelse af et dokument, som den amerikanske ambassade i byen sendte hjem. Det er selvfølgelig interessant at kende de nærmere detaljer bagved, men nogen nyhed er det ikke, forhåbentlig heller ikke for de danske politikere, der nu vil indkalde den syriske ambassadør fra Sverige. »Det er dybt chokerende, at et land, vi har diplomatiske forbindelser med, angiveligt har stået bag angreb på vores ambassade, og det er noget, vi skal følge op på med det samme«, siger Venstres udenrigspolitiske ordfører, Michael Aastrup Jensen Det er da forhåbenlig løgn og skuespil, eller bliver vi “dybt chokerede”, men man kan ikke vide det, for han er som så mange andre kometer i Folketinget ret grøn.
– Skulle de træffe ambassadøren, kan de i det mindste takke ham for denne lektie i islam og demokrati: “Den sunnimuslimske leder sagde ifølge telegrammet, at Syriens regering med optøjerne ville sige til Vesten: “Det her er, hvad I får, hvis vi tillader ægte demokrati og tillader islamister at regere”.
– Findes der endnu naivister hvad Muhammedkrisen angår, burde de se sig i spejlet og i det mindste overfor sig selv indrømme, at de gjorde sig grundigt til grin og nyttige idioter, ved at tage den for pålydende. At Danmark var en helt tilfældig brik i det overpolitiserede, gennemkorrupte Mellemøstens interne magtkampe, og at dette dybest set kun var blevet muligt gennem masseindvandringen af islam til Europa. Blandt idioterne parkerede Tøger Seidenfaden sin avis i historieskrivningen om 2006, og dér står vi så nu, – indtil vi næste gang skal være en brik i deres interne magtkampe.

Vi gengav dengang fotos og tekst fra et svensk øjenvidne på stedet – man ser tydeligt “kravallpolisen”, det står og kigger passivt på bålet. Der må nødvendigvis være samtidige danske og norske ambassadekilder med lignende iagttagelser. Lad os gætte på, at vores politikere villle dæmpe krisen, ved at lade som om de ikke vidste, hvad de vidste, nemlig at de på papiret stod med et officielt syrisk angreb på Danmark og Norge, men at de kalkulerede med, at de ædle vilde ikke mente det så bogstaveligt eller at noget var gået i koks for dem. Begge dele synes da også at være tilfældet, når man læser Aftenposten eller Wiki-leaks. Skulle vi så ikke bare springe det politiske, post-festum skuespil for galleriet over, der nu følger ? Hvor mange penge er det værd, at opføre børneteater-forestillinger for Politiken-segmentet, eller for at diplomater skal kunne se hinanden i øjnene ved cocktail-parties ?

Det första vi lade märke till på vår gata i Damaskus (delad med bland annat ett språkinstitut i arabiska för utlänningar, en flickskola, en berömd moské, tyske ambassadörens residens, Indonesiska ambassaden och… Norska ambassaden) var att det var mer poliser än vanligt. Rätt så mycket poliser, faktiskt…. Sedan kom kravallpolisen. På min fråga om det var något problem, fick jag ett leende från en polisöverordnad; “No, madam, no problem!” Vad gjorde jag? Gick in på Aftonbladets, BBCs och CNNs hemsidor. Fick reda på att demostranter satt eld på danska ambassaden inne i stan (svenska ambassaden låg i samma byggnad). Hmm. Kanske dags att packa en väska och se till att passen ligger redo. Vita lögner för barnen. “Mamma, är du rädd?” “Nej…”
“Demonstranter” dyker upp, tänder på norska ambassaden och kravallpolisen står i jämnhöjd med vår port och bara tittar på.
Vi började fundera. Hur kommer det sig att demonstranterna finns på vår gata så kort tid efter det att de har fjuttat på danska ambassaden, fem kilometer bort. Har de promenerat? Tagit en taxi? Knappast. Senare visade det sig att de var ditkörda på lastbilsflak. Faktum var att polis och brandkår var på plats vid norska ambassaden innan demonstranterna hade kommit dit. Ytterst välplanerat alltså. Med regimens goda minne, givetvis. Inte ett skott avlossades. Inget gjordes för att hindra demonstranterna tända på. Arga unga muslimska män och yrkesdemonstranterSvenska Dagbladet citerede øjenvidnet i juni 2007.

»Europa behandler indvandrere som fjender«

For EU’s Menneskerettighedskommisær, [svenskeren] Thomas Hammarberg, hænger højredrejningen og den økonomiske krise tæt sammen. “Angela Merkel giver medvind til en anti-indvandrer stemning”.

Europarådets menneskerettighedskommisær, Thomas Hammarberg, beskyldte Forbundsregeringen for at integrationsdebatten i Tyskland pisker en stemning op imod indvandrere. Han var dybt chokeret over forbundskansler Angela Merkels (CDU) erklæring, “at den multi-kulturelle idé er slået fuldstændig fejl. “Hvis vi ikke fastholder denne idé, betyder det en dramatisk kovending for de europæiske værdier,” sagde Hammarberg i en samtale med EDP.*

Hammarberg kritiserede, at Merkel ikke forsvarer det multikulturelle samfund. I stedet vil indvandrerne blive pålagt betingelser og undertrykkelse. Kommissæren pegede på, at det var en stor fejltagelse at kræve af indvandrere, at de straks skal lære det nye sprog og tilpasse sig til nationalstaternes særpræg. Dette krav var unødvendigt.

“Folk der føler sig ikke velkomne, isolerer sig,” sagde Hammarberg. Dette indebærer risici for både stater og mindretal. “Vi har skabt en atmosfære i Europa, i hvilken indvandrere behandles som fjender,” sagde Hammarberg. Valgresultater i Sverige, Danmark, Ungarn og Holland viser, at højreorienterede, populistiske bevægelser får medvind. Anti-Roma- og anti-islamiske udtalelser er øget markant i år.

For Hammarberg hænger højredrejningen i Europa direkte sammen med den økonomiske krise. “Hvis den økonomiske krise ikke bliver løst eller euroen bryder sammen, frygter han at fremmedhadet vil tage til,” Udover den økonomiske krise gennemlever Europa en politisk krise. Behandlingen af indvandrere er blevet en af de største udfordringer. “Det aldrende kontinent glemmer, at det har brug for immigranter til at opretholde velstanden i Europa,” sagde Hammarberg.

Die Welt, 26.12.2010: “Europa behandelt Migranten wie Feinde.” (Snaphanens oversættelse) (*EDP Gespräch – der er flere muligheder, det kan være Evangelisher Pressedienst, men tysk er jo kendt for sine forkortelser.)

Koptisk kirke lukket efter trusler …. i Sverige

The Coptic Christian church in Agnesberg (Gothenburg) was closed down after receiving an internet threat. The threat was vague, but the Swedish security service was called in .

There are about 400 Coptic families in Sweden, most living in the Stockholm area. The community in Gothenburg has about 200 members.

On Christmas Eve the community’s pastor, Father Shenouda, was visited by four police officers who said that there were calls on the internet for what the police called ‘activities’ against certain Christian churches in Europe. […] Gothenburg: Coptic Church closed down due to internet threats

Irak trygler Sverige: Vi kan ikke beskytte hjemsendte kristne

In a secret meeting in Stockholm by an Iraqi delegation with members of the Swedish government, the Iraqi delegation called on Sweden to stop deporting to Iraq refugees whose applications were rejected for asylum. “We cannot receive Iraqi refugees deported forcibly from Sweden because we cannot protect them and their lives will be at risk if they are returned to Iraq,” said an Iraqi diplomat […] We Cannot Protect Assyrians and Other Minorities: Iraqi Official


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


li

Posted: 27 december 2010 - 02:24 - Svar

Hvis vi skal opretholde velstanden i Europa, så er en af de første ting vi skal gøre, er at nedlægge thomas hammerhuldihovedbergs stilling!!!

steen

Posted: 27 december 2010 - 02:44 - Svar

Vist kløede det i fingrene for at kommentere ham, men når man har siddet og oversat det, er man jo helt mat 🙂 Men det står jo også godt helt alene, som et politisk nature morte. Der er meget Hammarberg skal abstrahere fra. Jeg vil abstrahere fra Hammarberg, selvom det er ham og EU der sidder med den lange ende af tovet.

PK

Posted: 27 december 2010 - 07:58 - Svar

Det farligste for Europas fremtid er, hvis vi ønsker at beholde demokratiet,
at svenskere får politiske topposter.
Sverige, svenskere er ren gift for menneskelig fremtid.

Der findes gode og fornuftige svenskere, men det er ikke omtalte Menneske-rets-afvikler.

  steen

  Posted: 27 december 2010 - 08:11 - Svar

  Det er nu EU, der er problemet. Folk er slet ikke klar over, hvor meget suverænitet vi har afgivet. Over halvdelen af vores love går helt udenom Folketinget.

JensH

Posted: 27 december 2010 - 10:10 - Svar

“Det aldrende kontinent glemmer, at det har brug for immigranter til at opretholde velstanden i Europa,” “Det aldrende kontinent glemmer, at det har brug for immigranter til at opretholde velstanden i Europa,”

Jamen, hovedparten af de emmigranter Vest-Europa har modtaget kommer fra den muslimske verden, og en meget stor andel af dem kommer på permanent offentlig forsørgelse, hvilket kun forværrer problemet med at opretholde velstanden. Det er så at sige endnu en forsørgebyrde på den svindende del af Europæerne på arbejsmarkedet. Er Thomas Hammarberg virkelig uvidende om disse fakta??

falkeøje

Posted: 27 december 2010 - 10:15 - Svar

Træde man på et folk, som politikerne har gjort i indvandrerspørgsmålet, så vokser den folkelige modstandskamp også.
Det fænomen kender vi fra Besættelsen af Danmark.
En dag har vi en væbnet modstandskamp, hvor landsforrædere likvideres på åben gade.
Det har vi i frisk erindring.
Myndighederne vil ikke kunne stille noget op, for folket spaltes automatisk i dem, der er for og, dem der er imod.
Vi trænger til en sådan modstandskamp.

falkeøje

EH

Posted: 27 december 2010 - 10:28 - Svar

Naturligvis må det komme som et chok for denne svenske menneskerettighedskommisær at en statsleder fra et af EU´s store invandrertunge lande sår tvivl om den multikulturelle ide.
Sveriges nuværende situation er anstrengt og fremtiden dyster. Eliten, som i øvrigt for det meste består af ganske middelmådige personer, har alene ansvaret for denne udvikling. Deres fremtid er helt afhængig af at dette projekt skal lykkes, om så midlet må blive undertrykkelse af anderledes tænkende. Hvor er det nu lige vi kender denne politiske adfærd fra? I bund og grund vil EU med tiden vist ikke have meget at lade Hviderusland høre. Det eneste vi mangler er at politiet rykker ud på gaden i stort tal mod politiske modstandere af regimet. Det skal nok komme, formentlig under en anden overskrift.
Ja, europæiske værdier er under stort pres, men mon ikke dette gode menneske har vendt sagen lidt på hovedet? Sidder denne mand i en hermetisk tillukket osteklokke?
En urimelig tanke at indvandrere skal lære landets sprog og skikke sådan nogen lunde, ikke sandt?
Interessant variation af masochistisk vellyst, dette at emigrere til lande, hvor man ikke føler sig velkomne. (Her det ok med en god sund latter)
Demokratiske partier i flere lande kaldes højreorienterede og populistiske. Vi mangler kun nazikortet.
Sidste afsnit afslører til fulde, hvad dette her drejer sig om for Hammarberg. EU´s og dermed den europæiske ”elites” overlevelse. Dette illusionsnummer SKAL bare være overbevisende. Visheden om det i virkeligheden kun er en illusion, gør, efter en vis begejstring, lidt efter lidt tryllekunst til en triviel forestilling. Disse i selvgodhed savlende mennesker har styret Europa mod den demografiske afgrund gennem flere årtier. De skal væk.

  steen

  Posted: 27 december 2010 - 19:28 - Svar

  EH: Nazikortet kan du høre til overflod her til et dannet møde, jeg heldigvis gik glip af, hvis du kan komme igennem dumhederne og fornærmelserne.Ole Fogh Kirkeby er en P 1 darling.

  http://www.billetlugen.dk/andet/11272/

  Onsdag 1. december kl. 19
  VERDENS LYKKELIGSTE FOLK
  Dronningesalen, Den Sorte Diamant
  Ole Fogh Kirkeby, filosof og professor ved CBS og Lena Sundström, svensk journalist og forfatter

  ‘Verdens lykkeligste folk’ er danskerne blevet udnævnt til at være i en række internationale undersøgelser. Denne konklusion har mødt stor skepsis, bl.a. hos filosoffen Ole Fogh Kirkeby, som mødes i en samtale med Lene Sundström. Hun skrev i 2009 Världens Lyckligasta folk, der i Sverige blev kaldt ‘en af årets vigtigste bøger’. Den er en advarsel til svenskerne om aldrig at blive ligeså småborgerlige som danskerne! Og den beskriver et Danmark, der engang blev forbundet med tolerance og frisind, men som forvandlede sig til en nation, der er gået fra gæstfrihed til fremmedfrygt og fra tillid til mistillid.

  Pris pr. foredrag 70 kr. / Stud. 40 kr. Diamantklubmedlemmer gratis adgang.-L-

  den kan høres her

  http://www.den2radio.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=2 67:udsendelser-12-18-dec-2010&catid=34:udsendelser&Itemid=68

JensH

Posted: 27 december 2010 - 10:36 - Svar

@EH

” I bund og grund vil EU med tiden vist ikke have meget at lade Hviderusland høre. Det eneste vi mangler er at politiet rykker ud på gaden i stort tal mod politiske modstandere af regimet”

Det er skam sket. Og så ovenikøbet i EU-‘hovedstaden’ Bryssel. Da et par hundrede demonatranter fra forskellige Europæiske lande for et par år siden troede de i Bryssel kunne demonstrere mod islamiseringen af Europa slog Bryssel-politiet endog særdeles hårdt ned på dem. Så selv et par hundrede demonstranter anses altså som en trussel mod det ‘store projekt’. EU’s håndlander i Bryssel, Borgmester Thielemanns bifalfdt selvfølgelig hans politi’s hårdhændede ‘crack-down’.

Gunnar Biering

Posted: 27 december 2010 - 11:38 - Svar

Thomas Hammerberg er af samme skuffe som de typer, der lejlighedsvis dukker op her i kommentarsporet under navne som “BigDaddy” eller “Christina”. Deres synspunkter er ikke, som vores, baseret på iagttagelse af det virkelige liv, men baseret på utopi, i værste Rosseau-Marx-tradition. De er akademiske, elitære, teoretiske, med fantastiske ideer om, hvordan verden burde se ud. Vi folkelige typer tager bestik af, hvordan verden rent faktisk ser ud, og hvad der realistisk kan gøres ved det.

Typisk nok har Hammerberg næppe haft noget, man kan kalde et normalt liv. Hans egen beskrivelse:
” Prior to his appointment, he spent several decades working on the advancement of human rights in Europe and worldwide. He has held the key posts of Secretary General of the Stockholm-based Olof Palme International Center (2002-2005), Ambassador of the Swedish Government on Humanitarian Affairs (1994-2002), Secretary General of “Save the Children” Sweden (1986-1992), and Secretary General of the London-based Amnesty International (1980-1986). He received on behalf of Amnesty International the Nobel Peace Prize 1977.”

Et liv på solsiden, travlt beskæftiget med at belære proletarerne på skyggesiden om, hvad de bør mene om deres egne levevilkår. Europarådet bør sættes på en kraftig besparelseskur.

  PK

  Posted: 27 december 2010 - 15:31 - Svar

  Gunnar Biering; det vil altså sige at Hammarberg aldrig nogensinde har arbejdet.
  En bekendt med godt kendskab til menneskerettigheds-industrien fortalte mig for nogle år siden,
  at disse menneskers liv er på 1.kl. når de rejser og bor..
  Ja , det undrede mig ikke .
  Naturligvis skal de jo kompenseres for det store offer de giver menneskeheden..
  SUK…

Arvid Falk

Posted: 27 december 2010 - 12:20 - Svar

Thomas Hammarberg har ordet:

“Vi måste främja idén att det är en tillgång att ha en romsk kultur i samhället. Vi måste ta till oss dess värderingar på alla områden, inte bara inom musiken, Jag tycker till exempel att romer är mycket bättre på att hantera konflikter mellan människor än majoritetssamhället”

Romer är altså “mycket bättre på att hantera konflikter mellan människor”, enl Hammarberg…

Som Gunnar Biering påpekar, så är Hammarbergs & co uppfattningar “ikke baseret på iagttagelse af det virkelige liv” utan de framför “fantastiske ideer om, hvordan verden burde se ud”.
—–

Det här kunde under flera år läsas på Olof Palme International Center websida.

LarsS

Posted: 27 december 2010 - 14:24 - Svar

Det multi-kulturelle Europa er en teoretisk utopi.

Utopien er blevet til et politisk monster af korrekthedens tyranni og er ved at gøre en hel befolkning magtesløs.

Edmund Burke skrev (i bogen ”Tanker om de franske revolution” fra 1790): ”En tilfældig generation har ikke ret til at bortkaste et etableret system – den har derefter ikke noget kompas at styre efter”.

Thomas Hammerberg og resten af den Europas politiske elite er ved at bortkaste den lykkelige skæbne som vores forfædre, trods et hav af krige og menneskelige lidelser, har kæmpet for i to tusind år skulle blive vores og vores efterkommeres lykke her på jorden.

Vores principper, vores værdier, vores traditioner, vores historie, vores civilisation og vores kristne rødder giver i dag dårlig samvittighed, skam og skyldfølelse hos den tilfældige generation af magthavere som sidder med ansvaret for Europas skæbne og fremtid i deres hænder.

Og som den synder vi er skal der sones.

Dørene åbnes og vi byder alle ind til vores festmåltid af frihed, lighed, demokrati, velfærd og velstand.

Men i stedet for at servere alle retterne og bede om at der bliver spist op har vi arrangeret et stående tag-selv-bord. Og vi som vært tør ikke sige til dem der kun spiser af desserten, at det er uopdragent og ødelægger festen for resten af deltagerne.

Det ser sort ud for Europa hvis ikke vi snart får mobiliseret et rationelt tænkende, politisk klima som handler ud fra fornuftens logik og sætter kvalitet over kvantitet. Og dermed kan sikre fred og demokrati, også for de generationer som følger efter os!

Fra en fantastisk roman ad Jonathan Littell ”De velvillige” om Anden Verdenskrig set gennem bødlens øjne, lyder det:

”Hvis I er født i et land eller en tid hvor ikke alene ingen kommer og dræber jeres kone, jeres børn, men hvor ingen heller beder jer om at dræbe andres koner og børn, så pris Gud og gå i fred. Men hold jer for altid dette for øje: Måske I er heldigere end jeg, men I er ikke bedre.”

Victor

Posted: 27 december 2010 - 14:35 - Svar

Sarrazin brugte julen på at gøre status over debatten om hans bog. Blandt dem, der får tærsk, er frau Merkel..

http://www.faz.net/s/RubCF3AEB154CE64960822FA5429A182360/Doc~E284A6AAD 8F2741ACA8B0152EC9E45C59~ATpl~Ecommon~Scontent.html

  Ortogonalen

  Posted: 27 december 2010 - 17:11 - Svar

  Han er skøn Sarrazin, når han distribuerer mavepustere. Her er en til den nye Bundespræsident:

  “Den skarpsindige / forudseende Goethe spillede æstetisk og ironisk med islam, men om den totalitære trussel fra denne religion forstod han for 200 år siden mere end vores Bundespræsidents taleskriver gør i dag. Hvor ville det være dejligt, hvis vores politiske ledere ikke bare rådede over halvdannelse hos deres taleskrivere, men også havde egen personlige dannelse til disposition!

  steen

  Posted: 27 december 2010 - 21:26 - Svar

  @ Viktor: Gid vi havde flere dusin oversættere, som Gates of Vienna har. Nogen der melder sig ?

K

Posted: 27 december 2010 - 16:04 - Svar

Thomas Hammarberg, årets kurdvän 2008 och en del av Palmenomenklaturans kvardröjande gift…

Jonny

Posted: 27 december 2010 - 22:46 - Svar

Thomas Hammarberg har ända sedan ungdomen aktivt kämpat mot de europeiska ursprungsbefolkningarnas intressen.

Thomas Hammarberg och Olle Wästberg var i ett gemensamt inlägg [artikel i Expressen den 4 augusti 1967] inne på samma fatalism, där de blev först med att använda begreppet ”mångkultur”:
‘Under alla omständigheter – och i synnerhet i en större europeisk gemenskap – kommer vi i framtiden ha en relativt omfattande invandring. Det bör ses som någonting positivt: den kan berika det svenska samhällslivet, förvandla Sverige till ett mångkultursamhälle.‘”
h t t p://vitboken.wordpress.com/10/9c-omsvangning-till-mangkultur/
h t t p://www.svenskaakademien.se/web/Per_Wastberg.aspx?UsePrintableVersion= true

  steen

  Posted: 27 december 2010 - 23:23 - Svar

  Johnny: Tak for citatet. Olle Wästberg synes at have vokset til at være den mere realistiske af det to når man tænker på:

  Ex konsul: Det føles tryggere i New York [end i Stockholm]

  Våldtäkter, inbrott och grov misshandel är betydligt vanligare i Sverige än i New York. Sverige borde kunna dra lärdom av de mycket positiva erfarenheterna av New York-polisens ändrade arbetssätt, skriver avgående generalkonsuln Olle Wästberg. “Det känns tryggare i New York” Hemvändande generalkonsul uppmanar Sverige att dra lärdom av nya polismetoder. Den som kommer tillbaka till […]

Mette

Posted: 28 december 2010 - 15:58 - Svar

Det er selvfølgelig politisk hykleri, når Venstres udenrigspolitiske ordfører Michael Aastrup Jensen lader, som om han er chokeret over den syriske regerings aktive medvirken til ambassadebranden i 2006. Aastrup Jensen er ganske vist ung, men har været politiker siden 1997. Vi får nu se, hvad regeringen vil bruge de mere fyldige oplysninger fra WikiLeak til.

Oplysningerne om den syriske regerings dobbeltspil er heller ikke nye for Aftenposten. Jeg var selv særdeles aktiv på Aftenpostens debatforum, da ambassaden brændte, og en stor del af min dag gik med at referere fra de bedste kilder jeg kunne opstøve og at oplyse om, at vi ikke satte ild til koraner i Danmark, sådan som den muslimske rygtestrøm påstod. Rygterne var både infame og intense og sikkert centralt styrede ligesom ”optøjerne” i Syrien. På et tidspunkt fik også folk i Sverige øje på mine kommentarer og anbefalede dem via bloggerne til andre, hvorefter Aftenposten begyndte at slette dem, skønt jeg aldrig skrev noget, der siden har vist sig at være usandt eller overdrevet.

Da det officielle Norge under socialdemokratiske Jens Stoltenbergs regering gik på knæ for islam, blev mange nordmænd ude af sig selv af skam, og sandelig føltes det også meget forkert, at vi pludselig stod ene ude vore sædvanlige tro støtter. Men via internettet fik vi masser af moralsk support, skønt der også var nogle der skrev, at det pres kunne vi ikke udholde ret meget længere. Jeg svarede hver gang, at danskere aldrig er stærkere, end når vi halvvejs ligger ned. Og så slog jeg ellers syv kors for mig og sendte mange gode tanker til Jyllands-Postens medarbejdere.

Husker I, hvor spontant og forvirret det hele var for fem år siden? Dette fremgår indirekte af to videoer, som også viser noget, som altid bliver glemt. Nemlig, at det ikke var de nationale danske kræfter, der hidsede situationen op på det danske gadeplan, de holdt på værdigheden hele vejen igennem og var meget bevidste om at gøre det, hvilket fremgår af den første video, som jeg linker til nedenfor. Det var dem, der kaldte andre for nazister og højreekstreme, der opførte sig ekstremt, og som politiet måtte anholde. Politiet måtte bl.a. beskytte nazister! Dette fremgår af den anden video, der er svensk.

Dette er bestemt ikke en reklame for Dansk Front, der blev nedlagt året efter, og som ikke var nazistisk men på den anden side tålte, at nazileder Jonni Hansen sluttede sig til demonstrationen og gik og svingede med Dannebrog foran Hillerød slot, hvilket jeg kan huske, at jeg selv kom til at le over midt i dramaet. Men på den anden side, det er jo også Jonnis flag, og han gjorde ikke skade men måtte som sagt have politibeskyttelse, hvilket vel nok er en tanke værd.

Læg mærke til, at den anvendte slagsang er svensk, den slags hænger man sig ikke i, og den går fint i spænd med vore stærkeste nationale symboler Dannebrog og Kronborg slot ved sundet, som vi passerer både når vi sejler ud og hjem. Læg også mærke til, at aggressorerne for en stor del er pal-arabere, hvilket den svenske reporter får helt klart frem, ligesom en af disse begejstret ophidsede indvandrere er tæt på at fortælle løgnene om brændte koraner. Havde det været i dag, havde man vel sendt Lena Sundström og kunne dermed have bidraget til at at situationen gik amok. Det kvindfolk er vi i det hele taget helst fri for.

http://www.youtube.com/watch?v=tAjVQnStTzk

http://www.youtube.com/watch?v=QomJZ3OYm3k&feature=related

Mette

Posted: 28 december 2010 - 16:17 - Svar

Ikke Hillerød men Frederiksborg slot.

Leave a Comment