4
feb
Seneste opdatering: 6/2-11 kl. 1742
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Mahmoud Alibadi, der af uransagelige grunde fik et værk borttaget fra Frederiksberg Rådhus, er blevet en fast huskunstner for auktionsfirmaet Lauritz com, det samme hus som ikke ville bortauktionere Kurt Westergaards tegning i januar 2010. Det er måske nådigere at se på huskunstneren med politiske end med kunstkritiske øjne, der er hensigten skåret helt ud i pap for de tungnemme: “Sleep Well, Denmark” og “Take Away Halal-kunst” ( Lauritz.com: Mahmoud Alibadi født 1965, Arne Jacobsen 7’er stol Lot number: 1465363.)

Ni år og udvisning til Muhudiin Mohamed Geele

Den 29-årige somaliske mand Muhudiin Mohamed Geele blev i dag i Aarhus Byret idømt ni års fængsel og udvisning af Danmark for bestandigt.Manden er dømt for at have brudt ind hos Muhammed-tegner Kurt Westergaard i hans hjem i Viby med det formål at dræbe ham.Derfor er han både dømt for terror og for drabsforsøg. TV 2 Den somaliske øksemand er netop idømt fængselsstraf på ni år for terror.Tv: Her får øksemanden ni års fængsel.

En lille rabat fra de 12 normale år, fordi hans terror kun var rettet mod en person, det er der ingen præcedens for. “Det er nok overvejende sandsynligt at dommen ankes”, siger forsvareren Niels Christian Strauss. Geeles kluntede mordforsøg er dog det rene vand, sammenlignet med hvad England har rodet sig ud i på ubestemt tid:

UK facing ‘unstoppable wave of home-grown suicide bombers’ warns MI6

The terrifying prospect of a wave of suicide bombings by home-grown terrorists unknown to authorities was revealed today.The problem is set to blight Britain for a generation, an MI6 officer warned in secret intelligence documents.The Secret Intelligence Service official warned that radicalised British Muslims who undertake training will become ‘suicide operatives’ who will target innocent civilians.[..]
‘the internal threat is growing more dangerous because some extremists are conducting non-lethal training without ever leaving the country.
‘Should these extremists then decide to become suicide operatives, HMG (Her Majesty’s Government) intelligence resources, eavesdropping and surveillance would be hard pressed to find them on any “radar screen”.’The document said that the officer ‘described this as a “generational” problem that will not go away anytime soon’. Secret Intelligence Service official claims new Jihadists will slip ‘under the radar’.

Police chiefs fly gay pride flag… but are forbidden to put up the Union Jack

Vi bringer en transgender alert: Verdens mindste minoritet kan igen bryste sig af den ….. bizarre og uforholdsmæssigt store opmærksomhed den nyder i magtfulde og toneangivende kredse verden over (LFPC).

Police chiefs have come under fire today for flying the rainbow flag for lesbians, gays and bisexuals outside its police stations – when they are forbidden to display the Union Jack.

The multi-coloured ‘Freedom’ flag adopted by the gay pride movement in the 1970’s is now flying at Suffolk Police’s Ipswich HQ and its stations at Bury St Edmunds and Lowestoft. The flags – which include the force’s badge – are to mark lesbian, gay, bisexual and transgender history month. […] Police chiefs fly gay pride flag… but are forbidden to put up the Union Jack

GZ mosque: Imam nr. 2 væk – duede heller ikke

Den nøgne kendsgerning er selvfølgelig at ingen imam som det såkaldte Park51 project kan støve op vil have synspunkter der er forenelige med den amerikanske forfatning. Når/hvis de finder en lidt mere langtidsholdbar kandidat vil det blot bunde i at det er lykkedes at skjule eller udglatte hvad han står for (LFPC).

A Muslim scholar recently named as the new senior imam at the Islamic center being built near the World Trade Center has parted ways with the project.

Shaykh Abdallah Adhami said Friday in a joint statement with the center’s developer that he will no longer serve as a religious adviser to the center. […]

The 44-year-old had been announced as the new imam at the center just weeks ago, on Jan. 14, after its co-founder, Imam Feisal Abdul Rauf, was given a reduced role in the project.

Rauf had been the public face of the center but hadn’t always seen eye to eye with its developer, Sharif El-Gamal. Rauf also spent much of his time traveling, often to far corners of the globe, and El-Gamal said he preferred to have someone leading religious programming at the center who could spend more time on building a local congregation.

Adhami was to have been one of several New York City imams fulfilling that role, but shortly after his appointment, news reports questioned his views on homosexuality. In one recorded lecture, he said he believed that homosexuality was linked to childhood abuse.

That prompted El-Gamal to issue a statement last month in which he said that Adhami would not be a leader of the center, called Park51, but just one of a number of religious leaders invited to participate in programing. […] 2nd imam is out at Ground Zero mosque

“The opinions voiced by this diverse group of advisers will not always represent the official position of Park51,” El-Gamal said at the time.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


ThorG

Posted: 4 februar 2011 - 14:29 - Svar

Ni eller tolv år – bevares – bare han bliver udvist bagefter. Det bliver spændende at se, om han så også rent faktisk bliver udvist til sin tid. Jeg vil gerne sætte en kasse øl på, at han ikke bliver. Men hvis jeg taber, vil jeg betale min gæld med den største glæde 🙂

  steen

  Posted: 4 februar 2011 - 14:40 - Svar

  Westergaard tænker det samme:

  Der er dog stadig én ting, bladtegneren ikke helt kan forlige sig med. For selvom somalieren er udvist for bestandig, er det slet ikke sikkert, at man kan sende ham tilbage til sit hjemland.

  – Jeg er spændt på, om udvisningen overhovedet bliver effektueret. For til den tid vil man måske vurdere, at Somalia er for farligt at vende tilbage til og dermed lade ham blive på tålt ophold, siger Westergaard.
  – Og det ville godt nok støde mig. Ikke for min egen sikkerheds skyld, men det ville bare provokere mig. Jeg tror, det ville provokere mange, siger han.

  Hr. Geele påstår selv, han vil blive skudt i Somalia. Det fatter jeg ikke en lyd af. Han har været der flere gange og i Kenya. Efter denne dom bliver han nationalhelt for Al Sahbaab, der alligevel kontrollerer det meste af landet.

  Lars Vilks to angribere slap noget billigere – to og tre år. og ingen udvisning. I stedet for at statuere et eksempel, lader Sverige nu Vilks leve som en flygtning i sit eget land.

  Prudentius

  Posted: 4 februar 2011 - 17:38 - Svar

  En udvisning bliver svær, især efter 9 år!

  Husk på wanna-be øksemorderen dybest set er et offer for Westergaard, ligesom det i Sverige, jo dybest set er krænkeren Vilks, der er problemet.

  Som en mand af kulør og som slave af Allah, har Geele så gode kort på hånden, at han skal være uheldig for ikke at ende med et erstatningsbeløb i hænderne.

  Jeg går ud fra den humpende Kurt skulle have haft et til to dask med øksen og der efter halal-slagtes med kniven.

  At det ikke lykkedes er (dybest set) et brud på Geeles menneskerettigheder, nemlig retten til fri religionsudøvelse.

  Jeg er sikker på de er enige med mig på Politiken, hvor de selv var et kussehår fra bagbundet, at få savet struben over af ivrige kulturberigere. Jeg håber man på avisen er gået igang med en selvransagelse, for at finde ud hvad man har gjort galt, hvor medarbejderne, selvfølgelig ubevidst, har spillet med på det islamofobiske hold og at man derefter udsender en undskyldning, underskevet af redaktionen.

   Bjovulf

   Posted: 4 februar 2011 - 17:42 - Svar

   Ja, tænk hvis de havde taget fejl af JPs og Politikens kontorer 😉

   Prudentius

   Posted: 4 februar 2011 - 17:56 - Svar

   Man kunne også, når de svenske jihadister, eller skal vi kalde dem “unge”, kommer ud af brummen, insistere på at de får lov til at genoptage og fuldføre deres mission, denne gang uden øvrighedens forstyrrende indblanding.

   Man kan således demonstrere sin villighed til at vandre til skafottet frivilligt, om end det bliver med den europæiske post-kristenheds kvalfulde skridt, tynget af forfædrenes talløse synder, som man nu med sig eget rene blod vasker bort, for overlade scenen til den brune mand der er så fuld af autentisk kultur, med stort K, når han æresmyrder sine egene døtre, eller ihjel-stener de der har opført sig haram.

   Man er vel sat i verden for at gøre en forskel!

    Prudentius

    Posted: 4 februar 2011 - 18:12 -

    “egne døtre” ikke egene døtre!

    Jeg nåede lige præcis at rette det forkert.

    Jeg kan stave, det kan jeg got…

    Bjovulf

    Posted: 4 februar 2011 - 19:23 -

    “egene” er helt fint – vi er vel ikke germanere ( “eigene”) for ingenting, vel ? 😀

Bjovulf

Posted: 4 februar 2011 - 17:39 - Svar

SF’s beskæftigelsesprojekt for uintegrerbare “kulturberigere”? 😀

Korps skal sikre brandmænd mod stenkast

http://jp.dk/indland/kbh/article2329366.ece

Offentliggjort 04.02.11 kl. 16:59

Unge brandkorps og tillidsofficerer skal stoppe stenkast i socialt belastede områder, siger SF.
FOA støtter op

FOA og SF er enige om strategien, der skal sikre de københavnske brandmænd mod stenkast, når de rykker ud til socialt belastede områder.

De foreslår blandt andet, at der etableres et ungdomsbrandkorps, som kan give de unge en forståelse for, hvordan brande forebygges og slukkes.

– De unge skal uddannes, så de får den respekt for brandmændene, som de bør have, siger Reiner Burgwald, sektorformand i FOA.

  Bjovulf

  Posted: 4 februar 2011 - 17:51 - Svar

  Meanwhile, down in darkest Africa they were busy battling really important problems 😀 😀 😀

  http://www.bbc.co.uk/news/world-africa-12363852

  4 February 2011 Last updated at 09:51 GMT

  Two of Malawi’s most senior judicial officials are arguing over whether a new bill includes a provision that outlaws breaking wind in public.

  Justice Minister George Chaponda says the new bill would criminalise flatulence to promote “public decency”.

  “Just go to the toilet when you feel like farting,” he told local radio.

  Prudentius

  Posted: 4 februar 2011 - 18:58 - Svar

  SF er godt på vej, men man bør gå længere endnu!

  Vi bør betale jizya, aldrig bygge noget højere end lokal-områdets minareter, aldrig iklæde os farven grøn og ikke vedligeholde kirker og synagoger. Og det er bare begyndelsen, der er mere endnu…

  Fraviger vi på nogen måde fra disse regler/pligter er det klart at muslimernes “tillidsofficerer” bør statuere os et eksempel eller to.

  Har SF´ere andet end lort i hovedet?

  (Ja, det er et retorisk spørgsmål)

   Bjovulf

   Posted: 4 februar 2011 - 19:25 - Svar

   Hizb Uth Fire / Pyro Jugend ? 😀

    Bjovulf

    Posted: 4 februar 2011 - 19:26 -

    Ja, de brænder helt klart for sagen 😉

    Og vil givetvis bare stene nysgerrige danske tilskuere i stedet? 🙂

Robin Shadowes

Posted: 4 februar 2011 - 17:55 - Svar

En kvalificerad gissning är att runt 2020 så bor Muhudiin Mohamed Geele i det nyligen bildade kalifatet Al-Sveehrje och kommer med utsiktspunkt från Al-Maalmuh planera nya attacker på Kurt Westergaard om han inte har hunnit gå till sin skapare av naturliga orsaker redan.

Ole Burde

Posted: 5 februar 2011 - 00:12 - Svar

Der er kun een effektiv maade at faa indflydelse over den juridiske process naar den feks vil naegte lovligheden af at udvise en oeksemorder , og det er at lave en-eller-anden form for langvarig og hoejlydt demonstration udenfor dommerens PRIVATBOLIG.
Man kunne feks have bare et par ganske faa “demonstranter” med megafoner som hver halve time dukkkede op og stilllede dommeren nogle velvalgte spoergsmaal via megafonen hvorefter de saa forsvandt igen. En gruppe paa under 20 mennsker som delte timerne op blandt sig , ville paa denne maade i loebet af et par uger vaere istand til at goere et kraftigt indtryk paa dommeren…
Man maa hyle med de ulve som man bliver doemt af !

nobody

Posted: 5 februar 2011 - 00:32 - Svar

Jag ser yxan i krigarens hand… – När Vindarna Viskar Mitt Namn: http://www.youtube.com/watch?v=BfJ__L0gNpY

Gud bevare Danmark och danskarna! Må deras fiender falla som furor i Svearikes land.

Leave a Comment