25
jan
Seneste opdatering: 26/1-11 kl. 1236
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

The last time I used the headline “Lars Man Standing” was for a National Review post about Lars Hedegaard’s analysis of Europe’s Islamo-leftist alliance. Mr Hedegaard was my host in Copenhagen back in September, when the Danish Free Press Society presented me with its Sappho Award. Yesterday, I returned from a few weeks off the Internet-beaten track to find that he is yet again the Lars man standing – standing in the dock in Fredericksburg, charged with offending Islam. His is merely the latest in a long line of the western world’s new heresy trials – Elisabeth Sabaditsch-Wolff in Austria, Geert Wilders and Gregorius Nekschot in the Netherlands, Michel Houllebecq in France, Michael Smith in Australia, Ezra Levant and me in Canada.As in Canada, as in the Netherlands, so in Denmark the defendants in such cases are informed that the truth is no defense. As Lars said in court yesterday:

My counsel has instructed me that in cases brought under Article 266b, the only thing that determines whether one is convicted or not is a matter of the perceived insult whereas one is barred from proving the truth of the statement.

The article deals with public statements whereby a group of people are “threatened, insulted or degraded”. But as my lawyer has already noted, I have made no public statement.

The Danish Member of Parliament Jesper Langballe commented on the Hedegaard case and was himself charged with “racism”. While preparing his defense, he was also told by the court that “defendants in cases brought under Article 266b are denied the right to prove their case”. Mark Steyn. (Why the Lars Hedegaard Show Trial Matters, Though Europe Rots, We Must Defend the West, Massive International Support for Lars Hedegaard.)

Der er potentielt strafbare generaliseringer, og så er der rigtig hate speech

Der er en slående ensartet guttural stil der karakteriserer de ubehjælpsomt udformede udbrud af primal vrede som bl. a. Robert Spencer modtager i sin indbakke for sine skriverier om verdens mest letkrænkelige religion (LFPC).

peace be up on u o spencer i think u r not qualified to talk about islam .simoly u wann compare between the prophet mohamed with g. bush the humanbeing who was an addictor to alkohol and drugs . as i said he is a human being not to be blamed . but if u wann compare u msut be a muslim to be aware of the right eslam . as for the jewish the killers of all messengers (read more)and the ones who crossed the christ u defend them now as they paid u extra its obvious and clear to all people mr idiot so called spencer . look i aint argue with u in details just to hint u that u r a close minded man when u read more and contimplate like great thinkers like the french rogee garody and ahmed dedat (read his debates ) u could reach the truth .

N,B the dog who insults our proghet was burnet and the danish gov,. hid the report as usual and u r the next god willing . do u know why ????? i ill let the answer to u to deduce it yourself little insect .

a muslim from egypt “the dog who insults our proghet was burnet…and u r the next god willing”

NL: Tørklæders dækningsprocent nu et kriterium

Det er klart at det muslimske segment løber en meget stor risiko for trætte af den hollandske befolkning, når den oplagte provokation som tørklædeindpakningen reelt er skal listes igennem ved pseudoløsninger som denne. Det kan meget vel være at det ender med at værtslandet blinker først og at regulering af dette islamiske signal ender med at blive opgivet, men elsket og respekteret bliver man altså ikke på denne måde (LFPC).

The commission was responding to the case of the Gerrit Rietveld College in the city of Utrecht, where 50 students objected to a new dress code. This only allows Muslim girls to cover their heads as long as 90 percent of the face remains visible. Headgear which covers the chin or eyebrows, for example, is regarded as hindering communication between student and teacher. […] The Equal Treatment Commission has ruled that schools have a say in the way in which students wear headscarves

GZ-imam Adhami – begyndelsen på et langt venskab med amerikanerne?

Meet the new imam, same as the old imam. Imam Rauf er ude af billedet som Ground Zero-projektets ansigt udadtil, og hans afløser har knapt sat sig i hans stol før snavset vælter frem. Er dette ‘forsoning’ efter 9/11? Lydfilen kan høres her. Man kan nok diskutere om han selv erklærer sig for tilhænger af fængselsstraf til frafaldne, eller om dette er 12 minutters mageløs taqiyya og uld-i-mund-snak væk fra det forhold at islam, med belæg i ord tillagt Muhammed selv, altid har dikteret dødsstraf for frafald (LFPC).

Those who leave Islam and preach against the Muslim religion must be jailed, declared the imam who has become the new face of the proposed Islamic cultural center near Ground Zero in New York City.

“If someone leaves the din, leaves the path privately, they cannot be touched. If someone preaches about apostasy, or preaches their views, they’re jailed,” stated Imam Abdallah Adhami in a November lecture obtained and reviewed by WND. […] Ground Zero imam: ‘Apostates against Islam must be jailed’

Camus och samtidens islamistiska terror

Af Thomas Nydahl

Medan FLN utförde bombattentat mot civila – som i Algers caféer – resonerade Albert Camus om hur valet mellan friheten (möjliggjord med terror) och mammans liv skulle se ut. Självklart skulle han välja en levande mamma. En frihet byggd på mördade landsmän är en ofrihet. Algeriets postkoloniala väg har inte heller lett till någon verklig frihet.

Så kan vi återföra resonemanget till vår egen tid. Gårdagens terrorattentat mot flygplatsen i Moskva går självklart att nyktert analysera och förstå. Men till vilken nytta? Vet inte världen vad Kremlbesluten inneburit för Tjetjenien? Har vi inte fakta nog för att förstå att den putinska eran i Ryssland redan orsakat massor med lidande och död? Om en kvinna och en man i sällskap tar sig in i ankomsthallen på en flygplats och där utlöser en mycket kraftig sprängladdning, så innebär inte det att några tjetjenska män och kvinnor blir friare. Däremot leder det till skräck, fruktan, lidande och död för de människor som råkade befinna sig där.

Den islamistiska terrorn blir allt grövre i sin vardagshantering. Terrordåden allt vanligare. Kanske blir det inte fler spektakulära dåd som det i USA 11 september 2001. I så fall får vi se sanningen i vitögat: de grupperingar som tror att de kan mörda sig fram till frihet kommer att intensifiera sin verksamhet. Inte en flygplats, tunnelbana, buss eller tåg världen runt kommer att vara säkert territorium.

Mitt val blir detsamma som Camus: jag vägrar godta att min familj skulle behöva dö för någon annan människas frihet, oavsett var han eller hon lever och verkar eller i vilken kulturell, nationell och religiös tradition det är. Friheten är en och odelbar.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


poul sørensen

Posted: 25 januar 2011 - 19:42 - Svar

watching that makes me sick

Victor

Posted: 25 januar 2011 - 20:00 - Svar

22:30 i aften – Jimmi Åkesson er dagens gæst i BBCs hard talk. (Der vil sikkert være nogen, som brokker sig over tonen – men sådan er den over for alle interviewede).

Goten

Posted: 25 januar 2011 - 21:36 - Svar

Det här med Camus, jobbade mamman på ett café i Alger, eller…hur menar du?

Mette

Posted: 25 januar 2011 - 23:47 - Svar

Nogen har fået primadonnanykker og betragter sig selv som de sidste mohicanere.

Med bedste hilsen

  Mette

  Posted: 26 januar 2011 - 00:09 - Svar

  Hvad jeg mente er, at den islamkritiske bevægelse er en bred folkelig bevægelse, hvor mange forsøger at trække i samme retning. Det er ikke en solopræstation, og Trykkefrihedsselskabet har meget at takke Snaphanen for.

JensH

Posted: 26 januar 2011 - 09:23 - Svar

Nu rabler det da fuldstændig for Rønn Hornbech:

http://jp.dk/indland/indland_politik/article2317778.ece

Og hør så lige Peter Skaarups tamme kommentar:

“Hvis vi i hele 2011 skal behandle alle asylansøgninger, risikerer vi at åbne for en flodbølge,« siger Dansk Folkepartis integrationsordfører, Peter Skaarup.

Han foreslår, at asylansøgere, som får ja til deres ansøgning, bagefter flyttes til Grækenland for at leve og blive integrerede der.”

Naturligvis fuldstændig urealistisk hvis disse ‘asyl’-ansøgere først er kommet hertil. DF har tilsyneladende fuldstændig opgivet at bremse tilstrømningen

  Gunnar Biering

  Posted: 26 januar 2011 - 11:11 - Svar

  Der er vist ingen tvivl om, at Rønn Hornbech er en “sprængfarlig bombe”. Men “hendes beslutning” er da vist en nødvendig konsekvens af afgørelsen i Den europæiske Menneskeretsdomstol.
  Så årsagerne ligger andetsteds:
  1. At millioner af fattige mennesker i Mellemøsten og Afrika har fået det indtryk, at de kan få et bedre liv ved at indvandre til Europa.
  2. At de europæiske lande ikke sender afviste indvandrere hjem igen.
  3. At Tyrkiet med fornøjelse agerer transitland, formentlig for at destabilisere Grækenland. Hvem ved, hvad en fremtidig tyrkisk regering kunne finde på, hvis Tyrkiet kom ind i EU!
  4. At Grækenland ikke har opbygget en omvendt Berlinmur mod Tyrkiet. Det er sikkert psykologisk svært for dem. Hele den vestligste del af Tyrkiet, på begge sider af Bosporus, er jo del af det gamle Grækenland.
  5. At Grækenland ikke har ressourcer til at behandle de titusinder af indvandrere, som Tyrkiet pumper ind i landet hvert år.
  6. At vi er med i EU, med fri bevægelighed.
  7. At vi har ratificeret Den europæiske Menneskeretskonvention uden forbehold.

  Danmark kan gøre noget ved punkt 2., 6. og 7. Det kræver lige, at Dansk Folkeparti får 90 mandater ved næste valg.

  Indtil da kan vi gøre noget ved punkt 5. Det er også ved at ske, idet Dansk Røde Kors har tilbudt at hjælpe Grækenland med at behandle asylsagerne dernede. Alle EU-lande bør kaste alle deres ressourcer ind her.

  Spørgsmålet er så bare, dels hvad Grækenland skal stille op med dem, der får asyl, dels hvordan de bliver af med dem, der får afslag. Man kunne jo prøve at sende den sidste gruppe tilbage til Tyrkiet. Hvis Tyrkiet ikke vil tage sig af dem, er det en god anledning til endelig at aflyse optagelse i EU.

V.K.

Posted: 26 januar 2011 - 13:32 - Svar

Att islamisterna skulle döda av desperation och för frihet är ett vänster-“meme”. Islamisterna dödar, precis som vänsterterroristerna på 70-talet, för makt.

Allan Hansen

Posted: 26 januar 2011 - 13:53 - Svar

God morgen alle sammen – og velkommen til den første forlæsning i den indre missionske trauma skole.

Vi skal i dag lære, om et helt nyt ord i den danske ordbog “racisme,,som der ikke er nogen, der helt præcis
ved hvad betyder!

Vi vil derfor i al beskedenhed fortage en lille forsigtig undersøgelse.

Lad os se på nogle eksempler:

Vi starter med den hvide “neger,,
Naser Khader.

“Verdens største idioter er muslimer!”

Citat: Naser Khader.2010

SE hvis nu Langballe eller Hedegaard havde sagt det samme, som Naser Khader,
så ville de sikkert få 12 år på vand og brød (hvilket naturligvis blot ville være rimeligt)
Plus den værst straf af alle – tvangs konvertering til islam ” så kan de lærer det – kan de!

Vi går nu vider til eksempel 2. nemlig den hvide “neger” (min profet).

WAFA SULTAN:

“Many had been raped and most of thes rape victims had fallen prey to male members of their own
family, usually their own fathers. Unmarried woman who becam pregnant as a result of these rapes were murdered as soon as
their condition was discovered,,.

Citat: Ex muslim Doktor og forfatter Wafa Sultan.

A God who Hates. 2009. side 89.
Se også kultur psykolog Kirsten Damgaard Sappho 22/1-2011

(Spørgsmålet bliver nu, om en læge må gøre sig notater om faktuelle kendsgerninger?)

Dette udsagn af Wafa Sultan, er i dybeste forstand, dét, som den hvide “neger”Lars Hedegaard står anklaget for at sige!

Men ( hovsa) nu bliver det svært (…)

Da de jo, alle er hvide “neger,, så mangler vi stadig en fornuftig forklaring på ordet “Racisme”


Det er nok de færreste, der ved hvordan ordet neger er opstået.

Så det kunne vi passende starte med, at få på plads.
Ordet neger opstod i forbindelse med den spanske og portugisiske slavehandel – på både spansk og portugisisk
betyder – negra – sort, der er altså tale om en farve og som sådan var der ikke tale om noget nedsættende!

Som gammel musiker står jeg i stor gæld til de sorte musikker – listen er meget, meget lang så den hopper vi over.
Jeg har selv haft to meget smukke sorte kærster – den ene fra Brasilien den anden fra Jamaica.

P.S Når jeg så har sagt det, så kom jeg til, at zappe ind på en billig B film for nogen tid siden.
Stort set alle de medvirkende var sorte – der gik ikke to minutter uden de kaldte hinanden for neger-ass
negerboy etc. spørgsmålet bliver nu, om en neger må kalde en neger for en neger – underforstået SORT – og det kan jo, blive en svær nød – at knække (…)

( De første mennesker var sorte mennesker, så set i denne sammenhæng er vi jo, alle neger!! Se: Adam, Eva og Lucy – biologi eller vaner?
af Antropologen Inge Damm. 1997.

Til sidst skal vi lige smage på et satanisk vers fra det mest racistiske manifest der nogensinde er skrevet – nemlig Allahs terror manual.

”O I troende gør ikke jøderne eller de kristne til jeres venner! Dræb afgudsdyrkerne, hvor I finder dem, gør dem til fanger, belejr dem, angrib dem i baghold. Træffer I vantro, så hug hovedet af dem, indtil I har anrettet et stort blodbad blandt dem”.
Her ser vi koranens indre svinehund stikke sit hæslige og satanisk fjæs frem.

Her bliver spørgsmålet – må man sige den slags under dække, at det skulle være en slags religion?

Link til den islamiske slavehandel – verdens største slavehandel

http://www.youtube.com/watch?v=wsaPQ8jOqGo

http://www.youtube.com/watch?v=5yaVcKAWccU&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=N8r9n7_oy2c&feature=related

Mvh. Allan Hansen.

Leave a Comment