21
jan
Seneste opdatering: 21/1-11 kl. 1557
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Formanden for den danske veteranforening De Blå Baretter, Bjarne Hesselberg, skruede sig i går op i det røde felt over Hizb -ut-Tahrirs utilslørede opfordring til alle verdens muslimer om at myrde udsendte danske soldater i Afghanistan.
Den tidligere brigadegeneral kræver, at Hizb -ut-Tahrirs medlemmer bliver interneret på samme måde, som USA gjorde det med alle borgere af japansk afstamning under Anden Verdenskrig:.
Nu må det stoppe. Hizb -ut -Tahrir er krigsførende mod Danmark, så det eneste rigtige er at internere dem alle sammen i Grib Skov. De er fjender af nationen, siger Bjarne Hesselberg, som ikke ønsker at begrænse organisationens ytringer, men alene holde den ansvarlig for deres ytringer. Som jeg opfatter det, er danske soldater i krig for verdenssamfundet i Afghanistan.
– Vi er der på anmodning fra FN og den afghanske regering. Ifølge dansk lovgivning er man strafskyldig, hvis man opfordrer til vold og krig, siger Bjarne Hesselberg, der er blevet kontaktet af flere oprørte krigsveteraner og opfordret til at tage ‘ gøre noget’. Vi er i Danmark verdensmestre i at vende den anden kind til, men nu må det stoppe. De må bures inde, siger Bjarne Hesselberg.Ekstra Bladet 20.01.2011 RASENDE: Interner dem i Grib Skov(ikke online)

Problemet Hizb ut-Tahrir

Problemet er ikke, at foreningen er lovlig og har sat dansk retsvæsen skakmat flere gange. Problemet er heller ikke, at de nu højprofilerer sig ved at holde deres møder i Bella Centret og på Det Kgl Bibliotek i stedet for i Nørrebro Hallen, hvor de bare gentager det de har sagt i utallige år. Problemet er, at vi overhovedet har en femtekolonne i vores land. Hvor stor, ved vi ikke. Men disse mennesker kan komme til at udgøre forposten i en væbnet konflikt med islam på dansk grund på ét eller andet tidspunkt, hvor alle moderate, fredselskende muslimer og ikke muslimer vil blive trukket med. Det er mareridstscenariet og det er den klassiske skabelon for den slags konflikter. At HUT på kortere sigt gør sig selv en bjørnetjeneste ved at højprofilere sig, og nu er på vej til at tvinge Folketinget til at vælge mellem sine militære ansatte og HUT´s provokationer, det kan kun medføre at HUT kun er lovlig indtil Foketinget vedtager en Lex- HUT. Den vil fjerne foreningen, men ikke dens giftspredere.
Hedegaard, Mchamgama og andre har jo ret i, at vi ikke kan stille noget op imod dem med nuværende dansk lov. HUT leger med ilden lige nu, men det egentlige problem er, at vi ikke kan skaffe os af med enhver, der mener ligesom HUT. Da vi ikke kan det, findes derfor den latente mulighed for at Godhedsindustrien og Medmenneskehedslobbyen på længere sigt har sendt deres egne børn og børnebørn ud i borgerkrig. Det er ikke alarmisme at påpege det, det er at registrere en tendens, der er tydeligt til stede i hele Europa og en muslimsk sædvane, man kan se helt fra Mindenao over Syd-Thailand, Kaukasus til Mellemøsten og Balkan. Dét er problemet og ingen politiker, der ikke indser den fare, omend måske på en 30 års afstand, er ikke i stand til at træffe beslutninger i dag, der eventuelt kan forebygge den.
Det forsvarlige at gøre idag, ville være at gennemgå alle medlemmernes opholdtilladelser og udsende så mange som overhovedet muligt, hvilket naturligvis ikke kommer til at ske lige med det samme. Før noget forebyggende overhovedet sker, må politikerne indse, at det er de små grupper af fanatikerne, der starter de store konflikter, ikke de fredelige flertal. Før det er dæmret, sidder de i baghånd og driver med en strøm, der ser ud til at sende os alle ud i ulykke. HUT er en fascistoid, livsfarlig gift, der snylter på demokratiet på samme måde, som NSDAP lukrerede på Weimarrepublikken indtil 1933. At det er idealister og ignoranter, der har givet denne ultimative ondskab chancen, fuldkommengør kun indtrykket af tragedie og farce og ørkesløse historiske repetitioner. Den dag alle har indset den ultimative fare, har det forlængst været for sent at undgå den.
(Man kan også høre de Blå Baretters støttesang her. Og for en ordens skyld, jeg har længe ment at en besættelse af Afghanistan var forkert og naiv, selvom den var begrundet og lovlig, men det er ikke det det handler om. At falde vores soldater i rygger, er faux pas ! Folketinget burde kunne forstå, at her går grænsen. De skal udvise lederskab, inden andre kræfter føler sig fristet, en tanke man dårligt tør tænke til ende. – Se også: Karen Jespersen: Danmark sover i islamdebatten)

»Allah er død«, »islam er et fængsel«

[…] Rebecca Bynum nails it in Allah Is Dead: Why Islam is Not a Religion. I’ve been saying this for a while now so it’s exciting to see that someone has written a book laying out systematically what it took us so many years to understand, to wit: Islam is a totalitarian system tricked out to look like a religion, and it fools even many of its adherents. In reality, Islam is a prison – as those who try to leave know all too well. You wonder sometimes what would happen if Islam’s so-called ‘apostasy’ were done away with? How many adherents would still be in the system? Especially I wonder how many women would remain if they were free (as in really free from physical retaliation) to get on the bus, Gus. […]

We fight more effectively when we can name the enemy. Thus, we can say with fair certainty, given the evidence, that Islam is a political system of brigandry with a veneer of pious-sounding rules. Do a little digging past that ‘piety’ about killing all the Jews and find the blood-soaked history behind the façade. […] “Allah Is Dead: Why Islam is Not a Religion”

Westergaard: »Han er en lille fej løgnhals«

Da det er en helt dominerende sædvane, at muslimer lyver stærkere end heste render i vantro retssale, kan man nok allerede her se bort fra Muhudiin M. Geeles forklaringer. Det ligner 16 år og exit Danmark.

– “Nu skal du dø. Det råbte han som en vanvittig.” Det fortalte Kurt Westergaard torsdag i byretten i Aarhus på andendagen af retssagen mod den såkaldte øksemand. Og bladtegneren mener bestemt, at manden kom med dén trussel, mens han hamrede løs på døren til Westergaards sikringsrum under angrebet i rækkehuset i Viby for et år siden.
Det var første gang, Kurt Westergaard sad ansigt til ansigt med angrebsmanden torsdag – og dét kun to meter fra hinanden. Den 29-årige somalier er tiltalt for at forsøge at dræbe Muhammed-tegneren og forsøg på terror, men nægter sig skyldig.Da tegneren blot et par timer efter angrebet 1. januar 2010 blev afhørt af politiet, forklarede han sig lidt anderledes end i retten. Han sagde, at han ikke havde kunnet høre, hvad øksemanden råbte. Det eneste, han opfattede, var ordene “vi skal nok få ram på dig”. Øksemanden fortrak ikke en mine, mens Kurt Westergaard på blot 20 minutter afgav forklaring torsdag.
– Mit indtryk var, at han kom ind i huset som en hellig kriger, der ville slå en vantro ihjel, sagde Kurt Westergaard .Han befandt sig i korridoren på vej fra toilettet, da han hørte terrassedøren blev smadret.
– Min eneste udvej for at redde livet var at søge tilbage til badeværelset. Manden var vanvittig og råbte en masse muslimske forbandelser, og at nu skulle jeg dø, forklarede tegneren.
Efter at have læst om somalierens forklaring onsdag udbrød Kurt Westergaard om den tiltalte: – Han er en lille fej løgnhals. Jeg er nødt til at bruge lidt negative prædikater.
Under økseangrebet så de to mænd slet ikke hinanden. Somalieren hamrede løs med sin økse, mens Kurt Westergaard var i sikringsrummet. Mens tegneren alarmerede politiet, nåede den tiltalte at hugge 20 gange med øksen på den sikrede dør. Slagene kunne tydeligt høres på den lydoptagelse, der blev afspillet i retten. Den 29-årige somalier erkender, at han ulovligt trængte ind til bladtegneren. Onsdag forklarede manden, at han gjorde det for at skræmme Kurt Westergaard . Ikke for at slå ham ihjel.“Terroristen er en lille fej løgnhals”

Kurt Westergaards betegnelse »fej, lille løgnhals«, lænede tegneren sig frem, lagde hovedet lidt på skrå og betragtede somalieren i flere sekunder.Det, han så, var ikke umiddelbart en religiøs, vanvittig mand. Han så en lille, spinkel mand med lette briller, tæt sort hår med vigende tindinger og med et pjusket hageskæg. En nydelig klædt mand i sort pullover og en hvid skjorte, der var mindst et par numre for stor om halsen. En mand, som mest af alt lignede en ung studerende. Pludselig var det slut, Kurt Westergaard forlod retssalen, og den anklagede somalier kiggede igen op fra bordet.
De følgende timer lyttede han roligt og tilsyneladende upåvirket bl. a. til, at en bredskuldret betjent fra vidnestolen forklarede, hvordan han frygtede, at han skulle dø foran Kurt Westergaards bopæl sidste år. Den 29-årige sad roligt og så med, da retten flere gange afspillede film fra et overvågningskamera, der viste ham løbe ned ad en mørk gade med en økse over hovedet, og da både forsvareren og anklageren dvælede ved de sekunder af filmen, hvor han bliver skudt i knæet og i hånden af en politibetjent på klods hold.
To politifolk forklarede fra vidnestolen, at den anklagede flere gange havde sagt »Allahu Akbar« (Allah er stor, red.), da han lå såret på jorden foran Kurt Westergaards hoveddør. Ifølge den betjent, der blev jagtet og siden skød den 29-årige, blev ordene om Allah ledsaget af sætningen: »Du skyder skidedårligt, din idiot.« Jyllands-Posten 21.01.2011, Øksehug og forbandelser, (ikke online)

Wiki-leaker de svenske luskefise

Det er en stor fejltagelse at tro, at det svenske syvparti er dumme eller uvidende om multikulturens ødelæggende virkninger, ja det tror formentlig ikke selv på et ord af det de siger om emnet offentligt. De ved meget bedre end Sverigedemokraterne, hvor galt det er, ja endda om det koster svenske skattebetalere 1,2,eller 300 mia kroner om året. De har imidlertid én eneste første prioritet: Indvandringen må aldrig nogensinde komme på den offentlige, demokratiske dagsorden, det er landets største politiske tabersag, og den vil kunne rasere Riksdagen i ét eneste valg. En forrædders klassiske motiv har altid været egen vinding, og syvpartierne sætter magten og egen vinding før det land de skulle tjene. Derfor er de så forhadte, derfor ser de så triste og bekymrede ud, når Jimmie Åkesson er på talerstolen og derfor er potentialet til mere folkeligt politikerhad så enormt i Sverige. De ved formentlig også, at de lever på lånt tid nu hvor Sverigedemokraterne nævner ting ved navn i Riksdagen, der før var unævnelige. Nedtællingen er begyndt, Socialdemokraterne, Centern og Kristdemokraterne er første ofre, men når svenskere opdager, at Reinfeldts Moderater kommer fra nøjagtig samme høstak, så er der dækket op til drama. Når Wetterstrand igår sagde at “Mångfalden förenar oss”, så kunne det sagtens betyde at “vi, syvpartiet står og falder med Mångfaldens succes eller fiasko, selvom den sandhed nok var ubevidst fra Wetterstrands side.

Ministrarna Carl Bildt och Tobias Billström hänvisade till hedersrelaterade mord och opinionen för att begränsa antalet irakier i Sverige, uppger amerikansk ambassadpersonal i nya Wikileaks­dokument.”Utan ett regelverk för att skicka tillbaka tillståndslösa skulle invandringsproblemet skena okontrollerat i ett land med nio miljoner invånare”, ska Bildt ha konstaterat enligt dokumentet.Ministrarna ska enligt amerikanerna dessutom ha påpekat att de flyktingar som anlänt till Sverige efter 2003 var svårare att integrera i samhället, eftersom de kom ”blottställda, lågutbildade, och utan yrkes- eller språkkunskaper”.”Bildt och Billström nämnde också flera mycket uppmärksammade hedersrelaterade mord som utlöst fler krav från svenska folket på hårdare invandringspolitik”, förklarar man vidare i rapporten. Ministrar ville stoppa våg av irakier.

Man ser at det svenske demokrati de facto har gjort sig dysfunktionelt, når det ikke engang i hemmelighed kan tillade sig at adressere virkelige problemer frontalt. Dette betyder på dansk, at de to ministre er skabs- “främlingsfientlige”, da det kun er “främlingsfientlige,” der problematiserer kultur og antal. Der kommer nu til at udspille sig et længere teaterstykke, hvor mængder af miljømadammer m/k, konkurrerer om at være mest forargede, og når de har demonstreret deres militant, anstændige “värdegrund”, falder det hele lidt til ro igen. Når man i forvejen er stuesnavset, kan jeg lige så godt røbe, at jeg mener at den bedste garant for det svenske, nationale selvmord er, at der er alt, alt for mange kvinder i Riksdagen, og at mange af dem er unge, gør kun selvmordet så meget desto hurtigere. Ganske komisk at Reinfeldt overvejede at regere med Miljöpartiet, som jeg ikke kan skelne fra eks-kommunisterne Vänsterpartiet. Miljöpartiet planerar att KU-anmäla utrikesminister Carl Bildt och migrationsminister Tobias Billström på grund av SvD:s avslöjande om hur de diskuterat kring ett återvändandeavtal med Irak.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Bjovulf

Posted: 21 januar 2011 - 05:59 - Svar

For én gangs skyld en superpositiv nyhed via svensk presse? 😀

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8442328.ab

”Vi har lyckats med kall fusion”

Italienska forskare tvärsäkra

Två italienska forskare säger ha löst alla världens energiproblem.

De påstår att de lyckats med kall fusion.

[ Ja, man har da lov at håbe og bede, selv om vi er blevet skuffet godt og grundigt på dette
område tidligere – for ca. 20 år siden. Man kan jo selv tænke sig til, hvad det vil betyde for
visse lande i Melemøsten og omegn, som nok godt kan vinke pænt farvel til indflydelsen
og de mange gratis penge lynhurtigt – i hvert fald i det omfang, som de er strømmet ind
gennem de senere årtier … ]

Bjovulf

Posted: 21 januar 2011 - 06:32 - Svar

Man siger noget ultra-PK officielt og noget ganske andet til USA og vennerne 😀

Det svenske hykleri kender åbenbart ingen grænser …

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/ministrar-ville-stoppa-vag-av-irakie r_5881645.svd

Ministrar ville stoppa våg av irakier

FLYKTINGFRÅGA. Ministrarna Carl Bildt och Tobias Billström hänvisade till hedersrelaterade mord och opinionen för att begränsa antalet irakier i Sverige [!!!!!!], uppger amerikansk ambassadpersonal i nya Wikileaks­dokument. Europaparlamentarikern Cecilia Wikström kallar resonemanget avskyvärt.

Tidigt i onsdags morse lyfte ännu ett plan med tvångsavvisade irakier mot Bagdad från Arlanda flygplats. Avvisningarna har kritiserats av Amnesty, Europarådet och FN:s flyktingorgan UNHCR som fruktat för irakiernas säkerhet i hemlandet. Besluten har också mött häftiga protester från allmänheten. Under onsdagsmorgonen greps 25 demonstranter utanför Migrationsverkets kontor i Märsta. [ Havde de glemt at tilkalde de autonome venner fra DK? Hvorfor skriver Poltiken mon 0.0 om denne trafik? 😀 ]

Sverige tillhör i dag de länder i världen som tar emot flest flyktingar från Irak. Uppskattningsvis bor det cirka 100000 irakiska invandrare i Sverige.

….

  Bjovulf

  Posted: 21 januar 2011 - 07:12 - Svar

  Men træerne vokser naturligvis ikke helt ind i himlen 😉

  http://www.svd.se/nyheter/inrikes/svenska-uttalanden-vacker-stark-krit ik_5881647.svd

  Cecilia Wikström (FP) kritiserar kopplingen till hedersmord som de båda svenska ministrarna gör enligt dokumenten.
  Svenska uttalanden väcker stark kritik

  Publicerad: 21 januari 2011, 01.00
  2011-01-21 01:00:47

  Carl Bildts och Tobias Billströms resonemang i Bagdad, som de refereras enligt det ­dokument som läckt till Wikileaks, väcker blandade känslor bland svenska politiker och svensk-irakier. Flera hoppas att de svenska ministrarna är felciterade. [!!!!! Ja, kanske har de rent av konverterat … till danskar … fy fan! 😀 ]

  Asylombud: Lars Ohlys flyktingpopulism vilseleder allmänheten 😀

  http://www.newsmill.se/artikel/2011/01/19/asylombud-lars-ohlys-flyktin gpopulism-vilseleder-allm-nheten

  Om författaren

  Merit Wager är översättare, skribent, debattör och tidigare ombud åt asylsökande. Hon bloggar på http://www.meritwager.wordpress.com

  Varför säger Lars Ohly i riksdagen att Murad Mohammed den 19 januari utvisas till Irak där han riskerar förföljelse för sin tro? Tror Ohly att en kristen heter Mohammed? [!!! 😀 ] Eller menar han att Murad Mohammed blir förföljd för att han är muslim?

   steen

   Posted: 21 januar 2011 - 07:33 - Svar

   Cecilia Wikström er for sjov. KAlle og Svenne myrder deres koner og døtre for familieærens skyld ? Kan det være fordi hun er præst, Folkpartist, Europaparlamentariker eller fraskilt ? Syvpartister kan ikke sige sandheden højt, det ved vi. Bildt og Billström kunne heller ikke, nu skal de nok stå skoleret overfor hele tonemesterselskabet.

   Cecilia Wikström (born 17 October 1965 in Svanstein, Övertorneå, Norrbotten County) is a Swedish Liberal People’s Party politician. Wikström is currently a member of the European Parliament. She is also a vicar in the Church of Sweden and the author of several books.

    Peer Pedersen

    Posted: 21 januar 2011 - 13:00 -

    Hehe, ja det är en redig “pingla” FP har fått till det med i EU-parlamentet.

Robin Shadowes

Posted: 21 januar 2011 - 09:37 - Svar

Det visste min själ inte att hon var präst också. Men det kan kvitta lika, kyrkan är lika korrupt som politiken och media. Fast jag skulle ge rätt mycket för att få bevittna den dagen då hennes majestätskan står framför självaste Pärleporten! Då får vi väl se vem som skrattar sist…

Bjovulf

Posted: 21 januar 2011 - 10:00 - Svar

Wow, sikke da en flot sang – noget af det smukkeste, jeg længe har hørt 🙂

Man bliver jo i helt godt humør.
Jeg tror, de har fat i et mega-hit her – hvis ellers (D)DR tør at spille den? 😀

Og hvad med at lave en engelsk version?

  Bjovulf

  Posted: 21 januar 2011 - 16:14 - Svar

  Der findes allerede en engelsk version af soldater-sangen 🙂

  Med James Sampson – sikke en stemme han har – det lyder BEEEP godt!
  God engelsk text.

  http://www.youtube.com/watch?v=RQV2dFK9_mE

  Bag Facaden Music Presents James Sampson – Right By Your Side

   Mette

   Posted: 21 januar 2011 - 17:48 - Svar

   Ja, sikke en stemme,og vi var blandt de første, der hørte den indspilning på youtube. Den danske version er allerede set og hørt af tæt ved 40.000

   Skal vi begynde at binde gule bånd hist og pist. Der er plads til flere på træerne foran mit hus?

    Mette

    Posted: 21 januar 2011 - 17:51 -

    Jeg overdrev lidt, det er knap 35.000, men der skal nok komme mange flere.

    Bjovulf

    Posted: 21 januar 2011 - 21:13 -

    Nemlig, Mette ^5

    Her er den fulde version på dansk:

    http://www.youtube.com/watch?v=G-gwvBrKS0U

    Genial tekst efter min mening.

Bjovulf

Posted: 21 januar 2011 - 15:28 - Svar

Ha, nu er selv Bent Melchior, der ellers ikke kunne få nok muslimer ind i landet,
og som kastede sig over enhver, der bare vovede at fremsætte det mindste kritiske
eller skeptiske pip, pludselig ved at blive bekymret for alvor – bedre sent end aldrig, Bent 😉

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1491834.ece

Melchior: Jøder flygter atter fra Danmark [ Nej, virkelig, Bent?! ]
Bent Melchior: Vi kan ikke bekæmpe islamisternes intolerance med tolerance

12:21, 21. jan 2011 | Kjeld Christiansen, Henry Thingvad

Vi er atter nået dertil, hvor danske jøder sniger sig langs husmurene og fornægter deres tro, fordi organisationer som Hizb-ut-Tahrir truer dem på livet. [!!!]

– Der er jøder, som ellers ville have båret kalot, der undlader at tage den på, når de går på gaden. Og en del af de jøder, der flytter fra Danmark, gør det blandt andet af hensyn til deres sikkerhed.

Sådan siger tidligere overrabbiner Bent Melchior til Ekstra Bladet.

  steen

  Posted: 21 januar 2011 - 15:45 - Svar

  @Bjovulf: Tak. Det er meget glædeligt – og meget længe ventet – at Bent Melchior endelig er klar i spyttet. Vi skulle meget ondt igennem med ham, inden vi kom hertil.

K

Posted: 21 januar 2011 - 17:21 - Svar

[…] Jag börjar i fel ände när det gäller avslöjandet om Bildt och Billgrens försök att bromsa den irakiska massinvandringen till Sverige under 2007, nämligen med “Twitterstormen” som SvD rapporterar om. Man märker direkt att de varit ganska selektiva i vilka som anses storma och om vad. […]

http://allraunderdanigast.blogspot.com/2011/01/digitala-spottloskor.ht ml

Johansen

Posted: 21 januar 2011 - 17:45 - Svar

Medlemmer af Hizb-ut-Tahrir har aldrig været, er ikke og bliver aldrig danskere. De burde alle udvises fra Danmark for bestandigt.
De kunne f. eks. udsendes til de kalifat-agtige shariastater Iran eller Saudi-Arabien, hvor de med deres åndsformørkede tankegods hører hjemme. I Danmark hører de i hvert fald ikke hjemme.

V.K.

Posted: 21 januar 2011 - 19:23 - Svar

Typisk mullvad.

John Jensen

Posted: 21 januar 2011 - 23:19 - Svar

Bemærk hvordan JP forsøgte at hvidmale øksemorderen. “Han forsøgte at berolige barnebarnet” skriver de gudhjælpemig. Så er det jeg virkelig fint at stå og hamre en økse ind i døren rundt om låsen 20 gange. Det er en bevidst handling, og ikke bare raseri. Se også hvordan de beskriver ham med pæn hvid bluse, der dog er flere numre for stor så den er nok lånt til lejligheden, pæne sorte bukser og en støttebandage UDENPÅ bukserne. Manden fik et ufarligt skudsår for mere end et år siden, og han bærer en stærkt synlig bandage i retten. Det er s’gu meget han ikke møder op i kørestol med benet i gips og et drop i armen. Hvem har instrueret den performance? Flemming Jensen?

Vi har ikke den presse vi fortjener, og heldigvis styrtdykker oplagene. Til gengæld er der stigende antal besøgende på blogs som denne. JP har et slogan der hedder “JP – hvis de vil vide mere”. Sandheden er “Blogosfæren – hvis de vil vide mere”.

Leave a Comment