18
apr
Seneste opdatering: 23/4-11 kl. 1743
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Forleden fik jeg en mail fra Google, at de nedlĂŠgger Google video fra den 29 april og ikke overfĂžre konti til You Tube, men sletter alt indhold. Da jeg har 60 videos der, har jeg mĂ„ttet downloade og uploade de jeg skĂžnnede var af mest varig interesse. De kommer her i et par poster, der bliver fyldt pĂ„ efterhĂ„nden. De indholder taler af blandt andre Ibn Warraq, Daniels Pipes, Wafa Sultan, Geert Wilders, Lars Vilks, Flemming Rose, Kurt Westergaard, Kai SĂžrlander, Hege Storhaug, TĂžger Seidenfaden, KĂ„re Bluitgen og andre. Billederne er ikke altid den store nydelse, men som min langt senere lĂŠremester i video siger: “Hvis lyden bare er ok, sĂ„ er resten sguÂŽ underordnet.” Lidt bedre er jeg dog blevet siden 2006. Kig pĂ„ dem inden de ryger ud i videokolonnen til hĂžjre. FĂžrst i rĂŠkken Robert Spencers meget sete og oversatte tale fra det flamske parlament i Bryssel 2007. DernĂŠst Lars Vilks besĂžg i KĂžbenhavn med TĂžger Seidenfadens berĂžmte bandbulle og udvandring, blandt kendere kaldet “NĂ„r skidt kommer til ĂŠre- talen til et sammenrend af muslim-hadere.” Politiken havde det ikke med dagen efter. Borgerskabets tyndt ferniserede nydelighed sprak med et sĂ„dant brag, at jeg mistede den smule agtelse, jeg mĂ„tte have haft tilovers for Seidenfaden inden. En hel del var rĂžget, da han deltog i dette islamist-arrangement Ă„ret fĂžr, hvor han bagtalte og forrĂ„dte alt hvad jeg tror pĂ„. Jeg var tilstede, endnu uden videomulighed. Vi omtalte ham ikke da han dĂžde for nylig kun 53 Ă„r gammel, fordi det vi mĂ„tte skrive, ikke burde stĂ„ her ved den lejlighed. (det forekommer i de fĂžrste 10-12 minutter af Vilks I video.) Stay tuned. – Kitman TV skriver om Google Video:

HELP NEEDED!!!
GoogleVideo will be shutting down playback of all content on the 29th of april!A great many valuable films and speeeches are hosted on google-video and will then stop being accessible. I therefore urge you readers to leave a comment on respective blogposts whenever you see content hosted on “GoogleVideo” (Check bottom-right corner for the icon). If you find or re-upload the same content on youtube, sevenload or other platforms, please leave a link to the new location of the video at the same blogpost. Kitman.


Video 7,8 og 9 er mobilvideoes i ringere kvalitet.

 

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Yderst interessant udvikling – begynder “eliten” i Europa for alvor at ryste pĂ„ hĂ„nden nu, hvor en rĂŠkke toppolitikere har dĂžmt multikulti ude? 😉 Man mĂ„ da hĂ„be, at “vi” nĂ„r det inden det kommende valg i DK, for ellers sker der ABSOLUT INGENTING pĂ„ dette betĂŠndte omrĂ„de, hvis S, SF & R vinder valget – snarerere bliver det nok endnu vĂŠrre, nĂ„r de radigale igen-igen skal til at dyrke deres tilsyneladende endelĂžse selvgodhed pĂ„ andres bekostning. EuropĂŠisk oprĂžr mod asylregler http://politiken.dk/udland/ECE1260157/europaeisk-oproer-mod-asylregler/ Internationalt 19. apr. 2011 KL. 03.00 Flere stĂŠrke EU-lande vil sammen med Danmark skĂŠrpe EU’s opholdsregler. AF KĂ„re… Read more »

Gunnar Biering
12 years ago
Reply to  Bjovulf

Ja, det her er det mest positive, jeg har oplevet siden systemskiftet i 2001 – mĂ„ske inclusive det! Det viser, at EU-domstolen har skrĂŠvet, sĂ„ dens bukser er revnet. Der er ingen almindelige europĂŠere, der har Ăžnsket de nuvĂŠrende vanvittige forhold, der afspejles i HĂžjesteretsdommen fra forleden om, at smĂ„kriminelle romaer ikke kan hjemsendes. Og det er sivet opad til de regerende i Tyskland, Frankrig og UK. EU-domstolens domme er jo ogsĂ„ gĂ„et pĂ„ tvĂŠrs af en rĂŠkke lande – det er ikke en speciel Danmark contra EU-sag. Det holder jo ikke i lĂŠngden. Som Churchill sagde: Det her er… Read more »

Georg Hansen
Georg Hansen
12 years ago
Reply to  Bjovulf

Nej, de “skyldige” ryster ikke pĂ„ hĂ„nden, for de er jo ikke dummere end at de ved, de er nĂždt til at lĂžbe linen ud. Derimod tror jeg der i det skjulte foregĂ„r en massiv sletning af belastende materiale. Derfor hĂ„ber jeg at Uriasposten, Snaphanen og de mange andre blogs, der har dokumenteret forrĂŠderiet har en god og solid backup liggende pĂ„ et indestruerbart medie i en bankboks. Det her er fremtidens Danmarkshistorie som forskere vil dykke ned i, for de officielle kilder er rensede.

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  steen

OK, fint 😉

Morten - - -
Morten - - -
12 years ago
Reply to  Bjovulf

Det vil jeg ogsÄ nok sige. Man blev jo helt betÊnkelig. Men der er altsÄ ikke tale om en uoprettelig katastrofe.

– – –

Morten - - -
Morten - - -
12 years ago

Men eksisterer originalerne da ikke lÊngere pÄ bÄnd eller harddisk ?

– – –

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Steen, har du / I brug for hjĂŠlp til at redde videoerne? For sĂ„ kan vi vel organisere det lidt smart? Orbit Downloader eller Internet Download Manager kan i mange tilfĂŠlde detektere url’erne og downloade sĂ„danne uploadede videoer. Orbit har ogsĂ„ nogle ekstra funktioner ved navn Grab++ & Grab Pro, som muliggĂžr detektion af endnu flere skjulte adresser ( url’er ). Ligeledes har Real Player i sine nyere versioner indbygget en funktion til download ( eller optagelse? ) af videoer fra nettet. Sidst, jeg prĂžvede den, virkede den glimrende, men det bedste er naturligvis at fĂ„ fat pĂ„ den “originale”… Read more »

Georg Hansen
Georg Hansen
12 years ago

Man kan trĂžste sig lidt med at intet der har eksisteret pĂ„ nettet kan slettes. Der vil altid ligge kopier pĂ„ tusinder af servere og private PC’er. Hvis du kĂžrer Windows og IE, sĂ„ har du automatisk et arkiv pĂ„ omkring 1 GB, prĂžv at se hvad der ligger i InternetTemporary files – mĂ„ske fĂžr konen gĂžr det! Selvom det var slettet alle steder, sĂ„ lykkedes det snaphanen af finde bĂ„de ThĂžgers jubilĂŠumsinterview, hvor han udtaler at hvor islam vinder frem gĂ„r det ad helvedes til, og Jan OrbĂ€cks TV udtalelse om at svenskerne skal behandle muslimerne pĂŠnt, for NÅR… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Georg Hansen

Ja, Georg, men det holdt godt nok hĂ„rdt – det tog flere mĂ„neder eller mĂ„ske snarere bĂ„de hele og halve Ă„r sammenlagt, og vi var endda faktisk mange, der sĂžgte grundigt – bĂ„de her i DK og i Sverige. SĂ„ kunsten er lige at genfinde det, nĂ„r det er blevet slettet pĂ„ nettet. Jeg vidste endda, at jeg havde OrbĂ€ck-videoen pĂ„ en ekstern HD, men den var desvĂŠrre blevet syg i mellemtiden 😉 Ja, de ligger ofte i internet cache, men mange bruger jo oprydningsprogrammer, der automatisk sletter den slags “affald” med jĂŠvne mellemrum. Og det er som regel ikke… Read more »

Robin Shadowes
12 years ago

Trist att Google Video lÀgger ner. Gillade att man kunde se lÀngre filmer dÀr. Nu lÀr man fÄ stÄ ut med att dom delas upp i en massa kortare delar.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x