5
apr
Seneste opdatering: 6/4-11 kl. 1923
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

I rapporten over den endelige, anmeldte kriminalitet i Sverige 2010, – ANMÄLDA BROTT SLUTLIG STATISTIK FÖR 2010, – ser man at det samlede antal anmeldelser mindskede med 3 % til 1.370.399. Mere end hver 10 ramtes altså af kriminalitet i løbet af et år. Voldtægt stagnerede omkring 6000 for første gang i umindelige tider. Det var også det glade budskab i pressen, men man glædes ikke når man ser detaljerne. Det var biltyverier, cykeltyverier, bankrøverier, hærværk der mindskede, mens det var mord, grov vold og narkotikaforbrydelser, der øgede. Cykeltyverier får folk intet ud af at anmelde, og banker og biler er blevet sværere at røve. Statistikken afspejler som de foregående årtier et samfund med et kontinuerligt stigende konfliktniveau. Mord, der øgede med hele 43 %,  forklarer BRÅ således:

År 2010 inrapporterades 337 brott som avsåg fullbordade mord, dråp eller misshandel med dödlig utgång, vilket är en ökning med 105 brott jämfört med föregående år. Den kraftiga ökningen kan i huvudsak förklaras av en enskild anmälan med ett stort antal mord där det i efterhand har klarlagts att gärningarna inte var mord eller annat dödligt våld.

Det samlede antal “Misshandel inkl. grov” er 87. 854 (!) Statistikken findes i kortform her: Anmälda brott,hela landet, totalt och per 100 000 av medelfolkmängden, efter brottstyp år 2010 samt jämförelse med föregående år. Se også Affes nye statistik: Utländsk bakgrund i ytterligare 80 kommuner.

Mangfoldighed: Udlændingekriminalitet fordoblet på tre år

The number of foreigners arrested for committing crimes in Britain has almost doubled in the past three years, police revealed today.Figures show that in 2010 more than 91,234 non-British nationals were held for crimes including murder, burglary and sexual offences.
By contrast, only 51,899 foreigners were arrested in 2008 – meaning there has been a worrying increase of 76 per cent over the past three years.
Fewer than half of Britain’s police forces released data, which means that across the UK the total number of foreign arrests will be much higher. If the average increase for the 19 forces included in today’s figures were applied across all 52 British forces, it is estimated that more than 750,000 foreigners have been held since 2008. [..]
Pete Smyth, chairman of the Metropolitan Police Federation, said that migration has had a ‘huge’ impact on police resources.He said: ‘I’m not surprised it’s so high because London is getting more diverse by the day. Migrant crime wave revealed: Foreign arrests have almost doubled in just THREE years (Concerns over foreign crime wave, WHAT THE FOREIGN CRIME WAVE SAYS ABOUT BRITAIN)

Pekgul om Jalving: “Jag har aldrig mått så illa”

Der er mange æstetikere i farten for tiden. Nalin Pekguls artikel henhører egentlig i afdelingen spøg og skæmt, men da den er så god underholdning, spilder vi af vores sparsomme plads på den her. Det er årgangs-Danmarks-bask, men at en top-sosse anvender Teheran mullahernes propagandasprog anno 1979, det er tragisk. Men så gør vores kommende kulturminister, Mogens Jensen det også som en af de meget få i Danmark. Unisone tæsk til Pekgul i kommentarerne. Hun går en svær tid i møde, men hvad værre er, det gør Sverige også med sådanne toppolitikere.

Jag har varit i offentligheten i tjugo år och har intervjuats av hundratals journalister, men jag har aldrig mått så illa som under intervjun med den danske journalisten Mikael Jalving. Det är tom bättre att samtala med Jimmie Åkesson. Det skriver Nalin Pekgul, ordförande för socialdemokratiska kvinnoförbundet. […]

Men provokationerna slutade inte med detta. Jalving bytte bara ämne och började tala om Lars Vilks Muhammed karikatyrer. Där sitter han framför mig och säger att han har sett Malou von Sivers intervju med mig, där jag går till hårt angrepp på Lars Vilks Muhammedteckningar. Han påstår att han är förvånad över att en person som låtsas vara så modern och har kommit så högt upp i det socialdemokratiska partiet ändå kan bli så kränkt av en teckning att hon inte respekterar yttrandefriheten. Hur än jag försöker förklara att det inte är teckningarna i sig som upprörde mig utan Lars Vilks rasistiska synsätt när han i programmet säger att han ska uppfostra muslimer i demokrati och yttrandefrihet. Vem är Lars Vilks att uppfostra mina föräldrar som riskerade sina liv för demokrati och yttrandefrihet? Men Jalving visar inte något som helst intresse för Lars Vilks rasism och det går äntligen upp för mig att hela syftet med intervjun har varit att ge ytterligare ett bidrag till karikatyrerna av muslimen som en galning som inte klarar av att leva í demokratiska samhällen med yttrandefrihet……..Jag har inte läst Mikael Jalvings “Absolut Sverige – En rejse i tavshedens rige” och kommer heller inte att göra det. För mig var det tillräckligt obehagligt att bli intervjuad av en riktig islamofob. Islamofobin har förgiftat hela det danska samhället.

Se en norsk kommentar: Svenskhet – en tilstand: Når man leser Pekgul kan man ikke la være å tenke at den offisielle “svenskhet” er blitt en tilstand, som kan minne om freudiansk hysteri. Opdatering tirsdag: Jalving: Sen vrede, Nalin Pekgul.

Muslimske lande vil have erklæring mod islamofobi
Der er håb endnu for Nalin Pekgul og Islamofobi-Mogens.

Islamisk verdensorganisation skrinlægger alligevel ikke kravet om et forbud mod religionskritik. Samtidig forfatter de muslimske lande nu et udkast til en såkaldt islamofobi-resolution. [..] Jacob Mchangama, chefjurist i den liberale tænketank Cepos, mener, at OIC kun midlertidigt har droppet kravet om at gøre religionskritik strafbart af taktiske grunde. Målet er stadig at forhindre kritik af islam, men metoden er nu anderledes. KrD

»Det må ikke gentage sig«

Det overordnede menneskeretssystem, som vi har opbygget, er dybt problematisk. Det ignorerer komplet hensynet til den meningsfulde uenighed. Ved at tage hele dette problemkompleks ud af den demokratiske beslutningsproces og i stedet lægge det ind under en juridisk menneskerettighedsdomstol har man reduceret demokratiet til noget sekundært. Kronik: Kai Sørlander, filosof og forfatter

David Cameron betaler Pakistan blodpenge for fortidens synder

Med et Storbritannien i dyb økonomisk krise – snak om at hæve den britiske pensionsalder til 70 år – er det beroligende at opleve ‘Mr. Turkey’ i spenderehjørnet på sit statsbesøg. Så kan det alligevel ikke stå så slemt til? Og når premierministeren kan påtage sig kollektiv skyld på sit lands vegne, betyder det så at vi andre kan tillægge muslimske lande kollektiv skyld for de ufattelige menneskelige lidelser deres religion har påført deres naboer gennem århundreder? Kan Danmark nu kræve erstatning til efterkommerne af de danskere der blev bortført til slaveri i Nordafrika for 3-400 år siden? Sådan fungerer den multikulturelle logik selvfølgelig ikke. Man ved at en international krise ville blive resultatet hvis noget europæisk land vovede at stille krav om dette (LFPC).

David Cameron today declared Britain responsible for the creation of ‘many’ of the world’s problems as he sought to extend a hand of friendship to Pakistan.

After unveiling plans to pour £650m into the country’s education system in a move seen to be an attempt to quell an earlier spat over terrorism, Mr Cameron appeared to accept that the legacy of the British Empire was responsible for the bitter struggle for Kashmir. […]

But he added: ‘I don’t want to insert Britain into some leading role.

‘As with so many of the problems of the world, we are responsible for their creation in the first place.’ […] Cameron the apologist: As PM offers Pakistan £650m to spend on education, he says Britain is responsible for ‘many of the world’s problems’


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


LarsS

Posted: 5 april 2011 - 00:10 - Svar

Underligt som det altid handler om at finde en “Satan”!

I muslimske lande er USA den “Store Satan” og Israel den “Lille satan”.

Sverige har åbenbart valgt at Danmark skal være den “Nordiske Satan” som man kan hænge alle sine elendigheder op på!

Eller måske er Danmark blevet et nødvendigt redskab for Sveriges politikere, journalister og PK´er at lange ud efter, et sted at anbringe den vrede de føler, når de opfatter at verden, deres verden er uretfærdig mod dem. Og i stedet for at bekæmpe de problemer de virkelig har og som de udmærket ved er udenfor deres kontrol og som de ikke evner at modstå eller håndtere, så retter de deres vrede mod “noget fanden har skabt!”

Intentionerne om “multikulti” i Sverige har i politikernes og journalisternes verdensbillede sikkert været ædle, noble og fine fra starten, men nu viser det sig at gå sikkert og hastigt ad helvede til og det er da også uretfærdigt og må give natteuro og lidelser!

Så skulle Nalin Pekguls og hele 7-kløveret næste reaktion være at afbrænde Dannebrog, trampe på det og råbe “Dansk-Jävlar”, er dét vel en helt forudsigelig evolutionær udvikling i forholdet mellem vores to gamle lande!

nobody

Posted: 5 april 2011 - 00:12 - Svar

För var dag som går känner jag mer och mer samhörighet med er danskar och allt mindre förståelse och samhörighet med den samling idioter som styr Sverige från Stockholm.

Svenska politiker vart har alla våra inbetalda skattepengar tagit vägen?

WHERE HAVE ALL THE FLOWERS GONE: http://www.youtube.com/watch?v=HkkwBOkFsMs

Where have all the tax money gone?
Long time passing
Where have all the tax money gone?
Long time ago
Where have all the tax money gone?
Politician have stolen them every one
When will they ever learn?
When will we ever learn?

Where have all the young ones gone?
Long time passing
Where have all the young ones gone?
Long time ago
Where have all the young ones gone?
Taken jobs abroad every one
When will we ever learn?
When will we ever learn?

Where have all the honest men gone?
Long time passing
Where have all the honest women gone?
Long time ago
Where have all the honesty gone?
Sold for money every one?
When will we ever learn?
When will we ever learn?

Where have all the soldiers gone?
Long time passing
Where have all the soldiers gone?
Long time ago
Where have all the soldiers gone?
Gone to Libya every one?
When will they ever learn?
When will we ever learn?

Where have all the tax money gone?
Long time passing
Where have all the young ones gone?
Long time ago
Where have all the honest Politician gone?
Gone with our tax money every one
When will we ever learn?
When will we ever learn?

Nils

Posted: 5 april 2011 - 09:09 - Svar

OT: Hjælp, hvorfor kan man ikke længere vælge det gamle tema?

  LFPC

  Posted: 5 april 2011 - 09:49 - Svar

  Vi har haft nogle tekniske problemer mht. opdatering af WordPress der betød at alt i højre margen forsvandt, men det hele skulle gerne komme op at køre igen.

   Nils

   Posted: 5 april 2011 - 10:11 - Svar

   Super. Tak.

   Bjovulf

   Posted: 6 april 2011 - 07:10 - Svar

   Er det mon muligt at få editeringsfuntionen for indsendte kommentarer tilbage? Tak 😉

Olav

Posted: 5 april 2011 - 11:26 - Svar

Sist vår møtte jeg en ung svensk far på en kaffebar i Spania.
Med god jobb som ingeniør, som han hadde gjort fra et hjemmekontor siste tiden.
Det var vår, og snart skulle han og hans sønn reise hjem til Sverige, etter at sønnen hadde gått ett år i spansk skole. Hjem til resten av den unge familien.

De hadde forresten flyttet, fortalte han, til et annet strøk i hovedstaden.
På spørsmål om hvorfor, fortalte han at området der de hadde bodd, ble mer og mer preget av ikkesvensk kultur.

Da jeg ville vite hva han mente om det, så han på meg og sa: Er det ikke bare slik det er..
Jeg merket ikke et lite tegn til opprør i dette mennesket, hvilket forundret meg sterkt.

Han er trolig også et bilde på “den moderne svensken”.

Fundersam

Posted: 5 april 2011 - 11:58 - Svar

Jalving har ett bedövande svar på Newsmill.

Han konstaterar bara att Pekgul inte visade detta raseri under samtalet, att hon fick texten till intervjun kort efteråt, men inte haft några invändningar, trots en påstötning om att hon skulle svara. Först ett år efteråt blir hon angelägen att visa sin upphöjda “godhet” genom att dels förklara sig för god för att läsa Jalvings bok och dels beskylla honom för islamofobi.

Georg Hansen

Posted: 5 april 2011 - 12:23 - Svar

Hvis ens værste fjender er Jalving og Jimmie Åkesason, så lever man et meget beskyttet liv fjernt fra verdens larm og fortræsdelighed. Typisk at hun først blev forarget et års tid efter. Er de ikke bare søde.

Jeg tror ikke det nytter at skælde hende eller andre godhedsapostle ud, det bekræfter dem bare i deres selvmedlidenhed. Jeg tror man når meget længere med blid forståelse og søde ord, og en jernnæve lige inde under handsken, skjult så meget at de lige aner den er der.

Ord er stærke, pennen er stærkere end sværdet. Vores forældre og bedsteforældre lærte det under den forrige besættelse. De kunne gøre tykt nar af tyskerne, der godt vidste hvad der skete, men ikke kunne gøre noget, for teksten var uskyldig, men det var meningen ikke.

Jeg synes det er udmærket, at man er begyndt at bekymre sig om invasive arter, til at begynde med et par planter og nogle alger og en eller anden hund. Man burde også begynde at studere gøgens udbredelse og udbredelsesmetode, måske ligefrem lære om det i skolen

Olav

Posted: 5 april 2011 - 12:51 - Svar

Metaforen gjøken (gøgen) er god, når man taler om innvandringen av i dag!

Jeg finner også stor likhet med det som hendte under “de store oppdagelser”.

Denne gang er det vì som er blitt oppdaget.

Hvem som er conquestadorer, og hva som er inka-skatten som i største gjestmildhet bæres frem for disse, er kanskje åpenbar for mange.
Hvordan det hele endte, vet alle de som kjenner litt til historien..

Arvid Falk

Posted: 5 april 2011 - 13:03 - Svar

Man kan beskriva tillståndet i Sverige i allehanda psykiatriska termer (psykos, hysteri m.m.), men det finns en betydligt enklare förklaring till, varför Nalin Pekgul eventuellt upplevde mötet med Mikael Jalving som obehagligt.

Nalin Pekgul skriver: “Jag har varit i offentligheten i tjugo år och har intervjuats av hundratals journalister, men jag har aldrig mått så illa som under denna intervju.”

OM det är sant – så torde förklaringen vara, att *svenska* s.k. journalister har ett utomordentligt märkligt sätt att intervjua bl.a. politiker (med undantag av SDs politiker).

Svenska s.k. journalister svassar och krusar och låter politikern prata UTAN att ställa några besvärliga frågor, när de intervjuar någon politiker (exkl. när de intervjuar någon från SD). De beter sig ungefär, som om de intervjuade en kunglighet.

Nalin Pekgul verkar ha förväntat sig en sådan drottning-intervju, eftersom hon skriver:

“Jag tänkte att mina synpunkter kanske kunde bidra till en nyanserad debatt i Danmark om muslimer. Att danskar skulle få inblick i att det finns många olika sätt att vara muslim på och att de som har extrem tolkning av islam inte är representativa för den stora majoriteten muslimer i Europa. Jag tackade därför ja till intervjun i tron att det var en seriös journalist som var intresserad av det jag hade att berätta.”

Som Nalin Pekgul ser det, så lyssnar “seriösa journalister” intresserat och snällt på, vad hon “har att berätta”. Ty så beter sig nämligen svenska s.k. journalister när de intervjuar någon politiker (exkl. när de intervjuar någon från SD).

Svenska s.k. journalister problematiserar inte svaren genom besvärliga följdfrågor och en svensk s.k. journalist har så gott som aldrig förberett något, som journalisten verkligen vill ha ett svar på.

När svenska s.k. journalister intervjuar, så ser den typiska intervjun ut så här:

1. Journalisten ber politikern uttala sig (i någon fråga).

2. Journalisten frågar: Hur menar du då?

Genom den öppna frågan – hur menar du då? – så uppmanas politikern att ytterligare lägga ut texten helt och hållet från politikerns eget val av perspektiv

3. Journalisten undrar: Är det något du vill tillägga?

Journalisten ger alltså politikern möjligheten att komplettera (helt och hållet enl. politikerns eget önskemål betr. vad hon/han vill prata om) samt avsluta med något som politikern har förberett inkl. några väl inövade one-liners.

Tänk er själva, hur en kunglighet som endast är van vid 1 – 3 skulle uppleva en problematiserande och ifrågasättande intervju!

Drottning Nalin skulle uppleva mötet med någon frågvis “scruffy sceptical brit” (som en kanadensisk tidning beskrev BBCs tuffare journalister) som minst lika obehagligt – förmodligen betydligt värre.

Hennes Kunglig Höghet saknar helt enkelt erfarenhet av en normal, robust politisk intervju.

—–

Jag skrev inledningsvis, att Nalin Pekgul *eventuellt* hade upplevt mötet med Mikael Jalving som obehagligt. Som Jalving påpekar i sitt svar, så har hon väntat ett ÅR (!) på att lufta sitt obehag och han fick inte heller några negativa signaler i mejl-kontakten med hennes sekreterare.

Nalin Pekguls utspel kanske därför bara är ett utspel – dels för att visa att hon finns dels för att ytterligare polera muslimernas varumärke som missförstådda offer (för s.k. islamofobi).

Mot bakgrund av muslimernas senaste (?) aggressiva och bloddrypande bravader så fann Pekgul det förmodligen angeläget att (tre dagar senare) ta en ny offentlig runda i offervalsen.

Hans Und

Posted: 5 april 2011 - 14:19 - Svar

Typisk for PK-tosse segmentet.

De er kendetegnet ved, eksempelvis, at hævde islam er fredens religion. – uden at have læst så meget som et ord i koranen eller de øvrige tekster.

Nu har vi så en Pekgul, der kan fastslå, at Jalving er islamofob. -Uden at have læst en linie af hvad han har skrevet.

Gad godt vide om hun overhovedet ville være i stand til, at redegøre for, hvad islamofobi er og hvori det består.

Limewoody

Posted: 5 april 2011 - 14:59 - Svar

“The number of foreigners arrested for committing crimes in Britain has almost doubled in the past three years, police revealed today,,,,,,,,,,,,,,,,”.

Gad vide om de ikke har krimonologer og den slags ovre i Britanistan. De plejer jo her i landet, at gøre sort til hvidt og omvendt. Men det kunne jo skyldes at tallene kommer fra politiet og ikke er filtreret gennem venstresnoede krimonologer, sociologer oa.

  Peter Andersen

  Posted: 5 april 2011 - 15:34 - Svar

  Det beskriver kun stigningen i antallet af kriminelle immigranter. Antallet af udenlandsfødte og efterkommere af udenlandsfødte kriminelle, er det langt højere og skræmmende mørketal. Masser af steder i England ulmer uroen. Selv blandt de etniske minoriteter. Der går med garanti ikke et 2-cifret antal år før det begynder at eksploderer. Og det samme vil senere gøre sig gældende i Sverige, Holland, Belgien og Frankrig. De åndsvage politikere kan ligesågodt begynde at øve sig på deres åndsvage undskyldninger. De vil meget snart få brug for dem!!!

  Limewoody

  Posted: 5 april 2011 - 17:23 - Svar

  Ah…men i Sverige har de dem. Selvsagt.

Vivi Andersen

Posted: 5 april 2011 - 16:25 - Svar

Prøv at læs Danmarks historien og erfar, hvordan Svensken næsten altid var parat til at gå i flæsket på Danmark.

Intet under at Svensken benævnes som ” Arvefjenden” ! hæhæhæ lige bortset fra Skåne, Halland og Blekinge.

Forøvrigt så er denne jammer fra Pekgul da helt normalt i hendes ….kultur.

Altid er det de andres skyld – aldrig stiller man sig selv overfor spørgsmålet om egen årsag.

Næe, i de kredse kender man ikke til selvansvarlighed – hvilket vi til overflod også opleves herhjemme.

At skulle ha´ med infantile mennesker at gøre er en anelse trættende i længden – og da særligt når vi ikke har bedt om at få sådanne ombord i skuden Danmark !

  Marit

  Posted: 6 april 2011 - 22:00 - Svar

  En annen egenskap vi kulturelle kristne ( ikke bare troende) har, er at vi har samvittighet. I mer eller mindre grad, selvfølgelig. Våre muslimer mangler totalt denne dimensjonen. Jeg har hatt nærkontakt med dem i 17 år, og har erfart dette.Det er tankevekkende…

Ulla Lauridsen

Posted: 5 april 2011 - 22:30 - Svar

Jeg læste lige – det var ganske vist i Guns and Patriots – at USA bruger små 500 millioner dollars på diverse hjælp og støtte til Somalia per år, og det er eksklusiv fødevarehjælp. Pengene bruger somalierne blandet på indkøbt i nabolandet Saudi-Arabien. Somalierne har, uanset deres relative fattigdom, en af verdens højeste fødselsrater på mere end seks børn per kvinde. Ikke for noget, men burde vi ikke lade dem sejle deres egen sø?

  LarsS

  Posted: 5 april 2011 - 23:15 - Svar

  Ulla, du har helt ret!

  Bidragene passiverer, ikke aktiverer!

  Pengene fosser ned i de forkerte lommer og Afrika´s enorme naturressourcer udnyttes ikke til befolkningernes hjælp, men bortsælges til Kina og andre for højeste pris – til diktatorernes bankkonti!

  I stamme- og klansamfund kommer vi vestlige samfund altid galt afsted!

  Marit

  Posted: 6 april 2011 - 22:06 - Svar

  Det eneste soaliske menn gjør her i Norge , er å tygge khat og produsere barn med flere koner. Fødselspenger og barnetrygd er en sikker inntektskilde. De har også råd til feriereiser til hjemlandet, for å kjønnslemleste sine døtre. I tillegg sponser de somaliske terrororganisasjoner. De representerer en sann kulturberikelse over alt hvor de slår seg ned.

Bjovulf

Posted: 6 april 2011 - 06:55 - Svar

Gymnasieelever flygter fra Vestegnen – Kan nogen mon gætte hvorfor? 😉

http://www.bt.dk/danmark/gymnasieelever-flygter-fra-vestegnen

– Onsdag den 6. april 2011, 04:06 | Opdateret: 04:16

Gymnasierne på den københavnske vestegn er upopulære blandt gymnasiesøgende.

Gymnasierne i Avedøre, Ishøj og Albertslund har fået mellem 18 og 20 procent færre ansøgninger i et år, hvor søgningen til gymnasierne ellers slår alle rekorder, skriver Politiken onsdag.

Det viser netop offentliggjorte tal fra Region Hovedstaden.

….

Dermed forstærkes tendensen fra sidste år, hvor cirka hver tredje elev søgte væk fra Vestegnen. Mange af dem endte dog med at blive sendt tilbage for at fylde de tomme klasseværelser op og udnytte kapaciteten.

Det er især gymnasierne med en høj andel tosprogede elever, der oplever yderligere fald i søgningen. De mere blandede gymnasier i Rødovre og Høje-Taastrup fastholder deres pæne søgetal.

[ Tja, måske ønsker de og deres forældre bare ikke at blive brugt som forsøgskaniner i PK-politikernes uansvarlige multikulti-
eksperimenter med “kulturberigere”, som kræver så godt som alting indrettet efter sig og konstant stille krav om bederum,
baderum og halalmad etc. ? Eller de ønsker ikke at stå model til konstant krav om respekt eller muslimske drenges negative
syn på piger/ kvinder, deres machomanërer eller deres provokerende og aggressive attituder og let antændelige temperamenter? Eller de husker måske bare lidt for godt, hvordan al tiden i folkeskoletimerne skulle bruges på “kulturberigerne”, og hvordan
der konstant skulle vises særhensyn til denne særligt sarte gruppe? ]

Emeritus

Posted: 6 april 2011 - 10:29 - Svar

‘…Det overordnede menneskeretssystem, som vi har opbygget, er dybt problematisk. Det ignorerer komplet hensynet til den meningsfulde uenighed…’

Sørlander har helt ret. Menneskerettighederne udgiver sig for at være universelle, skønt de kun er ‘universelle’ i en begrænset del af verden (vores). Da rettighederne påstås universelle – og altså overordnede, trumfer de lokal juridisk og anden praksis overalt, hvor politikere synes, man har brug for det, mens de påtaget dydigt-moralsk bekender sig til disse overordnede rettigheder. Især ser man det, når politikere skubber enkeltsager foran sig.

EU-regler/direktiver/domme er ligeledes overordnede og trumfer til enhver tid lokale regler, så snart man lokalt synes man har brug for det, og det har man hele tiden.

Grundloven og dansk retspraksis og danske demokrati ender med at blive skueretter for tilbageskuende idioter, der ikke kan finde ud af, at der er tale om nye tider, hvor politikere og andet godtfolk har lært at gemme sig ansvarsfrit og fri sig fra alskens ulykker, de har begået ved at påbråbe sig internationale aftaler og forordninger, der naturligvis trumfer alt, hvad der før kunne drage dem til ansvar lokalt. Linjen er klar, for der er intet, de kunne have gjort anderledes.

Politikere, som er lokalt valgt, men som ikke kan drages til ansvar lokalt på grund af ‘overordnede’ internationale hensyn, som de tilsyneladende intet har kunnet stille op med, har naturligvis kortsluttet demokratiet og gjort det inderligt overflødigt.

Med venlig hilsen

Emeritus

Posted: 6 april 2011 - 10:53 - Svar

NB.!
Problemet er selvfølgelig ikke, at man indgår aftaler internationalt, og hvad man retter sig efter internationalt. Problemet opstår, hvis aftalerne ikke kun er internationale, men har lokale addresser, og i hvilket omfang disse addresser medfører lokale forandringer på tværs af lokal lovgivning og demokratiske spilleregler, fordi man lokalpolitisk kan hævde, at ingen kan protestere mod internationale aftaler, rettigheder, konventioner, direktiver, domme, der jo er urørlige, fordi de er indgået internationalt og derfor overordnede.

Med venlig hilsen

Emeritus

Posted: 6 april 2011 - 12:12 - Svar

NB-2!
Men hvem skrev egentlig under på alle disse ‘bindende’, internationale aftaler? – Det gjorde vore egne, ansvarlige lokale politikere, der naturligvis ikke længere kan drages til ansvar, for nu er det allerede dengang, og hvis der skulle være en underskrift, de ikke skulle have sat, så har disse politikere i tide fået ansvar for noget helt andet.

Man kunne i harmoniseringens navn spørge, hvor langt, man har tænkt sig, at vi skal lade os harmonisere? Hvilket europæisk sprog vore politikere mon har i tankerne, at det i fremtiden vil være passende, vi vokser op med. Udskifte dansk med engelsk? Og hvilke historiske begivenheder, sejre som nederlag bør vi i fremtiden henholdsvis hylde og sørge over. De tyske sejre i Frankrig og Sovjetuniuonen og nederlaget i Berlin? – et cetera, et cetera.

Eller kan vi i fremtiden nøjes med mindre og se frem til at tåge rundt i verden på jagt efter skiftende netværk og den ultimative, globale lykketilstand?

Med venlig hilsen

JensH

Posted: 6 april 2011 - 13:13 - Svar

Den imnporterede kriminalitet i Sverige går ikke upåagtet hen i Danmark:

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-38735129:spøgelsesbil-var-fyld t-med-khat.html

Leave a Comment