19
mar
Seneste opdatering: 24/4-16 kl. 1703
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indledning ved Lars Hedegaard til minut 4:18. I Denne åbne post vil resten af stoffet fra torsdagens møde blive publiceret efterhånden som det indløber over weekenden. – Sappho: Derfor er der så stille i Sverige. Halmstad Lokal Tidningen: Naiva svenskar och skeptiska danskar?

Journalist ved Helsingborgs Dagblad, Malin Waak, var ikke en del af panelet ved Trykkefrihedsselskabets møde om svensk debatkultur. Alligevel fremstod hun som aftenens eneste opponent. Her ses hun i fri debat med Trykkefrihedsselskabets formand, Lars Hedegaard. (klik foto f. helskærm)

En sorglig samling danskar. Malin Waak går på tryckfrihetsmöte och möts av en unken stank. Nu ligner denne 200 andre smædeartikler, jeg har set på HD.SE, så der er ingen grund til at opholde sig særligt ved Malin Waaks. Bortset fra denne sætning: “Glöm allt om att man här har rätt att fritt få uttrycka sin mening. Tro mig. Jag försökte.” Waak fik helt korrekt ordet de 5-7 gange, hun bad om det og det er iøvrigt aldrig set i Trykkefrihedsselskabet, at en refererende journalist overhovedet har bedt om ordet. Hvad brokker hun sig kort sagt over ? Ikke at være blandt ligesindede og få verbale bøllebank af Søren Krarup, der også var blandt publikum, det er mit indtryk af artiklen og hendes optræden den aften. Sådan belyste Waak glimrende indirekte Jalvings udsagn om svensk konsensus. Det er forbandet at blive sagt imod, ja det er det rene Helvede, som hun selv skriver, jeg kender godt fornemmelsen.

Eurofile skal sikre briters nationale selvstændighed

Man kunne her passende oversætte “con” ved et berømt dansk ord der begynder med “N”, men vi prøver at være en pæn blog. Det synes at være en ufravigelig regel at ethvert britisk initiativ mod EU bliver dødfødt fra starten (LFPC).

A panel set up to challenge the erosion of British sovereignty by European courts was branded a ‘con’ last night.

It emerged that the commission investigating the creation of a British Bill of Rights would be barred from considering whether Britain should withdraw from the European Convention on Human Rights.

Critics also claimed the commission was ‘dominated’ by Europhiles and human rights lawyers likely to be in favour of the supremacy of the European courts. […]

Mr Clarke also revealed that the commission will contain some of the UK’s leading human rights lawyers, including the Liberal Democrat peer Lord Lester – architect of the Human Rights Act.

Other well-known names from the Left include Baroness Helena Kennedy, who declared last year that human rights were ‘non-negotiable’, and Philippe Sands, an expert in human rights and international law. […] The great Bill of Rights ‘con’: How Europhiles play leading role on panel set up to examine EU meddling in UK law


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?