29
dec
Seneste opdatering: 29/12-10 kl. 2248
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Det lå i inboksen da jeg kom jeg fra min yndlings-kineserrestaurant, hvor der var højt ølskum og store, kapitalistiske kinesiske cigarer, Great Wall. Hilsnen er også til Snaphanens læsere, pointerer Gregorius .

Europa lader sig narre af jødehadere
Af Richard Herzinger, litterat, journalist og publicist, Welt Online. (oversættelse © Snaphanen)

Den militante antisemitisme i Europa har kun ændret farve, ikke sit dødbringende indhold. Voldsmændene fører sig frem som “ofre for zionismen “.

Europa i krise – når der tales om den, er det problemer som over-forgældede lande og euroens truede fremtid, der menes. Det knirker dog ikke kun i kontinentes finansielle og økonomiske fuger. Langsomt eroderer også de euroæiske demokratiers rygrad, og det er ikke kun fordi unionen ikke har vist sig i stand til at bevæge medlemstater som Ungarn til at honorere – væsentlige fælles principper.

Historierne fra Nederlandene, hvor jøder – blot fordi de er iført en kalot, og dermed kan identificeres, knapt kan gå på gaden i storbyen Amsterdam eller bevæge sig til gudstjeneste i synagogen, men må holde den i mindre iøjnefaldende private huse for at undgå angreb fra etnisk arabiske og tyrkiske unge – har knapt nok nået tyske avisoverskrifter eller TV nyhedsudsendelser.

Anti-semitismen begrænser sig ikke kun til Nederlandene

Og det til trods for at den tidligere hollandske EU-kommissær Frits Bolkestein provokerede ved at sige, “at ortodokse jøder hellere burde emigrere til USA eller Israel, for de er uden fremtid her”. Hans udtalelse var troligvis et udbrud af sarkasme i det håb at det ville vække en eller anden form for reaktion i den europæiske, demokratiske offentlighed.

Thi at jøderne ikke mere kan føle sig sikre i hjertet af det liberale Vesteuropa, måtte vel for europæerne, der har gjort “aldrig igen” og “pas på begyndelsen” til en del af deres statsgrundlag, være et eksistentielt alarm-signal. Især da det er et faktum, at jøder bliver antastet, truet, fornærmet og voldeligt angrebet på gaden, i butikker, i skoler, alene fordi de er jøder, på ingen måde er begrænset til Holland.

Jødehadet er importeret fra islamiske lande

I Malmö i Sverige tog den daglige chikane sidste forår et sådant omfang, at de fleste jødiske indbyggere enten var flygtet ud af byen eller alvorligt overvejede at udvandre. Noget lignende er set i Danmark og Norge, hvor en opsigtvækkende TV-reportage viste chikane af jøder spændende fra vittigheder til åbne dødstrusler

.Sådanne angreb udføres hovedsageligt af unge indvandrere fra muslimske lande, der importerer deres jødehad til fra deres hjemlande. Den er næret af den igangværende hadpropaganda mod staten Israel, hvis påståede ugerninger de åbenbart identificerer med “jøderne”.

Højreorienteret anti-semitisme er øget

Mod jødiske borgere i Europa afreagerer unge muslimerne deres voldelige fantasier mod den forhadte “zionistisme”, som forstærkes af den arabiske, tyrkiske og iranske propaganda, af satellitkanaler eller lokale islamistiske propagandister. Den “traditionelle” højreekstreme antisemitisme, der har grobund i hele Europa, har fremgang, skønt den på grund af sit slægtskab med nationalsocialismen fordømmes af samfundet.

Her er bander af fanatiske muslimske unge, som terroriserer jødiske borgere, ikke engang det egentlige problem. Blandt de muslimer, der bor i Europa, udgør de kun trods alt kun en lille minoritet. Og det overvældende flertal af hollændere, svenskere, nordmænd og andre europæere bør være dybt engagerede i at bekæmpe den militante antisemitisme.

Aggressorerne fremstiller sig som “ofre for sionismen”

Så meget desto mere bestyrtende er den ligegyldighed, disse overgreb mødes med, at de bortforklares som “udtryk for sociale konflikter” eller endda ses på med en vis forståelse.

Malmøs socialdemokratiske borgmester mente, at han burde give det svensk-jødiske samfund det råd, at de burde tage afstand fra Israels politik overfor palæstinenserne. Det skulle kunne svække antisemitternes vrede.

At de “anti-zionistiske” Jødehadere især opmuntres i de skandinaviske lande som Sverige og Norge føler er ikke nogen tilfældighed.

Dæmoniseringen af Israel når det højeste niveauer

Dæmoniseringen af Israel som den skyldige i konflikten i Mellemøsten har for mange år siden nået det højeste politiske niveau som hverdagskost. Selv da det blev afsløret, at lærerne i de norske skoler af frygt for aggression fra muslimske elever ville undlade lære dem om om Holocaust, benægtede Norges undervisningsminister kategorisk enhver forbindelse mellem “kritik af Israel” og antisemitisme.

Men enhver ansvarlig europæisk politiker burde have bemærket, at den rituelle fordømmelse af Israel er indgangsporten til et folkemorderisk jødehad. En gang før i det 19. og 20 århundrede kondenserede anti-semitismen som gennem et forstørrelsesglas, alle de antimoderne, antidemokratiske og anti-emancipatoriske fjendtlige følelser, der til sidst kørte Europa ud i selvdestruktion.

“Islamofobi” er ikke nutidens anti-semitisme

Jødehadet har i dag kun ændret nuancer, men ikke sin morderiske substans, og det Europa, der tror sig hovedrengjort, er skræmmende lidt parat til forsvar. I stedet sammenligner hæderkronede akademiske hjerner anti-semitisme og “islamofobi” og – fortolker sidstnævnte som nutidens anti-semitisme. Ganske vist findes der i Europa udover den legitime frygt for radikal muslimsk aggression, også betænkelige, fremmedhadske og racistiske følelser mod muslimer, ligesom de findes mod sinti og romaer eller sorte afrikanere. Antisemitismen rækker dog langt udover denne form for modvilje mod “den anden”. Den er en projektiv konspirationsteori om hemmelige kræfter, som har skylden for alle ulykker i denne verden – og den lader sig ikke påvirke af det faktum, at der kun er 14 millioner jøder tilbage på planeten. For som modpol til den verdslige modernitet, der engang kom ud fra Europa, æder den nu videre af marven på den europæiske oplysningstids identitet

.

Welt Online: Europa lässt sich von den Judenhassern täuschen, oversat af © Snaphanen og Torben S. Hansen.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Mette

Posted: 29 december 2010 - 18:50 - Svar

Ekskurs.

“Sverige er bagefter på terrorforebyggelse
Han peger samtidig på, at sagen viser, at det danske terrorberedskab har en slags blødt punkt i den åbne grænse til Sverige få kilometer væk.

»Det er en tendens, at vi ser en svensk-dansk forbindelse, hvor grupper arbejder over grænsen til det sydlige Sverige. Og selvfølgelig arbejder Svenske Säpo og PET sammen, men geografien giver altså problemer«, siger Lorenzo Vidino.”

Og hvad med Norge?

http://politiken.dk/indland/ECE1154513/international-terrorekspert-den ne-gang-var-de-naeppe-amatoerer/

  steen

  Posted: 29 december 2010 - 20:44 - Svar

  Vi blogger ikke terrorsagen endnu, så længe vi ikke kan tilføje noget til en trillion blogs og aviser i hele verden – før vi har noget, der begrunder det. F.eks. som i Stockhom sagen – navn og foto over et døgn før danske aviser. Kan man ikke overraske sig selv, kan man heller ikke overraske andre.

  Man tænker selvfølgelig på, om den svenske nomenklatura nu får sit andet terror-traume på kun 14 dage. På den anden side – disse svenskere ville jo kun massemyrde danskere, de ville ikke ind på den nysselige Dagens Nyheter eller Vi-gillar-olika-bladet. Hvis man ser den afskyelige, forudsigelige Lasse Dencik – citeret nederst – er traumet nok ikke så slemt – vi danskere har jo bare fortjent det. Dencik har gentaget sine marxistiske dogmer i årtier, alligevel har virkligheden udviklet sig på kontrært. Det har gjort ham surere ogmere muggen end en rødvin med prop.

  Men det er på sin plads at gentage et par ting i dag:

  1) Jeg har skrevet i næsten ti år, at Sverige ligesom England bliver en stor og uhåndterlig sikkerhedsrisiko for sine naboer – formentlig først alvorligt i vores børns tid. Det er gætteri, men det er svært at argumentere imod hvis man ekstrapolerer den nuværende situation.

  og 2) Jeg tror at Patrick Sookhdeo havde ret i, hvad han sagde i Bryssel for over tre år siden.

  ” De meget “dekorative” stort anlagte terrorangreb, er ikke nogen direkte sikkerhedsrisiko. Der vil slippe nogle igennem, nogle vil dø, men myndighederne har meget godt styr på det. Den store fare for vore samfund, er at enklaver får så høj en andel af muslimer, at de vil løsrive sig og have egne stater i staten sharia lov. Der er masser af fortilfælde, og det vil blive meget svært at stille noget op imod. Det kan atomisere Europa”

  Som rådgiver for NATO og den engelske regering, er han ikke hvem som helst. Dette scenarie, bliver i vores børns tid. Fra 20 år frem og plus. Jeg tror de terrorforsøg vi ser i disse år – bortset fra at det er jættestof for alverdens tabloider – ikke betyder andet, end at de skærper vores sikkerhedstænkning for de kommende år og gør islam i al almindelighed mere forhadt. Dermed kan selvfølgelig også få politisk betydning, mere overvågning, flere fængsler, hårdere straffe osv.

  Jeg skrev forleden, at ingen har formået at gøre sig så upopulære i Europa på så kort tid, som islam. Der er flere mulige scenarier i fremtiden, nogle er her:

  AMERICAN COLUMNIST Ralph Peters dismisses the first scenario: “Far from enjoying the prospect of taking over Europe by having babies, Europe’s Muslims are living on borrowed time. . . . predictions of a Muslim takeover of Europe . . . ignore history and Europe’s ineradicable viciousness.” Instead, depicting Europe as the place “that perfected genocide and ethnic cleansing”, he predicts its Muslims “will be lucky just to be deported” and not killed.

  Eurabian Nights, Daniel Pipes | March 1, 2007

  Lasse Dencik –

  Det är inte förvånande att det händer just i Danmark, säger en svensk professor i Danmark.
  Relaterat
  Terrorister är bra på att välja symbolladdade mål och Jyllandsposten har blivit en symbol, säger Lars Dencik, svensk professor i socialpsykologi vid Roskilde Universitet och som bott i Danmark i 30 år.
  Han hänvisar utöver karikatyrteckningarna till Danmarks aktiva närvaro i Afghanistan och att Nato leds av en dansk. Dessutom finns en hätsk antimuslimsk debatt i landet som kan ha betydelse, menar Dencik.
  – Här finns en otrolig fokusering på islam och muslimer som inte alls liknar den vi har i Sverige. En muslim kan inte göra något utan att väcka kritik, det kan handla om att allt från att servera halal-mat till att gå i slöja, säger han.
  Dencik hävdar att Dansk Folkeparti har gått i spetsen för den hårda retoriken.
  – De har ett väldigt inflytande över den danska debatten och driver det här hela tiden, säger han.
  Gripandena kommer att trigga den antimuslimska retoriken ännu mer, tror Dencik.
  – Jag kan tänka mig att det blir hårdare bevakning, större säkerhetspådrag – och en ännu mer hätsk debatt, säger han.

  Därför attentat i Danmark

  Det hele handler kort sagt om et forkert Danmark, ikke et ord om islam.

   Mette

   Posted: 29 december 2010 - 23:54 - Svar

   Nej, I behøver ikke blogge den sag og kan nøjes med at trække et oplagt emne ud af den, nemlig det nære naboskab med et land, hvor ansvarsløsheden er stor.

   Jeg kan ikke dy mig for at gentage for mere end 117. gang, at terrorister bare er fromme muslimer. Først holder de bønnemøder, og så går de ud for at dræbe så mange vantro som muligt.

   http://politiken.dk/indland/ECE1154482/terrormistaenktes-hjem-blev-bru gt-til-boennemoeder/

    steen

    Posted: 30 december 2010 - 01:43 -

    Vi har data og foto på to af de anholdte, det tog kun 8 timer, samme som i Stockholmssagen. Men vi vil gerne være 100 %. Passer de to virkelig, er der ikke håndvanske nok i Sverige, til alle dem der skal vaske hænder.

JensH

Posted: 29 december 2010 - 19:21 - Svar

“Og hvad med Norge”

Mon ikke de relevante myndigheder i Oslo følger denne sag meget tæt.

  Mette

  Posted: 29 december 2010 - 23:41 - Svar

  Jo, det tror jeg også, og det norske politi er ikke tabt bag en vogn.

  Ligesom Steen i mange år har forudset, at “svenskere” ville blive en sikkerhedsrisiko for Danmark, har jeg været foruroliget over den stærke pakistanske indflydelse få sømil nord for os. Der er ingen bro, men der går hele tiden færger, og dem har fundamentalisterne jo længe har haft kik på. Det var under inspektion af en af norgesbådenen, at den uhyggelige boghandler og halshugningsvideo-sælger og -eksportør fra Brønshøj blev anholdt.

PK

Posted: 29 december 2010 - 20:32 - Svar

Er det mon bdr. Melchior der tænkes på??

Lavard

Posted: 29 december 2010 - 22:53 - Svar

Hvad tror i selv? “Jødethadet” er ikke importeret fra nogen lande, det har rede lige her i Europa, pga den måde jøderne har opført sig på i omkring 2000 år nu. Jeg vil mene at jøderne er de indvandrere som har taget længst tid at integrere og assimilere. De er lidt ligesom vores tid asiatere, de holder sig for sig selv socialt, religiøst og kulturelt. Men Jøderne tilgengæld havde ikke noget problem med at blande sig økonomisk og politisk i lande og blandt folk som de ikke tilhører.

Det er fakta at Jøder har spillet og spiller stadigvæk en stor rolle i at skubbe multikulturalisme ned over vores hoveder, fordi de selv tror at antisemitisme forsvinder i multikulturelle/etniske lande. De tænker ud fra en gruppe strategi. For at beskytte sig selv.

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Culture_of_Critique_series

http://www.youtube.com/watch?v=k9ScVv5PukA

Men for at komme tilbage til Jøderne og deres aktivisme. Jeg regner med at i alle sammen kender til Frankfurt skolen og deres grundlæggere. Tror i selv at det er ren tilfælde at 6 ud af 8 af grundlæggerne var en del af det udvalgte folk? Frankfurt skolen som vi kan takke for at finde en metode at omvende marxistisk klasse kamp over til kultur kamp.

http://www.youtube.com/watch?v=hh2DdJLycPM – Frankfurt skolen kort video.

http://www.youtube.com/watch?v=038iQfaoPo0 <- Jødisk Kvinde flytter fra USA til Israel, for at tage til Sverige for at oprette et Jødisk debat/forsknings forum for at støtte den Svenske regering til at blive mere multikulturelle.

På den anden side, der er så mange af jer som er Zionister og Israel først fortalere, men jeg har et spørgsmål hvordan har i det med Israel og deres åbenlyse racistiske love og holdninger? Hvordan har i det med Præstestyret af Orthodox i Israel som har meget at skulle havde sagt og er godkendt af regeringen?

"The Rabbinical courts are part of Israel's judicial system, and are managed by the Ministry of Religious Services. The courts have exclusive jurisdiction over marriage and divorce of Jews and have parallel competence with district courts in matters of personal status, alimony, child support, custody, and inheritance. Religious court verdicts are implemented and enforced – as for the civil court system – by the police, bailiff's office, and other agencies"

http://en.wikipedia.org/wiki/Chief_Rabbinate_of_Israel

http://news.yahoo.com/s/ap/20101207/ap_on_re_mi_ea/ml_israel_radical_r abbis

http://www.haaretz.com/news/national/rabbis-wives-urge-israeli-women-s tay-away-from-arab-men-1.333841

http://www.alternet.org/world/142478/israeli_government_ads_warn_again st_marrying_non-jews_/

http://www.haaretz.com/news/government-to-support-non-jewish-civil-mar riage-law-1.225794

http://www.ynet.co.il/english/articles/0,7340,L-3927351,00.html

http://www.cnbc.com/id/40549550

Hvad ville i sige hvis Folkekirken begyndte at indføre love om at Kristne og ikke Kristne ikke må gifte sig og at Kristne ikke skulle sælge grunde til ikke kristne? og hvor meget international fordømmelse ville vi ikke få haglet ned over os?

I taler også meget om al den vold mod jøder begået af muslimer i Europa?. Tænk på hvor meget vold og skade ikke Europæisk indvandring har voldt Vesteuropa de sidste 40 år?. Tænk på hvor mange Europæere der lider og har lidt? Det kan og skal på ingen måder sammenlignes med muslimernes angreb på jøderne i Europa. De muslimer burde slet ikke være her til at starte med. Europa tilhører folk af Europæisk afstamning og ingen andre. De forskellige europæiske folk er dem som er i virkelig fare for at uddø, pga af lave fødselsrater og massiv ikke europæisk indvandring.

og nej jeg er ikke Nazi og nej jeg vil ikke myrde jøder. Jeg så helst at alle jøderne og muslimerne i Europa tog hinanden i hånden og smuttede hjem til mellemøsten hvor de hører hjemme og klarer deres konflikt for sig selv. Derefter hvis muslimernes storhedsvanvid kører videre, så kan vi jo altid stoppe dem ved Bosporus strædet.

Vivi Andersen

Posted: 29 december 2010 - 23:49 - Svar

PK

Du skrev det jeg ikke nåede !

For hvis nogen kan bebrejdes den muslimske indvandring er det bl.a. brdr. Melchior der i årevis var fortalere for immigrationen hertil af muslimer fra Mellemøsten.

Jeg fattede ikke dengang, hvordan det kunne være at netop de, som jøder med familie bosiddende i Israel, kunne advokere så stærkt for netop immigrationen af muslimer !

Michael Laudahn

Posted: 29 december 2010 - 23:49 - Svar

Og IGEN udlader forfatteren – selv jøde, efter navnet at dømme? – omhyggeligt at kommentere de organiserede jøders aktive rolle i vores indvandringskatastrofe. Se

http://en.wikipedia.org/wiki/Kevin_B._MacDonald#On_Jews_and_immigratio n_policies ,

overbevisende illustreret ved

http://www.youtube.com/watch?v=w_a-25MhRuk .

Hvordan kan det være, at folk som Geert Wilders ikke vil tage kendskab til dette faktum og forholde sig til det? Det har lige spurgt ham (og en del andre politikere i nabolandene) i et brev. At acceptere jøderne som allierede i kampen mod muhammedanismen, uden at kræve en forklaring for deres adfærd i indvandringssagen, og selv acceptere nye vejledninger fra dem (!) i selvsamme sag, er som ‘making the fox guard the henhouse’.

  steen

  Posted: 30 december 2010 - 00:30 - Svar

  Michael Laudahn: I dette spørgsmål, er der i Danmark tre groft sagt tre slags jøder. De der fremturer (Melchior og konvertitten Lene Andersen) – de der tier – og de der er åbne kritikere af muslimsk indvandring – som f.eks. DF eren Finn Rudaitsky .

  Du skal lægge mærke til den gruppe, der tier hvoraf som var højlydte. Forøvrigt kan jeg med mit ringe indsyn i Mosaisk Trossamfund fortælle, at Pia Kjærsgaard har været en meget populær gæst i Synagogen. Der er diskrete ændringer, der ikke ses af udenforstående – men iøvrigt må de så tale for sig selv, hvis de tavse altså bare gjorde det.

   Michael Laudahn

   Posted: 30 december 2010 - 02:00 - Svar

   Ja Steen, det er jeg godt klar over. Men hov: Minder alt dette ikke lidt om deres orientalske brødre – muhammedanerne? De er jo også kommet uden at spørge, de danner også fraktioner her som så slås med hinanden, etc pp.

   Mit facit er tydeligt: Ulemperne at have sådanne eksotiske gæster her overvejer langt mulige fordele. Og så kan der bare være én konsekvens at trække. Nogen få håndplukkede undtagelser er tænkbare.

  LFPC

  Posted: 30 december 2010 - 00:40 - Svar

  uden at kræve en forklaring for deres adfærd i indvandringssagen

  “Deres”? Mener du Barry Rubin, David Horowitz, Pamela Geller, Roger L. Simon, Ron Radosh, P. David Hornik, Elder of Ziyon …. ? Med hvilket belæg kan du slå verdens ca. 15 millioner jøder sammen som “deres”? De 15 millioner der udgør 1% af antallet af muslimer i verden, for øvrigt?

  Men du behøver ikke at svare – debatten er slut for mit vedkommende, jeg har stadig opkastet oppe i halsen efter denne diskussion med Balder på Uriasposten for nylig, og jeg ved godt at I kan switche automatisk mellem ‘jøder som religiøse supremacister’ og ‘jøder som multikulturalister’ som det nu bedst gavner det aktuelle argument. Jeg ved godt at begreber som “suicide Jews” ikke eksisterer i jeres verden, at Rubin, Horowitz og andre der ikke er multikulturalister ignoreres, ligesom det besynderlige forhold at så mikroskopisk få er i stand til at hypnotisere deres omgivelser til at tage del i deres multikulturelle rænker.

  Jeg gider ikke, men som blogger her er man reelt nødt til at distancere sig fra jer fra tid til anden, fordi venstrefløjsfolk og andre der ellers ikke giver fem potter pis for den antisemitisme der rammer jøder godt kunne finde på at slå os i hartkorn med jer.

   Michael Laudahn

   Posted: 30 december 2010 - 02:05 - Svar

   Du har en tendence til at lave tingene meget for problematisk, synes jeg. Og bare fordi du går ud fra at jøder – der IKKE er europæere – skal være her hos os. Gu’ skal de ej! De har fået deres eget land tilbage, og det er DER de skal være – som regel, ikke undtagelse, som idag er tilfældet. – Se i øvrigt mit svar til Steen.

Robin Shadowes

Posted: 30 december 2010 - 00:18 - Svar

Nu är det väl ändå dags att sätta en spärr mitt på bron eller vad säger ni? Det skulle sända ett klart meddelande till det vidriga kräket Reinfeldt i Stockholm om inte annat. Det kommer säkert leda till nya höjder av Danmarks-bask i svenska medier men det är ju knappast att bli förvånad över i vilket fall som helst.

JensH

Posted: 30 december 2010 - 09:13 - Svar

OT

Rød blok er allerede igang med at fordele minister-posterne, og ud over man allerede er blevet enige om at der skal være lige mange mænd og kvinder på ministerposterne, så er man nu også blevet enige om, at der skal en ‘indvandrer’ i regeringen, og både
Özlem Sara Cekic (SF) og Manu Sareen nævnes som ‘gode bud’. Og hvorfra kommer inspirationen til denne kvotering af minister-poster mon:

“Næstformanden for De Radikales folketingsgruppe, Morten Østergaard, henviser til, at Sverige endda har haft en integrationsminister med anden etnisk baggrund”

http://jp.dk/indland/indland_politik/article2291075.ece

Blot endnu et bevis på, at ‘Svenske tilstande’ er idealet for Rød Blok. Gad vide om vi så må kritisere denne minister uden Zenia Stampe anmelder os for rascisme??

Erling

Posted: 30 december 2010 - 09:24 - Svar

Ja, der er forskel på Thor og Loke. Når muslimer gør sig upopulære verden over, er det muslimernes skyld, når jøder gør det samme, skyldes det antisemitisme. Og når jøder taler imod multi-kulti, illustrerer det at jødiske organisationer der arbejder for de europæiske nationalstaters afvikling blot er brådne kar, men når muslimer taler imod selv-segregation er det taqqiyah og stealth jihad.

Og ja, så er der jo de faaaarlige terrorister… Men mon ikke vi ville se Hagganah-operatører i Europa, hvis Israel var besat af USA/Danmark?

JensH

Posted: 30 december 2010 - 10:47 - Svar

@Erling

“Men mon ikke vi ville se Hagganah-operatører i Europa, hvis Israel var besat af USA/Danmark?”

Hvad i alverden fabler du om??? Hvis du tænker på de militære missioner i Afghanistan og irak så vil jeg minde dig om, at der altså ikke fandtes vestlige tropper i de to lande d. 11.09.2001.

Ole Burde

Posted: 30 december 2010 - 23:36 - Svar

Haloo !
Vigtig meddelelse !
jeg har lige laest paa Wikkileaks at “Michael Laudahn” og “Lavard” er Zionistiske agenter som , DEEP undercover er godt igang med at fremprovokere danske joeders immigration til Israel !
Fantastisk udspekuleret !
Feeedt !
Aabenbart tror man i Mossad paranoidt at det kun er et spoergsmaal om tid foer de AEGTE antisemmitter laver en bred koalition med baade enhedslisten og muslimerne !
Far Out Man !
Hmmm… maaske enhedslisten ogsaa er en del af den samme zionistiske sammensvaergelse ?

Leave a Comment