1
mar
Seneste opdatering: 1/3-11 kl. 1429
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Elin börjar förstå att det finns invandrarfientliga personer i hennes närhet. Daniel Poohl: Bra att Elin tar diskussionen med honom (Poohl er fra venstreradikale og statsfinancierede Expo.) Ikke enhver Svensson har det rette syn på øvrighedens beslutninger, så griber man i posen af gamle, prøvede kneb: “Simons åsikt bygger på att han har förutbestämda idéer.” Jamen, det er jo klart at Simon er en upoleret perle, der bare mangler lidt god, gammeldags, antiracistisk skolegang. “Fordomme” var en af marxisternes yndlingsforklaringer på politisk uenighed i 70 erne. Stakkevis af bøger om fordomme udkom, uden at de rykkede nogen politisk modstander afgørende. Elin, der måske selv trænger til lidt viden om iranere, låser sig inde på badeværelset af fornærmelse – typisk kvindeligt (min fordom). Hvad sker der nu i de næste tre afsnit af scener fra et nysvensk ægteskab, toilet-forsoning eller skilsmisse ? Svensson tager allerede gas på Express-pædagogerne, se flere i kommentarerne. Den serie bliver en klassikker, den kommer på DVD ligesom “Laserturken”:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Vagn Henning

Posted: 1 marts 2011 - 09:59 - Svar

Flot tøs, men kors hvor en latterlig “tegneserie”…

Bjovulf

Posted: 1 marts 2011 - 10:07 - Svar

Haha, har I læst kommentarerne på Expressen? 😀

Det er jo helt til grin. Poohl & co. fatter tydelig vis ikke en brik af, hvordan Medel-Svensson tænker, men tror ghm. de er ansat til at opdrage voksne mennesker mht., hvordan de må og skal tænke PK i et multikulti-samfund, som flertallet af dem faktisk aldrig nogensinde har ønsket sig. Ufrivillig stjernekomik på et meget højt plan.

Her er allerede en noget alternativ version, og det bliver næppe den sidste.
Dette kan da komme til at give bagslag i stor stil – forhåbentlig.

http://img585.imageshack.us/img585/6776/expressen4.jpg

Robin Shadowes

Posted: 1 marts 2011 - 10:54 - Svar

Robin Shadowes

Posted: 1 marts 2011 - 11:02 - Svar

Ytterligare ett par varianter.

http://img690.imageshack.us/img690/9678/expressen2.jpg

http://img171.imageshack.us/img171/1102/expressen3.jpg

Aguierre
28 februari, 2011 at 20:29 · Reply
Det här är ju lyteskomik. På en vansinnigt låg nivå.
Nästa Pekpinnestripp blir:
14 dagar senare och Elin är fortfarande kvar på toaletten.
Telefonen ringer, Simon svarar, lyssnar och lägger på med en bekymrad min.
– Elin. Du måste komma ut nu. Miras syster ringde och berättade att Mira ramlat från balkongen. Tydligen stod hennes tre bröder och pappa på samma balkong och gjorde allt för att hon inte skulle ramla. Men dom lyckades, inte.
Daniel Poohl kommenterar: Nu är det viktigt för Elin i sitt sorgearbete efter sin döda vän att komma ihåg att det faktiskt finns muslimflickor som ramlar över balkongräcken. Trots att dom är byggda efter svensk byggnorm och därför anses säkra.

heldemokraten
28 februari, 2011 at 19:38 · Reply
Men herregud vilken parodi! Sveriges journalister tror verkligen att de som kritiserar invandringspolitiken är helt efterblivna. Verklighetsfrånvända är bara förnamnet. ”Hon är ju muslim eller invandrare eller nåt.”

Tror de på allvar att det är så det ser ut?

I användarkommentarerna är läsarna inte nådiga i sina omdömen. En skriver så här:

”I nästa dilemma, kan ni utgå från en helt vanlig PK-redaktion. Där redaktionen nås av av nyheten av att ett gäng ”flyktingbarn” har begått övergrepp på 11 åriga flickor i ett badhus. Dilemmat är om man ska rapportera om detta eller inte. Denna helt ”hypotetiska” utgångspunkt, sätter fingret på om man ska uppfylla sitt journalistiska uppdrag, eller om man ska fortsätta göra en politisk filtrering, för att inte skicka ”rasistiska” signaler till läsarna. Det är ett dilemma som heter duga, eller hur?”

http://img10.imageshack.us/img10/3464/expressen1.jpg

http://politisktinkorrekt.info/2011/02/28/expressen-reder-ut-ett-dilem ma/comment-page-4/#comments

Nils

Posted: 1 marts 2011 - 11:23 - Svar

Interessant at konstatere tegneserieforfatternes racisme, hvis man nu skal bruge væselordet. Tyv tror hver mand stjæler.

Når Mira skal forsvares mod den onde racist, så består forsvaret i “udlænding? Nahaj, hun er født her i landet.” “Muslim? Nahaj hun er ikke troende”. Så det er det bedste, der kan siges om en muslimsk indvandrer, at hun hverken er muslim eller indvandrer med den klart lysende implikation, at ellers ville det jo ikke være så godt.

Et “uracistisk” oplæg ville være: Mira hedder egentlig Babawabba, kom fra Babbadubbien i fredags, går i tipi eller hvad det hedder, beder fem gange om dagen, dobbeltsidigt gravid, analfabet, umulig at ansætte, og det er altsammen heeeeelt vidunderligt, for ellers er man racist. Værsgo og tegn.

Gunnar Biering

Posted: 1 marts 2011 - 11:40 - Svar

At den svenske PK-elite nu tager tegneserier i brug for at opdrage folket, er vel et tegn på desperation.

De folkelige kommentarer – og især mod-tegneserierne – tager jeg som et tegn på, at der stadig i høj grad er håb for Sverige. Flere af dem har kvalitet til at blive klassikere. Håber, de f.eks. bliver brugt i den næste valgkamp, selvom der er nogle år til.

Erling

Posted: 1 marts 2011 - 11:46 - Svar

Stor griner! Tak.

Erling

Posted: 1 marts 2011 - 12:41 - Svar

Og gode spoofs. Jeg noterer mig at man i Sverige har annamet den arabiske vane med at læse fra højre til venstre.

Bjovulf

Posted: 1 marts 2011 - 13:14 - Svar

Expressens voksenopdragelse ( vuxenuppfostring) – del 2 😀

http://politisktinkorrekt.info/2011/03/01/expressen-reder-ut-ett-dilem ma-del-2/

li

Posted: 1 marts 2011 - 14:03 - Svar

Det dagens griner, den svenske PK -elite har altså mere ufrivillig humor end den danske PK-elite, der kun kan diske op med “nogle blå øjne” plakater, her får vi en hel “muhammed-tegneserie” af stupiditeter.
Det så til grin, så jeg dårligt kan ramme tasterne af bar’ grin 😀

    steen

    Posted: 1 marts 2011 - 16:04 - Svar

    Koran – kyndige fortæller mig, at det værste Muhammed ved, er at man gør grin med ham. Det har Muhammed så tilfælles med alle andre despoter gennem historien – man tænker bare på Josef F. eller Adolf H. Lad os håbe, at det også er det bedste våben imod den selvfede, svenske presse, der skriver til fok , som var de idioter.

Robin Shadowes

Posted: 1 marts 2011 - 19:54 - Svar

Samizdat-humorn underifrån driver med dem och deras infantila försök till propaganda. Man kan ju undra vilka som är dummast om dom själva inte begriper det.

Vivi Andersen

Posted: 2 marts 2011 - 00:08 - Svar

ROBIN SHADOWS

Lige præcist !

Desværre de er desværre IKKE dumme, men derimod beregnende og snu !

Og de anser de ikke-politisk korrekte for at være infantile og derfor skal taler de i en blanding af billed-og skriftsprog til os.

Men det vil jeg sagtens kunne leve med.

Hvad jeg finder ganske utåleligt er de forhold, som de i stor udstrækning har medvirket til at skaffe de Vestlige lande, og disses befolkninger, på halsen.

Problemer af økonomisk, som af menneskelig art !

Se til Danmark, som nu tvangsindlægges til at give statsborgerskab til endnu et x-antal Palarabere!

Og vi har endda gjort vores bitre, og kostbare, erfaringer med de palarabere, som den såkaldte Palæstinenserlov gav adgang til dansk statsborgerskab, så man skulle mene, at politikerne ville vide, at dette her vil blive noget skidt !

Mange mener at Brithe Rønn Hornbech skal fratræde som integrationsminister og evt. have en Rigsretsag på halsen.

Jeg mener hun i stedet for skal belønnes !

Samtidig skulle vi give oprejsning til Ninn-Hansen !

Bjovulf

Posted: 3 marts 2011 - 09:39 - Svar

Parodi på Dilemmat – del 3 😀

http://img16.imageshack.us/img16/2818/expressen31.jpg

Leave a Comment