11
apr
Seneste opdatering: 13/4-11 kl. 0138
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

siger Eric Zemmour i denne radioudsendelse fra igår (fransk, utekstet.) I EU skændes de videre: Germany threatens to reintroduce border checks in row over Tunisian refugees, Italy quarrels with EU partners over Libyan migrants. Partners angry over Italian visas for migrants. Tunisian refugees fail to find welcome in EU. Dutch immigration minister ‘extremely cross’ with Italy over Tunisian visas.På Lampedusa er repatrieringerne begyndt, ikke uden problemer: Tunisian boat people riot on Italian migrant island.

“Vi er ti millioner. Om tyve år er vi tredive millioner”

Forsøget på demonstration mod burkaforbuddet på Place de la Nation den 9. april i Paris. Der kommer flere her. (Som et forsøk på bred folkelig mobilisering mot forbudet mot ansiktstildekning ble demonstrasjonen ganske ynkelig, nærmest en ikke-hending. Som mediastunt ble det imidlertid ganske vellykket.)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Emeritus

Posted: 12 april 2011 - 21:15 - Svar

‘…Germany threatens to reintroduce border checks in row over Tunisian refugees, Italy quarrels with EU partners over Libyan migrants. Partners angry over Italian visas for migrants. Tunisian refugees fail to find welcome in EU…’

I TV-avisen så jeg en dybt bekymret tidligere libysk udenrigsminister nærmest bønfalde de højere magter om, at stridighederne i Libyen ikke bider sig fast i en borgerkrig, fordi han forudser, at Libyen så risikerer at ende som en falleret stat ligesom Somalia.

Det er en bekymring, som hverken Sverige eller vore egne relativister, deriblandt vor kreative klasse store dele af venstrefløjen og multikultierne tilsyneladende deler. Staten og folket må for deres vedkommende gerne ryge ad helvede til, for begge dele befinder sig på et tilfældigt territorium uden særlig ret til at være der, som ikke alle andre i denne verden med lige så stor ret kan gøre krav på. For det går nok, uanset hvem der er her. Det dummeste standpunkt, man kan komme i nærheden af.

Nationen og staten er den største stabile samfundsenhed, mennesket. I en verden, der dag for dag rykker os tættere på hinanden, bliver det vigtigere og vigtigere at sikre staternes og nationale stabilitet, mens fælles opgaver løftes mellem dem og binder dem sammen. Ustabilitet vil være en byrde. I Europa er de sydeuropæiske lande allerede en byrde, længe før de fallerer. En falleret stat kan intet udrette og er på det nærmeste umulig at bringe på fode. Schengen er en Eu-ordning, men den nærmer sig en global invitation ivrigt støttet af EU-domstolen. Schengen skulle gøre alting lettere for europæere, men inviterer alverden til EU-sammenbrud over tid. Jeg forstår godt både Tyskland og Italien.

Med venlig hilsen

Emeritus

Posted: 12 april 2011 - 21:36 - Svar

Der er faldet noget ud i min tekst: Fjerde afsnit, første linje skulle der have stået: ‘…Nationen og staten er den største stabile samfundsenhed, mennesket…både kan overskue og samarbejde om på alle planer.

Klebager

Med venlig hilsen

Peter Andersen

Posted: 13 april 2011 - 00:47 - Svar

Første skridt på vejen mod EU’s sammenbrud og styrkelsen af nationalstaten. Man kan lyve for alle noget af tiden og man kan lyve for nogen hele tiden, men man kan ikke lyve for alle hele tiden.

København restauranter

Posted: 13 april 2011 - 14:31 - Svar

Det er nok ikke alle der beklager sig, såfremt Schengen afgår ved døden, idet ved indførslen af Schengen har man samtidig givet hele Europas mafia (og især østmafia) og andre kriminelle, frie rejse- og flugtmuligheder………Havde der, som tidligere, været en registrering af rejsende ved grænsen, og et kik ind i de lastbiler og busser, der kører tyvegods over grænsen, så havde man i det mindste haft noget at gå efter.

Mvh

Bo
http://københavnrestauranter.dk/

Jens Petersen

Posted: 15 april 2011 - 12:58 - Svar

Ja, hvad skal det hele ikke ende med ? Hvordan ser Danmark, Europa samt resten af verden ud om henholdsvis 10, 20 or 30 år + ?

Hvem er egentligt bekymbret for udviklingen ? Politikkerne er nogle fjolser…..

Leave a Comment