10
maj
Seneste opdatering: 11/5-11 kl. 2352
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

De skulle have balsameret skiderikken i alkohol og udstillet ham på Ground Zero med en flæskesteg i munden og en brandmands økse op i røven. Med ansigtet mod Mekka. Vi vil jo nødigt være respektløse.”

Han kunne selvfølgelig også være havnet i et nybygget svensk trivselsfængsel blandt trosfæller med ubegrænset mobil og internet, som stemningen synes at være i store dele af opinionen. Jeg ser, de også bygger et nyt i Helsingborg, når jeg kører forbi. Der er svenske brancher, der boomer.- (Osama’s son Omar bin Laden: Sea burial of OBL “demeans and humiliates his family and his supporters and…challenges religious provisions and feelings of hundreds of millions of Muslims”)

Hur fan står ni ut i gangsterstaden Malmö?

“Varför går inte ni kvarvarande svenskar ut och demonstrerar på gator och torg och skriker ut er förtvivlan över dessa ständiga våldsdåd?” skriver en kommentator på nettet.

Skytten låg och väntade på sitt offer och slog till när han var på väg mot bilen. Jag hörde tre skott och sedan såg jag en man springa därifrån, säger ett vittne.Man kan väl lugnt säga att folk här ute är chockade, det är en mycket otäck syn. Det ser ut som en ren avrättning, säger vittnet Tomas Johansson som kom till platsen bara minuter efter skjutningen. Skytten låg och väntade på sitt offerMan sköts ihjäl på Sibbarp

Offeret er: Audi a6 med reg nr [BKS211]Bilen är inte på kredit / banken lånar inte ut till en som tjänar 96 tusen kr per åt! Personnummer: 19740524-XXXX alltså 36 år Förnamn: Adem Tilltalsnamn: Adem Efternamn: Hadzic, Gatuadress: Dammstorpsvägen 67 C Postnummer: 21230 Postort: Malmö inkomst/år 2010 ca 96 tusen kr.

Tilsyneladende endnu et af de sædvanlige Balkan-mafia mord, som alle synes at have affundet sig med. Svenske politikere accepterer, at folk fører krig i Malmø, folk der nemt kunne bundtes sammen, og sendes hjem og føre deres fortsættelseskrig i Kosovo. De er uden vilje til at rydde op i det Helvede, de har skabt. Sibbarb er i Linhamn, hvor Malmøboer ved muffen tror de kan købe sig dækning for “mångfalden,” tæt ved det Gatede Community Viktoria Park. 16 skyderier i Malmø i 2011 – og verdenspressens “Lasermand” sidder inde.

Dagen begyndte i Malmø. Den slutter på næsten samme måde i Gøteborg: Minst en person skall ha skjutits i samband med en skottlossning på Körkarlens gata i Hisings Backa. Også Balkan relateret efter alt at dømme. Kommentar fra vox populi: “En restaurang sprängd i malmö, en bekräftad avrättning och nu möjlitvis en till, detta inom loppet av 48 timmar – Det blir nog en het sommar!”
Nærmere broklappen på grund af “främlingsfientlige Dansk Folkeparti”

SR-Ekot kl 19 Den broklap er slet ikke få “långsökt, som det lød dengang. Enhver der har mod til at forestille sig Malmø om bare tyve år, ved at ingen københavnsk politiker kan holde til ikke at kontrollere hvem der rejser ind fra Malmø, efterhånden som byen braser sammen. Pia Kjærsgaard sagde i 2002 noget humoristisk, som hun måske ikke selv anede alvoren af.

Selvfølgelig må den svenske regering føre den politik, som de anser bedst for Sverige og den svenske befolkning. Hvis de vil omforme Sverige til en etnisk smeltedigel, så dem om det. Hvis de vil gøre Stockholm, Göteborg og Malmø til skandinaviske Beirutter med klan-krige, æresdrab og massevoldtægter, så dem om det. Det er i denne situation, jeg mener, at Danmark kan sætte en broklap i Øresundsbroen.Pia Kjærsgaard: Historien om en broklap Øget grænsekontrol vækker glæde i Sverige – undtagen i statsjournalistikken. VKO indfører grænsekontrol allerede om få uger, Schengen state Denmark to re-impose border controls SR: Jag tycker att det är dystert att danska regeringen väljer att besluta om dessa åtgärder innan man har diskuterat detta både grannländer och på EU-nivå, säger Olle Schmidt till Ekot.

Eksperter: Danmark kan få demokratiet til at bryde løs

Hvad er værst: Det forudsigelige udvalg af “eksperter” der begræder demokratiet og smæder danskerne med fortærskede klicheer, eller den avis og den journalist der bevidstløst kolporterer deres udtalelser og gengiver dem i overskriften uden citationstegn? Morgenavisen Jyllands-Posten er en mediemæssig børnehave (LFPC).

Med den nye grænsekontrol bekræfter Danmark sit image som et lukket land, mener eksperter.

“Jeg er allerede blevet ringet op af tre tyske journalister, der er rasende over Danmarks beslutning om at indføre grænsekontrol. De kan simpelthen ikke forstå, hvordan Danmark kan gøre sådan noget.”

Sådan siger Marlene Wind, leder for Center for Europæisk Politik ved Københavns Universitet, til jp.dk. […]

Johannes Andersen mener desuden, at beslutningen kan få betydning for EU-samarbejdet. “Det bekræfter et billede af, at Danmark ønsker at presse holdningen i Europa i en bestemt retning. Det kan derfor rejse et spørgsmål om vores egentlige vilje til at indgå i EU-samarbejdet,” siger han og fortsætter:

“Og så kan beslutningen jo få politiske kræfter i andre lande til at bryde løs. Man kan for eksempel forestille sig, at Italien synes, at det er en vældig god ide, som de også vil kigge på. Og sådan er der garanteret også andre lande, der har det”. Danmark er en politisk kolonihave

Helle Thorning – en blank person

Over for Information kalder han endvidere Helle Thorning-Schmidt, Socialdemokraternes formand og statsministerkandidat, for »den svageste formand, partiet nogen sinde har haft«:
»Hun deltog i skrivegruppen omkring bogen Epostler. Og her stod det klart, at hun er, hvad jeg vil kalde en blank person. Hun kan ikke skrive eller improvisere. Hun har en meget begrænset almen viden, hun ejer ikke hverken nærvær eller nogen større visioner. Hun har muligvis, hvad man kan kalde en reproduktiv begavelse, hun kan forberede sig og lære ting udenad. Men hun kan ikke indgå i de uformelle sammenhænge med egne ræsonnementer, som er så vigtige, hvis man skal lede et lille land.« [..]

Udlændingepolitikken, der af Dahl betragtes som den største synd af dem alle. Han kalder udlændingeloven af 1983 for »formentlig den største og mest vidtrækkende beslutning, magthaverne i Danmark siden demokratiets indførelse i 1849 har forsøgt at luske uden om selv samme«, og som blev til »uden, at nogen overhovedet overvejede konsekvenserne«, og hvor endelig enhver, der stillede spørgsmålstegn ved den, blev kaldt racist. Sociolog Henrik Dahl: Venstrefløj i frit fald

Amnesty i seng med djævelen

Here’s the latest from CagePrisoners, Moazzam Begg group that campaigns for Salafi jihadi prisoners.

The article contains is a mocked-up photograph, showing the bloody corpse of Barack Obama, accompanied by text describing the future assassination of the President of the United States. […]

Can you imagine what the reaction would be if a group with links to the political Right were to cheer the imagined lynching of Obama?That would basically be the end of the outfit. It would put that group firmly outside the boundaries of the political mainstream. Investigative reporters would be sent to doorstep the disgusting man. The police might well arrest and question him.

That logic does not apply to CagePrisoners.

Indeed, when it came to the crunch, and knowing full well that Moazzam Begg was a veteran jihadist and a supporter of Awlaki, Amnesty sacked the courageous veteran feminist campaigner, Gita Sahgal. Amnesty’s acting General Secretary Claudio Cordone then endorsed Begg’s conception of “defensive jihad“: by which he means the right of the Taliban to impose a totalitarian, human rights abusing, Islamist state on terrified Afghanis. Later, under pressure, he tried to weasel out of his words. Finally, Amnesty fully embraced CagePrisoners as a partner, most recently joining forces with it to make a joint submission to the British Government’s Detainee Inquiry.

CagePrisoners is still welcome in civic buildings throughout the United Kingdom. On 11 June, for example, they’re holding a fundraising dinner at Cardiff City Hall. […] Amnesty Partner, CagePrisoners, Lynches Obama


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Per

Posted: 11 maj 2011 - 15:14 - Svar

Pat Condell får sagt det! Interessant betraktning han kom med vedrørende milliardoverføringene til Pakistan: I realiteten en utpressing for at terrorister ikke skal få atomvåpen?

EH

Posted: 11 maj 2011 - 18:21 - Svar

Hm, drinks, god mad og en gedigen brandmandsøkse. Vi må altså stoppe dette forbrugerræs. Efter sigende fik han en begravelse lige efter den berømte bog. Hovedet vendte mod Mekka da han blev sparket ud af helikopteren.

EH

Posted: 11 maj 2011 - 18:33 - Svar

En blank person…

Så er den vist på plads. Der er dog kommet hjælp udefra. “Helle er skam ikke dum”. Nej, hun fik jo også gode karakterer i reproduktiv begavelse. Det samme får papegøjer.

bowlaren

Posted: 11 maj 2011 - 19:22 - Svar

Hej Danmark, bra blogg. Kika in på http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/ en ny blogg som beskriver hur illa det är i Sverige nu.

JacobCT

Posted: 11 maj 2011 - 20:37 - Svar

Patt Condell er min nye helt. Jeg kan varmt anbefale http://www.youtube.com/user/patcondell#p/
HØR HANS INDSLAG OM MULTICULTURALISM !!!

Vivi Andersen

Posted: 11 maj 2011 - 21:44 - Svar

Hvad Marlene Wind skriver og siger er inderligt ligegyldigt sat i forhold til de faktiske, daglige racistiske overfald – verbalt som fysisk- danskerne er udsatte for !

Johannes Andersen…… det er skuffende.

Er det ikke ubegribeligt folk prioriterer på denne måde ?

For hvad er vigtigere end at danskerne, som er de der danner fundamentet for det danske samfund og dets ve og vel, har tålelige forhold at leve under, her i deres eget land ?

Hvorfor skal danskerne affinde sig med at blive fysisk og psykisk mishandlede af diverse muslimer samt tillige tolerere at folk fra de tidligere Østbloklande smutter ind i Danmark, stjæler med arme og ben og udøver vold, måske knapt så voldsomt som muslimerne?

Wind og Andersen vil vel ikke påstå, at det er helt “normalt” at en befolkning affinder sig med jævnligt, hvis ikke dagligt, at blive røvet, udsatte for fysisk vold og påført udgifter så høje, at de skal regnes i milliard-klassen ?

Og tror samme Wind og Andersen at dette på sigt bliver så almindeligt, at det bliver en vane som man lever med og ikke på noget tidspunkt reagere mod ?

De må jo falde besvimede om den dag danskerne, tyskerne, englænderne osv. i praksis starter modstanden mod tingenes tilstand .

Så sikkert som Armen i kirken kommer dette til at ske en skønne dag !

Erling

Posted: 11 maj 2011 - 22:35 - Svar

En skævert fra Pat Condell. Osama’s mord handler ikke om, hvem Osama er men om hvem vi er. Vi opfører sig som en flok arabere – skrig og skrål og hurra, hurra, Osama er død, leflen for gadens parlament og nedskrigning af folk der plæderer for retsstat og civilisation.

Og så gik vi også lige glip af en retssag, hvor trådene een gang for alle kunne have været redt ud og vi – USA – med hele demokratiets retfærdige vægt kunne have sendt ham 1.500 år i fængsel, eller hvad 3.000 mord ellers giver, den elektriske stol, who cares? Men nej, det er pattebørnenes triumfmarch, og konspirationsteorier herfra og til dommedag. Ingen closure.

  steen

  Posted: 11 maj 2011 - 22:56 - Svar

  Du husker måske, hvordan der blev jublet i den muslimske verden i 2001 ? En ven der var i Cairo, fortalte at myndighederne spærrede den indre by af, så udenlandske tv hold ikke skulle fotografere festlighederne. Også i Danmark blev der jublet. Vi skal ikke juble tilbage på det tiljublede massemord, synes du ? Du er et for pænt menneske. Jeg er uenig.

  Landsmoderen Poul Nyrup: “Træd ikke på vores følelser”. Det er helt i orden, at amerikanerne jubler. Og det er helt i orden, at de skyder en terrorist ned, han var ikke legitim statsleder, som så mange andre, der fik deres retssag. Udredningen af hans gerninger synes at befinde sig på nogle harddiske, der skulle være noget af et efterretningskup. Hvad han kunne have fortalt, får vi selvfølgelig aldrig at vide. Mit gæt er, han ikke ville have sagt et ord i en retssal. Han ville have solet sig i medielyset i årevis, som en sand martyr for sin sag.

  Men sådan er smag og behag forskellig. Der kan være mange grunde til, at han blev skudt i stedet for tilfangetaget, som vi ikke kender. Navy Seals havde travlt, og de bliver beskudt, de venter pakistanske soldater når som helst. Hvem af os ved, hvad den oprindelige plan var ?

  “Game over, vi finder jer tilsidst,” det er det vigtigste budskab at sende. Man må også forestille sig, at der er nogle andre i hierakiet, der har modtaget meddelelsen og fået lidt dårligere nerver end de havde i forvejen. Det er en udmærket meddelelse at sende til fremtidens mange kommende terrorister: I kan blive skudt, ikke nødvendigvis havne i en vestlig domstol, i alligevel foragter.

  Men nu hører jeg, at Obama vil holde en tale til den muslimske verden om Bin Laden. Den bliver vel lige så lidt populær blandt muslimer, som Cairo talen. Man kan ikke appease islam, desværre. Spørg israelerne.

   Erling

   Posted: 12 maj 2011 - 00:15 - Svar

   Du husker måske, hvordan der blev jublet i den muslimske verden i 2001?

   Ganske tydeligt. Jeg tænkte at det var nogle halenegre. En skam man skal se det samme i denne del af verden – bevares, at nogle rednecks jubler er helt forståeligt, men at voksne, veluddannede danskere argumenterer for at den slags international vigilante-justits er helt okey-dokey er mig uforståeligt. Dommere, retsforandling og advokater er lige præcist hvad der adskiller os fra den uciviliserede del af verden og Osama var en oplagt chance for at demonstrere netop dette. Og vi tabte den på gulvet. Hvad bliver det næste? Fatwaer?

   Der kan være mange grunde til, at han blev skudt i stedet for tilfangetaget, som vi ikke kender. Navy Seals havde travlt, og de bliver beskudt, de venter pakistanske soldater når som helst. Hvem af os ved, hvad den oprindelige plan var ?

   Tror du selv på det? Alle beboere dræbt, huset brændt ned og liget smidt i havet, og ja det er da tænkeligt at Navy Seals pissede i bukserne og gik helt i panik da de stod ansigt til ansigt med en ubevæbnet, syg gammel mand, men helt ærligt! Det er jo ren Keystone Kops.

   Det var en koldblodig henrettelse, og det er ikke muslimerne, der er blevet snydt, det er os. Det rager mig en papskid at Osama fik en kugle i hovedet, men som sagt: det handler ikke om Osama.

  Prudentius

  Posted: 12 maj 2011 - 00:05 - Svar

  “Ingen closure.”

  Jo, jo masser af closure!

  Bin Laden er dræbt, det er og bliver en sejr for USA og dets allierede.

  “plæderer for retsstat og civilisation”

  Menneskerettigheder er ikke lig med retsstat, tværtimod!

  De folk du taler om her, “plæderer” dybest set for civilisationens ødelæggelse, da de stiller så uendeligt urimelige krav, at vi lige så godt kan trække seksløberen, undskylde for vores eksistens og trykke af, bang, slut prut, først i graven forstummer nemlig disse tåbers selvmorderiske kvidder. Efter os slavehandlerne!

  (Tro mig, det er ikke for at fremstå hårdkogt, jeg skriver som jeg skriver, for jeg er blødkogt og ønsker netop at forblive sådan. Kan vi ikke bekrige vores fjender ordenligt er vi færdige. Længere er den vitterligt ikke!)

   Erling

   Posted: 12 maj 2011 - 00:16 - Svar

   Bin Laden er dræbt, det er og bliver en sejr for USA og dets allierede.

   Nej, det er et nederlag. Et nederlag for alt, hvad USA står for.

    Notarien

    Posted: 12 maj 2011 - 02:05 -

    Om bin Laden ställts inför rätta i USA hade han väl blivit dömd till döden. Hur många gisslan hade tagits och hur många terrorattacker hade genomförts för att få honom frisläppt? En sådan rättegång hade varit omöjlig! Nu blev det ju samma straff, snabbt och elegant. Ser fram emot när samma öde drabbar andre, tredje, fjärde al Qaida ledaren framöver!

    Erling! Har du inte förstått att det enda som islamister och terrorister begriper är hårt mot hårt?. Här duger inte att komma dragandes med för mycket rättigheter. OIC har ju friskrivit sig från våra mänskliga rättigheter. Då får vi börja tillämpa deras, kanske skulle Navy Seals ha halshuggit honom istället? Det hade varit mer passande tycker jag!

    De länder som mördar flest av sin egen befolkning föreslås ju, och har platser, i FN:s mänskliga rättighetskommittéer. Succé eller hur?

Erling

Posted: 12 maj 2011 - 06:55 - Svar

@Notarien
Du argumenterer i øst og vest. OIC? Hvad har OIC med Bin Laden at gøre? FN? Menneskerettigheder? Muslimske despoter der dræber deres egne borgere? Hvad har alt det med os her i Vesten at gøre? For tredje gang: Jeg er snothamrende ligeglad med Bin Laden, det handler ikke om ham. Det handler om os selv og om grundlæggende retsstatsprincipper. Smider vi dem over bord og lader hævn og had træde i stedet for retfærdighed, nedlader vi os på barbarernes niveau og så kan det jo være ligemeget med at holde dem fra portene. Jeg er da ikke principrytter, men tilfældet Bin Ladin er lige præcis dér, hvor vi burde gøre en showcase ud af vores principper, vise den muslimske verden hvordan et rigtigt, civiliseret samfund fungerer.

Og hvad med de mindre medieeksponerede forbrydere, kan vi spare domstolene og bare kyle dem i fængsel, hvis de er taget på fersk gerning eller har gået til bekendellse, eller er Bin Laden et særtilfælde fordi han er en kändis?

Bin Ladens vidneudsagn ville have været overordentligt interessant: hvordan fungerer Al Qaeda, hvem var Bin Ladens allierede, hvor kom pengene, rekrutterne, efterretningerne og den politiske beskyttelse fra, hvem er Al Qaeda’s allierede, hvem sidder i exekutivkomiteen, hvem står for operationerne, hvor trænes folk og hvordan?

Hårdt mod hårdt? Vorherre bevares! Hvis det bare gjaldt det, kunne vi udrydde samtlige muslimer og alle deres fætre på en eftermiddag.

  Gunnar Biering

  Posted: 12 maj 2011 - 11:24 - Svar

  Du springer for let hen over det faktuelle i din kritik af USA.

  Hvis bin Laden var blevet fanget i et vestligt land, var han ikke blevet skudt på stedet. Så havde han fået den retssag, du ønsker, og en hær af advokater havde sørget for, at han ikke sagde et nyttigt ord, og at sagen kørte i årevis.

  Nu blev han altså spottet i det måske mest islamiserede land i Verden, og ingen kan vide, hvordan den pakistanske hær samt de 500.000 indbyggere i Abbotabad ville reagere, hvis de opdagede, hvad der var på færde. Det vigtigste var at eliminere ham. Det var en krigshandling mod en massemorder, der ville myrde igen. Det var ikke en politiforretning.

  Amerikanernes jubel over drabet kan sammenlignes med vores jubel den 4. maj 1945.

  Henrik Petersen

  Posted: 12 maj 2011 - 13:23 - Svar

  En retssag til dette skadedyr? En retssag, som kunne løbe i rigtig mange år, fyldt med terrorhandlinger og gidseltagninger med det ene formål at afpresse en frigivelse af denne kakerlak.

  Jeg er næsten gammel nok til at huske RAF i Vesttyskland: Disse idioter brugte det første halve år af deres terrorvirksomhed på, hvad de mente var fornuftigt. Og de næste rigtig mange år på terror og gidseltagning, mede det ene fornål at afpresse en løsladelse af deres fængslede kammerater. Den tyske kansler Helmut Scmidt stod heldigvis fast. Det kostede, men idioterne endte med at udrydde sig selv. De havde i øvrigt været i træningslejr hos de såkaldte palæstinensere.

  Bin Laden fik en alt for hurtig og nådig død. Jeg jublede ikke, men glædede mig over, at endnu et skadedyr bites the dust. You can run, but you can’t hide. Og dét er et vigtigt budskab til de øvrige galninge. Next stop Zawahiri.

Vagn Henning

Posted: 12 maj 2011 - 13:18 - Svar

En Johannes Andersen mener at “Det bekræfter et billede af, at Danmark ønsker at presse holdningen i Europa i en bestemt retning.” Og det skulle andre lande formodentlig ikke prøve på??? Og hvis vi giver nogen kræfter i Italien gode ideer? Hvad skulle der være i vejen med det?

Nååååh, det er kun ideen om et samlet Europa der må pushes på tværs af landegrænser? Oh okay!

JensH

Posted: 12 maj 2011 - 13:24 - Svar

OT

Læserbrev i JP: Anna Mee Allerslev, beskæftigelses- og integrationsborgmester (R) og en række erhvervsfolk har insendt et læsrbrev (eller opråb) til den Danske befolkning. Under overskriften “Forskellighed er velkommen” kommer der følgende “perlerække” af flosker og fraser, der får en til at føle sig hensat til 1990’erne:

“Vi mener som erhvervsledere for danske virksomheder, at åbenhed og mangfoldighed giver større vækst for Danmark end kvoter og pointsystemer.”

“Vi er ikke tilhængere af at gøre vores medarbejdere mere ens. Vi arbejder derimod dagligt på, hvordan vi kan udnytte mangfoldigheden til at skabe vækst”

“Danmark er desværre ved – i nogle kredse – at blive betragtet som et fremmedfjendsk og lukket samfund. Dette overordnede billede er heldigvis ikke sandheden om Danmark generelt. ”

“Derfor er det vigtigt, at vi behandler hinanden med respekt, og at vi fortæller verden, at forskellighed er velkommen”

http://jp.dk/opinion/breve/article2428085.ece

Henrik Petersen

Posted: 12 maj 2011 - 13:31 - Svar

Kære Erling

Muslimerne vil da sk… på, hvordan et rigtigt, civiliseret samfund fungerer. Moammad Atta og hans lystige svende var jo ikke dumme, tvært imod højt uddannede. I Tyskland.

De griner af os, når vi i vores blødsødenhed forsøger med det traditionelle retssamfund, som du og jeg respekterer. De gør ikke!

Husker du de to retarderede fætre fra Tyrkiet, der ‘kom til’ at myrde en ung italiensk turist på Nørrebro?

De og deres familie skreg af grin over fængselsdommene. Men grinene forsvandt, da dommene også lød på udvisning til Tyrkiet. Så var dét land, de så nødigt ville udvises fra, pludselig et ‘luderland’.

Hvis du seriøst tror på, at man kan forandre islam og dens tilbedere med eksemplets magt, tror jeg, du har overset, at de har haft ca. 1400 år til det. Uden effekt.

Vivi Andersen

Posted: 12 maj 2011 - 15:42 - Svar

ERLING

I forbindelse med muslimer burde vi tage højde for den afgrundsdybe anderledeshed disse mennesker besidder i forhold til resten af denne klodes menneskehed.

Men det gør vi ikke for det kan vi ikke, idet vi ikke har sat os ind i den Arabiske Psyke.

For mig er der ingen tvivl om, at erfarede vi, vesterlændingene, at et stort antal af vores egne befolkninger udviste samme tilbøjeligheder som araberne for vold, død, ødelæggelser, tyveri, røveri, løgnagtighed osv., SÅ ville vi i første omgang sætte nogle dybgående undersøgelser i sving for at finde ud af hvad der forårsagede denne adfærd.

Dernæst ville vi finde den/de mest hensigtsmæssige metoder der kunne afhjælpe disse forfærdelige adfærsmønstre.

Nu handler det om Araberne og intet sker.

Helt imod al sund fornuft tillader vores politikere derimod at endnu flere Arabere vil blive modtaget i vores Europæiske lande, som disses nye borgere !

Og Obama har givet tilladelse til at adskillelige tusinde – de skal regnes i TITUSINDE-tal – kan få ophold og borgerskab i USA !

Det er værd at huske, at ingen samfund kan fungere/ overleve på anstændig vis, når medlemmer af dette teer sig på destruktive måder.

Erling

Posted: 12 maj 2011 - 16:22 - Svar

Henrik og Vivi
Det handler ikke om muslimer, om invandring i USA eller retarderede tyrkere. Det handler om os. At muslimer griner af os kan man jo kun trække på skuldrene af. Hvis muslimer nu var kannibaler, ville du så også æde Osama for at de ikke skulle grine af os?

Gunnar
Det var ikke en krigshandling. Man kan ligeså lidt føre krig mod terror, som man kan føre krig mod narko, kræft eller malaria – det er bare en dramatisk metafor der gør sig godt i medierne.

Jeg har i princippet ikke noget imod black ops, hvis der ikke er andre udveje. Men lige præcis med Osama var eliminering den forkerte løsning, en gave til islamisterne. En retssag havde været ti gange så ydmygende, netop for en mand som Bin Laden. Han skulle være taget i krebsen og sat bag tremmer som den simple forbryder han var, hele turen med håndjern, fangedragt, usoigneret perp-walk og rejse sig respektfuldt op for den amerikanske dommer, altsammen for rullende kameraer.

Nu har man gjort en ham til martyr, tildelt ham en ære han ikke fortjente: at dø i kamp, for sådan vil islamisterne se på den sag. Ved at slå ham ihjel, kommunikerer vi at han var en modstander vi frygtede.

  Gunnar Biering

  Posted: 12 maj 2011 - 21:46 - Svar

  Nu forfalder du til ordkløveri, endda af et udtryk, jeg ikke har brugt. Men Krig mod terror er at føre krig mod terroristerne. Det er en krigshandling at dræbe fjendens ledere.

  Iøvrigt skrev jeg, at hvis det havde været muligt at bringe ham for en domstol – hvis han var blevet fanget i et venligsindet land – var han kommet det. Men jeg tror ikke, at kommandosoldaterne ville løbe nogen risiko for, at han slap fri. Deres ene helikopter var jo allerede havareret. Det var en “catch or kill”-operation, og nu blev det kill. Det var ikke Rejseholdet, der skulle anholde en mistænkt.

  Henrik Petersen

  Posted: 13 maj 2011 - 00:54 - Svar

  Beklager, Erling. Du skøjter rundt i din argumentation: Først skulle bin laden være stillet for en domstol for at demonstrere, hvordan et retssamfund fungerer.
  Dernæst bliver det til, at bin laden nu bliver martyr.

  Én sidste gang for prins Knud:

  1. Muslimer lærer ikke af eksemplets magt, heller ikke ved at vesten demonstrerer retsstaten. Muslimer holder sig dogmatisk til deres tåbelige vrøvlevers i koranen. Ellers havde de vel udviklet sig de seneste ca. 1400 år, hvilket ikke er tilfældet. Uenig?

  2. Bin laden bliver martyr, uanset hvad. Med en let parafrasering over Kierkegaard: Dræb ham, og han vil blive martyr. Døm ham, og han vil blive martyr. Dræb ham eller døm ham, han vil blive martyr uanset hvad. Nu gør han i det mindste gavn som hajføde.

  3. Gunnar Biering har fuldstændig ret: I situationen kunne man vælge mellem at forsøge at fange bin laden levende. Havde han straks overgivet sig, var det formentlig også sket. Eller man kunne vælge at lade tvivlen om eventuelle våben komme idioten til skade.
  Her prioriterer man benhårdt soldaternes sikkerhed over skadedyrets retssikkerhed. For mig en fornuftig og forståelig prioritering. Og hermed eod for mit vedkommende.

Erling

Posted: 13 maj 2011 - 08:25 - Svar

@Gunnar
Det var en “catch or kill”-operation.
Det aner vi ikke noget om. Specialoperationer er een af de få ting, som USA ikke helt har fod på (Teheran, Mogadishu og nu Abottabad, hvor de mistede den famøse stealth-helikopter) men OBL var et højpolitisk mål og så længe vi ikke ved noget om, hvem og hvordan der har skrevet marchordren, tror jeg godt vi kan gå ud fra at de har fået meget entydige ordre om, hvordan OBL skulle håndteres, og per Occams Razor, må vi formode at de har gjort hvad de har fået ordre til. Der er vel grænser for HVOR meget selv SEALs kan forkludre en operation.

Og hvis dette var krig og OBL var en fjendtlig leder, ville man ikke have likvideret ham. Det er nemlig meget fy-fy, for hvis man begynder at dræbe fjendtlige ledere, begynder fjenden at gøre det samme og hvor ville verden være henne, hvis lederne satte livet på spil i krig? Det er derfor der er så meget brok over, at man bombede Gaddafis hus. OBL var terrorist, han er ikke statsleder.

1) Enig. Men at dræbe OBL hjælper ikke noget. Religion skal hånes, spottes og latterliggøres ihjel, og en retssag ville have været en oplagt mulighed: tre gange gummihandske om dagen administreret af en fed neger, ingen frisør eller sæbe eller tandpasta og med jævne mellemrum ‘lækkede’ videoer af OBL der langsomt går i mere og mere i hundene, ville have destrueret hans eftermæle. Nu døde han på sin karrieres højdepunkt.

2) Uenig. Hvis han var død en naturlig og ydmygende død efter 15-20 år i et amerikansk fængsel, ville han ikke blive martyr, så ville han have været en taber. Hans fans er ikke bange for at dø, men de er hunderædde for at blive ydmyget og til grin.

3) Det aner hverken I eller jeg noget om, for man har bevidt udlagt røgslør omkring operationens forløb. Men hvis man skal tage det Hvide Hus’ oplysninger for pålydende, var han ubevæbnet. Og så lyder det ikke særligt sandsynligt at de skulle have skudt ham for at redde det nøgne liv.

Her prioriterer man benhårdt soldaternes sikkerhed over skadedyrets retssikkerhed. For mig en fornuftig og forståelig prioritering.

Vrøvl. I militæret prioriterer man operationsmålet over soldaternes sikkerhed, alt andet ville være tåbeligt og uforståeligt – epic fail, som de siger på den anden side af vandet.

Gunnar Biering

Posted: 13 maj 2011 - 10:21 - Svar

> Erling.
Dine indlæg begynder at blive lidt for komplicerede, så jeg vil også blot konstatere, at vi er uenige. Jeg vil dog glæde mig over, at den mere betydningsfulde opinion i de fleste lande i hele verden ikke deler dine vurderinger.

Erling

Posted: 13 maj 2011 - 10:31 - Svar

Dine indlæg begynder at blive lidt for komplicerede, så jeg vil også blot konstatere, at vi er uenige.

Det skyldes nok at sagen er kompliceret.

Jeg vil dog glæde mig over, at den mere betydningsfulde opinion i de fleste lande i hele verden ikke deler dine vurderinger.

Det kommer an på, hvad du mener med ‘betydningsfuld opinion.’ Hvis du mener politikerne, massemedierne og Maren i Kæret, så har du sikkert ret. Hvad man tænker om sagen i efterretningstjensterne og de nationale sikkerhedsråd rundt omkring i verden kan vi jo kun gisne om.

  Gunnar Biering

  Posted: 13 maj 2011 - 10:58 - Svar

  > Erling
  Så prøver jeg alligevel for allersidste gang, for dog at slå fast, hvad vi er uenige om:
  Nej, sagen er ikke spor kompliceret, det er dig, der prøver at gøre den kompliceret. Bin Laden har adskillige gange sendt folk ud for ar dræbe tilfældige amerikanere. Nu sendte USA folk ud til et ikke specielt venligtsindet land for at dræbe eller fange ham.
  Og der har ikke været meget postyr over bombningen af Gaddafis hus. Det var der heller ikke i 1982, da Reagan gjorde det samme, dengang decideret for at dræbe ham. Det er ligesom accepteret, at når udenlandske ledere prøver at dræbe dine folk, må man godt prøve at dræbe dem. Også uden retssag.

  Og jeg har ikke set ret mange aktive politikere, der har kritiseret USAs aktion, som du gør. Bin Ladens søn er selvsagt enig med dig, og via Snaphanens link til Helsingborg Dagblad kan man se, at den gale kommunist Noam Chomsky også er. Og en del af den europæiske elite, incl. den svenske. Sådan skal det være.

Erling

Posted: 13 maj 2011 - 11:37 - Svar

Det er jo ikke raketvidenskab, men det er mere kompliceret end ‘ding-dong, heksen er død’, men det er desværre det niveau som medierne er i stand til at overskue. Sagen i en nøddeskal er, at jeg tror det ville have været smartere at arrestere ham, du og dine meningsfæller i de etablerede politiske partier og i mainstream-medierne tror noget andet.

Bin Laden har adskillige gange sendt folk ud for ar dræbe tilfældige amerikanere. Nu sendte USA folk ud til et ikke specielt venligtsindet land for at dræbe eller fange ham.

Så din pointe er, at fordi bin Laden gør det, så er det okay?

Og jo, der var ret meget postyr over Reagans aktion mod Libyen. Flere NATO-lande forbød USA at overflyve deres territorier, hvilket i høj grad besværliggjorde operationen, da man så blev nødt til at bruge nogle gammeldags F-111’ere, der havde rækkevidden, men ikke den taktiske kapacitet til at håndtere Gaddafis AA-systemer, der skød eet af dem ned. Aktionen blev bredt fordømt som cowboy-isme.

Det er ligesom accepteret, at når udenlandske ledere prøver at dræbe dine folk, må man godt prøve at dræbe dem. Også uden retssag.

Bortset fra nævnte attentatforsøg på Gaddafi og dem mod Castro, findes der ikke eet eneste eksempel på, at en stat har forsøgt at myrde en anden stats leder. Man prøvede ikke engang at myrde Hitler.

Og jeg har ikke set ret mange aktive politikere, der har kritiseret USAs aktion, som du gør.

Jeg tror vi ser forskelligt på aktive politikeres intellektuelle integritet, ligesom Helsingborg Dagblad og Noam Chomsky i min læsebog ikke er sikkerhedspolitiske fyrtårne. Jeg troede sandt for dyden ikke at jeg skulle se et indlæg på Snaphanen, der henviste til den svenske meningselite som argument i sig selv. Tvært imod viser den universelle enighed blandt politikere og medier at der er tale om floskuløs pølsesnak.

Leave a Comment