20
maj
Seneste opdatering: 20/5-11 kl. 2301
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Geert Wilders besøger Schweiz 11. juni

Som lederen af SVP Oskar Freysinger meddelte i dag, har lederen af ​​det hollandske Party for Frihed (PVV), Geert Wilders accepteret invitationen til at besøge til den schweiziske kanton Valais. Wilders, hvis parti er støtte for den hollandske regering, vil tale den 11 Juni ved et offentligt arrangement i Schweiz sammen med Freysinger om problemet med islamiseringen af Europa.
Således to mødes de mest modige politikere i Europa. Hverken Freysinger eller Wilders har ladet sig gå på af af trusler fra at sige deres meninger. Fra Geert Wilders kommt in die Schweiz!

Savièse er Freysingers hjemkommune, hvor han var indvalgt fra 1997 til 2001. Wilders og René Stadtkewitz mødtes i Den Haag fredag. Den store tyske blog PI fik et interview. (på engelsk med tyske undertekster)

“Outreach”: Anwar al-Awlaki æresgæst i Pentagon i 2002

[…] American cleric Anwar al-Awlaki, the first American on the CIA’s kill or capture list, is still considered a grave threat to U.S. national security. He now is hiding out in Yemen, where earlier this month a U.S. missile attack tried to kill him and his followers.

The scene was much different on February 5, 2002, when the radical imam was invited to and attended the Pentagon event.

Fox News obtained new documents through a Freedom of Information Act request as part of a year-long investigation called “Fox News Reporting: Secrets of 9/11.” An internal Department of Defense email that announced the event with Awlaki also laid out other details, like a proposed menu including pork, which is prohibited for Muslims. The email states “the chef will create something special for vegetarians.” […]

The Defense Department lawyer who vetted the imam wrote that she “had the privilege of hearing one of Mr. Awlaki’s presentations in November and was impressed by both the extent of his knowledge and by how he communicated that information and handled a hostile element in the audience.” […]

A former high-ranking FBI agent told Fox News that at the time Awlaki went to lunch at the Pentagon, there was tremendous “arrogance” about the vetting process at the Pentagon.

“They vetted people politically and showed indifference toward security and intelligence advice of others,” the former agent said. EXCLUSIVE: New Details Emerge of Radical Imam’s Lunch at the Pentagon

Onward, Chrislamic soldiers

This Sunday morning, May 22, at 10 a.m., the sounds of the adhan — the Muslim call to prayer — will ring out in St. John’s Episcopal Church Montclair.

While there’s no minaret at the church, the words of “Allahu akbar,” (God is greater) will none-the-less invite both Christians and Muslims to worship side by side. During the interfaith service, verses from the Holy Qur’an will complement readings from the Holy Bible, including during Communion, embracing the traditions of both religions. […] Interfaith Service at St. John’s Parish in Montclair

Forhærdede tidselgemytter er uimodtagelige for sandheden, men den ubarmhjertige kendsgerning er at den islamiske bøn er en let indpakket afstandstagen fra de kristne (LFPC):

[…] A prominent element in Islamic daily prayers is the recitation of Al-Fatihah (the Opening), the first chapter of the Koran. Often described as a blessing, Al-Fatihah has a sting in its tail. After introductory praises, the final sentence of Al-Fatihah is a request for guidance “in the straight path” of Allah’s blessed ones, not the path “of those against whom You are wrathful, nor of those who are astray.”

Who are the ones who are said to be under Allah’s wrath or to have gone astray from his straight path? According to the revered commentator Ibn Kathir, Muhammad himself gave the answer: “Those who have earned the anger are the Jews, and those who are led astray are the Christians.”

Al-Fatihah is as central to Islamic devotion as the Lord’s Prayer is to Christians: It is recited at least 17 times a day as part of daily Muslim prayers. Yet according to Muhammad himself, this prayer, which is on the lips of every pious Muslim day and night, castigates Christians as misguided and Jews as objects of Allah’s wrath. […] DURIE: Stop opening churches to Muslims


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Bjovulf

Posted: 20 maj 2011 - 18:42 - Svar

Nogen der ved noget mere om dette?
Det lyder sgu da helt vildt i varmen !?!?

http://www.youtube.com/watch?v=ibJyqBaDu8E

“The EU seeks UN recognition as a state”

Hvis det er sandt, hvorfor har vi så intet hørt om dette før nu? Og var det ikke lige præcis det alle EF- & EU-modstanderne forudsagde og advarede om, og alle tilhængerne havde så travlt med at benægte og bagattellisere hver eneste gang, der skete nye skred i denne føderale retning, så befolkningerne ikke opdagede, hvad der i virkeligheden foregik under næsen på dem?

  Egtvedpigen

  Posted: 20 maj 2011 - 21:23 - Svar

  OMFG!

   Bjovulf

   Posted: 22 maj 2011 - 00:25 - Svar

   Indeed – if it’s true 😉

Bjovulf

Posted: 20 maj 2011 - 19:47 - Svar

Nogle få i FT er åbenbart ved at vågne opt til de barske realiteter:

“Vil indvandrere overtage Danmark?”

http://www.b.dk/politiko/vil-indvandrere-overtage-danmark

Søren Pind skal undersøge, hvilke indvandrere der er i Danmark om 40 år, og hvordan de kulturelt passer ind.

20. maj 2011, 18:48 – opdateret 20. maj 2011, 18:52

Dansk Folkeparti har tidligere fået regeringen med på at undersøge, hvad indvandringen koster Danmark i kroner og øre.

Og nu skal integrationsminister Søren Pind (V) og hans embedsmænd i gang med at undersøge, hvad indvandringen kulturelt vil betyde for Danmark om 40 år. [ Det var fandenbankeme på tide – “kun” 30-40 år for sent! ]

Det er et ønske, som Dansk Folkeparti har fået med i den aftale om lettere adgang til at udvise kriminelle udlændinge, som regeringen, Dansk Folkeparti og Kristendemokraterne blev enige om torsdag.

DF: Vi mangler diskussion

Kravet fra Dansk Folkeparti kommer, fordi befolkningsfremskrivninger viser, at gruppen af ikke-vestlige indvandrere vil vokse frem mod 2050.

  JensA

  Posted: 20 maj 2011 - 22:27 - Svar

  Både undersøgelser af hvad indvandring koster, og hvad det betyder for kulturen, skal vel overlades til universitets-folk.
  Jeg er bange for, at næsten alle i det miljø er så inficeret af “multi-kulti” ideologien, at de ikke kan frembringe noget troværdigt.

  Bjovulf

  Posted: 21 maj 2011 - 03:06 - Svar

  Ja, S er allerede ved at afbøde de værste skader. Sæt dog den rigtige sandhed om deres landsforræderi skulle komme frem, og at æren for afsløringen skulle tilfalde dem, der fortjener den mest.

  Hvem ved? Måske har Henrik Dam Kristensen også travlt med at lytte til og lægge sig på maven for de gode råd fra Mogens “Giv plands til islam i Europa” Jensen og resten af de verdensfjerne PK-tosser nede i Europarådet? Manden der ghm. kan gå hen og bliveDanmarks næste kulturminister …

  Tja, det havde nok været smartere bare at lytte til den danske befolknings dybe bekymringer ang. dette emne gennem de sidste 20-30 år, men det var nemmere bare at lukke sin øjne og håbe på, at alle de massive problemer, der tårnede sig på pga. naive, uvidende og uansvarlige politikeres svig – især fra politikere i S & R! -, på magisk vis bare ville forsvinde sådan helt af sig selv eller idet mindste ville holde sig på et nogenlunde acceptabelt niveau, indtil man selv gik på pension og kunne overlade dem til nogle andre stakler.

  http://www.bt.dk/politik/s-ok-at-undersoege-indvandrer-stigning

  S: Ok at undersøge indvandrer-stigning

  Socialdemokraterne er klar til at undersøge indvandringen. Men det skal ikke ske med negative DF-briller på.

  Enhver regering bør tænke på, hvad der sker 20-30 år frem i tiden. Derfor vil Socialdemokraterne ikke modsætte sig undersøgelse af indvandringens kulturelle betydning for Danmark.

  Men undersøgelsen skal ikke gennemføres med negative DF-briller på. [!!!]

  Sådan lyder det fra Socialdemokraternes integrationsordfører Henrik Dam Kristensen, efter at Dansk Folkeparti har fået gennemført ønske om at se på indvandringens betydning i Danmark om 40 år.

  ….

   JensA

   Posted: 21 maj 2011 - 11:51 - Svar

   S skammer sig ikke engang, for åbenlys at efterspørge tendentiøse undersøgelser. For når “forskerne” ikke skal have “negative” briller på, må de jo have “positive” på.

Prudentius

Posted: 20 maj 2011 - 22:13 - Svar

Wilders og muslimernes moderation:

Når jeg går rundt på mine lange stænger i Dronningens København og glor på de muslimer der er hentet hertil fra de varme lande, så slår det mig, hvis jeg skal bedømme graden af “moderation” ud fra det jeg har set, at det overvældende flertal er helt almindelige muslimer med meget, meget få bånd til vestlige kultur.

Min erfaring/bevisførelse er det følgende: Små piger (såvel som voksne kvinder) har for det meste tørklæde på! Hvilket betyder at deres forældre betragter dem, som gifteklar dværg-kvinder, der skal dække deres lystvækkende paryk, så mænd ikke får ideer og familiens ære sættes overstyr. Dette dybt perverse syn på pigebørn er helt åbentlyst mainstreamen hos flertallet af hovedstadens muslimer.

Ergo, og her afsiger jeg min dom: Er flertallet af hovedstadens muslimer med på at betragte børn som omvandrende sex-skamstøtter der skal pakkes ind, kan de på ingen måde betragtes som “moderate”, “rationelle” eller “moralsk tilregnelige” i nogen som helst forstand, der giver mening inden for de betydninger disse ord har eller bør have!

  li

  Posted: 21 maj 2011 - 07:21 - Svar

  @Prudentius
  Helt enig i dine betragtninger.
  Som erdogan siger islam er islam.
  Når vi så samtidig ser på muhammedanernes “rollemodel” terroristen Pædofeten muhammeds modbydelige adfærd, så er det direkte forkert at tale om “moderate” muhammedaner, så det mere korrekt at tale om mere eller mindre frafaldne muhammedaner.

  Robin Shadowes

  Posted: 21 maj 2011 - 11:36 - Svar

  Jag hade tänkt åka över en dag nån gång i sommar men om det finns så många mohammedaner i huvudstaden vet jag inte om jag har lust längre. Kanske bättre att leva på minnena från förr när Köpenhamn var helt dansk?

   Prudentius

   Posted: 21 maj 2011 - 11:55 - Svar

   Du er nu velkommen Robin!

   Tag det som en slags “to fluer med et smæk” tur, Baghdad og København på samme billet.

   😉

    Bjovulf

    Posted: 21 maj 2011 - 22:14 -

    😀 😀 😀

    Det beror på, vär du går i Köpenhamn, Robin.

    På de flesta ställen är det forfarande lugnt, ok och säkkert.
    Se det, medan det finns än – det är brottom 😀

Leave a Comment