27
apr
Seneste opdatering: 30/4-11 kl. 0050
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Denmark’s approach to radical Islam within its own borders is a confusing series of contradictions: defending the Mohammed cartoons while charging citizens for speaking the truth about Islam – and allowing the building of what many believe will be a dangerous, a radical mosque.

Med blandt andre Massoud Fouroozandeh, Hans Kristian Neerskov og Lars Hedegaard. Dale Hurd var i Danmark i februar. Radical Islamic Threat Grips Denmark.

EUs nationalstater til slyngelrettighedsdomstolen: Her stopper festen

Human rights judges in Strasbourg were last night instructed by all of Europe to stop blocking the deportation of failed asylum seekers and terrorists.

Each of the 47 countries which oversee the unelected European Court of Human Rights issued a joint statement saying the judges’ meddling in national affairs must end.

Ministers hope it will pave the way for the UK to deport more foreign criminals, asylum rejects and preachers of hate.

The declaration by the Council of Europe is a humiliating rebuke for Strasbourg, which has effectively been slapped down by its own parent body. Justice Secretary Ken Clarke was instrumental in persuading other countries to join the attack on the European Court. […] Stop meddling in asylum cases, unelected Euro judges warned by 47 countries

UK: Arresteret for “racisme” for at synge Kung Fu Fighting

Storbritannien, krænkelseskulturen i sin yderste konsekvens. Er det virkelig der vi skal hen? (LFPC)

A pub singer has been arrested on suspicion of racism for singing the classic chart hit Kung Fu Fighting.

The song, performed by Simon Ledger, 34, is said to have offended two Chinese people as they walked past the bar where he was singing.The entertainer regularly performs the 1974 number one hit, originally by disco star Carl Douglas, at the Driftwood Beach Bar in Sandown, on the Isle of Wight. But after one of the passers-by reported his routine on Sunday afternoon, Mr Ledger was arrested on suspicion of racially aggravated harassment.

‘We were performing Kung Fu Fighting, as we do during all our sets,’ he said. ‘People of all races were loving it. Chinese people have never been offended by it before.

‘But this lad walking past with his mum started swearing at us and making obscene hand gestures before taking a picture on his mobile phone. […] Pub singer arrested for racism after Chinese passers-by hear him perform Kung Fu Fighting

“Heidi – den modige tysker”

Kvinder, der forleden skældte Bilal Philips salafister huden fuld i Frankfurt forleden, og som også oversat er blevet et You Tube hit, giver et interview til den tyske blog PI. Denne oversætter er off line idag, men “tyskere” kan læse det her:

En mobilvideo filmet i nærheden af kanten af Salafistenforsamlingen i Frankfurt, er i de seneste dage blevet det store hit på Youtube. Videoen viser en vred kvinde, der ophidset opfordrer forbipasserende til endelig at gøre noget ved folk som Pierre Vogel. Også en version med engelske undertekster cirkulerer nu i det globale netværk og er set mere end100.000 gange. Den er nu kendt som “den modige tysker”, som konfronterer Pierre Vogel og hans tilhængere. PI har identificeret den tapre forsvarer for Aftenlandet. Nærmere detaljer om hendes person ønsker vi her ikke at opgive af sikkerhedshensyn. Heidi stillede op og besvarede nogle spørgsmål: […]

Nogen har sagt: “Kun den, der elsker sit land vil betale prisen for at forsvare det.”Dette er en sandhed, det er værd at tænke over. Enhver må gøre, hvad der står i hans magt. Men jeg ved, at vi foruden det politiske modsvar til islam, også må have et åndeligt. De kristne i Tyskland og Europa må vågne op! PI-Interview mit Heidi, der “mutigen Deutschen”


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


JensH

Posted: 27 april 2011 - 18:00 - Svar

Som Dansker føler man sig pinligt berørt over reportagen fra CBN. Specielt fordi deres korrespondent i København har fuldstændig ret.

Bo

Posted: 27 april 2011 - 20:56 - Svar

Det är inte bara i Sverige som det finns vilsna medborgare som hatar sitt eget folk. De är hjärntvättade dessa. Det började kanske 1968.

De finns i Danmark och alla västeuropeiska länder, samt resten av västvärlden, dock är det sällsynt i öst-Europa, före detta Sovjet-blocket, underligt nog.

Som av ödets ironi, tycks just Ryssland och övriga öst-Europa, “Västvärldens fiende No #1”, ha fattat att vår gemensamma Europeiska kultur är viktig att bevara och att den faktiskt är hotad nu.

Sverige lider värre än Danmark, för att vi har en exceptionell trust riktad mot den inhemska befolkningen. De består av de vänsterintellektuella, hela pressen, statlig TV samt 90% av alla politiker utom det nya partiet, som anses vara värre än de häxor som förr brändes när häxbränning var PK och påkallat av de Debila.

En Svensk kan förlora jobbet och sin inkomst direkt, om han eller hon vädrar sin enligt “Grundlagen” befästa rättighet, att yttra åsikter om massinvandringen och det systematiska försöket att byta ut den traditionella befolkningen.

Man får inte ifrågasätta försöket att byta ut Sveriges befolkning mot en annan befolkning.

Han eller hon skall i så fall förföljas och straffas. Det har Pierre Schori “Svensk” STASI-Agent sagt minsann.

Han är impotent eller har dåliga spermier och kan inte avla egna barn och har utländska adoptivbarn istället.

Han hatar Svenskar för att han inte kan avla egna barn kanske.

Bo

Posted: 27 april 2011 - 21:21 - Svar

I Sverige kan du inte som nordman / Europee, röra dig riskfritt om kvällen i de större städerna. När jag var ung pojke, men även som ungdom, kunde man röra sig fritt överallt i hela Sverige. Även i Stockholm nattetid.

Det började ändras ungefär 1975-1978.

Förr låste vi sällan våra dörrar i byarna och på landsbygden, eller så låg nyckeln under dörrmattan.

Jag kan räkna upp några säkra småstäder som fortfarande finns i Sverige men det gör jag inte. Om jag gör det, kommer kommunisterna att läsa och agera, agitera för att tvinga dessa samhällen att ta emot debilt, kriminellt löskefolk.

Löskefolk är en gammal term på Svenska.

Per

Posted: 27 april 2011 - 22:28 - Svar

Fin Danmarksreklame dette! Tenk å straffeforfølge en så reflektert og fredelig mann som Hedegaard. Dette blir for ille.

manckerstroem

Posted: 28 april 2011 - 08:28 - Svar

Trots allt har ni en försiktig, men ändå kritisk debatt i Danmark. Gud hjälpe oss i Sverige, där regimen har monopol på sanningen.

JensH

Posted: 28 april 2011 - 10:29 - Svar

OT

Her er så endnu et eksempel på, at MSM og de pludrende klasser genrelt lever i deres egen verden fuldstændig afsondret fra almindelige Danskeres hverdag. I en artikel på JP.dk gøres det til et kæmpe-problem for Danmark, at nogle Somaliere “flygter ud af Danmark”, (bemærk ord-valget):

“Somalierne er den eneste gruppe indvandrere, der bliver mindre hvert år. Mange søger grønnere græs i England.
Dovne, ekstremister, nassere og khattyggere.
Det er blot nogle af de fordomme, mange somaliere møder i Danmark. Derfor forlader flere og flere somaliere hvert eneste år landet og søger grønnere græs i Storbritannien, skriver metroXpress.
Samtidig er det den eneste gruppe af indvandrere, der bliver mindre hvert år.
– Vi sørger simpelthen for, at de har det så forfærdeligt, at de forlader landet, siger centerleder på Dokumentations- og rådgivningscentret om racediskrimination Niels Erik Hansen til metroXpress”

http://jp.dk/indland/article2413159.ece

Det er helt åbenlyst, at journalisten og hans valgte ‘ekspert’ på området, (Niels Erik Hansen, DRC), mener det er et stort problem for Danmark, at de vælger at forlade landet, og at det er “den eneste gruppe af indvandrere, der bliver mindre hvert år”, (i deres verden er succes-kriteriet for det Danske samfund åbenbart, at de ‘eksotiske’ indvandrer-grupper vokser). Skurke/offer-rollen er selvfølgelig også ‘vedtaget’. Det er de onde Dnaskeres fordomme og rascisme der er skyld i denne ‘misere’.

Men i artiklen fra JP.dk findes der mellem alt vrøvlet faktisk en interessant oplysning. Formanden for somaliske forening i Danmark Ahmed H. Dhaqane udtaler til artiklen:

“Han mener dog, at det danske integrationssystem er bedre end det engelske, fordi langt færre somaliske kvinder i Storbritannien arbejder i forhold til somaliske kvinder i Danmark. ”

Nu tilhører jeg jo den onde højrefløj, og derfor kan jeg ikke lade være med at få den kætterske tanke, at der kravene til arbejdsmarkeddsdeltagelse for indvandrere, (400 timers regel ect), er blevet strammet gevaldigt op i Danmark gennem de seneste 10 år, og det måske kunne have noget at gøre med at græsset er grønnere i Storbritannien. Selvfølgelig bare en tanke fra en ond højrefløjser, og journalisten bag artiklen sætter jo sprøgsmålstegn ved alle Niels Erik Hansens rablerier om rascisme og stigmatisering.

  Mette

  Posted: 28 april 2011 - 11:24 - Svar

  “Han mener dog, at det danske integrationssystem er bedre end det engelske, fordi langt færre somaliske kvinder i Storbritannien arbejder i forhold til somaliske kvinder i Danmark. ”

  Ha, ja den er god, den. For som den ene undersøgelse efter den anden har vist, er somaliske kvinder stærkt underrepræsenteret på det danske arbejdsmarked, hvor deres beskæftigelsesprocent typisk ligger i bund. Jeg har set undersøgelser, som viser, at her i Østjylland går flere end to tredjedele af kvinderne fra Somalia hjemme, og uhyggeligt mange unge somaliske kvinder er blevet parkeret på førtidspension i Aarhus kommune, hvor man åbenbart helt har opgivet at få dem i beskæftigelse. De er meget synlige i bybilledet i deres omfangsrige telte og med fyldte barnevogne og småbørn ved siden, så særligt sygelige kan de da ikke siges at være. Når disse børn kommer i skole, kan de ofte ikke dansk og klarer sig derfor dårligt og bliver en belastning for uddannelsessystemet. Som altid findes der undtagelser, men de ændrer ikke ved helhedsindtrykket af en samfundsgruppe, der ikke er faldet til, og at disse kvinder er en stor økonomisk samfundsbelastning.

  I Aarhus findes en særdeles fornuftig og veluddannet somalier, der er dansk gift, jeg husker ikke hans navn, men han har tit opfordret somaliere til at flytte tilbage til Afrika, fordi han synes, at det er ydmygende for dem, at de lever så utilpassede i Danmark. Svaret har gennemgående været trusler om at flytte til England, som om dette på nogen måde vil blive taget ilde op af det danske samfund.

  Det er kun fanatikere, der kan se problemer i, at somaliere finder sig andre steder at bo. Det undrer mig dog, hvis englænderne har råd til at forbedre mulighederne for somaliske kvinders arbejdsmæssige lediggang udenfor hjemmet.

  Aglet Xander

  Posted: 28 april 2011 - 23:00 - Svar

  JensH var du i tvivl om at hvis overførselsindkomst til udenlandske statsborger ikke fandtes , så var der stort set ingen araber og afrikaner i Danmark ?

  Det har noget med kulturforståelses at gøre , har man rejst i Arabien og Afrika . Ja så ved man problemet er at de generelt ikke laver en flyvende fis .

  Det er deres højeste ønsker aldrig at rører en finger , ikke et arbejde eller en god ide .
  Nej bare sidde på sin flade og fortælle røver historier .

  Og ved du hvorfor det er sådan ?

  Fordi der er så forpulet varmt , at det at holde varmen aldrig har været et problem !

  Og så det ikke en gang lyv . .

EH

Posted: 28 april 2011 - 12:50 - Svar

Islam går efter demokratiets achilleshæl. Forsøg på at blokere for dette dødelige hug saboteres af “demokratiets vogtere”.
Lars Hedegård er blevet betegnet som en bombemand af statsadvokaten. Hvem skal vi så sammenligne den europæiske elite med, et korps af selvmordsbombere? Eller i mere klar tale fanatiske terrorister? Hvad angår de “flygtende” somaliere kan Erik Hansen godt droppe sin ævlen om danske fordomme. De bliver såmænd også betegnet som dovne og khattyggende hjemme i Somalia. Tør man håbe på at det er sandt: “De skrider”?

Tim

Posted: 28 april 2011 - 16:02 - Svar

Tørklædet = Islamisternes logo
Prøv at se 07:10-13:00. Ingen muslimske kvinder bruger tørklæde fra 1920 til ca. 2000. Muslimer fortæller ikke det til os, og det er altså ikke helligt! Lad være med at tage for gode varer hvad en muslim, der fører en islamisk ideolgi, siger!
http://www.youtube.com/watch?v=gsDb1GnFnRA
Hvis en muslim går med religiøse/totalitære symboler i offentligheden er religionen nu blevet til ideologi…og for Islam er det en totalitær ideologi!
De kvinder der har slør på er blevet hjernevasket af forældrene, og er ikke i stand til at se det selv. Det er så unaturligt, og muslimske kvinder plejede ikke at bruge det. Fordi de bruger det i dag er pga. det muslimske broderskab, der kunne se at alt vil gå tabt for deres ideologi, hvis ikke man kunne skelne muslimer fra ikke muslimer (hvilken tankegang!), og derfor begyndte man at putte det på kvinderne, og sagde det var for at komme tæt på GUD, og man ville blive straffet, hvis man ikke gjorde det. Der har har været en Islamisk genopstandelse i verden, se fx Tyrkiet i 1998 hvor der demonstrationer mod at kvinder ikke kunne gå med det offentligt (nogle begik endda selvmord). I dag er der mange der går med det i Tyrkiet, og det næste skridt er Sharia. Erdogan har jo udtalt: “Moskéerne er vores kaserner, minareterne er vores spyd/harpun, kuplerne er vores skjold, troende muslimer er vores soldater… koranen er vore grundlov, tørklæde er vores fane…”
Så når børnene kan se at forældrerne bruger det, begynder de at efterabe dette mønster, og stille deres verden ind på at sådan ser verden ud (indoktrinering ala Hitler Jugend). Denne tvang rammer yngre børn helt ned til barns ben, så de kommer til at gå med tørklæde. Det er udelukkende af tvang eller det kommer fra en kilde af tvang, når man ser kvinder med det i dag. Se på Kairo universitet 1920-1990 i dokumentar udsendelsen: det muslimske brorskap (søg youtube).
Islams magt ligger udelukkende i kontrol af kvinden. Børn går med tørklædet, fordi de ser deres mor gå med det.
NB! Nu har Islamisterne lært at deres børn skal sige at tørklædet beskytter dem, som argumentation for at have det på. Igen ses kilden til tvang fra den Islamiske ideologi. Tørklædet er blevet et symbol/logo på en identitet/politisk bølge, der prøver at opnå politisk magt vha. hijaben, tørklædet, burkaen. Jo flere tilslørede kvinder, der er med islamisterne, jo stærkere står de som magtfaktor i Europa. Hijaben er blevet et nyt varemærke for islamisme.
En SAND moderne muslim bærer IKKE TØRKLÆDE!
FJERN TØRKLÆDET MUSLIMSKE KVINDER OG GØR OPRØR!
Kvinder der går med tørklæde går jo netop indfor SHARIA, som EU’s menneskerettighedskommision fastslår ikke kan forenes med et vestlig demokratisk samfund!
Som dokumentaren viser har det ikke altid været sådan for muslimske kvinder.
Da muslimer kom til England bar mange ikke tørklæde, de drak og de spiste gris. Der var en mere afslappet stemning, mens den nye generation er gået amok i søgning efter islamisk identitet, og alt skal være så ideologisk islamistisk. Tænk bare på her i Danmark, hvor det kun de seneste 10 år at de virkelig bruger tørklædet som våben for at få skæve rettigheder bøjet over til Islamisterne
Jeg synes jeg bliver løjet overfor når jeg ser tørklædet. Det er noget de ikke plejede at gå med, men så lige pludselig går de med det for at brænde sig fast i bevidstheden i befolkningen og politisk for at få magt og indflydelse. På sådan en rigtig tarvelig stiltiende måde ala Hitler Jugend. Det er mig og den danske befolkning der er ofret. Erdogan udtalte også: “Vores reference er islam, vores eneste mål er islamisk stat.” og “Det er fuldstændig løgn, ”at magten ubetinget er folkets” (Atatürk udtryk), magten er ubetinget Allah´s.”.
Jo det går godt for det mest “moderate” muslimske land.
Det går godt for det mest “moderate” muslimske land Tyrkiet.

JensH

Posted: 28 april 2011 - 18:04 - Svar

@Mette

Nu vi er ved Århus: “To mænd blev torsdag stukket med kniv under et større slagsmål foran Bazar Vest i Aarhus”.

http://jp.dk/aarhus/krimi/article2414050.ece?ref=eblisterseneste

LarsS

Posted: 28 april 2011 - 20:36 - Svar

Skulle vi ikke lige høre den, jeg synes den er kung-fucking-good:

http://www.youtube.com/watch?v=jhUkGIsKvn0&NR=1

Og hvor har jeg – medskyldigt – disco-danset til den, tør ikke engang udelukke at vi slukkede tørsten med congo-mælk!

Hvis et par kinesere tuder over Kung-Fu-Dancing, tør man da slet ikke tænke på hvor moppede et par terrorister ville føle sig, hvis de faldt over denne – “Silence, I´ll kill you:

http://www.youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go

Vivi Andersen

Posted: 2 maj 2011 - 07:47 - Svar

“Stop meddling in asylum cases, unelected Euro judges warned by 47 countries.”

Så overskriften og læste artiklen hos Daily Mail.

Det er bare så fedt, at the Council of Europe har sagt fra, via Kenneth Clarke, overfor disse Human right judges i Strasbourg!

Det var også lige før borgerne i EU havde fået nok, rigtig meget nok, af disse Humanister som med deres afgørelser rent ud sagt sked på europæerne!

Personligt har jeg længe været vred over deres afgørelse – og om en dag eller to får jeg givetvis grund til at polere på min vrede, når Danmark er blevet (be)dømt af UNs udsending på Menneskerettigheds området!

Uanset hvad der kommer fra den kant skal det arkiveres lodret !

For hvis nogen har et problem ang. menneskerettigheder er det uden tvivl hele samlingen af forbryderregimer, hvoraf nogle af dem bl.a. sidder i UNs råd for samme område!

Fatter ikke noget sådant lader sig gøre – samtidig med at de øvrige medlemmer af UN ikke så meget som fortrækker en mine…altså udover til slet spil .

Leave a Comment