19
jan
Seneste opdatering: 19/1-11 kl. 2358
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Hello, this is Thilo Sarrazin. I am glad to speak to you on BBC Have Your Say all over the world. I am the author of a book which can be named in English “Germany is Doing Itself Away” (BBC World Service 18 jan. 2011.)

Sensible speech: »Internér Hizb-ut-Tahrir«

Det er en ren fornøjelse at kunne gengive dette udsagn: Klar, uforblommet borgerlig tale fra dengang der fandtes os og dem, og hvor ‘de’ skulle udsættes for ‘vores’ magtmidler hvis de truede vores samfund – som er bedre end deres. Klar tale, og så vel at mærke fra nogen med mere pondus end et par blodfattige bloggere bag en computerskærm. Den mest opløftende nyhed i umindelige tider (LFPC).

En mødeinvitation med billeder af kister med nordiske soldater og en opfordring til væbnet kamp i Afghanistan har fået danske krigsveteraner helt op i det røde felt.

De er så vrede, at de foreslår aldeles drastiske skridt mod Hizb-ut-Tahrir, der står bag invitationen til Afghanistan-mødet i Den Sorte Diamant.

– Jeg synes, at Hizb-ut-Tahrir-medlemmerne skal interneres som fjender af det danske folk. Jeg betragter dem som Talebans repræsentanter i Danmark, derfor er de blevet krigsførende.

– I alle andre krige har man interneret fjender af nationen, siger formanden for veteranforeningen De Blå Baretter, Bjarne Hesselberg. – Det må du gerne skrive helt klart, slår han fast. […] Veteraner: Interner Hizb-ut-Tahrir (Se også Deadline 18. januar 2011: Jacob Mchangama og Jesper Langballe diskuterer Ytringsfrihed og Hizbut Tahrir.

»Danmark – et gated community«

Maria Wetterstrand – som precis som Mona Sahlin gör sin sista partiledardebatt – valde att attackera Danmark. Hon beskrev Danmark som ett slutet och intolerant land och varnade för samma utveckling i Sverige. Danmark är ett sorts gated community, sade MP-språkröret. Det avgående MP-språkrörets anförande var en lång attack mot SD – via Danmark. Hon beskrev hur Danmark blivit ett intolerant och slutet samhälle som gör skillnad på folk. Hon pekade bland annat på att det är svårt som dansk att gifta sig och leva i Danmark med en make eller maka från ett annat land. Wetterstrand till attack mot Danmark

Riksdagen fejrer sig selv og Mona Sahlins sidste partilederdebat, alle siger noget pænt til hinanden, og noget grimt om de “främligsfientlige”. De fleste replikker er ejendommelige, nogle mere end andre. Samtidigt med at der aldrig er kommet flere udlændinge til Danmark, ikke mindst takket være Sverige (Malmø modellen), kan miljøpartisten Wetterstrand, – hvis parti går ind for en verden “uden kunstige grænser” og fri indvandring – sige som ovenstående. Man kunne indvende , at Riksdagen i sig selv er ét stort gated community, aldrig har Sverige brugt flere penge på livvagter til politikere end nu, aldrig har dets politikere levet mere afsondret fra befolkningen. Det er også i Sverige, at indfødte der kan betale, søger ly i rigtige gated communities, Victoria Park, Malmø.Det lykkes ikke Wetterstrand at sigé et ord, der bare tangerer virkeligheden. Et miljøpartistkranium er et af Sveriges mindste “gated communities.” (Video: Jimmie Åkessons farväl till Sahlin.)

En knibsk isdronning Wetterstrand om Danmark: “Mångfalden förenar oss”
En gammel ven giftede sig for mange år siden med en svensk kvinde, med påfaldende mindelser om W. De blev skilt af uransagelige grunde. Nu er han hjemme i Danmark igen efter årtier. Han turde ikke bliver gammel eller syg i Wetterstrands åbne Sverige.

Modererende muslimer

Manden har tidligere i retten via sin forsvarer forklaret, at han blot ville skræmme Kurt Westergaard, fordi han var vred over, at tegneren havde tegnet profeten Muhammed. Anklagen efter straffelovens paragraf 114, den såkaldte terrorparagraf, kan give op til livstid. den 29-årige kræves udvist af Danmark for bestandigt. 29-årig somalier nægter forsøg på terror. (Rettssaken mot øksemannen.)

Enligt rätten är det inte bevisat att den 19-årige mannen verkligen hade för avsikt att attackera Lars Vilks, när han kastade sig fram mot den plats där konstnären stod. 19-åringen har själv sagt att han bara ville stänga av konstnärens dator, när det visades en film om profeten Muhammed med inslag som handlade om homosexualitet. Frias från Vilksattack

Westergaard bevogtet af 14 betjente og tre PET folk i sin hjemby

Døstrup er normalt en fredelig landsby.Derfor forekom det surrealistisk, at 14 betjente, tre PET-folk og bombehunde var på plads, da byens berømte søn for en stund vendte hjem. Men sådan er det, når manden bag Muhammedtegningerne, Kurt Westergaard , forlader familiens fæstning i Viby for at holde foredrag om den ide og de streger, der for altid har gjort ham verdensberømt.
Verdensberømt for at værne om ytringsfrigeden og verdensberømt for at have krænket den muslimske verden. Kurt Westergaard var søndag eftermiddag på hjemmebane i Døstrup . Her er han vokset op i forældrenes købmandsbutik. Den er lukket for længst, men huset lige over for forsamlingshuset står der stadig. Og det var i forsamlingshuset, Kurt Westergaard mødte en masse af barndommens venner, tidligere klassekammerater og en masse andre. 150 fyldte festsalen til mere end sidste plads. Flere kunne der ikke være, og set i det lys gjorde det ikke noget, at flere af byens borgere af simpel frygt havde ladet forstå, at de ikke ville løbe risikoen for at blive sprængt i stumper og stykker. Derfor -og måske også for at tilkendegive en holdning om tegningerne -blev de hjemme. [..] Nordjyske Stiftstidende: Kurt Westergaard på hjemmebane. (ikke online)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Jonny

Posted: 19 januar 2011 - 13:57 - Svar

Danmark har tyvärr ingen stram utlänningspolitik. Som exempelvis Eyvind Vesselbo skrev (29. marts 2010):

TV2s program Operation X beskrev den 25. marts, hvordan studerende fra tredjelande kommer til Danmark med den begrundelse, at de ønsker at studere i Danmark. Problemet er, at en stor del af dem ikke ønsker at studere, men derimod bare at arbejde i Danmark og derefter bosætte sig her permanent.

I forlængelse af Operation X’ udsendelse kunne Berlingske Tidende 27. marts oplyse, at kun en tredjedel af de veluddannede udlændinge, der har fået en green card tilladelse til Danmark, er beskæftigede.

Der har været en meget kraftig stigning i opholdstilladelser gennem de sidste otte år. Tallene viser nemlig, at det samlede antal opholdstilladelser i hele perioden fra 2002 til 2009 er på 370.198 personer. Det er næsten 100.000 flere opholdstilladelser, end der blev givet i hele Nyrups regeringsperiode fra 1993 til 2001.

Ser vi på tallene for de enkelte år, blev der f.eks. i 2001 givet 38.592 opholdstilladelser til udlændinge, som ville til Danmark. Til sammenligning blev der i 2008 givet 67.000 opholdstilladelser og i 2009 drejede det sig om 56.000.

Når der derfor tales om, at tilstrømningen af udlændinge til Danmark er bremset væsentligt, så menes der alene, at antallet af familiesammenføringer og antallet af flygtninge, som får opholdstilladelse, er faldet drastisk. Det er også helt korrekt. Ægtefællesammenføringerne faldt i de to første år kraftigt efter vedtagelse af 24-årsreglen og tilknytningskravet. Men så skete der noget interessant. For herefter begyndte de nemlig at stige igen. I 2004 blev der givet 2.344 tilladelser til at familiesammenføre en ægtefælle eller en samlever fra tredjelande til Danmark. Dette tal er i 2009 steget til 3.673.

h t t p://www.berlingske.dk/kronikker/udlaendingepolitikkens-tabu

2.850 flygtninge får i år opholdstilladelse i Danmark, og de skal fordeles til integration i kommunerne, forventer Udlændingeservice. Det er næsten dobbelt så mange som 2010-forventningen på 1.500 og det højeste tal, siden VKO-flertallet fik fuld kontrol over udlændingepolitikken.
I det første hele år med den stramme udlændingepolitik, 2003, fik 2.447 flygtninge opholdstilladelse…

Stigningen skyldes blandt andet afghanere og syriske kurdere, men også at flere end nogensinde påkalder sig – og får – såkaldt beskyttelsesstatus.

Det er personer, der ikke lever op til kravene i flygtningekonventionen, men er flygtninge af mere private årsager, f.eks.: trusselsbreve, voldelige stridigheder om jord, familiefejder og frygt for overgreb efter at ægtemanden opdagede årelangt utroskab.

Ordningen blev indført i 2002 i stedet for de facto-flygtninge-ordningen. Første år fik blot 3 personer beskyttelsesstaus, mens det fra januar til oktober 2010 var 580.

h t t p://jp.dk/indland/article2294402.ece

Johansen

Posted: 19 januar 2011 - 15:12 - Svar

Er det fordi disse to kvindelige, svenske politikere selv sidder på en synkende skude, at de er så hadske mod Danmark? De trænger til noget selvreflektion i forhold til den selvmorderiske kurs, som de har ansvaret for at have gelejdet Sverige ind på.

Peer Pedersen

Posted: 19 januar 2011 - 15:44 - Svar

Sahlin och Wetterstrand sitter båda bredbent över den politisk korrekta dildo och i ren eufori framsäger det inlärde mantrat:
Danmark är ont…

  steen

  Posted: 19 januar 2011 - 15:55 - Svar

  Peer: Ja, også så på dagen hvor Sverige smider 70 kristne irakere hjem…….. Det er hykleriets vagtparade. Hvorfor siger de det ikke som det er ?: Med nu over 100.000 irakere i Sverige, har vi ikke råd til flere.

  Eller for at formulere det mere præcist:Nu har vi ladet asyllovgivningen misbruge så længe, at vi ikke har plads til eventuelt ægte flygtninge.

Anonym

Posted: 19 januar 2011 - 17:42 - Svar

den med de libanesiske/australske rappere er nogen år gammel.

  steen

  Posted: 19 januar 2011 - 20:02 - Svar

  Er den det ? Den er uploadet i dag den 19, men der er jo så mange der bliver ved med at uploade gamle ting. Havde dårligt tid til at tjekke det midt på dagen. Jeg plejer at gå op i den slags ting – hvem, hvad, hvor. Jeg bytter den til noget nyere og vigtigere

Bjovulf

Posted: 19 januar 2011 - 18:14 - Svar

Lene E. : ’Den muslimske verden holdt med mig.’
Så er man sgu godt nok desperat, hvis den flok kan bruges som anbefaling 😀

Har hun mon husket at fortælle dem om sin indstilling til burkaer mv. ?

Mon ikke det snarere var, fordi de her følte, at de havde en minister de
kunne løbe om hjørner med og udnytte i deres spil?

http://ekstrabladet.dk/nationen/article1490557.ece

Muslimske ledere reddede Lenes job

Jordans udenrigsminister, Nasser Judeh, og Den Arabiske Ligas formand, Amr Moussa vil ikke miste Lene E – siger Lene E

15:54, 19. jan 2011 | Ole Hyltoft

HVEM KAN Lene Espersen takke for, at hun har fået lov at beholde udenrigsministerposten? Brian Mikkelsen, Lars Barfoed eller Lars Løkke?

Nej, hun må sende takken til Jordans udenrigsminister, Nasser Judeh, og Den Arabiske Ligas formand, Amr Moussa. Hun sad og holdt møde med dem i Qatar, mens bølgerne om hende gik højt på Christiansborg. Lene og hendes to muslimske kolleger fulgte nøje med i slaget om Lene. Og de holdt alle tre med hende. Som hun selv siger: ’Den muslimske verden holdt med mig.’

Robin Shadowes

Posted: 19 januar 2011 - 20:44 - Svar

Efter att ha följt MUJ’s klumme under en längre tid och kommentarerna därefter, så verkar Danmark ha allt annat än en stram invandringspolitik. Både MUJ och många av dem som kommenterar (utom Bennedsen, Kocsi och nån till lol) verkar extremt kritiska till DF. Såg i gårdagens JP att assylanterna som lyckats ta sig till Grekland ser Danmark som deras favorit-destination. Antingen det eller Norge. Märkligt att inte Sverige ens nämndes. Vad DF sysslar med vet jag inte men dom verkar ju bli alltmera pk och underminerar därmed legitimeringen av sin egen existens.

Vivi Andersen

Posted: 19 januar 2011 - 21:26 - Svar

Har Lene E. udtalt sig sådan, så ER hun sørme langt ude i tovene!

Og som rigtigt skrevet af Bjovulf : “så er man sgu godt nok desperat, hvis den flok kan bruges som anbefaling !”

Jep – det drejer sig nok om at de, araberne-muslimerne med Lene E. har et lille nor de kan manipulere med uden det større besvær.

  Mette

  Posted: 20 januar 2011 - 07:17 - Svar

  Jeg tænkte også mit om Lene E, da jeg for nogle dage siden læsten den svada. Jeg tænkte, at hun dermed demonstrerede en af de sider hos en bestemt type kvinder, som jeg har foragtet, siden jeg var barn. Der er mange af den type, desværre, og deres mødre plejer at være ligesådan. Kan de ikke klare sig på anden måde, sladrer de.

Victor

Posted: 20 januar 2011 - 01:33 - Svar

bismi-llāhi r-raḥmāni r-raḥīm – den venstreorienterede tyske avis Tageszeitung har fundet endnu en ting jihadisterne skal huske, inden de drager i jihad mod de beskidte kuffar. Nu er ordentlige sko, rygsække og masser af kontanter ikke nok længere. De husker skam også at søge om den tyske SU – bafög – eller socialhjælpen, Hartz IV.

http://www.taz.de/1/politik/deutschland/artikel/1/bafoeg-im-terrorlage r-1/

PK

Posted: 20 januar 2011 - 09:11 - Svar

Wetterstrands angreb på Danmark løb som undertekst på DR i går.
Jo jo DDR er i fin form. Alt kan bruges, bare det nedvurderer vores land..
De tænker ikke i DR, de hader..deres egen befolkning.

Bjovulf

Posted: 20 januar 2011 - 09:54 - Svar

Baroness Warsi says Muslim prejudice seen as normal.

Det er som sædvanlig muslimerne, der er de rene, forfulgte uskyldigheder.

http://www.bbc.co.uk/news/uk-politics-12235237

Prejudice against Muslims has “passed the dinner-table test” and become socially acceptable in the UK, a senior Conservative is to say. [ Og hvorfor mon så det? Kommer det bare ud af den blå luft? ]

Baroness Warsi, co-chairman of the Tory Party, will warn against dividing Muslims into moderates and extremists.

The baroness, the first Muslim woman to serve in the cabinet, will say such labels fuel misunderstanding.

  Bjovulf

  Posted: 20 januar 2011 - 22:40 - Svar

  Viewpoints: Anti-Muslim prejudice in Europe

  “Svensker” / Muslim bruger DK som dårligt eksempel, selv om integrationen
  kører endnu dårlige i Sverige, og multikulti-problemerne er langt værre.

  Bare “underligt”, at det er de samme mønstre, vi ser overalt, når nu alting åbenbart er danskernes skyld, ikke sandt? 😉

  http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-12240433

  Baroness Warsi, the chairman of the main party in Britain’s governing coalition, has said that anti-Muslim prejudice has “passed the dinner table test” and become socially acceptable in the UK.

  Here are the views of Muslims from around Europe on whether they think anti-Muslim attitudes are now considered acceptable in their countries.

  Sweden
  Prof Anne-Sofie Roald, professor of religious studies at Malmo University and a Muslim convert

  I would say in Sweden there is much more sensitivity around this than, for example, in Denmark. [!!!!!] Even when there was a suicide bombing in Stockholm, there was much in the media saying we should not blame Muslims and terrorists. Many were talking about him as one lonely person who was fed up with life and wanted to commit suicide.

  Muslims feel accused and stigmatised – that’s why they creep into their own minority thinking: that we are discriminated against, they don’t like us. It is not only the majority discriminating against the minority, it is the minority isolating themselves from the majority. It’s not a coincidence that the [anti-Islam party] Swedish Democrats came about now – they are playing on this anti-Muslim sentiment.

  Denmark
  Naser Khader, MP in the Danish Conservative Party and founder of Democratic Islam Organisation

  I do not agreed that we have anti-Muslim sentiment in Denmark. [!!!!!] We have it among a few but it is not the general option.

  To be anti-political Islam is not the same as being anti-Muslim. Our challenge is to underline that, as a Muslim, you have to accept that your religion is challenged, that any religion should be challenged. Any religion that does not accept criticism is, in my opinion, weak. It becomes stronger if you criticise it.

  I think you need a cartoon crisis in the UK! [!!!!!]

Anna

Posted: 20 januar 2011 - 11:55 - Svar

Irans skyddsling och förlängda militära arm i Libanon, det fanatiska shiamuslimska Hizballah planerar att belägra FN styrkorna i Libanon (UNIFIL) som en del i övertagandet av landet. I UNIFIL styrkan ingår tusentals soldater från europeiska länder med bl.a. danskar.

http://www.debka.com/article/20563/

http://unifil.unmissions.org/Default.aspx?tabid=1504

Allan Hansen

Posted: 20 januar 2011 - 15:45 - Svar

Kort sagt: Rene ord for pegene!

Der findes kun meget få mennesker i Danmark, der har så stor indsigt og viden, om terror organisationen ISLAM
som Helle Merete Brix , gå derfor til tidsskriftet SAPPHO.

Det bedste medie på området finder man på hhv. http://www.snaphanen.dk og http://www.eticha.dk
For dem som læser engelsk gå til http://www.islam-watch.com og http://www.radicalislam.org og http://www.shoebat.com
Her får man rene ord for pengene.

Robin Shadowes

Posted: 20 januar 2011 - 17:02 - Svar

Räckte det inte med Lord Ahmed?? Vad fan håller dom på med? Adlar en massa mohammedaner? Det är ju för tusan inte klokt!

Ole Burde

Posted: 20 januar 2011 - 17:35 - Svar

Det glaeder mig at hoere at danske krigsveteraner er begyndt at blande sig i debatten om H.u.T . Dette kan meget vel paa lidt laengere sigt vise sig at vaere en skelsaettende begivenhed , paralelt med den maade EDL blev skabt i England…
Jeg har flere gange haft svaert ved at komunikere foelesen af , at det ALLIGEVEL er godt og rigtigt , at der er danske soldater som er i krig med barbarene i Afghanistan , PAA TRODS af , at der paa det rationelle nivaou kan fremfoeres mange gode argumenter mod at vaere involveret i en haabloes krig langt langt vaek.
Maaske har krigsveteranernes meninger i debaten en VAEGT som ikke kan opnaaes paa nogen anden maade , en vaegt som ikke kan fornaegtes af godheds-cirkuset uden at det vil koste dem en ubehagelig politisk pris ?
Pacifisme som ideologi saelger ikke saa godt .

  anonym

  Posted: 20 januar 2011 - 18:58 - Svar

  yeps.

  Pacifisme – Vel nok den ideologi der har flest ofre på samvittigheden.

Skåning

Posted: 20 januar 2011 - 18:56 - Svar

Mycket intressant att höra Sarrazin. Det är bara synd att han är så pass dålig på engelska. Hans svar blir haltande och svårbegripliga. Som vanligt är det två helt olika synsätt som möts, rationalism kontra emotionalism eller utopism kontra realism.

Angående Hizb-Ut-Tahrir så måste jag ändå säga att jag står på Mchangamas sida. Det är förbannat viktigt att gränsen för yttrandefriheten går vid uppmaning till våld och inte vid rena åsikter, hur osmakliga de än må vara (vilket frotterandet i döda danska soldater definitivt är).

  Victor

  Posted: 20 januar 2011 - 22:44 - Svar

  1) – “Hans svar blir haltande och svårbegripliga.” – Det er de også på tysk. No offence; men sådan er det altså.

  2) “Det är bara synd att han är så pass dålig på engelska”. Det er noget af det mest forbløffende ved Tyskland – deres utroligt elendige engelsk-undervisning – jeg ved ikke, hvor tit jeg er løbet ind i tyske “akademikere”, der er elendige til engelsk. (For nogen tid siden kom Guido Westerwelle forbandet skidt afsted med ikke at ville tale engelsk på sit første pressemøde efter valget – manden har en doktorgrad). Men Sarrazin overraskede nu osse mig – han er jo, trods alt, banker. Det gør det ikke bedre, at alt på tysk TV er synkroniseret.

Peer Pedersen

Posted: 20 januar 2011 - 19:27 - Svar

Hizb Ut Tahrir bör såklart inte förbjudas oavsett de klampar runt i manegen med “Jihaaad” uttalande.
Är de lagliga, i dagen så att säga, går det att hålla ett visst koll på eländet.
Under jorden är detta en helt annan sak.

Dessutom vill ett förbud mot Hizb Ut Tahrir verka hycklarrisk i förhållande till den kamp för yttrandefrihet det under denna period pågår i Danmark.

Så låt de extrema fenomenen hållas, med spela in vad de säger…

  steen

  Posted: 20 januar 2011 - 20:34 - Svar

  HUT: Nu ER de jo forbudt f.eks. i Sverige. Jeg kender ikke grunden.

  Men Mchamgana har ret – vi kan ikke ramme dem med de love vi har nu. Kim skriver:

  Det siger sig selv det åbne multikulturelle samfund, også inkluderer rigsfjender, og selvom det på kort sigt kan lyde fristende, at internere ‘Hizb ut-tahrir-medlemmer’, så bliver den langsigtede løsning formentligt, at Danmark fremover ikke involverer sig i krige rettet mod islamiske områder. Fra Jyllandsposten – Veteraner: Interner Hizb-ut-Tahrir.

  Skåning

  Posted: 20 januar 2011 - 21:44 - Svar

  Framför allt så finns det en pedagogisk funktion med att låta dårar som dessa hålla sina möten och öppet visa var de står. De kan ju inte annat än bidra till att tillvänja samhället för lösningar i Wilders-stil, alltså totalstopp för muslimsk invandring utan att linda in det i generella jämställda regler.

  Problemet är inte att de ges full yttrandefrihet, problemet är att de överhuvud taget fått uppehållstillstånd i Västländer.

Olav

Posted: 20 januar 2011 - 19:43 - Svar

Det virker ganske utrolig å se en politiker (Wetterstrand) som ønsker fri innvandring, benevne et parti, som ønsker en fortsettelse av utviklingen før den ble unormal, som ekstremistisk.

Hun kommer heller ikke med konkrete eksempler på alt som er skapt under møte mellom kulturer, eller hvor dette fant sted.

Jeg håper Åkesson og partiet SD fortsetter å være like konkrete i sin kritikk, og sette realpolitikk opp mot disse drømmerne, både nå de retter blikket fremover og når de ser seg tilbake.
Når det gjelder ordet “medmenneskelighet”, som Wetterstrand og hennes like holder høyt; jeg har sett hvor langt den strekker seg i hensynet til de eldre i eget land, sammenliknet med utlendinger.

Ole Burde

Posted: 20 januar 2011 - 21:55 - Svar

Det paastaaes at “vi ikke kan ramme dem ( HuT) med de love vi har” .
Intet kunne vaere fjernere fra virkeligheden !
Den rigtige saetning er : vi kan ikke ramme dem med de DOMMERE vi har !
Hvis det havde passet ind i dommernes politisk farvede opfattelse af egen rolle i samfundet at sende HuT tilbage til hvor de hoerer hjemme , saa ville de UDEN PROBLEMER have fundet et skarpsindigt og juridiskt overbevisende argument som (for dem selv) ville have BEVIST at dette ikke bare var lovligt , men endda en logisk og konsistent foelge af den smukke danske retstradition !
Lyder DET lidt lang ude ?
AHA !
Saa proev lige at taenk over hvordan det lykkedes for samme dommere at overbevise sig selv om at der SLET IKKE var nogen problemer med afstaaelse af suveraenitet i forbindelse med Lisbon Traktaten , ikke engang i lande som Holland hvor befolkningen havde nedstemt en stort set identisk traktat .
Denne totale separation af jura fra det gennerelle menskelige retfaerdighedsideal blev gjort mulig af juridiske SPIDSFINDIGHEDER.
Hvis dommerne havde udvist samme smidighed&maalrettede adfaer ang HUT , var det blevet LOVPLIGTIGT at hele banden blev sejlet til Somalia i en gammel coaster og loebet paa grund .

Leave a Comment