9
mar
Seneste opdatering: 10/3-11 kl. 1421
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

NPR på skjult kamera. National Public Radio er vel nærmest det amerikanske P1.

[…] In a new video released Tuesday morning by conservative filmmaker James O’Keefe, Schiller and Betsy Liley, NPR’s director of institutional giving, are seen meeting with two men who, unbeknownst to the NPR executives, are posing as members of a Muslim Brotherhood front group. The men, who identified themselves as Ibrahim Kasaam and Amir Malik from the fictitious Muslim Education Action Center (MEAC) Trust, met with Schiller and Liley at Café Milano, a well-known Georgetown restaurant, and explained their desire to give up to $5 million to NPR because, “the Zionist coverage is quite substantial elsewhere.” […] NPR executives caught on tape bashing conservatives and Tea Party, touting liberals

Minister Ullenhag leverer dagens Danmarksbask

Af og til ville man ønske at danske politikere blandede sig i svenske indenrigsforhold med samme iver som omvendt. Det er disse vandkæmmede overklasse-dengser, der sender deres børn – i heldigere fald deres børnebørn – ud i krig med sig selv og deres naboer først, ikke omvendt. Den dag der er grund til at skifte mening om den ting, skal jeg nok skrive det. Må Søren Pind * give denne floskemaskine en ubehagelig overraskelse. Hr. Smørhår er ung nok til at opleve, at kunne blive gråhåret på meget kort tid. Afsnittet om jøder i Malmø er behændigt men uhæderligt. Ullenhag ved udmærket, hvem der terroriserer jøder i Malmø. Nedenstående kunne være skrevet af en hvilken som helst Vänsterpartist eller Miljöpartist gennem de sidste 30 år. Så dum er Ullenhag ikke, han er en samvittighedsløs karrieremager.

Den hårda attityden mot islam i den danska debatten är djupt bekymmersam och inget som Sverige skall ta efter, skriver Erik Ullenhag, integrationsminister (FP), som idag deltar i ett seminarium på Malmö högskola om främlingsfientlighet.
De flesta svenskar är positivt inställda till invandring. I ett europeiskt perspektiv är vi i Sverige mycket toleranta mot människor av annan härkomst eller religion. Samtidigt finns det oroväckande tecken i tiden där människor även i Sverige utsätts för rasism och främlingsfientlighet……..Det som är djupt bekymmersamt i den danska debatten är den hårda attityden mot islam, med politiska kampanjer som varnar för ett diffust hot från muslimska våldtäktsmän och burkaklädda bidragstagare. Vi har alla ett ansvar att se till att vi inte får ett motsvarande debattklimat i Sverige. [..]

Skåne har en speciell situation med starkt stöd för Sverigedemokraterna, flera små populistpartier på mindre orter och fler synliga tecken på motsättningar mellan grupper än resten av landet. Till exempel ökade antalet anmälda hatbrott mot judar kraftigt under 2009, framför allt i Malmö. Journalisten och författaren Niklas Orrenius har i ett par artiklar i denna tidning skildrat rena förföljelser mot judar och muslimer i Skåne.“Ta inte efter Danmark”

* Knap havde Søren Pind (V) i går overtaget integrationsministeriet fra Birthe Rønn Hornbech (V), før han erklærede sig parat til at stramme udlændingelovgivningen.Enten skal udlændinge blive danske, eller også skal de holde sig væk fra Danmark. JP

UK: Halløj i menneskerettighedscirkusset

På vejen mod det fuldt retfærdige og egale samfund må der nødvendigvis forekomme afgørelser og prioriteringer som menigmand (OG kvinde) ikke umiddelbart kan få til at hænge sammen, eller måske ligefrem finder skingrende vanvittige (LFPC).

A prominent animal rights campaigner yesterday won a landmark ruling that his beliefs should be protected from discrimination at work in the same way as religion.

Joe Hashman, 42, claimed he was sacked as a designer from a garden centre when his bosses realised he was a hunt saboteur.

In a decision that is expected to open the floodgates to similar claims, a judge ruled his anti-hunting views were a ‘philosophical belief’ under employment law. […] Hunt saboteur’s animal rights beliefs are a ‘religion’ that employers must respect

David Cameron has stepped into the row over the Christian couple who have been barred from fostering children because of their belief that homosexuality is wrong.

He appeared to back the courts by saying Owen and Eunice Johns had been dealt with in an ‘appropriate way’, and added that Christians must be ‘tolerant and welcoming’ towards homosexuality.

His comments came days after Work and Pensions Secretary Iain Duncan Smith also publicly backed the ruling in the Johns case. […] Ruling was right on Christian couple banned from fostering because of beliefs on homosexuality, says PM

Europe’s Ticking Demographic Time Bomb

Europe’s population is shrinking and aging so much so fast that a major decline in European living standards is now statistically inevitable within the next 15 years, according to data contained in a publication titled “The EU in the World: A Statistical Portrait.” The 113-page report — published by the European Union’s official statistics agency known as Eurostat — shows that Europeans increasingly are relegating themselves to the global margins, as their relative share of global wealth and trade shrinks. The main culprit is the refusal by Europeans to produce more children.

Eurostat estimates that the world’s population reached 6.9 billion people at the beginning of 2010. Asia accounts for more than 60 percent of the total (China, 20 percent and India, 18 percent). By contrast, the European Union’s 500 million people account for 7 percent of the world’s total population, and the United States with its 320 million inhabitants currently makes up 5 percent of the world total.

But the Eurostat data also show that while the world’s population increased by more than 130 percent since 1960, Europe’s population increased by only 25 percent during that same period, and will peak in 2025 before embarking on a permanent downward trajectory. By comparison, the U.S. population increased by 70 percent over the past 50 years and is expected to continue growing at a healthy pace well beyond 2050.

The report also shows that most of Europe’s population growth over the past decade has been due to mass immigration from mostly Muslim countries, and not to natural population growth by native Europeans. The data show that Europe’s population growth due to net immigration (the difference between immigration and emigration from an area) was more than twice the rate of natural population growth. […] Søren Kern: Europe’s Ticking Demographic Time Bomb


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Lavard

Posted: 9 marts 2011 - 11:02 - Svar

Ja lad so hellere stoppe alt muslimsk indvandring, men lad os bare få alle de andre indvandrere fra de andre tredje verdenslande. Når det nu kommer til at stykket så lad os importere størstedelen af befolkningen i sub-sahara afrika. Vi vil jo gerne oversvømmes af den tredje verden, sålænge det ikke er de der muslimere.

  Notarien

  Posted: 9 marts 2011 - 19:07 - Svar

  Varför inte unga thailändskor, fillipinskor, indiskor? Jag menar som motvikt till alla “ensamkommande pojkbarn”.

Nils

Posted: 9 marts 2011 - 11:02 - Svar

Nu fungerer svenske ministre jo kun som magtudøvelsens pyntegenstande, og hvorfor så ikke vælge en med pænt hår. Det er ligeså god en merit, som alle andre.

Det svenske begreb ministerstyre indebærer, at en minister forsøger at styre etellerandet inden for det område, han er minister for. Ministerstyre er strengt forbudt og kan medføre at ministeren mister jobbet. Bizart men sandt.

I Danmark må ministrene godt styre, og det forventes desuden at de slår sig på brystet og brøler, samtidig med at de i stilhed gennemfører alle nye love fra EF-Domstolen.

Bjovulf

Posted: 9 marts 2011 - 13:45 - Svar

OT. Nogle der hørte Detektor på P1 her i formiddag?

Her fik konspirationsteoretikeren, fantasten & kemikeren Niels Harrit igen-igen lov til helt uimodsagt at fremsætte sine fuldstændigt-langt-ude teorier ang. 9/11 & WTC-bygningernes sammenstyrtning – stort set uden et eneste virkeligt seriøst kritisk spørgsmål fra den måbende og pænt lallebegejstrede P1-studievært, som endda havde travlt med at komme med links til YouTube-sider med konspirations-orienteret indhold, men absolut ingen til sider, hvor konspirationsteorierne tilbagevises overbevisende. Og man havde selvfølgelig heller ikke gidet at tale med andre eksperter, der måtte have alternative meninger om lødigheden af NHs teorier og hans argumenters holdbarhed.

Harrit tror åbenbart at temperaturen skal være høj nok til at stålet smelter, før sådanne enorme skyskrabere synker sammen under deres egen vægt – eller at man er nødt til kombinere det med kontrollerede nedrviningssprængninger. Det er imidlertid slet ikke nødvendigt, idet stål bliver blødt og mister enhver bæreevne ved meget lavere temperaturer – ca. 600-700 grader, så vidt jeg husker – , end de ca. 1500 (?) grader C, som en total smeltning kræver.

Og de sporstoffer, som Harrit og andre mener er et bevis på at sprængstoffet nanotermit skulle være anvendt til at få skyskraberne til at styrte sammen – bare hvis der nu sådan lige tilfældigvis skulle komme et par store passagerfly og flyve ind i dem med 700 km/t 😀 – , var alle “naturligt” forekommende i disse bygninger ( vægbeklædning, aluminium, maling, isolering etc.).

http://www.dr.dk/P1/Detektor/Udsendelser/2011/03/09112307.htm

Blev World Trade Center sprængt i stykker?

I ti-året for angrebet på World Trade Center i New York 2001 hævder en stadig aktiv bevægelse, at en række – helt afgørende – fakta omkring begivenhederne er i strid med den officielle forklaring.

– Vi kræver en ordentlig undersøgelse af begivenhederne, så vi kan få sandheden frem, siger Niels Harrit, pens. Lektor i Kemi v. Københavns Universitet.

[ Man kunne jo godt gå hen og få en lille mistanke om, at folk som NH med alle de rigtige meninger
og antiamerikanske holdninger bare kan ringe og bestille tid på P1, så skal man fra DRs side da sandelig nok gøre alt for at stå til rådighed med helt ukritisk at udsprede deres rablende vanvittige konspirationsteorier ]

Menig 442

Posted: 9 marts 2011 - 14:11 - Svar

Ak, Ak bliver den pensioneret lektor ud i kemi ved med sit pjat.
De staldbygninger som kollapsede sidste vinter i DK, blev sprængt af bonden, for at han kunne hæve forsikringen. Snebelastningen på taget skulle bare have skylden. Nu er sne jo ikke muslimer, så den vinkel er nok ikke interessant for DDR.

Victor

Posted: 9 marts 2011 - 18:11 - Svar

Lige angående NPR-donationen…..I grunden underligt, at der er SÅ lidt snak på den amerikanske højrefløj om Alwaleed bin Talals redaktionelle indflydelse på Fox….

Allan Hansen

Posted: 9 marts 2011 - 19:50 - Svar

ISLAM FO NYBEGYNDER.

Islam er jo analfabeternes vantro! Ingen vantro er så primitiv og fyldt med løgn, had, vold, bold og terror, som allahs primitive, infantile, intolerance og afstumpethed – svinets VANTRO.

1). Muhammad hed ikke Muhammad!

2). Muhammad talte ikke arabisk!

3). Muhammad´s såkaldte “gud” den sorte sten i Mekka hed ikke allah!

4). “Muhammad´s mor gjorde alt for, at slippe af med svinet!

5). “Muhammad´s far siges, at være besat satanisk dæmoner!

6). Muhammede´s mor var overbevist om, at hun var blevet voltaget af djævlen.

7). allah (den sorte sten i Mekka) var en gammel afgud længe før Muhammeds tid.
8). det er almindelig kendt, at Møghammad var en sindforviret stakkel – hvis vantro udelukkende handler, om sex, magt og rigdom. ( som min gode ven Hans Erling Jensen har bemærket, så rakte Møghammads horisont ikke længer end til spidsen af hans penis).

Hvad der begyndte, som en lille løgn – at Møghammad var en slags “profet” er siden blevet til verdens største løgne historie I S L A M – han var sgu ikke mere “profet” end min bedstemors gamle hønsehund Olga ( undskyld Olga for denne tavelige sammenligning).

Muhammad var røverhøvding, stammekriger, slavehandler, massemorder, tyveknægt og løgnehals og dermed ikke nogen slags “profet”.

Grundlæggeren af terror organisationen islam var et perverst fordruknet svin, som voldtog små børn. Terror pedofeten deltog selv i 79 terror angreb imod jøder, kristne og andet godtfolk. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Møghammed var det værste svin denne verden nogensinde har hørt om, hvis grise – filosofi har ført mange, mange millioner mennesker ud i allahs det levende helved!

Og det burde stå klart for en hver: uden løgn, had, vold, blod og terror – samt 1400 års tvangs konvertering og slaver ville svinets vantro – være utænkelig!

HVOR SVÆRT KAN DET VÆRE?

Forstår I da ingen ting – I uforstandig mennesker?

Det begynder med halal og ender i allahs det levende helvede!

“Der har aldrig været mere end én muslim i denne verden
og det var Muhammed selv,,.

Resten er slaver, fanger, trælle, lakajer og kustoder.

– Sam Solomon.

“Islam er ikke nogen religion og da slet ikke målt med den vestelige terminologi,,.

Sam Solomon er tidligere Højesteretsdommer i sharia lov. I dag er Sam Solomon konverteret til kristendommen og bor på en hemmelig adresse i London.

Jeg vil opfordre ALLE til, at læse – Modern day Trojan horse. The islamic Doctrine of immigration. Accepting Freedom or Imposing islam? (Al-hijra) ordet er arabisk og betyder fjendtlig udvandring= fjendtlig indvandring.

Islamisk udvandring og fjendtlig indvandring har udelukkende det formål, at oprette en islamisk stat og overtage kontrollen over de vantro svin og aber, som der står i de forskelige koraner – altså ligesom terror pedofeten og slavehandler general Muhammed.

Sam Solomon & E Al Maqdisi 2009.

P.S Bogen er tilegnet den Egyptiske historiker og forfatter Bat Ye´or. EURABIA

Lyt til Sam Solomon på dette link.

http://www.youtube.com/watch?v=v7fH464RxWE

Om Sam Solomon´s bog skriver Geert Wilders.

” I hope that every person in the Western world reads it, including the sleeping political elite.
This book should bring about a much needed awakening,,.

Geert Wilders MP and Chairman party for Freedom.

Bogen kan købes via Politikens boghal eller Amazon.com ( 137 sider pris 150 Kr.).

Nu har allah ført krig mod alle ikke-muslimer i 1400 år og har forløbelig udslettet mere end 270 millioner mennesker over alt i verden – det er mere end nogen anden forbryderorganisation ja, det er mere end Stalin, Hitler, Pol Pot og Franco til sammen.

Allahs krig stopper aldrig!

Allahs slavehandel her:

http://kitmantv.blogspot.com/2009/10/slaves-for-middle-east.html

Tak til kitmantv.

Læs “A God who hate,, som er skrevet af den Syriske-amerikanske psykolog og forfatter Wafa Sultan.

DR.Wafa Sultan er, selv af muslimsk oprindelse så hun er naturligvis også en racist, som ikke ved hvad hun taler om og stemmer på DF.

Hvor mange gange skal jeg sige det????????????.

A GOD WHO HATES!

” The courageous woman who inflamed the muslim world speaks out against the evils of islam,,.

Wafa Sultan´s bog kan købes via Politikens boghal eller Amazon.com ( 244 sider pris 200 Kr.)

Wafa Sultan har flere gange været i Danmark bl.a. som gæst i TRYKKEFRIHEDS SELSKABET – se Wafa Sultan gi´den gas på Youtube.

Læs også: Why We want to KILL YOU. Bogen er skrevet den tidligere PLO terrorist Walid Shoebat, som i dag er konverteret til kristendommen og bor på en hemmelig adresse i USA. Bogen kan købes her. http://www.shoebat.com

Læs også ” det store bedrag,, som burde hedde den store løgn myten om det “Palæstinensiske ,, folk af Ramon Bennett 2005.
Så bliver man nok lidt kloger!!!
Wafa Sultan her:

http://www.youtube.com/watch?v=vL1elA3RY7Q&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=g_3xKvyag54&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=VqvskXCz-kk&feature=related

P.s. “Enhver der kysser den sorte sten i Mekka, står i ledtog med satan”

Citat: Marius Baar.(1969).

“Det er på høje tide, at smide islam ud på møddingen – ,der hvor den høre hjemme,,

Citat: Ex muslim og forfatter M. A Khan. http://www.islam-watch.org
” Muhammad vil brænder i helvedet til evig tid”

Citat:Dantes ( 1265-1321).

P.s 9/2 -2011 selvmordsbombe dræber 34 muslimer i Pakistan – allah´s had, vold, blod og terror stopper aldrig.

Peer Pedersen

Posted: 9 marts 2011 - 19:55 - Svar

Ullenhag er en “skidespræller” og populist der med nød og næppe klarade sig fra att havne i klistret i Folkpartiets noget amatøragtige avlyttning af Socialdemokratiet for nogle år siden (valet 2006 var det väl)
Ingen person jeg ville købe en brugt bil af!

Skåning

Posted: 10 marts 2011 - 22:44 - Svar

Erik Ullenhag är antingen

1) Totalt dum i huvudet

eller

2) Fullständigt intellektuellt ohederlig

Det förstnämnda är mer smickrande för honom som person.

  Jonny

  Posted: 10 marts 2011 - 23:28 - Svar

  Ullenhag är jur.kand. och har tjänstgjort som tingsnotarie. Så helt dum i huvudet lär han inte vara…

  Jag vågar för övrigt påstå att “fullständigt intellektuellt ohederlig” är ett krav för att kunna vara folkparti-liberal. Möjligen kan man även leva i en självsuggererad drömvärld.

Robin Shadowes

Posted: 11 marts 2011 - 02:43 - Svar

Intellektuellt ohederlig kan nog passa bra. Tänk på and do-gooders och pladderhumanister som “fröken” Westerberg, Birgit Friggebo, Maria Leissner, “Ulrika” Federley; Marit Paulsen och Barbro Westerholm bara för att nämn några.

  Sven Olsen

  Posted: 12 marts 2011 - 09:22 - Svar

  Bara det att ställa sig på ett “seminarium mot rasism” och råljuga beträffande svenskarnas attityd gentemot invandraranstormningen visar tydligt att Ullenhag är typisk politiker. Han vrider och vänder på allt så det passar “hans” (alltså ALI-ansens) åsikter. Hans uttalande om diffusa våldtäktsförsök etc klingar ju som en mjölkkartong med tanke på (senast) det uppträdande av “ensamkommande barn” med skägg och könshår som ofredade småflickor på ett badhus.
  Att vi här i Skåne har ett starkt parti mot invandringsanstormningen är korrekt – Ullenhag glömmer bara att vid senaste valet var det 6% av väljarna som stödde detta parti – de kan ju inte alla komma från Skåne, eller hur?
  Vid nästa val kommer SD utan tvekan att få flera röster och många av dessa kommer nog från människor som undrar hur f… man kan ha en rent ut sagt idiot som integrationsminister.

Leave a Comment