20
maj
Seneste opdatering: 7/8-14 kl. 2034
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

(på videoen vor tids gebrækkelige Molotov-Ribbentroppagt af muslimer og venstrefløjsungdom hånd i hånd for wahabistiske petrodollars og “mod nazismen.”) Har de dødsdrift? Skal man tilgive dem, fordi de ikke ved hvad de gør i Gøteborg? Her menes ikke så meget demonstranterne, ungdom kan jo ramme enhver, som Socialdemokraterna, Miljöpartiet och Vänsterpartiet, der styrer kommunen. Er der da slet ingen, der kan beskytte disse mennesker imod sig selv?

I Norge kan saudier ikke financiere moskéer siden et års tid. Man er er nødt til at sige det så højt, så danske politikere og myndigheder hører det: Sverige er i fuld gang med at blive Nordens største sikkerhedsrisiko, hvor mange beviser skal I have? Nå ja, PET ved det vel, men politikerne….ak,ak! Om ti-femten år vil det muligvis hedde sig, at der ikke er nogen grænsekontrol mellem Danmark og Sverige, men det vil være den bedst bevogtede grænse i miles omkreds, det havde den allerede været, hvis det var lykkedes såkaldte svenskere at slå halvdelen af Politiken og Jyllands Postens personale ihjel. Olofsson og kompagni kan gabe og gø, det kan Søren Pind fortælle dem sammen med ovenstående, næste gang de skal moralisere over hvordan Danmark ser på sine grænser. Invigning av moské var under kontroll, Kontrollerat men ändå bråk kring Moskédemonstrationerna, Fyra gripna vid moskédemonstrationer. – Videos mere detaljeret dækning: Kaos och stenkastning mot poliser vid moskédemonstration.

Svensson og Jalving i skuggan av framtiden

MJ: Men betyder alltså storleken på invandringen ingenting? Kan den kulturella marknadsekonomin överleva allt?

PS: Jamen, vi har klarat oss ganska bra i 200 år så …

MJ: Men antalet har ju vuxit oerhört, det är ju ett socialt experiment! Aldrig någonsin förr har Sverige tagit emot så många människor från helt olika länder och kulturer.

PS: Jag är övertygad om att man kan integrera i princip hur många människor som helst. På samma sätt som USA har det som princip. Jag tror att Västerlandets integrationsförmåga är väldigt stor.

MJ: Men det är ju det dispyten gäller, alltså i vilken utsträckning som man är positivt inställd till och optimistisk till kulturernas marknadsekonomi eller om man inte är det. Jag är mer skeptisk än du, Per.

PS: Och jag är inte så pessimistisk; jag menar att världen faktiskt blir bättre och bättre …

MJ: Det är ju Condorcet, där har vi honom! I skuggan av framtiden, inte sant? Axess.

Efter at have lyttet på Per Svensson, kom jeg af uransagelige grunde i tanker om dagens bedste norske artikel:

Ingen av mine tolerante og innvandrervennlige studiekamerater bor i Oslo øst. Det forundrer meg egentlig. Noen av dem ser jeg av og til i mediene fortelle om hvor flott det er at Oslo har blitt en mangfoldig by. Men dette mangfoldet vil de altså ikke selv ta del i. Hva kan grunnen være? Kan det være at de i virkeligheten ikke er interessert i det fargerike fellesskapet, men det fargerike tilbudet?

Paradokset er at innvandringens utfordringer skyves over på de menneskene som har minst forutsetning for å takle dem. Utdanningsnivå, inntekt og gjennomsnittlig levealder er atskillig lavere i Oslo øst enn i Oslo vest, fordi ressursene er så ulikt fordelt. Likevel overlater vestkantfolket jobben med integreringen til østkantens befolkning. Hvorfor skal det være de med minst ressurser som må stå for jobben med å integrere innvandrere i dette landet? Hyklerne blant oss

Sverige sämst i OECD på jobb för invandrare

Sverige har störst skillnad i sysselsättning mellan inrikes och utrikes födda personer jämfört med andra länder, enligt en ny rapport.Skillnaden i sysselsättningsgrad mellan grupperna är störst, trots att sysselsättningen har ökat bland utrikes födda de senaste 15 åren.Det visar en rapport från näringsdepartementet där Sveriges konkurrenskraft jämförs med de 22 rikaste länderna i OECD.– Det är alarmerande att vi har så hög andel invandrare och unga som är arbetslösa. Det är inte acceptabelt, säger näringsminister Maud Olofsson.
I rapporten förklaras skillnaderna med att Sverige har en större andel flyktinginvandring än andra länder, samtidigt som arbetskraftsinvandringen är låg speciellt från utomeuropeiska länder. R & D.(Rapport: Sveriges företagande och konkurrenskraft, pdf.)

Ungdomsarbejdsløsheden var i marts 26.6 % Der er i årets første fire måneder givet 31.817 opholdstilladelser, blandt disse hele 30 % af samtlige kvoteflygtninge til Europa. Man kunne måske ændre i sammensætningen? Nej, da. Maud Olofsson vil løse cirklens kvadratur ved hjælp af “instegsjobb, nystartzoner, kvotering og stimulanspeng.” Hvad sker der, når disse oceaner af arbejdsuvante ofte ringe uddannede skal erstatte de disciplinerede og veluddannede 40-talister? Man kan studere tråden her: 40-talisterna går i pension – kommer ni ihåg lögnerna? Som én skriver:

I Danmark är man inte lika kåt på det.Där vill man ta dit amerikaner och japaner. I Sverige tar vi hit horder av arbetslösa irakier och somalier. I Danmark inför man nu belöning till kommuner som får invandrare att återvända hem. I Sverige är läget det rakt motsatta.

Dansk politik forsøger damage control på de katastrofale S-R-SF år, mens Sverige holder samme kurs som i over 30 år. Spørgsmålet er vel kun, om den svenske model først fører til kollaps af økonomiske eller etnisk-religiøse årsager.

Svensk humor?

Lyssna: Danmark och Tyskland

Næppe. Lars von Trier er ikke repræsentativ for dansk, men han er heller ikke en public service kanal som SR. Der er intet i dansk presse, der tilnærmelsesvist modsvarer den enige kampagne, svensk journalistik har ført imod Danmark i nu ti år. Finland tog lige vores rolle som permanent Prügelknabe i en uges tid, men det er allerede gået over igen. Norge synes ikke at eksistere, men det kan jo komme efter næste valg. Humor er jo græsk og betyder “væde”. Ikke et øje var vådt her i huset: Vilket är EU:s sämsta land?

At være så enestående usjov, lugter af desperation, og desperationen kunne komme af, at disse hovne og ufolkelige bladsmørere ikke bare er oppe imod andres virkelighed, de ikke kan kontrollere, men imod selve virkeligheden lige foran deres egne øjne. Det giver psykologiske symptomer at gå fra magt til afmagt. Folk abonnerer ikke på skidtet mere. Er der svenskere, der har fået et negativt billede af Danmark, skyldes det at det endnu ikke har afbestilt svensk journalistik. Eller måske er det hele bare mig, der ikke er vant til at høre noget så lavpandet som P3, hvem ved ?


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


16830911

Posted: 20 maj 2011 - 23:31 - Svar

Som svensk kan jag inte annat än skämmas och be om ursäkt.
Till mitt försvar kan jag bara anföra att jag varken ser på TV eller lyssnar på Radio längre
och därför ej betalar licens.

Det är en skandal att ett extremt land tillåter sig att förtala ett normalt och förnuftigt land med dessa smutsiga metoder.

Jag längtar efter den dag jag får vakna upp ur denna mardröm.

  Erling

  Posted: 21 maj 2011 - 06:41 - Svar

  Der er ikke noget at undskylde for, det er jo ikke dig der har lavet programmet, og dem, der har lavet det føler vel ikke at der er noget at undskylde for.

  Personligt fik mig jeg en god griner; Lars von Trier joker med at han er nazist. Sveriges Statsradiofoni joker med at tyskerne er nazister.

  Fremmedfjendsk? Nah!

   steen

   Posted: 21 maj 2011 - 06:48 - Svar

    Bjovulf

    Posted: 21 maj 2011 - 22:17 -

    En af de sjoveste videoer jeg har set meget længe 😀

    Tak for et rigtigt godt grin, Steen.

    Mette

    Posted: 21 maj 2011 - 22:24 -

    Da Trier afleverede sit vrøvl om jøder og nazister opfattede jeg det som almindelig sort humor af den slags, som halv- og helfulde mennesker leverer sidst på natten, og som får andre til at tale om, at nu er det vist på tide at tage hjem.

    Fra bloggene ved vi, at man skal være meget forsigtigt med ironi og sort humor i en større forsamling af mennesker, som man ikke kender, og at man tit gør klogt i at skrive (ironi) bag sine værste udskejelser, fordi der altid er nogen, der hellere end gerne vil mistorstå det hele. Jeg er ofte blevet overfortolket, når jeg var sarkastisk, og har også tit været så træt af at pinde alting ud, at jeg end ikke har gidet at gøre det, selv om jeg vidste, at nogen ville misforstå mig.

    Altså, ærligt talt. Dette er en storm i et glas vand. Stupidt og sjældent malplaceret, men så heller ikke mere. I dette er jeg vist enig med vores kulturminister, der også synes, at der er blevet overreageret i Cannes.

    Bjovulf

    Posted: 21 maj 2011 - 23:55 -

    Noget, der virkelig kan irritere mig, er, når Nicolas Winding Refn i sin afstandtagen fra Lars fun Triers åndssvage og barnlige udtalelser begynder at flette alle andre danskere ind i dem – at vi går i små sko
    og ikke kender noget til verden, ikke er i stand til at forstå andre folks følelser; som om vi allesammen ikke bestiller andet end at gå rundt og sige den slags tåbeligheder om nazismen og jøder til dagligt. Idiot! 🙁

    http://politiken.dk/kultur/film/ECE1287843/refn-triers-udtalelser-var- frastoedende/

    Video:

    http://politiken.dk/kultur/film/article1287931.ece

    Og alt det vås fra netop den frelste venstrefløj, der altid har så travlt med at hænge alle andre danskere ud som xenofober og tilbagestående, ukultiverede, lavtuddannede og svagt begavede landsbytosser, der er taget lige ud af en Morten Korch-film. SUK!

    Bare vent – det skal nok lykkes dem at få den drejet over til, at det i virkeligheden er Pias og det onde DFs – samt Vs & Ks -skyld – at Lars fun Trier i virkeligheden inderst inde som en anden Odin har ønsket at ofre sig selv i det højeste træ for at alverden skulle indse, hvor onde, racistiske og fremmedfjendske vi “alle” er her i DK.

    Bjovulf

    Posted: 22 maj 2011 - 04:31 -

    Ha, Politikens åndelige blålys Anita Bay Bundegaard er også allerede i gang med omskrivningsforsøgene.
    Nu er det altså også alle andre danskere, den er helt gal med – ja, måske var det i virkeligheden det Lars fun Trier forsøgte at gøre opmærksom på, Anita? … ja, kom nu frem med det – du kan jo godt! 😀

    Og med vores udbredte hang til (påstået) fremmedhad og racisme, så er vi faktisk selv ude om, at vi har fået det (påståede) dårlige ry i udlandet, der gør at venstrefløjens og de kulturradigales store forgudede “kunstner” / filminstruktør Lars fun Trier så let bliver misforstået, når han i udlandet forsøger at være morsom på sit (ubehjælpsomme) skoleengelsk ….

    Hmmm, Anita Bay – hvem er det nu lige, blandt alle danske aviser og medier, der har haft allermest travlt med sprede de der falske rygter om danskerne til udlandet? Ja, netop – Politiken SELV med selveste
    det pæreløse fyrtårn Sankt Tøger i spidsen. Fordi man så kunne henvise til herhjemme, hvilket gyseligt
    indtryk man henne i udlandet nu havde fået af det usle Danmark med alle de “fremmedfjendske” og “racistiske” danskere.

    http://politiken.dk/debat/signatur/ECE1288536/det-er-jo-kun-for-sjov

M Larsen

Posted: 21 maj 2011 - 10:02 - Svar

Ikke svensk humor, svensk tumor.

Peer Pedersen

Posted: 21 maj 2011 - 14:52 - Svar

Här i Sverige talar man inte med invandrare, man talar om invandrare.
Sen vet jo alla att landets snabbast växande industri, “Eländesindustrin” där omsätter miljarder och sysselsätter 10000-tals Gutmench, är avhängiga av undersysselsatte invandrare, analfabeter, traumatiserade unga män där låtsas vara barn, allt i syfte att hålla den egna grytan i kok, mjölka statskassan på kapital och göra personlig karriär inom ett yrkesområde där är totalt skyddad mot kritik och utan ens fundamental ekonomisk redovisning.

Dessutom finns bredvid alla dessa ett helt komplex av forskare, olika navelpillande politiker och annat löst folk som präster, konstnärer eller för den delen inom journalistiken, en kader av elitister där är avhängiga av bevarande av status quo i syfte att i fortsättningen bevara sin födkrok; arbetslösa invandrare där skal “tas om hand”.

Bo Rönn

Posted: 21 maj 2011 - 18:32 - Svar

Tack och lov att jag har utvandrat från eländet i Sverige.

En Mand

Posted: 21 maj 2011 - 19:31 - Svar

Lad nu bare tiden gå, det vare ikke så mange år før vi kan nyde svenske AFA og lign få skåret halsen over på Youtube medens deres “venner” råber “Allahuakbar” bag dem, det bliver både tårevædende tragisk og sjovt på en gang.

  Bjovulf

  Posted: 22 maj 2011 - 01:28 - Svar

  Ha, det minder mig om de dengang – for ca. 2 år siden – , hvor det BZ-agtige AFA med
  deres “Reclaim the streets”-bevægelse fik bank og blev gennet ud, da de forsøgte sig hos deres “kulturberigende venner” ude i Rosengården i Malmø – nogle af dem måtte endda søge tilflugt i en McDonalds-“restaurant” – af alle steder 😀 En overvågningsvideo med dette næsten naturstridige
  sceneri ville nok være guld værd.

  http://www.youtube.com/watch?v=ufMis965Eos

Prudentius

Posted: 21 maj 2011 - 20:16 - Svar

Moskebyggeri.

Det handler langt hen af vejen om kollektiv viden også kendt, som fordomme, med andre ord; ting og sager “alle ved”.

Vores fordomme formes af vores erfaringer/udvikling og siver ind og sætter sig i samfundet, som givne sandheder.

I over 150 år har Vesten ingen problemer haft med islam på grund af muslimernes økonomiske og demografiske svaghed og vores fordomme om “tyrkertro” osv. har længe, for længe, ligget i skrammelkassen. Vores nyeste fordomme handler om totalitarismer af mulige og umulige arter, men fordi disse alle har været af en fanatisk sekulær art, er det tydeligvis svært at overføre dem på islam. Jeg har ofte overfor venner og bekendte sammenlignet islam med nazismen og kommunismen, men fordi islams sprog er fyldt med Allah fra gulv til loft, er det tydeligt at folk har meget svært ved helt at forstå sammenhængen. At islam er en stat, glider simpelthen af på dem igen og igen, om end en uro over den stadigt dalende sikkerhed i vores samfund er tydeligt tiltagende i deres bevidsthed.

Folk er fordomsfulde af natur, så derfor er det så forbandet svært at få dem op af sofaneseren og til kigge ud af vinduet. Den herskende fordomsfuldhed diktere simpelthen at islam er en religion på linje med alle andre og at muslimernes voldelighed har sit udspring i økonomiske/fordelingsmæssige årsager. Denne fordom fører vores politikere fortsat politik på, med stadigt værre og værre resultater, hvad enten det er i de hjemlige enklaver eller Afghanistan og Libyen.

Disse fordomme må og skal ændres, men når vi det?

Man har lov at håbe.

Nils

Posted: 21 maj 2011 - 21:22 - Svar

Som jeg også skrev inde på Politisk Inkorrekt:

Intressant att denna moske inte har en vanlig missil-minaret, men ett fyrkantigt balk-design, som kan ses som en blinkning till byggkranarna i Iran som används till avrättning av homosexuella mfl. Et sånt bygge är ett meddelande till alla, som ser det, om att islam har utsträckt sin makt härtill och religionsfrihet betyder framöver rätten till fritt att välja om man vill underkasta sig eller råka illa ut.

Iö kallas den arkitektoniska stilen med överdimensionerat betong i stora fyrkanter brutalism.

Santor

Posted: 21 maj 2011 - 21:44 - Svar

@ saudisk stormoske.

Fuldstændigt surrealistisk at se en uskønsom blanding af fascister og racister marchere under den parole.

Voldstilbederne fra venstrefløjen er om nogen fascister og islams volds, voldtægts og hadeforbrydere er de reneste nazister til dato.

En grotesk maskerade udspillet for øjnene af den lalleglade Svenson der jublende ser indslaget som udtryk for den højeste form for integration.

Mette

Posted: 21 maj 2011 - 22:06 - Svar

Det er en underlig opgejlet forsamling.

Hvor er de racister og nazister, de skriger op om? Hvorfor er de så hysteriske?

De fleste ser i øvrigt ikke spor svenske ud.

Jeg læste forleden i aviserne, at der nu er flere svenskere, der flytter til Danmark end danskere, der flytter til Skåne. Strømmen er åbenbart vendt.

  Prudentius

  Posted: 22 maj 2011 - 01:06 - Svar

  “De fleste ser iøvrigt ikke spor svenske ud.”

  Du har ret, flertallet er tydeligvis tidligere tredjeverdensbeboere, optændte af had til den indfødte befolkning.

  Deres anti-racisme er ikke til at skelne fra deres jihad.

  Kan det svenske establishment mon blive med at kanalisere denne energi alene imod oppositionen, eller vil de miste kontrollen over disse adopterede befolkninger og selv blive ofre for vreden og volden?

  Hvorfor skulle muslimske etnikere i længden finde sig i at blive dirigeret rundt af nogle svage, forvirrede og forkælede postmodernister?

  Det gør de kun så længe det tjener deres interesser og ikke et sekund længere!

Endnu en vantro

Posted: 21 maj 2011 - 23:30 - Svar

Ingen Nazister i vores gader? Om der så kun var 1 Nazist tilbage i Sverige, ville tåberne stadig bruge “nazisme” som undskylding for at støtte totalitære og fascitiske ideologier.
Ingen Islamister skulle der have stået, men landsforræderne, lever selv kun på lånt tid. Nyttedyr er hvad de er.
Fjendebilleder SKAL de totalitære ideologier opstille, for at fastholde deres fodsoldater i en åndelig fastlåst tilstand. Guderne forbyde at de selv kunne tænke, og lægge 2 og 2 sammen ift Islam.

Jo jeg kan godt, hvis jeg anstrenger mig, forstå hvorfor man ønsker at demonstrere imod Nazismen.
Ikke fordi den er nogen som helst trussel i Sverige, men fordi man føler sig frelst og “retfærdig”. Men hvorfor stopper det ved islamisterne, og de troende muslimer? Det har jeg ikke fantasi til at forstå, hvorfor den reele og eneste trussel Sverige har, nemlig fra Islamisterne og muslimerne i fælles slag, ikke bliver adresseret af de “anstændige”.

Er svenskerne virkelig så hjernevaskede, at de ikke kan finde ud af at demonstrere imod Islam?
De kommer dog(demonstrationerne og protesterne), når svenskerne vågner op til et multi-muslimsk mareridt en dag, en dag når Sverige for alvor går i opløsning.

Jo længere tid der går, og jo flere muslimer Sverige huser, jo tættere kommer vi også på opgøret imod dette multikulturelle vanvid. Når jeg ser billeder som fra demonstrationen her, kan jeg kun ryste på hovedet i ren afmagt og vantro :).

steen

Posted: 22 maj 2011 - 00:45 - Svar

@Mette: Jeg mener også, man kan læse for meget mening ind i det vitterlige vås. Han har jo tabt magten over sproget, og VED han overhovedet? Jeg mener, hvad der er humlen i Albert Speer kan siges på tyve sekunder: En højt begavet karrieremager, der blev fartblind over sin egen succes, snakkede sig ud af galgen, og blev en fantastisk kilde for historieskriverne. Hans dygtighed forlængede måske krigen i over et år. Selv hans egne børn mente, han var anløben. Det tog vist kun 10 sekunder 🙂

Det mest pinagtige ved at overvære det, er at manden overhovedet ikke ved hvor han vil hen. Det skal man ikke overfortolke, men han kan da roligt skamme sig over at optræde som en….idiot.

  Mette

  Posted: 22 maj 2011 - 08:49 - Svar

  Steen.

  I nat drømte jeg, at jeg burde have forklaret mig bedre, men jeg tror, at du forstod, hvad jeg mente, fordi jeg tidligere har skrevet om Triers neurotiske udspekulerethed. Men med neurotikere af den “karat” skal man ikke være blind for, at de går efter en sekundærgevinst, som andre slet ikke er opmærksomme på eller fatter betydningen af.

  Trier har i hvert fald fået banket fast i alle de kredse, som han ønsker at begå sig godt i, at han i modsætning til en anden instruktør ikke er af jødisk herkomst. Men, jeg vil påstå, at det efter alt at dømme er en fed løgn.

  Slår man op i C.F. Bricka’s “Dansk biografisk Lexikon”, som er på 19 bind og ligesom Salmonsens leksikon er en guldgrube for historikereom, fordi der er så meget med, finder man en hel flok med efternavnet Trier, for eksempel lægen og videnskabsmanden Seligmann Meyer Trier og hans bror apotekeren Salomon Meyer Trier, der fødtes i “det orthodoxe og i det hele gammeldags jødiske Hjem”. Deres far Adolph Meyer Trier gik i kompagniskab med sin søstersøn Sigfred Godschmidt og grundlagde “et af Danmark største og rige Handelshuse”. Det var sikkert det, der i vores barndom havde et kendt og relrenommeret stormagasin på Strøget i København, måske eksisterer det stadig.

  Det skulle ikke undre mig, og Lars Trier, der kalder sig von, begik “faneflugt” og fornægtede sin baggrund, hvilket i mine øjne er noget af det mest nedrige og regulært dumme, man kan gøre. Det er jo en kendsgerning, at det at være jøde ikke tidligere har været noget, som vi i Danmnark hæftede os ved, at folk var, men at antisemitismen i de senere år er vokset i al sin kvalmende afskyelighed netop i det miljø, som Lars Trier tilhører. Det skulle ikke undre mig, om han har kalkuleret med, at det, som han satte til på gyngerne, vandt han ind på karussellerne, for han er jo vant til, at han kan få folk til at sluge en masse råt.

  Nu får vi så se, om vores kendte stikkere melder ham for overtrædelse af racismeparagraffen. Det er vi nok begge overbeviste om, at de ikke gør. Men idioten har i sin selvoptagethed kastet ved på det bål, der allerede flammer. Se her:

   Mette

   Posted: 22 maj 2011 - 09:00 - Svar

   http://kpn.dk/film/article2438642.ece

   Forresten har en islamkritisk filosof og blogger med samme efternavn som den kendte Lars ofte omtalt sig selv som jøde og også omtalt samme Lars som en slægtning, fætter tror jeg, det var.

   Rettelse til mit indlæg ovenfor, der skulle have ståët: “et af Danmark største og rigeste Handelshuse”.

    Mette

    Posted: 22 maj 2011 - 15:25 -

    http://da.wikipedia.org/wiki/Lars_von_Trier

    Hm. Det er åbenbart ikke en ny historie, medmindre den er tilføjet for nylig. Wikipedia-siden er i hvert fald blevet ændret i forgårs.

    Mette

    Posted: 22 maj 2011 - 15:34 -

    Hm, hm.

    Den påståede biologiske fars biografi blev også ændret i forgårs. Nogen har rigtig travlt med at lægge afstand til det jødiske, skønt det dog var en mand af delvis jødisk afstamning, der opdrog Lars Trier som sit eget barn. Nu udråbes han som tak for alverden som hanrej.

    Lars Triers nye film handler om dommedag eller noget i den retning, hvis jeg har læst foromtalen korrekt. I det hele taget er det ved at være dommens dag for hans politiske fløj. Jvhf. for eksempel sociologen Henrik Dahls bog om emnet.

    http://da.wikipedia.org/wiki/Fritz_Michael_Hartmann

    Mette

    Posted: 22 maj 2011 - 15:40 -

    “Modsat offentlige udtalelser, som Trier fremkom med i 2011, var faderen hverken tysker eller nazist, men det modsatte.”

    Ja, han var frihedkæmper, og ville ikke have noget med Lars Trier at gøre.

Bjovulf

Posted: 22 maj 2011 - 00:58 - Svar

Jeg kan ikke huske, om denne nyhed har været omtalt her, så jeg nævner den lige for en sikkerheds skyld.

Nu skal vi så i den bedste Mogens Jensen-stil opdrages af EUs PK-tosser til at acceptere og se de positive sider ved indvandringen og multikulturen – uanset hvor uheldigt disse vanvittige sociale eksperimenter i fuld skala så falder/ er faldet ud i praksis. Man kan sandelig godt mærke, at kulturrelativistiske klovne som Joschka Fischer Javier Solana og über-PK-naivisten Timothy Garton Ash ikke færdes ret meget ude i den virkelige
virkelighe, som de så letsindigt og dybt uansvarligt har påført EU-landenes jævne befolkninger uden
nogensinde at så meget som bare blinke en eneste gang.

Ny rapport: Europa skal [!!!] ændre syn på indvandrere
11. maj 2011 15.49 Udland

http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2011/05/11/154343.htm

Europæerne skal ændre deres syn på indvandring og se mere positivt på det multikulturelle samfund. Det skriver Europarådet i en ny rapport. [ Skal ?!??! Hvad H. bilder disse uvalgte tåber sig egentlig ind? ]

I rapporten advarer forfatterne, der blandt andet tæller en række tidligere europæiske toppolitikere om, at diskriminering af romaer og fordomme [ snarere bagdomme – stærkt negative erfaringer ] over for indvandrere er ved at tage overhånd i Europa.

Udviklingen bekræftes af Cecilie Stokholm Banke, der er seniorforsker ved Dansk Institut for Internationale Studier:

– Der er sket en forandring hvor flere lande er blevet mere lukkede overfor flygtninge og indvandrere, det har medført en skrappere retorik der går ud over de europæere der har indvandrerbaggrund, siger hun til DR Nyheder. [ Ak, ja, hvordan kan det mon være ?!?! ]

Robin Shadowes

Posted: 22 maj 2011 - 11:55 - Svar

Om vi INTE vill se positivt på multikulti då? Hamnar vi i EU-Gulag då?

  Bjovulf

  Posted: 22 maj 2011 - 17:01 - Svar

  Just precis, Robin 😉

  Så se upp!

  Bjovulf

  Posted: 22 maj 2011 - 17:06 - Svar

  I øvrigt var det Europarådet – ikke EU! ( jeg glemte at få rettet det ) – men det gør nok
  ikke den helt store forskel, da der er mange forbindelser imellem de to –
  mange personer, der går igen eller er partikammerater med hinanden og har de
  samme frelste og virkelighedsresistente holdninger.

  Og man skal vist være med i Europarådet – og dermed gode og PK ( på overfladen 😉 ) –
  for at kunne gøre sig håb om at søge optagelse i EU. EU-landende udgør således
  i denne sammenhæng en ægte delmængde af Europarådslandene.

Peter Buch

Posted: 22 maj 2011 - 23:56 - Svar

Om der lige er ændret i ordene der her bringes i uddrag fra linket, har jeg ikke set efter:
wikipedia.org/wiki/Lars_von_Trier#Navn_og_herkomst
Filminstruktøren Lars von Trier er søn af Inger Trier, født Høst (1915-1989), og bærer navnet Trier, men fik på moderens dødsleje i 1989 at vide, at hans far, kontorchef Ulf Trier (1907-1978) ikke var hans biologiske far. Det var embedsmanden og modstandsmanden Fritz Michael Hartmann (1909-2000), der var kontorchef i Socialministeriet, og som tilhørte Hartmann-slægten.[1] Trier fik dog aldrig noget hjerteligt forhold til sin “nye” far, der ikke ville kendes ved Lars. Modsat offentlige udtalelser, som Trier er kommet med, var faderen ikke nazist, men derimod aktiv modstandsmand i Frit Danmarks tjenestemandsgruppe.[2] Triers onkel er filminstruktøren Børge Høst. Stedfaderen Ulf Trier var halvt jøde, søn af folketingsmand Sven Trier og Bergliot Trier født Moe, og Inger Trier opdrog Lars i den tro, at han havde jødiske rødder. Derfor var det et chok, da han to dage før moderens død opdagede, at han havde mistet både sin stedfar, sin mor og sin identitet. Dertil kom Hartmanns afvisning af at have noget med Lars at gøre.[3]

1. ↑ Film #10 (PDF)

2. ↑ Fritz Michael Hartmann i Modstandsdatabasen

, Jesper Skov, “Viggo Kampmann under besættelsen”, Siden Saxo, nr. 4, 2004, s. 39. Online (PDF)

3. ↑ “Lars von Trier: Det hjemmelavede menneske”
, Politiken.dk, 17. maj 2009.

Ordene i henvisningen ses ændret den 20. maj i år:
wikipedia.org/wiki/Fritz_Michael_Hartmann

Leave a Comment