17
feb
Seneste opdatering: 20/2-11 kl. 0030
31 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Hvad mener hr. Reinfeldt om Merkel; Cameron og Sarkozy og Mångfalden ? Hvad siiger han ? I al fald en interessant måde at træde vande og sige “hold kæft” på.

Dømt for at kalde Muhammed pædofil

Frikendt og dømt: Første runde af retssagen mod østrigske Elisabeth Sabaditsch-Wolff (ESW), der har været tiltalt for at ”opildne til had” i forbindelse med en seminarrække om de politiske aspekter af islam, blev afsluttet tirsdag d. 15. februar af dommer Bettina Neubauer med kendelsen: Frikendt for tiltalen om at opildne til had. Dømt for at nedgøre en anerkendt religions belæringer. Straf: 120 dagbøder á 4 euro. Det er en dom, der fortjener nærmere analyse…. [..]

Dommen blev af forsvaret appelleret på stedet, og derfor er der lagt op til en ny runde høringer, der formodentlig vil gennemgå mindre flatterende sider af Muhammeds liv, samt spørgsmålet om, hvorvidt hans liv og eksempel kan betragtes som religiøse belæringer. Henrik Ræder Clausen: Dømt for at kalde Muhammed pædofil.

Næh, Muhammed var såmænd ikke pædofil, han kneppede bare en ni-årig

Henrik Ræder Clausens grundige artikel på Sappho som vi linker til er rystende og afskyvækkende i dens blotlægning af den helt særlige beskyttelse som østrigsk jura yder for afskyvækkende praksis med oprindelse i en og kun en religion. Men ligesom med Hedegaardsagen herhjemme er juridiske skueprocesser i sidste ende kontraproduktive: Der kan afsættes betydelige statslige ressourcer på at holde den beskidte sandhed beskyttet mod misbilligelse, men hverken Østrig eller Danmark kommer én millimeter nærmere det multikulturelle fata morgana – der hvor man som bekendt fører dialog på dialogbænke og køber spændende nye krydderier i bazaren.

Ikke nok så megen drakonisk jura kan gøre det afskyelige elsket, og enhver skueproces bringer bare snavset yderligere frem i lyset. Hvor mange danskere vidste således for bare syv år siden at Muhammed var p-æ-d-o-f-i-l (dette sagt fuldt forsætligt af LFPC i propagandistisk øjemed med henblik på udbredelse til et større publikum)? Termodynamikkens anden lov gælder åbenbart også for skueprocesser, og den beskidte sandhed (at Muhammed kneppede mindreårige) er således juraens entropi. Glem ikke denne i og for sig komiske kendsgerning når debatten drukner i sofisteri om definitionen på pædofili eller ét manglende forbehold ved brug af “de”. Juraens maskineri arbejder for sandhedens udbredelse (LFPC).

Politiken: Muhammed-sluser og opsigelser
Fobi eller angst ?

Politiken sagde undskyld til hele den arabiske verden og lagde på lederplads afstand til Jyllands-Postens Muhammed-tegninger. Alligevel frygter Politiken-ansatte, at de kommer til at betale prisen for et terrorangreb mod Jyllands-Posten, som de deler adresse med i København.Politikens ledelse bekræfter over for B.dk, at flere af avisens ansatte inden for kort tid har opsagt deres stillinger, fordi de frygter at blive ramt af terror. Koncerndirektør Stig Kirk Ørskov vil ikke oplyse det præcise antal. Men B.dk erfarer, at der er tale om fire.- Jeg har også hørt tallet fire, siger avisens journalistiske tillidsmand Pernille Mac Dalland.[..]
Muhammed-sluser: En af de mest synlige sikkerhedstiltag er de skudsikre enkeltmandssluser, ansatte og besøgende skal igennem for at komme ind i huset – populært kaldet Muhammed-sluser. De to aviser deler indgang, og Politikens redaktion er det første man møder, når man kommer ind i huset. Politiken-ansatte siger op af frygt for terror. (al-Qaida hotar med terrordåd i Sverige.)

Jews still struggle to feel at home in Malmö, Sweden

A year after claims about an exodus of Jews from Malmö made global headlines, many Jewish residents still don’t feel safe in southern Sweden, The Local’s Karen Holst discovers. The past couple of years have been turbulent for Malmö’s Jewish community. A spike in anti-Semitic attacks in 2009 prompted a number of Jews to leave the city altogether, concluding they would never feel accepted there. Controversial comments by the town’s long-serving Social Democratic mayor Ilmar Reepalu also put Malmö in the spotlight, drawing criticism from within his own party, as well as from influential Jewish organisations aboard. And in December 2010, the US-based Simon Wiesenthal Center issued a warning urging Jews to exercise “extreme caution” when traveling in southern Sweden.

“I can understand that Jewish people feel threatened in Malmö,” hate crimes specialist Gosenius explains. “We have a huge population from the Middle East, West Bank and Gaza and most (Jewish) victims describe their perpetrators as young Muslim men. The Local

Den 21 marts er det FNs antiracismedag og Københavns Kommune lancerer en kampagne mod religiøs intolerance. Zubair Butt Hussain og Niels Erik Hansen lægger røgslør ud, så man skal at at alle er lige gode om chikanen, man skulle jo nødig stigmatisere småterrorister og formørkede jødehadere. Søren Espersen siger ligeud hvem “racisterne” er og hvad det hele kan koges ind til:

Jeg går ind for dialog mellem to ligeberettigede parter, men jøder kan ikke få lov at gå i København, siger Søren Espersen og tilføjer:På Carolineskolen skal de små jødedrenge tage deres kippa af, inden de går hjem. I synagogen får de gamle mennesker besked på at tage kippaen af på vej derhen. Det er ikke den anden vej rundt, hvor lumske jøder overfalder muslimer på vej i moskéen, siger han.Søren Espersen efterlyser, at imamer opfordrer muslimer til at opføre sig ordentligt. I Egypten er problemet ikke, at kristne afbrænder en moské, men at muslimer afbrænder en koptisk kirke. I Malmø lukker den jødiske synagoge, mener Søren Espersen.

Gå iøvrigt ikke glip af David Lexners prægtige “Længe leve folkeretten, hr. Warming!” i dag.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Anonym

Posted: 17 februar 2011 - 15:24 - Svar

Hvis nu Politiken havde været en avis, og ikke et menighedsblad,
de sidste 30 år, så tror jeg man havde undgået dette vanvid.
Avisen valgte den islamiske side, men tak og taknemlighed kendes
ikke der.

li

Posted: 17 februar 2011 - 15:55 - Svar

Vi kender da også muhammed-sluserne fra vores sygehuse, der har de nemlig ofte problemer med muhammedaner kulturberigernes! adfærd.
Desværre tror jeg vi i nær fremtid vil opleve en stor udbredelse af opsætninger af muhammed-sluser.

kenneth

Posted: 17 februar 2011 - 17:00 - Svar

Her på bloggen er der kommet mange gode kommentarer omkring dommen på ESW, så hvis man kan tysk:

http://sosheimat.wordpress.com/2011/02/17/sabaditsch-wolff-prozess-urt eil-ist-kinderfeindlich/#comments

Allan Hansen

Posted: 17 februar 2011 - 17:44 - Svar

Good News til alle de pædofile grisebasser.

Nu er det blevet lovligt, at voldtage små børn i Østrig – man skal bare sige at man hedder Muhammed!

Verden er gået af lave.

Mvh. Allan Hansen

Bjovulf

Posted: 17 februar 2011 - 17:58 - Svar

Cirkus Dannebrog – nu også med multikulti 😀

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2011/02/17/104950.htm

  Victor

  Posted: 17 februar 2011 - 18:20 - Svar

  Hmm – gad vide, hvor mange kulturberigere i Vojens, der forsøgte at få fat i noget Viagra – hurtigt.

Bjovulf

Posted: 17 februar 2011 - 18:08 - Svar

Martin Henriksen vs. Jørgen Poulsen i P1-debat i dag angående EUs flygtningepoltitik

http://www.dr.dk/P1/P1Debat/Udsendelser/2011/02/17150006.htm

Masseudvandring fra Tunesien ?
P1 debat 17. februar 2011 kl. 12:20 på P1

Hør udsendelse (22:00)

Frihedstoget kører i de nord-afrikanske lande og vi i Europa bakker op om frihed og demokrati. Men de urolige tilstande får os til at frygte for store flygtningestrømme ind i Europa. I løbet af de sidste dage er omkring 5.000 bådflygtninge fra Tunis strømmet ind til den italienske ø Lampedus og Italien beder nu EU om hjælp. Men hvilket ansvar bør vi påtage os i Danmark. Skal vi støtte de italienske råb om at sende politifolk til Tunis. Er EUs flygningepolitik brudt totalt sammen og er det ikke længere muligt at forsvare Fort Europa?

  steen

  Posted: 17 februar 2011 - 18:36 - Svar

  P 1: “Er det ikke længere muligt at forsvare Fort Europa?” P 1 skulle holde sig for gode til at bruge den slags propagandaudtryk. Det henviser til nazisternes Festung Europa, der forresten selv dengang var propagandasprog. Det er ikke en uvildig etikette at anvende ud i public service.

   Bjovulf

   Posted: 17 februar 2011 - 22:43 - Svar

   Nåh, ja – det er naturligvis derfra, det kommer, men det er jo blevet meget
   almindeligt især på venstrefløjen og blandt kulturradigale verdensfrelsere a
   la Anita Bay Bundegaard & Sankt Tøger mfl. at tale om Fort Europa, hver gang
   vi bare udtrykker det mindste ønske om at stramme op i, hvem og hvor mange
   der kan komme hertil, og at begrænse de allerværste urimeligheder.

   “Sjovt nok” bor hun (ABB) vist selv bag et palisade-agtigt plankeværk,
   efter hvad jeg har læst.

   Og Danmarks radios indstilling skinner tydeligt igennem i dette ordvalg –
   den behøver vi vist ikke at være i tvivl om. Europæerne skal helst lægge
   sig ned på knæ og bare afvente deres skæbne uden modstand –
   for “hvad skal det nytte?”, som man også sagde i de radigale kredse i’
   en svunden tid.

Victor

Posted: 17 februar 2011 - 19:42 - Svar

OT

To fuldkommen sagesløse malere på vej hjem fra arbejde i Berlins U-bahn bliver kulturberiget – og en 17-årig får sig en ny smart-phone (Det er derfor han buller sig ned):

http://www.youtube.com/watch?v=K1Xk_IWg65w

Mere her:

http://www.tagesspiegel.de/berlin/polizei-justiz/u-bahn-schlaeger-jagt en-zweites-opfer/3856986.html

  Victor

  Posted: 17 februar 2011 - 23:42 - Svar

  buKKer – slåfej

Menig 442

Posted: 17 februar 2011 - 20:04 - Svar

Hvad kan den uvidende om islam lære af flugten fra Politikens Hus: Den rettroende muslim skeler ikke til om en vantro er fjendtlig- eller venligtsindet, når han anstrenger sig i troens dyd. Vantro behandles ens, her er ingen form for præference.

Charles Nielsen

Posted: 17 februar 2011 - 20:19 - Svar

Beviset for at det nedenstående er rigtig http://www.answering-islam.org/Silas/childbrides.htm#s3

Dette ovenfor beskrevet er en forsødet udgave af Profeten Muhammed’s Liv og gerning:
Hvor er billedet med Muhammed og englen Gabriel. Hvorfor er det med Aisha taget væk.
Har muslimer været efter vedkommende?. Det er rart at vide hvordan det hele hænger sammen.

( nn ) Her var billedet under Muhammed’s åbenbaring

Muhammed – Wikipedia.

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi.

Muhammed er afbilledet sammen med englen Gabriel i en persisk miniature fra
det 14. århundrede.

Muhammed er grundlægger af religionen islam, hvor han regnes for den sidste og
mest betydende profet,* hvorfor han også omtales som Profeternes Segl.

Indholdsfortegnelse
1 Liv og gerning
2 Eftermæle
3 Se også
4 Eksterne links

Profeten Muhammed’s Liv og gerning.

Muhammed blev født i Mekka i en velstående familie af Quraish-stammen, som på
det tidspunkt havde magten over byen, hvor de fungerede som vogtere af Ka‘abaen.
Muhammeds far, Abd-Allah ibn Abd-al-Muttalib, døde, før Muhammed blev født, så
Muhammed blev opdraget af sin bedstefar, Abd al-Muttalib. Da Muhammed var seks,
døde også hans moder, Aminah bint Wahab og to år senere hans bedstefar. Muhammed
fik derfor sin onkel, Abu Talib, som værge.
Mekka var en stor handelsby, ikke mindst på grund af Ka‘abaen, og købmænd fra
mange forskellige stammer havde deres gang i byen, særligt i pilgrimstiden, hvor
de kunne rejse uden fare for stammeuroligheder. Muhammed slog ofte følge med sin
onkel på handelsrejser, særligt til Syrien, og blev derfor allerede i en tidlig
alder berejst og bekendt med fremmede lande og sæder.
I dette miljø voksede Muhammed op og lærte købmandskunsten, og som 25-årig
begyndte han at arbejde for Khadidjah, en fyrreårig meget rig enke. Khadidjah
blev så imponeret over Muhammeds færdigheder, at hun i 595 friede til ham. De
blev efterfølgende gift, og ifølge overleveringerne fik Muhammed med Khadidjah
en søn (der dog døde som spæd) og fire døtre (ifølge shia var sønnen og de tre
af døtrene dog alene Khadidjahs fra et tidligere ægteskab). Efter Khadidjah’s
død, giftede Muhammed sig igen, og da han var ca. 53 år gammel bad han om at få
tilladelse til at gifte sig med Aisha, en 6 år gammel pige, der var datter af
Abu Bakr, bror til Muhammed, altså Profetens niece. ***

Da han bad om tilladelsen sagde Abu Bakr: “Jamen jeg er din bror” og Muhammed
svarede ham: “Du er min bror i Allah’s religion, ** og det er tilladt for mig at
gifte mig med Aisha”. Samme fremgangsmåde anvendte Muhammed når han ikke brød
sig om pigen, f.eks da Muhammed blev spurgt om han ville gifte sig med Hamza,
svarede han:” Nej, hun er min niece”. [Sahih Bukhari 7.18],
[Sahih Bukhari V.7, B.62, N.37]

Med tiden udviklede Muhammed et i stigende grad eftertænksomt sind og han
tilbragte ofter nætterne med meditation og tavs eftertænksomhed i en grotte (i
muslimsk tradition kaldet hira) på et bjerg nord for Mekka. En sådan nat, da han
var omkring fyrre år, fik han ifølge muslimsk tradition en åbenbaring, idet
englen Gabriel viste sig for ham og dikterede de første fem vers af sura 96
(al-‘Alaq) i Koranen. Skræmt vendte Muhammed tilbage til Khadidjah, der førte
ham til sin slægtning, den lærde Waraqah ibn Nawfal, der var en kristen munk.
Han hørte Muhammeds beretning, udlagde den for ham og fortalte ham, at englen,
han havde set, var den samme engel, som Gud i sin tid havde sendt til Moses. Få
dage efter dette møde døde Waraqah.

Herefter var der en betydelig periode uden åbenbaringer, indtil Muhammed modtog
surat ad-Dhuha. Herefter modtog Muhammed regelmæssigt åbenbaringer i resten af
sit liv, og på basis af disse begyndte han at forkynde islam.
I 622 emigrerer Muhammed og hans tilhængere til byen Medina hvor han opretter
den religiøse menighed umma. Her var han både politisk, militær og religiøs
leder. I 630 vender Muhammed tilbage til Mekka og har på dette tidspunkt magten
i hele Arabien.

Min Korte Kommentar.

*** FY DA DEN GAMLE GRIS, HERI SES DET AT MUHAMMED ER PEDOFIL,
** HVILKET ER TILLADT I RELIGIONEN: I S L A M >> FY FOR SATAN.<<

* Og så er Muhammed endda den mest betydende profet.!!! PY.

Islam Skal Bekæmpes, PAS PÅ DINE/JERES BØRN.!!!!!!!!

Islam siger: Den næste Mohamad skal fødes af en mand derfor de store araberbukser, så der er rigelig plads !!! Pas på Numsen i ghettoerne.
Så konklusionen er så soleklart.: Det bliver ikke så lidt af en

N E G E R A R M ……

Franz Jäger

Posted: 17 februar 2011 - 20:43 - Svar

“Humanisterne” og slynglerne på rød stue hævder altid, at DF’erne lider af muslimfrygt og at de ser spøgelser alle vegne, mon det er de samme spøgelser der forårsager Muhammed-sluser og opsigelser i flæng blandt PK journalisterne hos JP/Politikens Hus?

falkeøje

Posted: 17 februar 2011 - 20:58 - Svar

Tager man en 9 årig pige til ægte, så er man et pædofilt svin!
Det gjorde Muhamed, så er han et pædofilt svin – punktum!

falkeøje

Charles Nielsen

Posted: 17 februar 2011 - 21:31 - Svar

En Rettelse det rigtige link her: http://da.wikipedia.org/wiki/Muhammed

JensH

Posted: 17 februar 2011 - 21:40 - Svar

Utroligt som Reinfeldt hælder vand ud af ørerne!!!! Tror han virkelig selv på alt det sludder han står og siger?? Er han fuldstændig afskåret fra den Svenske virkelighed uden for Rosenbad?? Er der slet ikke nogen i det Svenske udenrigsministerium der kan fortælle ham, at vinden er ved at vende i Europa, og at Sverige efterhånden står meget alene med sin sværgen til den multikulturelle idelogi??? Eller har Sverige bare nået ‘the point of no return’, hvor konsekvenserne af et paradigme-skifte i den hidtige politiske kurs kan få alvorlige konskvenser på gader og stræder i de Svenske byer??? Jo, Reinfeldts ‘goddag mand økseksaft’-svar på Sven-Olof Sällströms særdeles relevante spørgsmål rejser i sig selv mange spørgsmål.

  Gunnar Biering

  Posted: 17 februar 2011 - 21:57 - Svar

  Hans egen teenage-søn blev jo kulturberiget for nogen tid siden, så han må jo være i ond tro. Og desperat, for jo længere tid, der går, jo sværere bliver det for ham at indrømme sin fejltagelse.
  Han minder mig om en amatør-aktieinvestor, der har købt aktier i et skod-selskab, der falder i kurs. Han vil ikke sælge, fordi han ikke vil realisere sit tab – og imens falder aktien bare mere og mere.

  steen

  Posted: 17 februar 2011 - 22:21 - Svar

  Jeg tror også han siger: “Sådan nogle opkomling som jer, har intet at gøre her i finrummet, og jeg svarer jer kun, fordi jeg er nødt til det”.

  Svar og svar……..det glædelige ved det hele er, at den arrogante skid kommer til at få flere og flere bekymringer over SD.

  Peter Andersen

  Posted: 18 februar 2011 - 00:48 - Svar

  Det siger jo bare alt om hvor langt ud Sverige er kommet. Man VIL simpelthen ikke se problemerne. Han har lige siddet og talt med fem burka-piger og hørt hvor galt det står til med racismen og fremmedfjenskheden – og DET bekymrer ham. Men hvad vil han så gøre ved det? Lukke flere ind? Smide svenskerne ud? Eller fortsætte med at forklare velsignelserne ved multikulturen? Det er skuespil – og han VED det! Så langt ud er Sverige kommet…

  Marit

  Posted: 19 februar 2011 - 15:24 - Svar

  Fredrik Reinfeldt fremstår som en hjelpeløs taper. Han tror ikke engang på det han selv sier. Har noen noen gang sett den mannen smile ? Han fremstår mer og mer som en robot, og appelerer til ens morsinstinkt. Han trenger sært til avlastning !

Mette

Posted: 17 februar 2011 - 22:23 - Svar

Sälström har – takket være udenlandske statslederes tiltagende åbenhed – fra starten det psykiske overtag, og det er Reinfeldt helt klar over. N.B. hvordan hans ansigtsmuskulatur i den første svarrunde er næsten totalt stivnet i en maske. Man kan knap se, at han bevæger munden. Han ligner en bugtalerdukke.

Anden gang er Reinfeldt tøet lidt op. Han taler automatsnak og svarer ikke på det, som han er blevet spurgt om.

Arvid Bengtsson

Posted: 17 februar 2011 - 22:28 - Svar

Notera att de Reinfeldt påstod sig särskilt ha lyssnat på var flickor ur andra generationens invandrare i Göteborg. Det är de grupper vars röster han anser särskilt viktiga. De är de åt vilka det skall ordnas arbete. Svenska ungdomar har inget att hämta hos Reinfeldt, men som resultaten av skolvalen visar, har de också börjat inse detta.

Erling

Posted: 17 februar 2011 - 23:19 - Svar

Lidt perspektiv på overfaldet af Lara Logan:

I’ve lived in Egypt since 2003 and much as I love it here I am sometimes disheartened and frustrated by the constant harassment. Most of it is obnoxious but innocuous—men whispering things under their breath, singing songs, and brushing up against me.

(…)

A survey released in 2008 by the Center for Women’s Rights found that 83 percent of Egyptian women and 98 percent of foreign women had experienced harassment. Still, many here remain in denial about the extent of sexual violence and the very nature of harassment. Until recently, there was no word in Arabic for it—with people instead using the much lighter terms mu’aksa (“flirting, teasing”).

And many women remain uncomfortable discussing sexual harassment or assault because they fear they will be stigmatized or blamed for it. When I reported on the subject a few years back, some men I interviewed said only girls who dress provocatively get harassed; other denied flatly that harassment takes place at all.

Resorting to the police has been largely useless; they are often accused of harassment themselves.

(…)

When they aren’t orchestrated by the regime, the worst incidents tend to happen where there are large crowds: The chaos of proximity and the cover of collective anonymity loosen the enforcement of a shared moral code.

http://www.thedailybeast.com/blogs-and-stories/2011-02-16/lara-logans- sexual-assault-and-the-wider-problem-of-harassment-in-egypt/

Med alle de penge der er spenderet på religiøs og kulturel sensitræning, undrer det mig lidt at ingen fortalte Ms. Logan, at det ikke var så smart at spadsere nøgen rundt midt i Kairo.

Bjovulf

Posted: 17 februar 2011 - 23:32 - Svar

“Kulturberigelse”? – 15-årig tilstår graffiti på jellingstenen

http://www.b.dk/nationalt/15-aarig-tilstaar-graffiti-paa-jellingstenen

Politiet anholdt torsdag aften en 15-årig dreng for weekendens graffitihærværk mod den store Jellingsten.

17. februar 2011, 22:33 – opdateret 17. februar 2011, 22:44

En 15-årig dreng har erkendt, at det var ham, der natten til lørdag skrev “Gelwane” med grøn spraymaling på to sider af den store Jellingsten.

  Peter Andersen

  Posted: 18 februar 2011 - 00:59 - Svar

  Det er jo en ret stor sag, så mon ikke snart medierne beretter lidt mere? Hvis ikke – jamen så kender vi jo svaret…

   steen

   Posted: 18 februar 2011 - 01:06 - Svar

   Vejle og Fredericia Folkeblad citerede i morges udførligt Uriaspostens udforskning af sagen fra forleden – Noget siger mig, den er vandret videre til politiet og til anholdelse. Lidt af det er online.

   Webs-side: Alt peger mod Nørremarken

   Der er masser af symbolik i hærværket mod Jellingstenen og banegårdstoilet
   Sporene efterladt som grafitti på den store Jellingsten og andre steder i Jelling natten til lørdag og på banegårdstoilettet i Vejle natten til søndag peger entydigt på, at gerningsmanden er den samme og skal findes blandt indvandrere på Nørremarken i Vejle. Det er i hvert fald konklusionen i en blog under “Uriasposten” på nettet.

   Alle kan anonymt skrive hvad som helst på nettet, men i bloggen under “Uriasposten” er der nogle forklaringer og konklusioner, der virker meget kompetente – uden der dog indtil videre er nogen forklaring på ordet “Gelwane”, der går igen alle stederne.

Bjovulf

Posted: 18 februar 2011 - 01:56 - Svar

En sensation af de helt store?

“Stening strider imod Koranens bogstav og ånd”

http://www.religion.dk/artikel/409033:Synspunkt—Stening-strider-imod-K oranens-bogstav-og-aand

Aminah Tønnsen | 18. februar 2011

Herhjemme bliver man ikke regnet for ‘rigtig’ muslim og lukkes ude af fællesskabet [!!!!!], hvis man tager afstand fra stening, skriver Aminah Tønnsen [ Ergo …. ]

En iransk kvinde blev sidste år dømt til stening for utroskab. I januar 2011 blev dommen imidlertid ændret til 10 års fængsel. Men hvad siger islam om stening – er det en uafviselig del af islams lære?

Aminah Tønnsen, muslimsk forfatter og foredragsholder, svarer:

Som en af de få muslimer herhjemme har jeg offentligt givet udtryk for min modstand imod stening. Det skete faktisk allerede i min første bog Islam. Naturens Religion fra 1989. Jeg har senere uddybet min holdning, bl.a. i Kristeligt Dagblad, på religion.dk samt i Weekendavisen under den langvarige steningsdebat i foråret/sommeren 2002.

Jeg var i øvrigt ikke den eneste herboende muslim [ øh, nå?!? ], der dengang tog afstand fra stening; men verden vil forarges, og derfor henviser man oftere til tilhængerne end til modstanderne af denne barbariske straffemetode.

Af modstandere kan eksempelvis nævnes Hadi Hussain Khan, Alamgir Khan og Sherin Khankan.

Hvorfor står ikke flere frem? [ Tja, hvorfor mon? Kunne det evt. tænkes, at der ikke findes ret mange andre muslimer med et så kontroversielt, uislamisk synspunkt? Eller at de simpetlhen er for bange til at stå frem? ]
Flere og flere af vore dages muslimske teologer og tænkere [ Hvem dog ?!?! ] opfatter både Koranen og islamisk tradition (hadith) som produkt af en hel specifik social, historisk og politisk kontekst og mener derfor, at budskabet og vejledningen ikke automatisk bør overføres til de aktuelle omstændigheder.

Herhjemme bliver en sådan læsning af skrifterne stadig betragtet som yderst kontroversiel. Man bliver ikke regnet for ‘rigtig’ muslim og lukkes ude af fællesskabet [ HUSK nu lige at fortælle dette til Politiken, Information, DR og de øvrige blåøjede, lallenaive halaltosser ! ], hvis man tager afstand fra stening eller som kvinde bevidst fravælger tørklædet.

Koranens arabiske tekst er for mig gudgiven og uforanderlig; men enhver fortolkning er foretaget af mennesker, og mennesker er af naturens hånd fejlbarlige.

….

li

Posted: 18 februar 2011 - 15:11 - Svar

Underligt, når begrebet racist kan udvides til også at gælde en tro,en ideologi og krænkede muhammedaner, så undre jeg mig over en politisk korrekt dommer kan komme så galt afsted, at frikende pædofeten muhammed for pædofili.
Skal det forstås således, hvis en muhammedaner mand med kone og børn knepper en mindreårig, så kan han ikke dømmes for pædofili eller kræves til behandling for denne ulækre uskik, fordi muhammedaneren har ret til at følge pædofetens belæring om at kneppe mindreårige og muhammedanermanden ikke tænker på nydelsen eller tiltrækningen ved at kneppe et barn, da han jo har kone eller flere koner, så er mandslingen faktisk uskyldig, er det det den politiske korrekte dommer belærer os om?

Kan det tænkes denne politiske korrekte karriere bevidste dommer er ved at implementere sharialoven i praksis.
Jeg vil æde islamisten stening pedersens nytårshat på, at inden længe avancere denne dommer til en eller anden højtbestikkelse…øh, højt betalt eu-diktatur dommersæde.

Hvis muhammed ikke må kaldes pædofet, skal vi så kalde ham for børne voldtageren? er det pænere?

Peter Buch

Posted: 19 februar 2011 - 23:27 - Svar
Leave a Comment