18
mar
Seneste opdatering: 19/3-11 kl. 0141
35 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Mikael Jalvings oplæg i Trykkefrihedsselskabet onsdag den 16. Der følger 25 minutter fra debatten, hvor alle panelister deltager, det bliver senere dette døgn, om You Tube vil.

Så gode venner er de vist: EL og DF i ømt favntag

Man sidder ude på sidelinjen, jeg ved egentlig ikke om man vrisser, for man har selvfølgelig ikke næret nogle illusioner om at nøgne, ubesmykkede og usentimentale realiteter nogensinde kan blive mainstreampolitik, herunder at Dansk Folkeparti har en reel evne og vilje til at repræsentere et egentligt kompromisløst alternativ. Dansk Folkepartis indflydelse er omvendt proportional med dets forholden sig til virkeligheden som et alternativ til den tandløse mainstream, og i denne modsætning har de valgt side for det første.

Den citerede historie her er derfor mere et påskud, end den er emnet selv, til netop at påpege at dette er den knusende konsensus i dagens Danmark: En gøglende mainstreamdiskurs der aldrig kan få nok bekræftelse af våde, sentimentale illusioner; et selvbedrag der bliver uafviseligt den dag “oprørerne” i Libyen evt. kommer til magten. Er der noget der adskiller sig her er det nok den pludrende artikels uhyrlige påstand om det “krigsskeptiske” Enhedslisten, og om latterlige, tomme “forsikringer”, dog altså med den lidt usædvanlige twist at netop her er konformiteten i den politiske verden blevet fuldendt hele vejen over det politiske spektrum. Et spektrum der altså netop derved ophører med at være et sådant.

Krigsskeptiske Enhedslisten tager et historisk skridt og siger ja til et militært indgreb i Libyen. […]

Ifølge Frank Aaen har partiet, som tidligere har kritiseret dansk krigsdeltagelse i Irak og Afghanistan, fået en række skriftlige svar, som blandt andet garanterer, at den militære indgriben stoppes, hvis Muammar Gaddafis regime accepterer en våbenhvile og indstiller sine angreb.

“Vi har fået de forsikringer, som vi synes, der er brug for. De går primært ud på, hvordan man tager maksimalt hensyn til de civile,” siger han til TV 2 News.

Også Dansk Folkeparti var tidligt fredag aften vævende om, hvorvidt de bakkede op. Det endte dog med et ja, selvom beslutningen ifølge udenrigsordfører Søren Espersen var svær. Hele Folketinget støtter krigsindsats

“Hensyn til de civile”? Det samme hensyn som autonome udviser over for civile borgere? Som PFLP udviser over for jødiske civile? Med hvilken ret kan et parti med tætte forbindelser til gadekorps som AFA og SUF kaldes “krigsskeptisk”? (LFPC)

Er en underlivsoperation haram? Er kvindelig kønslemlæstelse?

Svaret på begge spørgsmål er nej. Den dybt frastødende pointe her er at den pågældende konvertit overhovedet finder det nødvendigt at spørge, og i samme omgang accepterer at lemlæstelse af småpigers kønsdele er sunna, dvs. i overensstemmelse med profetens sædvane. Konvertitter – hvoraf to fremtrædende grupper er straffefanger og psykisk svage kvinder – er et fascinerende studium. Nogle ender som bekendt i ekspresfart bag tremmer fordi de aldeles har misforstået islams fredelige natur, og bliver taget in flagrante delicto med udstyr fra den lille kemiker derhjemme på køkkenbordet. Hvad kvinder der er opvokset med ligestilling som en selvfølge angår, kunne man ønske sig afdækket i hvor høj grad de må håndtere kognitiv dissonans. Det er vanskeligt at tro at dette eksempel ikke har udløst ubehag hos konvertitten, og man ville gerne være en flue på væggen inde i hendes hoved (LFPC).

Jeg er for nylig konverteret til islam. Før jeg konverterede, var jeg hos min gynækolog (en kvinde) og fik lavet et celleskrab for at se, om jeg havde celleforandringer. Det viste sig, at jeg desværre havde celleforandringer på ’grad C’. Jeg skal ind og have foretaget et keglesnit, hvor min gynækolog fjerner 1-2 centimeter af min livmoderhals.

Derfor vil jeg spørge, om det er haram, at jeg får lavet denne operation, selvom det også gælder mit liv” kan man sige, da det er forstadium til kræft? […] Er en underlivsoperation haram? [Brevkassespørgsmål fra “Leyla” på religion.dk]

Gennembrud for lov og orden i UK: Husbesættelser bliver kriminaliseret

Det synes ubegribeligt, men det er på ingen måde en selvfølge at husejere har retten til egen bolig i et menneskerettighedsfikseret samfund (LFPC).

The era of squatters’ rights is to end, the Daily Mail can reveal. Justice Secretary Kenneth Clarke is to scrap existing ‘soft touch’ laws and make occupying a private property illegally a criminal offence.

It will mean the police can enter a property by force and evict the occupants within days.

Offenders will face prosecution and even a jail term if found guilty. In Scotland, where squatting is already illegal, they can be jailed for 21 days.

Thousands of properties every year are ‘taken hostage’ by gangs of aggressive squatters, but homeowners and landlords complain they are powerless to take them back.

Astonishingly, property owners can even face criminal prosecution themselves simply for forcing their way back into their own homes. […]Squatting is to be a crime: Police will be able to turf out intruders

Outlandishs venner i MSA: Vi vil dø for at etablere islam i USA

I et sundt samfund ville dette blive kaldt for ‘landsforræderi’ eller ’tilskyndelse til oprør’. Men verden er som bekendt lammet af kaglende galskab og grasserende dødsdrift, og dette klip er som sådan bare en del af den glade mangfoldighed (LFPC).

 

Dying to Establish Islam ; Outlandish spiller for the Muslim Students Association

Et lille lys i mørket: Sunni-shi’a-konflikt kan fortære den arabiske verden

Man gider ikke. Artiklen her er utvivlsomt skrevet af en højt kompetent ekspert i mellemøstlige anliggender, men dens præmis at religiøs infighting mellem sunnier og shi’aer pr. definition er en dårlig ting for os, og at årsagen til misèren er synder begået af vestlig kolonialisme – og ikke findes i valg gjort af nulevende individer med brug af deres frie vilje – gør at man må forkaste dens pessimisme. Hvis voldens sum er konstant, og islam altid vil udgøre et problem for sine omgivelser, er interne blodigheder på egen grund noget vi skulle byde velkomment og endda opmuntre. Hellere dem end os (LFPC).

The bitter, bloody feud between the two branches of Islam, the Sunnis and the Shi’ites, has gone on for centuries and now this vicious sectarian strife is exploding again in Bahrain, threatening to cause an even greater conflict in the Middle East between Saudi Arabia and Iran.

The implications of the worsening hostility for the world are nightmarish, for the entire region could soon be gripped by turmoil, bloodshed and economic meltdown. What was naively seen a few weeks ago as a fight between freedom and autocracy could descend into an epic clash between two Muslim ideologies, the savagery made all the worse by their long history of enmity. […]

Divide and rule was a pragmatic device of empire and Britain was adept at cultivating the Sunnis at the expense of Shi’ites.

Now it looks like we and the rest of the Western world could be paying a terrible price for our past policies. John R. Bradley: The ancient loathing between Sunnis and Shi’ites is threatening to tear apart the Muslim world

Filmoptagelse giver faldskærmssoldat et knæk

Enhver må selv bedømme sandsynligheden for at en tidligere professionel soldat udvikler posttraumatiske symptomer som følge af filmoptagelser der skal simulere væmmelige ting, imod sandsynligheden for at han lige nu synger lange bange sange som et led i promoveringen af en venstreradikal instruktørs seneste opus om den vestlige verdens iboende ondskab (LFPC).

A former paratrooper-turned-actor who was waterboarded for a scene in a forthcoming Ken Loach film says he considered therapy after suffering ‘post-traumatic stress disorder’ and panic attacks.

Trevor Williams dispensed with props for the shots in Iraq movie, Route Irish, to ensure realism in the filming of the controversial ‘simulated drowning’ interrogation technique.

But, despite the on-set precautions and back-up, he says he became so scared during filming that he began sobbing – and has now changed his views on the use of torture. […] Actor ‘suffered post-traumatic stress and panic attacks’ after filming waterboarding on Ken Loach film


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


JensH

Posted: 18 marts 2011 - 10:49 - Svar

Mrutyuanjai Mishra har på sin JP-blog idag et indlæg om hvordan VKO har svigtet faltalt i udlændingepolitken. Han kan bl.a. berette:

“Status er for øjeblikket, at flere tusind arbejds- og studietilladser er blevet givet til mennesker, som ellers har fået afslag fra USA, Canada, Australien og endda fra Sverige. Jeg har talt med ca. 20 stykker af dem, som kommer fra Bangladesh, Nepal, Pakistan og nogle fra Indien. De findes alle vegne, den såkaldt højt uddannede arbejdskraft, som VKO har inviteret til landet og som søger jobs som avisbud og andre ufaglærte jobs efter at have fået deres green card til Danmark. De er de nyankomne indvandrere til Danmark, som skal konkurrere med de arbejdsløse danskere om de samme få jobs, der er tilbage i en økonomi, som er gået i stå.”

Og han fortsætter:

“Blandt menneskesmuglere bliver der sendt et budskab til folk, som vil emigrere fra tredjeverdenslandene. Hvis du får afslag fra alle de eftertragtede lande i verden, skal du prøve Danmark.”

En ting er V&K gerne vil have billig arbejdskraft til vennerne i erhvervslivet, men hvordan kan DF dog gå med til en så vanttig udlændingepolitik?? En fornuftig udlændingepolitk er vel nærmest hele partiets eksistensberettigelse?? Er det udsigten ministerbiler der får de ledende DF’ere til at acceptere end mere ‘libreal’ udlændingepolitik end selv den S+SF vil føre???

Emeritus

Posted: 18 marts 2011 - 10:52 - Svar

Tredobbelt dommedagslignende katastrofe i Japan, ny, folkemordslignende stammekrig i Libyen, og ti år herhjemme med en fejde om indvandring, islamisering og nationalt forrædderi rejser verdensmanden, Per Nyholm Gud hjælpe mig det tåbelige retoriske spørgsmål: ‘Hvori består de danske værdier?’ Som om han ikke véd det.
Hvori består mon de japanske værdier efter Fukushima-katastrofen, jordskælvet og tsunamien? eller de libyske værdier med Gaddafi kunne han have spurgt, for han kan sikkert ikke få øje på dem heller. Eller…??
Derefter stiller han en række spørgsmål med underforståelsen ‘…det kan da ikke være fordi…’ Jo, også fordi… Grundtvig, Kierkegaard, en spadseretur i regnvejret, en sild og snaps i sommerhuset, dronningen i sit nytårsskrud, TV-mifddagen, den fælles lektielæsning for ikke at tale om de kolde røves bænk nede i anlægget, ‘Ove Ditlevsens digtning og forfatterskab, kirkerne, Niels Ebbesen og den kullede greve, vikingerne, Matador, Dannevirke og Hedeby, Hvidsten-gruppen, Jøden, Niels Bohr, grønlænderen, Knud Rasmussen, Vitus Bering, Dalgas og Dybbøl og Rasmus Rask. At være dansk vil sige både i bredde og dybde at befinde sig i en unik kæde og et unikt rum fuldt af begivenheder og personer og landskaber. Det vil sige at være fælles om et sprog og en historie og en måde at løse tingene på i lyst og nød. En fantastisk kombination, som samlet set udgør referencerammen for mit folk og for mig – om vi består eller går til grunde. Det er rammen, kombinationen, der er afgørende, det at være fælles om det samme. Derfor er Kina ikke Danmark og det at være kinesisk ikke det samme som at være dansk. Jeg føler mig heller ikke som franskmand, for det lader jeg franskmænd om. Problemet for Per Nyholm er, at han foregiver, at han ikke véd, hvad han er.

Ikke at ville være noget, er dog det værste, man kan tilbyde.

Med venlig hilsen

  Peer Pedersen

  Posted: 18 marts 2011 - 13:00 - Svar

  Mycket bra skrivit Emeritus, humorpoäng får du med från en “Gammal Dansk” i Skåne där vet vem han är och varför.

  Olav

  Posted: 18 marts 2011 - 15:55 - Svar

  Et kjent knep fra multikulturalistene; i Sverige på myndighetsnivå, er å stille spørsmålstegn ved den nasjonale identitet. De fleste blir svar skyldig. Det er en situasjon skolen siste 30 år har vært med å underbygge, mener jeg, der det å fremholde nasjonens vellykkethet er synonymt med nasjonalisme; fy fy.

  Så her hjelper Emeritus mange, mot retorikken til de som alltid lokker oss vanlige ut på isen, der bare dè vet hvor den er sikker.

  Nordisk samfunn er bygget av og preges dertil av “sannhetskultur”, i motsetning til den mange fremmedkulturelle innvandrere kommer fra. Sosialantropologene (også de multikulturalister, i overveiende grad) bruker selv “sannhetskultur” og “løgnkultur” som faglige uttrykk, leste jeg.
  Det skal ikke stor fantasi til å forestille seg hva som hender når man presser mengder med ubemidlede mennesker fra løgnkultur inn i den rettighetsbaserte sannhetskultur.

  De ganger jeg selv blir spurt hva som er norsk kultur, pleier jeg å svare: “det jeg lengter hjem til etter et fasinerende besøk i f.eks en arabisk medina”..

Prudentius

Posted: 18 marts 2011 - 10:54 - Svar

Man må igen og igen tabe hovedet over den grænseløse idioti og ondskab der udgør basis i sharia´en og dens langstrakte halal/haram ledetråd.

Sex med småbørn? Halal!

Slaveri? Halal!

Flerkoneri? Halal!

Vantro? Urene!

Osv. Osv. Osv.

Det er altså helt tydeligt ikke fornuft og moral man søger når man konverterer til islam, men noget andet.

Bjovulf

Posted: 18 marts 2011 - 11:36 - Svar

Så nåede historien om suspensionenen af Barnaby-produceren Brian True-May langt om længe også frem til Politiken, og der fik den naturligvis en helt ny, meget ubehagelig PK-vinkel:

Barnaby-producent suspenderet for racehygiejne [!!! Hva’be’har !!! ]

http://politiken.dk/kultur/tvogradio/ECE1227618/barnaby-producent-susp enderet-for-racehygiejne/

[ Det er der – trods alt – ingen andre end Politikens “genier”, der har kunnet få ud af denne historie indtil nu, men naturligvis skal disse ignorante PK-tosser da lige have den slags ubehagelige associationer flettet ind, når nu chancen alligevel byder sig … ]

Producer og med-skaber af den populære tv-krimi ‘Inspector Barnaby’, Brian True-May, er blevet suspenderet efter at have indrømmet, at man med vilje ikke skriver repræsentanter for etniske minoriteter ind på rollelisten.

Det skriver Jyllands-Postens kultursite kpn.dk.

»Vi har simpelthen bare ikke etniske minoriteter med. For det ville ikke være en engelsk landsby med dem. Det ville bare ikke fungere«, udtalte Brian True-May i interviewet i tidsskriftet Radio Times.

Emeritus

Posted: 18 marts 2011 - 12:03 - Svar

Til livsnyderen, Per Nyholm med kunstnerhåret.
Nu har du, verdensborger og livsnyder Per Nyholm så flittigt pukket på det nationale. Det er egentligt mærkeligt, at det aldrig er faldet dig ind, hvad verdensborger vil sige for et menneske.

At turde hævde, at vi hører til alle steder og besynge det, er intet mindre end en invitation til ikke at høre til noget sted. Mest tankevækkende er verdensborgerens tilværelse udtrykt i figuren AHASVERUS. Hans skæbne er ikke en befrielse, men straffen – værre end døden.

Hvordan har de stakkels japanere det mon nu, hvor de har mistet alt? De har det som små Ahasverus’er, for deres verden er blevet tilfældig, de er overladt til skæbnen, som de intet kan stille noget op med. De savner mest af alt et trygt udgangspunkt, hvor de kan være, et sted at høre til, et omdrejningspunkt i en japansk virkelighed, som de kan bruge til noget. Men en større ubrugelig virkelighed har taget magten fra dem – havet, jordskælvet og strålingen tog alt fra dem uden at efterlade noget bedre til dem, som de kunne knytte deres forhåbninger til. Hvem er du, Per?

Med venlig hilsen

anno

Posted: 18 marts 2011 - 14:00 - Svar

Tip

– Problemerne var stort set de samme i ’75

Fremmed i Danmark – TV-Aktuelt fra 1975 (36:44 min.)
http://www.dr.dk/NU/player/#/danskernes-akademi-tirsdag/6865

Danskernes Akademi – tirsdag (14) 16. mar 2011
h ttp://www.dr.dk/NU/programseries

Menig 442

Posted: 18 marts 2011 - 14:40 - Svar

Kosmopolitaneren Per Nyholms udgydelser i JP er heller ikke min kop te.
Sidst var han også sur på Vesten, fordi man nølede med at gribe ind over for Gaddafi. Karikaturen af profeten er gået ham sporløs forbi. Den har derimod sat et dybt spor hos Vestens politikere. Var sagen blot et opgør mellem kristne og muslimer så behøvede man ikke at have opbakning hele vejen rundt. Men nu er det muslimer mod muslimer og så er situationen en anden.
Hvordan ligger det lige med vore kulturberigere? Hvor ligger deres loyalitet? Hvad med 5. kolonne aktivitet og vold på gaden?
Vestens politikere ligger, som de har redt. Jo flere indvandrende muslimer jo mere handlingslammede bliver de vestlige demokratier.

Historyman

Posted: 18 marts 2011 - 16:47 - Svar

De udvalgte

Jeg har lige som Lars Finsen på Crack (LFPC) tænkt over danske kvindelige konvertitters tanker og motiver. Og jeg tror at, det er gruppe tilhørsforholdet der trækker. Det at være iblandt ”den udvalgte” og sejerne gruppe giver én en umådelig kraft. Husk på, at det muslimske fællesskab er et der inkludere vold. Disse kvinder ved, at hvis de forulempes eller tiltales på en specifik måde, så er der mulighed for, via mobiltelefonen, øjeblikkeligt at tilkalde et tæske hold.

Jeg bor her på Nørrebro, og ser dagligt mængder af danske kvinder, der er klædt i slør og barnevogn, og er ude og afpatruljere området. De er sjældent(næsten aldrig) i følgeskab med sekulære danske kvinder, men oftest i følgeskab med tilflyttede muslimske kvinder eller deres døtre.
De(konvertiterne) er tilpasset den “bistandskultur” der florerer her på Nørrebro. Dvs. altid gå efter det billigste tilbud i Aldi/Netto/Lidel og helst efter de vare hvor stregkoden er i stykker eller mangler, så opstår der altid diskussion om prisen ved kassen, der skal altid pristjekkes, andre vare skal fremskaffes og deraf følgende pres på kassemedarbejderne pga. kødannelse, osv., osv. Der skal tit debatteres om prisen og om kassemedarbejderne har fortaget forkert indskanning og/eller at prisen er forkert i forhold til ugens tilbuds avis.
Derudover er barnevognen og børneflokken jo næsten også obligatorisk og de deraf følgende problemer, med at komme frem i gade billede og i butikkerne. Dvs. at den mere tilbageholdene og afventende kultur vi danskere har (man venter til det bliver ens tur), den er totalt fraværende her hos konvertiterne og ikke mindst hos de til flyttede muslimer. Dette er navnlig tydeligt når man ser på de få asiater der også færdes i butikkerne på Nørrebro. De er altid høflige, altid ventende i kø´er og altid bevist om ikke at lægge andre problemer i vejen. Man kan reelt se forskel i den offentlige adfærd på floks religion og kultur. Nørrebro ville være et ideelt feltstudie for nogle af Kasper Støvrings påstande om homogenitet og kulturel samhørighed.

Den Islamiske kultur er en herrefolks kultur, en dominans kultur, hvor andre mennesker bare har at tilpasse sig til for ellers….
Og det er denne del af kulturen jeg tror, at mange kvinder bliver tiltrukket af, en sikkerheds kultur, hvor man acceptere vold overfor sig selv og egne børn, fordi vold og magt er i iboende del af kulturen(troen). Fordi man ved at den vold og magt der udøves “indad til” er intet imod hvad der udøves “udad til”. Vagt korpset er jo altid tilstedet, mobiltelefonerne er klar, gadens tropper er på trapperne. De evigt omkring kørende biler med unge muslimske mænd er allesteds nærværende på Nørrebro.
Som en af mine venner engang spurgte mig om, da vi talte om islamisk indvandring i Danmark; “Hvor mange venner kan du ringe til og som du ved, at de vil stille op til at slås for dig og dine. Hvor mange af dine venner vil gå i fængsel for dig?”
Dette er e kernen i vor nuværende problemer; Vi(danskere) har politiet og det officielle volds monopol, at henvende os til, men alle ved, at bor du på Nørrebro, skal politiet lige have selvtilstrækkelig mandskab før de dukker op. Dette gælder også når det drejer sig om brand og anden redning, som ofte skal have politi beskyttelse for at virke i området.

Hvorfor er det sådan? Hvorfor overfalder muslimer ambulancer, brandbiler og politibiler?
Simpelt hen fordi disse myndigheder er ikke muslimske, men sekulær, danske, kristne(uha!). Og sådanne grupper må ikke have autoritet inden for islam. Kun muslimer har autoritet så, kun muslimer må have magt, kun muslimer må have uniformer, og afgøre hvem der skal reddes og eller arresteres.
Her er kernen i hvad kvinderne falder for den håndgribelige magt, den distinget gruppe, som godt nok har deres egne (klub-)regler. Reglerne genere først, men senere bliver de jo en udmærkelse, en hæders bevisning, man er jo noget specielt, anderledes, noget som andre skal tage hensyn til.

Islams køns segregerings regler blev jo også øjeblikkeligt nævnt af Bettina Meisner, og ikke mindst fitness.dk´s Valby center der kun er for kvinder. Dette i en diskussion om keglesnit imod livmoderhalskræft,.. passende?
Langsomt men sikkert vil disse regler, specielt omkring køn og mad, senere omkring helligdage krybe ind i vores samfund. Og kvinderne vil være bannerfører for deres egen underkastelse i islam.

mvh.
Historyman

  Prudentius

  Posted: 18 marts 2011 - 17:30 - Svar

  Islam tilbyder et militant og selvretfærdigt fællesskab, med meget klare (omend dybt tåbelige og skadelige) regler og tabu´er. Verden er i sort-hvid og konvertitten er nu på den “rigtige” side.

  Man ophører med at være moderne borger i en kompleks verden og kan istedet erklære sig som Allahs slave i et og alt.

  Selv ville jeg kvæles i umma´ens lumre had og dens klaustrofobiske røverbandementalitet, men det er tydeligt at nogle føler sig helt og aldeles hjemme der.

   Gunnar Biering

   Posted: 18 marts 2011 - 22:40 - Svar

   > Historyman og Prudentius,
   Jeres beskrivelser virker overbevisende. Mit håb er, at det kun er en begrænset procentdel af den danske befolkning, der vil føle sig tiltrukket af konvertering. Nemlig den del, der ikke har et indre moralsk skelet, og som derfor har brug for Islams ydre stillads for at stive sig af. Typisk fra Socialgruppe 5, evt. 4. De vil aldrig blive rollemodeller for flertallet.

    Michael

    Posted: 19 marts 2011 - 16:53 -

    Apropos idioter: http://jp.dk/indland/article2374673.ece

    P.S. Angående kommentaren nedenfor: Hvis man implicit skal referere til Nietzsche, bør man først have læst og forstået denne, thi den stærke mand har intet med den overleverede flokdyrskult eller dens individuelle repræsentanter, at gøre.

  Lotte

  Posted: 19 marts 2011 - 10:59 - Svar

  Bebor også Nørrebro, og tænker lidt i samme stil.

  Med en skærpelse til den med tilhørsforholdet.

  At være ubetinget inkluderet, elsket, er et ultimativt ideal for enhver kvinde, formentlig også mænd men på en anden måde. Det virker indlysende, at den moderne verdens udgangspunkt; det absolut frie valg, at verden er enorm, sædernes forfald, følelse af meningsløshed, Camus fremmede menneske, Sartres ensomme osv, er sprællevende, og f.eks. antallet af rodløse unge, særligt piger, der får diagnosticeres med besynderlige psykiske sygdomme er for opadgående, alt sammen er symptomer i en a-religiøs verden hvor præmissen er fundamental rodløshed.
  I den forståelse er det indlysende, at islamisk tænkning, særligt blandt konvertitter, får en opblomstring.

  Overgivelsen er symptomet på en falliterklæring post Guds Død.

  Den ‘stærke mand’ tilbyder mening i en meningsløs verden.

Bjovulf

Posted: 19 marts 2011 - 01:22 - Svar

Sensation: Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol giver fortabt 😉

Man kan jo så håbe på, at dette er starten på en helt ny tendens, hvor domstolen endelig begynder
at indse grænserne for sin egen kompetance og jurisdiktion, og at den faktisk slet IKKE er sat i verden
for at tyrannisere de europæiske befolkninger og underminere deres kulturer og religiøse traditioner,
sådan som en del politisk korrekte kulturrelativister samt venstreorienterede og oikofobe naivister
åbenbart har gået og troet og set frem til med begejstring; men sporene skræmmer unægteligt, så lad
os nu lige vente at se, før vi tør tro på det.

Italien: Kristus bliver i klasseværelset

http://www.b.dk/globalt/italien-kristus-bliver-i-klassevaerelset

Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol har nu fastslået, at italienske skolers klasseværelser gerne må have Jesus på korset hængende.

Af Niels Schack Nørgaard og Jens Beck Nielsen, jeni@berlingske.dk

18. marts 2011, 16:37

Italienske skolers klasseværelser må gerne have Jesus hængende på korset.

Det står fast efter en opsigtsvækkende dom, der netop er afsagt ved Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol. Domstolen vil ikke blande sig i, om de stærkt troende katolikker i Italien har krucifikser på væggene i skolerne.

Dermed vælger domstolen at underkende sin egen afgørelse fra sidste sommer. [!!!]

http://www.b.dk/nationalt/kristus-fredes-i-folkeskolen

Kristus fredes i folkeskolen

Italienske børn må fortsat vænne sig til at kigge på Kristus-figurer i skolen. Dom i en omstridt sag om religionsfrihed ved Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol trækker også spor til Danmark.

Af Niels Schack Nørgaard og Jens Beck Nielsen // jeni@berlingske.dk

19. marts 2011, 00:30

Må danske folkeskoler gerne have kors hængende på væggene, synge morgensang med salmer og flage med Dannebrog? Det lyder som en selvfølge, men kristne symboler og ritualer har længe været i fare i den danske skole. [!!!!!]

Lige indtil i går eftermiddag, da en dom fra Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol omstødte dens
egen kontroversielle afgørelse fra 2009, der gav en finsk-italiensk kvinde medhold i, at hendes børn ikke skulle konfronteres med en lidende Kristus på korset i børnenes folkeskole.

Den finsk-italienske kvinde Soile Lautsi havde lagt sag an mod Italien, fordi hun mener, at krucifikser er indoktrinerende, og hun og hendes mand havde besluttet, at børnene skulle have en ikke-religiøs opdragelse i det stærkt katolske Italien. [ Ja, så er det sandelig også genialt at flytte til lige netop Italien, ikke?
Men man kunne vel fx. bare have fundet en anden skole UDEN et krucifiks på væggen? ]

Kernen i den endelige afgørelse er, at det overlades til staterne selv at løse det følsomme spørgsmål om religiøse symboler. [ !!!!! Vi vil så forventningsfuldt se frem til at denne helt nye selverkendelse fra den ellers altid emsige, PK-opdragende og folkeforagtende domstol breder sig til andre følsomme og kulturelle områder … ]

Peter Buch

Posted: 19 marts 2011 - 01:24 - Svar

Når samtlige politikere opfører sig som ud fra devisen- alle lande skulle behandle deres borgere ordentligt, såfremt det ikke sker kan reaktioner fra andre nationer starte med overtalelsesforsøg og ultimativt ende med krigstilstand, for at opnå styrer, der er i stand til at behandle deres borgere ordentligt, min sædvanlige remse,- er jeg, ikke helt beroligt når der ikke er en eneste afviger. Ikke en der mener det er nok med snak og pacifisme er svaret på alt.

Knute

Posted: 19 marts 2011 - 02:06 - Svar

“Egentlig har Gadaffi hatt rett helt fra starten av da han hevdet at det er al Qaida som står bak opprøret i Libya. Dette innrømmes faktisk nå implisitt av et analyseteam ved den amerikanske krigsskolen ved West Point. I følge en rapport utarbeidet der var det intet annet område i hele den muslimske verden sendte så mange frivillige for å slåss for al Qaida i Irak som Libya i alminnelighet, og i særdeleshet det østlige Libya hvor opprøret hadde sitt utspring. Det som var et drivhus for produksjon av muslimske terrorister til Irak skal altså nå plutselig ha blitt ”demokratiets vugge” i Libya, hvis man skal tro vestlige MSM.”

http://antijihadnorge.blogspot.com/2011/03/vesten-bomber-feil-side-igj en.html

Bjovulf

Posted: 19 marts 2011 - 02:07 - Svar

Selv Holger K. Nielsen fra SF er nu begyndt at rasle med sablen 😀

http://jp.dk/opinion/tegning/article2371910.ece

Vi lever i sandhed i interessante tider, hvor tingene tilstand kan vendes
på hovedet på et øjeblik.

Robin Shadowes

Posted: 19 marts 2011 - 06:35 - Svar

Outlandish-länken funkar inte. Som skåning visste jag redan innan att gruppen var mohammedaner och skulle därför aldrig få för mig att köpa en endaste av deras skivor. Hoppas att jag får tummarna loss snart att köpa lite nya skivor och då kommer jag gynna riktiga danska artister bra till, t ex Moonjam, Dizzy Mizz Lizzy, Tim Christensen och Thomas Helmig. Men jag är väl rasist för att jag inte gillar skit som Outlandish. LOL!

  Peter Buch

  Posted: 19 marts 2011 - 14:40 - Svar

  Stealthy, der kan downloades fra cnet, ændrer pc lokaliseringen, eller fjerner blokaden. Med Firefox og No Script kørende -tillad siden midlertidigt. Da er der ingen problemer.

Robin Shadowes

Posted: 19 marts 2011 - 06:36 - Svar

Korrektion: och då kommer jag gynna riktiga danska artister och några som ligger bra till

Lotte

Posted: 19 marts 2011 - 10:42 - Svar

Og her spørger en Lone Bojesen, der arbejder med patientsikkerhed og arbejdsmiljø, imamen Naveed Baig til hospitalsansattes hygiejne mv.

http://www.religion.dk/artikel/380775:Spoerg-om-islam–Maa-muslimske-ho spitalsansatte-ikke-ha–korte-aermer

Og imamen svarer positivt og imødekommende til hendes fordel – med henvisning til koranen.

Udgangspunktet er altså ikke den sunde fornuft, eller a-religiøs eksistentiel tænkning, men en strid der angiveligt skal afgøres af en imam.
Lidt som når man ringer til en ekspert, en livline der ved FAKTUELLE ting om ting.

Jeg underviser også sundhedspersonale bla. i Løgstrups etik, og har til dato ikke mødt en eneste ikke muslim, der påberåbte sig særlige religiøse hensyn i praksis. Problemerne handler altid om, hvordan plejeren, hvis vedkommende er religiøs, i og med sit religiøse udgangspunkt, kommer til at rangere højere end patienten, borgeren osv. Et andet eksempel er tørklædesagen fra Næstved, hvor patienten måtte overveje at skifte sygehus konfronteret med religiøs tænkning.
Det er DYBT problematisk i praksis og en klar, klar underminering af en lang tradition for det modsatte.

Fornuftens forfald piner mig langt, langt, langt ind i sjælen.

Vagn Henning

Posted: 19 marts 2011 - 10:52 - Svar

Formålet med vores deltagelse i aktioner i Libyen rettet mod Gadaffis regime er ikke i første omgang at bringe oprørerne til magten, men blot at forhindre Gadaffi i at bruge de i nogles øjne overdrevne magtmidler, som han hidtil ikke har været for øm til at anvende mod sin egen befolkning.

Problemet med Gadaffis regime er først og fremmest de magtmidler det benytter overfor sin befolkning. Der bliver ikke officielt stillet spørgsmålstegn ved den Libyske stats ret til selvopretholdelse – alle andre end revolutionsromantikerne véd at fraværet af staten, uanset hvor repressiv den måtte være, er dødsensfarlig overfor almindelige mennesker. Så vi satser i første omgang på stabilitet. Men man kan godt kræve at de midler staten anvender for at tæmme oprøret er så lidt voldelige som muligt. Hvis demonstranterne ikke er bevæbnede, skyder man ikke på dem. Hvis oprørerne har automatrifler, sætter man hæren ind, men lader flyvevåbnet blive på stand-by. Proportionalitet med andre ord.

Det er ligesom med terror-organisationer. Selvom nogen af dem kæmper for et retfærdigt mål, må alle civiliserede mennesker (hvilket udelukker Enhedslisten) tage afstand fra dem alene på grund af de metoder de benytter sig af.

Begå nu ikke den samme som de venstreorienterede medier (dvs. dem alle sammen) der ser en modsætning mellem frihedskæmpere og terrorister. Der er ingen modsætning; det er alene metoderne der er problemet, ikke formålet eller hensigten. Ligesådan med Gadaffis regime. Vi må tage afstand fra dem, ikke fordi dets selvopretholdelse er illegitim eller i modstrid med vores interesser, men fordi de magtmidler det anvender mod sin befolkning er overdrevne og uforsvarbare.

Jeg synes også det er en fejl at vi blander os, men derfor er der altså ingen grund til med vilje at fejlrepræsentere og misforstå argumentet for at gå i krig…

  LFPC

  Posted: 19 marts 2011 - 12:42 - Svar

  Det er jeg med på, men begynder det ikke at ligne noget vi kender alt for godt hvis vi ud fra globalt humanitære idealer reelt kommer til at fremme en udvikling der er skadelig for vores egen sikkerhed? Indgår dette overhovedet i overvejelserne når vi nu skal spille kavaleriet der kommer til undsætning, i stedet for den stenrige arabiske verden der gerne ser passivt til?

  Jeg vil til enhver tid hellere være kynisk end acceptere at vi har en særlig forpligtelse til at holde de ædle vilde inden for visse civilisatoriske rammer, ikke mindst hvis der er en risiko for at vi fremmer en udvikling der vil være endnu værre end Ghadaffi.

   Gunnar Biering

   Posted: 19 marts 2011 - 14:26 - Svar

   LFPC:
   Her er du vist lige en tand for kynisk. Husk, at Gaddafi i ca. 30 år har været en destabiliserende og terrorskabende faktor (Lockerbie, diverse andre bombeattentater, og også argumentet om de mange Al Qauda-terrorister fra Østlibanon: De er jo udgået fra Libanon med Gaddafis accept.). Det kan næppe blive værre end ham. Man satser på, at et post-Gaddafi-Libanon ikke vil blive domineret af islamister – ellers må vi tage den derfra, som Bjarne Riis siger.
   Specifikt vedr. Dansk Folkeparti: De har været modstandere af involvering især på landjorden. Når nu alle andre partier går ind for luft-indsats, er det passende at bakke op, ligesom Finansloven normalt bliver vedtaget også med oppositionens stemmer. Også som en opbakning til de folk, der skal afsted.

    Prudentius

    Posted: 19 marts 2011 - 15:13 -

    Vi har ingen venner i Dar al islam!

    Eller rettere sagt; vores vennekreds er så lille at der umuligt kan føres politik på basis af den.

    Det første oprørerne gjorde, så vidt jeg har forstået, var at producere hundredvis af plakater af Gaddafi med en davidsstjerne i malet i panden.

    Lad dem sejle deres egen sø.

    LFPC

    Posted: 19 marts 2011 - 15:48 -

    Sandt nok, selv om man har det friskt i hukommelsen at briterne for bare et års tid siden lå for fødderne af samme Ghadaffi og fik sendt Lockerbiebombemanden hjem under falske forudsætninger. Jeg savner stadig at få en antydning af at vestlig meddling i en barbarisk verdensdels indre barbariteter kan gavne vores sikkerhed i det lange løb.

    Hvis – altså hvis – der nu der kunne argumenteres for at et Libyen i indre kaos var til vores fordel fordi de vendte deres voldelige tilbøjeligheder mod hinanden i stedet for imod os, ville du så ikke også være kynisk og sige ‘hellere dem end os’?

    Jeg savner at se et scenarie der på nogen måde er ligefrem godt mht. denne verdensdel, i modsætning til scenarier der er mere eller mindre slemme hvad angår vores egen sikkerhedssituation. Dette seneste eventyr hvor vi skal være kavaleriet der kommer til undsætning tager så vidt jeg kan se udgangspunkt i de samme gamle drømme om en fredelig, undertrykt befolkning der bare vil leve i frihed og demokrati som os. Jeg skal gerne tage det på min kappe at være kynikeren der siger fra, og måske går over til at stemme blankt fremover.

   Vagn Henning

   Posted: 19 marts 2011 - 21:00 - Svar

   Jo, klart at vi i første omgang skal tænke på vores interesser, og vi er enige om vurderingen at det ikke tjener vores interesser direkte at afsætte Gadaffi. Og jeg kan også komme på mange andre grunde til at vi skulle have blandet os udenom, bl.a. at sporene fra Irak og Afghanistan skræmmer – det vil ikke lykkes for os at sikre et stabilt regimeskifte, og vi kommer ikke til at vinde nogen venner i regionen, kun flere fjender – og, hvad jeg synes er endnu mere vigtigt, den vestlige verden kommer til at stå med et alvorligt forklaringsproblem: Hvorfor skal Gadaffi fjernes når så mange andre diktatorer får lov til at sidde? Jeg har allerede hørt fllere spekulere i at det må skyldes olien…

   Men det ændrer ikke ved at jeg skam tror på at Villy er oprigtig (for en gangs skyld) når han fremfører argumentet med Gadaffis overgreb på sin civilbefolkning. Jeg har svært ved at se hvilke andre bevæggrunde han skulle kunne have.

  Jonny

  Posted: 19 marts 2011 - 14:20 - Svar

  In a statement on Friday night, the US president warned Col Gaddafi that he must withdraw troops from towns previously held by rebels, including Misurata and Zawiyah. The regime should also stop its advance on the rebel stronghold of Benghazi immediately, he said, and basic services including water and electricity should be returned to the areas.

  Hillary Clinton, the US Secretary of State, said that the “final result” of international action against Libya must be Col Gaddafi’s departure from power.
  h t t p://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/africaandindianocean/libya/8392 091/Libya-Col-Gaddafi-told-to-leave-now-or-face-the-bombers.html

  Downing Street has tried to clarify what its eclectic alliance – including France, the US, Saudi Arabia [ 🙂 ] , Qatar, Italy and Denmark (and maybe Malta) – thinks it is doing in Libya. David Cameron and Barack Obama agreed that “the violence against the Libyan people needed to cease, that Gaddafi should depart from power now, and that the Libyan regime should comply with the [UN] resolution immediately”, it said.
  h t t p://www.guardian.co.uk/world/2011/mar/18/gaddafi-final-say-libya

  No-fly zone = regime-change zone?
  Väldigt osäkert läge. Om rebellerna går på offensiven, kommer Västvärlden att agera flygvapen åt dem?

  Och hur skall Västvärlden nu hantera situationen i Bahrain och Jemen? I Bahrain har ju i och för sig Saudiarabien redan gjort en egen variant på “humanitär intervention”…

   Vagn Henning

   Posted: 19 marts 2011 - 21:10 - Svar

   I stand corrected.

   Blækket var knap nok tørt på mit indlæg, før der på forsiden af edition.cnn.com var en overskrift “We must help Libya’s freedom fighters win” skrevet af en eller anden pensioneret general, og de angreb på Gadaffis styrker, som Frankrig har pralet med her til eftermiddag, kunne godt tyde på at operationen går ud på at sikre oprørets sejr frem for at sikre civilbefolkningen mod overgreb…

   Men det ændrer ikke ved at det argument jeg hovedsagelig har hørt fremført her i Danmark har været at sikre civile mod overgreb. Og jeg går ikke ind for at tillægge vores politiske modstandere holdninger de ikke har. Det gavner ikke diskursen (for nu at bruge et yndlingshadeord).

   Jonny

   Posted: 28 marts 2011 - 16:42 - Svar

   Så var vi då där. NATO framträder fullständigt ogenerat som rebellernas flygvapen. Dessa rebeller försöker nu, med benäget bistånd från NATO-flyg, erövra en av motståndarsidans städer. Civilbefolkningens väl och ve? Tja, denna civilbefolkning kanske måste offras för att garantera övrig civilbefolknings säkerhet. “You cannot make an omelette without breaking eggs.” Etc.
   [ I enlighet med “UN Resolution 1973” skulle det nu, lustigt nog, kunna anses vara fullständigt legitimt att angripa NATO:s flyg och baser. Tur för NATO att det inte finns någon “Coalition of the Willing”… ]

   Libya’s rebel forces closed in today on Muammar Gaddafi’s hometown of Sirte, the gateway to the western half of the country after it was targeted for the first time by international air strikes.

   Witnesses in Sirte said that bombing was heard last night and then again 6.30am, but there was no fighting in the streets or signs of rebel forces. The night before dozens of fighters loyal to Gaddafi could be seen roaming the streets.

   The assault on Sirte, where most civilians are believed to support Gaddafi, however, potentially [ 🙂 ] represents an expansion of the international mission to being more directly involved with regime change.
   h t t p://www.independent.co.uk/news/world/africa/libyan-rebels-close-on-key -gaddafi-stronghold-2255180.html

   Eller som Fup Rasmussen sade på BBC: “We are there to protect civilians – no more, no less.”

Nils

Posted: 20 marts 2011 - 08:31 - Svar

Bliver spændende at se, hvad der sker, når “folket” i Kabul “rejser sig” mod den korrupte marionetpræsident Karzai. Hvilken side er Vesten så på? Har isaf et hemmeligt lager af gummikugler, så de kan skyde på demonstranterne mens kameraerne snurrer?

Hvorfor gik det for en gangs skyld så nemt at få FN-resolutionen igennem? Måske fordi der er så stor interesse fra Rusland, Kina og araberne for at se Vesten marchere ud i hængedyndet og understrege forestillingen om Vestens konstante væbnede krigsførsel mod islam.

Leave a Comment