9
apr
Seneste opdatering: 11/4-11 kl. 2351
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Jeg kunne have set dette, men jeg så det ikke. Jeg har sat svenske medier på ration, det gælder også svensk feminist-radio. Jeg leder efter en kanal på serbo-kroatisk, der kan dæmpe en mildere tinnitus uden at man kommer psykisk til skade. Prime time nyheder fra Rapport korte 30 minutters orientering om verden de seneste fem dage: “Barnen bör aldrig åka framåtvända, Bröstcancer ska behandlas innan sjukdomen bryter ut, Kritiken mot gubbväldet är helt korrekt, Farlig p-piller-succé, 11-12-åringar sminkar sig, Könsroller gäller vid grillen, Höstmammor mer deprimerade.” Det er der jo ingen, som ikke er indoktrineret fra barnsben med det, der udholder. – Lars Vilks havde skrevet artiklen: Vi måste bränna fler koraner (5 april). Værten Belinda Olsson til Vilks (minut 12:09) – Vilks´ øjne slår gnister, det er sjældent:

“Jeg tænkte, det er let at stikke snuden frem som i dag – altså, der har rendt så mange Säpo vagter, jeg ved ikke hvor meget det koster skatteyderne, med de vagter du omgiver dig med, så er det jo også ret let at sige, vi skal provocere mere og mere og mere, når man har den beskyttelse.” (SVT Debatt 6 april 2011) Se også Eftersnak og Del 1217: SVT Debatt – några reflexioner.

David Gress: Udvalgt og udstødt

David må med familie vende »hjem« til Danmark, som han ikke anser for sit hjem. DET fremgår klart, da han ansættes i DUPI, Dansk Udenrigspolitisk Institut: »Jeg havde rådgivet Pentagon og CIA. I forhold hertil var DUPI en latterlig lille biks.« Hvor provinsmentaliteten trives, især hos chefen Svend Aage Christensen. David Gress får udgivet bogen From Nato to Plato, som roses i de store amerikanske aviser, men: »Hvor jeg på Hoover ( på Stanford B. B.) ville være blevet hyldet for en stor bogudgivelse og have fået receptioner og taletid på medier, var det nærmest på DUPI, som om jeg havde bøvset ved middagen (…) Jeg havde i min naivitet tænkt, at det da var en god reklame for DUPI, at en medarbejder fik udgivet en bog i USA til almindelig hyldest. Intet af slagsen.« Hans chef driller ham i stedet med, at de 12.000 solgte eksemplarer i USA ville svare til nogle hundrede her i landet set i forhold til befolkningstallet.[…]

Men så kommer en svada, der vil udelukke David Gress fra ethvert, næsten da, godt selskab: »Magthaverne har i strid med deres egne vælgeres tarv importeret elementer, der gebærder sig som et nyt herrefolk, plyndrer, voldtager, tæver og røver (…) De tyske besættelsestropper i 1940-45 var mindre voldelige, opførte sig pænere og kostede samfundet langt mindre…« Hvad David Gress grundlæggende afskyr, er det selvhad, den vestlige kulturs repræsentanter udviser i multikulturalismens navn. Og at der sættes så få børn i verden i Vesten, at vi er truet med at blive løbet over ende. Bo Bjørnvig: Weekendavisen Anmeldelse 8 april: Selvbiografi Udvalgt og udstødt (ikke online) (Jalving om Gress: På gengroede stier.)

Det britiske politis mangfoldighedshelvede

Artiklen i the Daily Mail er skrevet af en anonym politimand.

[…] Diversity is sacrosanct, its commissars are protected and its influence is all dominant.

So in our training, for instance, just one day a year is devoted to practical instruction in officer safety, dealing with procedures such as correct use of handcuffs, Tasers and batons, or how to put a violent suspect in a van or cell.

Yet the effort devoted to diversity is far greater. We have to carry out two days of diversity training a year at headquarters, another day at our divisions, go through an eight-hour ‘e-learning’ package on our computers and, in our annual performance appraisal forms, show that we have accomplished three separate objectives ‘to raise diversity awareness’.

In addition, during weekly individual meetings with our supervisor, we have to explain what we have done to promote cultural diversity.

The minutiae of Hindu festivals, details of Black History month and the rituals of gypsy culture are all drummed into us. The whole pantomime is idiotic, especially in my neighbourhood where the ethnic minority is tiny.

Once, as one of my personal ‘diversity objectives’, I stated I had listened to some Indian sitar music in a Manchester park.

Such absurdities can be found everywhere in the police. So we were told recently that former servicemen like me were no longer allowed routinely to wear medal ribbons on our uniforms, as had previously been customary, because such insignia might be deemed offensive to Muslims and Irish people. However, we have been encouraged to wear Gay Pride badges.

Similarly, Welsh and Scottish police forces are allowed to wear their national badges on their uniforms, but the St George’s flag appears to have been banned by English forces, as if our national identity is an embarrassment. […] Army medals out, Gay Pride badges in, and theft blamed on badgers to cut crime rates: How political correctness is crippling my police force (LFPC)

“Adskil islam og sharia”

BBC Newsnight, 28 marts: The BBC interviewer makes excuse after excuse for Islam in response to Hirsi Ali’s cogent an analysis. ” I 1950, 1960, 1970 muslims in Indonesia, in Egypt, in Pakistan, had a completely different attitude toward modernity and especially, women.” Billederne fra Cairo Universitet i 1959, 1978, 1995 og 2004 er velkendte. Prøv at se Kabul omkring år 1960: Once Upon a Time in Afghanistan… Sharia er på tapetet i Frankrig i disse dage. Frankrig effektuerer burka-forbuddet på mandag. Engelske og Belgiske Sharia 4 You ville have demonstreret idag, men blev forhindret af fransk politi og sendt hjem som “en fare for den offentlige orden.” 58 arresteret. Samme skæggubbe truer på Hollandsk Wilders på livet. Det var måske en ide, at nogen begyndte at tiltale ham på hans eget sprog. Og prøv at høre denne martialske madamme: “We will not submit to the law of kuffar.” Hun er på samme hold som Amnesty International, “tonen” er bare lidt anderledes. Velbekomme Frankrig !


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Robin Shadowes

Posted: 9 april 2011 - 04:37 - Svar

Bjovulf

Posted: 9 april 2011 - 04:49 - Svar

“Jeg tænkte, det er let at stikke snuden frem som i dag – altså, der har rendt så mange Säpo vagter, jeg ved ikke hvor meget det koster skatteyderne, med de vagter du omgiver dig med, så er det jo også ret let at sige, vi skal provocere mere og mere og mere, når man har den beskyttelse.”

Haha, svensk TV i en nøddeskal – man er aldrig det allermindste i tvivl om, hvis side de på papiret
upartiske journalister og programledere står på: Altid det stakkels, uskyldige, forfulgte muslimske “mindretals” side.

Hvor mange liv, førligheder, ødelagte sind og koloenorme beløb har hendes og PK-vennernes sociale
multi-kulti-eksperimenter i fuld skala mon så ikke kostet den etniske svenske befolkning – endda helt
uden at man nogensinde har vovet at spørge /fråga den, hvis vi nu skal stille det op på den måde?

Man burde næsten sende de brutale billeder af den myrdede Elin Krantz til denne selvbestaltede
meningspave og spørge om hun virkelig mener, at sådanne uhyrligheder er prisen værd for at hun
og de andre frelste PK’iter kan få mulighed for at sidde og dyrke deres endeløse (selv)godhed på
andres bekostning.

Cavatus

Posted: 9 april 2011 - 08:51 - Svar

Man kan undra om Belinda anser att vi ska ha råd med denna massinvandring – som är orsaken till Lars Vilks alla livvakter. DET ifrågasätter hon minsann aldrig.

  Robin Shadowes

  Posted: 9 april 2011 - 10:34 - Svar

  Belinda är för övrigt en riktigt usel programledare.

  -45

  Posted: 10 april 2011 - 12:22 - Svar

  Varför detta “mässfall” med utebliven Söndagskrönika av Julia Caesar ?

   Julia Caesar

   Posted: 10 april 2011 - 16:43 - Svar

   @ -45 och Marit:

   Efter ett år och 50 krönikor ska jag ha lite semester och arbeta med en ny bok, mitt hus och min vildvuxna trädgård och vara tillsammans med mina närmaste. Rätt som det är dyker jag upp här på Snaphanen igen!

   Vänliga hälsningar
   Julia Caesar.

Hans Und

Posted: 9 april 2011 - 16:15 - Svar

“står der ikke også en masse grusomme beretninger og menneskefjendske leveregler i Bibelen?’.”

Ret mig, hvis jeg har en forkert opfattelse.

Men er Jesu’ lære, dvs det Ny Testamente, ikke netop et opgør med det gamle og dermed grusomheder og menneskefjendske leveregler? Og ikke mindst et opgør med, at nogle kan svinge sig så højt op, at de kan have ret til at indføre sådanne regler?

  JensA

  Posted: 9 april 2011 - 21:50 - Svar

  Jeg tror det var Ebbe Reich, der engang sagde: at med det Ny Testamente (og Jesus) fortrød Gud det der med at straffe menneskene for deres ugudelighed (syndfloden m. v.), og lovede aldrig at gøre det igen.
  I forlængelse af denne tankegang kan man sige at muslimernes profet, Muhamed, er en jødisk farisæer, der siger: når Gud ikke længere vil påtage sig opgaven (at straffe menneskene for deres ugudelighed) må jeg og mine tilhængere vel påtage os opgaven (beklageligvis?)
  (At troen på en almægtig gud, og samtidig mene at man skal hjælpe denne gud med at med at gennemføre den guddommelige plan, dementerer vel egentlig troen på den almægtige gud; men dette paradoks anfægter tilsyneladende ikke Mumameds krigere)

Prudentius

Posted: 9 april 2011 - 16:40 - Svar

Al den forpulede ståhej for at tilfredsstille nogle mennesker, der er religiøst forpligtigede til at hade os og myrde os.

Spild af tid og penge!

  Prudentius

  Posted: 10 april 2011 - 00:31 - Svar

  Og liv!

  Bør jeg tilføje.

steen

Posted: 9 april 2011 - 22:13 - Svar

Den engelske politibetjent: Det er en af de stemmer i systemet, hvis stemmer man i allerhøjeste grad savner. Hvordan kan de holde deres kæft, også alle disse dommere der ser elendigheden passere revy foran deres skranke ? Ikke mindst i Sverige.

Jeg talte med en englænder nede i Europa for nogle år siden. Jeg fortalte om de englændere jeg havde kendt. Ham der steg i land i Normandiet på Sword Beach , ham der var rear – gunner på en Lancaster og overlevede 50 togter over Tyskland. Jeg mødte endda i begyndelsen af firserne en engelsk olding i Arosa Schweiz, der havde fløjet Sopwith Camel i første verdenskrig. Han var så gammel, hans kone kørte ham rundt på en slæde.

“Hvad er der sket”, spurgte jeg. Jeg husker tydeligt svaret, selvom det næppe er fyldestgørende.

“What happened to us, was the welfare state”.

When he was brought into the station last week, on a charge of stealing from a 94-year-old woman, I had a look at his record. It was a lengthy indictment of the incredible leniency of our courts. Aged only 23, he had been arrested 80 times and convicted of an incredible 140 offences.

Vi posterede for et par år siden om en bog, overlevende fra Anden Verdenskrig havde udgivet. “Dette samfund var ikke det vi kæmpede for”. Nu kan jeg ikke finde den – nogen der har et par søgeord ?

  monse

  Posted: 10 april 2011 - 05:35 - Svar

  Steen, jeg kommer til at tænke på Churchills tale i Underhuset den 18. juni 1940, den med de bevingede ord:

  “But if we fail, then the whole world, including the United States, including all that we have known and cared for, will sink into the abyss of a new Dark Age made more sinister, and perhaps more protracted, by the lights of perverted science. Let us therefore brace ourselves to our duties, and so bear ourselves that, if the British Empire and its Commonwealth last for a thousand years, men will still say, “This was their finest hour.”

  Storbritannien stod som bekendt meget alene den dag, men det var i sandhed deres “finest hour”. Det kan man sige af hjertet for al fremtid, selvom vi nu 71 år senere må konstatere, at Imperiet og Commenwealth ikke kom til at bestå i tusinde år. Jeg spekulerer på, om Churchill måske havde en anelse om, at prisen for sejren over Nazi-Tyskland ville blive så høj, som den blev, dvs. Imperiets opløsning og forvandling af Commonwealth til en klub for afrikanske kleptokratier. Jeg er dog ret sikker på, at han ikke forudså velfærdsstaten, som gjorde kål på det, der trods alt blev tilbage i første omgang.

   Jonny

   Posted: 10 april 2011 - 19:49 - Svar

   Det lustiga är att Churchill faktiskt trodde att imperiet kunde räddas. Chamberlain och andra förstod att ett krig oundvikligen skulle leda till en upplösning av imperiet.

   Tror du inte att det snarare var invandring från “The Commonwealth” som tog kål på “det, der trods alt blev tilbage i første omgang”?

    monse

    Posted: 11 april 2011 - 02:17 -

    Selvfølgelig har du ret i, at masseindvandringen fra visse Commonwealth-lande er en direkte årsag til Storbritanniens ødelæggelse. Den er imidlertid finansieret af velfærdsstaten.

  monse

  Posted: 10 april 2011 - 06:17 - Svar

  Steen, den bog du søger, det skulle vel ikke være The Unknown Warriors af Nicholas Pringle, 2009?

monse

Posted: 10 april 2011 - 04:45 - Svar

Angående “et slag under bæltestedet”: Belinda Olsson er åbenbart et anstændigt menneske, som definerer grænsen for ytringsfriheden der, hvor nogen truer den, der ytrer sig, med vold. Som anstændigt menneske må hun naturligvis håne en kunstner, der overskrider denne grænse, så han skal have politibeskyttelse, det er klart. Der er beundringsværdigt mange anstændige mennesker i Sverige, men Danmark kan nu også være med her. Georg Metz, for eksempel, og Karen Thisted, ja, der er mange flere, men jeg orker ikke lige nu at tænke på flere af dem.

Olav

Posted: 10 april 2011 - 10:36 - Svar

Er det noen her som kjenner til hvordan våre nordiske naboer, Island og Finland, forholder seg til den del av nuet som vi statdig tar for oss her?
Avisene formidler så å si ingen verdens ting om dette.
Tilfeldig?

  Marit

  Posted: 10 april 2011 - 12:00 - Svar

  Hvor bliver Julia Cæsars kronik af ?

   Robin Shadowes

   Posted: 10 april 2011 - 20:36 - Svar

   Verkar inte bli någon denna söndagen. Den är ju nästan över nu. Lite över 3 timmar bara.

Leave a Comment