3
mar
Seneste opdatering: 4/3-11 kl. 1801
32 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Vel ankommet til Sverige, og stadig baksende med en internetopkobling, hørte jeg i det første TV jeg har set i årevis, at statsministeren mener at stoppe Sverigedemokraternes vækst, ved at åbne yderligere for sluserne til Sverige: “Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free, The wretched refuse of your teeming shore. Send these, the homeless, tempest-tost to me.” Forslaget betyder i realiteten fri indvandring til Sverige, så snart smuglerbanderne opdager det, vil deres forretningsvirksomhed boome. Det bliver i sandhed “historisk”, som Reinfeldt kalder det. Jeg ser endnu ikke en svensk journalist her til morgen, der ikke klapper i sine små, lydige hænder. Update: SvD ser at dette vil jage tusinder i armene på Sverigedemokraterne.
Den såkaldt borgerlige Alliance har gjort op med det stærkt venstreorienterede Miljøparti, der går ind for helt fri indvandring og værdipolitisk ligger langt til venstre for SF i Danmark. Det skal nu blive lettere at kædeindvandre til Sverige. Man kan risikere at blive DNA testet af særlig nidkære fremmedfjendtlige kræfter i bureaukratiet. Afviste asylanter, der insisterer på at ville være svenskere, kan nu få lægehjælp, skolegang for børn helt op i gymnasiet og ret til at starte virksomhed. “Infantil apaticus suedicus”, eller hvordan det nu bøjes en tidlig morgenstund, er stadig en knæsat diagnose i Miljøpartiet, – måske kender de den fra sig selv, der er noget dopet og demineraliseret over Wetterstrand. Og Centerlederen mener stadig Sverige skal være et nybyggerland. Her er da også god plads til mindst 80 mio til, og heldigvis står de første 150.000 nye svenskere allerede parat i Nordafrika. Jimmie Åkesson dukkede frem på skærmen og mente dette ville fordoble SD. Det mente jeg også. Logikken i det hele lød forskruet og perverteret, jeg tænkte jeg måtte være overanstrengt af rejsen og gik i seng. I dag vil jeg se det rigtige Sverige, ikke karikaturen i TV. Det bliver et vemodigt gensyn med et land, stærke kræfter vil lade forsvinde. – Hele overenskommelsen er her: Ramöverenskommelse mellan regeringen och Miljöpartiet de gröna om migrationspolitik.

Centerledaren Maud Olofsson poängterar vikten av att kombinera migrations- och arbetsmarknadspolitik och hänvisar till den utredning om cirkulär migration som leds av Mikaela Valtersson. I dag är det att vara anställd som gäller, men oavsett om man är anställd eller startar ett företag ska man ha möjlighet att komma till Sverige och bidra.Se de här personerna som en hjälp för att bygga Sverige. Sverige ska vara ett nybyggarland, säger Centerledaren Maud Olofsson och hänvisar till att det framöver kommer att vara möjligt att inte bara arbeta och studera i Sverige utan också att komma hit för att starta nya företag. Det är länder som har en generös arbetskraftsinvandring som också lyckas bäst med integrationen, påpekar hon.
Apatiska barn: En punkt i överenskommelsen som Miljöpartiet lyfter fram är utredningen kring begreppet “synnerligen ömmande omständigheter”.Lagstiftningen säger i dag att människor med synnerligen ömmande omständigheter får stanna. Det vill vi ska ändras till “särskilt”. För lagstiftningen har lett till att många färre än vad man avsåg har fått stanna. Det handlar om människor med livshotande sjukdomar och apatiska flyktingbarn, säger Mikaela Valtersson (MP). Regeringen och MP överens om migrationspolitiken, MP: Vi drar politiken bort från SD.Vinst att SD stängs ute, ”Ett bakslag för Sverigedemokraterna.” Migrationspolitiken -Studio Ett min. 18:29.

“Idioter. Dumme dumme Schweden!”

“Min tanke är att Sverige nu med mycket stora steg närmar sig fri invandring.”

Jag tycker numer bara att det här nästan är roligt. Syftet skulle alltså vara att ”stänga ute de främlingsfientliga” genom att säga att ”äh, den som inte har tillstånd får vara här ändå, fri skola och fri sjukvård och bilda företag också och jobba svart”.Sverigedemokraterna är nu garanterade en plats i riksdagen 2014, oavsett hur många olämpliga twitter eller asfulla riksdagsledamöter som än pryder löpsedlarna. Sverigedemokraterna kan nu sitta i riksdagen och asflabba åt denna mandatperiods självmål numero uno. Fattar dessa dumskallar till borgerliga politiker inte att budskapet uppfattas som följande: ”Glöm vår kostsamma asylprocedur och vårt arbetsspår, för den som vill kan stanna få ändå”. Alltså kan vi lika gärna lägga ner det hela. Idioter. Dumme dumme Schweden. Spontan reaktion från en migga

Fredrik Reinfeldts blick skyms av denna totala fokusering på att aldrig “ge efter för mörka krafter” och att “visa att Sverige är ett öppet samhälle” och andra vackra fraser vilkas faktiska mening och djupa innebörd inte verkar vara helt genomtänkt. Migrationsöverenskommelsen är förödande för rättsstaten, menar MERIT WAGER, tidigare flyktingombud. – “Den svenska regeringen väljer att gå på tvärs emot trenden i Europa. I stället för att anpassa politiken till Sverigedemokraterna gör regeringen upp med Miljöpartiet om en mer generös invandringspolitik. Orkan Kösemen på den tyska tankesmedjan Bertelsmannstiftung har hittills aldrig hört talas om att någon regering gjort som den svenska och vridit politiken i motsatt riktning när ett invandringsfientligt parti kommit in i riksdagen.
Reinfeldt offrar Sveriges intressen för att vinna kortsiktiga segrar mot SD.


Jyllands Postens hævn?

En læserservice. Jeg har ikke tid til at kommentere DN om Jalving, og selvom jeg havde, var det ikke sikkert jeg havde gjort det. Bloggen holder halvvejs fri på grund af rejse.

Det kan låta förutsägbart och tröttsamt, men är både intressantare och värre än så. Mikael Jalving är journalist och historiker och gjorde sin resa på uppdrag av Jyllands-Posten (den konservativa tidningen med Muhammedkarikatyrerna). Orsaken var Lena Sundström, den svenska journalist som 2009 skrev en reportagebok om Danmark, ”Världens lyckligaste folk”, där hon undrade hur det kom sig att de nyss så hyggliga danskarna numera knappt kan öppna munnen utan att säga något nedsättande om invandrare. Det togs inte väl upp, och här är Jyllands-Postens hämnd. Skulle svenskarna vara bättre? Ett folk som i skinande övertygelse om sin mission i världen är på väg att avskaffa sig självt genom massiv invandring? [..]

Men han glömmer dem snabbt eftersom det bara är en sak han vill höra: en riktigt hätsk debatt om invandring och muslimer. Den enda fråga han riktigt bryr sig om, Sverige är på väg att försvinna bakom slöjorna, Malmö svartnar och imamerna väntar på första tillfälle att få införa sharia. Och i det perspektivet kan ju alla hitom Sverigedemokraterna te sig kuvade och politiskt korrekta. Mikael Jalving: ”Absolut Sverige. En rejse i tavshedens rige” (Kristeligt Dagblad anmelder Jalving – inkl. “lystløgneren Jan Guillou”: Noget er råddent i Sverige.)

Røde, blå og sorte

Poul Aarøe Pedersen kommenterer i Politiken 26.2., at »De sorte skriver, de røde sover«. Her nævnes jeg som en af de »sorte, brune og blå« debattører, som har sat sit præg på debatten. Mit svar til Pedersen er, at jeg ikke opfatter mit bidrag som værende hverken fascistisk, nazistisk eller specielt borgerligt – hvilket de tre farver hentyder til. Som islamkritiker er man vel først og fremmest ræverød, hvis ellers vi skal holde os til den politiske farveskala. Religionskritik, forsvar for kvinders rettigheder og kampen for den almindelige mands ytringsfrihed var alle mærkesager for venstrefløjen i forrige århundrede. Det samme gælder forventningen om, at alle borgere opfører sig solidarisk over for fællesskabet ved at yde, hvad de kan – hvilket indebærer, at man lærer vores sprog og anerkender vores værdier, hvis man kommer fra andre lande. Som jeg ser det, er hverken Karen Jespersen, Lars Hedegaard, Michael Jalving, undertegnede eller mange af de andre gamle røde rykket til højre. Det er de politiske fløje, der har byttet plads i værdidebatten. – Nicolai Sennels , forfatter til ‘ Blandt kriminelle muslimer. En psykologs erfaringer fra Københavns Kommune’, (Politiken, ikke online)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Nils

Posted: 3 marts 2011 - 13:39 - Svar

Dagens Nyheter låser in sig i badrummet. 🙂

Hans Und

Posted: 3 marts 2011 - 13:54 - Svar

Hvis Poul Aarøe Pedersen virkelig læser med her, så kan han jo poste et fyldigt uddrag af sin kommentar i SamarbejdsPolitiken.

Bjovulf

Posted: 3 marts 2011 - 14:34 - Svar

Politikens “anmeldelse” – en omgang intetsigende sludder af lederskribent (?!?!)
Kristian Madsen – har han overhovedet læst bogen og i det mindste forsøgt at forstå den?

Han fatter i hvert fald ikke ret meget af, hvad det hele drejer sig om 😉

http://politiken.dk/kultur/boger/ECE1210826/debatbog-om-sverige-drager -konklusioner-i-kikset-gonzostil/

Debatbog. »Det Sverige, vi kendte for blot få år siden, er nu en saga blot. Resultatet er ekstremt. Resten er tavshed«, konkluderer Michael Jalving. – Foto: JENS DRESLING (arkiv)

Michael Jalvings ‘Absolut Sverige’ er sjældent oplysende, og sjovt bliver det aldrig.

AF Kristian Madsen, lederskribent

Det er egentlig en sjov ide, Jyllands-Postens forlag har fået.

Ligesom den svenske journalist Lena Sundström i 2009 bosatte sig på Nørrebro for at beskrive sine personlige oplevelser i Dansk Folkepartis Danmark, så sender vi en borgerlig islamkritiker over Øresund for at tage temperaturen på svenskernes øllebrødshumanisme og forblommede indvandringsdebat, hvor de virkelige problemer forties.

—————————————————————————————————————-

»Kære bror Sverige, fej for din egen dør først«
Søren K. Villemoes svarer på svenske Fredrik Rubins opsang til Danmark.

http://politiken.dk/debat/ECE1209412/kaere-bror-sverige-fej-for-din-eg en-doer-foerst/

Mette

Posted: 3 marts 2011 - 14:41 - Svar

Jyllands-Postens hævn?

Herregud.

Michael Jalving er “sgu sin egen”. Som Piets Heins kat på vejen.

  Peter Andersen

  Posted: 3 marts 2011 - 16:17 - Svar

  Dygtigt arbejde DN. I formår virkelig at dissikerer Jalvings bog. Han havde svarerne på forhånd. OK – hvad så med, at forholde jer til hvad der står om JER!!!

   Bjovulf

   Posted: 3 marts 2011 - 16:32 - Svar

   Mon ikke også “deres” anmeldelse og Kristian Madsens ( Pol. ) var så godt som skrevet på forhånd? 😉

   Strategien virker i hvert fald ret gennemskuelig, når man læser dem. MJ er suspekt og fremmedfjendsk,
   og han omgås endda endnu mere suspekte, politisk ukorrekte personer, og derfor må han naturligvis ikke
   have ret, selv når han har det. På intet punkt må man komme ham i møde, hvis han har fået trukket nogle
   interessante pointer frem eller fået de ellers alt for tavse svenske intellektuelle til at sige, at multikulti-samfundet
   er mislykket i stor stil – noget som ellers stort set aldrig får lov at blive nævnt – endsige debatteret – i den
   svenske PK-presse, hvor det er meget vanskeligt at komme til orde, hvis man vover at have bare den mindste
   afvigende mening om dette sociale eksperiment i fuld skala me det svenske samfund – helt uden sikkerhedsnet.

Elefanten

Posted: 3 marts 2011 - 21:16 - Svar

Rød, sort eller blå?

Hvis Karl Marx genopstod i dagens Danmark, ville han beskrive den udbyttende klasse som slørbærende muslimer fra Mellemøsten, der ikke laver dagens gerning men lever af frugterne af andres arbejde.

Tidligere kæmpede fagbevægelsen for bedre vilkår til den arbejdende befolkning. I dag er formålet, at arbejdsføre medlemmer skal tildeles offentlig forsørgelse.

Det norske arbeiderparti går ind for en ansvarlig fremmedpolitik. Og de vil modvirke tvangsægteskaber, der følger af arrangerede fætter-kusineægteskaber. Så de har bevæget sig imod højre ifølge sagkundskaben.

Jeg går ind for en øget skat på jord og fast ejendom, så jeg må jo være ræverød. I de gode gamle dage var det jordejerne, der betalte skat. Indkomstskatten blev indført i 1903 efter systemskiftet.

Det egentlige skel går imellem dem, der går ind for demokrati og ytringsfrihed og dem, der går ind for det modsatte. De sidstnævnte forstyrrer dansk folkestyre med skønsang eller udøver malingsattentater imod ledende ministre.

  Peter Buch

  Posted: 3 marts 2011 - 23:31 - Svar

  At gå ind for skat overhovedet er- set herfra- ikke specielt borgerligt.

  Morten - - -

  Posted: 4 marts 2011 - 12:19 - Svar

  @ Elefanten

  Retsforbundet gjorde sig tanker, der minder (jordskyld). De blev betragtet som et borgerligt midterparti (utvivlsomt på et temmeligt fragmentarisk grundlag). Og de var såmænd det bedste parti, der nogensinde har været i Danmark. Og Ib Christensen den bedste politiker (han er over firs i dag og deltager fortsat i samfundsdebatten med sit fremragende besyv).

  – – –

Superman

Posted: 3 marts 2011 - 21:22 - Svar

Nogen der ved hvem der har skrevet Kristeligt Dagblads anmeldelse af Jalvings bog ?

Anmeldelse er overraskende positiv over for ideen i forhold til hvad man kunne forvente fra bladets sædvanlige hattedamer. Med mindre naturligvis at det er Henrik Jensen der har skrevet den.

  Mette

  Posted: 3 marts 2011 - 23:31 - Svar

  Superman.

  Jeg forstår ikke din karakteristik af Kristeligt Dagblad.

Erling

Posted: 4 marts 2011 - 02:59 - Svar

Mærke i kalenderen, Georg Metz siger noget klogt.

http://jp.dk/jptv/nyheder_erhverv/topcheferne/article2357380.ece

Morten - - -

Posted: 4 marts 2011 - 08:19 - Svar

Her har Maud Olofsson ellers fat i noget rigtigt: “Det är länder som har en generös arbetskraftsinvandring som också lyckas bäst med integrationen, påpekar hon.”

USA er et eklatant eksempel på, at en stor europæisk indvandring gjorde det stadigt lettere for europæere at indvandre til, og blive velintegrerede i, Amerika. Det havde været svært at integrere dem i et overvejende indiansk samfund.

Og det vil naturligvis, som anført af Maud, blive stadig lettere at integrere navnligt muslimer i et stadigt mere muslimsk Sverige. Så hvis Integration er målet i sig selv – så er kuren den helt rigtige. Maud Olofsson har måske fundet De Vises Sten …

– – –

Bjovulf

Posted: 4 marts 2011 - 09:18 - Svar

Er flere halal-varer tegn på islamisering?

http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/399207:Danmark–Er-flere-halal -varer-tegn-paa-islamisering

* Nej til halal
* Muslimsk middelklasse udbreder halal i Europa
* Kristne vil stoppe udbredelse af halal-fødevarer
* Hver tyvende ko bliver halalslagtet

Julie Hansen | 9. december 2010

Rituel slagtning Debatten om halal-varer kører i Storbritannien, men er det overhovedet vigtigt, om halal-varer bliver mærket, og er det islamisering, når varerne får mere plads i vestlige samfund?

  Bjovulf

  Posted: 4 marts 2011 - 09:30 - Svar

  Landet er åbent. For dem, der ønsker at leve som vi

  http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/365510:Debat–Landet-er-aabent –For-dem–der-oensker-at-leve-som-vi

  Henrik Jensen | 8. maj 2010

  DEN ENGELSKE forfatter Jonathan Raban har beskrevet, hvordan det i slutningen af 1970’erne gik op for ham, at “araberne var kommet”, som han skriver. “Den ene dag var arabere et fjernt folk, der levede i teltlejre og holdt kameler (…), den næste var de naboer.”

  ..

  Så forsøgte vi at vænne os til tanken. Nogle begyndte endda at tale varmt om fremtidens multikulturelle samfund, som de mest forbandt med forskellige varianter af det etniske køkken. Hvis talen faldt på metaforer for et sådant “multi-kulti-samfund”, syntes man nok, at salatskål lød bedre end smeltedigel eller stegegryde, hvor alt koges til forskelsløs grød. I salatskålen kunne man i det mindste skelne de forskellige ingredienser.
  [ Man kunn jo evt. bare sende bud efter nogle kokke / opskrifter, hvis man har så stor en hang til eksotisk cuisine 😉 – det er ikke nødvendigt at importere i hundredetusindevis af deres uintegrerbare, analfabetiske
  eller lavtuddannnede, fanatiske fætre og kusiner, som ønsker islam og sharia overalt ]

  Men det var ærlig talt ikke, fordi vi gik særligt op i det. Måske er det forklaringen på, at vi ikke rigtig fik forklaret de nyankomne grundbetingelserne for varigt ophold. [!!!!!]

  ….

Nils

Posted: 4 marts 2011 - 09:59 - Svar

Lynanalysen: Reinfeldt ville lukke døren for Sverigedemokraterne, men han gjorde det så hårdt, at hele væggen væltede.

Goten

Posted: 4 marts 2011 - 10:15 - Svar

Fredrik Reinfeldt kommer överträffa idolen Tony Blair. Det som sker är en destruktivitet utan like. Här har ni facit:

http://www.dailymail.co.uk/debate/article-1359367/Labours-immigration- policy-let-3m-defiance-British-peoples-wishes.html

Bjovulf

Posted: 4 marts 2011 - 10:24 - Svar

Stängd dörr för SD samt ÖKAD MASS-massinvandring [Del 2]

http://www.youtube.com/watch?v=JvUU2WhwRm4

Jimmie Åkesson kommenterar dagens händelser

Bjovulf

Posted: 4 marts 2011 - 11:06 - Svar

kenneth

Posted: 4 marts 2011 - 11:51 - Svar

Nu må de snart begynde at tilbyde gratis flybilletter til folk fra Mellemøsten og Afrika, som er interesseret i at komme til Sverige og blive forsørget.

JensH

Posted: 4 marts 2011 - 12:47 - Svar

Hvorfor dog vente på, at menneskesmugler-industrien finder ud af, at Sverige reelt har indført fri indvandring?? Hvorfor sender Sverige ikke bare skriftlige invitationer ud til hele den 3 .verden. Og med denne Svenske beslutning er der vel ingen grund til, at Danmark bruger for mange rescourser på at stoppe ‘asylanter’ på gennemfart til ‘det forjættede land’ hinsidan. De knappe rescorucer vort lille land råder over bør vel snarre bruges på at checke den trafik der kommer FRA Sverige.

Robin Shadowes

Posted: 4 marts 2011 - 18:01 - Svar

Nu måste ni ju sätta en klap i Öresundsbron. Verkligen göra det och inta bara prata om det. Spräng skiten om läget blir alltför desperat.

  steen

  Posted: 4 marts 2011 - 18:14 - Svar

  Kommentarerne til Merit Wagers Newsmil artikel er interessante. Folk er rasende, men det er jo sandt, Sverige har selv stemt for Reinfeldt og co med åbne øjne. De skulle have stemt anderledes inden de følte sig tvunge til at emigrere:

  Men är den här förändringen så förvånande? Den går ju hand i hand med förändringen av grundlagen som skedde i samband med valet och formulerades under förra mandatperioden? Att man ej längre behöver vara svensk medborgare för att bli minister, minskning av det kommunala självstyret, att eu-medlemskapet skrivs in i grundlagen, att mångkulturen skrivs in i grundlagen?
  Och betänk att regeringen reinfeldt slog historiskt rekord i invandring under sin förra mandatperiod, 100 000 nya permanenta uppehållstillstånd om året.
  Det här är helt enkelt moderaternas politik, inte någon tillfällig förvillelse. Reinfeldt har på en mängd sätt vid en mängd tillfällen signalerat att han tänker avveckla sverige? Varför blir ni förvånade när han gör det? Han gick ju till val på det?

  Bjovulf

  Posted: 4 marts 2011 - 18:34 - Svar

  Den er allerede / redan bestilt 😉

Bjovulf

Posted: 4 marts 2011 - 19:02 - Svar

Liva

Posted: 4 marts 2011 - 23:26 - Svar

Poul skriver i Politiken bl.a.:

“Som islamkritiker er man vel først og fremmest ræverød, hvis ellers vi skal holde os til den politiske farveskala. Religionskritik, forsvar for kvinders rettigheder og kampen for den almindelige mands ytringsfrihed var alle mærkesager for venstrefløjen i forrige århundrede. ”

Ja, ja og atter ja! Jeg savner at venstrefløjen kommer på banen igen hvad ovennævnte mærkesager angår. Finder sig selv.

De er der – religionskritikerne – på venstrefløjen. De må på banen nu og markere sig noget mere – i debatten. Jeg vil se dem op til det næste valg. Se dem turde at kritisere islam – og kritisere islamisering af Vesten.

LarsS

Posted: 5 marts 2011 - 17:19 - Svar

En i øvrigt særdeles god blogger smider håndklædet i ringen!

Fra http://www.hayekinstitutetsverige.com/


GODNATT SVERIGE

Efter fyra ars bloggande har jag beslutat att lagga ner verksamheten. Jag ser det helt enkelt inte som meningsfullt att lagga ner tid pa att forsoka delta i debatten om Sveriges framtid, nar ledande politiker i varje fraga fattar precis fel beslut. Deras destruktiva kombination av forsvar for valfardsstaten och en accelererad massinvandring ar ett recept pa socialt och ekonomiskt sammanbrott.

Det som blev droppen for mig var regeringens overenskommelse med miljopartiklarna om att gora svensk invandringspolitik annu mer generos. Det racker inte med 100 000 invandrare per ar till ett land som inte ens kan forsorja sin nuvarande befolkning – nu vill man utoka invandringen, speciellt fran delar av varlden dar manniskor har sa daliga forutsattningar som mojligt for att anpassa sig till en modern ekonomi, svensk kultur och vasterlandska seder och bruk.

Sa jag lagger som sagt ner verksamheten. Titta garna in pa Frihets-Larson for mina bloggar sedan valet 2010. Och glom inte att bestalla boken Arla Gryning, mitt slutord om Sverige.

Tack till er alla!”

  steen

  Posted: 5 marts 2011 - 18:05 - Svar

  På en måde kan man ikke fortænke ham i det. Selv moderater på SvD, har svært ved at forstå hvad der foregår i skallen på partiet:

  Thomas Gür: Invandrarpolitiken hänger inte ihop og

  En historiskt vansinnig uppgörelse

  på den anden side kommer det vel an på, hvorfor man skriver, og jeg ser det i højere grad som min egen “mentalhygiejne”, end idéen om at jeg kan ændre noget – ups, “gøre en forskel.” 🙂

   LarsS

   Posted: 5 marts 2011 - 19:01 - Svar

   Ja, Fredrik har nu iscenesat én lang og pompøs afskedsforestilling for sig selv og sine allierede frem til 2014!

   “Dead Nation Walking”

   Steen, og er helt enig med dig i at det skrive ordene ud gennem fingrene kan give grrrrr-afløb og mental hygiejnisk rensning helt ud i de yderste og mest følsomme hjernepuder – endog bringe solstrålende godt humør ind i legemet og sætte en i stand til at gøre hvad som helst – den anden dag læste jeg f.ex en artikel af Rune Engelbrecht uden at bryde sammen!

Leave a Comment