14
apr
Seneste opdatering: 15/4-11 kl. 0148
28 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

(del 2 ) – En jordomrejse begynder med det første skridt. I dag tager Cameron det andet. “About bloody time” skriver en kommentator på the Telegraph. Der var 596 af dem torsdag morgen, 2212 af dem her til aften. Mange viser ingen tiltro til det politiske system mere. – UKIP Nigel Farage responds to David Cameron Immigration speech (Steen):

In his most forthright speech on the issue since he became Prime Minister, he will say that mass immigration has led to “discomfort and disjointedness” in neighbourhoods because some migrants have been unwilling to integrate or learn English. Pledging to cut the numbers entering Britain to tens of thousands, rather than hundreds of thousands, Mr Cameron will say that “for too long, immigration has been too high”.
He will also promise to “stamp out” forced marriages, saying that “cultural sensitivity” cannot be allowed to stop the Government from acting.In the speech to party members in Hampshire, the Prime Minister will attack Labour for claiming it was racist to talk about immigration, saying it is “untruthful and unfair” not to speak about the issue, however uncomfortable. David Cameron: migration threatens our way of life.

Italesættelsesparadigmet holder den politiske mainstream i et jerngreb: Den blotte omtale af problemer kan få dem til at “blusse op”. Idyllen er skrøbelig, de vilde horder besidder ingen fri vilje, og aben lander i en krisesituation hos os selv:

Vince Cable today condemned David Cameron’s speech on immigration as ‘very unwise’ and suggested it could ‘inflame extremism’.

The Business Secretary hinted that the Prime Minister was electioneering by giving his first major speech on the controversial issue weeks before local elections. […]

Today, the Business Secretary made clear the Lib Dems – who backed an immigration amnesty during the general election – were distancing themselves.

He said: ‘The reference to the tens of thousands of immigrants rather than hundreds of thousands is not part of the coalition agreement, it is Tory party policy only.

‘I do understand there is an election coming but talk of mass immigration risks inflaming the extremism to which he and I are both strongly opposed.’ […]This will ‘inflame extremism’: Coalition divided as Cable erupts over Cameron’s immigration speech

Hvis den Tyrkiet-logrende og kolonialisme-undskyldende David Cameron nu fremstår som hardlineren i den borgerlige britiske regering får man en fornemmelse af hvor lang vejen til effektive indgreb reelt er (LFPC).

En rygende bombe: Holder Obamas justitsministerium hånden over CAIR?

Kilden til disse oplysninger skulle være en insider i Obamas Department of Justice, og dette ligner umiddelbart noget langt mere alvorligt og substantielt end spekulationerne om fødselsattester og religion. Påstanden er at der er solide beviser der kunne føre til domfældelse af adskillige fremtrædende amerikanske muslimske talsmænd for terrorforbindelser og undergravende virksomhed, men at Obamas administration forhindrer retssager fordi disse talsmænd nyder tætte forbindelser til højtstående embedsmænd og politikere. I dialogens navn forstås – og disse politikere og embedsmænds anseelse tillægges altså større vigtighed end nationens sikkerhed.

Kun fantasien sætter grænserne for konsekvenserne ved en skandalesag over dette, men spørgsmålet er selvfølgelig om mainstreammedierne overhovedet vil røre sagen. Watergate er mange år siden. Og herhjemme må man spørge sig selv om der monstro kunne gøre sig noget lignende gældende: At der i arkiver og på computere hos hemmelighedsfulde afdelinger under politiet findes belastende oplysninger om de præmiemuslimer der nyder anseelse i medierne og som dialogpartnere. Historien anbefales stærkt i sin helhed, her kun citater fra kilden i justitsministeriet (LFPC):

[…] It was always the plan to initially go after the [Holy Land Foundation] leaders first and then go after the rest of the accomplices in a second round of prosecutions. From a purely legal point of view, the case was solid. Jim Jacks [the U.S. attorney in Dallas who prosecuted the Holy Land Foundation executives] and his team were ready to go. There’s a mountain of evidence against all of these groups that was never introduced during the Holy Land trial and it is damning. We’ve got them on wiretaps. That’s exactly why many of these leaders and groups were named unindicted co-conspirators in the first round of prosecutions.

But from a political perspective there was absolutely no way that they could move forward. That’s why this decision came from the top down. These individuals who were going to be prosecuted are still the administration’s interfaith allies. Not only would these Muslim groups and their friends in the media be screaming “Islamophobia” at the top of their lungs and that this is a war against Islam, but the administration would look like absolute fools. It’s kind of hard to prosecute someone on material support for terrorism when you have pictures of them getting handed awards from DOJ and FBI leaders for their supposed counter-terror efforts. How would Holder explain that when we’re carting off these prominent Islamic leaders in handcuffs for their role in a terror finance conspiracy we’ve been investigating for years? This is how bad the problem is. Why are we continuing to have anything to do with these groups knowing what we know? […]

The FBI still has boxes and boxes of stuff that has never even been translated — just like what happened in the 1993 World Trade Center bombing. But it’s already been made public that they have copies of money transfers sent by NAIT [the North American Islamic Trust, which holds the property titles of many of the mosques in America — Ed.] directly to known Hamas entities and Hamas leaders. Those came out during the [Holy Land Foundation] trial. But what if we won the case against NAIT and its leaders and the U.S. government finds itself the landlord to hundreds of mosques across the country? How well do you think that would that play in the Muslim community? […] Did Obama and Holder Scuttle Terror Finance Prosecutions?

Ett system som till vissa delar är än mer effektivt än Pravda var

Læs om TT´s ejerforhold – Sveriges Ritzau, men med mere effektiv informationskontrol.

Lampedusa update: Lukkede grænser?

Smuglertur fra Ventimigllia til Paris: 500 Euro. Professionel nyhedsformidling fra Schweizer Fernsehen (tysk, utekstet)

Rundschau vom 13.04.2011


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


JensH

Posted: 14 april 2011 - 09:15 - Svar

Og så til dagens gode nyhed: “Allt fler i Sverige är positiva till att vi tar emot flyktingar”:

http://svt.se/2.22620/1.2394269/fler_svenskar_positiva_till_flyktingar

Gad vide om Svenskerne er et folk af masochister???

  Bjovulf

  Posted: 14 april 2011 - 17:12 - Svar

  En meget interessant tolkning af tallene – det rene “forsker”- og journalistfusk 😀

  Andelen svenskar som tycker att vi bör ta emot färre flyktingar minskade från 46 procent 2009 till 42 procent 2010. [ Altså faktisk ca. det samme niveau [!], når måleusikkerhederne tages i betragtning, men den slags er jo naturligvis alt for svært at fatte for en journalist med alle “rigtige” meninger og hensigter 😉
  Og hvem siger, at alle de 4 % – på papiret altså – er gået helt over til den modsatte lejr ?! ]

  Samtidigt ökade andelen som tycker att vi bör ta emot lika många eller fler till 30 procent. [!!!]
  [ Fra hvad? 29% 😀 – hvorfor skal det mon hemmeligholdes? Det er jo næppe fra 24-26 %, vel? ]

  Nederst i artiklen kommer sandheden dog frem:

  “Även om svenskarna blir mer positiva till flyktinginvandring visar SOM-institutets intervjuer med 5.000 personer att det är klart fler som vill ta emot färre flyktingar än gruppen som inte vill det.

  En noget mere neutral og mere korrekt overskrift ville således have været:
  “Stadig stort svensk flertal for færre flygtninge – 58 vs. 42 %”.

  Men den slags anfald ( attacker) af realitetssans skal man jo næppe forvente sig af svenske PK-journalister.

   Bjovulf

   Posted: 14 april 2011 - 17:50 - Svar

   Tallet for de positive i 2009 var 26 – men året før 28%! – der er altså tale om ret store udsving og usikkerheder i disse målinger. I princippet kan det reelle tal altså sagtens ligge på 28 % for alle 3 år. Skal vi gætte på, at der ikke kommer en tilsvarende negativ overskrift, når undersøgelsen næste år viser 27-28 %? 😀

   Video med kurverne og en par lalleglade PK-journalist af allerværste svenske kategori
   http://svtplay.se/v/2394283/fler_positiva_till_flyktinginvandring

   [ Læg mærke til, hvor elegant flygtninge her bliver gjort til indvandrere ]

   Disse jubelidiotiske journalister ved jo sikkert, at de og deres egen børn næppe selv kommer til at bo op ad “kulturberigelsen” og føle (känna) dens meget alvorlige konsekvenser på egen krop.

   Interessant er også Maria Demkers påstande om, at uddannelsesniveauet får folk til at skifte til de rigtige, “lovlige” meninger. Men kan altså ikke være imod massindvandring af uintegrerbare folkeslag med
   total mangel på respekt for værtslandets love, værdier og kultur etc. og så være højtuddannet / högt utbildat?
   Men måske har man familie, venner eller bekendte, der må leve med “kulturberigelsen” – eller man har selv
   set eller følt dens grimme og uhyggelige / otrevliga sider under sin opvækst og skoletid?

   Notarien

   Posted: 15 april 2011 - 15:39 - Svar

   Det är dags att plocka ner SOM-institutet och Marie Demker! Bevisa myglet bakom! Dessa årliga undersökningar har stort bortfall pga de alltför många frågorna och svarsalternativen. Hur många svarar på alla frågor? Hur många skickar in svaren? Hur stort är bortfallet? Frågan om flyktingar är väl bara en av en mängd frågor i undersökningen? Är det inte så att %-svaren räknas på de som svarat på en fråga? Så om bara hälften svarat så räcker det med att hälften av dem är t.ex. positiva för att ge 50%?
   Dessutom är ju frågeställningen om “flyktingar” listigt tillrättalagd eftersom 95% av flyktingarna inte är flyktingar! Jag skulle också kunna tänka mig att vi har plats för några fler riktiga flyktingar men då måste övrig “papperslös” invasion helt stoppas!
   Det är en skandal att SOM-undersökningen varje år får vantolkas utan kritisk granskning!

  Jonny

  Posted: 14 april 2011 - 17:28 - Svar

  Det där behöver du inte ta så allvarligt. Samma rubrik, varje år.

  “Motståndet mot flyktingar har minskat” är rubriken på statsvetaren Marie Demkers inlägg på DN-debatt 2002-06-11. Samma typ av inlägg gjorde Demker på DN-debatt 1999-11-07 fast då var rubriken “Allt färre kritiska till invandring”.

  Då som nu härleds hennes budskap från de opinionsundersökningar som gjorts vid SOM-institutet vid Göteborgs Universitet under en tioårsperiod. Under de senaste veckorna har dessa uppgifter återigen basunerats ut som en stor positiv nyhet i alla svenska media. Eftersom det inte förekommit något nämnvärt motstånd mot att ta emot flyktingar i modern tid undrar man naturligtvis vad det är frågan om. Och det finns all anledning att granska uppgifterna kritiskt eftersom Demker dragit mycket vittgående politiska slutsatser av sina undersökningar.

  Vad baserar hon denna slutsats på? Jo, i tio år har hon ställt ett återkommande “förslag” om flyktingmottagning till ett visst antal slumpmässigt utvalda personer. Förslaget är att vi skall: “ta emot färre flyktingar”. Då får hon under de tio år som “förslaget” upprepats lite skiftande svar, men i stort sett är det hela tiden mer än dubbelt så många som tycker att det är ett bra förslag att “ta emot färre flyktingar” än dem som tycker att det är ett dåligt förslag. Skälen till varför det skett vissa mindre förändringar under senare år har Marie Demker inga vetenskapliga förklaringar till. Men andelen respondenter som är svenskar och som är invandrare i projektet borde ju t. ex. kunna påverka resultaten över tiden.

  Men nu noterar Marie Demker med tillfredställelse att lite fler under senare år tyckt att “förslaget” var dåligt (28% mot tidigare ca 20%) än de som tyckt att det var bra (44% mot tidigare ca 50%). Därav följer hennes slutsats att “motståndet mot flyktingar har minskat” i landet.

  h t t p://www.bgf.nu/propaganda/propaganda-forskare-eller-vad.htm

  Jämför med årets svar:

  Andelen svenskar som tycker att vi bör ta emot färre flyktingar minskade från 46 procent 2009 till 42 procent 2010.
  h t t p://svt.se/2.22620/1.2394269/fler_svenskar_positiva_till_flyktingar

  “Statsvetaren” Marie Demker var för övrigt tidigare aktiv i Vänsterpartiet, och är gift med den socialdemokratiske “broderskaparen” Ulf Bjereld som under många år var medlem av Kommunistiska partiet marxist-leninisterna (revolutionärerna)…

   Bjovulf

   Posted: 14 april 2011 - 17:53 - Svar

   Ok, tack , Jonny 😉

   Jag tyckte väl, att jag hade sett och hört hennas namn förut – flera gångar även 😀

Emeritus

Posted: 14 april 2011 - 10:45 - Svar

‘…Migration threatens our way of life…’

I sin ugentlige klumme i JP, gør Per Nyholm opmærksom på, at han er udlandsdansker, og derfor er mere dansk end os andre (os, som åbenbart har været dumme nok til ikke at ‘migrere’). Dernæst tager han fat på alle vore indbildte værdier, som slet ikke er vore, men stammer alle mulige andre steder fra. Med et snuptag ripper han Danmark og danskere for værdier. Ja, men logikken! Anvendt på ham selv, må man sige, at der ikke kan siges noget om ham, som man ikke kan sige om alle mulige andre ale andre steder på kloden. End ikke hans navn bliver tilbage som noget særligt. Enhver kan kalde sig Per. Enhver kan hedde Nyholm. Jeg kender adskillige og har oven i købet handlet med et firma, der hed Nyholm. Og hvad er der så tilbage af begrebet, Per Nyholm? Ingenting. Og det, der var, før vi begyndte analysen, kan undværes, fordi det, der repræsenterede individet, de to etiketter, Per og Nyholm er kansagtens bruges af enhver af de milliarder af mennesker, der lever her på Jorden, og som endnu ikke hedder Per eller Nyholm, og som alligevel heller ikke er til at skelne hverken fra ham eller hinanden.

Med venlig hilsen

Emeritus

Posted: 14 april 2011 - 11:07 - Svar

NB!
Arthur Koestler pegede i ‘Mørke midt på dagen’ på den samme logik, som Per Nyholm anvender i sin klumme, og som jeg på denne tråd har vendt imod ham. Arthur Koestlers hensigt var at vise den sovjetiske stats motiv og suveræne logik, der kunne reducere alt menneskeligt til ligegyldighed og statens ejendom.

Spørgsmål: Hvad er det sovjetiske menneske for en størrelse? Svar: En million individer divideret med en million.
Hvad er Danmark? – Hvad er Per Nyholm?

Hvilken viden sidder vi tilbage med, som gør os klogere på emnet, når vi anvender forstanden på den måde? Ingen. ‘Aber, mann merkt die Absicht und wird verstimmt.’

Med venlig hilsen

Emeritus

Posted: 14 april 2011 - 11:58 - Svar

NB II.
Claes Kastholm Hansen har just (i går) anmeldt en ligegyldig bog om en ligegyldig person under overskriften: ‘Aristokrat og arrigtrold’. Men Claes relativerer ikke, anvender ikke suveræn logik, så det fremgår på oplysende måde af anmeldelse, hvem forfatteren er, og hvorfor bogen fortjener rosende omtale. Man sidder tilbage med fornemmelsen af, at man har fået noget at vide. Har den selvpromoverende Per Nyholm fortjent det? Jeg kunne med lethed finde andre lige så beskrivende synonymer i stedet for aristokrat og arrigtrold.

Med venlig hilsen.

  Anonym

  Posted: 15 april 2011 - 20:34 - Svar

  Emeritus.

  Jeg er helt enig med dig vedr. Per Nyholm og synes, at JP burde sende ham på pension. Men sagen er vel, at det ville slå manden ihjel, for han har aldrig kunnet holde ud at opholde sig det samme sted ret længe ad gangen. Det kræver langt mere at være involveret i en dagligdag, end han efter alt at dømme er til sinds at give eller tåle.

  Per Nyholm har efterladt det indtryk, at han har været turist i livet,og han skriver der efter. Vi er mange, der græmmer os over ham og ikke mindst hans “historiske” udredninger for slet ikke at tale om hans “kunsthistoriske”. Han begåer den ene bommert efter hinanden, og jeg synes, at det var trist at se, at Claes Kastholm Hansen lod sig rive med af de fagre ord.

  Det var ellers nydeligt af JP, at man valgte en udefra til at anmelde Nyholms bog, men selv om Kastholm tog sine forbehold overfor Nyholms politiske holdninger, så han gennem fingre med alt for meget snobbet skønmaleri.

  Du læste sikkert Per Nyholms hysteriske udmeldinger om, at hans peruvianske brud ikke skal udsættes for de danske myndigheders nedværdigende behandling. At parret overhovedet kunne få den idé, at de gerne vil bo i Danmark i deres alderdom, når de aldrig tidligere har kunnet holde det ud, er jo meget sigende. Jeg ved da heller ikke, hvorfor de af Nyholms så udskældte danskere skulle bekoste parrets “velfærd”.

  Mette

  Posted: 15 april 2011 - 20:43 - Svar

  Emeritus. Om et stykke tid, dukker der en anonym kommentar vedr. Per Nyholm op, som jeg fik sendt af sted. Han er sådan en krukke!

Emeritus

Posted: 14 april 2011 - 12:09 - Svar

Rettelse til NB II: ikke ‘…om en ligegyldig person…’ men ‘af en ligegyldig person’.

Klebager

Med venlig hilsen

Bjovulf

Posted: 14 april 2011 - 15:45 - Svar

Nice try, men alt, alt for lidt 40 år for sent, Cameron ;-(

Alle I frelste, bedrevidende PK-tosser er jo blevet advaret i årevis af jeres stadigt mere skeptiske
befolkninger og nogle få modige politikere og ægte intellektuelle, om at jeres vanvittige og uansvarlige
sociale multikulti-alting-er-jo-lige-godt-eksperimenter i fuld skala og helt uden sikkerhednet ville ende
i en dyb tragedie for vore engang så fredelige og velfungerende samfund. Men I ville bare ikke lytte –
det var meget mere bekvemt at kunne score point i PK-klubben ved gang på gang at svine sine egne befolkninger til med sprogets værste skældsord for , når de ikke jublede højt nok over den importerede “kulturberigelse” af uintegrerbare fanatikere, indavlede, ballademagere og kriminelle folk med mentalitet
og opførsel lige ud af den allermørkeste middelalder og endeløse mængder af sindssyge krav og en
ekstremt aggressiv hypersensitivitet over for enhver kritik eller for beskeden respekt fra andre.

Og vi har kun lige set starten på begyndelsen – det kommer til at blive langt, langt værre, Cameron!
I kan vist godt begynde at sætte Traitors Gate i Tower of London i stand – der bliver god brug for den.

http://da.wikipedia.org/wiki/Tower_of_London

Vivi Andersen

Posted: 14 april 2011 - 17:10 - Svar

Bjovulf.

Jeg vil faktisk håbe på du får ret !

Også herhjemme + på resten af det europæiske fastland befinder der sig i bunkesvis af folk, der skulle en tur rundt om en retssal, anklaget for forrædderi !

  Bjovulf

  Posted: 15 april 2011 - 00:54 - Svar

  Tak, Vivi – tror jeg nok 😉

  Egentlig ville jeg helst have uret, men det bliver sværere og sværere at lukke øjnene
  for virkeligheden og de mange skræmmende tegn på at vore politikere ikke har begreb
  skabt om, hvad de foretager sig, eller at de bare er helt ligeglade og uansvarlige, fordi
  de ikke gider at sætte sig ind i, hvem og især hvad de så letsindigt importerer i 100.000-vis –
  og i Englands tilfælde millionsvis uden nogensinde at tænke over de meget alvorlige
  konsekvenser for vore samfund og deres sammenhængskraft.

Ole Burde

Posted: 14 april 2011 - 20:06 - Svar

Hvis vi snakker om forraedderi ,er det maaske paa sin plads atminde om at grundloven stadig indeholder MULIGHEDEN for den samme slags retsopgoer som skete efter 2. verdenskrig , hvor bla.a. 46 mennsker blev haengt .
Hvis folkestemningen bliver tilstraekkelig ophidset , er noget lignende stadig en juridisk mulighed , feks hvis samfundseliten sku’ finde paa saelge totalt ud af landets interresser paa en maade som blev for gennemsigtig….
Er man optimist eller hva’ !

Benjamin

Posted: 14 april 2011 - 20:39 - Svar

Man skal ikke lade sig narre af Camerons, Merkels og Sarkozys udmeldinger. Det er bare sukkersød musik for at køre den stigende indvandringsmodstand blandt befolkningen af sporet, inden den kommer i gang for alvor, idet folk via deres “lederes” udtalelser bildes ind, at der nu (endelig) vil blive gjort noget ved problemet.

Så længe udtalelserne ikke følges op af konkrete handlingsplaner, så er de ikke andet end tynd luft.

Peter Buch

Posted: 14 april 2011 - 22:04 - Svar

Frihed, bevægelsefrihed, ytringsfrihed, det er alt sammen noget svært noget:
http://islamizationwatch.blogspot.com/2011/04/egypt-blogger-sentenced- to-3-years-for.html?utm_source=BP_recent

Nordbo

Posted: 14 april 2011 - 22:05 - Svar

Vad är det här för vansinne? Jag hoppas verkligen EU kollapsar snart, annars är det kört för Europa.

http://www.express.co.uk/posts/view/65628/secret-plot-to-let-50million -african-workers-into-eudavid%20hamiltonmore

2008 – vi havde den dengang. *S

  Bjovulf

  Posted: 15 april 2011 - 05:00 - Svar

  Gad vide, om de stadig har den slags vanvittige planer parat under bordet i EU?

  På et eller andet tidspunkt må vel selv den allerstørste af PK-tosserne i det system
  langsomt vågne op til virkelighedens verden og så småt begynde at fundere over
  tingene SELV?

  De har jo haft 30-40 år til at få europæerne til SELV at få nogle flere børn, fx. via nogle
  væsentlige skattefradrag pr. barn til folk i arbejde, men har altså foretrukket at sove i
  timen og i stedet importere endeløse mængder af uintegrerbare og endog fanatiske
  eller dyb kriminelle “kulturberigere” med skripskøre holdninger og endeløse krav i stedet –
  og så lige helt glemt i farten, at disse indvandrere også havde enorme familer, som også
  allesammen skulle herop via familiesammenføringer og tvangsægteskaber mv. – såkaldt
  kædeindvandring – og at de så også allesammen havde krav på velfærd, uddannelse,
  hospitalsbehandling, institutioner, boliger, bistandhjælp, plejehjem, …

  Hvor F. ved de fra i EU, at situationen ikke kunne ændres i en gunstig retning inden 2050 (!)
  via en mere FORNUFTIG politik på dette område?

Peter Andersen

Posted: 15 april 2011 - 01:18 - Svar

Berlingskes leder…

http://www.b.dk/berlingske-mener/dialog-paa-afveje

Og så er der lige lidt nyt fra ghettoen…

http://politiken.dk/indland/ECE1256677/beboer-kameraerne-vil-vaere-det -foerste-de-smadrer/

Bjovulf

Posted: 15 april 2011 - 02:30 - Svar

Part 2 af PM David Camerons tale:

http://www.youtube.com/watch?v=lq9llVNMdJA

BBC-nyhedsindslag om talen og om konflikten med de Liberales Vince Cable:

http://www.youtube.com/watch?v=a2yeYjNe_DU

Lever den mand (VC) mon på en helt anden planet? 😀

Emeritus

Posted: 15 april 2011 - 10:45 - Svar

Til Peter Andersen.
‘…-foerste-de-smadrer/…’
Forleden parkerede jeg tæt på Nørrebrohallen og så mig om efter en parkeringsautomat. Der var ingen at finde i området. Så måtte jeg nøjes med at stille parkeringsskiven. Nu er det, man spørger: ‘Hvorfor er der ikke opstillet parkeringsautomater i det kvarter? Der var masser af biler parkeret og masser af penge at tjene på parkometre.’

Med venlig hilsen

  Bjovulf

  Posted: 15 april 2011 - 16:48 - Svar

  Hmm, jeg er ikke helt sikker, Emritus, men er der ikke noget med at denne del af Nørrebro
  ( Ydre Nørrebro ) ikke længere indgår i parkeringszonerne? ( med betaling af P-licens og regler
  for gæsteparkering etc. )

   Bjovulf

   Posted: 15 april 2011 - 16:50 - Svar

   Ups! “Emeritus” naturligvis – jeg beklager 😉

   Åh, hvor jeg dog savner editeringsfunktionen …

   Jeg kontakter teknikken nu. *S

   18:27: Det siges, den er der nu.

    Bjovulf

    Posted: 16 april 2011 - 06:06 -

    Takker mange gange, Steen – fornemt og smart.
    Hils teknikken – han/ hun har ærligt fortjent sin pauseøl;-)

    Måske kunne en lidt længere frist end 5 min. være rar at have,
    så man ikke bliver alt for stresset?

    Nogle gange tager det jo lige et par minutter eller 5, inden man opdager
    sine smuttere *SUK*

Emeritus

Posted: 16 april 2011 - 18:31 - Svar

Til anonyme Mette.
Det er en meget kort, præcis, profil af den moderne, narcisistiske og globaliserede livsstils-nomade, du tegner af skønånden og verdensmanden og livsløgneren, PN. og du gør det med den underfundige dobbelthed der ligger i, at først søger han hele livet lykken i det fremmede og skønne og eksotiske for sig selv. mens han i sit livs efterår med raseri vil veksle denne lykke – en lille, eksotisk blomst fra Peru til et liv under vore flade, ulyksalige himmelstrøg. Hvor kan han nænne det.

Med venlig hilsen

Leave a Comment